Sevgililer Günü Hediye Sepetleri

sevgililer günü hediyeleri
Sevgililer günü yaklaştıkça çiftlerin hediye alma telaşı her geçen gün artmakta. Hem bayan için hem de erkek için hediye seçmek artık git gide zorlaşıyor. Çünkü çevredeki hediye seçenekleri o kadar çok arttı ki hangi hediyeyi seçeceğimize bir türlü karar veremez hale geldik. Gerek teknolojik ürünler olsun gerekse tekstil, bijuteri olsun her türden ürünler artık hediyelik hale dönüştürülebiliyor. Mesela sevgilinize marketten bir paket çikolata alıp sevgililer gününde hediye olarak götürseniz oldukça abes kaçar değil mi? Fakat bir çikolatacıdan kalp şeklinde çikolatalar alıp bunu süslü kutulara koyduğunuz an ne kadar özel ve anlamlı bir hediye hale dönüşeceğini siz düşünün. Bu kadar fazla hediye çeşidinin olduğu bir zamanda da sevgilinize hediye alma işi zor olabiliyor haliyle. Fakat sizleri bu dertten biz nebze de olsa kurtaracak çok süper sevgililer günü hediyeleri mevcut. Bu sevgililer gününde sevgiliniz için hediye sepetleri almak ister misiniz? Sevgililer gününe özel hediye sepetleri, hem çok şık hem de çok anlamlı! Bu sepetlerden bazıları çikolata ile dolu bazıları ise sevimli peluş oyuncaklar ile! Sevgililer günü hediye sepetleri, sevgililer gününde sevgiliniz için alınabilecek en hoş hediyelerden bir tanesi. Aşk dolu hediye sepetini sevgilinize hediye ettiğiniz zaman romantik anlar yaşamamanız mümkün değil! Öyleyse birbirinden romantik ve sürpriz dolu hediye sepetlerini sakın kaçırmayın! Aradığınız ne varsa hepsi burada!

SENİ CANIMDAN ÇOK SEVİYORUM AŞK KULESİ

sevgililer günü hediye sepeti
fiyat
Sevgililer günü için sevgilinize hala hediye bulamadıysanız sakın üzülmeyin. Çünkü sizlere sevgililer gününe damgasını vuracak harika bir hediye önerimiz var! Seni canımdan çok seviyorum aşk kulesi, sevgilinize olan aşkınızı ifade edebilmenin en güzel yollarından biri. Her birinde farklı sürprizler yer alan bu kutular, sevgilinizi eminiz ki çok şaşırtacak! Büyükten küçüğe doğru 4 adet üst üste kutulardan oluşan bu aşk kulesi gören herkesin dikkatini çekecek. Küçükten büyüğe doğru kutuların içerisinde sırasıyla; rengarenk drajeler, 6 adet kalp tasarımlı lezzetli çikolatalar, 10 adet seni seviyorum yazılı çikolatalar ve son olarak 365 adet kalpli kağıtlar üzerine aşk dolu sözler yer almaktadır. Her bir kutuyu açtığında farklı bir sürprizle karşılaşacak olan sevgiliniz, bu sevgililer günündeki en mutlu insan olacak!

SEVGİLİYE SEVİMLİ SONSUZ AŞKIMIZ HEDİYE SEPETİ

sevgililer günü hediye sepeti
fiyat
Sevgilinize 14 Şubat için hediye arıyorsanız sizin için oldukça orijinal bir hediye önerimiz var. Sevgiliye sevimli sonsuz aşkımız hediye sepeti, her sevgilinin isteyeceği türden bir hediye. Bu hediye sepetinin içerisinde ise yok yok! Birer adet kucağında kalp şeklinde kutu taşıyan peluş ayıcık, 925 ayar sonsuzluk gümüş kolye ve seni seviyorum yazılı mini kalp yastık yer almaktadır. Ayrıca kalp şeklindeki kutu içerisinde kalpli kâğıtlara yazılmış 100 adet aşk dolu romantik sözler ve 2 adet kalp şeklinde çikolata bulunmaktadır. Siyah sepetin içerisine doldurulmuş bu harika hediyeyi sevgilinize verdiğiniz zaman yüzündeki mutluluğu görebilmeniz mümkün olacak. 14 Şubat’a damgasını vuracak olan bu benzersiz hediyeyi sakın kaçırmayın!


GÜZELLER GÜZELİ SEVGİLİME HEDİYE SEPETİ

fiyat
Herkesin sevgilisi kendisine göre en güzeli ve en özelidir. Bu duygularınızı karşınızdakine de yansıtabilmek istiyorsanız sevgililer gününde ona çok özel bir hediye alabilirsiniz! Güzeller güzeli sevgilime hediye sepeti ise tam da arayacağınız türden bir hediye. İçerisinde çeşit çeşit hediyelerin yer aldığı bu romantik hediye sepeti sevgilinizi çok ama çok mutlu edecek. Hediye sepetinin içerisinde birer adet kişiye özel kupa bardak, kişiye özel kare makyaj aynası, şık kutu içerisinde 925 ayar sonsuzluk gümüş kolye ve metal kutu içerisinde 6 adet kalp şeklinde sütlü fıstıklı çikolata bulunmaktadır. Kişiye özel tasarlanan bu hediyeleri görüp de beğenmemek mümkün değil doğrusu! Sevgiliniz, isminin yazılı olduğu kupa bardak ve makyaj aynasını kullanmaya kıyamayacak! Bu özel hediye sepeti sevgililer günün en güzel hediyesi olmayı hak ediyor bence!

KALBİMİN TEK SAHİBİNE HEDİYE SEPETİ

sevgiliye hediye sepeti
fiyat
Birini sevdiğimiz zaman ona kalbimizi tamamen teslim ederiz ve artık kalbimizin tek sahibi o kişi olur. Sizin de böyle düşündüğünüz biri varsa kalbimin tek sahibine hediye sepeti, sevgililer gününde hediye edilebilecek en uygun hediye olacaktır. Oldukça romantik hediyelerin yer aldığı kahverengi hasır sepet içerisinde yok yok! Birer adet love yazılı yastığı taşıyan sevimli peluş oyuncak, romantik sözlerin yazılacağı aşk çeki defteri, kalp şeklindeki kırmızı kutuda 100 adet seni sevmemin nedenleri sözleri, love yazılı notluk, kalp süs, kalp magnet, kalp mandal ve notunuzu yazmak için tebeşir yer almaktadır. Hediyenizi daha romantik hala getirmek amacıyla kumaş gül yaprakları ile bezenmektedir. Birbirinden güzel hediyelerin yer aldığı bu sepeti sevgilinize hediye ettiğiniz zaman çok mutlu olacaktır. Sevgililer gününde sevgilinizin kalbini tekrar kazanmak isteyenler bu hediye sepetini mutlaka tercih etmelisiniz.

AŞKIMIZA DAİR HER ŞEY HEDİYE SEPETİ

sevgililer günü hediye sepeti
fiyat
Sevgililer günü için sevgilinize hala ne hediye alacağınıza karar vermediniz mi? O zaman sizler için oldukça romantik bir hediye fikrimiz var. Aşkımıza dair her şey hediye sepeti, sevgililer günü için sevgilinize hediye edilebilecek en güzel hediyelerden bir tanesi. Hediye sepetinin içerisinde birer adet bize dair her şey kitabı, 100 dilde seni seviyorum kavanozu, seni seviyorum mesajı taşıyan aşık çim adam ve seni seviyorum yazılı mini kalp yastık yer almaktadır. Bize dair her şey kitabının içerisinde 96 sayfalık romantik mesajlar yer almakta ve ayrıca kavanozun içerisinde de özel kalp tasarımlı kağıtlara yazılmış en popüler 100 dilde çevrilmiş seni seviyorum cümlesi yer almaktadır.

BENİ AFFET SEVGİLİM HEDİYE SEPETİ

sevgililer günü hediye sepeti
fiyat
Sevgilinizin kalbini kırdıysanız ve af bekliyorsanız sevgililer günü bunun için harika bir fırsat! Beni affet sevgilim hediye sepeti ile sevgilinizin kalbini tekrar kazanabilmeniz mümkün. İçerisinde pişmanlığınızı belirten birbirinden anlamlı hediyelerin bulunduğu bu sepeti bu özel günde mutlaka tercih etmelisiniz. Hediye sepetinin içerisinde birer adet çok pişmanım özür dilerim kitabı, 925 ayar gümüş sonsuzluk kolye, peluş oyuncak ayıcık ve özür dilerim kupa bardak yer almaktadır. Çok Özür Dilerim Kitabı içerisinde oldukça romantik ve eğlenceli resimler ve mesajlar yer almaktadır. Özür dilemek için oldukça etkili olan bu hediye ile aşkınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz…

KALBİMİN EN DEĞERLİSİNE ÖZEL HEDİYE SEPETİ

Kalbimin Sahibine Aşk Dolu Hediye Sepeti
fiyat
Sevdiğimiz insan bizim için en önemli en değerlidir. En değerlinizi sevgililer gününde mutlu etmek istemez misiniz? Kalbimin en değerlisine özel hediye sepeti ile sevgilinizi mutlu etmeniz mümkün. Hediye sepetinin içerisinde 100 adet kalpli kartlara yazılı 100 farklı dilde seni seviyorum yazısı, 1 adet seni seviyorum yazılı kalpli yastık, 1 adet sonsuzluk gümüş kolye, 1 adet sevimli aşık çim adam, 1 adet kokulu taşların bulunduğu cam kavanoz ve 2 adet kalp çubuklu süsler yer almaktadır. Oldukça romantik dolu hediyelerin bulunduğu bu sepet sevgilinizi çok ama çok mutlu edecek. Öyleyse ne bekliyorsunuz? Sevgililer gününe damgasını vuracak olan kalbimin en değerlisine özel hediye sepetini sakın kaçırmayın.


SEVGİLİME DOLU DOLU AŞK HEDİYE SEPETİ

sevgililer günü hediyesi
fiyat
Sevgilinize olan aşkınızı ifade edebilmenin en güzel yollarından biri de hediye almaktır. Sevgililer gününde sevgilinize olan aşkınızı sevgilime dolu dolu aşk hediye sepeti ile ifade edebilirsiniz. Bu hediye sepetinin içerisinde ise yok yok! Hediye sepetinin içerisinde birer adet seni seviyorum yazılı mini kalp yastık, birbirine aşkla bakan sevgililerin yer aldığı su küresi, rengârenk şekerlemelerin bulunduğu mini şişe ve kırmızı minik kalplerin bulunduğu mini şişe yer almaktadır. Beyaz hasır sepet içerisinde yer alan bu birbirinden romantik hediyeler sevgilinizi çok ama çok mutlu edecek! Gören herkesi kıskandıracak olan bu hediyeyi sevgililer gününde mutlaka tercih etmelisiniz. Üstelik oldukça uygun fiyatı ile dikkatleri üzerine çeken bu hediye sepeti uzun bir süre unutulmayacak…

KALBİMİN PRENSESİ HEDİYE SEPETİ

sevgililer günü hediye sepeti
fiyat
Kalbinizi emanet ettiğiniz sevgiliniz sizin gözünüzde adeta bir prenses gibi gözükmektedir. Prenses gibi olan sevgiliniz için sevgililer gününde harika bir hediye vermek ister misiniz? Kalbimin prensesi hediye sepeti, sevgililer gününde hediye edilebilecek en güzel hediyelerden bir tanesi. Hediye sepetinin içerisinde el yapımı lavanta kokulu keçe kalp yastık, 3 adet kalpli lavanta kesesi, 1 adet aşk yazılı dilek tohumu, 1 adet mini mesaj şişesi ve 1 adet aşıklar kar küresi yer almaktadır. Mesaj şişesi içerisindeki kağıda sevgilinize olan mesajınızı yazabilmeniz mümkün. Beyaz hasır sepet içerisinde yer alan bu romantik hediyeler sevgilinizi çok mutlu edecek!

KAHVE SEVERLER İÇİN HEDİYE SEPETİ

Fındıklı Filtre Kahve Şöleni Kutusu
fiyat
Kahve sever bir sevgiliniz varsa çok şanslısınız! Çünkü tam da kahve severler için harika bir hediye önerimiz var. Sevgililer gününde sevgilinize kahve severler için aşk dolu hediye sepetini hediye edebilirsiniz. Oldukça romantik hediyelerin bulunduğu bu harika sepet, gören herkesin beğenisini kazanacak ve dikkatini çekecektir. Hediye sepetinin içerisinde 2 adet I love you yazılı fincan, 1 adet kahve paketi, 10 adet üzerinde seni seviyorum yazılı kare çikolata, 4 adet kalp şeklinde çikolata, mini kalp yastıklar ve süsler yer almaktadır. Sevgililer gününde sevgiliniz ile içeceğiniz kahve hiçbir şeye değişilmeyecek! Sevgililer gününde hem sevgilinizi hem de kendinizi mutlu edeceksiniz. Oldukça uygun fiyatlı bu harika hediye sepetini sakın kaçırmayın!


SENİ ÇOK SEVİYORUM HEDİYE KUTUSU

Sevgilime Seni Seviyorum Hediye Sepeti
fiyat
Sevgililer gününde sevgilinize hala hediye almadınız mı? Panik yapmanıza hiç gerek yok. Çünkü sizlere oldukça romantik bir hediye önerimiz var. Seni çok seviyorum hediye kutusu sevgiliye verilebilecek en güzel hediyelerden bir tanesi. Love baskılı kırmızı hediye kutusunun içerisinde 1 adet seni seviyorum yazılı kalp aplikeli el havlusu, 5 adet seni çok seviyorum yazılı sütlü çikolata, 1 adet şirin oyuncak ayı maskot, 1 adet kalp şeklinde magnet ve ev şeklinde ahşap süs bulunmaktadır. Hem göze hem kalbe hem de mideye hitap eden bu eşsiz hediye sevgilinizi çok mutlu edecek! Gören herkesi kıskandıracak olan bu anlamlı hediyeyi sevgilinize muhakkak tercih etmelisiniz! Sevgililer günü damgasını vuracak olan bu romantik hediye kutusu uzun süre konuşulacak!


AŞKIM İLK GÜNKİ GİBİ HEDİYE SEPETİ

Aşkım İlk Günkü Gibi Hediye Sepeti
fiyat
Sevgiliniz ile ne kadar süredir birlikte olduğunuz hiç önemli değil. Önemli olan aşkınızın ne kadar kalıcı ve içten olduğu. Eğer siz de aşkınızın hala ilk günkü gibi olduğuna inanıyorsanız o zaman aşkım ilk günkü gibi hediye sepeti tam da sizlere göre! Bu hediye sepeti ile aşkınızın ne kadar samimi ve sonsuz olduğunu ispatlayabilirsiniz! Hediye sepeti içerisinde 1 adet aşk yazılı nakışlı el havlusu, 1 adet happy yazılı çan, 1 adet dantel işlemeli mini mesaj şişesi, 1 adet love mesaj şişesi ve 1 adet kucağında love yazılı mini yastık taşıyan sevimli peluş ayıcık maskot yer almaktadır. Oldukça romantik ve anlamlı hediyelerin yer aldığı bu hediye sepetini sevgililer gününde mutlaka tercih etmelisiniz. Gören herkesi kıskandıracak olan hediye sepeti bu sevgililer gününde çok konuşulacak! Öyleyse daha ne bekliyorsunuz aşkım ilk günkü gibi hediye sepeti en uygun fiyatı ile sizler bekliyor!


SENİ SEVMEMİN NEDENLERİ HEDİYE SEPETİ

sevgililer günü hediye sepeti
fiyat
Birine aşık olduğunuzda onu sevmek için milyonlarca sebep bulabilirsiniz. Çünkü yaptığı her hareket, söylediği her söz size çok hoş gelecektir. Eğer siz de böyle düşünüyorsanız bu sevgililer günü için tercih edebileceğiniz harika bir hediye önerimiz mevcut! Seni sevmemin nedenleri hediye sepeti, bir sevgiliye verilebilecek en güzel hediyelerden bir tanesi. İçinde oldukça romantik ve anlamlı hediyelerin yer aldığı bu sepette yok yok! Hediye sepetinin içerisinde 1 adet seni sevmemin 48 nedeni kitabı, 1 adet 925 ayar sonsuzluk gümüş kolye, adet pembe vosvos oyuncak araba ve 1 adet aşkım yazılı kalp taşıyan pelüş ayıcık yer almaktadır. Pembe renkli oldukça hoş hasır sepetin içerisine doldurulmuş bu hediyeler sevgilinizi çok ama çok mutlu edecek! Bu sevgililer gününe damgasını vuracak olan bu harika hediye sepetini sakın kaçırmayın! Üstelik oldukça uygun fiyatı ile sadece burada!

100 DİLDE SENİ SEVİYORUM HEDİYE SEPETİ

100 Dilde Seni Seviyorum Hediye Sepeti
fiyat
Sevgililer günü için sevgilisine hediye bulamayanlar buraya! Sevgililer gününde sevgilinize oldukça sıra dışı ve orijinal bir hediye arıyorsanız tam da doğru adrestesiniz. 100 dilde seni seviyorum hediye sepeti, sevgililer gününde tercih edilebilecek en özel ve anlamlı hediyelerden bir tanesi. Kırmızı kurdeleli hasır sepet içerisinde yer alan birbirinden romantik hediyeler sevgiliniz mutlu etmek için tasarlanmıştır. Hediye sepetinin içerisinde 1 adet kişiye özel hazırlanan 100 dilde seni seviyorum kupa bardak, 1 adet kalp şeklinde seni seviyorum yazılı mini yastık ve 1 adet sürpriz mesaj şişesi yer almaktadır. Bu mesaj şişesinin içindeki kağıda sevgilinize olan romantik sözlerinizi yazabilirsiniz. Sevgiliniz kendisine özel tasarlanan bu anlamlı hediyeyi gördüğünde oldukça şaşıracak ve mutlu olacaktır. 2017 sevgililer gününe damgasını vuracak olan bu harika hediyeyi almak için daha ne bekliyorsunuz?


POFUDUK AYICIKLI PEMBE HEDİYE SEPETİ

sevgililer günü hediyesi
fiyat
Sevgililer gününde sevgilinize hala ne hediye alacağınıza karar veremediniz mi? Hiç endişelenmeyin çünkü sizler için harika bir sevgililer günü hediye önerimiz mevcut. Pofuduk ayıcıklı pembe hediye sepeti her sevgilinin sahip olmak istediği türden bir hediye. Kırmızı renkli üstünde gerçek aşkım yazılı bu kutu hem rengi hem de içindekiler ile bayanları cezbedecek! Hediye sepetinin içerisinde ise oldukça romantik hediyeler mevcut. Bu hediye sepetinin içerisinde yer alan hediyeler; 1 adet boynunda pembe kurdele bulunan şirin pofuduk ayıcık, 1 adet ayı biblolu kokulu mum, 1 adet pembe seni seviyorum yazılı çerçeve, 2 adet kalp puantiyeli lavanta kesesi ve 1 adet içerisinde renkli şekerlemelerin bulunduğu mini mesaj şişesi. Hem göze hem kalbe hem de mideye hitap eden bu eşsiz hediye 2017 sevgililer gününe damgasını vuracak! Bu hediye sepetini sevgilinize hediye ettiğiniz zaman gözlerinde mutluluğu görebileceksiniz. Gören herkesin beğenisini kazanacak ve hatta kıskandıracak olan romantik hediye sepetini sakın kaçırmayın!

CEVAP VER