Ofis Büro Hediyeleri

ofis hediyeleri
Ofis Hediyesi Olarak Neler Alınabilir? Artık ofis ve bürolar da neredeyse evler kadar şık ve göz alıcı durumda. Eskiden ofisler sadece bir kaç masa sandalyeden ve duvarda asılı birkaç klasik tablodan oluşan eşyalar ile dekore edilirdi. Gökdelenlerin sayısının hızla arttığı günümüzde, ofisler içerisinde mutfaktan tutun da, banyoya kadar, bir evde olması gereken hemen hemen her eşya bulunmaktadır. Ofis içerisinde kullanılan eşyalar ve teknoloji ürünlerinin sayısı artınca, ofis için alınabilecek hediyelerin de saysı o denli artmış durumdadır. Bir arkadaşınız veya yakın bir sevdiğiniz bir ofis açtı ve siz de ziyaretine gidecek, “hayırlı olsun.” diyeceksiniz ama bir hediye araştırıyorsunuz. Ofis hediyesi seçerken arkadaşınızın mesleğine uygun bir hediye seçmenizi veya ofis için dekoratif unsurlar taşıyan bir hediye almanızı tavsiye ederiz. Örneğin Avukat bir arkadaşınıza hediye bakıyorsanız, adalet teması taşıyan bir hediye kesinlikle çok uygun olacaktır. Yine doktor bir arkadaşınıza Muayenehanesi için bir hediye bakıyorsanız, sağlık ile ilgili bir hediye, çok isabetli olacaktır. İnşaat mühendisi bir dostunuza hediye için, mesleği ile alakalı bir hediye seçmek kesinlikle daha isabetli bir hediye kararı olacaktır. Ben bunlarla uğraşmam hediyem standart olsun diyorsanız aşağıdaki hediye önerilerime bakmanızı tavsiye edeceğim:) Buyurun sizin için seçtiğimiz İlginç ve Değişik Ofis-Büro Hediyeleri!

Ofis & Büro Hediyesi Önerileri


Ofis hediyesi

Düşen Kitap Tutucu Adam 

Dekoratif görüntüsü ile mükemmel bir ofis hediyesi ile hediye önerilerimize başlayalım… Kitaplıktaki raflarda okunmayan kitaplara daha fazla dikkat çekecek sıra dışı bir ürün! Düşen Kitap Tutucu Adam ile hem kitaplığa dekoratif bir hava kazandıracak hem de bence çok anlamlı ve güzel bir ofis hediyesi olacaktır. Evlerin veya ofislerin vazgeçilemeyen elemanlarından biri olacak olan Düşen Kitap Tutucular, en dağınık masaları toparlamayı bile göze alıyor! Adam Kitap Tutucular, dağınık kütüphanenizi var gücüyle kitaplarınızı tutmak için canla başla Kitaplığınızdaki kitaplar dağınık görüntüsüyle sizleri çileden mi çıkartıyorsa dekoratif görüntüsü ile Düşen Kitap Tutucu Adam imdadınıza koşuyor! Evinizin veya ofisinizin havasına yepyeni bir hava katacak pşan bu dekoratif ürün kaslı kollarıyla kitaplarınızı hizaya getirecek!

ofis hediyeleri

Kişiye Özel İsim Yazılı Masaüstü İsimlik

Ofis hediyesi olarak düşünülebilecek en klasik ama en etkileyici hediyelerden biri de, sevdiklerimize üzerinde isimlerinin yazılı olacağı isimlik hediye etmek olacaktır. Hem dekoratif hem de üzerinde unvan ve isim yazılı olan bu şık ürünle müdür, şef, profesör, doktor, mühendis, muhasebeci gibi tüm mesleklere özel bir masa üstü isimlik hazırlatabilirsiniz. Aynı gün kargoya teslim ile hazırlanan kişiye özel masa üstü isimlik ahşap yapsıyla da oldukça doğal ve kaliteli.

Çöp Konteyneri Şeklinde Kalemlik

Çöp Konteyneri Şeklinde Kalemlik

Masanızın üzerinin sürekli dağınık olması, iş motivasyonunuzda yavaşlamaya sebep oluyor ve vaktinizin önemli bir bölümünü masanızdaki ıvır zıvırlara yer aramakla geçiriyorsanız size güzel bir haberimiz var! Hem masanıza canlılık katacak, hem de daha derli toplu durmasını sağlayacak Masaüstü Konteyner sizlerle! Masaüstü Konteynerı ister kalemlik olarak kullanın, ister içerisine ıvır zıvırlarınızı atın! İçerine her ne koymak isterseniz isteyin masanızın daha düzenli olacağı kesin! İlginç hediyeler kategorisi içerisinde sevdiklerinize ofis hediyesi düşünüyorsanız Masaüstü Çöp Konteyneri Kalemlik ilgi çekici olabilir.

Mıknatıslı Masaüstü Not tahtası

Mıknatıslı Not Tahtası

Yine arkadaşınızın Ofisteki işini kolaylaştıracak bir hediye. Ofis büro hediye önerim olarak gördüğünüz bu ilginç şey bir hatırlatıcı, yani erkeklerin masalarını süsleyecek ve önemli notlarını üzerine yazıp silebilecekleri Mıknatıslı bir not tahtası. Çizgili defter şeklindeki not tahtası size tüm notlarınızı en beklenmedik anlarda hatırlatacak! Masanızda dengeli bir şekilde durabilen not hatırlatıcının üzerine istediğiniz notu yazabilir ve işiniz bitince de silip tekrar yeni bir not yazabilirsiniz. Üstelik düz çizgili defter şeklindeki Not Tahtası önünde kalem koyma yeri bulunmaktadır. Böylelikle de kaleminizin kaybolması ya da bulunamaması gibi hiçbir sorun yaşamayacaksınız.Bu harika ürünü sevdiklerinize ofis hediyesi olarak armağan edebilirsiniz.

Kahverengi Kartvizitlik Cüzdan

Kişiye Özel Kartvizitlik

İşiniz ne kadar mükemmel bir iş olursa olsun veya iş yerindeki göreviniz ne kadar fiyakalı olursa olsun, cebinizden çıkartıp karşınızdaki kişiye uzattığınız Kartvizitiniz eğer, eğri büğrü ise bu iyi özelliklerin pek bir anlamı kalmaz! Kişiye Özel İsim Yazılı Kartvizitlik ile cebinizde adeta zulüm gören kartlarınız, bundan böyle şekilden şekle girmekten kurtulacak. Üzerinde sadece sizin isminizin yazılı olduğu Kişiye Özel Kartvizitlik sayesinde daha elinizi kartvizitinize uzatmadan sizin kim olduğunuzu herkes görecek. Çok kaliteli ve havalı bir görünüme sahip olan Deri Kartvizitlik ile, orası burası eğilmiş veya bükülmüş kartvizit taşımak zorunda kalmayacaksınız.

ofis ve büro için hediyeler

Prestijli Hediye Seti

Dış dünyaya karşı, yapmış olduğunuz işin ne kadar iyi ve kaliteli olduğunu anlatmak kadar, cebinizde taşıdığınız kartvizitler de sizi insanlara anlatır ve oldukça önemlidir. Cepten veya cüzdan içerisinden çıkartılarak uzatılmış eğri büğrü bir kartvizit yerine, çok sade ve bir o kadar da şık Kişiye Özel Metal Kartvizitlik içerisinden çıkan kartvizitin yaratacağı etki takdir edersiniz ki çok daha başka olacaktır.

Yeni İşin Hayırlı Olsun Hediyesi

Gramofon Müzik Kutusu

Yeni iş hediyesi olarak sevdiklerinize ofislerinde keyifle kullanabilecekleri dekoratif ürünler de armağan edebilirsiniz. Yeni işin hayırlı olsun hediye notu ile takdim edebileceğiniz nostaljik ürünler hem çok şık, hem de ofislere hava katacak! Yeni iş yeri açan sevdiklerinize, eşinize, erkek arkadaşınıza, sevgilinize, patronunuza kısacası iş hayatında bulunan tüm sevdiklerinize Nostaljik ürünlerle sürpriz bir hediye verebilirsiniz. Gramofon müzik kutusu çalışma masasına renk katacak hem çok süslü, hem de sürekli sizi hatırlatacak çok gösterişli hediyelerden biri olacaktır.

Kişiye Özel Futbol Topu Duvar Saati

Futbol Topu Duvar Saati

Sevgilinize ofis hediyesi arıyorsanız, bu saati çok beğeneceğinden eminim! Sevgiliniz madem futbolu bu kadar çok seviyor ve kendini bu spordan alıkoyamıyor o zaman siz de ona istediğini verin! Sevgilinizin yaklaşan doğum gününde gözlerini hiç ayıramadığı futbol topu şeklinde bir duvar saati hediye edin! Bu hediyeniz sevgilinize ince bir mesaj da olabilir. Şaka bir tarafa da, gördüğünüz bu futbol topu şeklindeki cam duvar saati, evini veya iş yerini spor mobilyalarla döşemiş sevdiklerinize alınabilecek harika bir ev ve ofis hediyesi olabilir. Futbolu çok seven erkek öğretmeninize öğretmenler günü hediyesi, babanıza doğum günü ve babalar günü hediyesi olarak da düşünülebilir.

ofis hediyesi ne alınır

Bilgisayar Klavye Ofis Seti

iPad, iPod, iPhone bu saydığım üç “i” ile başlayan Akıllı cihazlar, Apple firmasının teknolojide çığır açan buluşları ve insanlığa çok güzel bir armağanı… Ofis hediyesi olarak tavsiye edeceğim bu ürün, özellikle bilgisayar klavyesi kullanan sevdiklerinizin klavye temizlemekte kullanabilecekleri harika bir set! İçerisine hem kırtasiye malzemelerinin konulacağı, hem de temizleme seti olarak son derece işe yarar Bilgisayar Klavye Ofis Seti, büro hediyesi olarak çok beğenilecek bir ürün! Laptaop aksesuarları da düşünülebilecek güzel armağanlardan.

Clapperboard Sinema Klaketi

Sinema Klaketi Dekoratif Aksesuar

Sevdiklerinize ilginç mi ilginç bir ofis/büro hediyesi arıyorsunuz ama ne? Armağan alacağınız kişi tam bir sinema fanatiği mi? O halde nasıl bir hediye alsam diye fazla düşünmenize de gerek yok! Görmekte olduğunuz bu ilginç ürün, adeta sinema veya dizi filmlerin setinden fırlamış bir sinema klaketi. Son derece şık ve orijinal bir sinema klaketi şeklinde tasarlanan bu ürünü can dostlarınıza, sinema meraklısı sevdiklerinize alabileceğiniz çok ideal bir ofis hediyesi. Dekoratif sinema klaketi ofislere müthiş bir şıklık katmaya geliyor. Bu harika ürün tüm ofisin en dikkat çekici yerinde sergilenecek ve gelen tüm misafirlerin yüzünde kocaman bir tebessüm oluşturacak! Sinema setlerinin vazgeçilmezi klaketin  %100 benzeri bir şekilde tasarlanan bu ürünle ofisinize kişilik katın!

Avukatlara Özel Mousepad

Avukatlara Özel Mousepad

Ofisler için en iyi hediye seçeneklerinden biri de Kişiye Özel olarak hazırlanan mousepad modelleridir. Örneğin avukat arkadaşınıza ofis hediyesi bakıyorsanız, bürosunun ismine ve kendi ismine özel olarak harika bir mousepad hazırlatabilirsiniz. Kişiye özel mousepad’lar öğretmeninize, sevgilinize, babanıza, çalışan annenize kısacası tüm sevdiklerinize verebileceğiniz harika bir ofis hediyesi olacaktır.

Doktorlara Özel Hediyelik Mousepad

Doktorlara Özel Mousepad

Muayenehane için doktorunuza verebileceğiniz en iyi hediye seçeneklerinden biri de ismine ve fotoğrafına özel olarak hazırlanacak mousepad olacaktır. Doktor arkadaşınıza, kızınıza veya oğlunuza ofis hediyesi bakıyorsanız, muayanehanesinde keyifle kullanabileceği özel mousepad’lar hazırlatabilirsiniz. Kişiye özel En İyi doktor mousepad’i, ile doktorunuza özel bir teşekkür armağanı da verebilirsiniz. Bilgisayar başında iş yapan tüm sevdiklerinize ofis hediyesi olarak mousepad tasarlatmak en ideal ofis hediye seçeneklerinden biri.

Emoji Tasarımlı Duvar Saatleri

Emoji Saatler

Yani illaki sevgilinize alacağınız ofis hediyesi üzerinde kalp mi olması gerekiyor? Ya da bir çiçek mi hediye etmek gerekiyor? Elbette ben çiçek veya kalp figürlü hediyelere karşı değilim! Ancak uzun süren bir gönül ilişkiniz varsa, zaten sevgiliniz, sizin kendisine karşı ne hisler beslediğinizi biliyordur. Bunun için her alacağınız hediye ille de romantik bir şeyler olmamalı! Naçizane ben de tam bu noktada size değişik ve bana göre özel bir hediye tavsiyesinde bulunacağım. Emoji tasarımlı birbirinden sevimli duvar saatleri. Uykucu, aşık, üzgün, utangaç ve daha bir çok farklı modelde bulabileceğiniz emoji tasarımlı duvar saatleri ile sevdiklerinize yeni işlerinde başarılar dileyebilirsiniz.


Güzel Mesajlı Kanvas Tablo

Mesajlı Kanvas Tabloları

Orjinal hediye olarak tavsiye edeceğim şimdiki hediye ile başarı dileklerinizi en güzel ve en dekoratif hediyelerden biri ile sevdiklerinize gösterebileceksiniz. Ofis duvarlarını süsleyecek olan şık bir kanvas tablo. Saatli tablolar da ofis hediyesi olarak düşünülebilecek şahane ürünler. Kız kulesi, Galata Kulesi, Eyfel Kulesi, resimdeki gibi Marilyn Monroe, Klasik arabaların far kısmına eklenmiş şık duvar saati, Nostaljik Taksim görüntüsü. Ev ve Ofisler için düşünülebilecek harika ve orijinal bir hediye. Siz de kendi zevkinize veya hediye alacağınız kişinin zevklerine en uygun tabloyu, Pardon! Hem tabloyu hem de duvar saatini seçip hediye edebilirsiniz. Eminim bu ilginç ve orijinal hediyeniz çok beğenilecektir.

Orijinal ofis hediyesi

Şırınga Şeklinde Kalem

Şırınga şeklindeki bu kalemler oldukça dikkat çekici. Ofisler için de düşünülebilecek en ilginç ürünlerden biri. Kalem, kalemlik, masa üstü organizeleri ofisler için düşünülebilecek güzel kırtasiye hediyelerden. Ofis yaşamında bazı önemli evrakların göz önünde tutulması son derece önemlidir. Örneğin; ay sonunda ödenmesi gereken telefon faturaları, su faturaları, kredi kartı ekstreleri, elektrik faturaları, banka dekontları gibi. İşte bu unutulmaması için göz önünde tutulması gereken evraklar için hemen hemen tüm ofislerde bir pano bulunur ve önemli bilgiler, notlar, mesajlar ve faturalar burada ilan gibi tutulur. Ta ki işleri bitene kadar.


yeni işe hediyesi ilginç

Kitap Kasa 

Kitap kasa sizin için değerli olan tüm eşyalarınızı içinde saklayacak olan ve kimsenin kitap dışında bir kasa olduğunu anlayamayacakları sıra dışı bir ürün! Davatsiz misafirleriniz kütüphanenizde bu ürünü gördüklerinde, gerçek kitaplar ile neredeyse ayırt edemeyecekler. Kitap kasa, çalışma odanızda hem şık görüntüsü hem de kasa olarak kullanabileceğiniz şahane bir ürün! Kitap kasa ile odanız hem şık bir görünüme kavuşacak, hem de orijinal kitap görüntüsü ile bir kasa gibi kullanabileceksiniz. Bunun yanında Kitap kasa yeni iş kuran sevdiklerinize de hediye edebileceğiniz çok ilginç bir ofis hediyesi.

ilginç büro hediyesi

Kişiye Özel 240 Parça Puzzle

Sevdiklerinize yeni iş hediyesi olarak ister kendi fotoğraflarınızla, ister Atatürk, Türk Bayrağı, Manzara veya başka resimlerle, isterseniz de Türkiye Siyasi Haritasıyla Puzzle hazırlatabilirsiniz. Bu özel Puzzle ile coğrafya bilgilerinizi tazelemekle kalmayıp, hangi ilçe hangi ile bağlı, hangi göl hangi il sınırları içerisinde, tüm bunları sindire sindire öğreneceksiniz! 240 Parça Puzzle Türkiye Siyasi Haritası sevdiklerinize ofis hediyesi olabileceği gibi, aynı zamanda Coğrafya öğretmeninize de müthiş bir öğretmenler günü hediyesi olacaktır! Türkiye’nin her santimetre karesi bu 240 parçadan oluşan puzzle’da saklı1 Parçalar bir araya geldiğinde, Türkiye’nin siyasi haritası, il, ilçe, deniz, göl ve köyleri ile birlikte oluşmuş olacak! Elbette ki böylesine değerli parçalardan bir araya gelen puzzle ile de duvarlar son derece dekoratif bir görünüme kavuşmuş olacak!

ofis hediye fikirleri

Bilgisayar Lambası

Bildiğiniz gibi bilgisayarlar günümüzde hem kişisel, hem de ofis içi kullanımı açısından ekmek kadar, su kadar ihtiyaç duyulur hale geldi. Yediden yetmişe herkesin mutlaka, Hotmail hesabı, gmail hesabı ya da facebook profili veya twitter profili mutlaka vardır. Peki sıklıkla kullandığınız ve onsuz bir hayat düşünemediğiniz laptop bilgisayarınızı geceleri de aynı gündüz performansıyla kullanmak ister misiniz? Bunun için size çok güzel bir ürün önereceğim! Gördüğünüz ürün dizüstü bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz ve enerjisini USB girişinden alacak olan harika bir klavye lambası!

Bin Mr. P - Bay P Çöp Kovası

Bay P Çöp Kovası

Ofisler için en lazım araç gereçlerden biri de zımbalar. Zımba, birbirine karışmaması gereken belgeleri tutturmak için kullanılan ve bittiğinde içerisinde zımba teli konularak tekrar çalıştırılan çok basit, ancak son derece lazım olan bir ofis aracı. Gerçi zımba makinesi için sadece ofis aracıdır dersem yanlış olur, keza zımba bir öğrenciler için, resmi daireler, hastaneler, hatta ev içerisinde bile bazen çok lazım olan bir şey! İlginç ve son derece eğlenceli tasarımı ile Bay P Zımba, klasik zımbalardan hem daha şirin, hem de daha gösterişli. Ofis yaşamınızda masa üzerinde renkli, capcanlı ürünler bulundurmaktan hoşlanıyorsanız, Bay P Zımba’yı da çok beğenecek ve masanızdan eksik etmeyeceksiniz.

Objektif Görünümlü Kupa Bardak

Objektif Kupa Bardak

Objektif Lens şeklindeki tasarımıyla görenlerin hayran bakışlarını üzerine toplayacak olan Objektif Kupa Bardak hem çok şık bir kupa, hem de dilerseniz kalemlik olarak kullanabileceğiniz harika bir ürün! Yeni iş hediyesi olarak sevdiklerinize ilginç bir hediye düşünüyorsanız, Objektif kupayı kaçırmayın derim. Bu ilginç ve eğlenceli kupa bardak dediğimiz gibi aynı zamanda kalemlik olarak da kullanılabiliyor. Bu ürünü sevdiklerinize hediye edecekseniz, hediye notunuzun üzerine yeni işinde başarı dileklerinizi yazın ve sevgilinize armağan edin! Ofis için de eğlenceli, kullanışlı ve ucuz hediyelerden bakıyorsanız, Objektif Kupa bardak hediye seçeneği olarak aklınızda bulundurulması gereken bir ürün!

Laptop Ayakları

Laptop Ayakları

Diz üstü bilgisayarları genellikle üst ve alt kısımları düz şekilde tasarlanır. Düz olan alt yüzeyi, masa veya sehpa gibi yüzeyler ile temas ettiğinde ve belli bir süreden sonra Laptop’un aşırı derecede ısınmasına neden olur. Bu yüzden Laptop ile temas eden yüzey arasında bir boşluk olması ve bu boşluktan hava akımının gerçekleşmesi gerekiyor. Ürünümüz Laptop Ayakları, hem diz üstü bilgisayarınızın ateş gibi ısınmaması için gerekli olan hava akımı sağlayacak, hem de eğimli duran bilgisayarınız ile daha verimli çalışmanıza imkan sağlayacak! Bu pratik ve yararlı olan aparatı ofisler için hediye edermisiniz bilmem ama, evinizde ya da iş yerinizde laptop kullanıyorsanız, en azından kendiniz için bir tane satın almanızı öneririm.

ofis büro hediyeleri - ilginç hediyeler

Mini Kartvizit Dolabı

İş yaşamında kartvizit, sizi dış dünyaya karşı tanıtan en önemli araçlardan biri olmakla beraber, aynı zamanda bir prestij aracıdır. İyi bir şekilde dizayn edilmiş bir kartvizit, hem akılda kalıcı olur hem de her zaman için saklanmayı hak eder. Şimdi önereceğim ofis hediyesi bir kartvizit değil ama, kartvizit stoku olan kişilerin çok beğeneceği türden bir ürün! Ofis, iş yeri veya bürosu olanların iş hayatları sürekli kartvizit almak ve vermek ile geçer. Bu kartvizitler bir süre sonra deste deste olmaya başlar ve artık kontrolden çıkmaya başlar. Önereceğim Mini Kartvizit Dolabı (Name Card Cabinet) karmakarışık halde duran veya dağınık halde olan kartvizitler için harika bir çözüm sunuyor.


saat kasa

Saat Kasa

Mini Kartvizit Dolabı (Name Card Cabinet) ile tüm kartvizitlerinizi birbirine karışmadan A-Z’ye sıralamak artık çocuk oyuncağı. 800 yakın kartviziti içerisine alabilen Mini Kartvizit Dolabı (Name Card Cabinet) ile ofisler artık hem çok havalı olacak, hem de bulmak istediğiniz kartviziti anında bulabileceksiniz. Mini Kartvizit Dolabı (Name Card Cabinet) ürününü doktorunuza, dişçinize, muhasebecinize, öğretmeninze, patronunuza, avukatınıza, mühendis arkadaşınıza kısacası kartvizit taşıyan veya kartvizit ile işi olan tüm sevdiklerinize ofis büro hediyesi olarak armağan edebilirsiniz. Son derece kullanışlı ve havalı olan Mini Kartvizit Dolabı (Name Card Cabinet) ile kartvizit karmaşası artık tarih oluyor.

ofis hediyeleri

SMS Konuşma Balonu Yapışkanlı Not Kağıtları

Masanızın üzerinde kalbinde kalem darbesi ile yere serilmiş bir adam! Olay yeri inceleme ekipleri, çizgi adamın suç mahallindeki cesedinin otopsisi için hazır! Şaka bir yana görmekte olduğunuz yapışkanlı not defteri, tüm notlarınıza eskisinden daha çok dikkat çekecek! Yapışkanlı Not Defteri ve Kalem, not almanızı ürkütücü hale getirirken, mesajlarınıza da dikkat çekmek için masanızı adeta suç mahalline çeviriyor. Ofis masanızda biraz eğlenceli ve dikkat çekici ürünler bulundurmayı düşünüyorsanız, ucuz fiyatlı ve oldukça işeye yarayacak Yapışkanlı Not Defteri ve Kalemler size göre ofis ürünleri. Bu kalemin ucunda kan rengi var ve masanız üzerinde boylu boyunca serilmiş tam 300 yapraktan oluşan not kağıdı adamlar var!

Kuş Şeklinde Ataşlar

Kuş Şeklinde Ataşlar

Kuş şeklindeki ataşlara, ister son ödeme tarihi gelmemiş olan faturalarınızı asın, ister sevgilinizin, eşinizin, annenizin, kardeşinizi ya da bebeğinizin fotoğraflarını asın! Ofis panonuz Teldeki Kuşlar Ataşları ile adeta çamaşır ipi gibi tüm önemli ve özel evraklarınızı, fotoğraflarınızı tutacak! İstediğiniz an istediğiniz belgeye Teldeki Kuşlar Ataşları ile anında ulaşabileceksiniz. Kuş şeklindeki şirin ataşlar belki hayatınızı yeniden yazacak buluşlar değiller ama, ofistedki hayatınızı renklendiren minik mutluluklar verebilirler!

ilginç hediye

Düşen Kitap Tutucu Adam

Ev veya ofisinde dekorasyona özel bir titizlik gösteren herkesin, mutlaka salonunda veya çalışma odasında minik de olsa bir kitaplığı vardır. Şimdi bu kitaplığa daha hoş ve güzel bir hava katmaya ne dersiniz? Resimde de gördüğünüz gibi, sanki üzerine kitap devriliyormuş gibi bir adam figürü bulunmakta olan bu kitap tutucu ile kütüphaneniz daha şık ve derli toplu görünecek. Sevdiklerinize, doğum günleri veya özel günler için, ilginç ve değişik bir hediye düşünüyorsanız bu ürün yine ilginç ve iyi bir hediye olabilir. Etkileyici ve akıl dolu bir tasarıma sahip olan ve orijinal bir hediyenin bütün vasıflarını taşıyan bu ürünü çocuklara doğum günü hediyesi olarak veya öğretmenlerimize öğretmenler günü hediyesi olarak düşünebiliriz.


ilginç ve değişik hediyeler

Meyve Şeklinde Notluk

Bu hediyeye bayılacaksınız. Ofis masalarında veya çalışma masalarında olmazsa olmaz araç gereçlerden biri de not kağıtlarıdır. Bu hediyeyi orjinal ve ilginç kılan tarafı ise, Bu not kağıtlarının meyve şeklinde olması. İnsanoğlu her zaman düşüncelerini bir yere yazma, kayıt etme arzusu içinde olmuştur. Zaman içerisinde çeşitli maddeleri kullanarak kağıt üretmişlerdir ama bu üretilen kağıtların hiç bir Fruit Memo Pads kadar yaratıcı olmamıştır. Açıldığında tam bir meyve gibi gözüken Meyve Notluklar kapatıldığında ise meyve dilimi şeklini alır. Fruit Memo Pads’i masanızda her gördüğünüzde eliniz uzanacak bir ısırık almak isteyeceksiniz. Meyve Notluklara önemli notlarınızı yazıp hatırlayabilirsiniz Meyve yemeği unutan kişilerdenseniz hiç bir şey yazmasanız dahi bu notluklar sayesinde meyve yemeği hatırlarsınız.


güzel hediyeler

LED Işıklı Aynalı Dijital Saat

Gördüğünüz ürün, kare LED Işıklı ve aynalı dijital bir saat… Bayanları bilirsiniz, bir kıyafet aldıklarında, tepeden tırnağa o kıyafet ile uyumlu olsun diye, çanta, ayakkabı, takı, çorap değiştirirler. Bu durum, ev eşyaları için de geçerli. Eve yeni bir TV ünitesi geldi mi, hayda! bütün eski aksesuarlar çöpe. Şayet bir eve hayırlı olsuna gidecekseniz ve o evin şık bir Tv ünitesi varsa, evdeki TV ünitesine gidebilecek en iyi hediye aksesuarlardan biri bence bu ürün… Bu ürünü de yılbaşı için sevgiliye farklı hediyeler kategorisi içerisinde cebinize koyun derim:) İlginç ve orjinal Ofis hediyesi bakıyorsanız bence ideal bir hediye.

Fotoğraf Baskılı Love You Masa Üstü Tablo

Fotoğraf Baskılı Love You Masa Üstü Tablo

Bu şekilde özel bir resim çerçevesi bence hem ofisteki kullanım açısından, hem de üzerinde size özel bir fotoğrafı taşıyacak olmasıyla özel bir hediyeye dönüşecektir. Erkek arkadaşınıza romantik bir hediye vermek istiyorsanız, baktıkça sizi hatırlayıp işine dört elle sarılacağı bu resim çerçevesi güzel bir armağan olacaktır. Kişiye özel olarak hazırlanacak Love Resim Çerçevesi üzerine en güzel fotoğrafınızı taşıyabilir ve kişisel mesajınızla hediyenizi değerli kılabilirsiniz.

Ctrl Alt Delete Kupalar

Ctrl Alt Delete Kupalar

Evinize daha ilk adımınızı attığınızda, elinizde ne var ne yok ortalığa fırlatanlardan mısınız? Ondan sonra acil bir işiniz çıktığında, “Nerede bu anahtarlar?”,”Gözlüğümü bulamıyorum”, “Dün gece elektrik faturasını komidinin üzerine koymuştum. Şimdi bulamıyorum…”diye eşinize serzenişte mi bulunuyorsunuz? Gelin bu durumu artık bir kader olmaktan çıkartalım. Çok şık, adeta bir davetiye zarfı şeklinde tasarlanmış olan Zarf Kapı Önü Organizeri ile elinizdeki bütün ıvır zıvırı O’na emanet edebilirsiniz. Hem evinizin kapı önünü dağınıklıktan kurtarmış olacaksınız, hem de aradığınız şeyi elinizle koymuş gibi çok rahat bulabileceksiniz. Zarf Kapı Önü Organizeri alüminyum malzemeden tasarlanmış olup, çok sağlam ve dayanıklıdır, ayrıca ürün kolayca duvara monte edilebilir. Bu ilginç ürünü, sevdiklerinize ev hediyesi ya da ofis hediyesi olarak armağan edebilirsiniz.

ilginç hediyeler

Dekoratif Kare Cam Duvar Saati

İlginç ve mükemmel bir tasarıma sahip, ev ve iş yerlerine dekoratif bir hava katacak harika bir duvar saati önereceğim. Kare şeklinde cam, beyaz, pembe ve siyah olmak üzere üç farklı renge sahip, bu ilginç duvar saatinin bazı rakamları (10-12-2-3-5-7) boş ve asılı olduğu duvarın rengini alacak şekilde tasarlanmış. Asimetrik yapısı ile görenleri hayran bırakacak kare cam duvar saati, modern ortamlara dekoratif bir görünüm kazandıracak! Bu ilginç duvar saatini gönül rahatlığı ile herkese hediye edebilirsiniz. En başta sevgilinize doğum günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz mesela! Sonra Annelere, babalara, öğretmenlere ve yakın arkadaşlarınıza doğum günleri için veya özel günlerde hediye edebilirsiniz.

ilginç hediye

Sarkaçlı Duvar Saati

Görenleri hayrete düşürecek yine çok modern ve ilginç tasarımlı duvar saatlerinden bahsedeceğim. Gördüğünüz bu duvar saati sarkaçlı ve sevebileceğiniz figürlere sahip! Üzerinde dünyaca ünlü starların dışında hayvan figürleri de yar alan bu saatin diğer ilginç yanı ise yine hayret verici bir mekanizmasının olması! Sarkaçlı Duvar Saatleri idol haline gelmiş starları ve şirin figürleri dans ettiriyor. Sarkaçlı Duvar Saatleri, odanızın soğuk ve cansız duvarlarına hareket katacak. Charlie Chaplin, Laurel & Hardy, Marilyn Monroe, Michael Jackson, Charlie Wall, Balon, Salıncak ve Kedi. Bu saatlerdeki saniye ile sarkacın birlikte hareket etmesi sonucunda, figürler dans ediyor dolayısı ile ortamınızın hareketsizliğine aksiyon katmış oluyor. Yani kısacası bu dekoratif duvar saati tik tak sesi duyduğunda hemen oynamaya başlıyor! Böylelikle ister salonunuzda, ister çalıma odanızda ister ofisinizde son derece eğlenceli ve hareketli bir duvar saatine sahip oluyorsunuz. 2 adet AA pille çalışan Sarkaçlı Duvar Saatleri MDF malzemeden üretildi.

Mini Masaüstü Basketbol Oyun Seti

Masaüstü Parmak Basketbol Oyunu

Özellikle son dönemde ülkemizde basketbol da en az futbol kadar popüler ve dikkat çekici hale geldi. Kanımca basketbolun verdiği heyecan başka hiçbir sporda yoktur! Çünkü son periyot ve son 5 saniye içinde bile hangi takımın galip geleceği henüz belli değildir. Maç bitmeden takımınızın o maçı kazandığına emin olamazsınız. Belki de basketbolu bu kadar sevdiren en önemli şey, kurallarının bu sporu, diğer spor dallarına göre daha heyecanlı hale getirmesidir. Neyse bizim konumuz basketboldan bahsetmek değil! Basketboldan bahsetmeyeceğiz ama basketbolu seven sevdiklerinize hediye olarak verebileceğiniz harika bir hediyeden bahsedebiliriz öyle değil mi?

İlginç Hediyeler

Rulet Cam Duvar Saati

Evinizde Ocean’s eleven filimindeki gibi cıvıl cıvıl ve rengaren ışıkların hakim olduğu, bir casino rüzgarı estirmeye ne dersiniz? Rulet Cam Duvar Saati ile duvarlarınızda casino’lara ait esintiler olacak! Rulet Cam Duvar Saati hem duvarlarınızı güzelleştirmeye ve dekoratif bir görüntü katmaya, hem de size şans getirmeye geliyor. İlk olarak 18. yüzyılda Fransa’da oynanmaya başlanan rulet, şans oyunlarının belki de en meşhurlarından biridir. Rulet kelimesi, Fransızca’da ‘ufak tekerlek’ anlamına geliyor ve rulet oyununda kırmızı-siyah tekerlek çevrildiğinde, topun düşeceği cep üzerine bahse giriliyor! Rulet Cam Duvar Saati ile bu oyunun kazananı hep siz olacaksınız. Rulet Cam Duvar Saati ilginç tasarımı ve capcanlı renkleriyle, evinizde ve ofisinizde duvarlarınıza, kısacası tüm ortamlara hareket katacak.

farklı ofis hediyeleri

Nostaljik Daktilo Müzik Kutusu

Nostaljik tasarımı ile gerçekten kendisine hayran bıraktıran ahşap daktilo görünümündeki bu müzik kutusu sizlere hediye olarak önereceğim en güzel ofis ürünlerinden biri. Bu ürünü isterseniz babanıza, ister çalışan annenize, isterseniz de sevgilinize ofis armağanı olarak düşünebilirsiniz. Nostaljik daktilo artık pek de kullanılmayan ancak bir dönemin bilgisayarları olarak görülen daktilolardan esinlenilerek hazırlanmış bir ürün! Ofis masanıza dekoratif bir efekt katacak olan bu harika ürünü siz de sevdiklerinize yeni iş hediyesi olarak armağan edebilirsiniz.

İstanbul'un İncileri Duvar Saati

İstanbul’un İncileri Duvar Saati

İstanbul’un en önemli sembollerinin üzerinde yer aldığı duvar saati işte huzurlarınızda! İstanbul’a uğrayan yerli ve yabancı turistlere, İstanbul’a dair görmeleri gereken en özel yerlerin siluetinin üzerinde yer aldığı oldukça şık bir saat! Bu denli göze hoş görünen İstanbul Temalı duvar saati ofis duvarlarını süslemek için geliyor! Üstelik bu duvar saatinin üzerine sevdiklerinizin okuyabileceği dilediğiniz kişisel mesajlarınızı taşıyabilirsiniz. İstanbul’un sizde bir hatırası vardır belki de? Bu tarihi şehrin sizin için özel bir anlamı varsa, buyurun sevdiklerinize ofislerinde kullanabilecekleri harika fırsatı.

ilginç hediyeler

Karekök Cam Duvar Saati

Ülkemizde öğrencilerin büyük bölümü sayısal derslerden çok sosyal derslerde başarılıdır. Bu belki de, hocalarımızın sorgulaması gereken bir şey! Acaba matematik, fizik, kimya gibi dersleri çok mu soyut anlatıyorlar acaba? Sayısal dersleri sevdirmek için biraz daha mı hayatın içine girmek gerekiyor? Örneğin lise yıllarından integral, türev gibi konular öğrenciye acaba daha mı somut ve gözle görülür bir şekilde anlatılmalı? Bunun takdirini sayın öğretmenlerimizin bilgilerine sunuyorum. Şimdi sizlere burada matematik dersi verecek halim yok ama size matematiği seven dostlarınıza verebileceğiniz bir hediyeden bahsedebilirim mesela! Örneğin bu karekök duvar saatini! Matematik öğretmeninize alabileceğiniz çok ilginç ve konu ile alakalı bir duvar saati! Öğretmenler günü için bu ürünü düşünebileceğiniz gibi, sınıf arkadaşınıza veya bir ev ya da ofise hediye olarak düşünülebilir.

İlginç duvar saati

Kare 12-3 Cam Duvar Saati

İlginç ve sıra dışı bir hediye peşindesiniz ve bu hediyenizin aynı zamanda popüler de bir hediye olmasını istiyorsunuz! Peki o zaman sizi Kare 12-3 Cam Duvar Saati ile tanıştıralım! Bu saat sadece 12’den 3’e kadar! Daha sonraki 3-12 arası rakamları yok! Saatin geri kalanını tamamlamak da size kalıyor. Kare 12-3 Cam Duvar Saatinin ilginç tasarımına siz de aşık olacaksınız! Bu saate bir kere alıştıktan sonra, diğer sıradan duvar saatleri size çok fazla teferruatlı gelecek! Kare 12-3 Cam Duvar Saati, zamanı hesaplama konusunda biraz da kullanıcısına görev yüklüyor! Belki de akıp giden zamanın kıymetini kullanıcısı anlasın diye, ya da arada bir de olsa kafasını gömdüğü işlerden biraz soluklanıp güneş ve Ay nerede pencereden şöyle bir dışarı baksın diye! Kare 12-3 Cam Duvar Saatinin üzerinde sadece 12, 1, 2 ve 3 saatleri mevcuttur. Gerisi içinse gözünüz size yardım edecektir zaten. Gözün eksik parçaları doldurma yeteneğinden ilham alınarak üretilmiş olan Kare 12-3 Cam Duvar Saatinin boşluklarını isterseniz fotoğraf, not kağıdı veya çizimlerle de tamamlayabilirsiniz. Bu ürün harika bir ev hediyesi, öğretmenler günü hediyesi, anneye hediye, sevgiliye hediye olarak düşünülebilir.

Yılın En yakışıklı Erkeği Plaketi

Erkek Arkadaşa Ofis-Büro Hediyeleri

Sevgilinize veya patronunuza yılın en yakışıklısı plaketi hediye etmek oldukça iyi bir ofis hediyesi olabilir. Masasının en güzel yerine, bu plaketi yerleştirecek ve sizi daima hatırlayacaktır. Kişiye özel olarak hazırlanan en yakışıklı erkek plaketi, sevgilinizin mesai arkadaşlarını bir hayli kıskandıracaktır:) Özel kadife kutusu içerisindeki plaketi verdiğiniz kişiler kendilerini çok özel hissedecek! En yakışıklı erkek plaketi üzerine “yılın en iyi sevgilisi, yılın en iyi patronu, yılın en iyi babası, yılın en çapkını, yılın en şirini gibi yazılarla tüm sevdiklerinize plaket hazırlatmanız mümkün! Yılın en özel hediyesini sevdiklerinize özel hale getirerek verebilirsiniz.

ev hediyesi

Oscar Heykeli

Üstelik hem de, onların en iyi oldukları branşlarda. Sevgilinize “Yılın Sevgilisi” oscarı, annenize “Yılın Annesi”, babanıza “Yılın Babası”, can dostunuza “Yılın Dostu” ya da “Yılın En Sevimlisi” oscarlarını verin, onları çok özel hissettirin! Oscar Heykeli, altın sarısı renkte olup premium kalitede özel kahverengi ahşap zemin üzerine tutturulmuş, kaidenin Oscar Heykelciği’nin baktığı yöndeki yüzüne en çok satılan oscar yazıları (Yılın Annesi, Yılın Babası, Yılın Sevgilisi gibi. yazılmış şık ve dekoratif bir hediyeyi tüm sevdiklerinize verebilirsiniz.

ilginç ofis hediyelikleri

Ofisler İçin İlginç Kalem Modelleri

Papatya, kaktüs, Pense, Çekiç, Şırınga ce daha bir çok dikkat çekici kalem modelleri ile sevdiklerinize harika bir ofis hediyesi verebilirsiniz. Sıcak yaz günlerinde Bilgisayar başında terleyen Arkadaşınızı rahatlatacak bir ürün, USB girişli Masaüstü fan. Ofis veya büro hediyesi olarak farklı bir ürün hediye etmek istiyorsanız hem orjinal hem de şık bu ürünü hediye edebilirsiniz. USB Masaüstü Yel Değirmeni Fan ile ofiste ya da evinizde masa başında otururken sıcaktan bayılmak tarih oluyor. Bu harika mini vantilatör bilgisayaranızın usb girişinden ya da 3 adet AAA pilden elektrik alarak, sizi püfür püfür serinletecek. Bunaltıcı sıcaklarda yanınızda bir USB Desktop Fan olsun yeter. Bu ürün aşağıda yer almaktadır.

Sesli Hamburger Anahtarlık

Hamburger Anahtarlık

Farklı ofis hediyeleri Kategorisinde önerebileceğim ilginç hediyelerden bir diğeri, bu gördüğünüz Sesli Hamburger Anahtarlık! Ürünün kendisi başlı başına orjinal. Ev veya ofis anahtarlarınızı üstünde tutturabileceğiniz hamburger tasarımına sahip son derece enteresan bir ürün! Diğer bir ürün ise Pete Anahtar Tutucu. Siz bu ürünün böyle ufak tefek olduğuna bakmayın. Pete o kadar kuvvetli ki, ellerindeki mıknatıs yardımıyla bir eliyle tutunurken diğer eliyle neredeyse 30 anahtara kadar taşıyabiliyor, ortalıkta kaybolup duran anahtar sorununa da son noktayı koyuyor. Bu şirin tasarım sizin için kırmızı ve lacivert olmak üzere 2 renkte.

ilginç hediyeler

Haftalık Ajanda Tahtası

Ofis, büro veya iş yerleri için düşünülebilecek bir hediye daha. İş yerlerinde haftalık iş planlaması yapmak oldukça önemlidir. Siz bu ürünü hediye ederek sevgilinizin veya arkadaşınızın sürekli bir şeyleri unutmasının önüne geçebilirsiniz. Haftalık planlarını yazabileceği bir duvar ajanda tahtası. Bence de hediye olarak iyi bir fikir. Artık telefonda söylenen ya da aklınıza bir anda gelen şeyleri not aldığınız, not kağıtlarının kaybolması bir kabus haline dönüşmeyecek! Çünkü artık Haftalık  Ajanda tahtası var. Normal ajandalar yoğun programınıza yetişemiyorsa ve not yazma yerleri yetersiz kalıyorsa bu Haftalık Ajanda Tahtası haftalık notlarınızı yazabilir ve yaptıkça silip yerine yenilerini yazabilirsiniz. Aynı diğer klasik ajandalar da olduğu gibi Haftalık  Ajanda tahtası da hafta günlere ayrılmıştır. Üstelik Haftalık  Ajanda tahtası nın kutusunun içinde gelen manyetik ve silgili tahta kalemi sayesinde başka bir silgi ve kalem aramanıza da gerek yok. Aklınıza notlar geldikçe masanızın üzerinde ya da duvarda asılı duranHaftalık  Ajanda tahtaya yazın, işleriniz bittikçe tahtanın üzerinde manyetik şekilde yapışık duran silgili kalemi sayesinde biten notları silip yerine yenilerini yazın. Artık küçücük yeri olan ajandalar ve ufacık not defterlerini bir kenara atın ve notlarınızı Haftalık  Ajanda tahtasına teslim edin.


Dekoratif Taksim Tünel Metal Tramvay

Dekoratif Taksim Tünel Metal Tramvay

Gel vatandaş Geeeel! Batan Geminin malları bunlar. Bilemiyorum hala bu şekilde bir satış stratejisi var mıdır acaba? Hatırlarsanız, eskiden halk pazarında, kafasında beresi, ağzında sigarası, balıkçı kazağı ve uzun sarı çizmeleri ile abiler bu şekilde vatandaşa tezgah malları satmaya çalışırlardı. Nereden geldiyse aklıma şimdi:) Efendim, orjinal bir ofis hediyesi arıyorsanız, ve aklınıza da bir türlü ne alayım fikri gelmiyorsa, size alternatif bir hediye önerisi yapıyorum; Dekoratif Taksim Tünel Metal Tramvay. Ofisler için dekoratif bir süs eşyası olacak bu ürünü, sevdiklerinize hediye etmiş olacaksınız.

ilginç hediyeler

Hareketli Mini Masaj Aleti

Şehir yaşamı, uzun seyahatler, hareketsiz bir yaşam ve benim gibi masa başı iş yapanlar için, eklem yeri ağrıları veya boyun ağrıları belli bir süre sonra ciddi bir sıkıntı kaynağı olmaya başlayabiliyor. Bunu önüne geçmenin en iyi yolu spor veya belirli periyotlarla egzersiz yapmaktır. Ama gelin görün ki, bir çoğumuz bırakın spor yapmayı, ailesini bile yeterli derecede görmeye zaman bulamıyor. Ben de tam bu noktada çantanızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz ve özellikle sırt ve boyun bölgelerinize, hatta saçlarınızda dökülme oluyorsa, kafanız üzerinde kan damarlarında gezdirebileceğiniz portatif bir masaj aleti öneriyorum. Bu ürünün en önemli özelliği her yere rahatlıkla taşıyabilmeniz ve pil ile çalıştırabilmeniz, uzun seyahatlerde yanınızdan ayırmayacak olmanız. Erkek arkadaşınıza, eşinize, kankanıza veya babanıza farklı bir yılbaşı veya doğum günü hediyesi arıyorsanız uygun fiyatı ile dikkat çeken bu hediyeyi önerebilirim.

Mr P Şemsiye

Sırıtan Şemsiye

Erkeklerin işine yarayacak bir hediye daha. Bu seferki Ofis hediyesi önerim bir Şemsiye! Yağmurdan kardan eşinizi, sevgilinizi koruyacak oldukça şık bir hediye. Sırıtan Şemsiye ile bir yandan yağmurdan korunurken bir yandan da sevimli şemsiyeniz ile tüm gözlerin üzerinizde olmasına alışmak zorunda kalacaksınız. Sırıtan Şemsiye ile en sevimli şemsiye sizinki olacak! Bu Şemsiye sizi hem yağmurdan ve kardan koruyacak hem de sevimli görüntüsü ile tüm dikkatleri üzerinize çekecek. Bu 32 dişiyle sırıtan şemsiyeye her baktığınızda neşeniz yerine gelecek. Üstelik sırıtan şemsiyenin 4 farklı renkteki seçeneği ile size uyan rengi seçerek hayatınızı renklendire bileceksiniz. Sırıtan Şemsiyeniz yanınızdaysa ne kardan ne da yağmurdan kaçmanıza gerek yok, o sizi tüm her şeyden koruyacak.


Batan Kupa Kalemlik

Batan Kupa Kalemlikler

Çocukların el becerilerini ve hayal gücünü geliştirmeleri açısından düşünülebilecek, şimdi bahsedeceğim orijinal ürün, kendisine sizin tarafınızdan son şeklinin verilmesini bekleyen origami kalemlikler. Çizgili bir defter şeklindeki bu kalemlik masa üzerinde hem çok şık, hem de çok orijinal duracak. İçerisine en fazla 5 kalem sığdırılabilen bu kalemlik işaretli yerlerden katlanılarak şekil buluyor. Orijinal ofis hediyesi de olabilir. Origami kesmeden ve hiçbir yapıştırıcı madde kullanmadan kağıtları katlayarak, cansız figürler oluşturmaya yarayan eğlenceli bir el sanattır. Bu şık ürün de bu sanattan ilham alınarak tasarlanmış harika bir kalemliktir. Origami Kalemlikler bir defter sayfasından yapılmış gibi gözükse de aslında dayanıklı bir malzemeden üretilmiştir. Origami kalemlik daha önceden üzerinde defalarca kafa yorulup en uygun taslak oluşturularak üretilmiştir. Sizin yapmanız gereken tek şey, işaretli yerlerden katlayarak Origami Kalemlikleri köpek veya kuğu şekline gelmesini sağlamak.

hediye

CEVAP VER