En Güzel Sevgili Kitapları

Sevgiliye Hediye Kitap
Kitapların birine verilebilecek en güzel hediye olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Diğer bir gerçek ise insanların en çok sevgililerine hediye aldığıdır. Bu iki gerçek bir araya geldiğinde ise sevgiliye hediye kitap ortaya çıkıyor. Üstelik bu kitabı yalnızca sevgiliniz için siz yazdıysanız bu hediye daha çok anlam kazanacaktır. Bu kitap sevgilinize ona olan aşkınızı anlatabileceğiniz en romantik yöntem olacaktır. Kendi el yazınız ile oluşturabileceğiniz gibi aşk konusunda uzman kişilerce sizin için oluşturulmuş olan bu romantik kitaplar duygularınızın tercümanı olacak. ‘Senin hakkında sevdiğim şeyler‘ ya da ‘Bize dair her şey kitabı‘ gibi hatıra defteri formatında anımsatıcı romantik figürler ile oluşturulan sayfalara aşkınızı yazarak romantik kitaplar oluşturabilirsiniz. Herkesin yaptığı gibi işin kolayına kaçarak sevgiliye aşk kitabı alacağınıza o aşk kitabını kendinizin yazması hediyenizi daha değerli kılacaktır. Kitabınıza ‘Sevgili kitabı‘ ismini vererek, kitaplara konu olacak kadar büyük bir aşk yaşadığınızı da sevgilinize göstermiş olacaksınız. Hazırladığınız kitaba aşkınızın özel anlarını taşıyan fotoğraflarınızı da ekleyebilirsiniz. Özel illüstrasyon çizimleri ve romantik mesajlar içeren bu kitaplar, kitaplığınızın en güzel yerini süsleyecek. Sevgilinizle aranızdaki ilişkinin durumuna göre her kategoride bir kitap bulmak mümkün. Kalbini kırdığınız sevgilinizden özür dilemek, hayatınıza anlam katan aşkınızın dünyaya gelişini kutlamak, onu biraz ihmal ettiyseniz gönlünü kazanmak, hayatınızın bir parçası olduğu için teşekkür etmek ya da hastalandığında moral vermek için kısacası onu çok sevdiğinizi göstermek için hazırlanan bu kitaplar kaçmaz.

Sevgilinize Hediye Edebileceğiniz Aşk Kitapları


SENİ SEVMEMİN 48 NEDENİ KİTABI

Seni Sevmemin Nedenleri Kitabı
fiyat
Mutlu, huzurlu bir yaşamın sırrı sevmek ve sevilmektir. İnsanlar sevdikleri tarafından sevildiğinin her zaman hissettirilmesini isterler. Kalbiniz onun için ne kadar coşsa da bunu ona hissettirmediğiniz sürece bir anlamı olmaz. Onu ne kadar çok sevdiğinizi gösterebileceğiniz bir yardımcıya ihtiyacınız varsa tam size göre bir hediyemiz var. Onu sevmeniz için birçok nedeniniz olabilir. Hayatınızın anlamı olan sevdiğiniz kişiye onu neden sevdiğinizi gösterecek ‘Seni sevmemin 48 nedeni’ isimli bu kitabı hazırladık. İçerisinde özel illüstrasyonlar ve romantik sözler bulunan bu aşk kitabı ile sevginizi tam anlamıyla ifade edebilirsiniz. Sevgililer günü, doğum günü ya da yıldönümlerinizde tercih edebileceğiniz bu hediye ile aşkınızın gücüne güç katacaksınız.

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN SEVGİLİM KİTABI 

Sevgiliye hediye romantik kitaplar
fiyat
Hediye doğum günleri gibi özel günlerin olmazsa olmazlarındandır. Hele ki bu özel gün sevgilinizin doğum günü ise hediyelerin en güzelini almak istersiniz. Bütçenizi aşacak pahalı hediyeler yerine aşkınızı ifade edip, hislerinize tercüman olacak bir hediye arıyorsanız size harika bir önerimiz var. Sevgiliye özel hazırlanmış doğum günün kutlu olsun kitabı. Sevgilinizin doğum gününü sadece bir mesaj ile değil, tam 54 sayfa içerisinde özel illüstrasyon çizimleri ve romantik doğum günü mesajları bulunan bu kitap ile kutlayabilirsiniz. Her sayfada yaş pasta, konfeti, balon, mum resimleri eşliğinde ayrı kutlama mesajı bulunan doğum günün kutlu olsun sevgilim kitabı sevgilinizin aldığı en romantik doğum günü hediyesi olacaktır. Kaliteli şık tasarımıyla göze de hitap eden bu hediye ile aşkınızın kalbindeki hedefi 12 den vuracaksınız. Ben illaki pahalı takılar alacağım diye bir düşünceniz olsa da bu kitap mükemmel bir ikinci hediye olacaktır. Bu anlamlı güne daha da anlam ve romantizm katarak neşeli ve eğlenceli geçmesini sağlayacak.

SENİN HAKKINDA EN SEVDİĞİM ŞEYLER KİTABI

Sevgili Kitapları
fiyat
Sevgilinize özel bir gününüz için klasikleşmiş hediyelerin ötesinde farklı bir şeyler arıyorsanız, ona onu anlatan bir kitap yazmaya ne dersiniz? 96 sayfadan oluşan sorulara aşkınıza özel cevap vererek oluşturacağınız bu kitap ile içine emeğinizi, aşkınızı katan bir hediye hazırlayabilirsiniz. Romantik resimler eşliğinde aşkınızı kaleme almak hem siz hem de sevgilinizi çok heyecanlandıracaktır. Aşkınızı anlatan en iyi şarkının ne olduğu, onu düşündüğünüzde aklınıza gelen ilk şeyin ne olduğu, beraber en çok neye güldüğünüz ve en büyük hayaliniz gibi aşkınızı anlattığınız bir kitap hazırlamak aşkınızın gücüne güç katacaktır. Bu kitap ayrıca hayatınızın ileriki yıllarında zaman zaman açıp birlikte okuyup inceleyerek aşkınızın temelini oluşturan bu güzel günlere geri dönmenizi sağlayacaktır. Her çevirdiğiniz yaprak aşkınızın ilk günkü gibi taze kalmasını sağlayacak ve aşkınızı yeniden alevlendirecektir. Aşkın rengi olan kırmızı renkte kaliteli sert kapağı bulunan kitabın üzerinde Senin Hakkında Sevdiğim Şeyler Yazısı yer almaktadır.

HAYAT SENİNLE DAHA GÜZEL KİTABI 

Hayat Seninle Daha Güzel Kitabı
fiyat
Hayatınıza anlam katan sevgilinize aşkınızı anlatmak istiyorsunuz ancak kalbinizdeki kelimeleri dilinize dökemiyorsanız size yardımcı olacak bir fikrimiz var. Sizin için hazırlanan 25 sayfalık ‘Hayat Seninle Daha Güzel’ kitabının her sayfasında hazırlanan özel illüstrasyonlar eşliğinde sevgiliye söylenebilecek en anlamlı ve güzel sözler var. Ayrıca kitabın başına sevgiliniz ile birlikte fotoğrafınızı yapıştırabilir ya da isimlerinizi yazabilirsiniz. Birinci sınıf kuşe kâğıda basılan bu kitap kitaplığınızda muhakkak yer almalı. Esprili ve romantik içeriğinin yanı sıra bu kitap şık tasarımıyla da dikkat çekiyor. Kız ve erkek çöp adamlardan oluşan sevgililerin konuşma balonları içerisinde yer alan aşk dolu mesajları sevgiliniz okudukça o mesajların aslında size ait olduğunu bilerek tekrar tekrar okumak isteyecektir. Hayat seninle daha güzel kitabı ile aşkınız daha güzel hale gelecektir.

ÇİFTLERE ÖZEL BİZE DAİR HER ŞEY KİTABI

sevgiliye hediye kitap
fiyat
Özel bir güne özel bir hediye arayan sevgililer buraya. Sevgilinize aşkınızı anlatabileceğiniz içinde aşkınıza dair her şeyin olduğu bir kitap yazmaya ne dersiniz? Bize Dair Her Şey kitabı içerisinde aşkınız ile ilgili sorulara verdiğiniz cevaplar ile aşkınızın kitabını yazarak romantik bir hediye hazırlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken 96 sayfadan oluşan aşkınıza dair sorulara gereken cevabı yazmak. Aşkınızın sevinçleri, üzüntüleri hatta korkularını kısaca en ince detaylarını yazacağınız bu kitap ile sevgilinize verdiğiniz değeri de göstermiş olacaksınız. Üstelik bu sorulara ister siz ister ikiniz birlikte cevap verip romantik bir oyun haline dönüştürebilir ya da isterseniz sevgilinize verip onun cevap vermesini isteyip aşkınız hakkında neler düşündüğü hakkında bilgi alabilirsiniz. Kitabın hemen girişinde, Mevlana’nın anlamlı bir sözü yer alıyor; Ey Canımın Sahibi Yar, Sen benimle olduktan sonra kaybettiklerimin ne önemi var…”Sonraki sayfasında ise sevgililer için fotoğraflarını yapıştırabilecekleri bir resim çerçevesi yer alıyor. Geriye kalan diğer sayfalarda ise aşkınızın kitaplara konu olacak hikayesi…

ÇİFTLERE ÖZEL ROMANTİK KUPON KİTAP

sevgili kitabı
fiyat
Kim demiş romantik birisi değilsiniz ve hatta verdiğiniz sözleri de de tutmuyorsunuz. Henüz bu romantik kupon kitabından haberleri yok herhalde. Unutulan tüm sözleri hatırlatan ve sizi dünyanın en romantik insanı unvanına kavuşturan bu kitap ile bıraktığınız kötü intibadan kurtulabilirsiniz. Yılın her haftasına özel 52 sayfadan oluşan çek defteri şeklindeki bu kitapta BANA SÖZ VERMİŞTİN cümlesi ile başlayan çeşitli aktiviteler var. Hayat koşuşturmacası, iş yoğunluğu derken sevgilinize ya da eşinize yeterince vakit ayıramıyor ve neler yapacağınız konusunda aklınıza orijinal fikirler gelmiyorsa mükemmel bir yol göstericisine sahipsiniz artık. Mesela birlikte kahvaltı yapacaktık aktivitesinin altına istediğiniz uygun bir zaman ve mekan yazarak sözlerinizi yazılı hale getirip, programlarınızı ona göre ayarlayabilirsiniz. Bu çiftlere özel romantik kupon kitap ile onunla vakit geçirebilmek için çabaladığınızı gören sevgiliniz ise onu ihmal ettiğiniz düşüncesinden sıyrılıp size yeniden âşık olacaktır.

SEVGİLİLERE ÖZEL AŞKIMIZIN ALFABESİ KİTABI 

Sevgililere Özel Aşkımızın Alfabesi Kitabı
fiyat
Ona olan aşkınızı anlatmaya kelimeler yetmiyorsa bu kitap ile tüm alfabe elinizde yazın yazabildiğiniz kadar. A dan Z ye tüm harflerle sayfa sayfa tüm duygularınızı kendi el yazınızla kaleme alabilirsiniz. Sevgililer günü ya da yıldönümlerine özel orijinal ve oldukça romantik olan sevgililere özel aşkımızın alfabesi kitabı 32 sayfadan oluşmakta. Kalın, sağlam şık kapağı ve spiral telle çevrilmiş sayfaları ile kalbe olduğu kadar göze de hitap ediyor. İlk sayfasında yer alan ‘Kimden Kime’ bölümünde hazırlanan karelerin içerisine sevgilinizle isimlerinizi yazarak ya da fotoğraflarınızı yapıştırarak size özel hale getirebilirsiniz. Geriye kalan alfabenin harfleriyle hazırlanmış sayfalara ise her harf ile başlayan kelimelerinizle aşkınızı anlatacaksınız. Ona olan duygularınızı ifade ettiğiniz kelimelerle, kendi el yazınızla hazırladığınız bu romantik kitap paha biçilemez bir hediye olacaktır. Tekrar tekrar açılıp okunacak bir başucu kitabı haline gelecek olan sevgililere özel aşkımızın alfabesi kitabı, yıllar geçtikten sonra bile aşkınızın hoş bir hatırası olarak kalacaktır.

SEN HASTALANDIĞINDA BEN KİTABI 

sevgili kitabı
fiyat
İnsanlar hangi çeşit hastalığa sahip olurlarsa olsunlar en az ilaçlar kadar morale de ihtiyaçları vardır. Moral ilaçların en büyük destekçidir. Hastalanınca biraz daha nazlı hale gelen sevdikleriniz sizden de özel ilgi bekliyor olabilirler. Hasta olan yakınlarınıza özel morallerini düzeltebilecek güzel bir hediye hazırladık. İçerisinde çeşitli illüstrasyonlar ve sevimli figürlerin yer aldığı 96 sayfadan oluşan Sen Hastalandığında Ben kitabı ile geçmiş olsun dileklerinizi iletirken yanında olamadığınız zamanlarda da yokluğunuzu hissettirmeyeceksiniz. Komik figürler ve esprili cümleler ile yüzünde tebessüm oluşturacak hastalığının bir an önce iyileşmesine yardımcı olacaksınız. Eşinize, sevgilinize, çocuklarınıza, dostlarınıza ya da anne babanıza hediye edebileceğiniz Sen Hastalandığında Ben kitabı ile asık suratlı hasta imajına son vereceksiniz.

BİN KERE ÖZÜR DİLERİM KİTABI 

Bin Kere Özür Dilerim Kitabı
fiyat
Kalp kırmak kolay tamir etmek ise oldukça zordur. Bazen her yolu denersiniz ama kırılan o kalbi bir türlü eski haline getiremezsiniz. Yaptığı hatayı anlayıp özür dilemek büyük erdemdir ancak sevdiğinizin kalbini onarmaya bu da kâfi gelmediyse size affetme garantili bir önerimiz var. Yaptığı hatalara rağmen özür dilemeyi küçümseyen çok sayıda kibirli insan varken içerisinde farklı boyutlarda bin kere “ÖZÜR DİLERİM” mesajı bulunan bu 200 sayfalık kalın kitap imdadınıza yetişiyor. Kalbini kırıp üzdüğünüz tüm yakınlarınıza armağan edebileceğiniz Bin Kere Özür Dilerim kitabı ile sevdiklerinizin yüzünde tebessüm oluşturacak ve sizi affetmelerini sağlayacaksınız.

BİN KERE TEŞEKKÜR EDERİM KİTABI

Bin Kere Teşekkür Ederim Kitabı
fiyat
Yaptığı iyilikler karşısında ne kadar teşekkür etsem azdır diyeceğiniz sevdiklerinize bin kere teşekkür etmeye ne dersiniz. Sizi doğurup büyüten annenize, her zaman örnek olan babanıza, en iyi dert ortağınız olan kardeşinize, hayatınızı paylaştığınız eşinize, kalbinizi fetheden sevgilinize kısacası tüm sendiklerinize hayatınıza kattığı değer için teşekkür edebilirsiniz. 98 sayfadan oluşan ve bu sayfaların her tarafında TEŞEKKÜR EDERİM yazılı bu kitabı, başlarda yer alan KİMDEN KİME bölümüne, bin kere teşekkür etmek istediğiniz kişinin ve sizin fotoğrafınızı yapıştırarak daha özel bir hale getirebilirsiniz. Esprili olduğu kadar etkileyici olan bu hediye ile sevdiklerinizin sizin için yaptıklarının ne kadar değerli olduğunun farkında olduğunuzu da göstermiş olacaksınız. Bir vefa göstergesi olan bin kere teşekkür ederim kitabı ile sevdiklerinizin yüzünde gülücükler oluşturacaksınız.

CEVAP VER