En Yakın Erkek Arkadaşa Hediye

yakın arkadaşa ne hediye alınır
Bugün ki değerlendirme yazımız da sadece erkek arkadaşa doğum günü hediyeleri hakkında konuşacağız. Bu şekilde bölüm bölüm ayırarak sizlerin daha uygun hediyeleri daha kolay bulmanızı sağlamayı istiyoruz. Daha önce en yakın arkadaşa doğum günü hediyeleri hakkında fazlasıyla bilgi verdiğimi düşünmüyorum. O nedenle sizler için hem erkekler, hem kızlar için ne hediyeler alınır gibi kafanızda ki soruları silecek bir değerlendirme yazısı yazmak istedim. Bu nedenle en yakın erkek arkadaşa hediye konulu ilk değerlendirme yazımı yazmak istedim. Erkek arkadaşa doğum gününde ne hediye alınır gibi konularda da kafanız da soru işareti kalmayacağını şimdiden beyan ederim Erkekler her ne kadar kızlar kadar hediyeler konusunda detaycı değil gibi gözükse de aslında iş öyle değil. Çoğu erkek hediye, sürpriz gibi eylemlerin bayanlara yapılmasının daha uygun olduğunu yansıtmak ister. Yani “erkek adam böyle konular da fazla cıvımaz” tarzı düşüncelere sahip olanlar vardır. Ya da dışarının tepkisini düşünen. Ancak içten içe kesinlikle aldığınız hediye ile ilgili belki kızlardan 1 derece daha düşük hediyelere dikkat etseler de gerçekten onlar için de çok önemli bir konudur. (Kendimden biliyorum, rumuz: erkek) Erkek arkadaşa manevi hediye ne verilebilir gibi sorularında son bulacağı bu değerlendirme yazımızı sonuna kadar dikkatli bir şekilde okumanızı tavsiye ediyorum.

En Yakın Erkek Arkadaşa Doğum Günü Hediyeleri


EL YAPIMI MANEVİ BİR HEDİYE VERİN

Çünkü bu yazı içerisinde sizler için en güvenli, en kaliteli ve hızlı hizmet veren siteden seçtiğimiz ürünler yer almaktadır. Gönül rahatlığıyla alışverişlerinizi yapabilir, erkek arkadaşınızı mutlu edebilirsiniz! İyi okurlar dilerim. Yakın erkek arkadaşınıza doğum gününde tamamı el yapımı olarak hazırlanmış olan deri bir bileklik hediye edebilirsiniz. El yapımı hediyelerin anlam ve manevi yönünün ne kadar kıymetli olduğunu hiç tartışmıyorum bile. Takdir Sizin. Ancak, bu ürünü satın alabilmeniz için Paypal Hesabınızın olması gerektiğiniz ve ETSY sitesinden alabileceğinizi hatırlatmak isterim.

HEDİYELİK İLGİNÇ KALEM MODELLERİ & PENSE KALEM

Erkeklerin çoğu hatta neredeyse eline bir defa bile olsa pense, tornavida alıp birşeyler ile uğraşmıştır. Erkeklerin bu denli bu aletlerle uğraşması elbette ki hediyelere de yansıdı. Eğer ki erkek arkadaşınız da pense, tornavida gibi aletler ile çok uğraşıyor ve seviyorsa bu hediyeyi ona mutlaka almalısınız! Wild Writers – Pense Şeklinde Kalem çok güzel tasarıma sahip uygun fiyatlı kalem! Çok şirin, dekoratif ürün olarak da kullanabilecek bu kalem arkadaşınızın çok hoşuna gidecektir.

en yakın arkadaşa hediye fikirleri

İLGİNÇ TASARIMLI KALEM MODELLERİ

Bir önceki ürün değerlendirmem de pense şeklinde kalem modelini incelemiştim. Eğer ki onun tasarımını beğenmeyenler olur diye bir başka benzeri ürün olan İngiliz Anahtarı Şeklinde Kalemi paylaşmak istedim sizlerle. Bu ürün de yine dediğim gibi erkek arkadaşınıza alınabilecek en güzel hediyelerden birisi. Adeta İngiliz anahtarını andıran bu ürün karşısında çok sevinecek, arkadaşları bu ilginç kalem karşısında hayranlıklarını ve şaşkınlıklarını gizleyemeyecek. Ayrıca çok uygun fiyatla!

Ninja Kupa Bardak

YAKIN ERKEK ARKADAŞINIZI ŞAŞIRTACAK SIRA DIŞI KUPA BARDAK

Ninja Kupa Bardak ve erkeklerin ilgisini çekecek en ilginç tasarımlara sahip kupalar, yakın erkek arkadaşınıza doğum günü için armağan edebileceğiniz özeliklerde. El Bombası Kupa Bardak bizim de gerçekten dikkatimizi çekti. Çünkü tasarım olarak çok farklı bir çalışma yapılmış. El bombası şeklinde tasarlanan bu kupa bardak ilginç olduğu kadar dikkat çekici bir ürün. Bu hediyeyi bu tarz ekipmanlara merakı olan arkadaşınıza hediye alarak onu fazlasıyla mutlu edebilirsiniz. Ayrıca diğer kişilerin de fazlasıyla dikkatini çekecektir!

USB Mini Buzdolabı

İÇECEĞİNİ HER ZAMAN SOĞUK İÇSİN

İnanın bana da alsanız fena olmaz Çünkü ben böyle kullanışlı, pratik ve uygun boyutlu bir ürün görmedim. USB Mini Buzdolabı yazımızı serinletecek harika kullanışlı mini buzdolabı! Erkek arkadaşınız yazın sıcağından eminim ki şikâyetçi. Çünkü fazlasıyla bir sıcaklık mevcut. Bizleri zorluyor adeta. O nedenle onu serinletecek ve gün içerisinde sürekli kullanabileceği bir hediye almak harika bir tercih olacak. Soğuk içeceklerinizin artık ılıma derdi yok! Sıcak içecekleriniz masanız da kısa sürede soğusun! Bu ürünü hediye olarak alabileceğiniz gibi kendiniz için de alabilirsiniz. O derece başarılı bir çalışma olmuş ki bu ürünü bana hediye alan olmazsa bende kendim için alacağım Yanıyoruz çünkü havalar çok sıcak! Ve sadece USB bağlantısı ile bunu çözebilirsiniz. Tavsiye üründür.

Fotoğraf Makinesi Objektif Görünümlü Kumbara

KULLANIŞLI BİR DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ OLABİLİR!

Doğum günlerinde hediye alacaklara daha çok kullanışlı hediye almaları konusunda sürekli uyarılarda bulunuyorum. Çünkü daha özel ve değerli bir hediye olmalı. Ve o hediye ne kadar kullanışlı olursa o kadar değerli olur. Bu nedenle sizlere erkek arkadaşınızın çok hoşuna gideceği ve günde en az 1 defa kullanacağını düşündüğümüz güzel bir ürün önereceğiz. Fotoğraf Makinesi Objektif Görünümlü Kumbara ürünü tam anlamıyla onun para biriktirmesini sağlayacak türden bir ürün!

Objektif Görünümlü Kupa Bardak

ARKADAŞINIZA ŞAŞIRTICI BİR HEDİYE VERİN

Hayatın hem en zor, hem de en güzel paylaşımlarını birlikte yaptığınız en yakın arkadaşınıza doğum gününde ilginç bir hediye vererek Onu şaşırtabilirsiniz. Harika tasarımı ile fotoğraf makinesi objektifin den farksız olan bu kupa arkadaşınızı çok mutlu edecektir. Kimsenin gerçekte kupa bardak olduğunu fark etmeyeceği bu ürün. Hem, masasına tarz katacak çok kullanışlı, hem de arkadaşınızı şaşırtacak derecede acayip. Çok dikkat çekici, ilginç ve kullanışlı bu ürünü erkek arkadaşınıza doğum günün de veya diğer günler de alabilirsiniz. Hatta kendiniz için de almayı düşünün derim.

yakın erkek arkadaşa ne hediye alınır

YAKIN ERKEK ARKADAŞA İLGİNÇ HEDİYELER

Çoğu erkek (bende dahil) yeri geldiğinde acil traş olması gerekiyor. Ancak dışarıda olabiliyor veya ofisinde. Buralarda ise traş bıçağı bulamıyor ve sıkıntı yaşıyor. Buna çözüm olarak çok pratik bir ürün üretilmiş. Carzor – Kredi Kartı Şeklinde Tıraş Bıçağı adeta kredi kartını andırıyor! Bırakın masanın üzerine kredi kartı sansınlar o derece Ürün üzerinde 3 bıçaklı tıraş bıçağı, 1 adet ayna ve bıçak üzerinde tıraş olmayı kolaylaştıran kayganlaştırıcılar bulunmakta. Yani tasarımın kaliteli olduğu gibi traş bıçağı da son derece kaliteli! Eğer ki böyle bir ürüne ihtiyacınız varsa kesinlikle düşünmeyin. Bu arada erkek arkadaşınız için çok ilginç ve kullanışlı bir hediye seçimi olacak!

İSMİNE ÖZEL AKSESUAR DERİ HEDİYE SETİ

Bir önceki ürün değerlendirme yazımda doğum günü hediyelerinin kullanışlı olması yönünde geçmişte yaptığım uyarılardan bahsettim. Ve çok güzel bir kumbara tavsiyesinde bulunmuştum. Yine özellikle erkekler açısından son derece kullanışlı ve prestijli bir ürün önereceğim. İçerisinde cüzdan, deri kemer ve deri anahtarlık bulunan, aynı zamanda harikulade bir hediye seti içerisinde gönderilecek olan bu aksesuar setine ne dersiniz? Üstelik tamamı da sevgili arkadaşınızın ismine özel olarak tasarlanacak deri ürünler. Kişiye özel cüzdan, deri anahtarlık ve kemer hediye seti ile en yakın erkek arkadaşınıza yıllarca hafızasından silinmeyecek ve her kullanımında da sizi hatırlatacak çok güzel bir hediye verebilirsiniz.

Kişiye Özel Futbol Topu Duvar Saati

İLGİSİNİ ÇEKECEK ENTERESAN DUVAR SAATİ HEDİYE EDİN

Böyle ilginç ürünleri değerlendirmeye her zaman devam edeceğiz! Melting Clock- Eriyen Saat çok farklı bir tasarıma sahip. Bugüne kadar birçok kişiye özel saat, nostaljik saat modellerine baktık ancak bu model çok dikkatimizi çekti. Bunun nedeni ise bu saat adeta eriyor! Sıcaktan erimiş durumda tasarlanmış bu saat erkek arkadaşınızın çok hoşuna gidecek! Şu günler de hepimiz sıcaklardan şikâyetçi durumdayız. Bu durumu en iyi ifade edecek bu ürünü herkese alabilirsiniz! Ayrıca kendinize de almanızı tavsiye ederiz. Özellikle mekânlar da, cafeler de daha çok dikkat çekecektir

Metal Kredi Kartlık

SEVEREK KULLANACAĞI METAL KREDİ KARTLIK

Evet, gerçekten bu ürün de çok kullanışlı! Metal Kredi Kartlık cüzdanınız da bulunan kredi kartlarını hizaya getirmek için tasarlanmış diyebiliriz Kredi kartlarının cüzdanımızda veya cebimiz de ara ara kırıldığına tanık olabiliyoruz. Veya fazlasıyla yıpranmaları nedeni bankamatik ATM’lerinde kullanamama durumlarını da yaşayabiliyoruz. Tam bu tür durumlar için tasarlanmış metal kredi kartlık ürünü hepsine çözüm olacak! Erkek arkadaşınızın çok beğeneceği bu ürünü kendinize de alabilirsiniz.

Kişiye Özel Siyah Kartvizitlik Cüzdan

İSMİNE ÖZEL ŞIK VE KALİTELİ DERİ KREDİ KARTLIK

Daha öncesinde kredi kartı şeklinde tasarıma sahip traş bıçağı, şimdi ise Cardsharp – Kart Bıçak ile sizlerle beraberiz. Bu ürün yine çok hafif, kullanışlı, pratik ve ilginç bir tasarıma sahip. Dışardan bakıldığında adeta normal kartı anımsatan bu bıçak ürünü çok ilginç bir hediye seçimi olacaktır. Kendiniz için de alabileceğiniz bu ürüne çok uygun fiyatlar ile sahip olabilirsiniz! Paslanmaz çelikten yapılmış bu kalite bıçağın taşıması kolaydır. Ayrıca ufak bir hatayla açılmasını önleyecek mekanizma sistemi de ürün üzerine başarıyla entegre edilmiş! Çok kullanışlı, çok ilginç bir ürün olan bu bıçağı erkek arkadaşınıza hediye olarak alabilirsiniz!

Renkli LED Işıklı Alarm Saat

ARKADAŞINIZ SABAHLARI KEYİFLE UYANSIN!

Gerçekten bu Renkli LED Işıklı Alarm Saatlerinden 10 tane hatta daha fazla almışımdır. Kız arkadaşıma, Annemlere, arkadaşlarıma ve kendime aldığım bu ürünün ilk olarak kesinlikle fiyatı çok uygun. Normal bir alarm saati fiyatında diyebiliriz. Bununla kalmıyor ama. Dokunduğunuz da rengârenk bir alarm saat haline gelebilen bu ürün oda sıcaklığını, tarih ve saati güzel bir şekilde de ayrıca gösteriyor. Hem gece lambası, hem termometre, hem saat, hem alarmlı saat! Kullanışlılık konusunda mastır yapmışlar resmen Bu arada sadece 2 pil ile çalışıyor. Sadece erkek arkadaşlarınıza değil, kendinize ve diğer arkadaşlarınıza; ailenize de almanızı öneriyorum.

Kişiye Özel Siyah Deri Cüzdan

DOĞUM GÜNÜNDE ALINABİLECEK EN GÜZEL HEDİYELERDEN BİRİSİ!

Bu kadar iddialıyım çünkü ürünü gördüğünüz de aynı tepkiyi sizin de verdiğinizi biliyorum. Kişiye Özel İsim Yazılı Erkek Cüzdan tam bir ideal doğum günü hediyesi ‘’Çok klişe değil mi ki bu?’’ gibi serzenişte bulunmayın. Hediyeler konusunda gerçekten dikkatli incelemeler ve değerlendirmeler de bulunan bir erkek olarak şunu söylemeliyim ki gömlek ve cüzdan hediyeleri asla tarih olmayacak! Tarihin her yılı geçerliliğe sahip olacak bu ürünler klişe bir hediye durumunda değil. Ayrıca bu cüzdan standart bir cüzdan da değil! Kişiye Özel İsim Yazılı Erkek Cüzdan üzerine Erkek arkadaşınızın isim soy ismini yazabilir, ayrıca çok güzel bir şekilde baş harfini de ekletebilirsiniz. Erkek arkadaşınız bu cüzdana ba-yı-la-cak!

İçecek Şapkaları

EN YAKIN ERKEK ARKADAŞA İLGİNÇ DOĞUM GÜNÜ HEDİYELERİ

Çok ilginç ve aslında yine çok kullanışlı bir ürün ile beraberiz. İçecek Şapkaları öyle kullanışlı tasarlanmış ki ben kendim için birazdan sipariş de bulunacağım. Çünkü Bilgisayar başında fazla zaman harcayan ve siz sevgili kullanıcılar için değerlendirmeler de bulunan birisiyim. Bu değerlendirmelerin çoğu yazarak (hatta tamamı) olduğu için bu ürüne ihtiyacım var. Sizler için en güzel hediye tavsiyelerini yazarken bir yandan rahatlıkla istediğim içeceklerimi içebilirim. Bu da ayrıca beni rahatsız etmeyecek! Diğer türlü bardağı al iç bırak tekrar yaz, klavye ıslanma derdi vs vs Bu sıkıntılar yok artık. Çok güzel ve şirin tasarıma da sahip olan bu ürünü hem kendiniz, hem erkek arkadaşınız için gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Erkeğe Özel Karakalem Resim Hediye Seti

BÖYLE BİR PORTREYİ GÖRDÜĞÜNDE HAVALARA UÇACAK!

Erkek arkadaşınıza hediye almak istiyorsunuz ancak bu konu ile ilgili daha kafanızda bir ürün oluşmadıysa bile şuan oluştu! Bir erkek olarak söylüyorum ki bu ürün hoşuna fazlasıyla gidecek. Kişiye Özel Karakalem Portre Resim ürünü ile ona özel bir portre yaptırın! Ayrıca ürün sayfası içerisinde ‘’nasıl bir portre karakalem resim yapalım?’’ şeklinde fikrimizin de alınması çok güzel olmuş! Yani eğer ki sporcuysa, futbolcuysa ona uygun olmasını söylerseniz bu onun daha da çok hoşuna gidecektir. Artık o size kalmış Ayrıca sadece yapmanız gereken onun fotoğrafını yüklemek ve sipariş vermek! Normal portre fiyatına adamlar karikatür portre yapıyor be gerçekten tebrik ediyorum, sizlere de bu ürünü tavsiye ediyorum. Çok güzel bir seçim olacak!

CEVAP VER