Yılbaşı Hediyeleri

Yılbaşı İçin Hediye Seçenekleri. Yılbaşı için hediye fikirleri ister misiniz? Malumunuz üzere yeni yıl yaklaşıyor ve içinde bulunduğumuz yılda sona doğru geliyoruz. Şunun şurasında 2014 yılına çok fazla bir süre kalmadı! Söz konusu yılbaşı olunca, sevdiklerimizi bu özel günde mutlu kılabileceğimiz hediyeler de seçmek kaçınılmaz oluyor. Peki o halde, yılbaşı hediyesi olarak erkeğe ne hediye alınabilir? Kız arkadaşınıza en güzel yılbaşı hediyesi hangisi? Fiyatı ile ucuz ancak anlamlı yeni yıl hediyeleri neler? Sevgiliye yılbaşı hediyesi ne alınır? Bu yazımda sizlere yılbaşı hediye seçenekleri sunmaya çalışacağım. Burada yer alan yeni yıl hediyeleri ile iyi bir hediye seçmenin ve sevdiklerinizi yılbaşı gecesi mutlu etmenin keyfine varacaksınız! Şimdi söyleyeceğim laf eminim birçoklarımız için klişe bir laf gibi gelebilir ama, ben yine de söylemekten kendimi alı koyamıyorum, “Dile kolay, bir yılı daha devirdik. 1.Ocak.2014 tarihi çok şey ifade etmeyebilir. Çünkü 31.Aralık.2013’den sadece bir gün ileri bir tarih. Ama yıl hanesinde değişen bir rakam, insanlar için psikolojik etkileri açısından çok şey demektir. İnsanoğlunun takvimi icat ettiği tarihten bugüne kadar, yaşayan tüm insanlar, gelecek yeni yıllardan hep güzel şeyler beklemiştir. Yeni yıla güvenmek istemiş, yeni yılda kendisi ve ailesi hakkında güzel şeyler beklemiştir. Çünkü yeni yıl demek; umut demek, yeni yıl hayal demek ve gerçekleşmesini arzuladığı her şey demek! Bu yüzden bir çok insan hayallerini ve umutlarını yeni yıla devreder ve yeni yıldan önceki yılı, sıkıntılı, üzüntülü veya problemli geçirdiyse bunun gelecek yılda olmamasını diler.

Yılbaşı İçin Hediye Fikirleri


Sevgilime 365 Gün Aşk Dolu Çanta

Sevgilime 365 Gün Aşk Dolu Çanta

Bir yıl 365 gün, 52 hafta ve 8.766 saatten oluşuyor! Sona yaklaştığımız 2016 yılına baktığımızda, aslında ne de çabuk bir yılı tükettik diye düşünüyoruz. Ama yıl içerisinde yaşadığımız olayları, durumları tek tek değerlendirdiğimizde ise, aslında bir yılın pek de kısa bir zaman dilimi olmadığını düşünüyoruz. Ama şurası bir gerçek ki, her geçen dakika biraz daha büyüyor ve olgunlaşıyoruz. İçinde bulunduğumuz yıla ait yitirilmiş haftaların ve tüketilmiş saatlerin sevgiliniz ile birlikte geçirilmiş olmasını diliyorum. Çünkü zaman gerçekten de çok değerli! Ne kadar çok paylaşım, o kadar büyük aşk!


yılbaşı hediyeleri

Aşkımıza Dair Herşey Hediye Sepeti

Bir klişe daha vardır, hani, “Yeni yıla nasıl girersen öyle devam eder…” derler ya, bu arada, ben de bu söze inananlardan biriyim. Acaba siz bu söze inanıyor musunuz? Yeni yıla insanlar sevdikleri ile, eşiyle, çocuklarıyla, anne babası ile girmek isterler. Hal böyle olunca, saat 24:00 ü gösterdiğinde yüzlerde tebessüm oluşması ve yeni yıla gülen gözler, gülen yüzlerle girmek için sürpriz hediyeler ve sürpriz kutlamalar yapılır. Ben de yeni yılınızı en samimi duygularımla kutlar, yeni yılın tüm insanlığa uğur ve mutluluk getirmesini dilerim.

Her güne bir aşk mesajı konserve kutusu

Aşk Dolu Konserve Kutusu

Aşktan konuya girmişken, yılbaşı için sevgilinize çok romantik bir konserve kutusu önereceğim. Öyle ki bu konserve kutusunda sadece bir gün için değil, yılının 365 günü için geçerli olabilecek bir yılbaşı hediyesi! Sevgilime Aşk Dolu Konserve Kutusu içerisinde tam 365 adet sevgi mesajları bulunuyor. 365 günün her gününe özel aşk mesajı! Üstelik, aşk konservesi 365 Gün için kalpli kartlarda romantik sözleriyle olduğu kadar konserve kutusu gibi şaşırtıcı sunumuyla da acayip bir hediye seçeneği. Özel konserve kutusu içerisinde yer alan ve siparişiniz halinde hediye kutusuyla süslü bir şekilde adresinize gönderilecek olan Aşk Konservesi sevgiliye alınabilecek en romantik ve en güzel yılbaşı hediyelerinden biri!

Kız Arkadaşa Yılbaşı Hediyesi

Instagram Yastık

Sabahları iş yerinize adımınızı attığınızda, sizi güler yüzü ve kaliteli esprileri ile karşılayan bayan arkadaşınıza, iltifatlar ile dolu şık bir kupa bardak hediye etmek ister misiniz? Bugün Yine Çok Güzelsin Kupa Bardak, kişiye özel olarak düzenleniyor. Arkadaşınızın ismini yazdırıp, yılbaşı hediyesi olarak ona şirin ve son derece kullanışlı bir hediye verebilirsiniz. 2017 yılında bu kupa bardaktan içilen her çay-kahvede arkadaşlarınız kendisini daha iyi hissedecek.


yılbaşı hediyeleri

Erotik Konserve

Aşk, bazen imkansızı denemektir. Aşk, gerçekleşmeyecek duaya amin demeyi başarabilmektir. Aşk, hiç bıkmadan O’nu aramak demektir. Geçmiş yıllarda çok popüler olmuş bir şarkı vardı hatırlar mısınız? “Haydi güzelim şeker ezelim, bu sene de bekar gezelim.” diye. Hayatınızın aşkını bulduğunuzu düşünüyorsanız o halde çok şanslı olduğunuzu bilmeniz gerekir ve O’nu asla kaybetmemelisiniz. Yeni yılı sevgiliniz ile birlikte karşılayacaksanız, özellikle kız arkadaşınızın çok beğeneceğini düşündüğüm bir sıra dışı bir konserve kutusu önereceğim. Erotik Konserve Kutusu! İçerisinde partnerinizi heyecanlandıracak acayip kışkırtıcı şeyler var! İnanmıyor musunuz?

Aşkı Anlatan Metal Hediye Kutusu

Aşkı Anlatan Metal Hediye Kutusu

Aşkı Anlatan Metal Hediye Kutusu içerisinde iç içe geçmiş kalp işli mini el havlusu, seni seviyorum yazısı bulunan mum, Seni seviyorum yazılı mini sabun, kız arkadaşınızın çok beğeneceği sevimli mini ayıcık, Yine seni seviyorum yazılı çikolata bulunmaktadır. Aşkı Anlatan Metal Hediye Kutusu 17,5 cm olup krom metaldir. Beyaz tül ile sarılan kutu üzerinde seni seviyorum yazan kurdele ile bağlanır. Sevgilinize romantik bir yılbaşı hediyesi düşünüyorsanız, fiyatı ile de son derece ucuz bulduğumuz Aşkı Anlatan Metal Hediye Kutusu tam size göre!

yılbaşı hediyeleri

2017 Kişiye özel Ajanda Modelleri

İş yerlerinin ve ofislerin en vazgeçilmez araçlarındandır ajandalar. Bazı insanların tüm yıl boyunca tüm işleri plan, program dahilinde yürür. Örneğin doktorlar, iş adamları, avukatlar, mühendis, muhasebeci, öğretmen gibi. Bu insanlar için zaman son derece önemlidir ve bilinçli bir şekilde tüketilmelidir. Bunun için önlerindeki tüm günler için yapacaklarının bir listesini yaparlar ve o plana sadık olmaya çalışırlar. Bu zaman planlamaları ya bilgisayara not edilir ya da ajandalara. Zamanını programlı bir şekilde yürütmek zorunda kalan sevdiklerinize kullanışlı bir yılbaşı hediyesi vermek istiyorsanız, Kişiye Özel Ajanda Modellerinden biri mutlaka hoşunuza gidecektir. Kişiye özel ajanda içerisinde hesaplama işlemleri için bir de hesap makinesi bulunmaktadır. 217 yılı için tasarlanmış olan kişiye özel ajanda kapağına, hediye edeceğiniz kişinin ismi yazılır. 2017 Kişiye Özel Ajanda Siparişi vermek istediğinizde isim ve soy isim belirtmeyi unutmayınız…

Pırlanta Kalp Altın Yüzük

Pırlanta Kalp Altın Yüzük

Bu yılbaşı için de eşinize geleneksel bir şekilde çiçek (Gül) armağan edilecek! Elbette ki, hanımların en fazla mutlu oldukları hediyeler çiçeklerdir. Eşinize çiçek ile birlikte farklı ve uzun yıllar kalıcı başka bir hediye düşünür müsünüz? 2017 Yılbaşı akşamı eşinize muhteşem bir sürprize hazır olun! Kalp tasarımlı ve ortasında pırlanta taşı bulunan bu şahane yüzük, eşinize yılbaşı hediyesi olarak armağan edebileceğiniz mükemmel bir hediye! Eşinize olan büyük aşkınızı Pırlanta Altın Kalp Yüzük ile taçlandırmış olacaksınız! Bu yüzük, eşinizin parmağına çok yakışacak! 8 Ayar altın kaplama olan Pırlanta Kalp Altın Yüzük üzerinde 0,08 karat pırlanta taşı bulunmaktadır. Bu ürünü sipariş vermek isterseniz, yüzük ölçü tablosuna bakmayı unutmayınız!

Fotoğraflı Kanvas Tablo

Fotoğraflı Kanvas Tablolar

Yeni yıla nasıl girersen öyle o yıl gider! Sizler bu düşünceye inanıyor musunuz bilmem ama, ya doğruysa, Yeni bir yıla gireceğimiz bu son günlerde, sevdiğiniz insanlara hediye almak konusunda, henüz bir hediye belirleyemediyseniz müthiş bir telaş sarmıştır şuan sizi:) Şimdi ne alayım veya hangi hediyeyi alayım diye kafanızdan yüzlerce düşünce geçiyordur. Ben de naçizane bu platformda bu konuda sizlerle düşüncemi paylaşmaya çalışıyorum. Şayet size önerdiğim hediyelerden birini almışsanız ve bu hediye, sevdiğiniz, özel insanların gözlerinde bir pırıltı, dudaklarında bir tebbessüm oluştura bildiyse ne mutlu bana.

ilginç yılbaşı hediyesi

Mükemmel Işıklı Tablolar

Bu tablolar sizi kendisine hayran bıraktıracak! Bir görenin, gözlerini üzerinden bir dakika bile ayıramayacağı Işıklı Tablolar, evinizin, iş yerinizin çehresini 180 derece değiştirecek! Son derece dekoratif ve son derece şık! Gerçekten de abartmıyoruz, Işıklı Tabloların karşısına geçip saatlerce bakmaya doyamayacaksınız! Bu kadar methiyeler düzdüğümüz Işıklı Tablolar’ın marifeti nedir? Adından da anlaşılacağı üzere, bu tabloda yer alan ışıkların hepsi yanıp sönüyor. Klasik tablolara teknolojik ve modern bir yorum getiren Işıklı Tablolar, ilginç yılbaşı hediyesi düşünenler için biçilmiş kaftan! Komşularınızı, akrabalarınızı, dost ve arkadaşlarınızı yılbaşı gecesi mutlu etmek ve onlara modern bir ev hediyesi vermek isterseniz bu ürünü özellikle tavsiye ederiz.

Yılbaşı için çikolata

Mutlu Yıllar Çikolatası

Acısıyla tatlısıyla yeni bir yılı geride bıraktığımız 2012’nin bu son günlerinde, herkesin kafasında, gelecek olan yeni yılı güzel ve mutlu bir şekilde karşılayıp, 2013 yılından iyi ve güzel şeyler dileme düşüncesi vardır. Şimdi bahsedeceğim ürün, üzerinde istediğiniz temenni, dilek veya düşünceyi yazdırabileceğiniz, yılbaşına özel üretilmiş hediye çikolata! Yeni yıl için en güzel düşünceleri, insan eli ile üretilmiş en tatlı ürüne yani Çikolataya yazdırabilirsiniz. Mesela; “Mutlu Yıllar”, “Hoş Geldin 2013” “Yeni Yılınız Kutlu Olsun” gibi.

Üç İsimli Kolye

Üç İsimli Altın Kolye

Üç İsimli Kolye, kalbinizdeki en değerli üç ismi bir araya topluyor! Aile saadetiniz yeni yılda da devam etsin! Dünya’nın en kutsal şeyi annelik! Bir anne için ise en özel insanlar, çocuklarıdır. Üç İsimli Kolye üzerine dilerseniz çocuklarınızın ismini, dilerseniz eşinizin, kendinizin ve tek çocuğunun ismini aynı kolye üzerinde buluşturabilirsiniz. Kişiye Özel Üç İsimli Kolye, yılbaşı hediyesi olarak bir anneye verilebilecek en anlamlı ve en güzel hediyelerden biridir. Özel mücevher sertifikası ile birlikte kargo edilen Üç İsimli Kolye, özel hediye kutusu içerisinde yer almaktadır. Ürün 14 Ayar Altın kaplamadır ve kesinlikle altın suyu değildir.

Yılbaşı Hediyeleri

İsme Özel Mutlu Yıllar Kupası

Neydi sloganımız? “Çünkü Hediye Kalpten Gelir…” Şimdi bahsedeceğim hediye ürün bir kupa! Ancak bu kupa bardak diğerlerinden farklı ve sadece yılbaşına özel üretilmiş bir kupa. Neden özel? Çünkü bu kupaya, sevdiğiniz kişilerin isimlerini yazdırabiliyorsunuz! Yani bu hediye de kişiselleştirilebilen isime özel hediyelerden biri. Sevgilinize, annenize veya arkadaşlarınıza böyle bir hediyeyi yılbaşı için düşünebilirsiniz.

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konservesi

Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konservesi

Sevgiliniz ile, yılbaşı akşamı mükemmel bir kutlama partisine katıldınız ve saatler 24:00’ü gösterdiğinde, cebinizden bu muhteşem yüzüğü çıkartıp, yüzük parmağına geçiriyorsunuz! Hemen akabinde gelen “Seni Seviyorum” sözleri. Acaba bu özel an, sonsuza kadar sevgilinizin aklından çıkar mı? Bana soracak olursanız kesinlikle hayır! Üzerinden asırlar da geçse, bu yılbaşı hep özel olarak kalacak! İçerisinde özel illüstrasyonlarla hazırlanmış olan romantik kartlar ve sürpriz konserve kutusu sunumuyla şaşırtıcı özellikteki Senin Hakkında Hissettiğim Şeyler Konservesi, yılbaşına kesinlikle damgasını vuracak ! Bu romantik konserve kutusu kız arkadaşınıza en unutamayacağı yılbaşı hediyesi olacak!

Kız Arkadaşa Yılbaşı Hediyesi

Pırlanta LOVE Yazılı Altın Yüzük

Love yüzük üzerinde yer alan 0,01 karat pırlanta ise, bu yüzüğü hem daha değerli, hem daha gösterişli kılıyor! Aşk hangi dilde söylenirse söylensin, insanın kalbini heyecanlandırıyor! Pırlanta LOVE Yazılı Altın Yüzük, üzerinde herkesin bildiği İngilizce ifadeler ile aşk anlamına gelen “Love” yazısı bulunmakta! Altın kaplama ve gümüş modelleri bulunan Pırlanta LOVE Yazılı Altın Yüzük, özel siyah hediye kutusu içerisinde gönderilmektedir.

Seni Çok Seviyorum Kalpli Hediye Kulesi

Seni Çok Seviyorum Kalpli Hediye Kulesi

Son olarak da, 1 adet melek şeklinde tasarlanmış kolye, şık bir el aynası ve siz ve sevgiliniz için kalp şeklinde tasarlanmış olan yine iki çikolata olsun! Tüm bu hediyeliklerin hepsi de kalp kutular içerisinde olsun! Bana kalırsa muhteşem ötesi bir hediye! 4 katlı Kalpli hediye kutuları içerisinde yer alan Seni Çok Seviyorum Kalpli Hediye Kulesi, yılbaşına özel olarak tüller ile süslenip adresinize kargo ediliyor. Kalp kutulardan birincisinin üzerinde “Seni”, ikincisinde “Her şeyden”, içüncüzü üzerinde “Çok”, ve son kalp kutu üzerinde “Seviyorum” yazıyor. Hem romantik hem de çok anlamlı Seni Çok Seviyorum Kalpli Hediye Kulesi, sevgilinize, kız arkadaşınıza, annenize, eşinize veya nişanlınıza yılbaşı hediye seçenekleri arasında kesinlikle düşünülmesi gereken bir armağan!

yılbaşı hediyeleri

Keçe Kumaştan El Yapımı Broş

Sevgilinize yılbaşı hediyeniz nasıl olsun istersiniz? Mesela yılbaşı hediyeleri içerisinde birbirinden enfes çikolatalar olsun mu? Hatta olmuşken bir de bu çikolatalar üzerinde “Seni Seviyorum” yazıları da olsun! Ya rengarenk lezzetli badem drajeler? Evet bu drajelerden de olsun! Durun daha bitmedi! Ayrıca kalp şeklinde tasarlanmış ve ortamınıza mükemmel bir romantizm efekti verecek kalpli mumdan da olsun! Aslında hiç de fena sayılmaz! Asıl bomba şimdi! El yapımı olarak hazırlanmış ve ETSY’de satılan mükemmel bir broşa ne dersiniz?

Yılbaşı hediye fikirleri

Kişiye Özel Yılbaşı Duvar Saati

Her düşüncenizde sevgiliniz mi var? Sevgilinize O’nu ne kadar çok düşündüğünüzü ve değer verdiğinizi beyaz güller ile anlatabilirsiniz. Kız arkadaşınızı ne kadar çok sevdiğinizi ise, kırmızı güller anlatır. Aşkın rengi kırmızı ve çiçeği de güllerdir! Kişiye Özel Güllerden Kalp Ahşap Duvar Saati, aşkı ve sevgiyi eksenine almış şık bir duvar saatidir. Sevgilinizin her baktığında sizi hatırlayacağı bu duvar saatinin üzerinde isimlerinizin baş harfleri yer alıyor! Doğal ahşaptan yapılmış olması, içerisinde yer alan gül motifleri ve isim baş harflerinin olması Kişiye Özel Güllerden Kalp Ahşap Duvar Saati’ni özel kılıyor. Kalıcı ve sizi hatırlatacak bir armağan olarak Sevgiliye yılbaşı hediyesi ne alınır diye düşünüyorsanız, bu duvar saatini tavsiye ederiz.

Kişiye Özel Üçgen Ödül

Kişiye Özel Üçgen Ödül

Yılbaşının unutulmaz hediyeleri arasında Kişiye Özel Üçgen Ödüle yer açın! Yeni yıl armağanı olarak erkek arkadaşınıza, eşinize, babanıza iddialı bir hediye arayışınız varsa, Kişiye Özel Üçgen Ödül bunun için ideal bir hediyelik! Kişiye Özel Üçgen Ödül, kristal şık tasarımı ve üçgen şeklindeki görüntüsü ile çok dikkat çekici! Üzerine istediğiniz mesajı ekleyebileceğiniz kristal ödül, sevdiklerinizin uzun yıllar unutamayacağı şık bir dekordur. Kişiye Özel Üçgen Ödül, üzerine yazılacak isimler ile çok daha anlamlı bir hale geliyor. İster kendiniz ile birlikte sevgilinizin adını, ister eşinizin ya da annenizin adını yazdırın! Kristal Üçgen Ödül, Masa üstü, kitaplık veya TV ünitesi için harika bir dekor olacak!

Kitap Görünümünde Anahtarlı Kumbara

Kitap Tasarımlı Gizli Kasa

Evinize veya ofisinize isteğiniz dışında gelen davetsiz misafirler tabiri caiz ise “Avuçlarını yalayacaklar!” Çünkü Kitap Görünümünde Anahtarlı Kumbara ile tüm değerli ve özel eşyalarınız nerede olduğu sadece siz de sır olarak kalacak! Kitap Görünümünde Anahtarlı Kumbara, orijinal bir kitap nasıl ise aynen o şekilde tasarlanmış bir üründür! Daha önceden aşina olduysanız, Kitap Görünümünde Anahtarlı Kumbara, tıpkı kalın ciltli İngilizce Sözlük şeklinde görünüyor. Hatta tasarımcıları bu ürünü daha gerçekli kılmak için, kitap kapağını dokulu deri cilt ile kaplamışlar! Kitaplığınızın içerisinde, kimse özel eşyalarınızın, paralarınızın, mücevherlerinizin olduğundan asla şüphelenmeyecek! Kitap Görünümünde Anahtarlı Kumbara içerisine değerli olan tüm eşyalarınızı koyup, kendinizi daha da güvende hissedebilirsiniz. Yılbaşı için sevdiklerinize ilginç bir hediye isterseniz, Kitap Görünümünde Anahtarlı Kumbara iyi bir tercih olabilir!

Yılbaşı Hediyeleri

Kişiye Özel Fotoğraflı Kupa Bardak

Şansın sizden uzak olduğunu mu düşünüyorsunuz? “Düşeş attım yek geldi” sözleri size çok uzak değildir o halde! Belki şans oyunlarında hep başarısız gördünüz kendinizi ama, 2017 yılı kalbi sevgi ile dolu herkese, bol şans getirmesini diliyoruz! Sevdiğiniz insanlar içerisinde şanslı olduğunu düşündüğünüz arkadaşınıza, şık bir yılbaşı hediyesi vermek ister misiniz? Şanslı Kupa Bardak, kişiye özel şahane bir tasarım ile huzurlarınızda. Üzerinde zarlar ve poker kağıtları bulunan seramik Şanslı Kupa Bardak, şıkır şıkır görüntüsü ile arkadaşlarınızın da çok beğeneceği bir ürün! Şansı yaver gitmeyen dostlarınıza da, yeni yılda bu kör talihlerini yenmeleri için, bu ürünü hediye ederek temenni edebilirsiniz.

yılbaşı hediyeleri

Love Yazılı Kalp Kolye

Seneler geçiyor, takvimler değişiyor ve ancak, yılbaşı hediyeleri hep aynı! Eğer siz de artık her yeni yıl akşamında sevdiklerinize aynı tarzda hediyeler vermekten bıkıp usandıysanız, işte daha farklı yılbaşı hediyeleri bulabileceğiniz bir diğer hediye fikirlerine de göz atabilirsiniz. İçerisinde Erkeklere, bayanlara, sevgilinize, anne, babanıza, kardeşinize ve arkadaşlarınıza alabileceğiniz, ilginç, romantik, kişiye özel ve değişik bir çok yılbaşı hediyeleri bulabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Yazımı en başından sonuna kadar okuma sabrı gösterdiğiniz ve değerli zamanınızı ayırdığınız için ne kadar teşekkür etsem azdır:)

Kişiye Özel Harfli Sonsuzluk Bileklik

Kişiye Özel Harfli Sonsuzluk Bileklik

Sonsuzluk, zamanın anlamını yitirdiği, saatlerin, dakikaların bir değer ifade etmediği şeydir! Sonsuz aşk tabiri, aşkın ne denli büyük ve sonu olmayan güçlü bir duygu olduğunu ifade etmek için kullanılıyor! Sizin de aşkınızın bir sınırı yoksa ve her geçen gün sevgilinize daha büyük bir aşk ile bağlanıyorsanız, yılbaşında kız arkadaşınıza Kişiye Özel Harfli Sonsuzluk Bileklik hediye edin! Üzerinde yer alan sonsuzluk sembolü ile, Kişiye Özel Harfli Sonsuzluk Bileklik, sevgilinizin bileklerinden hiç çıkmayacak! Ne bu yıl; ne de sonraki yıllar! 14 Ayar altın kaplama olan Kişiye Özel Harfli Sonsuzluk Bileklik, özel kutusu içerisinde ve mücevher sertifikası ile birlikte gönderilmektedir.

Anlamlı yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Kristal Yıldız Ödülü

Gözleriniz gökyüzündeki en parlak yıldızı araya dursun, kalbinizin en parlak yıldızının sevgiliniz olduğundan, hiç kimsenin şüphesi yok! Sevgiliniz bir dünya starı olmayabilir, herkesçe tanınan meşhur bir pop yıldızı da olmayabilir! Ama bu kimin umurunda ki? O sizin kalbinizin biricik yıldızı! Yılbaşı hediyesi olarak erkek arkadaşınıza şık bir hediye düşünüyorsanız, Kişiye Özel Kristal Yıldız Ödülü muhteşem tasarımı ile gönlünüzün yıldızına gidiyor! Dayanıklı kristal malzemeden üretilmiş olan ve tepesinde yıldız figürü bulunan Kişiye Özel Kristal Yıldız Ödülü üzerine yeni yıl kutlama mesajınızı veya sevgi dolu sözlerinizi yazdırabilirsiniz. İster kocanıza, ister sevgilinize, ister babanıza Kişiye Özel Kristal Yıldız Ödülü yılbaşı hediyesi olarak mükemmel bir armağan olacaktır! Yeni yılda erkeğin kalbini okşayacak, gururlandıracak şıkır şıkır özel bir ödül!

Mont Şeklinde Kilitli Askılı Telefon Kılıfı ve Cüzdan

Mont Şeklinde Kilitli Askılı Telefon Kılıfı ve Cüzdan

Sizlere elimden geldiğince, bol alternatifli yılbaşı hediye seçenekleri sunmaya çalışıyorum. Yeni yıl için çok sıra dışı, orijinal ve ilginç bir diğer hediye de, Mont Şeklinde Kilitli Askılı Telefon Kılıfı ve Cüzdan! Yani kimin aklına böyle bir tasarım geldi ise, gerçekten kutlamak lazım! Çok orijinal bir fikir ! Bildiğiniz kapşonlu mont şeklinde tasarlanmış olan bu ürün, hem telefonunuzu içerisinde taşıyabileceğiniz bir kılıf, hem de dilerseniz cüzdan olarak kullanabileceğiniz bir ürün! Soğuk havalarda aman telefonunuz üşütmesin! Mont tasarımlı kılıf içerisindeki iPhone, Samsung telefonlarınız soğuk kış günlerinde üşütmeyecek ve sizi üzmeyecek! Boyuna da asılabilen Mont Şeklinde Kilitli Askılı Telefon Kılıfı ve Cüzdan, sevdiklerinize armağan edebileceğiniz çok ilginç bir yılbaşı hediyesi.

Yılbaşı için romantik hediyeler

Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Masa Saati

İlginç bir yılbaşı hediyesine ne dersiniz? Kişiye Özel Sinema Klaketi Masa Saati, sıra dışı tasarımı ve orijinal görüntüsü ile sağlam bir yılbaşı hediyesi olmaya aday! Sinema Klaketi şeklinde tasarlanmış olan bu harika masa saati ile yeni yılda sevdiklerinizi çok şaşırtacaksınız! Klasik yılbaşı hediyeleri sizi artık çok baydı ise, biraz da ilginç hediyelerden yana tercihler kullanılmalı öyle değil mi? Kişiye Özel Sinema Klaketi Masa Saati ile insanlar beklemedikleri bir yeni yıl hediyesi ile karşılaşacak! Bu masa saati üzerine, kısa bir yılbaşı kutlama notunuzu yazdırabilirsiniz. Üzerinde aynı zamanda isim de yazdırılabilen Kişiye Özel Sinema Klaketi Masa Saati yılbaşı gecesinin en çok konuşulacak hediyelerinden!

Yılbaşı için Hediyeler

Sevgiliye Özel Mutlu Çiftler Saten Yastık

Yıllarca başınızı koyduğunuz yastığın, bir gün çok romantik bir hediyeye dönüşebileceği belki de aklınızın ucundan bile geçmemiştir! Ama yapanlar yapıyor işte! Aynı yastığa baş koyduğunuz, yatağınızı paylaştığınız değerli eşinize yılbaşı akşamı orijinal bir hediye vermek isterseniz, Sevgiliye Özel Mutlu Çiftler Saten Yastık tam size göre bir armağan!

Yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Üç İsimli Kolye

Bir baba için yeni yıldaki en büyük mutluluk, huzurlu bir çatı altında, eşi ve çocukları ile yılbaşı kutlamaktır. Mutlu yuvanızın en elzem kişisi olan eşinize yılbaşı armağanı olarak size harika bir hediyelik öneriyorum. Üzerine üç isim eklete bileceğiniz Kişiye Özel İç İsim Kolye ile eşinizi son derece mutlu edebilirsiniz! Kişiye Özel İç İsim Kolye üzerine çocuklarınızın ve eşinizin ismini yazdırın ve yılbaşı armağanı olarak eşinize hediye edin! Mükemmel derecede romantik ve duygulandırıcı bir yılbaşı armağanı! Kişiye Özel İç İsim Kolye, 14 ayar altın kaplamadır ve siparişiniz halinde mücevher sertifikası ile birlikte gönderilmektedir!

Sevgiliye hediye

Hareket Eden kelebek Kavanoz

Üzerinde kelebek figürleri veya resimleri taşıyan objeler, şahsen benim ilgimi çok çeker. Hele bir de bu kelebek sabit değil de hareket ediyorsa daha çok dikkat kesilirim. Şimdi önereceğim ürün, bir kavanoz ama sıradan bir kavanoz değil, içinde sürekli hareket eden rengarenk bir kelebek var. Siz de bulunduğunuz ortamda içinizi ferahlatacak, bakınca hipnoza girebileceğiniz veya meditasyon etkisi yaratacak bir ürün arıyorsanız kelebek kavanoz bu iş için kesinlikle çok uygun bir ürün. Yılbaşı hediyesi olarak, ilginç farklı bir hediye düşünüyorsanız, tavsiye ederim.


Sürpriz Yılbaşı Hediyeleri

Kişiye Özel Şişede Mesaj

Yeni yılda sevdiklerinize çok şık bir sürpriz yapmak ister misiniz? Kişiye Özel Şişede Mesaj, işte size bu fırsatı sunuyor! Kişiye Özel Şişede Mesaj içerisine en güzel yılbaşı kutlama mesajınızı koyun ve ister sevgilinize, ister annenize yıllarca hiç unutamayacağı özel bir an yaşatın! Kişiye Özel Şişede Mesaj içerisinde sizin cümleleriniz ile özel mektubunuz, deniz deniz kumları ve deniz kabukları var! Soğuk yılbaşı akşamı, sevgilinizin içini ısıtacak sımsıcak bir armağan! Yeni yılda mesajınızı büyük bir heyecanla çıkartmak isteyen sevgilinizi, şişenin ucundaki mantar karşılıyor! Mantarı açtıktan sonra ise, deniz kumları ve deniz çakılları şişenin içerisinde! Son derece romantik ve etkileyici bir yılbaşı hediyesi.

İlginç yılbaşı hediyesi

Kol Saati Şeklinde Duvar Saati

Yılbaşında ev ziyaretlerinize yanınızda ilginç ve kullanışlı bir yılbaşı hediyesi götürmek isterseniz, Kol Saati şeklinde tasarlanmış olan bu duvar saatleri çok işinizi görecektir! Sıra dışı tasarımı ve enteresan görüntüsü ile, Kol Saati Şeklindeki Duvar Saatleri, yılbaşı hediyesi olarak görenleri hayretler içerisinde bırakacak çok değişik bir hediye!

hediye

Su Geçirmez Led Aydınlatma

Akvaryum veya içinde su bulunan canlı çiçek vazolar, yeterli ışık almadıklarında aksesuar olarak cansız ve sıradan dururlar. İçerisinde su olduğu için aydınlatma aparatı olarak koyacağınız elektrikli ürünün su geçirmiyor olması gerekir. İşte bu noktada size önerim, rengarenk ışık veren bu su geçirmez LED aydınlatma cihazını denemeniz. Gerçekten Akvaryumunuzun veya Çiçek vazonuzun ne kadar ilgi çekici göründüğüne siz bile inanamayacaksınız. Farklı bir ambiyans oluşacaktır.

yılbaşı hediyeleri

Yılbaşına Özel Kar Küresi Modelleri

Yaklaşan yılbaşına daha çok motive olmak ve yılbaşını doya doya yaşamak için, çam ağaçları, özel yemekler, özel sofralar, oda süsleri, konfetiler, şampanyalar gibi bir çok hazırlık yapılır. Motivasyon etkisini arttırmak ve evlerde dekoratif bir yılbaşı havası oluşturmak için önerebileceğim bir ürün var: Cam küre içerisinde, ortasında noel amcanın olduğu bir küre. Bu küreyi çalkaladığınızda, noel baba üzerine karlar yağıyor. Bu hediye ürün ile ilgilenen olur sanırım. Bu Noel Babalı kar küresi yılbaşı hediyelerinin göz bebeği.


yılbaşı hediyesi

Noel Baba Kar Küresi Yılbaşı Hediyesi

Kar Küresi Yılbaşı Hediyeleri hem karlar yağdırıyor hem de müzik çalıyor. Noel Baba bir sürü hediyeyle kar küresinin ortasında yerini almış. Küreyi şöyle bir salladığınızda karlar altında kalıyor. Kar küresinin altındaki kolu çevirdiğinizde ise Noel Baba müzik eşliğinde kendi etrafında dönmeye başlıyor. Kar Küresi Yılbaşı Hediyeleri sevgilinize, eşinize, dostunuza, çocuğunuza alabileceğiniz harika bir yılbaşı hediyesi.

Yeni Yıla Özel Fotoğraf Çerçevesi

Yeni Yıla Özel Fotoğraf Çerçevesi

Sevgilimiz veya sevdiklerimizle yaşadığımız anların bir hayalden veya rüyadan ibaret olmadığının en büyük ispatı fotoğraflardır. Teknolojinin insanoğluna bence en büyük armağanlarından biridir fotoğraflar. Düşünsenize, fotoğraflar olmadan geçmişe dair bir şeyi hatırlamak istediğinizde, yaşanılan şeyler yarım yamalak, eksik gedik akıllarımıza gelirdi. İşte karşınızda tüm sevdiklerinize yılbaşı gecesi büyük bir mutluluk yaşatacak, en güzel hediye alternatiflerinden biri olan kişiye özel yılbaşı resim çerçevesi.

erkek hediyeleri

Love Fotoğraf Çerçevesi

Siz de şayet, en güzel anlarınızı fotoğraflarla, ölümsüzleştirdiyseniz, bu fotoğraflarını evinizin veya ofisinizin en güzel yerinde sergilemek ve bakmak istiyorsanız bunun için size muhteşem bir resim çerçevesi öneriyorum. Love Resim Çerçevesi! Bu ürünü Eşinize anlamlı ve güzel Yılbaşı hediyesi veya Yıl Dönümü Hediyesi olarak alabilirsiniz… “Vatana millete hayırlı uğurlu olsun.” der ve kurdelayı keserim.

yılbaşı hediyesi

Erkeğe Özel Fotoğraflı Kol Saati 

Erkek arkadaşınıza yeni yıl için hem romantik; hem de ilginç bir hediye peşindesiniz! Haliyle de bu hediyenizin sevgiliniz tarafından sürekli kullanabileceği bir armağan da olmasını istiyorsunuz! O halde sizi üzerine fotoğraf baskısı yapılabilen bu özel kol saati ile tanıştırayım! Bu kol saatine dilediğiniz fotoğrafınızı taşıyarak, sevgilinize harikulade bir yılbaşı hediyesi verebilirsiniz. Saati öğrenmek isteyen sevgiliniz her an fotoğrafınızla karşılacak ve aşkınız bir kez daha tazelenmiş olacak.

İlginç duvar saati

Kare 12-3 Cam Duvar Saati

Bu saat sadece 12’den 3’e kadar! Daha sonraki 3-12 arası rakamları yok! Saatin geri kalanını tamamlamak da size kalıyor. Kare 12-3 Cam Duvar Saatinin ilginç tasarımına siz de aşık olacaksınız! Bu saate bir kere alıştıktan sonra, diğer sıradan duvar saatleri size çok fazla teferruatlı gelecek! Kare 12-3 Cam Duvar Saati, zamanı hesaplama konusunda biraz da kullanıcısına görev yüklüyor! Belki de akıp giden zamanın kıymetini kullanıcısı anlasın diye, ya da arada bir de olsa kafasını gömdüğü işlerden biraz soluklanıp güneş ve Ay nerede pencereden şöyle bir dışarı baksın diye! Kare 12-3 Cam Duvar Saatinin üzerinde sadece 12, 1, 2 ve 3 saatleri mevcuttur. Gerisi içinse gözünüz size yardım edecektir zaten.

Kişiye Özel Ajandalar

Kişiye Özel Ajandalar

Yılbaşı hediye seçenekleri içerisinde, yukarıda yer alan ajanda modellerine ek olarak 2017 yılı için bir başka ajanda modeli daha tanıtmak istiyoruz. Siyah, Lacivert ve kırmızı renk seçenekleri bulunan bu ürün, diğer ajanda modellerinde olduğu gibi, kişiye özel olarak hazırlanıyor. Patronunuza, iş adamı dostlarınıza yeni yılda planlarını içerisine yazabilecekleri kullanışlı bir armağan isterseniz, Kişiye Özel Ajanda Modelleri tam size göre!


Yılbaşı Hediyeleri

2017 Kişiye Özel Yılbaşı Ajandaları

Mıknatıslı tokası, hakiki deriden imal edilmiş ciltli kapağı ve içerisinde yer alan hesap makinesi ile 2017 Kişiye Özel Yılbaşı Ajandası karşınızda. Yılın 365 günü süresince tüm günler için ayrı ayrı özel sayfası olan 2017 Kişiye Özel Yılbaşı Ajanda, yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bir ürün! İçerisinde bulunan çok fonksiyonlu hesap makinesi ile karşılaştığınız tüm matematiksel problemler anında çözülecek! Mesela böyle bir ürünü, inşaat mühendisi arkadaşınıza, muhasebeci arkadaşınıza yılbaşı hediyesi olarak armağan edebilirsiniz!

CEVAP VER