El Emeği ile Cam Bardak Süsleme

el yapımı hediyeler
Anneler gününe özel el yapımı ürün anlatımlarımız tam gaz devam ediyor. Bu defada sizlere Anneler Gününe özel el yapımı süslü bardak nasıl yapılır bunu anlatacağız. Resimde gördüğünüz gibi, hepsi birbirinden rengârenk ve harika bardakların nasıl yapıldığını sizlere resimler eşliğinde yapımını anlatacağız. Anneler Gününe sayılı günler kala Annenize nasıl bir hediye alacağınıza hala karara vermediyseniz alternatif el yapımı Anneler Günü hediyeleri için sitemizi inceleyebilirisiniz. Küçük n masraflarla harika anneler günü hediyeleri hazırlayabilirisiniz. Üstelik bu hediye sisin elinizden çıkacağı için anneniz bu hediyenize bayılacaktır. Hazırsanız el süslemeli bu harika bardakları nasıl yapılacağını anlatmaya geçelim.
 
Bu proje için gerekli malzemeler: 
  • Kırmızı sarı mavi cam akrilik boya 
  • Cam bardaklar 
  • Kağıt havlu 
  • Pamuklu çubuk
El Emeği ile Cam Bardak Süsleme
Bardakları boyamaya başlamadan evvel altına kâğıt havlu zemine kâğıt havlu serin. Her renk boyadan bir miktar havlu kâğıdın üzerine dökün.
el emeği hediye yapmak
Bir bardak üzerine de hangi renklerin yer alacağına karar verdiyseniz. Boyama işlemine başlayabilirsiniz. Bir biriyle uyumlu renkleri seçmenizde fayda vardır. Dilerseniz bütün bardakları aynı renklerden tamamlayabilirsini. Ya da isterseniz her bardak için farklı renk kombinasyonlarını deneyebilirsiniz. Böylelikle biricik Annenize rengârenk bardak takımı hediye edebilirisiniz bardak yüzeyine pamuklu çubuklarla tek tek renklendirin.
el emeği ile bardak yapmak
Bu şekilde bardağın arka yüzeyinin tamamı benek benek boyanır. Burada dikkat edilemesi gereken bir nokta şudur. Bardağın en alt tarafı yoğun boya darbeleri ile boyanmalı, yukarı doğru boya darbe sayısı azaltılmalıdır. Bardağın ağız kısmına yaklaştığınızda artık boyama işlemi yapılmamalıdır…
anneye el yapımı hediye yapmak
Bu şekilde gördüğünüz gibi bardağın boyama işlemi tamamlandı. Daha sonra boyanın kuruması için bir müddet bardaklar bekletilmelidir.
anneye hediye yapmak
İşte bardaklarımızın son hali. Anneler gününde anneye sürpriz hediye yapmak istiyorsanız işte size harika bir fırsat. Annelerin anneler gününde en mutlu olacakları hediye sizlerinden elinden çıkma bir hediye olacaktır. El emeği göz nuru bir Anneler Günü hediyesi hazırlamak isteyenler için hazırlanan yazımızın sonuna geldik. Anneler Gününe kadar elimizden geldiği kadar el yapımı Anneler Günü hediyeleri anlatımlarımız devam edecek. Tekrar görüşünceye dek hoş çakalın.
anneye hediye

CEVAP VER