Kişiye Özel Hediyelik Çikolatalar

kişiye özel çikolata
Hayatımız da gerçek mana da çok büyük yere sahiplerdir. Mutlaka işten eve geçerken alışverişlerimiz de az veya çok çikolata alırız. O lezzetli tatları adeta bizi çikolata bağımlısı haline getirmiştir. Bu nedenle zaten kız istemeye giderken, nişana giderken, düğünler de bile her yer de çikolata alınır ve dağıtılır. Tabi ki insanlar olarak çikolataya bu kadar talep de bulununca haliyle farklı farklı türleri çıkmaya başladı. Lezzetler değişmeye, çikolata şekilleri ilginçleşmeye ve daha çok kişiye özel çeşitleri çıkmaya başladı. (Olumlu gelişme) Bununla birlikte zaten talep yüksekti, daha da arttı. Ve birçok ürünün kişiye özel hali satışlara sunulduğu gibi artık çikolatalar da kişiye özel olarak satışa sunuluyordu. Bu talepleri daha da arttıracaktı! Kişiye özel çikolata yapımı başladığı zamanlar isme özel çikolata, resimli çikolata gibi farklı farklı çeşitleri satışa sunuldu. E tabi bunlar çıkar da kişiye özel çikolata paketi çıkmaz mı? Tabi ki üreticiler bu konu hakkında da geri planda kalmadı. Hepsi çok sipariş edilse de resimli çikolata bence en popüleri ve geçerliliğini yitirmeyecek çikolata hediyesi Üzerinde hem fotoğrafın yer alması hem de bu lezzetin bulunması çok cazip kılıyor.

Kişiye Özel Hediyelik Çikolata Modelleri


Kişiye Özel Mesajlı Harf Çikolata

Kişiye Özel Mesajlı Harf Çikolata

Kişiye özel çikolata kutusu da bu hediyeyi adeta tamamlar nitelikte. Evet, çikolata kişiye özel oldu. Gayet güzel. Ancak bir de kutuyu bu şekilde alırsanız o zaman işte tam anlamıyla harika bir hediye olacaktır! Kişiye özel çikolata hediyeler arasında da popüler bir noktada! Özellikle bayanlara alınan hediyeler de daha da ön planda! Bu nedenle sizler için seçtiğimiz ve beğendiğimiz en lezzetli, en tatlı ve güzel tasarımlı kişiye özel çikolataları yayınlayacağız. Kişiye özel çikolata siparişini zaten konu bitmesine yakın çoktan vereceksiniz. O kadar iddialıyım. Çünkü en iyi ürünleri sizler için buldum ve detaylı bir şekilde anlattım! Şimdiden iyi eğlenceler.

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar

Kalp Kutuda Resimli Çikolatalar

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar görür görmez beğendiğim ve değerlendirme yapmak istediğim ilk kişiye özel çikolatalardan birisi oldu. 24 adet sütlü çikolatadan oluşan bu güzel kutudaki ürünleri 12 ay içerisinde herhangi bir zaman tüketebilirsiniz. Tatları da görüntüsü kadar güzel olan bu ürün sevdiğiniz ile aşkınızı ifade edecek en güzel hediye diyebilirim. Sevdiğiniz bu hediyeniz karşısında sevinçten çıldıracak. Kalp şeklinde kutusu mu diyelim, içerisinde ki kalp şeklindeki çikolatalar mı diyelim, çikolataların içerisine fotoğrafınızın koyulabilmesi mi diyelim, üstüne bir de mesajınızı ve isimlerinizi yazabilmeniz mi diyelim! Mükemmel bir hediye olacak değil mi? Üstelik 49.90 TL gibi bir fiyata. Bence kaçırılmayacak bir ürün.

Seni Canımdan Çok Seviyorum Aşk Kulesi

Seni Her Şeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi

4 ayrı kutudan oluşmakla birlikte adeta bir hediye sepeti haline geliyor. Seni Canımdan Çok Seviyorum Aşk Kulesi içerisinde; .Kalp kutu içerisinde; rengârenk draje ve harika lezzette çikolatalar var. Özellikle bu ilk kutu da zaten mutluluktan uçacak:) 2..Kalp kutu İçerisinde: 6 adet kalp tasarımlı yine çok lezzetli çikolatalar bulunmaktadır. (Sevdiğiniz mutluluktan iyice uçmaya başlıyor ve şaşırmaya devam ediyor!) 3.Kalp kutu İçerisinde: 10 adet “Seni Seviyorum” yazılı çikolata yer alıyor. (Burada bayılmaya başlıyor mutluluktan. 4.Kalp kutu İçerisinde: 365 adet kalp kartlar da yazılı aşk sözleri yer alıyor. (Bununla birlikte size olan aşkı %365 artmış oluyor en az ) Ben ciddi anlamda böyle bir set görmedim diyor ve bu fiyata kesinlikle kaçırmamanızı öneriyorum!

el yapımı mesajlı çikolatalar

El Yapımı Mesajlı Kişiye Özel Harf Çikolatalar

Sevdiğiniz ile birlikte geçirdiğiniz günler sonrasında ona çok farklı, onu çok mutlu edebilecek bir hediye almak mı istiyorsunuz? İşte şimdi daha dikkatli olun çünkü bu önereceğim hediye size ilaç gibi gelecek. El yapımı olarak hazırlanmış olan ve dilediğiniz mesajlarınızla istediğiniz romantik cümleleri kurabileceğiniz el yapımı harf çikolatalar işte karşınızda.

Bayanlar İçin Çikolatalı Doğum Günü Kavanozu

Doğum Gününe Özel Çikolata Dolu Kavanoz

Doğum Gününe Özel Aşk Konservesi ürünü tam anlamıyla doğum günlerinde alınabilecek başarılı bir ürün olmuş. Sevdiğinize doğum günü hediyesi olarak ne hediye alacağınızı düşünüyorsanız bu ürün tam size göre! İçerisinde 100 tane romantik sözlerin bulunduğu kartla birlikte (doğum günü sözleri) 10 Adet “Doğum Günün Kutlu Olsun” yazılı sütlü çikolata yer almakta! Bununla da kalmıyor:) Sevdiğinizi daha fazla mutlu edebilmeniz için ayrıca gül yaprak süsleri de ilave edilmiş konserveye. Bu güzel farklı farklı hediyelerin bir arada buluştuğu şirin konservenin fiyatı da çok uygun. Aşkınıza aşk, sevginize sevgi katacak bu ürünü doğum günün de sevdiğinize almanızı kesinlikle tavsiye ediyorum!

Doğum Gününe Özel Mesajlı Çikolata 10'lu

Doğum Günü Kutlama Mesajlı Çikolatalar

Doğum Gününe Özel Mesajlı Çikolata 10’lu ürünü içerisinde Mabel marka lezzetli mi lezzetli 10 adet çikolata yer alıyor. Ürünü hazırlayanların sürprizleri elbette bununla da bitmiyor:) Yanında sevdiklerinize verebileceğiniz 20 doğum günü kutlama mesajı yazan kalpli kartlar yer alıyor! Özellikle bu kalpli kartların farklı renkler de olması ve kalp şeklinde tasarlanması çok hoşuma gitti. Sadece 29.90 TL’ye sevdiklerinize bu hediyeyi alabilirsiniz! Bu fiyata sadece çikolatayı veriyorlar:) Süper bir ürün, tavsiye etmekteyiz.

Mesajlı Özür Dilerim Çikolatası

Sevgiliye Özür Dilerim Çikolatası

Özür dilemek ile ilgili daha önceki konularım da detaylı olarak bir şeyler karalamıştım. Aslında özür dilemenin utanılacak bir şey olmadığını, hatta tam aksine erdemli bir davranış olduğunu belirtmiştim. Hala öyle düşünüyorum. Siz de sevdiğinizin kalbini kırdıysanız ve bundan fazlasıyla pişmansanız bunu sadece söz ile değil de hediye alarak da özür dileyin derim. Özellikle gerçekten fazla üzdüyseniz, kalbini tamir etmeniz zor olacaksa Mesajlı Özür Dilerim Çikolatası sizlerin imdatına koşarak yetişecektir! Bu ürün içerisinde 10 adet sevimli eşek “Eşeklik Ettim Özür Dilerim” yazılı çikolata ve 20 adet birbirinden farklı kalpli kartlar da özür dileme sözü yer alıyor. Bu şirin ve güzel tasarım ile birlikte lezzetli çikolatalar birleşince gerçekten dayanılmaz bir hediye olmuş. Sevdiğiniz bu hediye ve özrünüz karşısında artık bu kırgınlığı unutup barışacak ve tekrar mutlu günlerinize döneceksiniz!

Kişiye Özel Fotoğraflı Puzzle Çikolata

Kişiye Özel Resimli Puzzle Çikolata

Puzzle çikolata kutusu içerisinde 20 tane son derece leziz ve kaliteli sütlü çikolatalar yer almaktadır. Bu çikolataların birleşimine istediğiniz fotoğrafı da ekleyebiliyorsunuz! Üstelik bunu çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Yapmanız gereken Kişiye Özel Fotoğraflı Puzzle Çikolata ürün sayfasına yönlenmek ve sipariş vermeden önce yer almasını istediğiniz fotoğrafı seçmek! Puzzle da hangi fotoğraf yer alacak seçin ve siparişinizi verin. Sevdiğiniz bu ürün karşısında şok olacak. Güzel çikolatalar yemeden önce puzzle ile de aşkınıza aşk katacaksınız. Puzzle sağ alt köşesine de istediğiniz mesajı yazabilmeniz bu ürünün daha geniş kullanım alanına sahip olduğunu kanıtlıyor ve bu da değerini arttırıyor.

En Tatlı Aşıklar Çikolata Kavanozu

İsim Yazılı Çikolatalar Kişiye Özel

Aşkınızın sıcaklığını ve bağlılığını artırmak ister misiniz? Sevdiğiniz için hediye arıyorsunuz ancak hala bir karar veremediniz mi? En Tatlı Aşıklar Çikolata Kavanozu sizin imdadınıza yetişecek güzellikte bir ürün olmuş. Şık ve zarif kırmızı kutu tasarımı ve güzel hazırlanmış kavanozu ile sevdiğinizi mutluluktan uçuracak türden bir çalışma olmuş diyebiliriz. Ayrıca kavanoz içerisinde 24 adet çikolata var. Kalp şeklinde bu çikolatalar o kadar lezzetli ki emin olun arayıp markasını soracaksınız! Dikkatimi çeken başka nokta ise kavanoz tasarımı olmuş. Kavanoz dışında sizi temsil edecek bir tasarım mevcut ve bu şirin tasarım üzerine isimlerinizi de yazabilirsiniz. Çok romantik bir hediye seçimi olacak!

kişiye özel çikolata

Kupa Bardak İçinde Kişiye Özel Resimli Çikolata

Setlere bayıldığımı beni takip edenler bilir. Kişiye Özel Fotoğraflı Çikolata ve Kupa Bardak ürünü için de aslında set diyebilirim çünkü ürün; 24 adet fotoğraf baskılı sütlü çikolata ve 1 fotoğraf baskılı kupa bardaktan oluşuyor. Yani sadece çikolata almakla kalmıyorsunuz. Bu lezzetli çikolataların üzerine fotoğrafınızı ekleyebildiğiniz gibi kupa bardak üzerine de fotoğrafınızı ekleyebiliyorsunuz. Çok güzel tasarıma ve kaliteye sahip bu kupa bardak bile sevdiğinize yetecekken çikolatalar da olunca çıldıracak mutluluktan. Bence bu mutluluğu siz de, o da hak ediyor.

Kişiye Özel Canım Annem Çikolata Kavanozu

Kişiye Özel Resimli Canım Annem Çikolata Kavanozu

Şimdiye kadar daha çok sevdiğinize, yârinize alabileceğiniz çikolatalar ile ilgili değerlendirme yaptık ancak bu ürünün Anneler için olması gerektiğine karar verdim ve şanstır ki karşıma harika bir ürün çıktı. Ürün tam anlamıyla meleklerimiz, Annelerimiz için tasarlanmış. Uygun fiyatıyla hazırlanan bu ürün içerisinde Annenize özel fotoğraf, mesaj ve isim baskılı 24 adet sütlü çikolata bulunuyor. Yani tamamen kişiye özel, annenize özel uygulayabileceğiniz bir hediye. Yapmanız gereken ise çok kolay. Anneler Gününe Özel Fotoğraflı Çikolata ürün sayfasına girip Annenizle olan güzel bir fotoğrafınızı seçmek, Annenizin ismini yazmak ve ona söylemek istediğiniz bir mesajı belirtmek. Daha sonra Annenizin mutluluğunu görmek için hazır olun.

Kişiye Özel Fotoğraflı Fıstıklı Çikolata

Kişiye Özel Fotoğraflı Fıstıklı Çikolata Kare

Gerçekten öyle. O kadar net, güzel ve zarif bir tasarıma sahip ki bu çikolata özel gün olmasına gerek kalmadan istediğiniz her zaman alabilirsiniz. Fotoğraf Baskılı Sevgililere Özel Hediyelik Çikolata çok lezzetli çikolatalardan da oluşmakta. İsimlerinizi yazın ve o güzel, romantik fotoğrafınızı ürün sayfasına yükleyin. Daha sonra sizler için hazırlasınlar. İnanın birkaç defa da sipariş vereceksiniz.

Kişiye Özel Öğretmenler Günü Çikolatası 15'li

Öğretmenlere Özel Mesajlı Öğretmenler Günü Çikolatası

Valla onların da hakkını ödeyemeyiz. Tamam, maaş alıyorlar, onların işi o ama gerçekten çok zor bir iş. Ve iyi bir eğitim ile kötü bir eğitim arasında maaş farkı yok. Yani iyi bir eğitim aldıysanız veya alıyorsanız bence o öğretmen çoktan güzel bir hediyeyi hak etti! Elbette ki daha önce hediyeler almışsınızdır ancak Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun Çikolatası aldınız mı bilmiyorum, Bu güzel öğretmenler günü için tasarlanmış kutu içerisinde çok lezzetli 14 adet kaliteli çikolata yer alıyor. Öğretmeninizin ona özel bir çikolata karşısında çok mutlu olacağı kesin.

Sevgilime Seni Çok Seviyorum Çikolatası

Sevgilime Seni Seviyorum Çikolatası

Her telden çok güzel damlatılarak yapılmış bir ürün ile karşınızdayız. Nostalji katılmış, daha yüksek miktar da romantiklik, biraz daha duygusallık ve damak tadı da fazlasıyla katılmış. Sevgilime Seni Seviyorum Hediye Kutusu ürününden bahsediyorum. Yapay gül yapraklarıyla süslenmiş sepet içerisinde 15 adet birbirinden romantik seni seviyorum yazılı sütlü çikolata. 1 adet mini şişe içerisinde kalp şekerlemeler, size özel yazılı mektup bulunmakta olan bu ürün karşısında sevdiğiniz küçük dilini yutacak! 🙂 Yapmanız gereken onu çok etkileyecek bir mektup yazmak ve tabi ki ürün sayfasına giderek. Daha sonra ise sipariş vermeniz yeterli olacaktır. Şimdiden çok mutlu olduğunuzu görebiliyorum. Tavsiye üründür.

CEVAP VER