Hemşirelere Alınabilecek Hediyeler

hemşireye ne hediye alınabilir
Sıradan bir günde veya Hemşireler gününde alınabilecek hediyeler ile hemşire arkadaşınızı veya yakınınızı mutlu edebilirsiniz. Hemşirelik mesleğinin ne kadar önemli bir meslek olduğunu hatırlatan ve hemşirelerin kendilerini özel hissetmelerini sağlayan, hemşireler günü için harika hediye fikirlerimiz var. Bu hediye fikirleri ile siz de düşünmekten kurtulacaksınız. Hemşireye alınabilecek hediyeler arasından, bütçenize ve hemşire yakınınızın tarzına uygun bir ürün seçimini yapabilirsiniz. Hemşireye hediye olarak tercih edilebilecek ürün önerileri için makalemizin devamını okumanızı öneriyoruz.

Hemşireler Günü Ne Zaman?

hemşirelere hediye
Hemşirelik, doğumumuzdan ölümümüze kadar, insanların yaşamına büyük bir katkısı olan meslek grubudur. Hemşirelerin özel olarak anılması ve değer görmesi için her yıl 12 Mayıs tarihi Dünya Hemşireler Günü olarak kutlanmaktadır. Dünya Hemşireler Günü’nün 12 Mayıs olarak tercih edilmesinin nedeni ise; 1820 yılında İtalya’nın Floransa kentinde doğmuş olan İngiliz Florence Nightingale’nin, modern hemşireliğin kurucusu olarak tarihe geçmiş olmasıdır. Florence Nightingale, Kırım Savaşı sırasında İstanbul’daki Selimiye Kışlasında da hemşirelik görevi yapmıştır. Florence Nightingale’ın doğum günü olan 12 Mayıs tarihi, tüm dünyada Hemşireler Günü olarak kabul edilmektedir. 12-18 Mayıs tarihleri arası da Hemşirelik Haftası olarak kutlanmaktadır. Hemşireler Günü kutlamalarında, ilk Türk hemşire olarak tarihe geçmiş olan Gevher Nesibe hanım da anılmaktadır.


Hemşirelere Ne Hediye Alınır?

hemşire için hediye
Hemşireler gününde, hemşire yakınınızı mutlu etmek için, özel bir hediye tercihi yapabilirsiniz. Özel hediyeler olarak, hemşireler için hazırlanmış ürünler bulunmaktadır. Hemşirelere özel olarak tasarlanan bu ürünler arasında seçim yapabilirsiniz. Hemşireler için uygun olan hediyelerin her biri, kişiye özel olarak tasarlanmaktadır. Bu yüzden de, hediyenin üzerine hemşire bayanın ismini yazdırabilirsiniz. Bu özelliği ile dikkat çeken hemşire hediyeleri, Dünya Hemşireler Günü’nün kutlanması için ideal bir tercih olacaktır. Hemşireler gününü kutlamak için tercih edilecek bir alternatif olarak pasta yaptırmanızı öneriyoruz. Hemşireler gününe özel bir kutlama mesajının yer aldığı pasta, hem yakınınızı hem de birlikte çalıştığı iş arkadaşlarını mutlu edecek bir hediye olacaktır. Pasta ile birlikte, özel ve anlamlı bir hediye de vermek isterseniz, aşağıda yer verdiğimiz ürün tavsiyelerini inceleyebilirsiniz. Seçeneklerin tamamı, hemşireler gününde hemşireye alınabilecek ürünlerden oluşmaktadır.

En Güzel Hemşire Kupa BardakEn Güzel Hemşire Kupa Bardak

Hemşirelerin yüzünü güldürecek, enerjisini güçlendirecek çok özel hemşireler günü hediyeleri arasından kişiselleştirilenleri her zaman tavsiye ediyoruz. Kişiye özel olarak hazırlanan bu hediyeler ile hemşireler gününü en güzel şekilde kutlamış olacaksınız. Hemşirelere özel olarak hazırlanan kupa bardak üzerinde, hemşirenin fotoğrafını baskı yaptırabilir ve ismini yazdırabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde oldukça dikkat çekici ve anlamlı bir hediye olacaktır. Yoğun iş temposunda çalışan hemşirelerin stresini azaltacak kahveleri içerken, bu keyifli kupa bardak kendilerini daha huzurlu hissetmelerini sağlayabilirsiniz. Kupa bardağı sipariş ettiğinizde, tamamen size özel olarak hazırlanıp kargolanmaktadır.

Hemşirelere Özel Telefon KapaklarıHemşirelere Özel Telefon Kapakları

Hemşirelere özel olarak hazırlanan bir çok hediye seçeneği mevcut. En çok tercih edilen hediyeler arasında kişiselleştirilen ürünler yer almaktadır. Hediye edilecek hemşirenin ismine özel olarak hazırlanan bu ürünlerden, telefon kapakları da oldukça dikkat çekmektedir. Günlük yaşamın en temel ihtiyaçlarından biri olan cep telefonları, kişiye özel olarak tasarlanan telefon kapakları daha dikkat çekici olmaktadır. Hemşireler gününde, hemşire yakınıza alabileceğiniz hem ekonomik hem de değerli bir hediye olacağını belirtmek isteriz. Uygun maliyeti ile birlikte, ilgi çekici tasarımıyla çok şık bir hediye olmaktadır. Hemşireye özel olarak tasarlanan telefon kapağı üzerine, hediye edeceğiniz hemşirenin ismini yazmak da, ayrıca anlam katacaktır.

Hemşirelere Özel Masa SaatiHemşirelere Özel Masa Saati

Hemşireler için alınabilecek en kullanışlı hediyelerden birisi de; saatlerdir. Özellikle yoğun geçen gece nöbetlerinde en çok kullandıkları aksesuarların başına saatler gelmektedir. Saatin ne kadar geçtiğini bakarken, kendi ismini göreceği özel hemşire saatini görmek, motive edici bir durum olacaktır. Hemşirelere özel olarak tasarlanmış olan bu masa saat üzerine, hediye edeceğiniz hemşirenin ismini yazdırma imkanınız da bulunmaktadır. Böylesine ilgi çekici ve güzel bir hediye ile, hemşirelerin gününü kutlamak sizin için de çok keyifli olacaktır. Hemşire arkadaşınızın mutlu olacağı ve kendini özel hissedeceği en harika hediyelerden birisidir.

Hemşirelere Özel Makyaj AynasıHemşirelere Özel Makyaj Aynası

Hemşireler de diğer tüm kadınlar gibi makyaj yapmaktan ve güzel görünmekten hoşlanırlar. Vakit buldukça makyajlarını tazeleyebileceği ve makyajını kontrol edebileceği güzel bir aynaya sahip olmak da oldukça keyifli olacaktır. Hemşireler için özel olarak tasarlanan makyaj aynası da çok şık ve ekonomik bir hemşireler günü hediyesi olacaktır. Bütçenizi zorlamadan, hastanenizdeki tüm hemşirelere bu hediyeden alabilirsiniz. Ya da tanıdığınız sevdiğiniz hemşirelerin her biri için isimlerine özel olarak bu makyaj aynasından yaptırabilirsiniz. Kadınların en çok kullandığı aksesuarlardan biri olan makyaj aynaları, mesleğe özel olarak hazırlandığında ise daha dikkat çekici ve mutluluk verici olmaktadır.

Hemşirelere Özel Kitap Okuma AyracıHemşirelere Özel Kitap Okuma Ayracı

Okumayı, araştırmayı, kendini geliştirmeyi seven hemşireler için kitap okuma alışkanlığı vazgeçilmez bir unsurdur. Kitap okuma alışkanlığına sahip olan hemşire yakınınız için bu harika hediyeyi tercih edebilirsiniz. Kitap severlerin en çok kullandığı ürünlerin başında gelen kitap ayraçları, kişiye özel olarak hazırlandığında ise çok daha fazla ilgi çekici olmaktadır. Hemşireler için özel olarak tasarlanan bu kitap ayracı üzerine hediye edeceğiniz hemşirenin ismini de yazdırabiliyorsunuz. Hem çok özel ve anlamlı hem de kullanışlı bir hediye olacaktır. Kitap okumayı seven hemşireler için ideal bir hediyedir. Tüm hemşire arkadaşlarınıza bu kitap ayracından yaptırarak hediye edebilirsiniz. Böylece, uzun yıllar boyunca sizi sevgiyle hatırlamalarını sağlamış olursunuz.

Hemşirelere Özel Resimli YastıkHemşirelere Özel Resimli Yastık

Dinlenmeye ve rahatlamaya en çok ihtiyacı olan mesleklerin başında hemşireler gelmektedir. Bazen başlarını koyabileceği, bazen de yaslanabileceği bir yastık onları için lüks diyebiliriz. Hemşirelere özel olarak tasarlanan bu yastık, hem rahat bir kullanıma sahip hem de dikkat çekici bir dekoratif aksesuar olmaktadır. Hastane odasında veya evinde kullanabilecekleri en şık hediyelerden birisidir. Kişiye özel olarak hazırlanabilen özelliği sayesinde, yastığın üzerine isim yazdırabilir ve fotoğraf baskı yaptırabilirsiniz. Hemşireler günü için çok özel bir hediye olarak tercih edebileceğiniz en iyi ürün seçeneklerinden birisi olduğunun altını çizmek isteriz.

Hemşirelere Özel Kupa BardakHemşirelere Özel Kupa Bardak

Kupa bardakların hemşireler için ne kadar önemli bir eşya olduğunu yineleyebiliriz. Yoğun bir iş temposu ile çalışan hemşireler, dinlenme molalarında bir kahve veya çay ile streslerini atmaktadırlar. Bu durumda da kullandıkları kupa bardaklar büyük önem taşımaktadır. Yoğun geçen mesailerde kendisini daha iyi hissetmesi için moral olabilecek nitelikteki kupa bardaklar, hemşireler günü için mükemmel bir hediye seçimi olmaktadır. Hemşirelere özel olarak tasarlanmış olan bu özel kupa bardak ile siz de sevdiğiniz hemşire yakınınızı mutlu edebilirsiniz. Kupa bardak üzerine hemşirenin ismini de yazdırabilme imkanınız vardır.

İsme Özel Kalpli Bayan Kolyeİsme Özel Kalpli Bayan Kolye

Değer verdiğiniz bir bayan için alınabilecek en şık hediyelerden birisi takılardır. Her bayan takı kullanmaktan hoşlanır. Buna hemşireler de dahildir. Hemşireler günü için sevdiğiniz arkadaşınıza özel bir hediye almak istiyorsanız, bu kolye kesinlikle tavsiyemizdir. Hemşire arkadaşınızın ismine özel olarak hazırlatacağınız kolye, çok şık ve unutulmaz bir hediye olacaktır. Gümüş üzerine altın kaplama özelliği sayesinde de kaliteli ve dayanıklı bir hediye olacaktır. Hemşireler gününde ne hediye alabilirim diye düşünenler için çok iyi bir alternatif olduğunu söyleyebiliriz. Hemşirelik mesleğine sahip arkadaşınızın kalbini çalmak istiyorsanız, bu hediye çok doğru bir seçim olacaktır.

Kalp Kutuda Fotoğraflı ÇikolatalarKalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar

Bayanlar için çikolata tutkusu hiç geçmeyecek bir alışkanlıktır. Özellikle de kendilerini stresli ve yoğun hissettiklerinde mutlaka bir çikolataya ihtiyaç duymaktadırlar. Mutluluk hormonunun salgılanmasını sağlayan çikolatalar, hediye olarak da tercih edilebilmektedir. Hemşireler günü hediyesi olarak, sevdiğiniz arkadaşınıza bu çikolatalardan yaptırabilirsiniz. Çikolataların ambalajı kişiye özel olarak hazırlanmaktadır. Ambalajı üzerine, hediye edeceğiniz hemşire arkadaşınızın fotoğrafını baskı yaptırabilirsiniz. Aynı zamanda, hemşire arkadaşınız için hemşireler günü kutlaması sözcüğü ve ismini de yazdırabilme imkanınız vardır. Yoğun iş temposunda çalışan hemşire arkadaşınız için mükemmel derecede motive edici bir hediye olacaktır.

hemşireler gününe özel hediyeSevgililere Özel Fotoğraf Baskılı Kol Saatleri

Hemşire bir sevgiliniz ya da eşiniz varsa ve onun hemşireler gününü en özel hediye ile kutlamak istiyorsanız, sizin için harika bir hediye önerimiz var. Kişiye özel olarak hazırlanan bu kol saatleri, hem sizin hem de hemşire eşinizin kullanabileceği çok anlamlı bir ürün çeşididir. Hemşirelerin olmazsa olmaz aksesuarlarından birisi olan kol saatleri, kişiye özel tasarımıyla daha da dikkat çekici olacaktır. Hemşire sevdiğiniz için, özel fotoğraf baskısı ile tasarlatabileceğiniz bu kol saati, çok iyi bir hemşireler günü kutlaması olacaktır. Kol saatlerinin üzerine baskı yaptıracağınız fotoğrafın, birlikte çekildiğiniz en anlamlı fotoğraf olmasına özen göstermelisiniz.

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolyeİstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

Hemşire sevgiliniz, eşiniz veya anneniz için alabileceğiniz en özel hediyelerden birisidir bu ürün. Özel istridye içinden çıkan gerçek inci kolye ile hem şaşırtır hem de mutlu edebilirsiniz. Hemşireler günü için tercih edilebilecek en şık aksesuarlar arasında yer almaktadır. Bayanların vazgeçemediği eşyalarından olan kolyeler, özel günler için çok iyi bir hediye seçimi olmaktadır. Bu kolyenin gerçek inciye sahip olması da, hediyeyi daha kaliteli ve anlamlı kılmaktadır. Hemşire yakınınız için kaliteli bir hediye arayışındaysanız, bu ürünü kesinlikle öneriyoruz. Kullanıldığında çok şık bir görünüm yansıtan inci kolye, hemşireler gününün kutlanması için iyi bir tercih olacaktır.

Şırınga Şeklinde KalemŞırınga Kalem

Hemşireler günü hediyesi olarak, hemşirelik mesleğine sahip yakınınız için bu kullanışlı ürünü tercih edebilirsiniz. Anahtarlıklar herkesin kullandığı en önemli aksesuarlardır. Hemşireler günü için de, hem bütçenizi sarsmayan hem de özel ve anlamlı bir hediye olarak bu ürünü seçebilirsiniz. Kişiye özel olarak tasarlanan anahtarlığın üzerine, hediye edeceğiniz kişi için anlamlı bir fotoğrafı baskı yaptırabilirsiniz. Fotoğraf baskısı ile birlikte özel bir mesajınızı da yazdırabilirsiniz. Özel mesaj olarak, isterseniz hemşireler gününü kutlarsınız, isterseniz de onu ne kadar çok sevdiğinizi belirtirsiniz.

hemşireye hediyeAbur Cubur Konserve Kutusu

Genç hemşirelerin bayılacağı bir hediye seçimi olabilecek bir ürün; abur cubur konserve kutusu. Özel kutu içinde yer alan abur cuburlar ile hemşirelik mesleğine sahip arkadaşınızı mutlu etme şansına sahip olursunuz. Genç bayanların vazgeçemediği aburcuburlar, çok iyi bir hediye seçimi de olmaktadır. Yeni hemşire olmuş arkadaşınızın hemşireler gününü kutlamak için bundan daha lezzetli bir hediye olamaz. Abur cuburları tüketirken, sizi hatırlamasını ve yüzündeki tebessüm ile iş stresinden kurtulmasını sağlayacaksınız.

CEVAP VER