Orjinal Ev Hediyeleri

ev hediyeleri
Yeni Eve Alınabilecek İlginç Hediyeler… İlginç ve sıra dışı ev hediyeleri fikirleri ile yeniden merhabalar. Bugün sizlere ev hediyelerinden bahsetmek istiyorum. Yeni alınmış bir eve ne gibi hediyeler almak daha uygundur veya ev ziyaretinde hangi hediyeler ile gitmek, dostlarımızı sevindirir, mutlu eder, sevgilimize ev hediyeleri neler olabilir, ev dekorasyonu için en güzel dekoratif ev hediyeleri neler olabilir gibi, orijinal ve ilginç ev hediyeleri konusunu işlemeye çalışacağım. Bildiğiniz gibi hediyeleşmek, kültürümüzün en önemli unsurlarındandır. Kültürümüz içerisinde düşünüldüğünde, başka ülkelerde olmayan o kadar çok hediye türü vardır, mesela asker hediyesi diye bir şey var! Bilmiyorum acaba başka bir ülkede böyle bir hediye türü var mıdır?bebek hediyesi, ev hediyeleri, sünnet hediyesi, düğün hediyeleri gibi daha aklıma gelmeyen bir çok hediye türü de var. Biz Anadolu insanları, yardımlaşma, dayanışmayı, iyi günde ve kötü günde yakın akraba ve dostların yanında bulunmayı galiba iyi biliyoruz. Bu alışkanlığımız belki de bizim sanayileşme öncesi, insanların bir arada olduğu ve daha sıcak ilişkilerin kurulduğu köy hayatında imece dedikleri dayanışma ve yardımlaşma kültürünün bir yansımasıdır.

Orijinal Ev Hediyesi Tavsiyeleri


Orijinal ev hediyeleri

Dekoratif Ev Hediyeleri & Metal Arabalar

Aralarında nostaljik Kırmızı Wolksvagen araba, Minibüs, Taksim Tramvay, motosiklet, Okul Otobüsü, Planör, gibi 16 farklı modeli bulunan Dekortatif Metal Arabalara bayılacaksınız. Evinizde ve ofisinizde masa üzerinde harika bir dekor olarak kullanabileceğiniz bu ürünleri kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Son derece dayanıklı metalden üretilmiş olan Dekoratif Metal Arabalar, sevdiklerinize verebileceğiniz en özel hediyelerden biri.


Nostaljik Vosvos Minibüs

Değişik Ev Hediyeleri & Nostaljik Ürünler

Söz konusu arabalar olduğunda teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin, eskilerin nostaljik arabalarını daha estetik buluyorsanız, işte size harika bir fırsat. Hayranı olduğunuz, ve oyuncak koleksiyonunu yaptığınız birbirinden estetik dekoratif metal arabalar sizlerle. İnsanın baktıkça yeniden bakasının geldiği dekoratif metal arabalar ile, evinize nostaljik bir ruh katın! Seçeceğiniz modele bağlı olarak kalemlik, kumbara, resim çerçevesi olarak da kullanabileceğiniz dekoratif arabalar, aynı zamanda mükemmel de bir ev hediye seçeneği.


yeni eve orjinal hediyeler

Tekerlek Duvar Saati

Şık tasarımıyla duvarlarınıza tarz katacak tekerlek tasarımlı duvar saatini dilerseniz iş yerinizde hemen arkanızda görünebilecek şekilde asın ve herkes sizin ne büyük bir otomobil tutkunu olduğunuzu görsün! Bu şekilde de eminim ki, sizinle aynı hobiye sahip yepyeni bir çok kişi tanımış olacaksınız! Yeni ev hediyesi olarak sevdiklerinize orijinal bir ev hediyesi düşünüyorsanız, otomobil tekerleği şeklinde tasarlanmış olan bu duvar saati tam size göre. Kişiye Özel Plaka Tasarımlı Duvar Saati üzerinde yer alan iki haneye memleketinizin kodunu, harfli bölüme isminizi ekletebilirsiniz. Sonraki kısıma ise rakamlara da doğum tarihinizi yazdırabilirsiniz. Ya da isterseniz de sizin için önemli olan diğer rakam ve harfleri kullanarak kendinize özel bir duvar saati oluşturabilirsiniz.


orjinal ev hediyeleri

Yeni Ev Hediyeler & Kitap Tutucu Lamba

En yakın arkadaşınız bin bir zahmet ve bir sürü bürokratik işlem neticesinde banka kredileri, tapu harcı, damga vergisi ve saire derken bir ev sahibi oldu. Bir karı kocanın veya genelde herkesin en büyük hayali küçük veya büyük hiç fark etmez bir ev sahibi olmaktır. Sizin de Eşiniz, dostunuz, yakın bir akrabanız yeni bir ev aldıysa ve “hayırlı olsun”a gidecekseniz, elbette eli boş gitmeyeceğinizi düşünüyorum… İşte ben de tam bu sebeple sizlere ev hediyesi önerilerinde bulunmak istiyorum. Umarım orjinal ev hediye seçeneklerini beğenirsiniz.

Film Makinesi Tasarımlı Müzik Kutusu

Yeni Ev Hediyeler & Kitap Tutucu Lamba

Daha Orijinal ve Farklı Ev Hediyeleri Arayanlara… Yeni hediyeler keşfettikçe sizlerle paylaşmayı düşünüyorum… Farklı Ev Hediye önerileri veya düşünceleri olan arkadaşlarım lütfen yazının sonunda yer alan yorum kısımından bizlerle paylaşsın. Vakit buldukça ev hediye önerileri yazımı güncellemeye çalışacağım. İşte bu karşınızda özellikle sinema meraklılarının kesinlikle çok beğeneceğini düşündüğüm harika bir ürün var; Film Makinesi Şeklinde Müzik Kutusu. Sevdiklerinize ev hediyesi olarak sunabileceğiniz bu dekoratif ürün Çalışma masanıza, odanıza, evinize veya sevdiklerinize hediye olarak düşünebileceğiniz Film Makinesi Tasarımlı Dekoratif Müzik Kutusu, çaldığı dinlendirici müziğiyle de huzur verici bir ortam oluşturuyor.

Kişiye Özel Basketbol Topu Duvar Saati

Kişiye Özel Basketbol Topu Duvar Saati

Özellikle son dönemde ülkemizde basketbol da en az futbol kadar popüler ve dikkat çekici hale geldi. Kanımca basketbolun verdiği heyecan başka hiçbir sporda yoktur! Çünkü son periyot ve son 5 saniye içinde bile hangi takımın galip geleceği henüz belli değildir. Maç bitmeden takımınızın o maçı kazandığına emin olamazsınız. Belki de basketbolu bu kadar sevdiren en önemli şey, kurallarının bu sporu, diğer spor dallarına göre daha heyecanlı hale getirmesidir. Neyse bizim konumuz basketboldan bahsetmek değil! Basketboldan bahsetmeyeceğiz ama basketbolu seven sevdiklerinize hediye olarak verebileceğiniz harika bir hediyeden bahsedebiliriz öyle değil mi? Bu ürün cam bir duvar saati ve basketbol topu şeklinde şık bir duvar saati! basketbolu seven sevdikleriniz için harika bir ev hediyesi olabilecek kadar şık ve güzel bir saat!

Kişiye Özel İstanbul Seninle Güzel Yastık

Kişiye Özel İstanbul Seninle Güzel Yastık

İstanbul’un en önemli sembollerinin üzerinde yer aldığı şık bir yastık modelini sevdiklerinize özel hale getirerek Onlara unutamayacakları çok özel bir ev hediyesi verebilirsiniz. Bu denli göze hoş görünen İstanbul figürlerinden oluşan yastık şimdi evleri süslemek için geliyor! Üstelik bu yastık modeli en az güzel bir tablo kadar şık ve alımlı. Kız Kule’sinin sizde bir hatırası vardır belki de? Belki sevgilinize evlenme teklifini kız kulesine bakarak yaptınız kim bilir? Ya da ilk aşkınızı orada tanıdınız! Bu tarihi yapının sizin için bir anlamı varsa, buyurun size hediye etmek için harika bir hediye seçeneği! Bu yastığı Anneler günü için Annenize hediye edebilir, İstanbul’da görev yapan öğretmeninize öğretmenler günü için hediye edebilir ya da eşinize doğum günü hediye edebilirsiniz.


farklı ev hediyeleri

Orjinal ev Hediyeleri & Dönen Küp Resim Çerçevesi

Sevdiklerinizin günün her anında, karşınızda olmasını ister miydiniz? Bunun için size gerekli en önemli şey sevdiklerinize ait 6 adet fotoğraf yan tarafta görmekte olduğunuz dönen küp resim çerçevesi içerisine yerleştirmek. Kendi etrafında 360 derece dönebilen bu şık resim çerçevesi ile tüm sevdikleriniz masanızda her an sizinle. Yani sizin ve sevdiklerinizin fotoğrafları masanızda harika bir dekor oluyor. Beşi bir yerde gibi oldu ama öyle. İster iş yerinizde geçen saatlere iş arkadaşı veya çok sevdiğinizi patronunuzun fotoğraflarını koyun, eve gidiş saatlerine de ailenizin fotoğraflarını; isterseniz de tüm boşluklara kendi fotoğraflarınızı koyup kendi kendinizi motive edin tercih sizin. Bu ürün aynı zamanda çok iyi bir ev hediyesi olabilir. Sevgilinize şık bir ev hediyesi arıyorsanız bu ürünü düşünebilirsiniz.

orijinal ev hediyeleri

Küçük Ev Hediyesi & Objektif Kalem Kutusu

Yarım elma gönül alma derler ya atalarımız, siz de sevgililer günü için veya bir arkadaşınıza ev veya ofis hediyesi olarak, ucuz fiyatlı ama ilginç bir hediye düşünüyorsanız, şimdi tavsiye edeceğim hediye dikkatinizi çekebilir. Profesyonel Fotoğraf makinesinin objektiflerini bilirsiniz, adamlar bunu kalemlik halinde tasarlamışlar ve bence de oldukça başarılı bir iş çıkartmışlar. Objektif şeklindeki bu kalemlik sevgilinizin eminim çok hoşuna gidecektir. Ucuz ve şık olan bu hediye için, iyi bir hediye tercihi olabilir diyebilirim. Sıkıcı kalemlikler her an karşımızdadır ve hiçbir etkileyici yönleri yoktur. Şimdi siz diyeceksiniz ki, alt tarafı bir kalemlik bunun şatafatlı bir şey olmasına ne gerek var diye. Ancak herkes sizin gibi düşünmeyebilir. Çünkü mutluluk dediğimiz şey ufak tefek detayların bir araya gelmesi ile sağlanan bir histir.


en orijinal ev hediyeleri

Orjinal Ev Hediyeleri & Gökkuşağı Gece Lambası

Salon, yatak odası veya mutfakta ışık oyunları ister misiniz? Odanıza gökkuşağının en güzel renkleri ile ışıldasın. Bazen dekorunu çok beğendiğiniz bir yerin, aslında, biraz da ışıkla güzelleştiğini mutlaka farketmişsinizdir. Siz de yaşadığınız ortamda farklı ışıklarla ruh halinizi anlatan bir ışık tonu belirleyebilirsiniz. Örneğin evinizde sinema filmi seyredeceksiniz, Loş bir ışık, mesela mavi ışığı kullanırsınız veya ne bileyim, bir arkadaşınız evinize misafirliğe geldi. O’na evinizdeki bir tablonun güzelliğini, bu ışıkla gösterebilir veya dikkatleri o objeye yoğunlaştırabilirsiniz. Bence güzel ve farklı bir ev hediyesi arıyorsanız, oldukça ideal bir hediye.

Dinamit Lokumu Şeklinde Alarm Saat

Dinamit Lokumu Şeklinde Alarm Saat

Modern insan ile bundan an fazla 100 yıl önce yaşayan ve bugüne kadar gelmiş geçmiş bütün insanları, son asırda yaşayan insanlarla kıyasladığımda aslında Modern çağın insanının çok yaşama süresi ve yaşam kalitesi artsa da, diğer insanlara göre çok fazla yıprandığını düşünenlerdenim. Bu şekilde düşünmem için çok basit bir argümanım var. Bundan 100 yıl önce insanlar hava karardığında uyku moduna geçerlerdi ve sabah güneşi ile uyanırlardı. Şimdi ise bizler gece 01:00, sabah 08:00 de yatıp uyanıyoruz. Bu durum aslında bizim on binlerce yıllık, biyolojik saatimize pek uygun değil. Lafı uzatmadan, sabahları erken kalkmak ve işe geç kalmamak için uygun ve ilginç bir alarm saat arıyorsanız, bu metal dijital saat tam size göre…


ev hediyeleri değişik

İlginç Ev Hediyeler & Kalp Şeklinde Fotoğraf Mandalları

Bir kapı dolusu fotoğrafınız olsun ister miydiniz? Ya da duvarınızda fotoğraflarınız ile oluşturduğunuz bir dekor! Bize göre harika bir fikir! 40’lı Fotoğraf Askısı içerisine tam 40 tane fotoğraf alabiliyor. İster duvarınıza asın, ister kapınızın arkasına! Bebeğinizin ay ay gelişimini 40’lı Fotoğraf Askısı üzerine asıp aradaki değişimi çok daha net anlayabilirsiniz! Ya da kız arkadaşınız ile ilişkinizin 40. ayına özel her ay için bir fotoğraf 40’lı Fotoğraf Askısı içerisine koyabilirsiniz. Sıra dışı ve özgün tasarımı ile, 40 Adetlik Fotoğraf askısı çok orijinal ev hediyesi olabilir.

değişik ev hediyeleri

İlginç ev Hediyesi & Saat Şeklinde Kasa

Ofis ve evlerde bizim için değerli ziynet eşyası, kıymetli evrak, takı aksesuar gibi bir çok değerli eşyanın güvenliğini sağlamak ve olası hırsızlıklara karşı bunları korumak ciddi bir sorundur. Şimdi önereceğim hediye, hem bir duvar saati, hem de bir kasa! Clock Safe ile davetsiz misafirlerin içerisinde özel eşyalar olabileceğiniz tahmin etmeleri mümkün değil. Özel şifre ile ve kendi anahtarı ile en değerli eşyalarınızın ve evraklarınızın bu kasada güvende olduğunu bilmek sizi fazlası ile rahatlatacaktır. Şayet yeni bir ev veya ofise bir hediye arıyorsanız, bence kimsenin hiç düşünmediği bir hediye deneyin ve sevdiklerinize bir güvenlik kasası hediye edin.


USB Şişe Lambası

İlginç Ev Hediye Fikirleri & Şişe Lambası 

Ev ve ofislerde rahatlıkla kullanılabilecek ilginç ve şık bir şişe lambası! Evinizde kullanmadığınız şişelerden lamba yapabileceğiniz USB ile şarj edilebilir harika bir ışık kaynağı! Aynı zamanda sevdiklerinize ev hediyesi olarak da götürebileceğiniz oldukça orijinal bir hediye. Renkli şişe içerisinde son derece etkileyici bir ışık yayan ve ortama mistik bir hava katan USB Şişe Lambası orijinal bir hediye fikiri olarak cepte bulunmalı diye düşünüyorum. Evinizde mini bir bar köşesi var ise, şişe lambası ile barınıza harika bir hava katabilirsiniz. USB bağlantı kaynağı olan her yerden kolaylıkla şarj edebileceğiniz Şişe lambası, güçlü LED ışıklarıyla şişeleri bir gece lambasına çeviriyor.

Kişiye Özel Sinema Klaketi Masa Saati

Kişiye Özel Sinema Klaketi Masa Saati

Tasarımı ile gerçekten kendisine hayran bıraktıran bir masa saatini sizlere sevdiklerinize harika bir ev hediyesi olarak önereceğim. Bu ürünü isterseniz babanıza Babalar günü hediyesi olarak, isterseniz annenize Anneler Günü hediyesi olarak ya da isterseniz sevgilinize doğum günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz. Hatta belki de öğretmeninize hediye etmeyi düşünürsünüz bu konuda takdir sizin ama şu var ki, gerçekten orijinal ve etkileyici bir hediye düşünüyorsanız bu ürünü tavsiye ederim. Ürün bildiğimiz sinema klaketi şeklinde  bir masa saati. Kişiselleştirilebilir özelliği ile üzerine ev hediyesi olarak vereceğiniz ailenin ismini veya esprili bir mesajınızı yazdırarak şahane bir armağan hazırlatabilirsiniz.

Adını Ağaçlara Yazdım Kanvas Tablo

Kişiye Özel Hazırlanan Kanvas Tablolar

Hediye seçmek gerçek anlamda bir zevk ve sanattır. Tarzınızı, ince zevkinizi ve kişiliğinizi yansıtacak, daha da önemlisi sevdiklerinizi şaşırtacak, benzersiz ev hediyeleri satın almak istiyorsanız, burada sizin için bir dünya ilginç hediye seçeneği var! Klasik ev hediyelerinin çok çok ötesinde, tamamen sizin seçiminiz olduğunu sevdiklerinize en ince ayrıntısına kadar hissettirecek diğer ev hediye seçeneklerine , aşağıda yer alan görsele tıklayarak ulaşabilirsiniz.

değişik ev hediyeleri

Nostaljik Dikiş Makinesi Müzik Kutusu

Sevdiklerinize, ilginç ve çok sıra dışı bir ev hediyesi düşünüyorsanız, daha siz bile ilk gördüğünüz de “Vaay be!” diyecek ve ardından aramış olduğunuz ilginç ev hediyesini bulduğunuzu düşüneceksiniz. Tanıtımını yaptığımız ürün son derece dekoratif ve aynı zamanda nostaljik bir ürün olan Dikiş Makinesi Müzik Kutusu. Özellikle nostaljik ürünlerden hoşlanan veya evinde antika tarzı ürünler sergilemek isteyen sevdiklerinizi çok mutlu edecek bir ev hediyesi olabilir. Bu ürün hem antika görünümlü bir dikiş makinesi, hem de bir müzik kutusu. Çekmecesini çektiğinizde klasik bir müzik çalmaya başlıyor. Eğer gerçekten sevdikleriniz için sıra dışı bir ev hediyesi, ofis hediyesi arıyorsanız, o halde Nostaljik Dikiş Makinesi Müzik Kutusu tam size göre.


Kişiye Özel Oscar Heykelciği Hediyesi

Orjinal Ev Hediyeleri & Oscar Heykeli

Arkadaşınıza en iyi arkadaş oscar’ı hediye etmek güzel bir ev hediyesi fikiri olabilir. Evinin en güzel yerine, bu oscar hediyenizi yerleştirecek ve sizi daima hatırlayacaktır. Tabi canım, Oscar ödüllerini sadece Hollywood yıldızları alacak değil ya, Oscar heykelini siz de tüm sevdiklerinize verebilirsiniz. Bu altın sarısı renkteki, özel kahverengi ahşap zemine sahip oscar ödüllerini verdiğiniz kişiler kendilerini çok özel hissedecek! Oscar ödüllerinin üzerindeki yılın en iyi sevgilisi, yılın en iyi annesi, yılın en iyi babası, yılın en çapkını, yılın en şirini gibi yazılarla herkese özel oscar ödülleri vermeniz mümkün! Yılın en özel hediyesini sevdiklerinize özel olarak verin.

Kişiye Özel Sosyla Medya Mouse Pad

Kişiye Özel Sosyla Medya Mouse Pad

Şimdi sizlere öğretmeninize, erkek-bayan sevgilinize, babanıza, annenize veya Instagram profil sayfası olan tüm sevdiklerinize verebileceğiniz harika bir ev hediyesi ya da kısacası özel günler için bir harika bir hediye seçeneği olacak! Dünya’nın en popüler sosyal ağı olan Instagram istediğimiz şekilde bir profile sahip olabiliyorken neden dijital bir ortam değil de, gerçek hayatta istediğimiz şekilde bir profile sahip olamıyoruz? Sizler de benim gibi düşünenlerdenseniz size harika bir üründen bahsedeceğim. Bakmaya doyamadığınız Instagram fotoğraflarınız artık gerçek hayatta da sizin yanınızda, hatta elinizin altında! Nasıl mı? Kişiye özel olarak hazırlanabilen Instagram profili mousepad ile!

ilginç ev ghediyeleri

İlginç Ev Hediyeleri & Pizza Şeklinde Duvar Saati

Sevgilinize, Ev hediyesi, sevgililer Günü için veya onun doğduğu gün olan, yaş gününde ilginç ve değişik bir hediye düşünüyorsanız, size önerebileceğim en iyi hediyelerden biri, görmüş olduğunuz şık ve içinde pizza varmış gibi duran duvar saati. Gerçek bir pizza tasarımına sahip bulunan pizza duvar saati sevgilinizin odasına veya evine alabileceğiniz harika dekoratif ürünlerden biri. Gerçekten adeta pizza varmış gibi iştah kabartan duvar saati görenleri hayrete düşürecek. Sevdiklerinizin ev hediyesi olarak sunabileceğiniz bu ilginç ürün, mutfaklar için de son derece orijinal! 1 Adet AAA pil ile çalışır.

Dekoratif Tatil Terliği Resim Çerçevesi

İlginç Ev Hediyesi Fikirleri & Tatil Terliği Resim Çerçevesi

Ev hediyesi olarak uygun fiyatlı bir hediye arıyorsanız, önerebileceğim iyi hediyelerden biri de, bu tatil terliği şeklindeki hem dekoratif, hem de oldukça şık bur resim çerçevesi. Güzel ve özel anlara ait 1 fotoğrafınızı bu şık resim çerçevesinde fark edilebilir kılabilirsiniz. Ahşap malzemeden üretilmiş bu resim çerçevesi, fotoğraflarınıza şıklık katarken, evinizde de harika bir dekor süsü olacaktır.


ilginç ev hediyeleri

İlginç Ev Hediyeler & Metal Float Dergilik

Evinizde göz alıcı şıklıktaki Float Metal Dergilik için yer açın! Çelikten yapılmış olan siyah ve gümüş renk seçenekleri ile Float Metal Dergilik, salonunuzdaki dergileri düzenli bir şekilde bir araya toplayacak! Meslek yayınları, magazin dergileri, spor dergileri, ekonomi finans bültenleri derken ev içerisinde ciddi bir dergi kirliliği yaşanır. Birbirinden güzel ve yararlı dergiler keyifle okunurken çok güzel de, okuma işlemi bittikten sonra gelişi güzel koltuk üzerine, sehpa üzerine bırakılan dergiler salonda ya da oturma odasında görüntü kargaşasına neden olur. İşte Float Metal Dergilik, evinizde ya da ofisinizdeki dağınık duran dergileri bir araya topluyor ve size okumak istediğiniz dergiyi içerisinden rahatlıkla seçip almanızı sağlıyor. Bu son derece şık ve güzel ürünü, yeni evlenen çifte ya da yeni ev hediyesi olarak sevdiklerinize armağan edebilirsiniz.

Yeni eve orijinal hediyeler

Yeni Ev Hediyeler & Kitap Tutucu Lamba

Yatağınızın yanı başında kitap okumanızı kolaylaştıracak ve aynı zamanda gece lambası vazifesi görecek bir ürün olsa hiç de fena olmazdı öyle değil mi? Kitap Tutucu Lamba ile kitap okumanız son derece keyifli bir hale geliyor. Ortama yaymış olduğu çok güzel loş ışık ile bir yandan kitabınızı keyifle okurken, diğer taraftan uykunuz geldiğinde kitabınızı kaldığı yerden ters çevirip bu şirin lambanın üzerine kapatıyorsunuz. Lamba üzerinde duran kitabınız aynı zamanda bu lambanın çatısını oluşturuyor. Bu harika ürünü, kitap okumayı alışkanlık haline getirmiş sevdiklerinize yeni ev hediyesi olarak armağan edebilir, Onları böylesine şık bir hediye ile mutlu edebilirsiniz.

orijinal ev hediyeleri

Orijinal Ev Hediyeleri & Adam Tasarımlı Saatli Ayna

Sadece bir ev hediyesi ile 3 farklı hediyeyi aynı anda vermek ister misiniz? Birincisi hediyeniz adam figürleri ile tasarlanmış son derece dekoratif ürün, ikinci bulunduğu ortama derinlik ve ışık katacak olan bir ayna, son olarak da bir duvar saati. Bu saymış olduğumuz üç özellik de Adam Figürlü Ayna Saatlerde bir araya toplandı. Koşan adam ve elinde basket topu olan adam şeklinde tasarlanmış olan bu ilginç ürün, arkadaşlarınıza, yeni evlenen çifte armağan edebileceğiniz en orijinal ev hediyelerinden biri. Duvarlar Adam Figürlü Ayna Saatler ile daha canlı ve daha şık gözükecek! Bu ürün özellikle evinde minik çocukları olan aileler için de çok güvenilir. Çünkü klasik aynalar kırıldığında ortama küçük ve çok tehlikeli parçacıklar saçar. Ancak bu ürün, akrilik bir malzemeden yapıldığı için, kırılma, çatlama ya da klasik aynalarda olduğu gibi sır akması gibi sorunlar yaşatmaz.

Ev Hediyeleri

İlginç Ev Hediyeleri & Kraliyet Duvar Saati

Roma rakamlarından oluşan ve antika görünümlü bu duvar saatinin alt ve üst parçaları eksik. Aslında eksik dememe bakmayın, eksik değil, saatin kendisi böyle. Eee! Konu başlığı ilginç duvar saatleri olunca, önerebileceğim ilginç duvar saatlerinden birini öneriyorum. Aslına saat eksik olmayıp, tam olmuş olsa zaten dikkat çekici olmazdı değil mi? Bu halde tasarımcıları hedeflerine ulaşmış oluyorlar. Dış tarafı MDF kaplı olan bu saat, 44 x 9 x 8 cm. en ve boylarında. Orjinal Antika duvar saati hediyesi arıyorsanız, kaçırmayın derim.

ilginç Hediyeler

Kişiye Özel Plaka Tasarımlı Duvar Saati

Kişiye özel bu duvar saatinin üzerine memleketinizi, adınızın baş harflerini ve doğum tarihinizi yazdırabilirsiniz. Kişiye Özel Plaka Tasarımlı Duvar Saati hemşehrilik bağı ile birbirine bağlı sevdiklerinizi çok mutlu edecek. Bazı insanlar büyük şehirlerde kendi memleketlerine ait bir aracın plakasını bile gördüklerinde inanılmaz derecede mutlu olurlar. Plaka numarası o memleketi ve hatırlarını anımsatır. Kişiye Özel Plaka Tasarımlı Duvar Saati işte bu şekilde memleket sevdalılarına hediye edilebilecek çok özel bir hediye.


İlginç Hediye

İlginç Ev Hediyelikleri & Kelebek Pano

Doğadaki en güzel canlılardan biri kelebekler. Kelebekler, çiçekler ile birlikte Dünya’nın en güzel varlıkları. Gördüğünüz bu çerçeve içerisindeki 9 Adet kelebekler aslında bizlere bir şeyler hatırlatmak için varlar. Evet! Bu ürün bir hatırlatıcı ve not asabileceğiniz bir pano! Ev ve iş yerindeki panoların ne kadar cansız ve ruhsuz olduğunu, sizi bilmem ama ben biliyorum. Hem dekoratif bir ürün, hem de hatırlatıcı bir duvar panosu arıyorsanız , oldukça ilginç ve güzel bir ürün. Aslında bir nevi Tablo! Sevgililer gününde veya sevgilinizin doğum gününde etkileyici ve uygun fiyatlı güzel bir hediye düşünüyorsanız tavsiye ederim.


ilginç hediyeler

Özel Tasarım Metal Askılıklar

Evlerimizdeki askılıkları göz önüne getirdiğimizde, ne kadar sıradan oldukları konusunda sanırım hepimiz hem fikir oluruz. Şimdi önereceğim askılık modelleri, tamamen özel tasarım askılıklar. Evlerimize veya iş yeri, ofislerimize şıklık katacak cinsten askılıklar. Evimdeki Askılık özel olsun, şık olsun ve göz doldursun diyorsanız farklı modellere de aşağıdaki linkten göz atabilirsiniz.


Hediye

Eyfel Kulesi Dişli Masa Saati

Siz henüz Eyfel Kulesi’ni görebildiniz mi bilmiyoruz ama bu ürün ile masanızın üzerinde mini bir Eyfel Kulesi’ne sahip olacaksınız. Gerçek Eyfel kulesinden ilham alan Eyfel Kulesi Metal Dişli Masa Saatinin büyük ve küçük iki boyu satılıyor. Gerçek Eyfel Kulesi’ne daha yakın bir görüntü istiyorsanız, tercihinizi büyük boy olan saatten yana kullanmanızı tavsiye ederiz. Bununla birlikte Eyfel Kulesi Metal Dişli Masa Saatinin küçük boyunun da tasarım açısından hiçbir eksiğinin olmadığını resimlerden kendi gözlerinizle görebilirsiniz. Yıldönümünüzde eşiniz için de hem romantik hem de kullanışlı bir hediye olacağını düşünüyoruz.


ilginç hediyeler

Karekök Cam Duvar Saati

Ülkemizde öğrencilerin büyük bölümü sayısal derslerden çok sosyal derslerde başarılıdır. Bu belki de, hocalarımızın sorgulaması gereken bir şey! Acaba matematik, fizik, kimya gibi dersleri çok mu soyut anlatıyorlar acaba? Sayısal dersleri sevdirmek için biraz daha mı hayatın içine girmek gerekiyor? Örneğin lise yıllarından integral, türev gibi konular öğrenciye acaba daha mı somut ve gözle görülür bir şekilde anlatılmalı? Bunun takdirini sayın öğretmenlerimizin bilgilerine sunuyorum. Şimdi sizlere burada matematik dersi verecek halim yok ama size matematiği seven dostlarınıza verebileceğiniz bir hediyeden bahsedebilirim mesela! Örneğin bu karekök duvar saatini! Matematik öğretmeninize alabileceğiniz çok ilginç ve konu ile alakalı bir duvar saati! Öğretmenler günü için bu ürünü düşünebileceğiniz gibi, sınıf arkadaşınıza veya bir ev ya da ofise hediye olarak düşünülebilir.

Koşucu Alarm Saat

Koşucu Alarm Saat

İlginç ve sıra dışı bir hediye peşindesiniz ve bu hediyenizin aynı zamanda popüler de bir hediye olmasını istiyorsunuz! Peki o zaman sizi Koşucu Alarm Saat ile tanıştıralım! Bu saat alarm zamanı geldiğinde deliler gibi ortalıkta koşturuyor. Koşucu Alarm Saatinin ilginç tasarımına siz de aşık olacaksınız! Bu saate bir kere alıştıktan sonra, diğer alarm saatler size çok fazla sıradan gelecek! Bu ürün harika bir ev hediyesi, öğretmenler günü hediyesi, anneye hediye, sevgiliye hediye olarak düşünülebilir.

ev hediyesi

Kuru Kafa Şişesi

İçeceklerinizi klasik sürahi veya şişelerde sunmak istemiyorsanız, bunun yerine size çok enteresan bir ürün önereceğim! Kafa Tası veya nam-ı diyar, Kuru Kafa şeklinde içecek şişesi önereceğim. Kuru Kafa Şişesi saydam bir camdan imal edildiği için, içerisine ne renk içecek koyarsanız o renge bürünüyor. Dilerseniz içkinizi, dilerseniz meyve suyunuzu bu şişeye koyup, evinizde dekoratif, şık bir etki yaratabilirsiniz. Üzerine bir de spot bir ışık efekti verdiniz mi! Offf! Eviniz Drakula’nın Şatosuna dönüşecek! Crystal Head hem alkollü hem soft içeceklerinizi sunmanın en enteresan yolu. “Şarabımı kafatasından içeceğim, nıhahaha…” nidalarıyla eski filmlere gönderme yapmanız mümkün. Crystal Head, el yapımı cam bir ürün, içine hangi içeceği koyarsanız onun rengini alıyor, her içecekte farklı bir kuru kafa şişesiyle karşı karşıya kalıyorsunuz. Kuru Kafa Şişesiyle partilerinizin eğlencesi ikiye katlanacak.

Dudak Telefon

Kıpkırmızı Dudak Telefon

Bu söyleyeceğimi tamamen espri olarak algılayın lütfen hangi kadın Angelina Jolie dudaklarına sahip olmak istemez? Bunun için girmeyeceği estetik operasyon kalmaz sanırım. Ukalalık yapmayı bir tarafa bırakalım değil mi? Efendim bu gördüğünüz obje; dolgun ve tamamen seksi ve kırmızı ruj efekti verilmiş bir dudak masa üstü telefonu… Evde ve ofiste farklı ve değişik ürünler kullanmayı seven dostlarınıza hediye edebileceğiniz güzel bir ürün. Yılbaşı veya Doğum gününde, sevgilinize seksi ve etkileyici güzel bir hediye arıyorsanız bu ürünü düşünebilirsiniz. Cep telefonlarının hayatımıza girmesi ile ev telefonlarının biraz pabucu dama atıldı. Belki de bunun sebebi klasik ahizeli ev telefon modellerinden sıkılmamızdı. Ama artık Dudak telefon var! Bir telefondan ötesi! Bu telefondan sıkılmak mümkün değil. Güzelliğin ve şehvetin en önemli simgelerinden biri olan “kırmızı rujlu dudak” görüntüsündeki Dudak Telefon ile artık evden telefon görüşmeleri çok uzayacak.


ev hediyeleri

Okuma-Çalışma Lambası

Okumaya meraklı arkadaşlarınıza alabileceğiniz güzel bir ev hediye önerisi daha; okuma lambası! Okuma Lambasını Öğretmenler günü için de düşünebiliriz… Masalarımızın vazgeçilmezi klasik masa lambalarından esinlenerek yapılmış minik okuma lambası, ile geceleri kitap okumak çok keyifli ve kolay olacak. Yatağınıza uzanın ve 13 santimlik Minik Tim’in güçlü LED ışığı sayesinde kitap okumanın tadını çıkartın. Minik okuma lambesı ile tanıştığınızda mühim olanın boyu değil, işlevi olduğunu göreceksiniz! Ev arkadaşlarınız odanın lambasından rahatsız oldukları için ışığı sürekli kapatmanızı istiyorlarsa, kitap okuyamayacaksınız diye üzülmeyin! Eğer karanlıkta kitap okumak gözlerinizi yoruyorsa, sizin için minik okuma lambasından daha güzel bir hediye olamaz. Klasik masa lambası şeklindeki lambalar minyatür ve şirin şekliyle kitaplarınız için geliyor.

Tasarım Harikası Duvar Saati

Tasarım Harikası Duvar Saati

Şimdi önereceğim saat tam bir tasarım harikası. Elbette fiyatı da harika. Bütçesi el verenler için önerebileceğim ve dekoratif etkisi kesinlikle maksimum seviyede olacak mükemmel bir duvar saati. Fiyatı yüksek duvar saati arayanlar için önerebileceğim harika bir Duvar saati. Bu saatin tasarımı yapılırken, kol saatlerinin işleyiş mantığı düşünülerek hazırlanmış ve antika süsü verilmiş. İlgilenen olabilir diye eklemek istedim.

ev hediyeleri

Dönebilen Şık Metal Resim Çerçeveleri

Bizim için oldukça önemli olan fotoğrafların sergilenmesi ve daha şık durması için, onları iyi bir resim çerçevesi içerisine koymak ve iyi bir yere asmak gerekir. Ancak çoğu zaman bu mümkün olmayabiliyor, neden mi? Mesela siz her an, oturma veya bakma açınıza göre fotoğrafları konumlandırmak ve doğru açıyla bakmak isteyebilirsiniz. Sabit resim çerçeveleri buna pek elverişli değildir. İşte tam bu noktada size önerim, şık bir metal çerçeveye sahip ve siz nereye dönmesini istiyorsanız, sağa sola, oraya dönebilen resim çerçeveleri imdadınıza yetişiyor. Oldukça güzel tasarlanmış resim çerçevelerini Sevdiklerinize bu ürünü hediye edip, onlarla en güzel anlarınızı, bu çerçeveler içerisinde sonsuza kadar yaşatabilirsiniz…


ev hediyesi

Tava şeklinde Duvar Saati

Uygun ev hediyesi Kategorisinde önerebileceğim farklı hediyelerden bir diğeri bu gördüğünüz Tava şeklindeki saat. Ürünün kendisi başlı başına orijinal. Özellikle evin mutfağına gidebilecek harika bir hediye. Kesinlikle tavsiye ederim. Hem Hediyenin kendisi çok orijinal hem de bu tava saatin fiyatı. Sabah kahvaltılarının en vazgeçilmezi sahanda yumurtayı adeta bir sanat eseri gibi duvarınızda görmek, çok iştah açıcı olurdu sanırım. O halde Sahanda yumurtalı tava duvar saati, kahvaltıda yumurtasız yapamayanlar için duvarlarınızı süslemeye geliyor! Orijinal çatal ve bıçak akrep ve yelkovanı şekli ile çok yaratıcı bir görünümü olan bu saat, evlerin mutfaklarına çok yakışacak. Tava Saat 1 adet AA pil ile çalışır. Ürün fiyatına pil dahil değildir.


Eriyen Saat

Akan Saat

Evde ve ofiste kullanılabilecek sıra dışı bir saat. Farklı tarzda dekoratif etkili bir saat arıyorsanız bu ürün tam size göre bir ürün. Ofis veya büro için de alınabilecek bir hediye. Görenleri hayrete düşürecek bir hediye vermiş olacaksınız. Bu da kesinlikle önerebileceğim bir hediye. Fiyatı da bence çok makul bir hediye. Salvador Dali’nin eriyen saatlerini gözünüz bir yerden anımsıyorsa bu sürrealist saatleri çok beğeneceksiniz. Saatleri güneşin altında eriyen adeta peynire benzeten Salvador Dali, Eriyen Saat’in tuvallerinden çıkıp evimizin veya ofisimizin başköşesinde yer aldığını görseydi, eminim bu duruma çok şaşırırdı! Bu harika tasarımlı saati düz bir zemine astığınız anda, zaman adeta sizin için akacak. Ofisteki sıkıcı mesai zamanlarınızda, gözünüz bu saate sürekli takılacak ve mesai bitimine kaç dakika kaldığını bu eriyen saat ile zevkle takip edeceksiniz. Sanatsever arkadaşlarınız için benzersiz ve ilginç bir ev hediyesi olacak bu Eriyen Saatler çok konuşulacak!


ev hediyeleri

XXL Fotoğraf Çerçevesi

En güzel anlarınızdan oluşan fotoğraflarınızı, evinizin veya ofisinizin duvarlarına gelişi güzel asmanın modası geldi de geçti. Evinizde veya ofisinizde hem dekoratif bir şıklık katacak; hem de size ait en güzel fotoğraflarınızı sergileyebileceğiniz dev bir fotoğraf çerçevesi kesinlikle iyi bir ev hediyesi olacaktır. XXL Fotoğraf çerçevesi ile, fotoğraflarınızı toplu iğne veya bant ile tutturmak zorunda kalmayacaksınız. Yeni çekilmiş fotoğraflarınızın, bu büyük resim çerçevesinde yeri şimdiden hazır. Ofis veya evinize misafirliğe gelenler bu ürüne bayılacaklar benden söylemesi XXL Fotoğraf çerçevesine ister çocukluğunuzdan başlayıp yetişkinliğe kadar kendi resimlerinizi tutturup kendi zaman tünelinizi oluşturun, ya da isterseniz de en sevdiklerinizin resimlerini koyup , her baktığınızda sevgi dolacağınız bir dekor oluşturun. XXL Fotoğraf Çerçevesinin üzerinde 15×10 cm. lik 21 tane Fotoğraf için boşluk bulunmaktadır.

EV HEDİYELERİ

Köpek Balığı Bıçak Tutucu ve Bileyici

Ahşaptan yapılmış yüzlerce Bıçak tutucu görmek mümkün, hatta semt pazarlarında o ahşap bıçak tutucuya rastlamak da mümkün. Ancak hem mutfağa dekoratif bir hava katacak, hem de bıçak bileyip, aynı zamanda bıçağı sabitleyecek bir ürün alıyorsanız size şık görünümlü köpek balığı şeklinde bu bıçak bileyiciyi önerebilirim. İlginç ve orjinal ev hediyesi arıyorsanız aklınızda bulunması gereken bir ürün… Dünyanın en ünlü tasarımcıları tarafından tasarlanan bu özel tasarıma sahip Köpekbalığı bıçak bileyiciler, ilk başta insanın gözünü biraz korkutsa da zamanla mutfakta en büyük yardımcınız oluyor. Bıçaklarınızı biledikten sonra, bıçağınızı kullanıp tekrar köpek balığına teslim edebilirsiniz. Çünkü o aynı zamanda bir bıçak tutucu. Köpek balığı Bıçak bileyiciniz sayesinde çocuklarınız köpek balıklarından korkmayacak.


Sihirli Şişe Tutucu

Sihirli Şişe Tutucu

Şimdi ben sizlere bu şişenin zincir üzerinde dengede durduğunu söylesem, bana inanır mısınız? Yani orjinal hediye bu değilse artık hangi hediye orjinal, ona siz karar verin. Bu bir şişe tutucu. Bence çok iyi bir ev hediyesi olmayı fazlası ile hak eden bir ürün… Zincir Şişe Tutucu nikel kaplamadır ve zincirleriyle şaşırtıcı ve insanı hayrete düşüren bir görüntüye sahiptir. Hemen hemen bütün şişelere uygun olan bu göz alıcı sihirli zincir, şişelerinizi adeta havada asılı duruyor gibi gösterecek. Sevdiklerinizi bu sihirli hediyeyle havalara uçurabilirsiniz! Bu şişe tutucusu evinizin en çok bahsedilen objelerinden olacak. Zincir Şişe Tutucu nikel kaplama zincirleriyle hayret verici bir görüntü oluşturuyor. Hemen hemen bütün şişelere uygun olan bu göz alıcı sihirli zincir, şişelerinizi adeta havada asılı duruyor gibi gösterecek. Sevdiklerinizi bu sihirli hediyeyle havalara uçurabilirsiniz! Bu şişe tutucusu evinizin en çok bahsedilen elemanı olacak. David Copperfield ya da Harry Potter bu şişe tutucusuyla sizi görse emin olun kıskançlıktan çatlarlardı!

ev hediyeleri

Metal Adamlar Anahtarlık

Ev ve ofis hayatında insanı en çok çileden çıkartan şey, aradığınız şeyin olması gerektiği yerde olmamasıdır. Yani bir şeylerin kaybolması ve kaybolan o şeyi bulmak için sarf ettiğimiz enerji ve yaşadığımız sinir harbi gerçekten çok sıkıntılı bir süreçtir. Örneğin evden acilen çıkmanız gerekiyor ama evin ya da arabanın anahtarlarını bulamıyorsunuz. hem o an keşke kaybettiğim şeyi belirli bir yere koysaydım diye kendinize kızıyorsunuz hem de yetişmeniz gereken yere yetişemediğiniz için sıkıntınız artan bir tempo ile giderek yükselmeye başlıyor! Ama merak etmeyin bu hepimizin başına bu durum defalarca geldi. Dahi tasarımcılar tarafından tasarlanmış olan şimdi bahsedeceğim ürün, kaybolan anahtarlarınız için size harika bir çözüm sunacak! Bu ürün sayesinde evinizi acilen terk etmek zorunda olduğunuz anlarda, dakikalarca anahtar arama derdi yaşamayacaksınız. Bu anahtar saklayıcılar kolay ayırt edilebilmek için erkek ve kız olarak 2 ayrı versiyonda üretildi.


ev hediyesi

Lotus Şemsiyelik

Özellikle ev hanımlarının en nefret ettiği şeylerden biri, yağmurlu havalarda çocukların dışarıdan ıslak şemsiyeleri ile evin içine girmeleridir. Kısa sürede ıslak olan şemsiye evin için mahveder. Görmüş olduğunuz be şemsiyelik de tam işte bunu önlemeye yönelik ilginç bir ürün. Aslında akıl dolu bir ürün desem daha yeri. Şayet yararlı bir ev hediyesi veya ofis, büro hediyesi düşünüyorsanız, fiyatı ile uygun olan, ilginç kategoriye soktuğum bu hediyeyi, size tavsiye ederim. Küresel ısınma sonucu havaların dengesi iyiden iye bozuldu. Evden şemsiyesiz çıktınız mı, belki de aynı günün akşamı, kendinizi pişman ve sırılsıklam bir şekilde eve atmak zorunda kalıyorsunuz. Halbuki dış kapınıza yakın bir noktada böyle şık bir şemsiyelik olsa ve siz daha adımınızı dışarı atarken şemsiyeniz sizi kapıda selamlasa onu yanınıza almadan asla dışarı çıkmayı düşünmeyeceksiniz ve ıslanmak gibi bir derdiniz de olmayacaktır. Bu ürünü de hem kendiniz için hem de sevdikleriniz için bir ev hediyesi olarak düşünebilirsiniz.

ev Hediyesi

Renk Değiştiren LED Mumlar

Gece uğradığınız bir bara veya özel bir mekana, bir de gündüz gözü ile bakarsanız içeri bile girmek istemeyeceksiniz eminim. Mesela, dekoratif kiremitlerle örülmüş bir bar duvarına güneş ışığının içeri girdiği bir vakit girip baktığınızda, üzerini o kadar tozlu ve o kadar biçimsiz görürsünüz ki, anlatamam! Bence bu tip yerleri güzelleştiren tek şey renga renk ışıktır. Doğru ışık kullanıldığında demek ki, bulunduğu ortama muhteşem bir hava katıyor. Ben barlardan bahsettim siz bana bakmayın. Evinizi veya sürekli bulunduğunuz bir ortamı romantik bir havaya sokmak istiyorsanız, renk değiştiren Led ışıklı mumları tavsiye ederim. Çok da güzel bir ev hediyesi olacağı kanaatindeyim. Ayrıca sevgililer günü için, sevgilinize bir ev hediyesi olarak veya sevgilinizin doğum gününde de hediye edebilirsiniz.

ev hediyeleriİlginç duvar saatleriRenk Değiştiren Lamba
sıradışı hediye40’lı Fotoğraf AskısıSevgililer günü için ilginç hediye
İlginç duvar Saatleriev hediyesiev hediyesi
Ev HediyeleriHediye kişiye özelev hediyesi
İlginç duvar saatiOrijinal hediyeev hediyesi
en ilginç hediyeler

CEVAP VER