Dikkat Çekici iPhone Kılıfları

Siz de telefonlarınızı her türlü fiziksel darbeden, kirden, nemden ve tozdan sakınanlardansanız burada yer alan telefon kapakları tam size göre. Birbirinden renkli dikkat çekici ve ilginç iphone telefon kapakları ile telefonunuza sıra dışı bir hava katabilirsiniz. iPhone akıllı telefonlarının hemen hemen her modeline uygun koruyucu kapaklar bulabileceğiniz bu yazımızda, en sıra dışı ve en farklı telefon kapaklarına şahit olacaksınız! Kısacası iPhone telefonu olanlar yaşadı! Birbirinden ilginç ve dikkat çekici iPhone 4/4S ve iPhone 5 Cep telefonu kılıfları artık sizlerle. Cep telefonunuz Orijinal iPhone Kılıflar ile tarzınızı ortaya koyacak ve her yerde farkınızı fark ettirebileceksiniz. Hatırı sayılır meblağlar ödeyerek satın aldığınız iPhone telefonları artık siz istediğiniz gibi tasarlayabilecek ve ruhunuza en uygun kılıf ile gözünüz gibi baktığınız telefonunuz kendinize özel hale getirebileceksiniz. Bu ilginç, sıra dışı, enteresan iPhon kılıflardan ister kendiniz için satın alın, isterseniz de iPhone telefonu olan sevdiklerinize armağan edin. iPhone telefonlarının o muhteşem iç özellikleri, şahane dış kılıflar ile bir araya geliyor. Tasarım harikası ilginç iPhone kılıflar, sadece iPhone 4/4S ve iPhone 5 telefonları ile uyumlu. Artık toplu taşıma araçlarında, vapurda, trende veya uçakta kısacası kalabalık olan her ortamda herkesin gözü tarzınızı yansıtacak olan iPhone telefonunuzda olacak.

En İlginç iPhone Cep Telefonu Kılıfları


en ilginç cep telefonu kılıfları

Kişiye Özel Prestijli iPhone Telefon Kılıfları

Cep telefonum bana özel olmalı diyenlere, işte karşınızda isminize özel şahane bir telefon kapağı! iPhone 4-5-6-s ve PLUS Cep telefonlarını her şeyden sakınan ve telefonlarına gözü gibi bakan ziyaretçilerime, güzel bir önerim var. Hem telefonunuzun görüntüsüne şıklık katacak, hem de her türlü fiziksel zararlardan koruyacak bu rengarenk iPhone kılıfları tam size göre. Sıradanlıktan uzak durun, Renkli Oyun Küpleri şeklindeki iPhone 4 Kılıfı ile içinizdeki çocuğu şımartın. Koruyucu silikon kılıfın üzerine takılan yerleri kolaylıkla değiştirilebilirsiniz.


iPhone Kılıfı

Renkli Oyun küpleri İphone 4/4S Kılıfı

Renkli parçaları ekstra koruma sağlamak amaçlı belli noktalara yerleştirin, örneğin kulaklık kablonuzu sabitleyerek sağlama alın. Ya da Renkli Oyun Küpleri iPhone 4 Kılıfının parçalarını gönlünüzce takıp çıkarın, çocukluk günlerinize geri dönün. iPhone Colour Block iPhone 4 Case birbirinden canlı 4 renk seçeneğiyle sunuluyor. Her bir rengin üzerinde farklı renkte iki adet de oyun küpü bulunuyor. Renkli Oyun Küpleri iPhone 4 Kılıfı elbette telefonunuzun tüm fonksiyonlarını eksiksiz yerine getirmesini sağlayacak şekilde tasarlandı.

ilginç iphone telefon kapakları

Kişiye Özel Doğum Günü Temalı iPhone Telefon Kılıfları

Akıllı telefon denince, akla ilk gelen telefon sanırım herkesin ittifak halinde kabul ettiği iPhone serisi telefonlardır. Ciddi şekilde takipçisi ve izleyici bulunan, hatta daha piyasaya sürülmeden Apple firmasına ait mağazalar önünde kilometrelerce kuyruklar oluşan, iPhone telefonlar daha şimdiden efsane haline gelmiş durumda. Aynı durum, iPhone telefonlara ait aksesuarlar için de geçerli. Her gün yeni bir aksesuar piyasaya sürülüyor. İşte karşınızda hem iPhone cep telefonu olan; hem de doğum gününü kutlayacak olan sevdiklerinize armağan edebileceğiniz balon desenli iPhone Telefon Kapakları,. iPhone’nin tüm model telefonları için hazırlanabilen bu dikkat çekici kapaklarla sevdiklerinize harika bir doğum günü hediyesi verebilirsiniz.

orijinal hediye

Orjinal Telefon Kılıfları & iPhone 4/4S kabı

Şimdi asıl söylemek istediğime gelecek olursam, kısaca “Gördüklerinize inanın”:)) demek geldi içimden, ki cidden şimdi önereceğim iPhone 4 ve iPhone 4/S telefon aksesuarları sizi çok şaşırtacak. Neden mi? Efendim, fotoğrafını gördüğünüz ürünü iPhone 4 veya 4/S kılıf olarak kullandığınızda, üzerindeki holografik resim sayesinde, farklı açılardan bakınca resim hareket ediyormuş gibi görünüyor. hatta siz müzik çaldığınızda yukarıdaki equalizer şeklindeki holografik resim hareket ediyor. Sürpriz ve orjinal bir hediye arıyorsanız tavsiyemdir.

güzel iphone telefon kapakları

Güzel iPhone Cep Telefonu Kılıfları & Türk Bayrağı

Telefonunuzu Bayrağımızla süslemeye ne dersiniz? Üzerinde Ay Yıldızlı bayrağımızın olduğu iPhone Telefon Kılıfları ile hem telefonunuzu koruyun, hem de dikkat çekici bir hava katın! Başka hiç bir şeyde olmadığı kadar Cep telefonu konusunda hepimiz yeniliklere oldukça açığız. Elimizdeki telefona ait yeni bir gelişme veya yeni sürüm bir model mi var? Hoop! soluğu hemen teknoloji marketlerde alırız. Telefon almakla iş bitti mi sanıyorsunuz? Bence aceleci davranmayın! Daha bunun koruma camı var, daha bunun kılıfı var sonra efendim, şarj ve kulaklık derken bir telefon maliyeti kadar, o telefona ait aksesuar ediniriz.

ilginç hediyeler

Kulak iPhone Kılıfı

Telefon aksesuarı demişken, iPhone cep telefonu olanlar için oldukça ilginç ve güzel bir kılıf önereceğim şimdi! Telefonunuzun koruma kılıfının kulak şeklinde olmasını ister miydiniz? Mesela erkekseniz, küpeli bir bayan kulağı kılıfı oldukça dikkat çekici olacaktır, veya bayansanız favorileri uzun ve sakallı bir erkek kulağı şeklinde kılıf oldukça enteresan olacaktır. Ya da siz iyisi mi, kendi cinsinizden bir kulak koruma kılıfı edinin. Tercih sizin.

Çifte Kumrular Romantik Telefon Kapakları

Sevgililere Özel iPhone Telefon Kapakları

Telefonunuzu daha fazla sevdirecek ve üzerinde sevgilinizle birlikte resminizin yer alacağı bu telefon kapaklarıyla da iPhone telefonunuza renk katabilirsiniz. Romantik tasarımlı Çifte Kumrular telefon kapakları iPhone Akıllı cep telefonlarının tüm modellerine uyarlanabiliyor. iPhone telefon sahipleri telefonlarına karşı oldukça hassastırlar. Hassas olmaları da gerekir aslında. Bir dünya para ödenerek alınmış telefonlar. Bırakın ödediğiniz parayı içerisinde çoğu zaman en güzel fotoğraflarınız ve sizin için çok değerli telefon numaraları veya bilgileri taşırlar. Dolayısı ile bu küçük aletlerin orijinalliğinin bozulmadan korunması gerekiyor. Piyasadaki kılıflar çoğu zaman o göstermekten keyif duyulan elma amblemini kapattığı için bazılarınca tercih edilmezler.

Farklı hediyeler

Ultra ince iPhone 4/4S Koruma Kılfı

Doğru ya iPhone telefonun varsa, hava atmak biraz da senin hakkın. Şimdi bahsedeceğim ürün, iPhone 4 ve iPhone 4S koruma kılıfı! Ancak diğer koruma kılıflarından farklı olarak sadece telefonunuzun darbe alacak kısımlarını kapatıyor ve oldukça dayanıklı ultra ince sert bir ürün. Telefonunuzu bu kılıfa rahatlıkla emanet edebilirsiniz. Hem ısırılmış elma amblemine de kapatmıyor.

Kişiye Özel iPhone Telefon Kapağı

Kişiye Özel iPhone Akıllı Telefon Kılıfı

Dünyanın parasını vererek en son teknolojik donanıma sahip iPhone telefon alırsınız ve beklenmedik bir sürpriz ile iPhone telefonunuza nazara gelir ve bir şekilde hasar görür. Şimdi tavsiye edeceğim ürün, gerçekten iPhone Telefonu inanılmaz bir şekilde her türlü fiziki şartlara karşı koruyor. Bu ürünü siz iPhone’una gözü gibi bakan ve her şeyden sakınan sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz. iPhone’larımıza gözümüz gibi bakarken her zaman üzerine su dökme, yere düşüp kırma,çizdirme veya ekranını çatlatma gibi olasılık bulunmaktadır.

iPhone 4 Ultra Koruma Kılıfı

iPhone 4 Protective Case – iPhone 4 Ultra Koruma Kılıfı

Dağcılar, ekstrem sporlarla uğraşanlar, hareketli gece hayatında görünmez kazaları sık yaşayanlar, sakarlar ve görünmez kazalara karşı tedbirli olanlar için özel olarak üretilmiş olan iPhone 4 Protective Case ile telefonunuz çok emin ellerde. Tek yapmanız gereken özel sertleştirilmiş transparan bir maddeden yapılmış ön ekran kapakçığını, ikinci olarak silikon kılıfını, son olarak da özel olarak sertleştirilmiş ve her türlü darbeden koruyucu arka kapağını takmak. iPhone 4 Ultra Koruma Kılıfı sayesinde artık sakınan göze çöp bile batamayacak!

G4 Fotoğraf Makinesi iPhone 4 Kılıfı

Fotoğraf Makinesi iPhone 4 Kılıfı

Akıllı telefonları tercih etmemizin en önemli nedenlerinden biri de, bu telefonların yüksek çözünürlükte fotoğraflar da çekebilmesidir. Pazar payı en yüksek akıllı telefonlardan biri olan ve yüksek kalite fotoğraflama yetenekleri olan iPhone 4 telefonlar ile uyumlu bir fotoğraf makinesi kılıf işinize yarar diye düşünüyorum. Hem de bu kılıf ile iPhone 4 telefonunuzun apayrı bir havası olacak ve fotoğraf çekmek sizin için bir keyfe dönüşecek.

Kaset Görünümlü Silikon Kılıf

Kaset Görünümlü Silikon iPhone Kılıf

Tüm Dünya’da iPhone telefonlara ait aksesuar çılgınlığı tam gaz devam ediyor. Ellerinde iPhone telefon bulunduran insanlar, telefonlarını özelleştirmek, kişiselleştirmek için adeta yarış halindeler. Bu sebeple, iPhone telefonlara ait her geçen gün yeni bir aksesuar ürün, piyasaya sürülüyor. bunlardan biri de, gördüğünüz klasik Kaset şeklindeki bu silikon kılıf. iPhone telefonunuzu her türlü fiziksel darbeden koruyacak ve oldukça şık bir görünüme kavuşturacak.

Hard Disk iPhone Kılıfı

Hard Disc iPhone Kılıfı

Arkadaşınızın veya sevdiklerinizin bir iPhone 4 telefonu varsa, onu çok mutlu edeceğine inandığım bir hediye önerisi. Hem iPhone 4 telefonu çok orjinal bir görüntüye kavuşacak; hem de İphone 4 telefon, bu kılıf sayesinde her türlü darbeye karşı korunmuş olacak. Hesaplı ve Orjinal iPhone kılıfı arıyorsanız bu ürün tam size göre…

Game Pad - Oyun Konsolu

iPhone 4/4S Oyun Konsolu

iPhone telefonlara ait iPhone Markette binlerce uygulama ve oyunlar bulmak mümkün. Şimdi önereceğim ürün, iPhone oyunlarınızı daha keyifli ve eğlenceli şekilde oynamanızı sağlayacak! iPhone 4/4S cep telefonları için tasarlanmış bir oyun konsolu. iPhone telefonların artık, belirli bir yaş üstü çocuklarda olduğunu da düşünürsek, bu oyun konsollarının çocukların ve iPhone telefonu ile oyun oynamaktan keyif alan yetişkinlerin işine yarayacağını düşünüyorum. Oyun keyfinizi ikiye katlayacak bu ürün ile iPhone telefonlarınıza daha da bağlanacaksınız! Bu ürünü iPhone telefonu olan sevdiklerinize, doğum günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz.


iPhone Kılıfı Cüzdan

iPhone Cüzdan Kılıfı

Erkekler genelde pek çanta taşımadıkları için, dışarı çıkarken yanlarına telefon, cüzdan, varsa araba anahtarı alırlar ve bunları ellerinde taşırlar. İki üç parça eşyayı bir arada ve göz önünde tutmak oldukça zordur. Bir şey gözden kaçsa gün içinde yapılan tüm planlar alt üst olur. Cüzdan kılıf sayesinde artık iPhone’unuzun kılıfını cüzdan olarak da kullanabileceksiniz. Paralarınız, elektronik biletiniz, öğrenci kimliğiniz, ehliyetiniz, kredi kartlarınız iPhone Kılıfı Cüzdanınızda yer bulacak. Sizin de tüm eşyalarınız bir arada olduğu için içiniz rahat edecek. Babalar gününde, yılbaşında, doğum günlerinde erkeklere hediye bulmak çok zordur. iPhone kılıfı Cüzdan her erkeğin beğenerek kullanacağı çok amaçlı bir hediye alternatifi olacaktır.

iBook - Cüzdanlı iPhone Kılıfı

Cüzdanlı iPhone Kılıf

Yanınızda bir çanta taşımıyorsanız şayet, muhtemelen cebinizde, araba, ev, işyeri anahtarları, cüzdan, telefon v.s. taşımak zorunda kalırsınız. Bunlardan en azından cüzdan ve telefonu aynı ürün içerisinde birleştirebilirsiniz. Evet! Şimdi bahsedeceğim ürün şık bir cüzdan ve aynı zamanda iPhone Telefon ile uyumlu bir kılıf. Üzerinizdeki yükü hafifletin. Bu kılıf, eskitilmiş bir deridan yapılmış. Telefonunuzu, kredi kartınızı, ehliyetinizi aynı cüzdan içerisinde taşımak bence oldukça mantıklı olacaktır.

Oyun Konsolu iPhone Kılıfı

iPhone 4 için Oyun konsolu

Piyasada iphone çılgınlığı yaşandığı için, her geçen gün iphone’a ait aksesuar ve yan ürünlere talep de bir o kadar hızlı artıyor. Yine iPhone telefonu olanlar için güzel bir hediye önerisi. Oyun konsolu şeklinde iphone Kılıf, çocukluk ve gençliğimizin en güzel anlarında elimizden düşmeyen oyun konsollarını iPhone 4 lara yaşatmaya geliyor. iPhone 4 Game Control Cover retro tuşları ile gönülleri fethedecek… Orijinal bir hediye önerisi.

Beam Portatif Güç Kaynağı

iPhone, iPod, MP3 4 Kesintisiz Güç Kaynağı, Şarj

Akıllı telefonları gün içerisinde fazlası ile kullanırız, Eee, elimizdeki telefon akıllı olunca, hayatımız ile ilgili her şeyi, telefonlarımıza danışır olduk. Ne de olsa, onlar akıllı telefonlar. Onlarsız, dışarı bile adımımızı atamaz olduk. Ancak, gün içerisinde elimizden düşürmediğimiz ve ekranı sürekli çalışan Akıllı, dokunmatik cep telefonumuzun bataryası (Pili) fazla uzun sürmez. Olduk, olmadık bir yerde bizi tarı yolda bırakır. Hayatımızda geniş yer bulan telefonların sesi kesilince dünyamız başımıza yıkılır. Yaa önemli bir şey var da, siz bundan haberdar değilseniz? Bunun önüne geçmek için iPhone 4-4S telefonları ile uyumlu, aynı zamanda iPod larda da kullanabileceğiniz, Kesintisiz Güç kaynağı bu noktada imdadınıza yetişecek ve sevgili telefonunuz iPhone, işlerine kaldığı yerden devam edecek.

CEVAP VER