Erkeklere Farklı Hediyeler

Erkeğe Alınabilecek İlginç Hediyeler
Erkeklere Alınabilecek Farklı Hediyeler… Erkek sevgilinize veya eşinize, daha önce almadığınız farklı bir hediye mi arıyorsunuz? Aradığınız erkek hediyesi öyle bir hediye olmalı ki; hem O’nu şaşırtacak farklı bir hediye olmalı; hem de sevginizi ve O’na verdiğiniz değeri anlatan bir hediye. Sizin için zor bir hediye tercihi olacak! Erkek arkadaşınıza bugüne kadar kim bilir hangi hediyeleri aldınız, yine kim bilir o hediyeler ne kadar güzel ve etkileyici hediyelerdir. Ancak iddia ediyoruz ki, erkek arkadaşınıza daha önce aldığınız hediyelerin hiçbiri biraz sonra ayrıntılarını göreceğiniz ve tavsiye ettiğimiz erkek hediyeleri kadar farklı ve değişik hediyeler değildi! Hediyeleri inceledikten sonra bakalım siz de bizim gibi mi düşünüyorsunuz? Lütfen tavsiye edilen erkek hediyeleri ile ilgili yorum ve eleştirilerinizi bizimle paylaşınız! Erkeklerin hediyeye bakış açısı konusunda bu blog da bir çok yazı okuyabilirsiniz, erkeklerin hediye beklentileri çok fazla olmaz ama; hiçbir erkek de kendisine uzatılan hediyeyi geri çevirmez… Hatta fark ettirmese de aldığı hediyeden büyük bir mutluluk duyar… Hele bir de aldığınız hediye kendi hobileri ile uyumlu bir hediye olursa o zaman işte Kraliçe olursunuz! Şaka yapmıyorum gerçekten de öyle. Yani hemen hemen her erkek illa ki bir futbol takımı tutar, büyük bir çoğunluğu ise fanatiklik seviyesinde takım tutar… Siz tuttuğu takım ile alakalı bir hediye aldığınızda hem sevginiz hem de değeriniz katlanır benden söylemesi…Ben mümkün mertebe makul fiyatlı hediyeler seçip bloguma eklemeye çalışıyorum. Ancak içlerinden bazı hediyeler gerçekten çok güzel ve albenisi olduğu için, artık fiyatına bakmadan belki almak isteyen olur diye bu hediyeleri eklemeden edemiyorum…

Erkeğe Farklı Hediye Fikirleri


Erkeğe ilginç Hediye fikirleri

Sigara Dumanını Çeken Araba Küllük

Sigara içen erkekler için, farklı ve orijinal bir hediye deneyimine hazır mısınız? İçerisindeki karbon filtre özelliği sayesinde ortamdaki sigara dumanını ve kötü kokuları çeken Araba Küllük ile eviniz mis gibi koksun! Hem bir kül tablası, hem de dekoratif bir süs eşyası olan Sigara Dumanını Çeken Araba Küllük, erkeğe verilebilecek en ilginç hediye alternatiflerinden biri. Ürün Özelliklerinden kısaca bahsetmek gerekirse: Sigara dumanını içine habseder, ortamdaki kötü kokuları çeker ve aynı zamanda hava temizleyici olarak da kullanılır. Ürün 2 Adet AA Pil ile çalışmaktadır. Kapağı kaldırıldığı an otomatik olarak çalışmaya başlar.


yakışıklı erkek madalyonu

En Yakışıklı Erkek Madalyonu Fotoğraflı

Erkek arkadaşınızın birazcık gururunu okşamanın Dünyanın en yakışıklı erkeği mdalayno ile işte bunu sağlamanız mümkün! Kişiye özel olarak hazırlanan en yakışıklı erkek madalyonu üzerine biricik erkek sevgilinizin fotoğrafını taşıyarak Ona hem farklı, hem de sürpriz nitelikte özel bir armağan verebilirsiniz. Erkeğe ilginç ve de yıllar yılı hatırlanabilecek etkileyici hediye düşünüyorsanız bu ürünü kesinlikle tavsiye ederiz.


erkeğe farklı hediyeler

Karakalem Resim Efektli Kupa Bardak

Babanıza, eşinize, sevgilinize yıllar yılı hep aynı türden hediyeler almaktan artık sıkıldıysanız, size benzersiz ve daha önce kesinlikle tecrübe etmediğiniz farklı hediye seçenekleri sunmaktan gurur duyacağız. Bundan böyle hediye paketi içerisinde (Gömlek, kemer, cüdan gibi) ne olduğunun rahatlıkla tahmin edilebileceği erkek hediyelerine son! Daha farklı, değişik ve enteresan hediyeler ile, hem hayatınızdaki erkeğe şaşırtıcı bir hediye vermiş olacak, hem de orijinal bir hediye seçmenin haklı mutluluğunu yaşayacaksınız. Şaşırtıcı ve Erkeğe alınabilecek diğer ilginç hediye seçeneklerine aşağıdaki göresellere tıklayarak ulaşabilirsiniz. .

erkek arkadaşa farklı hediyeler

100 Ateşli Gece Kavanozu

Aşk hayatınıza heyecan verici eğlenceler katmak istiyorsanız, bu kavanozu çok beğeneceğinizi düşünüyorum. İçerisinde 1 adet karanlıkta parlayan Kamasutra Cinsel Pozisyon zarları ve 100 adet erotik mesaj kağıtları bulunan bu kavanozla ilişkinize canlılık getirebilirsiniz. Kadınlar ve erkekler için hazırlanmış 100 erotik görevlerden bir tanesini çekin ve elinizdeki mesaja harfiyen uyun! Hem sizin, hem de sevgilinizin çok seveceği heyecan verici aşk oyunlarına hazır olun! 50’si erkek, 50’si kadınlar için yapılabilecek görev kağıtları taşıyan erotik kavanoz, aynı gün kargoya teslim seçeneği ve kapıda ödeme yapılabilir kolaylığıyla işte karşınızda

Vosvos Oyuncak Araba

Plakasına İsim Yazılabilir Vosvos Araba

Pembe ve lacivert renklerde 2’li olarak satılan oyuncak Vosvos arabalar, şık hediye kutusu ve etkileyici sunumuyla işte karşınızda! Plakası üzerine isim ya da dilediğiniz masaj yazılabilen Kişiye Özel Vosvos’lar, erkek sevgilinize en sıra dışı hediyelerden biri. Bunun yanında akıllı telefonların hemen hemen hepsine Navigasyon uygulamaları yüklenebiliyor. Eğer bu konuda güzel bir uygulama istiyorsanız, Android ve iTunes marketlerden ücretsiz olarak indirebileceğiniz Yandex Navigasyon uygulamasını önerebiliriz. Anlık trafik durumunu, alternatif yol güzergahlarını bu uygulamadan kolaylıkla görebiliyorsunuz. Cep telefonumuza hayatımızı kolaylaştıran böylesine güzel uygulamaları indiriyoruz indirmesine de, etkin bir şekilde kullanamadıktan sonra pek de işimize yaramıyor.


Erkeğe ilginç hediyeler

Cep Telefonu ve Navigasyon Araç Tutacağı Gripgo

Örnek vermek gerekirse, navigasyon uygulamasını nihatetinde arabamızda kullanacağız. Ancak üzerine telefonumuzu yapıştırıp güvenli bir şekilde aracımızı sürmemiz de şart. İşte bunun için geliştirilen son derece pratik bir ürünle sizi tanıştırmak istiyoruz. Cep telefonları ve Navigasyon Araç Tutacağı standı ile, yolculuklarınız konfor ve güven içinde. Ödüllü patentli yapışkan tasarımı, 360 derece döner başlığı ve ergonomik tasarımıyla Gripgo aracınızın en önemli parçası olmaya geliyor. Üzerine cep telefonu veya navigasyon cihazınızı yapıştırabileceğiniz Araç Tutacağı Gripgo, trafikte rahat ve emniyetli bir şekilde telefon görüşmesi yapabilmenizi de sağlıyor.


Erkek için farklı hediyelerObjektif Bardak

Fotoğraf çekmeye meraklı erkeklere, alınabilecek en güzel hediye karşınızda duruyor. Belki objektif tasarımlı bu bardak ile fotoğraf çekebilmek mümkün değil ama bardakların en havalısı olduğu kesin. Hem bir bardak, hem küllük hem de kalemlik olarak kullanabileceğiniz Ojektif bardak, gerçek objektifleri aratmayacak derecede orjinal bir görünüme sahip. Evinizde, iş yerinizde her zaman kullanabileceğiniz Obejktif bardak, erkeğe alınabilecek en farklı doğum günü hediyelerinden biri. Ürün ile ilgili fiyat ve detaylı bilgi almak için “satın al” butonuna tıklayabilirsiniz.

sinema meraklısı erkeğe ilginç hediyeler

Sinema Meraklısı Erkeğe İlginç Hediyeler

Film Makinesi Tasarımlı Müzik Kutusu ile, erkek arkaşınıza iş yerinde veya evinde süs eşyası olarak kullanabileceği şahane bir dekor hediyesi verebilirsiniz. Bir meslek ile alakalı veya iş kolu ile alakalı olarak, Sinema Klaketi kadar meşhur, başka mesleki aygıt var mıdır acaba? Cep telefonlarımızın, yüksek çözünürlükte video çekebildiğini düşündüğümüzde, şayet varsa içinizde küçük klip veya video çekme arzusu, sinema klaketi bu noktada işinize yarayabilir… Ayrıca evinizde veya ofisinizde dekor olarak da kullanabilirsiniz.


erkeğe alınabilecek farklı hediyeler

Sinema Meraklısı Erkeğe İlginç Hediyeler

Hediye konusunda bazıları risk almayı sevmez! Daha önce test edilmiş, denenmiş hediyelerden yana tercihlerini kullanırlar. Peki Siz de öyle misiniz? Eğer değilseniz, burada yer alan farklı hediyeler içerisinden Erkek arkadaşınıza, babanıza, eşinize ya da patronunuza çok değişik hediyeler bulabilirsiniz. İşte karşınızda sigara kullanan erkekler için şıkır şıkır ve son derece prestijli bir hediye seti! Siyah ve son derece şık hediye kutusu içerisinde 1 adet Kişiye Özel Çakmak, 1 adet metal sigara yer alan bu özel set ile hayatınızdaki erkeğe en güzel hediyeyi verebilirsiniz.


Kişiye Özel Fotoğraflı Sevgili Cüzdanı

Evlilik Cüzdanı İçin Erken Diyenler Sevgili Cüzdanına Var mısınız?

Erkek arkadaşınıza hem esprili, hem de acayip derecede ilginç bir armağan düşünüyorsanız, işte karşınızda fotoğrafınıza özel olarak düzenlenecek ve tıpkı evlilik cüzdanı şeklinde tasarlanan Sevgililik Cüzdanı! Erkek arkadaşınızı çok seviyor ancak evlilik için erken olduğunu düşünüyorsanız, o zamana kadar sevginizi bu esprili hediye ile Ona anlatabilirsiniz. Erkek sevgilinize fiyatı ile uygun ve inanılmaz esprili Sevgili Cüzdanı hediye edebilirsiniz.


Adını Buğulu Camlara Yazdım Çerçevesi

Adını Buğulu Camlara Yazdım Çerçevesi

Büyük aşklar canda durmaz, büyük aşklar dilde durmaz, büyük aşklar kalpte durmaz. Aşık olan kişi, her yerde sevgilisini görmek ister, her yerde sadece onu konuşmak, ondan bahsetmek ister. Şiir gibi bir giriş yaptıktan sonra 🙂 neden böyle bir giriş yaptım hemen izah edeyim; İçindeki aşkı ve sevgisi büyük olan herkes, bunu dış dünya ile paylaşmak ister, kimi şiir yazmaya çalışır, kimi beste, kimi roman, kimi ise aşkını dağa, taşa, ağaca kazıyarak. Öğrenciliğimden hatırlıyorum, eskiden sınıflardaki, koyu kahve rengi sıralarda yüzlerce kazınmış kalp ve isimler vardı.

Sinema Klaketi Kupa Bardak

Sinema Klaketi Kupa

Bildiğiniz gibi klaket, film endüstrisinde ses ve görüntüyü senkronize etmek ve birbiri ile uyumlu hale getirmek için kullanılan araçtır. Üzerinde sinema klaketi bulunan bu sıra dışı Kupa Bardak, sinema sever erkekler için farklı hediye seçeneklerinden biri. Sinema meraklısı sevgiliniz için son derece orijinal bir hediye olabilir.


erkek sevgiliye hediye

Sinema Klaketi

Bir meslek ile alakalı veya iş kolu ile alakalı olarak, Sinema Klaketi kadar meşhur, başka mesleki aygıt var mıdır acaba? Cep telefonlarımızın, yüksek çözünürlükte video çekebildiğini düşündüğümüzde, şayet varsa içinizde küçük klip veya video çekme arzusu, sinema klaketi bu noktada işinize yarayabilir… Ayrıca evinizde veya ofisinizde dekor olarak da kullanabilirsiniz. Herkesin en azından video kaydı yapabilen bir cep telefonu varken, film çekebilmek için geriye tek bir eksik kalıyor: Sinema Klaketi!


ilginç Hediyeler

Ucu Kopmuş Gibi Duran USB Bellek

USB belleğiniz en az sizin kadar ilgi çekici olacak! Parkta, plajda, vapurda veya iş yerinde herkes pür dikkat sizin USB belleğinize kilitlenecek! Nasıl mı? Gördüğünüz USB Belleğin kablolu tarafı sanki kesilmiş gibi duruyor! Görenlerin şaşkınlıkla bakacağı bu USB bellek, diğer usb belleklerden çok farklı. Harika tasarımı ile sanki kopmuş izlenimi veren bu USB’yi taşımaya da kullanmaya da emin olun doyamayacaksınız! Klasik USB belleklerden sıkılıp, bıktıysanız ve kimseden olmayan ve görenleri şaşkına çeviren bir USB bellek arıyorsanız sıkı durun! O zaman Kopuk USB Bellek Hacked tam size göre. Dünyaca ünlü tasarım firması tarafından dizayn edilen Hacked tüm görenleri şok edecek. Sanki ucu kopmuş gibi duran bu USB bellek ile türünün tek örneği usb belleğe sahip olacaksınız. 2 GB hafızası ile 500 şarkı ve binlerce resmi içinde kolaylıkla kaydedebilir. Bu ürünü erkeklere hediye olarak düşünebilirsiniz. Baba, erkek sevgili, Erkek öğretmen!


erkeklere farklı hediye fikirleri

Kişiye Özel Sigara İçilmez Duvar Saati

Sigaradan nefret etmenize rağmen rağmen hala etrafınızda sigara içmeye yeltenenler mi var? Bu durumda size, hem sizi pasif içici olmaktan; hem de başkasının içtiği sigaranın dumanını solumaktan kurtaracak değişik bir çözüm önerisi üretmek lazım! Mesela dikkat çekici tasarımıyla Kişiye Özel Sigara İçilmez Duvar Saatine ne dersiniz? Sevgiliniz, babanız ya da eşiniz tüm uyarılarınıza rağmen evde ya da ofiste sigara mı içiyor? Öyle ki bu hayatta en çok nefret ettiğiniz şey, sigara dumanı solumak ve üzerinizin sigara kokması mı? O halde, işte bu problemli duruma akıl dolu ve son derece pratik bir çözüm üreten Kişiye Özel Sigara İçilmez Duvar Saati Sizlerle.

erkek arkadaşa ilginç hediyeler

Kitap Kasa

Kütüphanenizde rengârenk boy boy kitapların olması sizi mutlu ediyorsa, bunların yanına Kitap Kasanın gelmesiyle birlikte mutluluğunuz bir kat daha artacak. Zira, Kitap kasa aslında kitap görünümünde olan ve hırsızların kesinlikle kasa olduğunu anlayamayacakları gizli bir kasa! Kitap Kasa kütüphanenize çok yakışacak. Gerçek bir kitaptan eksiği yok fazlası var, çünkü aynı zamanda kasa olarak da kullanabiliniyor. Kitap okumayı seven erkek arkadaşınıza hangi kitabı alacağım diye düşünüp duruyorsanız Ona Kitap Kasa hediye edin:) Çünkü, hem kütüphanesine çok yakışacak; hem de içerisine değerli bulduğu özel eşyalarını saklayabilecek. Bu ilginç ürünü erkek arkadaşınıza hediye edebilir, doğum günü hediyesi olarak erkek sevgilinize alabilir veya babanıza hediye edebilirsiniz.


Ev Hediyeleri

Kitap Saat

Kitap Saat değerli ve özel kitaplarınızın bulunduğu kütüphaneniz ile uyumlu olabilecek en güzel saatlerden biridir. Misafirleriniz kütüphanenizde bu ürünü gördüklerinde, gerçek kitaplar ile neredeyse ayırt edemeyecekler. Kitap saat, çalışma odanızda hem şık görüntüsü hem de zamanı öğrenmek için ihtiyaç duyduğunuz bir duvar saatinden çok daha fazlasını vaat ediyor. Kitap Saat ile odanız hem şık bir görünüme kavuşacak, hem de orijinal görüntüsü ile kütüphaneniz renklenecek kitap okurken saatinizi ayarlayabileceksiniz. Bunun yanında Kitap saat, kitapsever dostlarınıza da hediye edebileceğiniz çok özel ve ilginç bir saat! Kitap okumayı çok seviyor ve sürükleyici bir kitaba başladığınızda, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsanız size derhal bir Kitap Saat şart.


Ninja Kupa Bardak

Ninja Kupa Bardak

Erkek arkadaşınız masa başı bir işte çalışıyorsa, bu sıra dışı Ninja Kahve Kupası gün boyu gözlerinin önünde olacaktır. Erkeğe ilginç doğum günü hediye seçeneği olarak aklınızda bulunması gereken bir ürün! Uzak doğu samuray savaşçıları şeklinde tasarlanmış olan Ninja Kupa Bardak, hem çok şık, hem de oldukça ilginç! Sevdikleriniz bir şeyler içerken bir yandan da yüzlerinde tebessüm oluşturacak bu kupalar porselen malzemeden üretilmiştir. Kupalar üzerindeki baskı uzun ömürlüdür. Ilık suyla elde yıkanması tavsiye edilir.


erkekler için ilginç hediye fikirleri

Kişiye Özel Resim Çerçevesi

Bir hediye daha nasıl bu kadar orjinal ve ilginç olabilir artık. LCD ve plazma şimdilerde LED televizyonlardan önceki tüplü televizyonlara ait, nostaljik bir fotoğraf çerçevesi. Her şeyin modern ve dijital olduğu günümüzde nostalji yaşamak isterseniz, en ölümsüz fotoğraflarınız nostalji Tv çerçeve içerisine girsin. İlginç hediye arıyorsanız bence kaçırmayın. Televizyona çıkmak için artık tek ihtiyacınız sevgiliniz ile çektirmiş olduğunuz 10 x 15 ölçülerinde bir fotoğraf. Eski tip analog televizyon şeklindeki TV resim çerçeveleri 2 farklı modelle geliyor, eski siyah-beyaz yayınlı tek kanallı günler nostaljisi vaat ediyor. Her ne kadar bu TV şeklindeki çerçeve ile ününüzü sizden başka kimse bilmeyecek olsa da, çok eğleneceğinize eminim!

Kişiye Özel Futbol Topu Duvar Saati

Futbol Topu Duvar Saati

İlginç ve mükemmel bir tasarıma sahip, ev ve iş yerlerine dekoratif bir hava katacak harika bir duvar saati önereceğim. Üzerine erkek arkadaşınızın ismini ve kişisel mesajınızı yazdırabileceğiniz klasik futbol topu şeklinde bir duvar saati! Futbol meraklısı erkek arkadaşınıza bu ilginç duvar saati armağan ederek, üzerine esprili bir mesajınızı yazabilirsiniz. Futbol topu tasarımıyla görenleri hayran bırakacak duvar saati, spor tarzda dekore edilmiş odalar dekoratif bir görünüm kazandıracak! Bu ilginç duvar saatini gönül rahatlığı ile erkek arkadaşınıza, sevgilinize veya eşinize hediye edebilirsiniz. En başta sevgilinize doğum günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz mesela!

erkeklere ilginç hediye fikirleri

Nostaljik Vosvos Minibüs

Hayallerimizin simgesi haline gelmiş Nostaljik Vosvos Karavan, el yapımı orijinal görüntüsü ve gerçeğine son derece sadık kalınmış minyatür boyutlarıyla evinizi süslemeye geliyor. Metalden hazırlanmış olan Nostaljik Vosvos Minibüs, o kadar harika tasarlanmış ki onu görüp de hayran olmamak elde değil.  1967 model Vosvos Minibüs şeklindeki nostaljik minibüs ile hem nostalji yaşayacaksınız hem de odanızı süsleyeceksiniz! Eski zamanlardaki orijinaline birebir sadık olunarak hazırlanmış bu dekoratif oyuncak erkek arkadaşınıza da mükemmel nostalji yaşatacak!

erkeğe en ilginç hediyeler

Çiftlere Özel Fotoğraflı Kalp Anahtarlık

2 parça halinde satılan bu anahtarlıktan biri sizin, diğer ise erkek sevgilinizin, Sizin fotoğrafınızın olduğu anahtarlığı Ona, Onunkini de kendinize hazırlatabilirsiniz. Çiftlere Özel Fotoğraflı Kalp Anahtarlık fotoğrafınıza özel şık bir model olmasının yanında, oldukça da ilginç! Bir de aşağıda bulabileceğiniz Dijital Anahtarlık modeli var! 100 resme kadar resim yükleyebileceğiniz ve dahili belleği ve 1.1 inçlik full LCD ekranı ile en gözde resimlerinizi retro tarzda döndürüp durabilir. TV Digital Photo Keyringi şarj etmek çok kolay. Onu USB kablosuyla Bilgisayarınıza bağlayarak kolaylıkla şarj edebilir, istediğiniz resimleri yükleyip silebilirsiniz. Üç saatlik batarya süresi ile en güzel resimlerinizi kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. Oto-uyuma özelliği sayesinde hareketsiz kaldığında kendi kendine kapanması özelliği ile resimlerinizi izlerken uyuya kalsanız bile, şarjınız bitmeden kendini kapatabilir.

Erkekler için farklı hediyeler

USB LED Bilgisayar Lambası

Yan tarafta fotoğrafını gördüğünüz bu sıra dışı lamba bilgisayarınızın USB çıkış noktasından enerjisini alarak klavyenizi aydınlatıyor. Size de geceleri son derece performanslı bir şekilde klavye kullanım keyfi kalıyor. Sokak lambası şeklinde ayarlanabilir klavye lambası, dizüstü bilgisayarınızdan enerji alarak şahen bir şekilde klavyenizi aydınlatıyor. Ayrıca aşağıda bulabileceğiniz kitap görünümlü Laptop kılıfı da ilginizi çekecektir. Sert kapağı ve kuvvetlendirilmiş köşeleri ile koruyucu özelliği arttırılmış durumda. Bunların yanı sıra dizüstü bilgisayarınızı tamamen kamufle etmesi ve masada duran eski bir kitap gibi görünmesi sayesinde çalınma olasılığını da azaltıyor. Kitap görüntüsünün bütünselliğini sağlamak için fermuarı da bir sayfa ayracı gibi tasarlanmış.

Tekerlek Tasarımlı Duvar Saati

Tekerlek Saat

Evinizde, ofisinizde etkileyici tasarımlara sahip ürünler sergilemek istiyorsanız Tekerlek Tasarımlı bu duvar saati tam da aradığınız şey! Bu ürünü sevdiklerinize de armağan edebilirsiniz. Disko topu duvar saatine ne dersiniz? İçinizden dans etmek geliyorsa sizi dans havasına sokacak harika bir ürün olan bu cam duvar saati sevgiliniz için de düşünülebilecek harika bir hediye!Eski ve klasikleşmiş Türk filmlerinde bir mekanın disco olduğu hissini verdirmek için, kamera ilk önce ışıl ışıl disco topuna zoom yapar ve daha açıyı genişleterek esas oğlan ile sevgilisini görüntülerdi. Belki geçmişi geri getiremeyeceğiz ama size geçmişte 70’li yıllarda yaşıyormuşsunuz gibi hissettirebiliriz. Hem de işinize yarar bir ürünle Disco Topu Cam Duvar Saati ile!

erkek hediyeleri

Şık Gömlek Çantası

Sevgiliniz veya eşiniz özellikle uzun seyahatler yapıyorsa özellikle beraberinde götüreceği gömleğinde ütü bozulmaları v.s. söz konusu oluyordur… Alacağınız bu hediye ile bu gibi sıkıntıların önüne geçmiş olacak ve Eşinizin hayatını kolaylaştırmış olacaksınız… Yolculukların en büyük kabusu nedir diye sorsak erkeklerin pek çoğunuzdan “Buruşan gömlekler” cevabını verirler. Seyahatlerde ütüsüz gömlekle dolaşmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz. Bavuldan çıkarılan canım gömleklerin yakaları ezilmiş, kol kısımları buruş buruş olmuştur ve o ütüsüz gömlekle dolaşmak zorunda kalmışsınızdır. Sizi bu işkenceden Gömlek çantasının akıllı tasarımı sayesinde kurtarıyoruz. Tek yapmanız gereken ürünün içinden çıkan özel katlama tahtası ile gömleğinizi katlamak. Sonrasında isterseniz dünyanın diğer bir ucuna gidin, gömleğiniz hala jilet gibi ütüsünü koruyacaktır.

erkek sevgiliye farklı hediye

Aşkını Kumlara Yazdım Çerçevesi

Gerçi günümüzde üç kişinin oturduğu öğrenci sıraları artık tek kişiliğe dönüştü. Keşke eski hali ile kalsaymış:) Hediye önerimden hemen bahsedeyim; Aşkınıza Doğum Gününde, doğum gününde ya da ilişkinizin yıl dönümünde, kişiselleştirilebilir ve isme özel bu ağaç kavuğuna kazınmış bir sertifika vermeye ne dersiniz? Kesinlikle çok romantik ve nostalji kokan hareketler bunlar:) Doğum Günü için de, cidden inanılmaz güzel bir hediye olacağını düşünüyorum.

erkek hediyesi

43 Fotoğraf Karesi Çerçevesi

Sizin için değerli olan yüzlerce fotoğraf karesi içerisinden, 43 tane en özel fotoğrafı bu dev kalp şeklindeki fotoğraf çerçevesi içerisine koymaya ne dersiniz? Bu işlemi yaptıktan sonra bu Kalp çerçeveyi en rahat görebileceğiniz bir yere asın ve kendinizle ve sevdiklerinizle gurur duyun… 60 x 60 Cm. ebatlarındaki bu kalp çerçeve bulunduğu ortama harika bir dekoratif etki katacaktır. Hazır, Sevgililer Günü de yaklaşıyorken, Sevgilime ne hadiye alsam diye karar kara düşünüyorsanız, buyurun bu ürün size göre…


erkek hediyeleri

Radyo FM Tıraş Aynası

Yine Eşinizin, sevebileceğini umduğum bir hediye daha… Erkekler hayatlarının önemli bir bölümünü malum traş olarak geçirirler işte siz de O’na tıraş olurken keyiflenmesini sağlayacak bir ürün hediye etmek istemiz misiniz? Hem radyo, hem de tıraş aynası olarak kullanabileceği çok şık ve kullanışlı bir ürün. Sevgiliniz veya eşiniz için tıraş olmak bu ürün sayesinde artık bir işkenceden çıkıp çok güzel bir keyife dönüşecek. Ürünün en güzel özelliği LED ışığı sayesinde traş olmayı kolaylaştırması. Duruşu ve açısı tıraş olmak isteyen erkeğin yüzünüzü aydınlatmak üzere ayarlanmış akıllı bir aynası bulunmaktadır. Diğer bir özelliği buğulanmayan bir ayna sahip. Radyo Fm tıraş aynası kadar erkeklere yardımcı olacak başka bir traş aynası daha bulamayacaksınız! Ürün 4 adet AA pil gerektirir. Erkek sevgiliye hediye olarak inanılmaz güzel bir tercih olacaktır.

Kişiye Özel Basketbol Topu Duvar Saati

Kişiye Özel Basketbol Topu Duvar Saati

Erkeklere sevgililer gününde veya doğum gününde alınabilecek en güzel hediyelerden biri de orjinal ve şık tasarımlı bu Kişiye Özel Basketbol Topu Duvar Saati olacaktır. İnternette geçirdiği zamanlar dışında veya televizyon karşısında sürekli diziler takip etmenin dışında basketbol oynamaya meraklı erkek arkadaşınız varsa bence bu saat erkekler için oldukça güzel bir hediye seçeneği! Gerçi illa ki, bu ürünü hediye etmek için basketbol meraklısı bir sevgiliniz olması da gerekmiyor yani! Şık ve ilginç bir duvar saati olduğu için, spor tarzda döşenmiş evlere çok yakışacak!

14 Şubat hediyeleri

Kahve Fincanı Duvar Saati

Sevgilinize, Sevgililer Günü için veya onun doğduğu gün olan, yaş gününde ilginç ve değişik bir hediye düşünüyorsanız, size önerebileceğim en iyi hediyelerden biri, görmüş olduğunuz şık ve içinde kahve varmış gibi duran duvar saati. Beyaz, kırmızı, yeşil, siyah gibi renkleri bulunan kahve fincanı duvar saati, sevgilinizin odasına veya evine alabileceğiniz harika dekoratif ürünlerden biri. Gerçekten üzerindeki fincanda kahve varmış gibi duran bu fincan duvar saati görenleri hayrete düşürecek. Sevgililer günü için kırmızı gül ile birlikte verebileceğiniz en iyi hediyelerden biri…


14 Şubat Hediyeleri

Cam Tablet Duvar Saati

Bilgisayarlar ve cep telefonlarının hayatımızdaki ne denli önemli bir yere sahip olduğunu bilmeyenimiz yoktur. Kullandığımız akıllı, dokunmatik cep telefonları da bir nevi bilgisayar şeklinde artık. Hayatımızda bilgisayarlar ve bilgisayarlara ait simgeler bu kadar çok girince, tasarımcılar da boş durmayıp, günlük hayatta kullandığımız her şeye, trafik işaretleri kadar meşhur bu simgeleri yerleştirir oldular. Gördüğünüz duvar saati, bilgisayarlar ve cep telefonlarından aşina olduğumuz simgelerden oluşuyor. Oldukça şık tasarlanmış cam tablet bu ürünü, Erkek sevgiliniz için 14 Şubat Sevgililer günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz. Dekoratif ve şık bir duvar saati.


14 Şubat Hediyeleri

Resim Çerçeveli Duvar Saati

Bir duvar saati hayal edin ki, üzerinde en güzel anlarınızdan oluşan, en çok değer verdiğiniz ve hayatta sizin için önceliği olan kişilerden oluşan 12 adet fotoğraf olsun, ve saati öğrenmek için ne zaman gözünüz o duvar saatine ilişirse o sevdiklerinizi hatırlaya bilesiniz. Bu şekilde bir duvar saati, bence hem kullanım açısından, hem de üzerindeki özel ve kıymetli kişilere ait fotoğrafları taşıması açısından kesinlikle özel bir saat olacaktır. 14 Şubat Sevgililer günü için sevgilinize özel bir hediye olarak tavsiye ederim. Sizin de sevdiklerinizin fotoğrafları evinizin vazgeçilmezleri arasındadır. Boş bulduğunuz duvar sehpa üstlerine çerçevelerle süslemek en büyük zevkiniz ise o halde çerçeveli saatler tam size göre! Üzerine 12 adet resim yerleştirebileceğiniz çerçeveler aynı zamanda birer saat.


erkeklere hediye önerileri

Sinema Klaketi Foto Çerçeve

Hazır bir üst paragrafta Sinema klaketinden bahsetmişken, şimdi de sinema klaketi şeklinde fotoğraf çerçevesinden bahsedelim. En mükemmel, en şahane fotoğrafınızı, sinema film karesi şeklinde bu çerçeveye koyup, fotoğrafınızı daha ilgi çekici yapabilirsiniz. En güzel anınızı fotoğrafladıktan sonra mükemmel bir çerçeve ile tamamlamaya ne dersiniz? Sinema klaketi foto çerçeve ile kendinizi adeta bir film karesinde imiş gibi hissedeceksiniz! İster en yakın arkadaşınızla birlikte bir Hollywood starı gibi olabilir, isterseniz de sevgilinizle beraber verdiğiniz o romantik pozu, eski bir Yeşilçam filminden fırlamış gibi dışarıya lanse edebilirsiniz. Sinema klaketi foto çerçeve film meraklıları ve daima kamera arkasında olmayı hayal edip de bunu gerçekleştiremeyen, masa başı ofis işlerinde çalışmak zorunda kalan erkek sevgiliniz için mükemmel bir hediye olabilir.

Sevgiliye hediye önerileri erkek için

Game Over Kapı Paspası

Sevgiliniz ile olan birlikteliğinizi, finalde bir evlilik ile taçlandıracaksanız aman dikkat derim!:) Dikkat etmişsinizdir mutlaka, özenle süslenmiş gelin damat arabalarında, ön plaka kısmında “Evlendik” arka plaka kısmında ise “Ayvayı yedik” veya “Eyvah Yandık!” şeklinde, evlilik olayına esprili bir bakış açısı ile yazılar bulunur. Hatta bazıları olayı daha da abartır. Neyse, Doğum Gününde sevgilinize alacağınız hediyenin içerisine, biraz espri veya mizah katmaya ne dersiniz? Gördüğünüz bu ilginç kapı paspasında evliliğe ilk adımını atmış olan damat için, artık oyunun bittiğini gösteren “Game over” kapı paspası. Damadın surat ifadesine dikkatli bakarsanız, şaşkın ve üzüntülü, gelin ise halinden oldukça memnun. Dikkat çekici ve esprili sürpriz bir Doğum Günü hediyesi olur kanaatindeyim.


Erkeğe farklı hediyeler

Kişiye Özel Pusula

Günümüzde özellikle navigasyon cihazlarının telefonlar için, araba için üretilen modelleri ile birlikte, insanların yön bulma ve adres bulma problemleri geniş ölçüde halledilmiştir. Ancak bu cihazların sağlıklı işleyebilmesi için ya GPS sinyallerini sağlıklı alması, ya da sağlam bir İnternet veri akışının olması gerekmektedir. Oysa ki, geçmişte açık denizlerde veya çöllerde bunu sadece basit bir pusula ile yapmak mümkündü. Erkeklere hediye edilmesi yönünde tavsiye edeceğim bu ürün ise Nostaljiye meraklı erkeklerin çok hoşuna gidecek. Üstelik, bu pusulayı kullanmak için GPS’e ihtiyaç yok! Son derece şık ve süslenmiş olan kutusu içerisinde Kişiye Özel Pusula ile yön bulma işi artık eski yöntemler ile yapılacak. Kişiye Özel Pusula, Mühendis, Denizci arkadaşlarınıza son derece anlamlı ve güzel bir hediye tercihi olacaktır.

Erkeğe Doğum Günü hediyesi

Kredi Kartı Boyutunda Fener

Doğum Günü için şimdi tavsiye edeceğim hediyenin romantik bir hediye olmadığının farkındayım, ama gerçekten ilginç ve sıra dışı bir ürün olduğu için, erkek sevgilinize Doğum Günü hediyesi olarak önermek isterim. Görmüş olduğunuz bu ürün, cüzdanınızda taşıdığınız bir kredi kartı boyutlarında ve hemen hemen o incelikte bir ürün. Paslanmaz çelikten üretilmiş ve 10 yıl süresince pile gereksinim duymadan çalışabiliyor. Şimdi böyle bir ürünü nasıl Doğum Günü hediyesi olarak önerdin diyebilirsiniz, ama gerçekten ilgi çekici ve tasarım harikası olduğu için belki bu tarz ilginç bir Doğum Günü hediyesi almak isteyen olabilir diye bu ürünü de, erkeğe Doğum Günü hediyesi olarak önermek istedim.

erkeklere farklı hediyeler

Kişiye Özel Mousepad

Şimdi sizlere öğretmeninize, erkek-bayan sevgilinize, babanıza, annenize veya facebook profil sayfası olan tüm sevdiklerinize verebileceğiniz harika bir doğum günü hediyesi ya da kısacası özel günler için bir harika nir hediye önerim olacak! Dünya’nın en popüler sosyal ağı olan facebook’ta istediğimiz şekilde bir profile sahip olabiliyorken neden dijital bir ortam değil de, gerçek hayatta istediğimiz şekilde bir profile sahip olamıyoruz? Sizler de benim gibi düşünenlerdenseniz size harika bir üründen bahsedeceğim. Bakmaya doyamadığınız Facebook profiliniz artık gerçek hayatta da sizin yanınızda, hatta elinizin altında! Nasıl mı? Kişiye özel olarak hazırlanabilen Facebook profili mousepad ile! Facebook Mousepad ile facebook sayfanızdaki profilinizi gerçek masa üstünüze taşıyabilirsiniz. İsterseniz de sevdiklerinize Facebook Mousepad hediye edip onları ne kadar iyi tanıdığınızı ispat edebilirsiniz

erkeklere hediye önerileri

Sinema Klaketi Foto Çerçeve

Hazır bir üst paragrafta Sinema klaketinden bahsetmişken, şimdi de sinema klaketi şeklinde fotoğraf çerçevesinden bahsedelim. En mükemmel, en şahane fotoğrafınızı, sinema film karesi şeklinde bu çerçeveye koyup, fotoğrafınızı daha ilgi çekici yapabilirsiniz. En güzel anınızı fotoğrafladıktan sonra mükemmel bir çerçeve ile tamamlamaya ne dersiniz? Sinema klaketi foto çerçeve ile kendinizi adeta bir film karesinde imiş gibi hissedeceksiniz! İster en yakın arkadaşınızla birlikte bir Hollywood starı gibi olabilir, isterseniz de sevgilinizle beraber verdiğiniz o romantik pozu, eski bir Yeşilçam filminden fırlamış gibi dışarıya lanse edebilirsiniz. Sinema klaketi foto çerçeve film meraklıları ve daima kamera arkasında olmayı hayal edip de bunu gerçekleştiremeyen, masa başı ofis işlerinde çalışmak zorunda kalan erkek sevgiliniz için mükemmel bir hediye olabilir.


Erkek sevgili hediyeleri

Marpuçlu Küçük Boy Nargile

Sevgililer günü için artık sayılı saatler, günler kaldı ve siz hala erkek sevgiliniz veya eşiniz için bir hediye alamadınız mı? Şimdi sizin için erkeklere alınabilecek harika bir hediye önerisinden bahsedeceğim. Hemen hemen bütün erkekler, ki aralarında hayatında hiç sigara ve benzeri maddeler kullanmayanlar da dahil, nargile eşliğinde yapılan muhabbetlere bayılırlar. Siz de sevgililer günü için erkek sevgilinize bir sürpriz yapıp arada bir keyiflenmesini sağlayacak küçük boy bir nargile hediye edebilirsiniz. İnsanoğlu tütünü ilk olarak milattan önce keşfetti. İnandıkları tanrılara ibadet amacıyla yaktıkları tütün yapraklarının verdiği keyfi fark eden o dönemin insanları, o günden günümüze tütünü ve tütünlü içecekleri hayatlarında çıkaramaz oldular. Tütün tarih boyunca çeşitli medeniyetler tarafından şekillendirildi. Kah pipo oldu, kah puroi kah sigara oldu ağızlarda çiğnendi. Ancak hiçbir şekil tütün ile nargile kardeşliği kadar bütünleşemedi.

erkek hediyeleri

Pac-Man Gömlek Kol Düğmesi

1980’li yıllarda atari oyunlarında oldukça popüler olan, hayaletlere yakalanmadan labirent içerisinde vitaminlerle beslenen Pac-man, şimdi erkekler için şık gömlek kol düğmeleri ile geri döndüler. Klasik kol düğmelerinden sıkılan ve gömleğinde tarz olan kol düğmeleri arayan erkeklere yönelik harika bir ürün… Erkek sevgiliye yılbaşı veya doğum günü için, iyi ve tarz olabilecek hediyelerden biri! Erkek çocuklar için de yine harika bir hediye olabilir. Pac-man Kol düğmeleri ile ister okul mezuniyetine gidip havanızı sonuna kadar atıp, tüm gözleri üstünüze toplayın ya da isterseniz de mezunlar buluşmasında kullanıp arkadaşlarınıza içinizdeki çocuğun aslında hiç büyümediğini gösterin. Pac-Man oyununu 1980’lerde ortaya çıkmış dönemin en popüler oyundur ve o günden bu güne hala popülerliğini korumaktadır.

erkekler için hediye

1 YORUM

CEVAP VER