İlginç Babalar Günü Hediyesi

Babalar Günü için İlginç Hediyeler
Yıllar geçiyor, teknoloji ilerliyor, insanlar değişiyor ama Babalar Günü Hediyeleri hep bildiğiniz gibi. Eminim ki Babanız, daha ambalajını bile açmadan, hediye paketi içinden ne çıkacağını tahmin ediyordur. Canım, o zaman nerede kaldı hediyenin sürprizi? Hediye dediğin merak uyandırmaz mı? Hediye dediğin heyecan yaşatmaz mı? Şaşırtmaz mı? Yıl olmuş 2016, biz hala Babamızın Babasından kalma hediyelik ürünlerle devam ediyoruz! Birilerinin artık bu gidişe bir dur deme zamanı çoktan geldi. Gerçekten de her Babalar Gününde, ya kravat, ya gömlek, ya da cüzdan alınıyor Babalara! Hangi Baba bu durumda, kendisine verilecek hediyeden bir heyecan duyacak ki! Her sene aynı klasik hediyeler… Yazık Babalara Valla… Eğer siz babanıza ilk kez Babalar Günü Hediyesi alıyorsanız, klasik hediyelerden hiç şaşmayın devam edin derim. Ancak, 10-20 yıllık Babalara da her sene Babalar Gününde gömlek hediye edilecek diye bir kanun maddesi yok ya! O halde bakış açımızı değiştirme zamanı geldi! Babalar Gününde, Sevgili Babanızı şaşırtacak, hayrete düşürecek, değişik, sıra dışı, İlginç Babalar Günü Hediyesi ister misiniz? Adeta değiştirilmesi teklif dahi edilemeyen kanun maddeleri gibi alışılmış hediyelerin pabucunu dama atacak çok ilginç Babalar Günü Hediyeleri ile, sizlere hediye konusunda yepyeni bir pencere açmaya çalışacağız! E, o zaman hemen başlayalım!

Babalar Gününün En İlginç Hediyeleri


Babalar Günü için İlginç Hediyeler

Kişiye Özel Siyah Renkli Köstekli Cep Saati

Babanıza, klasik bir kol saati armağan etmek yerine, Osmanlı Beyefendilerinin kullandığı Kişiye Özel Siyah Renkli Köstekli Cep Saati armağan etmeye ne dersiniz? Aslına bakarsanız, köstekli cep saati için ilginç Babalar Günü hediyesi demek yerine, nostaljik bir hediye demek daha doğru bir tanım olacaktır. Ancak hem bu saatin günümüzde fazla kullanılmıyor olması, hem de bana kalırsa Babalar Günü için orijinal bir hediye fikri olması sebebi ile köstekli saat kendisine bu listede haklı olarak yer buluyor!


100 Dolar Tasarım Cüzdan

100 Dolar Tasarım Cüzdan

Klasik, düz model cüzdanları çok mu sıkıcı buluyorsunuz? Peki 100 Dolar Tasarımlı Cüzdana ne dersiniz? Eminiz ki, bu ürün tüm ilginçliği ile dikkatinizi çekmeyi başarmıştır. Bildiğimiz Orijinal 100 Amerikan doları, mukavemetli mikro fiber madde ile son derece sıra dışı bir cüzdana dönüştü! Klasik cüzdanların pabucunu gökdelenlerin tepesine fırlatacak ve görenlerin şaşkın bakışlarına maruz kalacak olan 100 Dolar Tasarım Cüzdan, Babalar Gününde Babanıza en ilginç armağanlardan biri!


İlginç Babalar Günü Hediyesi

Dünya Kupası Seti

FIFA Futbolda Dünya Kupası bu yaz sahibini buluyor! İspanya’mı, Brezilya mı, Almanya mı, İngiltere mi? Ya da sürpriz bir ülke mi bu kupaya uzanacak! Hangi ülkenin bu anlamlı kupaya uzanacağı heyecanını yaşata dursun, bu babalar günü için babanıza Dünya Kupası’nın büyün heyecanını doyasıya yaşatacak Dünya Kupası Seti sizlerle! İçerisinde 2 adet donan kupa, 1 adet futbol topu tasarımlı kumanda ve 1 adet çerez tabağı
bulunan Dünya Kupası Seti, futbol tutkunu Babanıza en ilginç Babalar Günü Hediyesi!


Galaksinin En İyi Babası Ürünleri

Galaksinin En İyi Babası Ürünleri

Babam gibi bir baba, O’nun gibi çocuklarına, eşine, yuvasına düşkün bir adamın eşi benzeri ne yeryüzünde, ne de bu devasa galakside var! Bu iddialı sözler size aitse, gelin bu babalar gününde babanıza ilginç bir armağan verin! Evren de sonsuz, Babanıza olan sevginiz de! Tüm yıldızlar, galaksiler bir araya gelse, yine de Canım Babama olan sevgimin yanında sönük kalır diyorsanız, buyurun size Galaksinin En İyi Babası Ürünleri… Üzerinde esprili bir dil ile, “Galaksinin En İyi Babası” yazısı yer alan bu sıra dışı ürün, sanki bilim kurgu filmlerinden fırlamış gibi… Galaksinin En İyi Babası Ürünleri,; Kupa Bardak, Mouse pad, HDF Çerçeve ve Magnetlerden oluşuyor. Beğendiğiniz ürünü seçip bununla babanıza şaşırtıcı bir sürpriz yapın!


İlginç Babalar Günü hediyeleri

Klavye Masaüstü Seti

Bilgisayarlar, kullanıcı için her şeyin kısa yolunu pratik olarak sunuyor! Yaptığımız tüm hatalı işlemleri geri almayı, yanlışlıkla silerek geri dönüşüm kutusuna gönderdiğimiz dosyaları geri getirmeyi! Keşke hayat da böyle olsaydı! Her şey bir tarafa da peki ya ofis malzemelerinin bir kısa yolu yok mu? Olmaz  olur mu elbette ki var! Klavye Masaüstü Set, masa üzerinde kırtasiye malzemesi olarak zaruri olan tüm araçları klavye şekli ile içerisine almış durumda! Bu şirin klavye seti, masanıza hem çekicilik kazandıracak, hem de zımbası, mıknatısı, delgeç ve klavye fırçası ile işlerinizi pratik bir şekilde halletmenizi sağlayacak! İşte bu ürünü ilginç babalar günü hediyesi kategorisi içerisinde Babanıza armağan etmenizi tavsiye ediyoruz!


Kişiye Özel Manyetik Çerçeve

Kişiye Özel Manyetik Çerçeve

Dünya döndükçe, Babanıza olan sevginiz de katlanarak devam ediyorsa, tasarımına Dünya’yı taşıyan Kişiye Özel Manyetik Çerçeve, halden en iyi anlayan babalar günü hediyesi! İçerisine babanızla birlikte çektirmiş olduğunuz en güzel fotoğraf karesini koyuyorsunuz ve bir mucizeye tanıklık ediyorsunuz! Kişiye Özel Manyetik Çerçeve içerisinde yer alan fotoğraf adeta yer çekimine karşı koyuyor ve boşluktaymış gibi kendi etrafında dönüyor! Görenleri mest eden ve içerisine sevgiyi alan Kişiye Özel Manyetik Çerçeve, Babanıza ilginç olacağı kadar etkileyici de bir armağan!


Jack Daniel's Şişe Abajur

Jack Daniel’s Şişe Abajur

Yatak odası, köşe aydınlatması ya da salon içine dekoratif etki kazandıracak olan Jack Daniel’s Şişe Abajur, bir içki şişesinden dekoratif bir ürünün nasıl başarıyla elde edildiğinin en somut kanıtı! A-Z’ye tüm aşamaları %100 el yapımı ile hazırlanan ve finalde oldukça hijyenik bir ürüne dönüştürülen Jack Daniel’s Şişe Abajur, siz değerli okurumuza ilginç babalar günü hediyesi olarak sunmamız için bir çok geçerli neden sunuyor! Bu Babalar Gününde Babanızı bir hayli şaşırtacağına %100 emin olduğumuz Jack Daniel’s Şişe Abajur, size bir “TIK” mesafede…


Babaya ilginç hediyeler

Ninja 8 GB USB Flash Disk

Bundan böyle, masa üstü ya da diz üstü bilgisayarınızın koruyamadığı tüm elektronik verilerin güvenliği 8 GB Ninja USB Bellekten sorulacak! Uluslararası tasarım ödüllü Ninja 8 GB USB Flash Disk, kullanım kolaylığı sağlarken, tasarımını görenler de hayranlık, daha doğrusu değim yerindeyse inanılması zor (dehşet) içerisinde bırakıyor! Siz de Babanıza, Babalar Gününde ses getirecek, üzerinde saatlerce konuluşacak ilginç babalar günü hediyesi satın almayı düşünüyorsanız Ninja 8 GB USB Flash Disk tam size göre!


Kahraman STAN Bardak Altlığı

Kahraman STAN Bardak Altlığı

Kahraman STAN, Babanıza kahve keyfini doyasıya yaşatmak ve masasının üzerini her zaman bardak izlerine karşı temiz tutmak için, kendini cesurca sıcak bir kupa bardağın altına atıyor! O’nun kahramanlıkları saymakla bitmez! Kahraman STAN Bardak Altlığı, sıcak kupa bardaklardan kaynaklanan izleri, bardaktan akan kahve lekelerine karşı esprili bir çözüm üretiyor! Babanıza hem ilginç hem de ucuz bir Babalar Günü Hediyesi vermek isterseniz, Kahraman STAN Bardak Altlığı sizin için seve seve bu göreve hazır!


Rafline Violet Kitaplık

Rafline Violet Kitaplık

Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi dedirtecek ilginç Babalar Günü Hediyeleri önermeye devam ediyoruz! Kitap okumaya meraklı bir Babaya sahipseniz, Rafline Violet Kitaplık bu babalar gününde babanızı eminiz ki çok mutlu edecektir. Sıra dışı çizgileri ile ilginç bir tasarıma sahip Rafline Violet Kitaplık sayesinde hem Babanızın tüm kitapları bir düzene girecek, hem de çalışma odasında inanılmaz hoş dekoratif bir kitaplığı olacak! Üzerinde kitaplarını, CD’lerini, ödüllerini en iyi şekilde sergileyecek olan Rafline Violet Kitaplık, beyaz rengiyle de sade ve göz yormuyor!


Tablet PC & iPad Kılıfı

Tablet PC & iPad Kılıfı

Her yere kolaylıkla taşınabilme kolaylığı, içerisindeki binlerce yararlı uygulamaları sayesinde Tablet Bilgisayarlar günümüzde en çok tercih edilen teknoloji ürünlerinden biri! Eğer sizin de teknolojiye meraklı bir Babanız var ve gözü gibi koruduğu bir iPad Tablet Bilgisayarı varsa, bu ürünü çok beğenecektir. Kir tutmayan ve su geçirmeyen ultra ince Tablet PC & iPad Kılıfı ile, tüm tabletler artık emin ellerde! Son derece fonksiyonel Tablet PC & iPad Kılıfı ile, bilgisayarınız her yerde sizinle! Çizgili defter tasarımına sahip, üzerine yazı yazılabilme özelliği ile Tablet PC & iPad Kılıfı da yine Babanıza en ilginç armağanlardan biri olmaya aday!


Kişiye Özel Babalar Günü Foto Puzzle

Kişiye Özel Babalar Günü Foto Puzzle

Hadi, bir tanecik Babanıza bulmaca gibi bir Babalar Günü Hediyesi verelim. Bunun için yapmanız gereken, fotoğraf albümünüzden sizin için önemi olan özel bir fotoğraf seçmek (Babanızın kucağında bebeklik fotoğrafınız ya da mezuniyet töreninde Babanızla yan yana özel bir fotoğrafınız olabilir.) ve göndermek! Kişiye Özel Babalar Günü Foto Puzzle, Babanıza bu Babalar Gününde verebileceğiniz en ilginç ve aynı zamanda en anlamlı hediyelerden biri! Kişiye Özel Babalar Günü Foto Puzzle’de doğru şekilde yerini bulan tüm Puzzle parçaları, tarifi imkansız mutluluklar yaşatıyor!


Posta Kutusu Anahtarlık

Posta Kutusu Anahtarlık

Artık yıllanmış ve geleneksel haline gelmiş Babalar Günü Hediyelerinden çok sıkıldım, yok mu babamı şaşırtacak daha ilginç hediyeler” diyorsanız, Posta Kutusu Anahtarlık derdinize derman olabilir. İngiliz Evleri denildiğinde akıllara gelen bir kaç meşhur figürden biri olan Posta Kutusu Anahtarlık, Babanızın çalışma masasının üzerinde anahtarlarını güvenle saklayacak! Posta Kutusu Anahtarlık, Babalar Günü Hediyesi olarak da Babanızı en çok şaşırtacak ilginç hediyelerden biri!


Mini Nargile Seti

Mini Nargile Seti

Günün yorgunluğunu üzerinden atmak isteyen Sevgili Babanızın en büyük keyfi, evinizin balkonundan ayaklarını uzatıp keyifle çay yudumlamak ise, bu keyfini Mini Nargile ile İkiye katlayabilirsiniz! Babalar Gününde Babanıza Mini Nargile Hediye ederek, hem keyiflenmesini sağlayabilir, hem de klasik Babalar Günü Hediyeleri dışında çok sıra dışı bir armağan tercihi yapabilirsiniz!


Cerrah USB Bellek

Cerrah USB Bellek

Bilgisayarlarla içli dışlı bir Babanız mı var? O halde O’na hem işlerinde kullanabileceği, hem de görenleri şaşırtıcı derecede ilginç olan Cerrah USB Bellek armağan edebilirsiniz. Her zaman ameliyatları cerrahlar mı yapacak? Babanızda Cerrah USB Bellek ile Bilgisayar Cerrahı olsun! Bilgisayarında yüklü olan tüm önemli verilerini içerisine kaydedebileceği Cerrah USB Bellek, En ilginç Babalar Günü Hediyesi olarak ismini altın harflerle tarihe yazdıracak!


Kişiye Özel Albüm

Babaya Kişiye Özel Albüm

Eğlenceli kişiliği ile evinizin neşe kaynağı Babanızın sesi de çok güzelse, şimdi önereceğimiz şaşırtıcı hediye ile kendisini bir yıldız gibi hissetmesini sağlayacaksınız! 2016 Babalar Gününde Biricik Babanıza Kişiye Özel Albüm ile çok hoş bir sürpriz yapın! Kapağı üzerine göndereceğiniz fotoğrafın baskısının yer alacağı, Albüm ismi ve içerisindeki şarkılara kendi tanımlarınızı yapabileceğiniz Kişiye Özel Albüm, Babalar Gününün en iyi hediyelerinden biri.


Kişiye Özel Hakim Tokmağı

Kişiye Özel Hakim Tokmağı

Bizim evde Babamızın Sözü son sözdür! O’ne derse O olur… Dediğim dedik, çaldığım düdük havalarında prensip sahibi bir babanız varsa, O’na bu babalar gününde esprili bir ürün olan Kişiye Özel Hakim Tokmağı armağan edip, ince mesajınızı da alttan alttan O’na hissettirebilirsiniz!


Polaroid Aksiyon Kameraları

Sporcu Babalara Polaroid Aksiyon Kameraları

Spor yapmayı seven Babalar, Bisikletle doğada gezmeye tutkulu Babalar, Safari veya arazide yarış yapmaya meraklı rekabetçi babalar, Dağ sporları, Su sporları, kısacası adrenalin arayan babalar için acayip keyifli bir armağanımız var! Polaroid Aksiyon Kameraları, harekete kayıt kabiliyete getiriyor. Heyecan dolu anları kaydetme özelliği bulunan Polaroid Aksiyon Kameraları ile, hareket seven babanıza unutamayacağı özel bir hediye verebilirsiniz!


En İyi Baba Ürünleri

En İyi Baba Ürünleri

En iyi Baba Benimki Çünkü; işte bu çünküden sonraki bölümü sizin hayal gücünüz dolduracak! Babanızın neden mükemmel bir baba olduğunu siz söyleyin! Dilerseniz bu kısmı esprili sözlerinizle de doldurabilir, dilerseniz sevgi mesajınızla da tamamlayabilirsiniz! En İyi Baba Ürünleri; Kupa Bardak, Duvar Saati, Mousepad ve magnetten oluşmakta!


Babalara Özel Gazete

Babalara Özel Gazete

Futbola meraklı bir babanız varsa, halı sahada yapacağı maç için hafta sonlarını iple çeken bir babanız varsa, tartışması bu babalar günü O’na verebileceğiniz en ilginç hediye, Babalara Özel Gazetedir. İsmini verirsek reklama girecek olan ancak, sizlerin de çok aşina olduğu meşhur bir spor gazetesi şeklinde tasarlanmış olan Babalara Özel Gazete, futbolu seven babaya en ilginç hediyelerden biri! Üzerine istediğiniz fotoğrafı bastırabileceğiniz Babalara Özel Gazetenin manşetini de, yazılarını da kendiniz belirleyebiliyorsunuz! Ahşap çerçeve içerisinde yar alan Babalara Özel Gazete, 21 x 29 cm. en ve boy oranına sahip.


Fedakar Baba Ürünler

Fedakar Baba Ürünleri

Bir keresinde sen daha kundakta bebektin o zaman. Annen seni bana emanet etmişti. Geçmiş gün yalan olmasın, pazara mı gitmişti, yoksa komşuya mı inmişti tam hatırlamıyorum. Neyse, bir ara burnuma kokular geldi. Bezini bi açtım Allah’ım yok böyle bir şey:) Altını değiştirmeye kalktım ki, A bov! Üstüm başım battı:)) Zavallı Babalar! Minikler her zaman en kötü sürprizlerini Babaları için saklar. Fedakar Baba Ürünleri işte bu gerçek etrafında kurgulanmış en esprili Babalar Günü Hediyelerinden biri!


Dünyanın En İyi Babası Sertifikası

Dünyanın En İyi Babası Sertifikası

Babamla ne kadar gurur duysam azdır diye düşünüyorsanız, gelin Babanıza bu Babalar Gününde sevginizi olabilecek en güzel hediyelerden biri ile gösterin. Dünyanın En İyi Babası Sertifikası üzerine, Babanızla ilgili güzel olan her şeyi, tüm içtenliğinizle kısacası aklınıza ne geliyorsa çatır çatır yazıp Babalar Günü Hediyesi olarak O’na armağan edin! Dünyanın En İyi Babası Sertifikası, Babanıza bugüne kadar aldığınız diğer klasik hediyelerden farklı olarak çok daha fazla mutluluk vereceğini siz de kendi gözlerinizle göreceksiniz.


Tabanca Şeklinde USB Bellek 8 GB

Tabanca Şeklinde USB Bellek 8 GB

At, Avrat, Silah… Atalarımız bir erkeğin zenginliğini ve mertliğini bu üç anahtar kelime ile özetlemiş! Her ne kadar feminist bir bakış açısıyla bu düşünce ret edilse de, bu düşüncenin günümüzde de geçerliğini koruduğunu düşünmekteyiz! Silahın yerini günümüzde artık bilgisayarlar aldı! Atın yerini ise lüks arabalar! Babanıza Bu babalar gününde hem kullanışlı hem de bir o kadar ilginç bir babalar günü hediyesi vermek isterseniz, 8 GB kapasiteye sahip, bilgisayarındaki tüm önemli verilerini transfer edebileceği Silah USB Bellek armağan edebilirsiniz! Oldukça şaşırtıcı değil mi?


İsme Özel Krom Çelik Sigara Tabakası

İsme Özel Krom Çelik Sigara Tabakası

Eğer sigara kullanan bir Babanız varsa, O’na kendi ismine özel bir parlak sigara tabakası armağan edebilirsiniz! İsme Özel Parlak Krom Kaplı Sigara tabakası içerisine 20 adet kısa ve uzun sigara konulabiliyor! Sigara tanelerini nemden ve bükülmelerden koruyan Sigara tabakası, Babanıza ömür boyu kullanabileceği sıra dışı armağanlardan biri!


Klasikleşmiş Baba Sözleri Ürünleri

Klasikleşmiş Baba Sözleri Ürünleri

Bildiğiniz gibi, Babalara has klasik sözler vardır! Örnek vermek gerekirse; “Bizim zamanımızda Büyüklere saygı vardı.”,”Oğlum dikkatli kullan arabayı.”,”Kızım o eteğin boyu ne böyle?”,”Hanım saat kaç oldu hala yemek hazır değil mi?” gibilerinden. İsimleri, meslekleri, yaşları, boyları posları değişse de, Babalar hep bildiğiniz gibi! Siz de Babanızın en çok kullandığı, en fazla işittiğiniz ve artık babanızın klasikleri haline gelen sözlerini Babalar Günü hediyesi üzerine yazdırıp, babanızın yüzünde gülücükler açmasını ister misiniz? Eğer bu teklifimize evet diyorsanız, bunun için Klasikleşmiş Baba Sözleri Ürünlerine bakabilirsiniz!


Poker Şeklinde USB Bellek 8 GB

Poker Şeklinde USB Bellek 8 GB

Bilgisayar cağını yakalamış olmak büyük bir şans mı; yoksa şansızlık mı? Bunun tartışması bir yana, bilgisayar kullanmanın en büyük riski hala virüsler! Bir sabah bilgisayarınızı açıyorsunuz ve O da ne? Tüm önemli verileriniz ansızın uçmuş gitmiş! Fotoğraflar, belgeler, projeler ne varsa yok olmuş! Bu herkes gibi Babanız için oldukça can sıkıcı olumsuzluklardan biri! Poker Şeklinde USB Bellek, bu duruma eğlenceli bir çözüm üretiyor. 8 GB veri depolama kapasitesi ile, tüm önemli ve güvenlik gerektiren elektronik verilerinizi içine depolayabilir, bilgisayar virüslerinden bu dataları koruyabilirsiniz! Görenlerin şaşkın bakışlarına maruz kalacak olan Poker Şeklinde USB Bellek 8 GB Babanıza en ilginç Babalar Günü hediyelerinden biri!


Telefon Tutucu 4'lü USB Çoğaltıcı

Telefon Tutucu 4’lü USB Çoğaltıcı

Babaya ilginç ne hediye alınır? Telefon Tutucu 4’lü USB Çoğaltıcıya ne dersiniz? Cep telefonum benim hayatım, onu karşımda bir dakika bile görmezsem yapamam diyorsanız, Telefon Tutucu 4’lü USB Çoğaltıcı emrinize amade! Telefon Tutucu 4’lü USB Çoğaltıcı ile cep telefonunuzun ekranı her an gözlerinizin önünde! Artık iş yaparken telefonunuzu çalan telefonunuzun nerde olduğunu aramak zorunda kalmayacaksınız! Çünkü telefonunuz Telefon Tutucu 4’lü USB Çoğaltıcıya emanet! Kimden mesaj geldiğini, kimin aradığını, twitter, facebook iletilerinizi kolaylıkla masanızdan takip edebileceksiniz!


Babaya Özel Divan Padişahı Sertifikası

Babaya Özel Divan Padişahı Sertifikası

İş yorgunluğundan olsa gerek, elinde kumanda ile sürekli televizyon başında uyuklayan bir babanıza varsa, bu babalar gününde O’na esprili bir hediye verebilirsiniz! Babaya Özel Divan Padişahı Sertifikası, göndereceğiniz fotoğrafla anlamını buluyor! İster aile fotoğrafınızı, isterseniz de sadece babanızın yer aldığı bir fotoğrafı gönderiyorsunuz, Osmanlı motiflerini taşıyan şık bir çerçeve içerisinde ve Babanızın başında “Padişah Kavuğu” yer alacak şekilde bu esprili sertifika hazırlanıyor! Babanızın hem yüzünü güldürmek, hem de bugüne kadar aldığı en ilginç babalar günü hediyesini vermek için Babaya Özel Divan Padişahı Sertifikasını kaçırmayın deriz.


İlginç Babalar Günü hediyesi

İlginç Tasarımlı Kaktüs Kalem

Bir masada Kaktüs Kalem varsa, diğer kalemler çekicilik anlamında fazlasıyla boynu bükük kalıyor! Sıra dışı tasarımı ile masalara yepyeni bir hava kazandıracak olan Kaktüs Kalem, yazma eylemine yepyeni bir soluk getiriyor! Kaktüs Kalem ile hem yazmayı çok sevecek, hem de tüm dikkatleri üzerinize toplayacaksınız! Siteniz içerisinde yer alan diğer ilginç hediyelere buradan göz atabilirsiniz; İlginç Hediyeler


Babaya Hediyeler

CEVAP VER