Geçmiş Olsun Hediyesi Ne Alınır

geçmiş olsun hediyeleri

Hayatta bazen istemediğimiz kazalar, hastalıklar geçirmekteyiz. Zaten kim ister ki bile bile sorun yaşamayı! Hiç tanımadığımız, görmediğimiz insanlar için bile hasta olup, kaza geçirdiklerinde üzülürüz. Söz konusu tanıdıklarımız, sevdiğimiz insanlar olduğunda bu üzüntü kat be kat artar. Başına bir sorun gelen kişi bizim kardeşimiz, sevgilimiz, eşimiz hatta anne babamız bile olabilir. Bu tür kötü zamanlarda onların moralini yükseltmek ve neşelendirmek için bin bir türlü yol deneriz. Sevdiklerinize hediye vermek en moral yükseltici eylemlerden biridir. Biz sizler için birbirinden güzel ve anlamlı geçmiş olsun hediyesi bulduk. Eminim ki her birine bayılacaksınız ve karşı tarafın da beğenisine sunmak için can atacaksınız. Hasta olan bir tanıdığınıza acil şifalar dilerim hediyesi alarak, onun iyileşmesine ufak da olsa katkıda bulunabilirsiniz.

En Güzel Geçmiş Olsun Hediyeleri


Geçmiş olsun hediyesi anlamlı

Sen Hastalandığında Ben Kitabı

Sevgiliye geçmiş olsun hediyesi ne alınır diye kara kara düşünüyorsanız tam da doğru adrestesiniz. Birbirinden aşk dolu ve yüz güldüren hediyeler bu sayfada! Bazı hediyeler vardır ki sadece bayanlara alınır veya erkeklere alınır. Biz sizler için bu ayrımı yaparak erkeğe geçmiş olsun hediyesi ve bayana geçmiş olsun hediyesi olarak ayrı ayrı kategorilendirdik. Şimdi dilerseniz bu birbirinden güzel ve anlamlı hediyelere hep birlikte göz atalım. Unutmayın ki söz konusu sevdiklerimiz olduğunda hiçbir şey onlardan kıymetli değildir.

Klasik Geçmiş Olsun Hediye Sepeti

Geçmiş Olsun Hediye Sepetleri

Birine geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak istiyorsunuz fakat hala ne alacağınızı bulamadınız mı? Klasik geçmiş olsun hediye sepeti sizler için iyi bir hediye alternatifi olabilir. Bu sepetin içinde yok yok. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan renkli sepetin içinde, kolonya, çiçek, kupa bardak, nazar boncuğu ve tatlı bir ayıcık bulunmaktadır. Geçmiş olsun ziyaretine giderken götürülebilecek tüm hediyeler bu sepetin içinde yer almaktadır. Bu hediye gördükten sonra, karşınızdaki insan hastalığını unutacaktır eminim. İçinde bulunan nazar boncuğu sayesinde, kem gözlerden uzak durmasını sağlayacaksınız ve belalardan uzak durmasını sağlayacaksınız. Kupa bardağı ile de şifa niyetine olan bitki çaylarını içerek, sizi de anmış olacaktır. Böyle bir hediye inanın ki tam bir moral kaynağıdır.

Bize Nazar Değmesin Çikolata Kavanozu

Geçmiş Olsun Çikolataları

Herkes inanmaz ama nazar diye bir şeyin var olduğuna inananlardansanız bize nazar değmesin çikolata kavanozu iyi bir hediye seçeneği olacaktır. Nazar boncuğu sayesinde, kötü kem gözlerden uzak durulduğuna inanılır. Başımıza bir olay gelse bunu nazar diye adlandırırız. Bu nazar boncuklu kavanoz sayesinde, hasta olan kişi kendini daha iyi hissedecektir. İçinde bulunan çikolatalar ile iyi bir moral kaynağı olan bu hediye, herkesin isteyeceği türden bir hediyedir. Kavanozun üzerine isimlerinizi yazdırarak da hediyeyi daha kişisel hale getirebilirsiniz. İçindeki çikolatalar bitse bile, ömür boyu bu kavanozu saklayacak ve sizi hep anmış olacaktır. Geçmiş olsun çikolatası arayanlar bu nazar değmesin kavanozunu gönül rahatlığı ile tercih edebilirler.

Arkadaşa Geçmiş Olsun Hediyesi Çikolata

Arkadaşa Geçmiş Olsun Hediyesi Çikolata

Yakın bir arkadaşınız hasta oldu veya önemli bir kaza geçirdi ve sizde ona moral kaynaklı güzel bir geçmiş olsun hediyesi almayı düşünüyorsunuz. Hala ne alacağınızı bulamadınız mı? Bizim sizler için çok iyi bir alternatifimiz var. Arkadaşa geçmiş olsun hediyesi çikolata oldukça tatlı ve kullanışlı bir geçmiş olsun hediyesi olacaktır. İçinde bulunan çikolatalar sayesinde morali yerine gelecek ve sevinecektir. Oldukça şık tasarıma sahip kavanozun içinde yer alan çikolataların kapları da özel tasarımdır. Kavanozun ve çikolata kaplarının üzerinde arkadaşınızın ismini yazdırarak hediyenizi daha anlamlı ve kişisel hale getirebilirsiniz. Eminim ki içindeki çikolatalar bitse bile bu kavanozu ömür boyu saklayacak ve kullanacaktır.

Geçmiş Olsun Hediyeleri

Esprili Geçmiş Olsun Abur Cubur Konservesi

Genelde hasta olduktan sonra iştahımız kapanır ve hiçbir şey yemek istemeyiz. Peki, hasta olan sevdiklerimiz için bu iştah açıcı abur cubur konserve kutusunu geçmiş olsun hediyesi olarak almak istemez misiniz? Hediye aldığınız kişi, içinde birbirinden güzel ve lezzetli yiyeceklerin yer aldığı bu konserveyi gördüğünde eminim ki iştahı kabaracak ve hastalığını unutacaktır.

Geçmiş olsun hediyesi

Geçmiş Olsun Hediyesi Kupa Bardak

Ve böyle bir hediyeyi aldığınız içinde size teşekkür edecektir. Konservenin içinde çikolatalar, sakızlar ve şekerler yer almaktadır. Hediyeyi aldığınız kişi, konservenin içindeki abur cuburların hepsini birden yememek için kendini zor tutacaktır. Oldukça tatlı ve güzel bir tasarıma sahip bu konservenin içi olduğu kadar dışı da güzel. Konservenin üzerinde şeker figürleri yer almaktadır ve daha içini açmadan eminim ki iştahı kabaracaktır.

Sevgiliye geçmiş olsun hediye sepeti

Sevgiliye Geçmiş Olsun Hediye Sepeti

Canınızdan çok sevdiğiniz sevgiliniz hasta oldu ve siz de onun için harika bir geçmiş olsun hediyesi almak istiyorsunuz. Alacağınız hediye güzel olduğu kadar moral verici de olmak zorunda tabii. Öyleyse pofuduk ayıcıklı pembe hediye seti almak için daha ne bekliyorsunuz? Hem çok romantik hem de çok renkli olan bu hediyeyi sevgiliniz gördüğü zaman çok mutlu olacaktır. Bu hediye setinin içinde yumuşacık peluş bir ayı, seni seviyorum yazılı resim çerçevesi, kokulu mum ve birbirinden renkli drajeler yer almaktadır. Tüm bu hediyeler harika lavanta kokulu bir sepet içerisinde yer almaktadır. Bu hediye sayesinde sevgiliniz kendisini çok özel hissedecek ve belki de iyileşmeyi hiç istemeyecektir.

Seni Herşeyden Çok Seviyorum Aşk Kulesi

Sevgiliye Geçmiş Olsun Hediyesi Ne Alınır

Sevgiliniz veya eşiniz hasta bir halde ve siz de onun için hem çok romantik hem de moral kaynaklı bir hediye mi arıyorsunuz. Tam da doğru yerdesiniz. Seni canımdan çok seviyorum aşk kulesi, hediye alternatifi arayanlar için uygun bir hediye olacaktır. Birbirinden farklı boyutlarda olan 4 tane kalp şeklinde kutular içinde bambaşka tatlar yer almaktadır. Her kutuda ayrı bir güzellik yer alan bu aşk kuleleri eminim ki hediye alacağınız kişinin ayaklarını yerden kesecektir. Kutuların kapaklarını birleştirdiğinizde ‘seni canımdan çok seviyorum’ yazısı ortaya çıkacaktır. Bir kutunun içinde renkli drajeler, birinde kalpli çikolatalar, birinde özel tasarım kaplı çikolatalar ve birinde de sizin sevdiğinize olan notlarınız yer almaktadır. Bu harika ve anlamlı hediye ile sevdiğiniz kişiye iyi bir geçmiş olsun hediyesi vermiş olacaksınız.

Sevimli Ayıcığın Sana 100 Aşk Mesajı Var

Kız Arkadaşa Geçmiş Olsun Hediyesi

Bazen insanın sevdiğine karşı olan duygularını dile getirmek zor olmaktadır. Bu konuda sizlere yardımcı olacak harika bir hediye önerimiz var. Sevimli ayıcığın sana 100 aşk mesajı var, hediyesi ile sevdiğinize kendinizi ifade edebilir ve hiç unutamayacağı bir hediye almış olabilirsiniz. Peluş bir ayıcığın kucağında yer alan kalpli sepetin içinde, birbirinden anlamlı ve romantik sözler yer almaktadır. Sevgilinize geçmiş olsun hediyesi olarak tercih edebileceğiniz bu ayıcık ile onu mutlu etmeniz ve moral vermeniz mümkündür. Evde sıkılarak geçireceği hasta halleri yerine, sizin bu notlarınızı okuyarak daha morali yükselebilir ve iyileşmesine katkıda bulunabilirisiniz. Unutmayın ki hastalıkların en kötü düşmanı yüksek moraldir!

geçmiş olsun çikolataları

Geçmiş Olsun Çikolata Kavanozu

Hasta olan bir tanıdığınıza geçmiş olsun hediyesi arıyor ve bir türlü karar veremiyorsanız sizler için harika bir hediye önerimiz var. Geçmiş olsun çikolata kavanozu, iyi bir hediye alternatifi olabilir. Oldukça şık bir tasarıma sahip bu kavanoz içerisinde özel tasarım ile kaplı çikolatalar yer almaktadır. Kişiye özel olarak tasarlanan bu hediye, karşınızdaki kişiyi ayrı bir mutlu edecek ve morallendirecektir.

sevgiliye geçmiş olsun hediye fikirleri

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konservesi

Bu çikolata kavanozunun üzerinde tatlı bir ayıcığın figürü yer almaktadır. Kavanoz ile geçmiş olsun dileklerinizi iletebilir ve kavanozun üzerine hediye vereceğiniz kişinin ismini yazdırabilirsiniz. İçindeki çikolatalar bitse bile bu kavanozu sürekli saklamak isteyecek ve evinin güzel bir köşesine koyacaktır eminim. Bu şirin mi şirin geçmiş olsun hediyesini almak için daha ne bekliyorsunuz?

geçmiş olsun hediye seçenekleri

Özel Kutusunda Kişiye Özel Geçmiş Olsun Çikolatası

Bir tanıdığınız hasta oldu ve ona güzel bir geçmiş olsun hediyesi almak istiyorsanız tam da doğru adrestesiniz. Çok güzel bir hediye alternatifi olacak olan geçmiş olsun çikolata kutusu 15’li çikolata adeti ile bulunmaktadır. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan bu çikolata kutusu, hediye vereceğiniz kişi için tam bir moral kaynağı olacaktır. Çikolata kapları da kişiye özel olarak tasarlanmaktadır. Kutunun üzerinde elinde çiçekler olan sevimli bir ayıcık yer almaktadır. Bu çikolata kutusunun üzerine hediye vereceğiniz kişinin ismini yazdırarak hediyenizi daha anlamlı ve özel hale getirebilirsiniz.

Sevgilime geçmiş olsun hediyesi

Sevgililer İçin Romantik Çikolatalar

Çok sevdiğiniz sevgiliniz hasta oldu ve onun için en güzel ve anlamlı geçmiş olsun hediyesini almak istiyorsunuz. Böyle bir hediyeyi dışarıda bulmak çok zor olabilir fakat bizim için çok kolay! En güzel geçmiş olsun hediyesini almak için tam da doğru yerdesiniz. Sevgilime seni çok seviyorum çikolatası, en güzel ve aşk dolu geçmiş olsun hediyesi alternatifi olabilir. Çok güzel bir tasarıma sahip dış kutusunun içinde de birbirinden anlamlı ve romantik çikolata kapları yer almaktadır. Her çikolatayı yediğinde ayrı bir mutlu olacak ve çikolata kaplarının üzerinde yer alan notları okudukça size olan aşkı artacaktır.

Kişiye Özel Canım Annem Çikolata Kavanozu

Anneye Geçmiş Olsun Hediyesi Ne Alınabilir

Anneler her şeyin en güzeline ve en özeline layıktır. Bir evde anne hasta oldu mu tüm evin işleyişi bozulur ve tüm düzen yıkılır. Bu yüzden annelerimizin sağlıklı ve moralli kalması için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. Kişiye özel canım annem çikolata kavanozu ile bunu başarmanız mümkündür. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan bu çikolata kavanozu kişiye özel tasarlanmaktadır. Kavanozun üzerine anneniz ile olan bir fotoğrafınızı koydurabilirsiniz. Böylece anneniz daha mutlu olacaktır. Çikolata kaplarının üzerindeki baskı ile kavanozun üzeri baskı aynı olmaktadır.

Kişiye Özel Mesajlı Harf Çikolata

Geçmiş Olsun Dileklerinizi Harf Çikolatalarla İletin

Sevdiğiniz biri için geçmiş olsun hediyesi arıyor ve bir türlü güzel bir hediye bulamıyor musunuz? Kişiye özel mesajlı harf çikolata, sizler için iyi bir hediye alternatifi olabilir. Oldukça şık ve romantik bir tasarıma sahip kalpli çikolata kutusunun içerisinde harflerle kaplı çikolatalar yer almaktadır. Her bir çikolata kabının üzerinde harfler bulunmakta ve bu harfleri birleştirdiğinizde sevgilinize olan notunuz ortaya çıkmaktadır. Böyle bir hediye ile hem sevgilinize moral kaynağı olacaksınız hem de onun kalbini yeniden fethedeceksiniz. Böyle güzel bir hediyeyi almak için daha ne bekliyorsunuz?

Geçmiş Olsun Hediyeleri

Geçmiş Olsun Hediyesi Yastık

Geçmiş olsun hediyesi arayanlar için ayıcık etiketli ve üzerine geçmiş olsun mesajlarınızı yazdırabileceğiniz bu yastık modeli çok iyi bir hediye seçeneği olmaktadır. Ya da nazar boncuklu şık bir tasarıma sahip olan bu kutu içerisinde özel tasarım çikolatalar da düşünülebilir. Böyle bir hediye ile karşınızdakine ne kadar özel olduğunu hissettirebilirsiniz. Ayrıca bu çikolatalar sayesinde moral bulacak ve hastalığını çabucak atlatacaktır. İçerisinde 12 adet özel tasarım çikolata ve 4 adet yuvarlak çikolata yer almaktadır.

CEVAP VER