Öğretmenler Günü için Anlamlı Hediyeler

Öğretmenler günü için anlamlı hediye fikirleri. Öğretmenlik mesleğinin, kutsal bir meslek olduğunu, bu mesleği icra eden öğretmenlerin ise, özel ve önemli insanlar olduğunu hepimiz biliyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Günü için alınabilecek hediyeleri, bir de “Anlamlı Öğretmenler Günü Hediyeleri” başlığı altında kaleme almayı uygun buldum. Öğretmeninizin her baktığında gurur duyacağı, kendini mutlu hissedeceği, daha çok duygu dünyasına hitap eden özel hediye fikirleri! Neden anlam yönü ağır basan öğretmenler günü hediyesi? Çünkü bu şekilde, özel hediyeler ile öğretmene duyulan saygının ve sevginin daha özel bir şekilde ifade edilebileceğini düşünüyoruz. Öğretmenlerin duygu dünyası çok geniştir. Bunun nedenini soracak olursanız; Daha çok okumak, daha çok araştırmak, öğrenciye daha fazla verimli olmak ve en önemlisi insanı anlamak! Bir öğretmende var olan bu özellikler, öğretmenin duygu dünyasını daha fazla olgunlaştırır. Öğretmenler, hem veliler ile diyalog kurmayı, halden anlamayı başaran kişiler, hem de miniklerin ve çocukların dilinden anlayan özel insanlardır. İşte bu insanlara, klasik veya sıradan bir ürünü, öğretmenler günü hediyesi olarak armağan etmenin pek de doğru olmayacağını düşünüyoruz. Mesela; Öğretmenler günü hediyesi olarak öğretmene parfüm hediye etmek gibi! Sözü çok uzatmadan, öğretmenler gününe özel hediye fikirleri neler hep birlikte bakalım!

Öğretmenler Günü için Anlamlı Hediyeler


Kişiye Özel Yıldız Ödülü

Kişiye Özel Yıldız Ödülü

Öğretmenler gününde, erkek ve bayan öğretmene alınabilecek şık bir yıldız ödülü! İsme özel düzenlenen Kişiye Özel Yıldız Ödülü ile öğretmeninize, yıllarca unutamayacağı çok anlamlı bir hediye vermiş olacaksınız! Kişilere plaket ve ödül verilmesi, takdir edildikleri, başarılarının devamının temenni edilmesi gibi anlamlara gelir. Bu kategorideki hediyeler, insanların kalbini okşarken, her baktıklarında ise mutluluk uyandıran hediyelerdir. Kişiye Özel Yıldız Ödülü de, öğretmeninizin evinde, masasında, vitrininde, Tv Ünitesinde, kitaplığında yıllarca gururla bakacağı ve sizi hatırlayabileceği çok özel bir armağandır. Kişiye Özel Yıldız Ödülü Öğretmenler Günü için çok anlamlı hediyelerden biri! Bu ürünü sipariş edeceğiniz zaman, öğretmeninizin adını ve soy adını belirtmeyi unutmayınız ve en az 2 iş günü öncesinden sipariş etmeniz gerekmektedir. Bu hediyelik ürün, kişiye özel olarak düzenleneceği için, geç sipariş vermeniz halinde 24 Kasım Öğretmenler Gününe yetişmeyebilir.

Başarılı Öğretmenime Başarı Ödülü

Başarılı Öğretmenime Başarı Ödülü

Öğretmeninizin, başarılarınızdan dolayı sizinle gurur duyması sizi nasıl mutlu ediyorsa, sizin de öğretmeninizi başarılı bulduğunuzu ifade etmeniz O’nun için son derece mutluluk verici olacaktır. Hem de bu ifade ediş şekli oldukça şık bir hediye ile olacak! Kristal kadar parlak ve saydam akrilik cam üzerine, öğretmeninizin ne kadar iyi bir öğretmen olduğunu, branşında ne kadar başarılı olduğunu şık bir şekilde öve bilir ve O’nu son derece mutlu kılabilirsiniz. Başarılı Öğretmenime Başarı Ödülü, öğretmenler günü hediyesi olarak yine öğretmeniniz için en anlamlı hediyelerden biri… Bu son derece şık dekoratif aksesuarı, coğrafya, tarih, edebiyat, matematik, fizik, kimya, biyoloji, sınıf öğretmeni kısacası tüm branşlardaki öğretmenlere, hem doğum günü için, hem de 24 kasım için gönül rahatlığı ile armağan edebilirsiniz.

Öğretmenler günü hediyesi

Kişiye Özel Öğretmenime Benim Şiirim Plaketi

Günler öncesinden, sevgili öğretmeniniz için kalbinizden geçen en güzel duyguları oturdunuz ve bir şiir ortaya çıkardınız! Bu şiir kıyıda köşede kalmamalı! Öğretmeninize duyduğunuz o kocaman sevgiyi bir şiir olarak yazdıysanız, gelin bu şiiri böylesine şık bir plaket üzerine işleyin ve bu değerli şiiri öğretmeninize öğretmenler günü hediyesi olarak armağan edin! İster şiirinizi, ister Öğretmeninize olan özel mesajınızı Kişiye Özel Plaket üzerine işleyebilirsiniz! Cam içerisinde kusursuz bir görünüme sahip olan Kişiye özel siyah plaket üzerindeki yazı fontu el yazısı şeklindedir. Böylesine anlamlı ve özel bir plaketi, öğretmeninizin hayatı boyunca saklayacağını ve kendini çok mutlu hissedeceğini garanti ederiz. “Canım Öğretmenim”,”Seni Çok Seviyorum Öğretmenim” diye başlayan bir şiir, zaten başlı başına öğretmeninizi mutlu kılacak ve gururlanmasını sağlayacaktır.

Kişiye Özel Kalpli Seramik Hat Sanatlı Tabak

Kalpli Seramik Hat Sanatlı Tabak

Kalp tasarımı ve son derece dekoratif görüntüsü ile Kişiye Özel Kalpli Seramik Hat Sanatlı Tabak bu sefer öğretmeninize özel hazırlanacak! Öğretmeninizin isminin üzerinde yer alacağı seramik tabak, masa üzerinde mükemmel bir dekor olacaktır. Hat Sanatı ile yazılmış yazılar çok şık ve daha özel oluyor! Kişiye Özel Kalpli Dekoratif Tabak üzerine yazılan isimler de son derece şık ve özel olacaktır. “Öğretmenler günü için özel ne hediye alabilirim?” diyorsanız, bu ürünü kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz…

Hediye yıldönümü

Kişiye Özel Bambu ikili Kalem Seti

Sevdiklerinize güzel bir hediye vermek isterseniz, üzerinde sevdiklerinizin isimlerinin yazılı olduğu bu şık Bambu Kutulu İkili Kalem ile bunu sağlamak mümkün olabilir. Ahşabın doğal güzelliğini hepimiz biliriz, bir de bunun üzerine kişiye özel isim de eklenir ise, işte o zaman böyle bir hediye artık çok özel bir hediye olacaktır. Babalar gününde saygı değer babama ne alsam diyorsanız, Bambu Kutulu İkili Kalem güzel bir hediye seçeneği olabilir. Bambu Kutulu ikili Kalem İçerisindeki kalemlerle her yazı yazışında babanız kendini çok özel hissedecektir. Bambu Kutulu İkili Kalem üzerine istediğiniz kişinin isim ve soy ismini yazdırarak kişiye özel hale getirebilirsiniz. Bambu Kutulu İkili Kalem kutusu ve içindeki iki tane kalem özel bambu ağacından yapılmıştır. Lazer işleme yöntemi ile hem kutu hem de kalemler üzerine isimler işlenmekte ve zaman içerisinde çıkmamaktadır. Sevgilinize veya eşinize yıldönümü için de kişiye özel hediye bakıyorsanız, böyle bir hediye iyi bir hediye alternatifi olabilir. Ayrıca öğretmenler için de yine isabetli bir hediye tercihi olacaktır.

Öğretmene Özel Deri Çerçeve

Öğretmene Özel Deri Çerçeve

Özel öğretmeninize özel bir hediye vermeye hazır mısınız? Önereceğim ürün tamamen öğretmenlerimiz için özel bir hediyelik eşyadır. Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçevenin üzerine saygı değer öğretmeninize hitaben, kendi özel bir mesajınızı yazdıra bileceğiniz harika bir hediye! Öğretmeninizi ismine özel bu hediyeyle çok mutlu edeceksiniz çok! Taba ve lame deri renk seçeneklerinden istediğinizi seçin, Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçeveniz sizin istediğiniz şekilde hazırlansın. Öğretmeninize layık bir hediye arıyorsanız, Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçeve tam da aradığınız hediye. Gerçek deri ve kadifeden üretilen bu çok özel çerçevenin üzerindeki tüm yazıları siz düşünüp ekletiyorsunuz. Taba ve lame (gümüş) olmak üzere iki renk seçeneği bulunan Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçevenin üst ve alt kısmında yer almasını istediğiniz mesajınızı, öğretmeninizin ismini ve doğum günü tarihi veya istediğiniz tarihi yazdırabilirsiniz. Ya da öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçeveniz elinize ulaştığında, kendiniz çerçevenin içine öğretmeninizle birlikte çektirdiğiniz güzel bir fotoğrafınızı ekleyin ve öğretmeninize bu harika hediyeyi vererek onu çok mutlu edin! Seçim sizin!

İlginç Hediye

Kişiye Özel USB Bağlantılı Sunum Kalemi

Şimdi tavsiye edeceğimiz hediye özellikle sunum yapma işlerini bir görsel şölene dönüştürecek harika ve aynı zamanda kişiye özel bir ürün! Doğum günü için veya ziyaretlerinizde hediye almanızı gerektirecek, mesleği itibari ile sunum yapma işleri olan doktorlar, avukat veya  öğretmenlere alınabilecek çok şık ve özel bir hediye! Üstünde isminizin yazılı olduğu Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi ile sunumlarınız artık çok daha özel ve kişilikli olacak. Özellikle öğretmenlerin çok işine yarayacak olan Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi, öğretmenlere alınabilecek en güzel hediyelerden biri.  Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi ile etkileyici ve çarpıcı sunumlar için ihtiyaç duyduğunuz tüm özelliklere bu ürün ile sahip olabileceksiniz. Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi üzerinde sizin isminiz yazdığı için de kimse bu kalemi sizden alıp kullanma cesaretini gösteremeyecek! 15 metre mesafeden bile, sunumlarınızı kolaylıkla kontrol etmenize olanak sağlayacak olan, Kişiye Özel USB bağlantılı Sunum Kalemi, USB ile bilgisayarınızla kablosuz bir bağlantı aracılığı ile bağlanır ve power-point gibi sunum programları üzerinde sayfa değiştirme, ekran karartma, lazer ile işaretleme işlemlerini kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Kişiye Özel Dama Desenli Kalem

Kişiye Özel Dama Desenli Kalem

Öğretmeniniz için öğretmenler günü hediyesi, babanıza babalar günü hediyesi veya sevgilinize doğum günü hediyesi olarak, kişiye özel ve görüntüsü itibari ile zarif ve etkileyici bir kalem hediye etmekse düşünceniz, tam aradığınız özelliklerde şık bir kalem hediyesi tavsiye edeceğim. Kişiye Özel Dama Desenli Kalemi ister dama seven arkadaşınıza, isterseniz de fanatik Beşiktaş taraftarı arkadaşınıza hediye edin. Bu ürünü hediye edeceğiniz kişinin, üzerinde isim yazılı bu kalemi beğenmemesinin imkanı yok! Üzerinde çok şık dama deseni bulunan Kişiye Özel Dama Desenli Kalem üzerine isterseniz kendi isminizi yazıp, bu kalemi kendiniz gururla kullanın. Ya da arkadaşınıza, onun ismine özel hazırlanmış bir dama desenli kalem hediye edin. Plastik ve metal malzemelerin harmanlanması ile üretilmiş olan kalem şık ve özel plastik kutusu içerisinde tek olarak satılmaktadır.

hediye

Kişiye Özel Ahşap Kutu Kalem

Hediyenizin özel ve unutulmaz bir hediye olmasını istiyorsanız, yapmanız gereken şey, kişiye özel hediye seçmek olacaktır. Çünkü kişiye özel hediyeler gerçekten de, hem anlamı itibari ile hem de özel olması itibari ile unutulmaz ve çok özel hediyelerdir. Şimdi önereceğim hediye de, şık ve özel bir ahşap kutu içerisinde, kişiye özel zarif bir kalem. Üzerinde sevdiklerinizin isminin yazılı olduğu bu özel kalem ile yazı yazmak bir gurur vesilesi olacak! Kişiye Özel Ahşap Kutulu Kalem ile, derslerde, iş toplantılarında ne kadar özel olduğunuzu herkese ilan edeceksiniz ve kendinizi daha da özel hissedeceksiniz. Üzerinde isminizin yazılı olduğu ahşap kutu, dilerseniz çalışma masanızda bir isimlik misyonu da yüklenebilir. Kaleminizi kullandıktan sonra da, bu şık ahşap kutu içerisinde saklamaya ve başına bir olumsuzluk gelmemesine özen gösterirsiniz. İster bu kalemi siz kullanın, sevdiklerinize hediye edip onların de kendilerini özel hissetmelerini sağlayın. Öğretmenler günündeöğretmeninize, babalar gününde babanıza hediye edebileceğiniz Kişiye Özel Ahşap Kutulu Kalemin mavi ve kahverengi olmak üzere 2 renk alternatifi bulunmaktadır. Her iki renk seçeneği de mavi tükenmez kalemdir.

Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem

İsme Özel Dore Kutulu Kalem

Hani siz Öğretmeninize, öğretmenler günü için özel bir hediye aramıştınız ya, bu özel hediyenizin üzerinde bir de öğretmeninizin isminin yazılı olmasını yani hediyenizin kişiye özel bir hediye olmasını istemiştiniz! Buyurun öğretmeniniz için aradığınız o kişiye özel hediye karşınızda! Özel altın sarısı kutusunda ve oldukça zarif kişiye özel bir tükenmez kalem. Size armağan edilmiş olan özel bir kalemin kaybolma derdi artık tarih oluyor. Kişiye Özel kutusu içerisindeki bu şık kalem üzerinde yazan isminiz sayesinde, artık kimse sizin kaleminizi almaya cesaret edemeyecek. Dore kutusunda Kişiye Özel Kalem, yalnız ve yalnız size özel olacak ve sizin hizmetinizde olacak. Bu kişiye özel ürünü özel günlerde ve  resmi günlerde kullanışlı bir hediye vermek isterseniz rahatlıkla düşünebilirsiniz. Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem ise hem resmi, hem kullanışlı hem de kişiye özel olması nedeni ile, masaüstünde ve cebinizde bulunan sıradan kalemleri gölgede bırakacak gibi gözüküyor.  Bu ürünü Patronunuza, öğretmeninize, babanıza hiç düşünmeden hediye edebileceğiniz Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem şık kutusu ile, ilk bakıştan itibaren görenleri büyüleyecek özel bir görüntüye sahiptir. Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem üzerine istediğinizi kişinin ismini yazdırabileceğiniz gibi, kendi isminizi de yazdırıp gönül rahatlığıyla isminize özel kaleminizi kullanabilirsiniz. Kişiye Özel Dore Kutulu Kalem özel kutusu içerisinde tekli olarak gönderilecek bir tükenmez kalemdir. Kalem üzerine lazer işleme yöntemi ile isimler yazılmaktadır.

Hediye

Kişiye Özel Ahşap Kalem

Evlerde ve işyerlerinde sayıları hızla artan ve yazı yazma ihtiyaçlarımıza cevap vermeye çalışan bilgisayarlar hala kalemlerin tahtını sallayabilmiş değillerdir. Kişiler, notlarını, şiirlerini, makalelerini kısacası yazılarını hala kalemle yazmaya devam ediyorlar. Belki de kalem bir ilham aracıdır, yani kaleme dokunmadan, onu hissetmeden bir şeyler üretmek insana zor geliyordur. Hele hele bu kalem bir de özel bir kalem ise, kişiler bu kalemi ellerinden asla bırakmayı düşünmeyeceklerdir. Şimdi hediye olarak önereceğim kalem de, yine kişiye özel ve oldukça anlamlı bir kalem. Sevdikleriniz, hediye edeceğiniz bu kişiye özel kalemi asla ellerinden düşürmek istemeyecek ve yanlarından ayırmayacaklardır. Belki de en önemli sözleşmeler, en önemli kararlar sizin bu özel hediyeniz ile imzalanacaktır kim bilir! Verdiğim linkten Kişiye Özel Ahşap Kalemi, kişiye özel hale getirebilmeniz için yukarıda sepete at butonu üzerindeki bölüme, ürün üzerine yazılacak ismi belirtmeyi unutmayınız.


öğretmene hediye

Öğretmene Özel Hediye Seti

Öğretmeninizin çok beğeneceğini umduğum, hem öğretmenler günü için hem de öğretmeninize doğum günü hediyesi olarak düşünülebilecek harika bir hediye tavsiyem olacak. İçerisinde yok yok! Bu özel kutu içerisinde kalem var, kartvizitlik var ve 4GB’lik flash disk var! Sadece bu kadar da değil! Bu ürünü özel ve önemli kılan en önemli şey ise, öğretmeninizin ismine özel bir ürün olması! Kişiye Özel Öğretmen Seti ile öğretmeninizi inanılmaz mutlu edebilirsiniz. Dediğim gibi üstelik Kişiye Özel Öğretmen Seti içindeki tüm araç gereçlerin üzerinde öğretmeninizin ismi yazılı olacak.  Hayatını bizlerin eğitimine adamış olan sevgili öğretmenlerimizi Kişiye Özel Öğretmen Seti ile ödüllendirmenin, onurlandırmanın vakti geldi. İlla öğretmenler günün gelmesini ya da yıl sonu gelmesini beklemeden, çok değer verdiğiniz öğretmeninize sevginizi Kişiye Özel Öğretmen Seti ile gösterebilirsiniz. Üzerinde öğretmeninizin isim ve soy isminin bulunduğu Kişiye Özel Öğretmen Seti, içerisindeki kalem, kartvizitlik ve 4GB’lik flash disk ile hem öğretmeninizin severek kullanabileceği hem de baktıkça sizi hatırlayacağı çok anlamlı ve özel bir hediye olacaktır.

Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık

Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık

Öğretmenler günü için veya öğretmeninize doğum günü için, oldukça hesaplı, aynı zamanda kişiye özel hediye olan, bir hediye tavsiyem olacak şimdi de! Hayatımız boyunca ufak tefek araç gereç kullanırız ve çoğu zaman bu araç gereçlerin kıymetini pek bilemeyiz. Örneğin bir anahtarlık! Cebimizde veya çantamızda taşıdığımız anahtarlık, düşünüldüğünde aslında bizler için o kadar büyük yardımcılardır ki misal; evinizin, iş yerinizin, arabanızın veya kasanızın bütün anahtarlarını üzerinde taşır ve sizin ufacık bir anahtarı kaybetmeniz gibi bir sorunun yaşanmamasında büyük yardımları olur. Yani aslında ufacık bir anahtarlık gördüğünüz gibi bizlere nasıl da ciddi zaman kazandırır. Bu kadar anahtarlıktan bahsetmişken, şimdi sizlere harika bir anahtarlık önereceğim. Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık üzerine, hem sevdiğiniz kişinin ismini yazdırabilir, hem de içerisine birlikte bir fotoğrafınızı ekletebilirsiniz. Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık aşkın rengi olan kırmızı renge sahip bir de kalp şeklinde olması bu ürünü zaten fazlası ile romantik kılmaya yetiyor. Bir de üzerine isim ve fotoğraf eklendi mi, işte ortaya harika bir hediye çıkıyor! Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık içerisine nişanlınızın fotoğrafını ekleyip, üzerine de isimlerinizi yazdırın sonra anahtarlığa, evlendiğinizde oturacağınız evin anahtarını yerleştirin. Sizce bundan daha güzel bir hediye olabilir mi sizce? Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık, sevdiklerinize sevginizi göstermenin en kolay ve etkili yolu. Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık kapaklı olup, içerisinde sevdiğiniz kişinin resmini koymanız için 2 cm çapında bir daireye sahip. Kapak kısmı mıknatıslıdır. Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlığın ön ve arka kapağına yazı ekletmek mümkündür.


Sevgili için kişiye özel hediye

Kişiye özel Mesajlı Masa saati

İsme özel olarak hazırlanmış ve kendi mesajınızdan oluşan hediyeler, her zaman benim dikkatimi çekmiştir ve bana göre bu tip hediyeler inanılmaz güzel hediyelerdir. Özelleştirilmiş hediyeler üzerinde size ait izler bulunmaktadır ve bu, o hediyeyi değerli kılmaya yeter bir nedendir. Ofis-Büro hediyesi olarak hediye veya sevgilinizin doğum gününde, Sevgiliniz ile en çok dinlediğiniz bir şarkının sözleri veya sevgiliniz için yazdığınız bir şiir, sevgiliniz ile aranızdaki belkide kimsenin anlamını çözemeyeceği şifreli ve esprili sözler. Bunların hepsi ne kadar değerli ve güzel değil mi? Söz uçar yazı kalır demiş atalarımız. Siz de en güzel sözlerinizi ve en güzel mesajlarınızı, kalp şeklindeki içerisinde saati de bulunan bu zarif ve şeffaf cam üzerine yazdırabilirsiniz Aşkınız ve sözleriniz ölümsüzleşmiş olsun… Bu ürünü aynı zamanda Erkek veya bayan öğretmen için düşünülebilecek en güzel hediyelerden.


Hediye Fikirleri

Kişiye özel Fotoğraflı Mousepad

Sürekli bir şekilde bilgisayarla haşır neşir olan sevdiklerinize, dinlenmek için bir mola verdiklerinde, sizin kendisi ile çektirdiğiniz bir fotoğrafa gözünün ilişmesi ile yüzlerinde tatlı bir tebessüm oluşturmak için kişiye özel bir mousepad hediye edebilirsiniz. Sürekli bilgisayar ekranına bakmaktan göz pınarları buharlaşan ve yorulan gözler sevdiklerinizin fotoğraflarının basılı olduğu Kişiye Özel Fotoğraflı Mousepad ile dinlensin.  Siz de vaktinin çoğunu bilgisayar başında geçirenlerden misiniz? Sevdiklerinizin, sizi görmeye pek vakti kalmıyor mu? O’na her zaman çok yakın olabileceğiniz bir çözümüm önerimiz var, Kişiye Özel Fotoğraflı Mousepad! Üzerine fotoğraflarınızı bastırın, eli ne zaman mause’yi tumak için uzansa bakıp sizi hatırlasın. Bu şekilde ne aklından çıkın ne gönlünden. Bu ürünü öğretmenlerinize hediye edebilirsiniz, babanıza iş yerinde kullanmak üzere hediye edebilirsiniz. Hatta çalışan ve bilgisayar başında olan belki bir bankacı veya muhasebeci annenize, bu kişiye özel ürünü hediye edebilirsiniz.

anneye hediye

Kişiye özel Facebook Profil Mousepad

Şimdi sizlere öğretmeninize, erkek-bayan sevgilinize, babanıza, annenize veya facebook profil sayfası olan tüm sevdiklerinize verebileceğiniz harika bir doğum günü hediyesi ya da kısacası özel günler için bir harika nir hediye önerim olacak! Dünya’nın en popüler sosyal ağı olan facebook’ta istediğimiz şekilde bir profile sahip olabiliyorken neden dijital bir ortam değil de, gerçek hayatta istediğimiz şekilde bir profile sahip olamıyoruz? Sizler de benim gibi düşünenlerdenseniz size harika bir üründen bahsedeceğim. Bakmaya doyamadığınız Facebook profiliniz artık gerçek hayatta da sizin yanınızda, hatta elinizin altında! Nasıl mı? Kişiye özel olarak hazırlanabilen Facebook profili mousepad ile! Facebook Mousepad ile facebook sayfanızdaki profilinizi gerçek masa üstünüze taşıyabilirsiniz. İsterseniz de sevdiklerinize Facebook Mousepad hediye edip onları ne kadar iyi tanıdığınızı ispat edebilirsiniz. Teknolojinin gelişmesi ile insanlar orda burda çektirdikleri onlarca hatta yüzlerce fotoğraflarını bile internet ortamında oluşturur oldular. Kimisi olduğu, kimisi olmak istediği gibi görünmeye çalıştı! Ama herkesin kendine özgü bir profil sayfası bir şekilde mutlaka oldu. Hakkında henüz hiçbir şey bilmediğiniz bir insanı tanımak için onun profil sayfasına bakmanın yeterli olduğu günümüzde, bir de masa üzerinde Facebook Mousepad kullanmazsak ayıp olurdu öyle değil mi? İsminizi, ilişki durumunuzu, okulunuzu, yaşadığınız ili, çalıştığınız iş yerini ve birbirinden güzel fotoğraflarınızı sergileyebileceğiniz Facebook Mousepad sadece ama sadece size özel! Üzerinde size ait özel bilgiler olduğundan bir başkasının kullanmasına da olanak olmayan Facebook Mousepad ile arkadaşlarınıza karşı kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Facebook Mousepad kullandığınızda belki kimse like butonuna basıp sizi beğenemeyecek ama kıskançlığından birkaç kişinin dürteceğinin garantisini verebiliriz.

Öğretmene Hediye

Erkek Öğretmene Hediyeler & Kişiye Özel Ödül Kupası

Kupanın üzerine bakıp, Yılın en iyi Annesi yazısını görüp de, bu hediye öğretmene alınmaz demeyin, Çünkü bu kupa kişiye özel yani istediğiniz şeyi siz kendiniz yazdırabilirsiniz. Yılın en iyi öğretmeni ödülünü öğretmeninize hediye etmek sizce de iyi bir fikir değil mi? Kupanın üzerinde istediğiniz yazıyı ekleyebilirsiniz. Öğretmeniniz için oldukça anlamlı ve özel bir hediye olacaktır… Öğretmeninize En iyi olduğu konularda, yılın enleri kupasını verebilirsiniz. Mesela; Yılın en iyi matematik öğretmeni, edebiyat öğretmeni, veya en iyi müzik öğretmeni, En başarılı coğrafya öğretmeni, Tarihin en başarılı tarih öğretmeni gibi… İnanın bu hediye öğretmeninizi fazlası ile onurlandıracak ve mutlu edecektir.

Erkek öğretmene hediye

Erkek Öğretmene Hediyeler & Dünyanın En Süper Öğretmeni Kupası

Cripton gezegeninden Dünyamıza gelen ve insan üstü, özel güçleri olan, Süpermen’i bilmeyenimiz yoktur. Bildiğiniz gibi, Dünya’nın başı ne zaman bir belaya girse, özel güçlerini gizlemek için, sıradan bir insan imajı çizen ve bu sebeple, iri siyah çerçeve gözlükleri ile gazeteci kimliğine bürünen Clark Kent, bir telefon kulübesine veya gizli bir odada Süpermen’e dönüşür. Süpermen kısacası Dünyayı kurtaran en meşhur çizgi film karakteridir. Öğretmenler de aslında baktığınızda, sembolik anlamda Dünyayı kurtaran kişilerdir. Çünkü onlar , Dünyayı cehaletten kurtaran insanlardır. Öğretmeninizi tıpkı Süpermen gibi özel güçleri olduğunu düşünüyorsanız veya en azından siz öğretmeninize böyle bir anlam yüklemek istiyorsanız buyurun size Süpermen kupası. Şayet bu şekilde bir hediye alacaksanız, Erkek öğretmeninizin Adını ve Soyadını Kupa Bardağa ekletmeyi unutmayın.

Öğretmene hediye

Erkek Öğretmene Hediyeler & Öğretmenime Benim Karnem

Öğretmenler Gününde veya öğretmeninizin doğum gününde, öğretmeninize asla unutamayacağı bir karne vermeye ne dersiniz? Karneyi düzenlemek tamamen sizin yaratıcılığınıza ve hayal gücünüze kalmış. İstediğiniz konuda öğretmeninize not verebilirsiniz. Örneğin; Öğretmeninizin kıyafeti 100 Puan, ders anlatma başarısı; 100 puan, Espri yapma yönü;100 puan gibi. Vereceğiniz karnede muziplikler yapıp, örneğin, Dersin kaynamasına izin verme; 100 Puan gibi, öğretmeninizi kahkahaya da boğabilirsiniz. Özel çerçevesi içerisinde vereceğiniz bu hediye kesinlikle, oldukça şık ve orijinal bir hediye.

Öğretmen hediyesi

Erkek Öğretmene Hediyeler & Yüzyılın en iyi öğretmeni Sertifikası

Öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal bir meslek olduğundan, artık bahsetmeye sanırım gerek yoktur. Bir öğretmenin ise, en büyük onur kaynağı; emek verdikleri öğrencilerinin hayattaki başarıları ve düzgün insanlar olarak yetişmeleridir. Şimdi öğretmeninizi mutlu etme ve onurlandırma sırası siz öğrencilerde. Öğretmeninize yüz yılın en iyi öğretmeni sertifikası hediye etmek sizce de öğretmeninizi duygulandırmaz mı? Bence 24 Kasım öğretmenler Günü için çok uygun bir hediye.

Ev Hediyeleri

Öğretmene Hediye Ne Alınabilir & Işıklı Adam Kitap Tutucular

Sizlere çok güzel bir öğretmenler günü hediye önerisi sunuyorum… Hem çok iyi bir ev hediyesi olacak, hem de kitaplıktaki raflarda okunmayan kitaplara daha fazla dikkat çekecek bir hediye, ışıklı bir kitap tutacağı. Bu hediye , hem kitaplığa dekoratif bir hava kazandıracak hem de bence çok anlamlı ve güzel bir ev hediyesi olacaktır. şiddetle tavsiye ederim. Evlerin veya ofislerin vazgeçilemeyen elemanlarından biri olacak Işıklı Kitap Tutucular, en dağınık masaları toparlamayı bile göze alıyor! Adam Kitap Tutucular, Set kütüphanenizi kendi ışığıyla aydınlatırken, iki kuvvetli elemanımız var gücüyle kitaplarınızı tutmak için canla başla çalışıyor. Masanızın duvarına yasladığınız kitaplar yerinde mi durmuyor? Kitaplığınızdaki kitaplar dağınık görüntüsüyle sizleri çileden mi çıkartıyor? Dekoratif görüntüsü ve ışıl ışıl parlayan ışığı ile yardımcı iki adam imdadınıza koşuyor! Ve karşınızda Işıklı Adam Kitap Tutucular! Bu birbirinden kuvvetli ve parıldayan kitap tutan adamlarımız evinizin veya ofisinizin havasına yepyeni bir hava katacak! Bir adamımız sırtıyla, diğer adamımız da kaslı kollarıyla kitaplarınızı hizaya getirecek!

Öğretmene Hediye

Öğretmene Hediye& En Güzel Öğretmen Çikolatası

Öğretmenler Gününe özel olarak imal edilmiş bu çikolata, Öğretmenler Gününde çok konuşulacak. Enfes tadı ve Sadece Öğretmenler Günü için hazırlanmış olması, bu çikolatayı diğer hediyelerin önünde tutuyor. Öğretmeninizin hem ağzını tatlandıracak, hem de fiziki görüntüsünü veya ruh güzelliğini övecek bir çikolata hediye etmek kesinlikle iyi bir fikir olacaktır. Öğretmenler Günü için Anlamlı ve özel hediye arıyorsanız, bu özel çikolata Öğretmeninizi mutlu edecektir. Ayrıca çikolatanın insanların mutluluğunu arttırdığı yönde bir çok bilimsel makale olduğunu da anımsarsak, çikolata hediye etmenin iyi bir fikir olduğu düşünülebilir. Örnek olarak “En Güzel Öğretmen” çikolatasını gösterdim ama, bunun yanında, “En iyi Öğretmen” Çikolatası, “Canım Öğretmenim” Çikolatası ve “İyi ki varsın Öğretmenim” Çikolatalarının olduğunu da hatırlatmak isterim.

Süper Öğretmen Kupası

Öğretmenler için Hediye & Dünyanın En Süper Öğretmeni

Benim Öğretmenim, Matematik, Kimya, Fizik, Türkçe, Edebiyat, Müzik, Resim, ya da Sınıf Öğretmenliği alanında, kendi branşının en süperi diyorsanız, üzerine öğretmen tanımam diyorsanız, buyurun size Dünyanın En süper Öğretmeni Kupası! Öğretmeniniz her çay veya kahve yudumladığında, Bu En Süper Öğretmen Kupası ile, eminim çok gururlanacaktır. Öğretmenlik sıradan diğer mesleklere hiç benzemez! Öğretmenlerimiz bizim idollerimiz ve süper kahramanlarımızdır. Bu görevi seve seve ve hiç bıkmadan yerine getiren cefakar öğretmenlerimizi, yılda bir gün olsa da özel hissettirmek gerekir. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmeninize üzerinde ismi yazılı Süper Öğretmen Kupası hediye edebilirsiniz! Bu, içerisinde biraz da mizah öğeleri ile yüklenmiş özel hediyeniz ile Öğretmeniniz kendini özel ve hatta süper hissetsin. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde bütün bir sene boyunca size ders anlatan öğretmeninizin ses telleri artık yıpranmıştır öyle değil mi? Bu hediyeniz ile öğretmeniniz artık çay ve kahvesini yudumlayıp biraz da dinlenecek! Öğretmeninizi son derece anlamlı böyle bir hediye ile mutlu etmek elinizde. Üzerine öğretmeninizin ismini yazdırdığınız Süper Öğretmen Kupası ile öğretmeniniz sıcacık içecekler içerken sizi hatırlasın. Yıpranan ses telleri içinde, kupanın içine biraz karanfil, zencefil, tarçın ve tabi ki limon eklemesini artık siz hatırlatmayı unutmayın

Erkeklere Hediye

Özel Öğretmenler Günü Hediyeleri & İsme özel Hayatımın Bir Tanesi Plaketi

Yıllar yılı sizi notları ile değerlendiren öğretmeninize siz bir değerlendirme yapıp kendisine 1 tanem ödülü vermeye ne dersiniz? Muzipçe bir hediye olacağı kesin… Ama öğretmeninizi fazlası ile gururlandıracak ve onurlandıracak bir hediye olacağı da kesin… Bu ödülü isterseniz babanıza isterseniz annenize takdim edebilirsiniz. Sevdiğiniz ve hayatınızda önemli sayılan kişileri ödüllendirmek ve onları gururlandırmak için bence iyi düşünülmüş bir hediye. kişiye özel Bir tanem Ödülünü doldurmak ve ne yazacağınıza karar vermek, tamamen sizin hayal gücünüze kalmış.

Öğretmene Hediye

Özel Öğretmenler Günü Hediyeleri & Yüzyılın En iyi Öğretmeni Sertifikası

Sadece öğretmekle kalmayıp aynı zamanda bize hayatımız boyunca rehberlik eden, biricik öğretmenlerimiz, bize her eğitim dönemi sonunda başarılıysak teşekkür, takdir belgeleri verirler. Bu Öğretmenler günü döneminde de, tüm yıllardaki başarısından dolayı siz de ona şükranlarınızı gösteren bir sertifika verin. Öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal bir meslek olduğundan, artık bahsetmeye sanırım gerek yoktur. Bir öğretmenin ise, en büyük onur kaynağı; emek verdikleri öğrencilerinin hayattaki başarıları ve düzgün insanlar olarak yetişmeleridir. Şimdi öğretmeninizi mutlu etme ve onurlandırma sırası siz öğrencilerde. Öğretmeninize Yüz yılın en iyi öğretmeni sertifikası hediye etmek sizce de öğretmeninizi duygulandırmaz mı? Bence 24 Kasım öğretmenler Günü için çok uygun bir hediye.

Kişiye Özel Hediye Seti

Öğretmene Hediye – Kişiye Özel Kartvizitlik, Anahtarlık ve Kalem Seti 

Bir hediye nasıl özelleştirilebilir konusunu blogumda fazlası ile işlemeye çalıştım. Kısacası tekrar etmekte yarar görüyorum, hediye sizden ve karşınızdaki kişiden izler taşıyorsa o hediye özel hediyedir. Şimdi tavsiye edeceğim hediye de yine özel hediyelerden biri. Erkek arkadaşınızın, sevgilinizin, Öğretmeninizin, babanızın veya eşinizin isminin yazılı olduğu bir kalem anahtarlık ve kartvizitlik yine bence çok anlamlı ve özel bir hediye olacaktır. Fiyatı da kesinlikle alınabilecek türden…

sevgiliye romantik en iyi hediyeler

Öğretmene Anlamlı Hediye & Ahşaptan Posta Kartı

Sevgililer Günü için sevgilinize verebileceğiniz en anlamlı hediye, şüphesiz katıksız ve içten duymuş olduğunuz sevginizdir. Kız arkadaşınıza veya eşinize sevginizi, yukarıda görmüş olduğunuz ahşap posta kartına kazıyarak ölümsüzleştire bilirsiniz. Sevgilinizin sevgililer gününde alacağı bu hediye yılları yılı unutulmayacak bir hediye olacaktır. Tabi dilerseniz bu posta kartının yanında başka şeyler de alabilirsiniz. Ama sevgilinize en etkileyici mesajlarınızı bu ahşap posta kartına yazmayı ihmal etmeyin. Muhtemelen siz de, sevgililerin koca bir ağaç bulup, gövdesine sonsuza kadar sürecek aşklarının işaretini kazıdığı o anlamlı ağaç mesajları ile karşılaşmışsınızdır. Çoğu zaman karşılaştığınız manzara; sevgililerin isimleri, arasında kocaman bir kalp ve ona saplanmış bir oktur… Sedir ağaçlarından yapılan ahşap kart aşkınızı romantik ve sonsuza kadar kalacak şekilde ifade etmek için harika bir yol. Eski günlerin anısına klasik ok saplanmış bir kalp ve tabi isimleriniz. Kartın arka yüzüne daha detaylı bir şeyler de yazabilirsiniz. Sonra kartınızı sevdiğinize yollayın ve sevginizi ona sonsuza kadar hatırlatacak olan bu eşsiz kartın onu nasıl mutlu ettiğini göreceksiniz. Öğretmeninize verebileceğiniz en anlamlı hediye sizin sevginizdir. Öğretmeninize olan sevginizi yukarıda görmüş olduğunuz ahşap posta kartına kazıyarak, ölümsüzleştirebilirsiniz. Öğretmeninizin unutamayacağı bir hediye arıyorsanız bence inanılmaz etkileyici bir hediye…

Öğretmene hediye

Kadın-Erkek Öğretmene Hediye & Yılın En iyi Öğretmeni Oscarı

Sevdiğimiz kişilere hediye seçmek çoğu zaman insanları sıkıntıya sokan bir durumdur. Ne alsak diye günlerce düşünürüz, hediye alma işini ise çoğu zaman son güne bırakırız ve aldığımız hediyeyi ise biraz mahcup bir şekilde uzatırız… Şimdi önereceğim hediye kesinlikle sizi sevdiğiniz kişi karşısında mahcup bırakmayacak bir hediye, ona sizin parmaklarınızdan çıkmış bir yazı ile ÖDÜL KUPASI hediye edin. Bence uzun yıllar kitaplığında veya evinin en güzel köşesinde bu hediyenizi saklayacaktır. Bu hediyeyi öğretmenize doğum gününde veya öğretmenler gününde de alabilirsiniz…

Ödül Madalyası

Bay ve Bayan Öğretmene Hediye & Ödül Madalyası

Bugüne kadar hep öğretmeniniz sizi değerlendirdi ve size not verdi… Şimdi sıkı durun ipler artık sizin elinizde Siz öğretmeninize bir not veya madalya vermeye ne dersiniz? Kulağa oldukça hoş geliyor ama değil mi? Öğretmeninizin herhangi bir alanda başarılı olduğunu düşünüyorsanız ona bu parlak madalyayı hediye edin. Sizin için özel ve önemli olan insanlara ilginç ama, ilginç olduğu kadar da anlamlı bir hediye arıyorsanız Ödül Madalyası’nı inceleyin derim! Çünkü bu madalyalar gerçeği ile ayırt edilemeyecek derecede çok dikkat çekiyor! Altın sarısı bu madalya ödüllerin üzerine sevdiklerinize en güzel mesajları vermeniz hem sizin için çok zevkli, hem de çok dikkat çekici olacak! Sevdiklerinizi bu pırıl pırıl madalyalarla isterseniz birinci ilan edin, isterseniz de üzerine sizin için özel olan yıl dönümlerinizi 30 veya 50 yıl yazan madalyalarla kutlayın, hepsi sizleri çok mutlu edecek! Doğum günü kutlamaları için özel olarak tasarlanmış ve üzerinde İngilizce ”happy birthday” yazan Ödül Madalyası ile sevdikleriniz en unutulmaz doğum günü hediyesini sizin ellerinizden alacaklar.

Öğretmenler günü hediyesi

CEVAP VER