Yeni Evlilere Özel Hediye Fikirleri

Evlilere Hediye

Eşinize anlamlı ve evlilik ruhuna uygun romantik bir hediye mi seçmeye çalışıyorsunuz? En yakın arkadaşınız dünya evine girdi ve O’na mutluluklar dilemek için yeni evlenenlere özel etkileyici bir hediye alternatifleri mi araştırıyorsunuz? Ya da en sevdiğiniz dostunuza, düğün sonrası ilk ev ziyaretinde hem hatıra olarak saklayacağı ve hem de iyi dileklerinizi gösterebileceğiniz anlamlı bir hediye mi arıyorsunuz? O halde bu yazımızı baştan sona okumanızı tavsiye ediyoruz. Yeni evlilere ne hediye alınabilir? Çiçeği burnunda gelinle damada “Bir Ömür Boyu Mutluluklar” dilemek için hangi hediyelerle gidilir? Erkek ve bayan evli çiftler için ilginç ve komik evlilik hediyeleri var mıdır? Düğün sonrası karı kocanın birbirlerine evlilik hediyesi olarak verebileceği romantik hediyeler hangileridir? İşte bu yazımızda az önceki sorulara cevap arayacak, yeni evlenenler için etkileyici, 2014 model, hem karı koca için kişisel, hem de yeni evleri için düşünülebilecek orijinal ve sürprizlerle dolu güzel hediye fikirleri bulacaksınız.

Yeni Evli Çiftlere Özel Hediyeler


yeni evli çifte hediyeler

Yeni Evlilere Özel Ürünler

Bana göre mutlu bir evliliğin olmazsa olmazı “Saygı, Sevgi ve Sadakattir.” Her evliliğin belli başlı dinamikleri ve yapı taşları vardır. Peki, sizin evliliğinizde önemli olan şey nedir? Üzerine istediğiniz mesajları ekletebileceğiniz, aynı zamanda istediğiniz fotoğrafların da baskısının yapılabileceği Yeni Evlilere Özel Ürünler, çiçeği burnunda çiftler için farklı hediye arayışında olanlar için iyi bir hediye alternatifi. Yeni Evlilere Özel Ürünler duvar saati yapboz ve HDF çerçeveden oluşuyor. Üstelik Yeni Evlilere Özel Ürünler üzerine karı koca isimlerini ve dilediğiniz fotoğrafınızı eklemeniz de mümkün. Üzerinde İstemiş olduğunuz 3 adet kavramın yer alacağı Yeni Evlilere Özel Ürünler fotoğrafınız ve isimleriniz ile tamamen size özel hale geliyor. Evli çiftlerin yeni yuvalarında mutlulukla sergileyecekleri bu anlamlı dekor hediyesi ile yeni evlenen arkadaşlarınıza hoş bir hediye sürprizi yapabilirsiniz.


Sevgililere Özel Aşk Plaketi

Yılın Aşk Plaketi Ödülü

Mutlu bir yuva kurmak, aşık olduğunuz insanla hayatınızı birleştirmek, her aşığın en büyük rüyasıdır. Birbirini seven iki yürek, evlilik dediğimiz ortak bir payda etrafında birleşir ve artık Onlar için yepyeni bir hayat başlarlar. Gerçekte evlilik, bir toplumun en önemli temel direği ve en değerli yapı taşıdır. Elbette ki evlenmek bir şeyin sonu değil; bilakis bir çok şeyin de başlangıcıdır. Düğün ve nikah ise, insan yaşamının en heyecanlı anlarından biridir. O’nunla evlenmekten asla pişman olmadığınız, bir an bile vazgeçemediğiniz, canınızdan çok sevdiğiniz hayatınızın aşkına mutluluğunuz zirve yapmışken anlamlı bir hediye vermek istemez misiniz? Elbette ki istersiniz.


karı kocaya ne hediye alınır

Yeni Evlilere Kişiye Özel Ürünler

Yeni evlenmiş karı kocaya ne hediye alınabilir? Erkek için lacivert, kadın içinse pembe Vosvos’lar üzerine isimlerini yazdırarak, evlerinde keyifle kullanacakları sevgili Vosvos’ları armağan edebilirsiniz. Ayrıca Yeni Evlilere Kişiye Özel Ürünler ile siz de bu masalı evliliği ölümsüzleştirin. Hayat Arkadaşınıza üzerinde isimlerinizin yer alacağı düz kupa ya da sihirli kupa bardak ve magnetle onu inanılmaz derecede mutlu kılacaksınız. Kişiselleştirilebilir 4 parçaya ayrılmış ürünler üzerine istediğiniz mesajları yazabiliyorsunuz. Ortasın ise en sevdiğiniz fotoğrafınızı ekletebiliyorsunuz. Üzerine onunla tanışma tarihi, düğün-evlilik tarihi, her ikinizi de isimlerini yazdırabiliyorsunuz. Aynı zamanda ürün üzerinde bir de o mucizevi cümle “Seni çok seviyorum” mesajı yer almakta..


Kişiye Özel Fotoğraf Ve Mesaj Baskılı Kalp Anahtarlık

Fotoğraflı Anahtarlık

Dikkat ettiniz mi acaba? Yeni evlenen çiftler için genellikle aşağıda örneklerini verdiğim tipte hediyeler düşünülür hep. Akıllara gelen ilk hediyelerin neler olduğunu hemen söyleyeyim; Mesela, duvar tablosu, süs eşyaları, elektrikli mutfak aletleri, çatal-bıçak seti, porselen tabak takımı, fincan veya çay takımı gibi. Yıl olmuş 2016 ama, hediye fikirleri hala 50’li yıllardan kalma. Kalp tasarımıyla son derecede romantik ve üzerindeki fotoğrafla da aşk dolu bir anahtarlıkla yeni evlenenlere hoş bir armağan verebilirsiniz. Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Kalp Anahtarlık üzerine en sevdiğiniz kişinin fotoğrafını taşıyabilir ve canınız istediği an üzerindeki fotoğrafınıza bakabilirsiniz.


Kişiye Özel 3 Parça Kanvas Tablo

Kişiye Özel 3 Parça Kanvas Tablo

Sizce de tencere-tava, biblo, klasik süs eşyaları almanın modası çoktan geçmedi mi? Mutlu bir birlikteliğe yüksek tonlarda “Eveetttt” diye haykıran, belki akrabamız, belki yakın bir arkadaşımız en önemlisi de canımız ciğerimiz yeni evlilere daha orijinal ve daha etkileyici hediyeler düşünmemiz gerekmiyor mu? Eğer bu konuda benimle hemfikirseniz, biraz sonra örneklerini göreceğiniz yeni evlenenlere özel hediyelik eşyalara bayılacaksınız. Örneğin, üzerinde henüz çiçeği burnunda çiftin düğün fotoğraflarından biri ile hazırlanacak 3 parçadan oluşan bu tablo, kesinlikle çiftleri çok mutlu edecek en güzel hediyelerden biri.

Evlilik Yıldönümüne Özel Fotoğraf Çerçevesi

Yeni Evlenen Karı Kocaya Özel Resim Çerçevesi

İçerisinde kişiye özel hediyelerden tutun da, ilginç ve esprili evlilik hediyelerine kadar bir çok armağan seçeneği mevcut. Seçmiş olduğumuz hediyeliklerin hepsi de, son derece güvenilir hediye sitelerinin ürünlerinden oluşmakta. Aynı gün kargo seçeneği, taksitlendirme avantajları ile bu sitelerden gönül rahatlığı ile alış verişlerinizi yapabilirsiniz. Eğer hazırsanız, yeni evlenen karı kocaya alınabilecek özel hediye önerilerine geçebiliriz. Örneğin, yan tarafta göreceğiniz resim çerçevesi üzerine, yeni evlenen karı kocaya mutlu bir ömür geçirmelerini dileyebilirsiniz. İsimlerine özel olarak hazırlanacak resim çerçevesi hem şık, hem de oldukça kaliteli.


En Mutlu Günüm Masa Saati

Yeni Evlenmişlere Özel Masa Saati

Evlilik veya düğün tarihi belli olur olmaz, erkek ve kız tarafı her iki ailede de başlar kocaman bir telaş. Düğün salonu tutma, davetiyelerin basılması, nikah şekeri hazırlanması, düğün saçı, damatlık, gelinlik provaları, ev eşyaları, ev dizme, balayı v.s…. Evlilik koşuşturmacası her çiftin özelinde son derece yorucu, ancak destansı bir hikayedir. Bu yüzdendir ki bir ömür boyu hep anlatılır. En nihayetinde bir aşk etrafında birleşen iki kalp, mutlu bir yolculuğa, destansı bir serüvene birlikte yelken açarlar. Adına evlilik dediğimiz bu kutsal müessesede bir ömür boyu sürecek birliktelik. İşte size bu büyük heyecanınızı taçlandırabileceğiniz, eşinize harika bir sürpriz yapabileceğiniz Yeni Evlilere Özel Kare Masa Saati.

Kişiye Özel Yılın En Romantik Çifti Plaketi

Yılın En Romantik Çifti Plaketi

Kişiye özel olarak hazırlanan bu bu özel plaketi ister kendiniz için satın alın, isterseniz de çevrenizde yeni evlenen sevdiğiniz dostlarınıza armağan edin. Yeni Evlilere Özel Yılın En Romantik Çifti Plaketi, kişiye özel olarak üretilmektedir. Sizin belirteceğiniz isimlere özel olarak hazırlanan bu duvar saatinde, isimlerin arasında karı kocayı temsilen romantik çiftler de yer almaktadır. Şık bir şeklinde tasarlanmış bulunan bu özel plaket, hem anlamlı hem de oldukça kullanışlı bir hediye seçeneği. Romantik Evli Çiftlere Özel Plaket, yeni düğününü yapmış olan sevdiklerinize verebileceğiniz şık hediyelerden biri.

En Tatlı Aşıklar Çikolata Kavanozu

Kişiye Özel En Tatlı Aşıklar Çikolata Kavanozu

Özellikle okulların açılmasına yakın tarihlerde yani sonbahar aylarında düğünlerden, gelin damat arabalarından geçilmez. Hele bir de kalabalık bir çevreniz varsa, hemen hemen her hafta sonu için elinizde bir düğün davetiyesi olur. Eğer yeni evli olan arkadaşınıza, akrabanıza, eşiniz ya da dostunuza ne hediye alsam diye fellik fellik hediye araştırıyor ama gönlünüzü kazanacak bir hediyelik ürün bulamıyorsanız, işte size en güzel hediye seçeneklerinden biri olan En Tatlı Aşıklar Çikolata Kavanozu. Tamamen kişiye özel olarak hazırlanan bu kavanozun içerisinde kalp şeklinde çikolatalar yer alıyor.

Kalbimde Bir Tek Sen Varsın Taş Baskı

Karı Kocaya Özel Taş Baskı

Hayatınızın aşkını bulduktan sonra, her şey size bir rüya gibi gelmeye başladı. Aklınızda fikrinizde yalnızca o var! Günler haftaları, haftalar ayları kovaladı ve bir gün artık O’unla evlenmeniz gerektiğini, bu mutluluğun daha da çoğalması, aranızdaki paylaşımın böylelikle daha da artması gerektiğini düşündünüz. Konu ailelere açıldı ve derken iş resmiyete bindi. Artık her ikinizin de parmaklarınızda içerisinde isimlerinizin yazılı olduğu, görenlere aşkınızı ilan eden alyans yüzükler var. Sonrasında düğün hazırlıkları ve hem maddi, hem de manevi açıdan son derece yorucu geçen bir süreç. En nihayetinde ise, bu tatlı yorgunluğu gelin arabasının arkasında “Biz Evleniyoruz, Mutluyuz” yazılı eğlenceye bağlama.

evli çiftlere hediye

Karı Kocaya Ne Hediye Alınır

Esprili “Ben Onun Soy Adını Çaldım” Ürünleri, yeni evlendiğiniz eşinize verebileceğiniz birbirinden etkileyici hediyelerden oluşuyor. Bu harika ürünleri ister hemen evlilik sonrası eşinize armağan edin, isterseniz evlilik yıldönümü hediyesi olarak verin. Üzerine eşinizle birlikte yer aldığınız en güzel fotoğrafınızı bastırarak, ona olan aşkınızı en etkileyici
bir biçimde anlatacak olmanın keyfini çıkarın. Sevdim Aldım Ürünleri aynı zamanda yeni evlenen akrabalarınıza da verebileceğiniz en esprili hediyelerden biri. Ürün 6 seçenekten oluşmaktadır; Beyaz kupa, sihirli kupa, resim çerçevesi, Mouse pad, yap boz ve yuvarlak duvar saati.

Tencere ve Kapak Tişört

Tencere Yuvarlanmış Kapağını Bulmuş Tişört

Bazıları evliliği ikiye ayırır; Cicim Ayları ve sonrası diye. Siz bu görüşe katılır mısınız bilemem ama, gerçekten de genellikle evliliğin ilk zamanları olağanüstü derecede iyi geçer. Çünkü aşıklar nihayet yıllardır hayalini kurdukları evliliğe adımlarını atmışlardır. Daha sonra ise bu heyecan yavaş yavaş yerini kanıksamaya ve alışmaya bırakır. Bu durumun farkında olanlar ise, evlilik öncesinde sahip oldukları heyecanı diri tutmak için, evlilik süresince eşine heyecanlı ve romantik sürprizler yapar. Eğer siz de eşinizin değerini biliyor ve o yıllarca hayalini kurduğunuz eşe sahip olduğunuzu düşünüyorsanız, O’nunla geçirdiğiniz her saniyenin kıymetini biliyorsunuz demektir.

Biz evlendik mutluyuz duvar saati

Evlendik Mutluyuz Ahşap Duvar Saati

İşte eşinize olan aşkınızı perçinleştirecek romantik hediye; Parmakların Aşkı Duvar Saati. Bu oldukça anlamlı ahşap duvar saati ile, eşinize hem esprili, hem de son derece anlamlı bir evlilik hediyesi verebilirsiniz. Aynı zamanda yeni evlenen çiftler için de düşünülebilecek en özel hediye alternatiflerinden biri. Evlendik Mutluyuz Duvar Saati üzerinde romantik parmak figürleri, bunun yanında evli çiftlerin isimleri ve mesajınıza özel hazırlanan bu duvar saati, aynı gün kargo ve kapıda ödeme ile adresinize ulaştırılıyor. Evleniyoruz, mutluyuz yazlı saat üzerine “Mutluluklar Dilerim” yazınızı esprili bir şekilde evli çiftlere iletebilirsiniz.

Yeni Evlilere ne hediye alınırYeni evlilere farklı hediyelerYeni Evlilere romantik hediye
Çiftlere Özel Romantik YastıklarGame Over PaspasYeni evli karı kocaya hediye
Yeni Çiftin Keyif Dolu Yuvası Kalp Kalbe, Diz Dize ,Yeni Evlilere Hediyeevlilik hediyesi
Evlilere hediyeÇiftlere Özel Takım Özdilek Bornoz SetiEvlilik Duvar Saati - Kişiye Özel Mesajlı
Yeni evlilere hediyeYeni evlilere ne hediye alınırHayatınızın Tadı Tuzu Hiç Eksilmesin, Evlilik Sepeti
yeni evlilere hediye fikirleriyeni evlilere hediyeYeni Evlilere Özel Hediyeler
Yeni Evli Çiftlere Sevgi Dolu Hediye KutusuYeni evlenenlere hediyeyeni evlilere hediye

CEVAP VER