Kız Arkadaşa Doğum Günü Hediyesi

Kız Arkadaşa Doğum Günü Hediyeleri
Kalbinize tatlı heyecanlar yaşatan, mutluluğunuzun temel dayanağı kız arkadaşınıza doğum günü için hediye seçmekte zorlanıyor musunuz? Kız arkadaşınızın doğum günü yaklaştıkça, eğer hala bir hediye bulamadıysanız, diğer bir çok erkeğin yaşadığı gibi kendinizi eminim ki çok ciddi baskı altında da hissediyorsunuz. Ama hiç merak etmeyin bu yazımızda üzerinizdeki hediye bulamama baskısını hafifletecek, birbirinden güzel hediye fikirleri yer alıyor. Sizlere bu makalemizde kızların çok beğendiği cicili bicili hediyeler kadar, kişiye özel olarak hazırlanan, sevgilinize olan duygularınızı en iyi şekilde özetleyecek romantik hediye fikirleri de veriyoruz. Hatta hediye önerilerimizi mümkün olabildiğince geniş tutup, bol seçenekli ve tamamen doğum gününe özel olarak hazırlanmış bir çok ilginç hediye önerisi de sunuyoruz. Bu yazımız; Aşk ilişkisine henüz yeni başlayıp da kızlara doğum günü hediyesi olarak ne hediye alınabileceğine dair sağlam hediye fikirleri isteyen erkekler ile, uzun yıllar kız arkadaşıyla beraber olup klasik doğum günü hediyelerinin çok ötesinde farklı hediye seçeneği araştıran erkekler içindir. Yaşamınıza tüm güzellikleri dahil eden, ona anlam katıp kalbinizin mutlulukla dolmasını sağlayan kız arkadaşınıza doğum gününde hediyelerin en güzelini almayı ve mutluluktan ayaklarını yerden kesmeyi hayal edersiniz. Bu, kalbi aşkla çarpan her erkeğin en büyük rüyasıdır. Kız arkadaşınıza unutamayacağı bir doğum günü sürprizi planlamak ve vereceğiniz güzel bir doğum günü hediyesi ile o özel günü unutulmaz kılmak.

Kız Arkadaşa Alınabilecek Doğum Günü Hediyeleri


Sen Her Zaman Gülümse Hediye Sepeti

Gülümse Hayata Hediye Sepeti

Kız Arkadaşınızın yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın! Doğum gününde kız arkadaşınıza yüzünü gülümsetecek sıcacık bir armağan vermeye ne dersiniz? Baktıkça sizi tebessümle anacağı Gülümse Hayata Hediye Sepeti, Sevgilinize alabileceğiniz en güzel doğum günü hediyelerinden biri. Üzerinde meşhur “Smile” görüntüsü yer alan bu hediye sepeti, tüm kızların tebessümle yaklaşacağı armağanlardan. Bu yaş gününden sonraki her güne kız arkadaşınızı gülümseterek başlatacak Gülümse Hayata Hediye Sepeti İçerisinde; 1 adet üzerinde gülen yüz baskısı bulunan kupa bardak, 1 adet kitap ayracı, 1 adet anahtarlık, 1 adet kavanoz ve içerisinde kalp şeklinde tasarlanmış olan leziz çikolatlar ve son olarak da 3 adet stres topu bulunuyor.

kız arkadaşa doğum günü hediyesi

Kız Arkadaşınıza Kişiye Özel Kahve Fincanı

Kız arkadaşınıza küçük ancak son derece hoş bir hediye önerisi de, sabah kahvaltıda keyifle çayını yudumlatacak ya da iş yerinde arkadaşlarına hava atarak kullanabileceği Kişiye Özel Çay Fincanı hediye etmek! Üzerine sevgilinizin ismini yazdırabileceğiniz Kişiye Özel Çay Fincanı çay tabağı ile birlikte karşınızda duruyor. Kız Arkadaşıma nasıl bir doğum günü hediyesi alabilirim diyenlere, ucuz fiyatı ile üzerinde isim yazılı, kalp sembolü ile de oldukça romantik bu ürünü öneriyorum.

Çikolatalı Doğum Günü Kavanozu

Doğum Gününe Özel Çikolata Kavanozu

Kız arkadaşınıza verebileceğiniz hem lezzetl, hem de şık sunumuyla bu doğum günü kavanozu, hediye bulamama telaşınıza son verecek. Erkek bu amaçla ilkin büyük bir iştahla işe koyulur. İnternetten kız arkadaşına doğum gününde yapabileceği sürprizler için orijinal fikirler araştırmaya koyulur. Youtube’ bakılır, Facebook’ta araştırmalar yapılır, forum siteleri tek tek gezilir, dergiler karıştırılır… Gerekli gereksiz bir çok sürpriz önerilerine ulaşır. Ancak bunların büyük bir bölümü ya çöp fikirlerdir.. Çikolata dolu kişiye özel kavanoz, kız arkadaşınızı özel hissettirecek en orijinal doğum günü hediyelerinden biri.

kız sevgiliye doğum günü hediyesi

Kız Sevgiliye Hediye & Film Şeridi Yastık

Kız Arkadaşınıza etkileyici bir doğum günü hediyesi seçmek için, aşağıdaki soruları kendinize sormanızı ve cevap aramanızı istiyorum. Çünkü bu sorulara vereceğiniz cevaplar neticesinde ancak güzel bir hediyenin ipuçlarına ulaşabilirsiniz. Kız Arkadaşınızı ne kadar iyi tanıyorsunuz? Eğer ilişkinize yeni başladıysanız ve kız arkadaşınızın beğenilerini, zevklerini, hobilerini tam olarak bilmiyorsanız, Ona alacağınız ilk doğum günü hediyesi seçimi bir hayli zor geçeceğe benziyor! Çünkü yüz binlerce hediye olasılığı içerisinde kendinize sürekli olarak; “Acaba Şunu mu alsam, yoksa bunu mu alsam” türünden sorular soracaksınız. Bu durumda da ciddi bir kafa karışıklığı sizi bekliyor olacak! İyisi mi derin bir nefes alın ve yukarıda sizin için seçtiğim hediyeliklere göz atın!

kız arkadaşa çikolata hediyesi

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolata Hediyesi

Kız arkadaşa doğum günü hediyesi ne alınabilir? Fotoğrafınıza özel ve kalp kutu içerisindeki romantik sunumuyla size özel çikolatalara ne dersiniz:? Hayatınızdaki en özel kıza doğum günü hediyesi seçecekseniz işte size bazı püf noktalar; Sevgilinizin çekingen ve utangaç bir karakteri var mı? Eğer kız arkadaşınız bu karakterde biriyse doğum günü hediyesi belirlemekte yine işiniz zor demektir. Çünkü bu ruh halindeki kızların ne istediğini, ne istemediğini kestirmek pek kolay değil:)

kız arkadaşa doğum günü için esprili hediyeler

Kişiye Özel Sevgili Cüzdanı

Her konuda açık, sözlerini esirgemeyen, dobra, konuşkan ve ne istediğini “Çat” diye söyleyen kızlar, doğum günü için neye ihtiyacı olduğunu size belli etmekten hiç çekinmez ve sizi o hediyeyi almaya usulünce yönlendirmeye çalışırlar. Bu tip bir kız arkadaşınız varsa pahalı olmadığı sürece Ona doğum günü hediyesi seçmek oldukça kolay! Peki utangaç kız arkadaşa doğum gününde ne hediye alınır? Bu karakterdeki bayanlar için, en uygun hediyeler romantik unsurları ağır basan hediyelerdir! İşte bu sorunun cevabına da yukarıda yer alan bol bol örneklerini göreceğiniz romantik hediye önerilerimizde bulabilirsiniz.

100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu

100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu

Ya da geriye kalanı (Havada akrobasi sürprizi yapmak, su altında doğum günü partisi yapmak, Maskeli balo düzenlemek) gibi hayatın gerçekleri ile pek örtüşmeyen ve uygulaması son derece zor sürpriz önerileridir. Kız arkadaşınıza doğum gününde ne gibi bir sürpriz yapabileceğinizi, onu nasıl etkileyeceğinizi bilemiyorum ama size kız arkadaşınıza doğum gününde alabileceğiniz birbirinden güzel hediye fikirleri oluşturdum. En azından hediye işini halletmiş olarak, kız arkadaşınıza doğum gününde yapabileceğiniz sürprizlere odaklanacaksınız:).

kız arkadaşa özel doğum günü hediyesi

Doğum Günü İçin Zarif Bir Hediye

Size aşkı dolu dolu yaşatan kız arkadaşınıza zarif ve kesinlikle çok beğeneceğini düşündüğüm özel bir doğum günü hediyesi daha. Aşkınızın karşılığı olan, “Seni Seviyorum” sözlerine anlam katan kız arkadaşınıza doğum gününde aşk dolu bir hediye vermeye ne dersiniz? Oldukça zarif bir tasarıma sahip olan İstiridye İçinde İnci Kolye hem sevgilinize sürpriz dolu, hem de en romantik hediyelerden biri. Gerçek istiridye kabukları içerisinde yer alan İnci Kolye, kız arkadaşınıza verebileceğiniz en romantik hediyelerden biri. Göz kamaştıran tasarımı ve mükemmel sunumuyla kalbinizin inci tanesine bu güzel kolyeyi doğum gününde hediye edebilirsiniz.

Hayatımın Anlamısın Hediye Sepeti

Kız Arkadaşınıza Romantik Bir Doğum Günü Hediyesi

Doğum günü de olsa, tüm bayanlar gibi bu özel günde kız arkadaşınızın sevgiye ve şefkate ihtiyacı var. Hanımların tamamı böyle ne yaparsınız:) İşte sevgilinizin kalbini mutlulukla çepeçevre saracak çok romantik bir hediye sepeti… Ona doğum gününde sevginizi en mükemmel şekilde gösterin ve hissettirin. İçerisinde tam 100 farklı dilde “Seni Seviyorum” mesajı yazılı olan ve romantik hediyelikler ile zenginleştirilmiş olan bu kalpli hediye kutusu, sevgilinizin doğum gününde en çok duymayı istediği iksirli sözlerden oluşuyor. Kadife kalp kutu içerisinde; 100 Dilde Seni Seviyorum Sözleri, 2 adet kalp mum, 2 adet kalp çikolata, 1 adet kuş tüyü gül bulunmaktadır.

Kız arkadaşa etkileyici doğum günü hediyesi

Kız Arkadaşınıza Sürpriz Doğum Günü Hediyesi

Sevgilinizin kullandıkça sizi hatırlayabileceği, her an masasının üzerinde sevgiyle bakacağı üzerinde fotoğrafınızın yer alacağı bir kupa bardağa ne dersiniz? Doğum günü için kız arkadaşına ucuz fiyatlı, kullanışlı bir hediye arayışında olanların tam da aradığı hediye seçeneği! Sevgiliniz bu kupa ile çayını keyifle yudumlarken, her an sizi ve size olan aşkını düşünecek! Artık bundan iyisi Şam’da kayısı! Kız Arkadaşınızın çayına bu kypa bardak ile aşk katabilirsiniz. Üzerine dilediğiniz fotoğrafın baskısı yapılacak olan bu kupa bardakla aşk her an kız arkadaşınızın yanı başında olacak!


nostaljik şişe

Sevgilinize Romantik Bir Hediye İster misiniz?

Kız Arkadaşınıza duygularınızı açmak için hep uygun bir zamanın gelmesini beklediniz! Olabilecek en doğru anın ise kız arkadaşınızla baş başa kutlayacağınız doğum günü partisi olacağını düşündünüz! İşte size bu anınızı daha romantik kılacak, sevgilinize hem doğum gününü kutlayabileceğiniz, hem de aşkınızı dile getirebileceğiniz harika bir hediye seçeneği! Kız arkadaşınızın doğum gününde hem Ona güzel bir hediye vermek, hem de ilan-ı aşkta bulunmak mı istiyorsunuz? O halde içerisinde aşk sözlerinizden oluşacak bir mektupla Nostaljik Mesaj Şişesi hediye edin. Bu romantik ürünle ilgili detaylı bilgi ve fiyat öğrenmek için lütfen “Satın Al” butonuna tıklayınız.

kız arkadaş için doğum günü hediyeleri

Kız Arkadaşa Sürpriz Doğum Günü Hediyesi

Bir kızı doğum gününde, sevimli oyuncak ayılardan daha çok mutlu edecek bir hediye bilen varsa söylesin:) Kız Arkadaşınıza doğum günü hediyesi olarak, içerisinde şıkır şıkır romantik hediyeliklerden oluşan bu hediye sepetini armağan edebilirsiniz. İçerisinde 2 adet pelüş ayı, üzerinde “Seni seviyorum” yazılı kalp yastık, leziz kalp şekerler ve doğum günü kutlama mesajınızı koyabileceğiniz mektup yer alıyor. Süslü bir hediye formatında hazırlanan Aşkımıza Ayılar Şahit Hediye Sepeti, kız arkadaşınıza en güzel doğum günü hediyelerinden biri!

Pırlantalı Love KüpeTek Fotoğraflı Sihirli Kupa-Kişiye ÖzelKız Arkadaşa romantik doğum günü hediyesiGülümse Hayata Hediye SepetiAşkımıza Ayılar Şahit Hediye SepetiKız Arkadaşa romantik Doğum Günü Hediyesi

Kız Arkadaşa hediye fikirleri

CEVAP VER