En uygun Ev Hediyesi

ev hediyesi önerileri
Ev Hediyesi Fikirleri… Ev hediyesi ve ev hediye fikirleri konusunda, yeni bir yazı ile herkese selam. Hediye kategorileri içerisinde alanı en geniş ve en fazla hediye çeşitliliği ev hediyelerinde görülür. Ev hediyesi olarak birçok şey akla getirilebilir. Evin salonu için hediye, mutfak için hediye, yatak odası için hediye, hatta evin dış kapısı için bile hediye düşünülebilir. İnsanlar genelde ev hediyesi tercihlerini evde hoş durabilecek dekoratif hediyelerden yana veya ev içi kullanılabilecek süs eşyalarından yana kullanırlar. Ben bu konuda tek düze düşünülmemesi taraftarıyım. Yani seçeceğiniz ev hediyesi sıra dışı, farklı, dikkat çekici, ilginç bir hediye de pekala olabilir. Bu konuda dar kalıplar arasına kalınmaması gerektiğini düşünüyorum. Peki o zaman ev hediyesi ne olabilir? En güzel ev hediyeleri nelerdir? Orijinal ve ilginç ev hediyeleri hangileri? Bir ev için hayırlı olsun hediyeleri ne olabilir? Sevgilime ev hediyesi ne alabilirim? Bu ve buna benzer sorularınız için, kendi çapımda alınabilecek en güzel ev hediye fikirlerimi sizlerle paylaşacağım. Umarım aradığınız ev hediyeleri ile sizi bir araya getirmeyi başarırım. Ev hediyesi tavsiyelerine geçmeden önce, bilmem söylememe gerek var mıdır? Dekoratif bir ev hediyesi düşünüyorsanız, evin duvar boyası, hediye alacağınız odanın alanı, ev sahibinin zevkleri gibi unsurları göz önünde bulundurmanız, ev hediyenizin kalıcılığı ve kullanımı açısından çok önemlidir.

En Güzel Ev Hediyeleri


ev için alınabilecek hediyeler

Nostaljik Film Makinesi Müzik Kutusu

Sanırım bir karı-kocayı en fazla mutlu edecek şey, ev sahibi olmalarıdır. Belkide yıllarca hayalini kurmuşlar ve nihayetinde mutlu sona ulaşmışlardır. Siz de bu mutluluğa ortak olmak ve karınca kararınca bütçeniz el verdiği ölçüde, henüz yeni ev sahibi olmuş sevdiklerinize bir ev hediyesi bakıyorsunuz ancak ev hediyesi alma konusunda kararsızsınız ve hediye seçenekleri araştırıyorsunuz bunun için doğru sitede bulunuyorsunuz benden söylemesi. Gelin, lafı çok uzatmadan ev hediye seçeneklerine birlikte bakalım. Keyifli bir vakit geçirmeniz dileği ile…

ev hediyesi ne alınır

Dekoratif Süs Eşyaları & Gramofon Müzik Kutusu

Ev hediyesi içerisinde örneğin mutfak robotu veya tost makinesi gibi bir hediye almayı düşünüyorsanız, ev sahibinin bu şekilde mutfak aletlerine ihtiyacı var mıdır bunu öğrenmeniz de yine alacağınız ev hediyesinin yarar-fayda ilişkisini etkiler. Bunun için aslında küçük çaplı bir araştırma yapıp, arkadaşınızın evinde neye daha çok ihtiyacı var bunun tespit edilip bu yönde bir hediye alınması daha uygun olur. Eve duvar tablosu gibi bir hediye düşünüyorsanız, bunun için de yine arkadaşınızın veya sevgilinizin zevklerini ve beğenilerini göz önünde tutmanız sizin hediyenizin beğenilirliğini arttıracaktır.

güzel ev hediyeleri

Kişiye Özel Mutfak Önlüğü

Güzel yemek yapmak bir sanattır. Bu sanatı icra etmek içinse, yaptığınız işi çok ama çok sevmeniz gerekir. Bir kere, mutfakta güzel yemekler çıkartmak, hem kolay değil, hem de öyle her baba yiğidin harcı da değil! Misafirliğe gittiğinizde size tam bir “baş yapıt” diyebileceğiniz yemekler yapan, yemeğini yemeye kıyamadığınız sevdiklerinize eğlenceli bir ev hediyesine var mısınız? Yakın arkadaşlarınıza, hamarat dostlarınıza güzel bir ev hediyesi vermek isterseniz Kişiye Özel En İyi Aşçı Mutfak Önlüğü biçilmiş kaftan! Üzerine dilediğiniz mesaj ve isimleri yazdırabileceğiniz mutfak önlüğü çok şaşırtıcı ve dikkat çekici bir ev hediyesi olacaktır!


İsminize ve Mesajınıza Özel 2'li Yastık

Kişiye Özel 2’li Yastık Seti

Sevdiklerinize, isimlerinin baş harfine özel olarak hazırlanan 2’li yastıklardan da ev hediyesi hazırlatabilirsiniz. Ya da kişiye özel servis tepsisi. Gönül sohbet ister, kahve bahane! Saat kaç olursa olsun, kapısını çaldığınızda hiçbir zaman sizden güler yüzünü eksik etmeyen, dertlerinizle dertlenen, sevincinizle mutlu olan sevdiklerinize özel bir ev hediyesi düşünüyorsanız, Kişiye Özel Akrilik Tepsi ilginizi çekebilir. Üzerine karı-kocanın isimlerini yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Akrilik Tepsi, ev hediyesi olarak sizi uzun yıllar hatırlatacak en şık armağanlardan biri! Kişiye Özel Akrilik Tepsi ile çay & kurabiye partileri çok daha özel bir hale geliyor.


en güzel ev hediyeleri

Mutluluk Kanvas Tablo

Şimdi siz değerli ziyaretçilerime, özellikle anlam itibari ile de çok güzel mesajlar içeren özel bir kanvas tablo tanıtmak istiyorum. Görmekte olduğunuz duvar saati tamamen sevdiklerinizin ismine ve fotoğrafına özel olarak tasarlanacak şık bir duvar tablosu! Kalpler, uçan balon figürü ve harika alt zemin renkleri ile sevdiklerinize verebileceğiniz şahane bir hev hediyesi seçeneği. Evler için son derece dekoratif bir görünüme sahip olan Kanvas Tablo hem çok kullanışlı hem de çok anlamlı bir hediye.

ilginç ev hediyeleri

Ninja Kupa Bardak

Tasarım konusunda insanların hayal gücü engel ve sınır tanımıyor. Gördüğünüz bu üründe aslında sıradan bir kupa bardak ancak tasarımcısı bunu Ninja şeklinde tasarlayarak o kadar güzel ve ilginç bir hale sokmuş ki, gel de böyle bir ürüne sahip olma şimdi. İlginç ve enteresan hediye arayanlar için bence kesinlikle alınması gereken bir ürün. Özellikle ev için hediye arıyorsanız, ilginç Ninja Kupa Bardak ideal sayılabilir. Konserve saat de böyle bir ürün! Mutfaklarda özellikle yemek pişirme ile alakalı zamanlayıcı olarak da kullanılabilir. İlginç ve enteresan ürünlere meraklı olanlara tavsiye ederim. Sürpriz ev hediyesi arıyorsanız bence kaçırmayın. Konserve kapağını açacak kişi, içinden çıkan saati görünce surat ifadesi nasıl olur acaba?


ev için hediye fikirleri

Dönen Küp Resim Çerçevesi

İster sevgilinize; isterseniz de sevdiklerinize ev hediyesi olarak düşünülebilecek harika bir dekoratif fotoğraf çerçevesi! Çok şık ve 6 adet fotoğraf alabilecek seviyede şık bir fotoğraf çerçeve. Dönen küp resim çerçevesi 360 derece dönebiliyor ve her turunda sevdiklerinizin fotoğraflarını şahane bir şekilde sergiliyor. İşte bu sıra dışı resim çerçevesi masanıza şahane bir hava katacak. Fotoğraflar sadece bir kağıt parçası olmayıp, üzerinde çok kıymetli izler ve hatıralar taşırlar. Hatta fotoğraf, geçmiş ile bağlarımızın en somut örnekleridir. Dönen küp resim çerçevesi ile sevdiklerinize ilginç ve etkileyici bir ev hediyesi verebilirsiniz.


ev hediyesi tavsiyeleri

Pizza Duvar Saati

Şık, dekoratif ve bir hayli iştah açıcı! Seviklerinize ev hediyesi olarak lezzetli bir görünüme sahip pizza duvar saati armağan edebilirsiniz. Mutfakta biri mi var? Misafir olarak gittiğinizde size hizmette kusur etmeyen ve tüm hünerini konuşturan evin hanımına güzel bir armağana vermek ister misiniz? Ev hediyesi olarak sevdiklerinize, üzerinde şahane pizza resmi yer alan, yüksek kalite üretilmiş duvar saati armağan edebilirsiniz. Süblimasyon baskı tekniği ile hazırlanmış Pizza Duvar Saati yeni eve mutfak hediyesi olarak düşünülebilir.


Kişiye Özel 3 Parça Kanvas Tablo

Kişiye Özel 3 Parça Kanvas Tablo

Duvar tablolarına yepyeni bir soluk ve yepyeni bir tasarım geliyor! Kişiye özel 3 parçadan oluşan kanvas Tablolar ile, renksiz duvarlar sevdiklerinize özel capcanlı bir hale geliyor! Kanvas Tabloları gördüğünüzde klasik tablo modelleri size artık çok sıradan gelecek! Çünkü bu tabloların içerisinde tamamen sevdiklerinizin fotoğrafları yer alıyor! Örneğin; görmekte olduğunuz bu örnek kanvasta ki düğün fotoğrafı gibi! İster söz, ister nişan, isterseniz de evlilik fotoğraflarınızı üzerine taşıyarak, tamamen kendinize özel bir kanvas tablo yaratabilirsiniz. Size özel kanvas tabloları izlerken kendinizi gerçek bir mutluluğun içerisinde bulacaksınız! O kadar etkileyici ve o kadar güzel!


ev hediyesi fikirleri

Kişiye Özel Basketbol Duvar Saati

Sizce bir hediyenin Orijinal olması ne anlama gelir? Ben kendi düşüncemi paylaşmak istiyorum, Bence bir hediyenin orjinal olması demek; rutinin, alışılmışın, sıradanlığın, aşinalığın dışında tasarlanmış olması demektir. Bir şeyin çoğalması, bollaşması orijinalliğini kaybettirir. Örneğin Sadece dünyada 100 adet üretilmiş ve yan sanayisi olmayan bir araba orijinal araba sayılabilir. Çünkü her köşe başında bu arabaya rastlayamazsınız. İşte karşınızda her duvarda rastlayamayacağınız türden ve sevdiklerinize ev hediyesi olarak armağan edebileceğiniz şahane bir duvar saati. Basketbol Topu Duvar saati.


Sinema Klaketi Duvar Saati

Sinema Klaketi Duvar Saati

Sevdiklerinize ilginç mi ilginç, enteresan bir ev hediyesi vermek istiyorsunuz ama ne? Ev veya ofis hediyesi alacağınız dostunuz ise tam bir sinema fanatiği. O halde nasıl bir ev hediyesi alsam diye fazla düşünmenize de gerek yok! Görmekte olduğunuz bu ilginç ürün, Sinema veya dizi filmlerden fırlamış gibi bir enteresan bir görünüme sahip Sinema Klaketi Duvar Saati. Son derece şık ve orijinal. Üzerinde film çekimlerinde kullanılan nostaljik sinema klaketi tasarımı yer alıyor! Can dostlarınıza, sinema meraklısı sevdiklerinize alabileceğiniz çok ideal bir ev hediyesi.


Sigara Dumanını Çeken Küllük

Sigara kullanan sevdiklerinize armağan edebileceğiniz en ilginç küllük modellerinden biri işte karşınızda. Spor araba şeklinde tasarlanmış olan ve ortamdaki sigara dumanını çeken bir küllük modeli. Sigara Dumanını Çeken Araba Küllük, şipşirin tasarımıyla evinize veya ofisinize neşe katmaya geliyor. Bu küllük aslında içerisinde bence çok orijinal bir mesaj da içeriyor. Sigara gibi kötü bir alışkanlığı olan kişilerin, sigara içmeyen kişilere vermiş olduğu rahatsızlığı göstermesi açısından mesaj dolu bir hediye!


gitar duvar saati

Gitar Duvar Saati

Bir şeye dikkat çekmek için, en başta o şeyin ilgi çekici olması şart! Yaşadığınız mekanları küçük dokunuşlarla, sıra dışı ve ilgi çekici kılabilirsiniz! Örneğin Salonunuza farklı bir hava katmak mı istiyorsunuz? Veya evinize gelen misafirlerinizi etkilemek mi istiyorsunuz? O halde evinizde kullandığınız aksesuar, dekor veya süs eşyalarını tarz ürünlerden seçmelisiniz! Gitar Şeklinde Duvar Saati, bir yandan zamanı gösteren harika duvar saatleri, bir yandan da oldukça dikkat çekici! Gitar şeklinde tasarlanmış olan bu suvar saatleri, modern mobilyaların yer aldığı salonunuza bambaşka bir hava katacak! Siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan bu harika ürünü, kendiniz için satın alabileceğiniz gibi, bu tip ilginç hediyeliklerden hoşlanan sevdiklerinize ev hediyesi olarak da armağan edebilirsiniz.


ev için orijinal hediyeler

Okyanus Dalgaları Projeksiyon Gece Lambası

Başımızın en büyük belası; stres! Stresli ev hayatı, stresli ofis yaşamı derken stres başımıza gelen en büyük kötülük oluyor! Bu noktada size minik bir önerim olacak! Evinizin duvarlarına okyanus dalgaları şeklinde ışıklar yayacak olan Projeksiyonlu Gece Lambası. Masmavi ışığı altında kendinizi inanılmaz şekilde rahatlamış hissedeceksiniz. Stresinizi yok edecek huzur verici ışığıyla kendinizi adeta masmavi bir denizin ortasında bulacaksınız! Sevgilisine ev hediyesi düşünenler için veya doktor, avukat, mühendis, mimar, muhasebeci gibi yoğun çalışma temposu içerisindeki arkadaşlarınıza bu ürünü hediye edebilirsiniz.


ev hediyesi tavsiyeleri

Kişiye Özel Futbol Topu Duvar Saati

Sırdan duvar saatleri evinizin dekorunu tamamlamakta eksik kalıyorsa, bir de futbol topu duvar saatini görmeniz lazım! Mükemmel bir tasarımla futbol topu biçiminde yorumlanan bu duvar saati sevdiklerinize özel olarak hazırlanıyor. Görenleri adeta büyüleyen, son derece şık duvar saati üzerişne ev hediyesi olarak vermek istediğiniz sevdiklerinizin ismini yazdırarak harika bir hediyenin altına imzanızı atabilirsiniz. Modern ve sportif ev dekorasyonuna çok yakışacak olan bu ilginç duvar saatini kaçırmayın! Sıradan ve klasik duvar saatleri artık miadını çoktan doldurdu! Duvardaki futbol topu saat, salonunuza bambaşka bir ambiyans katıyor. Modern mekanlara ve yeni ev hediyesi olarak ilginç tasarımlı ürünlerden hoşlanan sevdiklerinize bu harika ürünü armağan edebilirsiniz.


ev hediyesi fikirleri

Kitap Okumayı Seven Dostlarınıza Hediye

Sizlere mükemmel ve bir o kadar da ilgi çekici bir ev hediyesi daha daha sunuyorum. Hem etkileyici; hem de kitaplıktaki raflarda okunmayan kitaplara daha fazla dikkat çekecek harika bir ürün! Bu ürün, hem kitaplığa dekoratif bir hava kazandıracak hem de bence çok anlamlı ve güzel bir ev hediyesi olacaktır. şiddetle tavsiye ederim. Evlerin veya ofislerin vazgeçilemeyen elemanlarından biri olacak Düşen Kitap Tutucu Adam, en dağınık masaları toparlamayı bile göze alıyor! Adam Kitap Tutucular, Set kütüphanenizi gücüyle kitaplarınızı tutmak için canla başla çalışıyor.


ilginç ev hediyesi

Gizli Kitap Kasa

Kitap kasa sizin için değerli olan tüm eşyalarınızı davetsiz misafirlerin dikkatini hiç çekmeyecek şekilde saklayacak olan gizli bir kasadır. Davetsiz misafirler kütüphanenizde bu ürünü gördüklerinde, gerçek kitaplar ile neredeyse ayırt edemeyecekler. Kitap kasa çalışma odanızda hem şık görüntüsü hem ile şıklık katacak; hem de mücevherlerinizi, ziynet eşyalarınızı saklayacak! İlginç ev hediyesi düşünenler için kitap kasa kitapsever dostlarınıza da hediye edebileceğiniz çok özel ve ilginç bir ürün!

Canım Arkadaşım Kitap Ayracı

Hediye konusunda blog yazmaya başladığım ilk günden buyana, hediye ve hediyelik eşya konusunda şöyle yalın bir düşünceye sahiptim; “İnsanları mutlu eden her şey hediyedir…” düşüncesi. Ayrıca özel gün ve özel kişilere basmakalıp klişeleşmiş hediyeler dışında, alternatif hediyeler, farklı ve ilginç hediyeler önermeye çalıştım. Umarım bu konuda bir nebze de olsa insanlığa katkım olmuştur. Yeni eve hediye ile ilgili bilindik hediyeleri bir tarafa bırakın, belirli hediye kalıpları içerisine girmeyin lütfen. Şimdi önereceğim hediye de bunlardan biri. Kişiye özel olarak hazırlanan Canım Arkadaşım Kitap Ayracı.

tekerlek tasarımlı duvar saati

Tekerlek Duvar Saati

Bugünlerde malum, her şey 3D (Üç boyutlu) seçeneği ile piyasaya sürülüyor. Her şeyin 3D’si olur da duvar Saatinin neden üç boyutlusu olmasın? Gördüğünüz duvar saati tekerlek tasarımı verilerek hazırlanmış 3d görünümünde sıra dışı bir saat! Dikkat çekici ve göz kamaştıran bir duvar saati hediyesi arıyorsanız, bence bu ürünü düşünebilirsiniz. Sportif dekorasyonla döşenmiş evler için düşünülebilecek harika bir hediye alternatifi. Bu noktada size uyarım, seçeceğiniz renk duvar saatinin, hediye gidecek evin duvarında sırıtmaması için duvar boyası ile uyumlu veya zıt renkte bir duvar saati seçmelisiniz. Modern tarzda döşenmiş, açık renk duvar boyası ve günümüz estetik çizgilerini taşıyan tarz mobilyalar ile döşenmiş bir ev için ideal bir hediye olabilir.


ev hediyeleri

Kişiye Özel Masa Saati

Gördüğünüz bu özel saat tasarımı ve şıklığı ile masa saatlerine yeni bir yorum ve yeni bir bakış açısı getiriyor. Üzerinde sevdiklerinizin fotoğrafını taşıyarak hazırlayabileceğiniz kişiye özel masa saati şık ve zarif görüntüsü benzersiz bir hediye seçeneği. Dİlediğiniz şekilde kişiselleştirebileceğiniz masa saatine en sevdiğiniz fotoları ekletebilirsiniz. Özel günler için, özel ve şık bir hediye arayanlar bu saatin detaylarına göz atabilirler. Mesaj eklenme özelliği ile, babanıza, annenize, patronunuza, iş arkadaşınıza çok özel bir ev hediyesi verebilirsiniz. Kişiye Özel Masa Saati evlerde ve ofislerde dekoratif bir hediye olarak düşünülebilir. 13 x 14 cm ölçülerindeki saat fotoğraflarınıza özel! Fotoğraflı Masa Saatini sevdiklerinize hediye ederek hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.


İlginç ev Hediyesi

“Rocky” Fırın Eldivenleri

Mutfakta kendinizi bir dövüşçü gibi hissetmek ister misiniz? Bundan böyle siz fırından değil, fırınınız sizden korkacak! Ne zaman yemeğe bir misafir gelecek olsa, büyük bir telaş halinde o gün mutfak gerçek bir savaş alanına döner! Elbette böyle anlarda ufak tefek kazalar da olmuyor değil! Mesela kazara sürahi-bardak kırılmaları, yemeğin ocakta unutulup yanması, acele ile fırından yemek tepsisini alayım derken parmaklarınızın yanması gibi durumlar en sık yaşanan şeyler. Bunlardan en önemlisi ve en risklisi elbette ki el yanmalarıdır. İşte Mustard Rocky Fırın Eldivenleri sizi bu tip olumsuzluklardan koruyor! Üzerinde sinemanın en ünlü boksörü “ROCKY” resmi yer alan Fırın Eldiveni ile kendinizi mutfakta hiç olmadığı kadar cesur hissedeceksiniz.


yeni ev hediyeleri

Futbol Sahası Şeklinde Banyo Paspası

Futbolcu sevdiklerinize veya bu oyunu çok seven yakınlarınıza futbol sahası şeklinde banyo paspasını ev hediyesi olarak verebilirsiniz. Banyosunu spor tarzda dekore eden arkadaşlarınız için de futbol sahası banyo paspası güzel bir yeni ev hediyesi olabilir.


İlginç Ev Hediyeleri

Ice Shots – Buz Bardaklar

Sevdiklerinize ev hediyesi olarak verebileceğiniz, alışılmışın çok ama çok ötesinde sıra dışı bir hediye deneyimine hazır mısınız? Cevabınız “Evet” ise, şimdi sıkı durun! İçeceğinizi buz bardaklardan almaya ne dersiniz? Şaka değil gerçek! Bu bardaklar aslında birer buz kalıbı. İster bardağınızı su ile hazırlayın, ister bira, isterseniz kola, meyve suyu ya da soda! Hangi içecek favoriniz ise, bardak kalıbı içerisine boşaltıp buzluğa koyuyorsunuz ve bardağınız o içecek ile şekil alıyor. Artık evinize gelen misafirlerinize içecek olarak ne alırsınız demek yerine “Bardağınızı nasıl almak istersiniz?” diye sorabilirsiniz. Ice Shots – Buz Bardaklar, alışılmışın dışında en ilginç ev hediyesi olarak karşınızda.


ev hediyesi resim çerçevesi

Love Fotoğraf Çerçevesi

Sevginizi şık ve sevgi dolu bir resim çerçevesi ile de sevdiklerinize gösterebilirsiniz. İşte karşınızda şık ve romantik Love Resim Çerçevesi. Hem sevgilinize hem de Evler için düşünülebilecek hediye, harika bir dekoratif fotoğraf çerçevesi! Çok şık ve tüm ailenin hatta yanında arkadaşların fotoğraflarını alabilecek kadar büyük bir fotoğraf çerçeve. Ahşap Dekoratif Fotoğraf Çerçevesi bembeyaz görünümü ile evinize şahane dekoratif hava katacak. Fotoğraflar sadece bir kağıt parçası olmayıp, üzerinde çok kıymetli izler ve hatıralar taşırlar. Hatta fotoğraf, geçmiş ile bağlarımızın en somut örnekleridir.


Tasarım Ahşap Duvar Saatleri

Ev Dekorasyonuna Tasarım Ahşap Duvar Saatleri

Klasik arabalara merakınız varsa, Tasarım Ahşap Duvar Saatleri bu merakınızı fazlası ile cezbedecek çekicilikte! Birbirinden şık ve modern Tasarım Ahşap Duvar Saatleri, evinizin dekoruna nostaljik bir armağan! 8 farklı modeli bulunan ve her biri de baktığınızda, aklınızı başınızdan alacak güzellikteki klasik otomobiller ile zamanı öğrenmek artık daha eğlenceli bir hale geliyor! Arkadaşıma Ev hediyesi olarak ne alabilirim tartışması Tasarım Ahşap Duvar Saatleri ile artık son buluyor! Dünya otomobil tarihine altın harflerle yazılan 8 klasik otomobil markası Tasarım Ahşap Duvar Saatleri ile yeniden hayat buluyor! Sevdiklerinize sıra dışı olduğu kadar etkileyici bir yeni ev hediyesi!


Nostaljik Dekoratif Ürünler

Taksim-Tünel Tramvayı, Motosiklet, Vosvos ve daha birbirinden çarpıcı nostaljik ürünlerle sevdiklerinize etkileyici bir ev hediyesi verebilirsiniz. Hem orijinal hem de son derece cazip fiyatlara sahip. Seri olarak üretilmiş ve hemen hemen her otoparkta görebileceğiniz bir araba orijinal sayılmaz. Orijinal kelimesi şöyle de yorumlanabilir. “Bir şeyin bozulmadan ilk günkü halinde olması, hali” yorum işte. Neyse efendim, Şimdi önereceğim hediye; Dekoratif ve metalden yapılmış el yapımı oyuncak arabalar! Dekorasyonu ve göz zevkini hayatının her alanında önemseyen insanlara, bu hediye iyi gider.


ilginç ev hediyeleri

Manyetik Kum Saati

İçerisinde mıknatıs tozu bulunan Manyetik Kum Saatini ilk kez görenler önce gözlerine inanamıyor, sonrasında ise bu ilginç ürüne hayranlıkla bakmaktan kendilerini alamıyorlar. Son derece akıl dolu ve mükemmel bir tasarıma sahip olan Nostaljik Kum Saati ilginç ev hediyesi düşünenler için biçilmiş kaftan. Bu sıra dışı saat, bir taraftan ilginç ve çok şık tasarımı ile evler için dikkat çekici bir aksesuar, diğer taraftan ise masanıza renk katacak nostaljik şık bir saat. Tasarımı ile göz kamaştıran Kum Saati, aşağı doğu üst üste manyetik tozları sihirli bir şekilde biriktiriyor. Bu şık aksesuarı ister sevdiklerinize ev hediyesi olarak verin, isterseniz de çocuklara hediye olarak verin. Son derece güzel tasarlanmış olan bu harika ürün mükemmel bir hediye tercihi olacaktır.


dekoratif ev hediyeleri

Nostaljik Dikiş Makinesi

İnsanlar artık günlük yaşamlarında, özellikle yaşadıkları ortamlarda tarz olan ürünleri veya tasarım açısından dikkat çekici ürünleri daha çok tercih eder oldular. Orijinal hediye önerisi olarak sizlere sunduğum, mekanlarda tarz yaratacak ve bulunduğu ortama şıklık katacak! Nostaljik görüntüsüyle odanıza renk katacak dekoratşf Dikiş Makinesi Müzik Kutusu. Sevgilisine, orijinal ve şık bir ev hediyesi arayanlara bu ürünü tavsiye ederim. İster salonunuzda, ister evinizdeki çalışma odasında isterseniz de TV ünitesi üzerinde bu nostaljik ürünü sergileyebilirsiniz. Sadece süs eşyası olmayıp, aynı zamanda müzik kutusu da olan Dekoratif Dikiş Kutusu ev hediyesi olarak şahane bir süs eşyası!


ev hediyeleri

Çiftlere Özel Kanvas Tablo

Hesaplı fiyatı ve dekoratif görüntüsüyle Kişiye Özel Kanvas Tablo, sevdiklerinize en anlamlı ev hediyesi. Ev, insanın en kutsal yaşama alanı! Elbette ki bir evi yaşanabilir kılmanın en olmazsa olmazı, içerisindeki sevgi ortamıdır! Sevgi ortamını tesis eden kişiler ise Karı-Kocadan başkası değildir. Sevdiklerinize güzel bir ev hediyesi almak istiyorsanız, karı-kocaya yönelik anlamlı bir hediye seçmek, en ideal olanıdır. İşte böyle bir hediye ile karşınızdayız! Kişiye özel hazırlanan Kanvas Tablo üzerine, ev hediyesi olarak vermek istediğiniz ailenin ismine fotoğraflarına özel hazırlanacak bir ürün!


Tava Duvar Saat,

Sahanda Yumurta kırılmış izlenimi veren Tava Duvar Saati, evinin mutfağı için ilginç ürünler düşünenler için ideal! Tava şeklindeki dikkat çekici tasarıma sahip Tava Saat sert bir akrilik malzemeden üretildiği için uzun yıllar kullanılabilir. Kitap saat de ilginizi çekebilir. Diğer klasik cam aynalar gibi kırılma, çatlama veya sır akması gibi olumsuz özellikleri bulunmaz. Kelebek Ayna Saat 29 x 24 cm boyutlarındadır, ürün sadece 1 adet AA pil ile çalışmaktadır( Not: Verilen fiyata piller dahil değildir.) Sevdiklerinize dekoratif bir ev hediyesi düşünüyorsanız, Kelebek Ayna Saat mükemmel bir hediye tercihi olacaktır.


Kişiye Özel Film Şeridi Canvas Tablo

Kişiye Özel Kanvas TablolarTablolar

Acayip derecede etkileyici tasarım modelleri bulunan Kanvas Tablolar, sevdiklerinize özel olarak hazırlatabileceğiniz şahene ürünler! Kişiye özel kanvas tablolar salonunuz için mükemmel bir tercih olabilir. Tamamen sevdiklerinizin fotoğrafına, ismine ve mesajınıza özel olarak hazırlanacak etkileyici tablolar karşısında çay içmek de, sohbet etmek de son derece keyifli ve son derece özel! Düğün fotoğraflarınızla hazırlanacak tablo yatak odanıza romantizm katacak bir tablo! Kendinizi kişiye özel kanvaslar karşısında büyülü ve romantik dünyasına bırakacaksınız! Birbirinden güzel tablo modelleri, yeni ev hediyesi olarak da sevdiklerinize armağan edebileceğiniz şahane bir ürün!


Ctrl Alt Delete Kupalar

 Ctrl+Alt+Del Kupalar

Şimdi önereceğim ürün sevgilinizin günlük yaşamında özellikle evde geçirdiği vakitlerinde çerezlik, içecek kupası veya kalemlik olarak kullanabileceği çok fonksiyonlu bir ürün! Ctrl+Alt+Delete Kupalar! Kumanda düzenleyicisi de ilginç ev hediyelerinden biri olmaya aday! BlueRay, CD çalar, Televizyon, DVD, uydu sistemi ve Playstation derken her cihaza kumanda yetiştirmekten hepimiz sıkılmışızdır. En azından hepsini merkez bir noktada toplayarak bu çileyi biraz da olsa hafifletsek ne iyi olurdu değil mi? İşte Kumanda merkezi tam da bu sebeple icat edilmiş bir ürün. Artık uzaktan kumanda aramakla harcayacağınız zamanı daha fazla dizi seyrederek ya da oyun oynayarak harcayın! Evinizdeki uzaktan kumandalar için bir köşeyi şimdiden hazırlayın!


Telefon Kulübesi Dokunmatik Gece Lambası

Telefon Kulübesi Gece Lambası

Nostaljik telefon kulübeleri şeklinde tasarlanmış olan bu gece lambası, sevdiklerinizi şaşırtacak en güzel ev hediyelerinden biri. Kitap tutucular da tercih edebileceğiniz armağanlardan. Masanızın duvarına yasladığınız kitaplar yerinde mi durmuyor? Kitaplığınızdaki kitaplar dağınık görüntüsüyle sizleri çileden mi çıkartıyor? Dekoratif görüntüsü ve ışıl ışıl parlayan ışığı ile yardımcı iki adam imdadınıza koşuyor! Ve karşınızda Işıklı Adam Kitap Tutucular! Bu birbirinden kuvvetli ve parıldayan kitap tutan adamlarımız evinizin veya ofisinizin havasına yepyeni bir hava katacak! Bir adamımız sırtıyla, diğer adamımız da kaslı kollarıyla kitaplarınızı hizaya getirecek!


Sevgiliye ilginç ev hediyesi

Klozet Küllük

Belki de siz sevgilinize sigarayı bırakması yönünde bir çok telkinde bulundunuz ama o bunu pek de dinlemedi. Şimdi alacağınız bu Klozet şeklindeki küllük bu alışkanlığının aslında ne kadar kötü bir şey ile eşdeğer olduğunu daha iyi fark edecek ve sigarasının külünü ne zaman klozet küllüğe atsa aklına sizin bu mesajınız gelecektir. Gerçek klozet görüntülü bu küllük, sevgilinize sigarayı bırakması için gereken psikolojik desteği sağlayacaktır. Bu klozete sigara izmaritlerin artık rahatlıkla atabileceksiniz.


ilginç hediyeler

İlginç Duvar Saati Modelleri

Sevgiliniz futbol meraklısı biri mi? Belki de futbol onun için bir yaşam biçimi! Futbol maçı izlemeden geçirdiği bir tek gün bile yok! Bu sizi belkide dönem dönem  acaba “bu oyunu veya bu topu benden daha mı çok önemsiyor” endişesine sevk etse de, korkmayın! Siz her zaman onun biricik aşkısınız! Belki de futbol onun yaşamında eksik olan rekabetçi ruhuna hitap ettiğinden bu oyunu seviyordur! Sevgiliniz madem futbolu bu kadar çok seviyor ve kendini bu spordan alıkoyamıyor o zaman siz de ona istediğini verin! Sevgilinizin yaklaşan doğum gününde gözlerini hiç ayıramadığı futbol topu şeklinde bir duvar saati hediye edin! Bu hediyeniz sevgilinize ince bir mesaj da olabilir. Şaka bir tarafa da, gördüğünüz bu futbol topu şeklindeki cam duvar saati, evini veya iş yerini spor mobilyalarla döşemiş sevdiklerinize alınabilecek harika bir ev ve ofis hediyesi olabilir. Futbolu çok seven erkek öğretmeninize öğretmenler günü hediyesi, babanıza doğum günü ve babalar günü hediyesi olarak da düşünülebilir.


Ev Hediyeleri

Bozuk Para Çanağı

Birçok tarihi meydanlarda rastlamışsınızdır, sokak çalgıcıları vardır ve icra ettikleri sanatın karşılığı olarak ve hayatlarını idame ettirmek için, o sokaktan gelen geçenler içine bozuk para atsınlar diye tas veya şapka koyarlar. İşte tam böyle bir enstantane içerisinde ev veya ofis hediyesi olabilecek harika bir bozuk para çanağı! Artık bozuk paralarınız ceplerinizi veya cüzdanlarınızı meşgul etmeyecek! Çünkü saksafon çalan adam sizden bozuk paralarınızı ödünç istiyor. Dekoratif ve etkileyici görüntüsü ile bu ürünü sevgilinize ev hediyesi olarak da düşünebilirsiniz. Saksafon çalan adam sizden birkaç bozukluk bekliyor onu ihmal etmeyin Önündeki çanak aslında bir bozuk para koymak için ama onun evinizde size özel bir müzisyen olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Siz de bu sokak çalgıcısının performansını takdir edecek ve tabağının içine biraz bozukluklarınızı bırakacaksınız.


Seramik Ayakkabı Saksı

Seramik Ayakkabı Saksı

Çiçek sevgisi evlere şenlik! Saksıların en fiyakalısı ve en havalısı ile sizleri tanıştırmanın vakti geldi! Seramik Ayakkabı Saksı ile sadece çiçek sevginizi bastırmış olmayacak, aynı zamanda evinize çok sıra dışı bir süs eşyası kazandırmış olacaksınız! Topuklu ayakkabı şeklinde tasarlanmış olan bu saksıyı ilk defa görenler, ilk önce gözlerine inanamayacak! Bakanın tekrar tekrar bakmak isteyeceği Seramik Ayakkabı Saksı ile salonunuza, oturma odanıza ya da mutfağınıza dekoratif bir hava katın! Yeni eve taşınan sevdiklerinize, orijinal ve ilginç bir ev hediyesi satın almayı düşünüyorsanız, bunun için Seramik Ayakkabı Saksıdan istifade edebilirsiniz!


ilginç hediyeler

Terlik Şeklinde Peluş Kedi Köpek Yatağı

Bugüne kadar siz köpeğinizden terliğinizi bulup getirmesini istediniz ama bundan böyle sevimli köpeğiniz ya da kediniz sizden uyumak için Terlik isteyecek! Terlik Şeklinde Peluş Kedi Köpek Yatağı evinizde gözünüz gibi baktığınız minik ev dostlarınız için çok rahat bir yatak. Evinde kedi ve köpek besleyen dostlarınıza armağan edebileceğiniz çok sıra dışı bir hediye! Ürün kullanılmadığında arka bölmesinde bulunan askısı sayesinde duvara ya da kapıya asılabiliyorve bu şekli ile evde gereksiz yer işgali de yapmamış oluyor. Minik evcil hayvanınız bu terlikteki rahatı ve konforu başka hiçbir yerde bulamayacağı gibi yanından bile ayrılmak istemeyecektir! Kedi ve köpeklerin ev içi konforu düşünülerek tasarlanmış olan Terlik Şeklindeki Yatak, içi elyaftan, dışı peluş malzemeden üretilmiştir. Terlik Şeklinde Peluş Kedi Köpek Yatağı küçük boyutlardaki köpek ve kedilerin uyumaları ve sığınmaları için ideal boyutlardadır. Bu ilginç ürünü evinde hayvan besleyen sevdiklerinize ev hediyesi olarak götürebilirsiniz.


Ev Hediyesi

El Kitap Tutucu

Anlamlı bir ev hediyesi olmaya aday ve okumaya meraklı arkadaşlarınıza verebileceğiniz güzel bir hediye; Heykel EL Kitap tutucu… Hediyenin gideceği yerde artık kitaplar bu hediyeniz ile daha düzenli ve kitap rafları daha havalı duracak. Bu hediyeyi öğretmenlere de öğretmenler günü için hediye edebilirsiniz. Heykel El Kitap Tutucu ile tüm kitap dağınıklarınıza son verin. Heykel El Kitap Tutucu ile düşen, devrilen, darmadağınık duran kitaplara artık dur deme zamanı! İnsan eli şeklindeki kitap tutucular Heykel El Kitap Tutucu ile evinizi şık bir ortama çevirmek artık çok kolay. Çocuk odalarındaki dağınık kitap rafları da yine bu şık eller tarafından kontrol ve düzen altına alınacak.


Romantik sevgililer günü hediyesi

Dekoratif Kelebek Ayna

Sevgiliniz için düşünülebilecek bir ev hediyesi ya da sevgililer günü için, romantik hediye tavsiyelerimden bir diğeri de, hazır aynalardan bahsediyoruz, görmüş olduğunuz harika dekoratif kelebeklerden oluşan duvar aynası. Tabiatın en güzel canlıları olan kelebekler, şimdi şık ve dekoratif görüntüsü ve modern tasarımı ile evinizin en güzel eşyaları olacak aynalara dönüştü. Sevgiliniz için güzel bir sevgililer günü olmaya aday. Sevgililer gününde, ben sevgilime kalem, cüzdan ve diğer klasik hediyeler dışında dekoratif bir hediye bakıyorum diyorsanız, bence, dekoratif kelebekler aynası iyi bir sevgililer günü hediyesi olabilir.


ilginç hediyeler

Diş Tasarımlı Dev Gece Lambası

Siz de ağız ve diş sağlığınızı ihmal edenlerden misiniz? Oysaki yatak odanıza girdiğinizde size bunu görüntüsü ile hatırlatacak bir gece lambası olsa hiç de fena olmazdı öyle değil mi? Diş Tasarımlı Dev Gece Lambası hem karanlığı aydınlığa çevirecek hem de Diş görüntüsü ile size uyumadan önce diş temizliğinizi yapmanız için inceden inceye mesaj verecek. Evinize ya da ofisinize ilginç tasarımlı tarz yaratabilecek ürünler koymaktan hoşlanıyorsanız Diş Tasarımlı Dev Gece Lambası tam da aradığınız ürün. Bu ürünü Diş Doktorları ya da teknisyenlerine Muayenehane hediyesi olarak da armağan edebilirsiniz. Diş Tasarımlı Dev Gece Lambası böyle pırıl pırıl ışıldıyorsa dişler de en az o kadar parlamalı, öyle değil mi? Ortama yaydığı soft ışığı ile yatak odanıza, salonunuza, oturma odanıza sımsıcak bir hava katacak Diş Tasarımlı Dev Gece Lambası kaliteli plastik malzemeden üretildi. 40 watt ampulü ise ürün satış fiyatına dahildir. Açma kapama düğmesi de bulunan bu ilginç hediye ürünü, ev hediyesi olarak sevdiklerinize armağan edebilirsiniz.


Orijinal hediye

Game Over Kapı Paspası

Dikkat etmişsinizdir mutlaka, özenle süslenmiş gelin damat arabasının ön plaka kısmında “Evlendik” arka plaka kısmında ise “Ayvayı yedik” veya “Eyvah Yandık!” şeklinde, evlilik olayına esprili bir bakış açısı ile yazılar bulunur. Hatta bazıları olayı daha da abartır. Neyse, siz de ev hediyesi olarak alacağınız hediyenin içerisine biraz espri veya mizah katmaya ne dersiniz? Gördüğünüz bu ilginç kapı paspasında evliliğe ilk adımını atmış olan damat için, artık oyunun bittiğini gösteren “Game over” kapı paspası. Damadın surat ifadesine dikkatli bakarsanız, şaşkın ve üzüntülü, gelin ise halinden oldukça memnun. Dikkat çekici ve esprili sürpriz bir ev hediyesi olur kanaatindeyim.


Sevgiliye ev hediyesi

El Mumluk

Erkek veya bayan sevgililere yönelik, romantizmin fitilini ateşleyecek harika bir yardımcı ürün. El şeklinde mumluk! İster günlük yaşamınızda kullanın, isterseniz de evinize geşen misafirlerinizi ağırlarken kullanın, her halükarda masanız çok dekoratif, şık ve modern bir görünüme kavuşacak. Baş parmak yukarı mumluk şimdi sizlerle. Gören herkesin ilgisini ve beğenisini çekecek olan bu mumluklar ile bulunduğunuz her ortamı daha neşeli ve romantik bir hale getirebilirsiniz. Fiyatı ile de dikkat çeken bu ürünü sevgiliye ev hediyesi önerilerim arasına alıyorum. Dekoratif ve etkileyici ilginç bir ev hediyesi.


Sevgiliye Hediye

Manyetik Kalp Fotoğraf Çerçevesi

Sevgiliniz için alınabilecek çok güzel hediyelerden bir tane daha! Manyetik Kalp Fotoğraf Çerçevesi tıpkı sevgilinize duyduğunuz o müthiş aşk için kalbinizin heyecanla attığı gibi yerinde duramayacak. Dekoratif etkisi ve ortama kattığı romantizm ile bir sevgiliye alınabilecek en romantik hediyelerden biri! Neden romantizm katıyor biliyor musunuz? Manyetik Kalp Fotoğraf Çerçevesi bir yandan dönerken bir yandan da kırmızı ışığı ile odanızda romantik bir hava katacak! Sevgiliniz ve sizin en güzel anlarınızı ölümsüzleştirdiğiniz bir fotoğrafınızı, yine onun kadar şık ve güzel bir fotoğraf çerçevesinde sergilemelisiniz. Görmüş olduğunuz bu şık manyetik fotoğraf çerçevesi 10,5 x 10 cm boyutlarında fotoğrafı sergilemek için idealdir. Ürünün toplam boyutları ise yaklaşık olarak 12x20x21cm’dir. Bu şık çerçeve içerisinde 8 adet LED ışık bulunmaktadır. İsterseniz içerisine sevgilinizle olan resminizi koyup hediye edebilir, isterseniz de her baktığınızda sevgilinizi düşünmek için baş ucunuza tutabilirsiniz.


Sevgiliye Hediye

Isınan Adam Mumluk

Günümüzde çok fazla kullanılmasa da, ortama kattığı müthiş romantizm etkisi sebebi ile mumların hala modasının geçtiğini düşünmüyorum. Sizler de benim gibi düşünüyorsanız ve ara ara nostalji olsun diye bulunduğunuz ortamda mum yakmayı düşünüyorsanız şimdi bahsedeceğim ürün sizin de ilginizi çekecektir. Efendim! Bu ürün bir mum ve mumluk! Ama oldukça etkileyici ve insanın kalbine dokunan bir ürün! Isınmaya çalışan bir adam figürü eşliğinde harika bir mumluk! Sevgilinizin veya sevdiklerinizin evinde hem dekoratif hem de dikkat çekici güzel bir ev hediyesi düşünüyorsanız ısınan adam mumluk tam size göre… Sevgiliniz bu hediyeyi gördüğünde eminim çok o da çok beğenecektir. Bu ürünü aynı zamanda öğretmenlere de doğum günü için veya öğretmenler gününde hediye edebilirsiniz.


ilginç ev hediyeleri

Sahte Güvenlik Kamerası

Özellikle büyük şehirlerde birlikte çalışan karı-koca sabah evlerinden iş yerlerine çıkarlar ve gün boyu evlerinin güvenliği Allah’a emanet bir şekilde kalır. Bu duruma bir çözüm bulmak ve davetsiz misafirlere karşı bir takım caydırıcı önlemler almak kaçınılmaz olur. Evinize veya ofisinizi davetsiz misafirlerden korumak için pahalı kamera veya kayıt cihazları almak, böyle bir güvenlik sistemi oluşturmak size pahalı geliyorsa şimdi önereceğim sahte güvenlik kamerası sizi en az orijinal güvenlik kameraları kadar koruyacaktır. Bu cihazı orijinalinden ayıran tek yönü gerçek bir kayıt tutmaması ama zaten davetsiz misafirler için kayıt yapıp yapmamasından ziyade böyle bir güvenlik sistemi var mıdır, yok mudur bu ilgilendirir. Sevgilinizin evinin korunaklı ve güvenli olmadığını düşünüyorsanız bu ürünü sevgilinize de hediye edebilirsiniz. Hareket sensörü bulunan ve kırmızı ışık sinyali ile gerçek bir güvenlik kamerasından hiç bir farkı bulunmayab bu ürün tam istediğiniz özelliklerde bir ürün! Tüm hırsızlara bu ürün ile kolaylıkla göz dağı verebilirsiniz. Sahte Güvenlik Kamerası ile evinizde çalışan çocuk bakıcısı için daha özenli ve dikkatli davranması konusunda da sizlere yardımcı olabilir. Sahte Güvenlik Kamerası 14 cm boyutlarındadır. Hareket sensörlüdür ve 3 AA pil ile çalışır, piller verilen fiyata dahil değildir.


ev hediyeleri

Nostaljik Resimlikli Vosvos Büyük Boy

Her gün teknoloji ile birlikte hayatımıza yeni ürünler dahil olmaya başladı! Henüz bir şeye alışamadan yeni bir şey piyasaya sürülüyor. Teknoloji ile uğraşan bilim adamları hayatımızı kolaylaştıracak ve bizlere daha keyifli ve eğlenceli bir yaşam sunmak için her gün yeni icatlara imza atıyorlar. Hayatımızdaki her şey çok teknolojik anladık da, neden hala tuzluk ve biberlikler çağ dışı? Teknoloji buna da bir çözüm bulsa ya? Merak etmeyin efendim! Teknoloji bunun da çaresini buldu ve bunu sizin mutfağınıza kadar getirdi, hem de birer robot olarak! Artık tuz ve bin bir çeşit biberiniz bu eğlenceli ve çok sevimli robotlara emanet! Ördek gibi yürüme kabiliyeti bulunan bu tuzluk ve biberlik robotlar, mutfak hayatınıza renk katacak ve sofranızda tarz yaratacak. Sevgiliniz için ilginç ve farklı bir ev hediyesi düşünüyorsanız, aklınızda bulunsun! Bu ürüne aşağıda ulaşabilirsiniz.


ev hediyesi

Sihirli Aynalı Fotoğraf Çerçevesi

Şimdi size harika bir hediye tavsiyesinde bulunacağım. Fiyatı diğer tavsiye ettiğim hediyelerin üzerinde ancak gerçekten biraz sonra okuduklarınızı görünce bu hediyenin bu fiyata değdiği konusun da siz de eminim benimle aynı fikirde olacaksınız! Evet hemen izah edeyim; Efendim! Bu ürün aslında hem çok zarif bir fotoğraf çerçevesi, hem de şık bir ayna! Nasıl oluyor bu? Şimdi Sihirli Aynalı Fotoğraf Çerçevesinin sırrı şu; Uzaktan bakıldığında LED ışıklı çok şık bir fotoğraf çerçevesine dönüşüyor. yaklaştığınızda ise fotoğraf yok oluyor ve siz aynayla baş başa kalıyorsunuz. İşin sihri de şöyşe; Çerçeve içerisinde sensörler bulunmakta ve siz yaklaştığınızda sensör sizi algıladığı için o anda LED ışıklar sönüyor ve çerçeveniz aynaya dönüşüyor. Sihirli Aynalı Fotoğraf Çerçevesi ile konuya hakim olmayan konuklarınızı çok şaşırtacaktır. 1 adet USB kablosu ile çalışır On/Off butonu kapalı konumda iken ayna görevi görür. Sevgilinizin makyaj yaptığında kendisini, kalktığında ise sizin fotoğrafınızı görecek! Kesinlikle harika bir fikir! Ev hediyesi olarak öneririm.


Dekoratif Kaya İçinde Mini Myrtus Bonsai

Dekoratif Kaya İçinde Mini Bonsai

Ev dekorasyonunda dekoratif ürünlere yer vermeye özen gösteren sevdiklerinize, hem hesaplı hem de oldukça hoş bir hediye arıyorsanız  Dekoratif Kaya İçinde Mini Bonsai ilginize mazhar olabilecek bir ürün! Bulunduğu ortamın havasını değiştirecek ve tüm dikkatleri üzerine toplayacak olan bu dekoratif minyatür ürün, TV Ünitesi üzerinde harika bir görünüm sergiliyor. Bonsai Nedir? Pek çok kişinin bildiğinin aksine Bonsai, bir bitkinin adı ya da tanımı değildir. Farklı tekniklerle ağaçların budanarak, belli bir şekle sokulması ve minyatür hale getirilmesi sanatıdır. Sevdiklerinize Dekoratif Kaya İçinde Mini Bonsai armağan ederek, evlerinin daha şirin ve dekoratif görünmesine katkıda bulunabilirsiniz.


Sırlı Bonsai Saksısında Buxus Bonsai

Sırlı Bonsai Saksısında Buxus Bonsai

Evinin şık ve göz kamaştırıcı şıklığına özen gösteren arkadaşınıza hem ucuz hem de son derece göz alıcı dekoratif ev hediyesi arıyorsanız Sır Toprak Saksı İçerisindeki Mini Bonsai dikkatinizi fazlasıyla cezbedecek güzel bir ürün! Evin dekoratif havasını %100 değiştirecek olan bu harika minyatür saksı ürün, Salon, oturma odası gibi mekanlara harika bir görünüm kazandıracak! Peki Bonsai Nedir diye marak ediyor musunuz? Hemen söyleyelim; Farklı tekniklerle ağaçların budanarak, belli bir şekle sokulması ve minyatür hale getirilmesi sanatıdır. Sevdiklerinize Dekoratif Kaya İçinde Mini Bonsai armağan ederek, evlerinin daha şirin ve dekoratif görünmesine katkıda bulunabilirsiniz.


Değişik ev hediyeleri

Newyork Profesyonel Fön Makinesi (Saç Serum Hediyeli) 

Ev hediye seçenekleri sunduğumuz bu başlık altında, elektronik ürünlerden bahsetmesek hiç olmazdı. İşte bu ürünlerden biri ile siz değerli okurlarımızı tanıştıralım. Newyork Profesyonel Fön Makinesi, her evin ihtiyacı olabilecek elektronik ürünlerden biri! Pembe, mavi, siyah, beyaz, turuncu renk alternatifleri bulunan bu ürün aynı zamanda Saç Serumu hediyeli.


İlginç Ev Hediyesi

Aparatif Manken Kürdanlık Seti

Ne milyarlık porselen yemek takımları, ne de yurt dışı menşeli çatal-bıçak-kaşık seti, sofraların en dikkat çekici yeni ikonu Aparatif Manken Kürdanlık Seti! Bu ilginç kürdanlığı bir kez gören gözlerine inanamayıp bir kaç kez daha bakıyor! Sofranıza sıra dışı Özel Tasarım Aparatif Kürdanlık Seti ile bambaşka bir hava katabilirsiniz! Misafirlerinizin sofradayken Aparatif Manken Kürdanlık Seti üzerinden kesinlikle bakışlarını alamayacak! İddia ediyoruz, ilk kez yemeğe aldığınız misafirlerinizin bir çoğu, “Bu da ne böyle” demekten kendilerini alı koyamayacaklar. Elbette sohbetlerin büyük bir bölümü Aparatif Manken Kürdanlık Seti üstüne olacak! Bu ilginç ürünü kendiniz için satın alabileceğiniz gibi, sevdiklerinize yeni ev hediyesi olarak da verebilirsiniz.


ev hediyesi

Klaket Görünümlü Paspas

Bilirsiniz genelde sırdan kapı paspasları, soluk kahverengi tonlarda veya pek de hoş olmayan yeşilimsi, çiçekli, böcekli bir görüntüye sahiptir. Ancak Klaket Tasarımlı Paspas bu geleneği yıkmaya ve kapı önlerine müthiş bir şıklık katmaya geliyor. Klaket Görünümlü Paspas evinize ya da ofisinize gelen tüm misafirlerinizin yüzünde kocaman bir tebessüm oluşturacak kadar eğlenceli bir tasarıma sahip. Sinema setlerinin vazgeçilmezi klaket ile %100 benzer bir şekilde tasarlanan bu paspası ister evinizin dış kapısında kullanın, ister iç mekanda antre kısmında kullanın. Klaket Görünümlü Paspas 60 x 40 cm boyutlarındadır ve altı kaymaz şekilde üretilmiştir.


 Ev HediyeleriKitap Saat

Kitap okumayı çok seviyor ve sürükleyici bir kitaba başladığınızda, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsanız size derhal bir Kitap Saat şart. Kütüphanenizde rengârenk boy boy kitaplar olması sizi mutlu ediyorsa, mutluluğunuza mutluluk katacak olan Kitap Saat kütüphanenize çok yakışacak. Saatin görüntüsü 3 tane kitabın yan yana durmasından ibaret, bunun yanında, Kitap Saatin gerçek bir kitaptan eksiği yok fazlası var, çünkü size bir de zamanı bilidiriyor! Kitap okumayı çok seven arkadaşınıza hangi kitabı alacağım diye düşünüp duruyorsanız Kitap Saat alın. Emin olun kitap saat arkadaşınızın en sevdiği kitap olacaktır. Sarı kırmızı ve mavi renklerdeki renkli kitapları isterseniz siz de kütüphanenizde kullanabilir arkadaşlarınıza ne kadar kitapsever biri olduğunuzu gösterebilirsiniz.


1 YORUM

  1. İlginç bulduğunuz ya da şu ürün olsa mükemmel bir ev hediyesi olur dediğiniz bir ürün varsa lütfen fikirlerinizi bizimle paylaşınız!

CEVAP VER