Kadınlar Günü Sürprizleri

Kadınlar gününde hayatımızda olan, değer verdiğimiz tüm bayanları mutlu görmek isteriz. Kadınları mutlu etmenin aslında hiç de zor olmadığını düşünürsek işimiz sanıldığı kadar da zor olmayacak. Çünkü bayanlar küçücük bir hediye ile bile mutlu olmayı bilen insanlardır. Çevrenizdeki bayanlar ile ilişki seviyenizi göz önünde bulundurarak kadınlar günü için sürprizler hazırlayabilirsiniz. Bu yazımızda sizlere hem kadınlar günü hediyeleri, hem de 8 Mart kadınlar günü için birbirinden iddialı sürpriz önerilerinde bulunacağız. Hazırlayacağınız sürprizler için çok ciddi paralar harcamanız gerekmiyor. Ama bir kadını mutlu etmek istiyorsanız, o bayanın kişiliği hakkında bir fikre sahip olmanız ve ilişki seviyenize uygun bir sürpriz yapmanız gerekiyor. Bu düşünce ile yola çıkarak, o özel günde yüzünde tebessüm göremeyeceğiniz bir kadın kalmaz. İş yerinde birlikte çalıştığınız, dost veya yakın arkadaş olmasa da değer verdiğiniz bir bayan olması sebebi ile onun da gönlünü alabilecek kadınlar günü için özel, minik bir sürpriz yapabilirsiniz. Örneğin nikah şekeri olarak satılan minik elma şeklinde kutular var. Elma tasarımlı kutulardan, bu özel günde O’nu da unutmadığınızı ifade edebilmek istediğiniz bayan sayısınca temin etmeniz gerekiyor. Tabi ki kutuların ille de elma tasarımında olması gerekmiyor. Kalp modeli her bayana sunulabilecek bir alternatif olmasa da istiridye şeklindeki nikah şeker tasarımından faydalanabilirsiniz. Elma tasarımlı ya da diğer modellere sahip olan kutuların üzerini süslemek için biraz dantele ve kurdeleye ihtiyacımız olacak. Kutuların içerisine sadece günün anlam ve önemini belirten minik bir not eklemek yeterlidir. Bu notu renkli kartonları istediğiniz gibi boyutlandırıp keserek üzerine renkli kalemlerle ya da normal bir tükenmez kalemle yazabilirsiniz.
detay
İş yerinizde veya özel hayatınızda bulunan, bu özel günde sizin tarafınızdan hatırlandığınızı bilmesini istediğiniz ancak aranızda çok da yakınlık olmayan bayanlara sunabileceğiniz müthiş bir hediye ile inanılmaz bir sürpriz yapmış olacaksınız. Sunacağınız bu sürprizin en güzel yanı da bu minik kutuların daha sonradan atılamayacak kadar şık olmasıdır. Bayanlar bu kutuları özel günün ardından takı kutusu olarak kullanacaklar ve evlerine de dekor katacaklardır. İşte az maliyetli ama bir o kadar ince fikre sahip olan müthiş bir sürpriz seçeneği.

Annelere Kadınlar Günü Sürprizi

mükemmel kahvaltı
Hayatını bizlere adayan annemize yapılabilecek en güzel sürpriz, O’nun yaptığı fedakarlıkların ve üzerimizdeki emeklerin farkında olduğumuzu göstermek olacaktır. Bunu da sadece yılın bir günü bile olsa onun üzerindeki sorumlulukları hafifleterek başarabiliriz. Bir güne en güzel başlamanın yolu nedir? Doğru tahmin ettiniz tabi ki ağız tadı ile yapılan sağlıklı bir kahvaltıdır. Kadınlar gününde, annemizin güne güzel uyanması için uykumuzdan birazcık fedakarlık ederek ortalama 1 saat önce uyanmamız gerekecek. Her gün bizler için erken uyanan ve her daim yanımızda olan annelerimize az bile. Gözlerini açıp, elini yüzünü yıkayıp mutfağa ya da salona gelen annemizin o anki yüz ifadesi inanın o uykusuzluğunuza fazlasıyla değer. Evet, günün ilk gülümsemesini hazırladığımız kahvaltı ve kahvaltı sırasında hoş sohbetimiz ile kazandık. Bu yeterli değil tabi ki. Annemize bu kadınlar gününde jest paketi hazırlıyoruz.
kadınlar günü sürprizi
Akşam yemeğinde de annemizi biraz dinlendirelim. Her gün yemek yapmak için ‘bugün ne yemek yapsam’ savaşı veren annelerimizin bir günde yanında olmamız onun neşesine neşe katacaktır. Hem de mutfağa girip saatlerce yemek yapmak için çalışmanıza da gerek kalmayacak. Dışarıda hazır yemek seçeneklerinden tutun, pizza, pide, lahmacun, hamburger gibi daha yüzlerce seçeneğiniz var. Bunlar annelerinizin yemeklerinin lezzetinde olmayacaklar biliyoruz ama bir günlük de olsa onların hazır yemek keyifleri olmalı değil mi?
kadınlar günü sürprizleri
Tüm bu kahvaltı ve yemek sürprizlerinin yanına bir tane daha ekleyerek sürpriz serimizi tamamlıyoruz. Son sürpriz annenizin ihtiyaçlarına göre şekillenecek olması sebebi ile sizlerin ne kadar iyi bir gözlemci ve annenizin sorunları ile ilgili bir evlat olduğunuzu da gösterecek bir sunum olacak. Son sürprizimiz hediye seçimi… Hediye seçiminde annenizin son zamanlarda en çok ihtiyaç duyduğu şeyleri gözden bir geçirin. Ardından kendi ekonomik durumunuzu da gözden geçirin. Sonrasında ise karar anına geçin. Size yardımcı olmak için birkaç öneri sunalım. Mutfak malzemeleri, annelerimizin elleri ayaklarıdır ve onlar için çok önemlidir. Mikserinin motoru yanmış olabilir, yeni bir buzdolabına ihtiyaç duyuyor olabilir ya da fırınından eski performansı alamıyor olabilir. Son adım olan hediye sürprizi tamamen sizde bitiyor.

Eşe ve Sevgiliye Kadınlar Günü Sürprizi

Eşe ve Sevgiliye Kadınlar Günü Sürprizi
İşte geldik kadınlar günü sürprizleri konusunda dikkat etmemiz gereken, hayatımızdaki en önemli diğer insana, yani eşlerimize ya da eş adaylarımıza. Anne sürpriz konseptinden tamamen ayrılmamız gerekiyor. Çünkü eşler veya eş adayları da annemiz gibi bir bayan olsa da konu erkek arkadaştan veya eşten beklentilere gidiyor. O zaman iş tamamen değişiyor. Ancak ekonomik durumu dert etmenize gerek yok. Her bayan gibi sizin eşiniz veya partneriniz de hediyelerin ve sürprizlerin değerinden çok sizin içerisine katacağınız özel anlama sevineceklerdir. Hediye sunmanın ve sürpriz yapmanın da amacı bu değil mi? İşte işimiz daha da kolaylaştı. Birazdan sizlere sunacağımız eşlere ve eş adaylarına özel kadınlar günü kutlama sürprizleri arasında maddi değeri yüksek ve daha uygun fiyatlı olmak üzere çeşitli alternatiflere yer vereceğiz. O anki maddi durumunuz ve aranızdaki ilişkinin hangisine uygun olduğuna karar vermek de yine size düşüyor.
Altın Kural: İster maddi değeri yüksek sürprizleri seç, istersen ekonomik çözümlere yönel ama asla altın kuralı unutma! Altın kuralımız der ki: her sürprizin içerisine mümkün olduğu kadar küçük parçalardan oluşan detayları eklemeyi unutma. Bir kadını etkilemek istiyorsan çevresini ince detaylarla donat.

Kadınlar Günü Sürprizlerinin Olmazsa Olmazları

kadınlara sürprizler
Yaşamınız boyunca sürekli olarak her koşulda yanınızda olmasını istediğiniz insana bir sürpriz yapmak istiyorsanız öncelikle size olmazsa olmazlar listesinden bahsedelim. Evet erkekler için bu küçük ayrıntılara takılmak zor bir iş olabilir. Ama madem hayatımızın tamamını paylaşmak istediğimiz kadın söz konusu, o zaman bu kadarcık zahmete katlanacağız.
Kadınlar Günü Sürprizleri
Kadınlara yapılacak sürprizlere kesinlikle dahil edilmesi gerekenler; gül yaprakları, mumlar, kurdeleler ve tüllerdir. Tabi tüm bunların seçimleri de mümkün olduğunca özel ve birbirleri ile bir uyum içerisinde olması gerekir. Çünkü kadınlar estetik güzelliğe her zaman önem verir. Mumların güzel bir aroma dahilinde kokulu olması ve mümkünse kalp şeklinde olması, gül yapraklarının en güzel şekilde kullanılması, tül ve kurdelelerin de aynı şekilde bu bütünlüğü kazandırmaya yardımcı olması gerekir.
Kadınlar Günü Sürprizlerinde Olsa Mükemmel Olur Listesi
kadınlar günü hediyesi
detay

Belirtmiş olduğumuz olmazsa olmaz listesinden sonra, ‘kadınlara yapılacak olan sürprizlere dahil edilse mükemmel olur’ diyebileceğimiz alternatiflere geldi sıra. Burada da kadınların içerisinde her daim yaşayan çocuğa hitap edeceğiz. Her ne kadar onlar hep olgun olmaya çalışsalar da hepsinin içerisinde hiçbir zaman büyümeyen bir çocuk var. Onlar aksini iddia etse bile bu bir gerçektir ve değiştirilemez unutmayın. Bir çocuk neleri sever? Çikolataları, şekerleri, balonları ve ayıcıklı oyuncakları sever. İşte tam da bizim aradıklarımız bunlar.

puzzle çikolata
detay

Mümkün olduğunca rengarenk şekerlemeler, kalp şeklinde balonlar (diğer ilginç dizaynlarda da olabilir), yine kalp veya değişik şekillerde üretilmiş çikolatalar ve mümkünse bu çikolataları bir arada tutan muhteşem çikolata kutusu ile birlikte ve küçük veya büyük fark etmeksizin mümkün olduğunca şirin ve ellerinde kalp olan ayıcıklar… Sizler de eşinize ya da eş adaylarınıza kadınlar günü sürprizleri için arayış içerisindeyseniz, karar vereceğiniz seçenek her ne olursa olsun olmazsa olmazlar listesini ve olursa iyi olur listesini gözden geçirmenizi kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Kadınlar Gününde Eş ve Eş Adaylarımıza Sürpriz Hediye Seçimi

kadınlar günü hediyeleri
Değer verdiğimiz bayanlara kadınlar günü için sürprizler hazırlarken ilişki durumumuzun öneminden ve sürpriz sırasında yapılması gerekenlerden bahsettik. Şimdi sıra geldi eş veya eş adayımıza sürpriz hediye seçimimizde dikkat etmemiz gereken hususlara ve size sunacağımız hediye önerilerine. Bir kadına yapacağınız sürpriz içerisinde sunacağınız hediyeden memnun kalma konusunu riske atmak istemeyenler için mükemmel bir tüyo verelim. İstisnasız her kadın gardırobunda ve dolaplarında ne kadar çok sayıda olursa olsun her hediye aldığında tekrar memnun kalacağı 3 eşyadan bahsedelim.

Kadın Ayakkabıları

kadınlar günü hediyesi

Kadın Çantaları

kadınlar günü için hediye
Değerli takılar
İşte hediye seçimini bu üçünden biri yönünde yaparsanız, üzerine bir de eşinizin veya sevgilinizin zevkine göre de belirlerseniz göreceksiniz ki ‘acaba hediyemi beğenir mi?’ sorusu çok gereksiz bir hal alacaktır. Çünkü böyle bir ihtimal söz konusu bile değildir.
kadınlar günü hediyeleri
Ancak biraz risk alıp daha farklı sürpriz hediyeler sunmak isterseniz sizlere de önerimiz var. Eşinizin veya sevgilinizin hayat akışında çılgın mı yoksa uslu ve mütevazı mı olduğuna göre şimdi sunacağımız iki öneriden birini beğenirseniz kullanabilirsiniz.
kadınlar gnü sürprizi

Çılgın Sevgililere Çılgın Kadınlar Günü Kutlaması

kadınlar günü sürprizleri
Hafta sonuna denk gelen kadınlar günü kutlaması için çılgınlığın sınırlarını zorlayabilirsiniz. Eğer partneriniz çılgın ve siz de en az onun kadar çılgınsanız, birlikte bangee jumping yapmaya gidebilirsiniz. Artık ülkemizin birçok ilinde böyle bir fırsata sahibiz. Siz ve çılgın partneriniz havadan aşağıya kilometrelerce hızla atlamaya hazırsanız böyle bir çılgınlık sayesinde parterinize unutulmaz bir kadınlar günü sürprizi yapabilirsiniz. Eğer çok fazla cesaretliyseniz, havadan düşüş anınızda açılmak üzere elinize bir pankart alabilirsiniz. Atlayış öncesi kapalı olan bu pankart, siz atladığınızda açılacak ve örneğin ‘seni seviyorum’ ya da daha ilginç olarak ‘İyi ki benim kadınımsın’ yazılı bir pankart haline dönüşecek.
İkinci alternatif olarak da vücudunuzun istediğiniz bir bölgesine mesela bileğinize O’nun ismini kazıtabilirsiniz. Ardından da ‘Sen sadece burada değil aklımda, kalbimde ve ruhumdasın’ diyerek, sevdiğiniz kadına bir öpücük kondurabilirsiniz.

Mütevazı Sevgililere Farklı Kadınlar Günü Kutlaması

detay
Eğer mütevazı yaşamı seven bir eşiniz ya da sevgiliniz var ise kadınlar gününde O’na çok özel eşsiz bir hediye ile sürpriz yapabilirsiniz. Tamamen sen ve partnerin ile ilgili olan bir kitap bastırtmak ve tek baskı olan bu kitabı sürpriz bir şekilde sizin için özel insana taktim etmek hem o anınızı ölümsüzleştirecek hem de size her kızdığında, her özlediğinde ya da sizinle ilgili her yoğun duygu yaşadığında partnerinize kılavuzluk edecek bir kitap olacak.
‘Ben yazar mıyım ki kitap bastırayım?’ diye düşünenleriniz olabilir. Ancak unutmayın zaten siz aşkınızı yazarken yazar ve oynarken aktör olmuşsunuz. Güzel ve süslü cümleler kurmanız önemli değil, kitabınızın uzun veya kısa olması da hiç önemli değil. Bırakın duygularınızı özgür kalsın. Elinizdeki kaleme zaten duygularınız yön verecektir. Cümlelerden oluşan bir kitap da olmayabilir sizinkisi. Sadece sizin aranızda anlam bulan özel kelimelerin bir araya gelmesi ile elde edilen bir kitap da olabilir. Hatta bizden ufak bir öneri daha olsun. Kitabın ilk sayfasına ‘Hayatımda en değer verdiğim kişiye özel olmak üzere tek ve son baskıdır.’ yazdırabilirsiniz.

CEVAP VER