Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati

Tekerlek Şeklinde Duvar Saati

İnsanlık tarihindeki en önemli buluşlardan biri şüphesiz tekerleğin icadıdır. Tekerlek sayesinde göçler yapılmış, savaşlar kazanılmıştır. Ama tekerleği icat edenler sanıyoruz ki hiç, bir gün gelecek de bu tekerlek zamanı gösteren bir duvar saatine dönüşecek diye düşünmemişlerdir. Şimdi sizlere özellikle erkeklerin çok beğeneceğini düşündüğümüz ilginç bir hediye tavsiyesinde bulunacağız. Otomobillerden bildiğimiz jantlı araba lastikleri farklı bir tasarım anlayışı ile çok şık bir duvar saatine dönüştü. Tasarımı son derece dikkat çekici, şık ve orijinal olan Araba Tekerleği Tasarımlı Duvar Saati artık sizlerle.

Otomobil ve hız sevdalıları bu hediyeye bayılacaktır. İlginç ve orijinal tasarıma sahip Araba Tekerleği Tasarımlı Duvar Saati görenleri kendine hayran bıraktıracak. Bu saate bakanlar dönüp tekrar bakmak isteyecekler. Babanıza, eşinize erkek kardeşinize veya erkek arkadaşınıza alabileceğiniz Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati erkeklere alınabilecek son derece orijinal bir hediye ürün. Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati ev ve ofis dekorasyonunuzun en vazgeçilmezi en dikkat çekici elemanı olmaya geliyor. Ev-ofis için orijinal ve ilginç hediye arayanlar Araba Tekerleği Tasarımlı Duvar Saatini gönül  rahatlığı ile alabilirler.

FİYAT

Aynı zamanda bu ürünü 16 Haziran Babalar Gününde Babanıza; Babalar Günü Hediyesi olarak da verebilirsiniz.Ürün, HDF malzemeden üretilmiş
 olup, 27 cm çapındadır. Baskılar duvar saati üzerine sublimasyon baskı
tekniği ile uygulanmaktadır. Süblimasyon baskı son derece kaliteli ve uzun
ömürlüdür. Duvar Saati, 1 Adet AA Pil ile çalışmaktadır. (Ürün fiyatına Pil
dahil değildir.) Bu özel duvar saati, hafta içi saat 14:00’a kadar verilen tüm
siparişlerde aynı gün kargoya teslim edilmektedir.

araba tekerleği duvar saati

CEVAP VER