Sevgiliyle Evde Neler Yapılabilir

sevgiliyle evde yapılabilecek güzel şeyler
sevgiliyle evde yapılabilecekler… Sevgililer için evde zaman geçirmek hem çok eğlenceli hem de romantik bir ortam gerektirir. Sevgililerin bir çoğu, dışarıda kalabalık içinde zaman geçirmekten hoşlanmazlar. Bu yüzden de ev içinde, baş başa olarak daha keyifli ve eğlenceli aktiviteler yapmayı tercih ederler. Sevgiliyle evde yapılabilecek eğlenceli şeyler hakkında fikir araştırması yaparak, vaktinizi daha keyifli geçirebilirsiniz. Sevgililer genellikle hafta sonları buluşur ve çok klişe etkinlikler yaparak, çoğu zaman sıkıcı vakit geçirir. Biz de size bu klişelerden uzaklaşacak, farklı ve eğlenceli zaman geçirmeniz için öneriler sunmak istedik. Sevgilinizle arada bir evde buluşarak hem eğlenceli hem de romantik zaman geçirebilirsiniz. Sevgilinizle birlikte evde vakit geçirmeyi düşünüyorsanız, yapılacakların planlamasını önceden araştırmalısınız. Boşa vakit geçirmemek için o günün planını çok iyi organize etmelisiniz. Sevgilinizle birlikte evde yapılacak etkinliklerin neler olabileceği hakkında fikir sahibi olursanız, zamanınızı boşa harcamadan, dolu dolu vakit geçirebilirsiniz. Sevgiliyle evde birlikte yapılabilecek bir çok etkinlik vardır. En ilgi çekici olanları sizler için derledik. Siz de kendi tarzınıza uygun fikirlerle bu günü daha keyifli bir hale dönüştürebilirsiniz.
sevgiliyle evde neler yapılabilir
Sevgilinizle birlikte geçireceğiniz zamanın her dakikası çok önemlidir ve boşa harcanmamalıdır. Sevgilinizle birlikte birbirinizi tanımanızı sağlayacak etkinlikler yapabilirsiniz. Sevgilinizin ev ortamında nasıl yaşadığını, nasıl davrandığını daha yakından görebilirsiniz. Ayrıca, baş başa olduğunuz için daha rahat sohbet etme vaktiniz olur bu da birbirinizi tanımak için büyük önem taşımaktadır. Sevgilinizle birlikte evde vakit geçirirken lezzetli yemekler, tatlılar yapabilirsiniz. Bu da birbirinizle eğlenceli bir zaman geçirmenizi sağlar. Özellikle yemek kısmını hazır sipariş vermek yerine evde yapmanızı öneriyoruz. Sevgilinizle birlikte evde yemek yapmak çok keyifli bir aktivitedir. Birbirinizin sevdiği bir yemeği birlikte hazırlayarak eğlenceli bir zaman geçirmenizi sağlayabilirsiniz.

Sevgili ile Yapılabilecek Yemekler

sevgiliyle evde yapılabilecek güzel şeyler
Sevgililerin evde aman geçirirken tercih ettiği muhteşem bir aktivite olduğunu söyleyebiliriz. Hem ekonomik hem de keyifli bir etkinliktir. Sevgilinizi yemek yaparken nasıl davrandığını görmek sizin için de önemli bir ayrıntı olacaktır. Hem erkek hem bayan, evlenmeden önce yalnız yaşamıyorsa eğer yemek yapmayı pek alışkanlık haline getirmezler. Bu yüzden de daha pratik yemekleri tercih ederler. Eğer yalnız yaşayan bir sevgiliniz varsa, yemek konusunda da şanslı olabilirsiniz. Çünkü, yalnız yaşayan bireyler, istedikleri tüm yemekleri deneyerek öğrenmeye başlarlar. Bu da evlilik aşamasına gelindiğinde çok faydalı olmaktadır. Sevgili ile birlikte yapılabilecek yemekler arasından pratik olanları sizinle paylaşmak istedik. Bu pratik öneriler sayesinde sevgilinizle birlikte çok keyifli bir yemek hazırlama vakti yaşayabilirsiniz. Yemeği yaparken alacağınız keyif kadar yemesi de zevkli olacak yemek önerilerini sizin için paylaştık. Sevgilinizle birlikte güzel bir yemek hazırlamak istiyorsanız aşağıdaki önerilerimizi inceleyebilirsiniz.

Gençlerin Yaşamının Olmazsa Olmaz; Makarna

sevgiliye makarna yapmak
Makarna, özellikle gençler için büyük bir öneme sahiptir. Bir çok genç kolay olduğu için akşam yemeklerinde makarna yapmayı tercih eder. Makarna kolay olduğu kadar lezzetli bir yemektir. Tabi ki makarnanın sade ve boş halinden söz etmiyoruz. Makarna yaparken, çeşitli soslar kullanarak bu yemeği daha etkili bir hale getirebilirsiniz. Sevgilinizle birlikte yemek yaparken makarnayı sade olarak hazırlamanızı önermiyoruz. Bu durum biraz kolaya kaçmak olur. Makarnayı pişirirken bir yandan da çeşitli soslar hazırlayıp makarnaya katabilirsiniz.
Kremalı fettucini makarna
Kremalı fettucini makarna : Marketlerde satılan kutu süt kremalarını alarak çok lezzetli bir makarna yapabilirsiniz. Krema ile birlikte köri baharatı, mantar, kaşar peyniri ve jambon satın almayı unutmayın. Mantarları küçük parçalar halinde doğrayıp soteleyin. Jambonları ince şeritler halinde dilimleyin. Makarnayı haşladıktan sonra süzün ve kremayı, sotelenmiş mantarları ve jambonu içine katıp, kısık ateş üzerinde 1 dk karıştırın. Tabaklara servis ettiğiniz ederken üzerine rendelenmiş kaşar peyniri ekleyin. Bu aşamada tabaklarda üzerine kekik, pul biber gibi baharatlar da ekleyebilirsiniz.
sevgiliye evde makarna
Penne arabiata makarna : Acı sevenler için harika bir makarna tarifidir. Normal makarnayı daha faydalı ve lezzetli hale getirebilirsiniz. Arabiata makarna sosunun temeli acı olmasıdır. Bu makarnayı yapmak için acı biber, zeytin, salça, domates ve rendelenmiş kaşar peynirine ihtiyacınız var. Öncelikle zeytinleri çekirdeklerinden ayırıp doğrayın. Domatesleri de soyup rendeleyin ya da küçük küpler halinde doğrayın. Acı biberleri de küçük küçük doğrayın. Sıvı yağda önce biberleri biraz kokusu çıkana kadar soteleyin. Ardından salçayı ekleyip biraz karıştırın. Daha sonra domatesleri de ekleyip pişirin. Haşladığınız makarnayı süzdükten sonra bu sos ile birlikte zeytinleri de ekleyip karıştırın. Tabağa servis ederken üzerine rende kaşar peyniri, maydanoz , nane vb. süslemeler yapabilirsiniz.
Spagetti bolonez makarna
Spagetti bolonez makarna : Gençlerin en çok ilgi gösterdiği makarna soslarından birisidir. Bu makarna sosunu hazırlamak için biraz kıyma, soğan, salça ve domatese ihtiyacınız var. Önce soğanları rendeleyip kavurun. Üzerine kıymayı ilave edip iyice pişene kadar kavurun. Daha sonra salça ve domatesleri de ekleyip karıştırarak pişirmeye devam edin. Pişirdiğiniz bolonez sosu, haşlayıp süzdüğünüz makarnayı tabağa ekledikten sonra üzerine döküp servis edin. İsterseniz üzerine kaşar peyniri ekleyebilirsiniz.
Yukarıda yer verdiğimiz makarna tariflerini sevgilinizle birlikte hazırlayıp, afiyetle yiyebilirsiniz. Hem romantik, hem özel, hem de çok kolay bir yemek hazırlamış olursunuz. Bu tarifler haricinde, tost, menemen, kahvaltı gibi yiyecekler de hazırlayabilirsiniz ancak, makarna çok şık bir yemek olarak önerimizdir.

Sevgiliyle Yapılabilecek Tatlılar

sevgiliye tatlı yapmak
Sevgiliyle birlikte romantik bir zaman geçirmek için ihtiyacınız olan tüm tüyoları sizlerle paylaşıyoruz. Sevgilinizle birlikte güzel bir yemek hazırlayıp, keyifli bir zaman geçirebilirisiniz. Yemeğin üstüne ise lezzetli bir tatlı ve kahve ile birlikte günü ya da geceyi devam ettirebilirsiniz. Sevgili ile birlikte yapılabilecek tatlılar listemizde özellikle pratik olanlara yer vermek istedik.
sevgiliye pudding yapmak
Puding : Sevgililerin birlikte yapıp yemekten büyük keyif aldığı bir tatlıdır. Hem çok lezzetlidir, hem de yaparken verdiği yoğun çikolata kokusuyla aşkınızı tamamlamaktadır. Pudingi yapmak için büyük uğraşlar vermenize gerek yoktur. Marketten hazır bir puding ve süt satın alarak, evde kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Pudingi sevgilinizle birlikte pişirken tencereden birbirinize birer yudum tattırmayı ihmal etmeyin. Romantik bir tatlı yapımı için puding idealdir.
sevgiliyle evde yapılabilecek tatlılar
Dondurma cup : Dondurma yapmak uzun ve zahmetli bir iştir. Bu yüzden dondurmayı hazır almanızı öneriyoruz. Farklı lezzetlerde dondurma satın alarak, süslemeli bir cup ikramlığı hazırlayabilirsiniz. Dondurma toplarını cuplara dizin yanına da rolu kat yerleştirin, üzerine de çikolata sosu döküp sevgilinize ikram edin. Sevgiliyle birlikte hazırlanıp yenilebilecek en keyifli tatlılardan birisidir.
sevgiliye hangi tatlı yapılabilir
Sufle : Sufle yapmak aslında kolaydır ama her zaman çok iyi tutturulmayabiliyor. Bu yüzden marketlerde hazır satılan sufle karışımı ya da dondurulmuş sufle almanızı öneriyoruz. Sufle karışımını bir nevi kendiniz hazırlayıp, içinden çıkan kaselere döküp fırına veriyorsunuz. Dondurulmuş sufleleri ise sadece ısıtılmış fırına koyup 20 dk pişmesini bekliyorsunuz. Sevgiliyle birlikte yapılıp yenilebilecek en keyifli tatlılar arasında yer almaktadır. Çikolata sevmeyen çok az kişi vardır. Oldukça romantik bir lezzete sahip olan sufleyi de sevgilinizle birlikte hazırlayıp, keyifle yiyebilirsiniz.

Sevgiliyle Evde Yapılacak Farklı Şeyler

sevgiliyle evde romantik anlar
Sevgilinizle birlikte evde vakit geçirmeye karar verdiyseniz, keyifli ve sıkıcı olmayan zaman geçirmek için bizim önerilerimizi uygulayabilirsiniz. Sevgiliyle birlikte evde vakit geçirmek hem çok eğlenceli hem de romantik olabilir. Sevgiliyle birlikte evde vakit geçirirken biraz romantik, biraz da eğlenceli aktiviteler yapabilirsiniz. Bizim verdiğimiz öneriler ışığında çok güzel bir zaman geçirmiş olacaksınız. Sevgiliyle birlikte genelde hafta sonu görüşülmektedir. Bir çok kişi hafta sonunu sevgilisiyle birlikte bir cafe, restoran ya da sinemaya giderek geçiri. Siz bu klişelerden sıkıldıysanız, evde çok keyifli bir hafta sonu tatili geçirebilirsiniz. Kendi eviniz varsa şanslısınız. Aile evine göre, kendi bekar eviniz daha rahat kullanılabilmektedir. Sevgiliyle hafta sonu yapılabilecek eğlenceler arasında ev ortamında yapılabileceklerden söz etmek istiyoruz. Bu tavsiyeleri uygularsanız, siz de çok keyifli bir hafta sonu geçirebilirsiniz.
 
Sevgiliyle Evde Romantik Zaman Geçirme : Sevgilinizle birlikte evde romantik zaman geçirmek için olmazsa olmazlardan söz etmek istiyoruz.

1-Sevgilinizle Aşk Filmi İzleyin

sevgilinizle aşk filmi izleyin
Çok klasik bir aktivite olarak görünüyor olsa da, en romantik zaman geçirme etkinliği olduğunu söylemek doğru olur. Sevgilinizle birlikte romantik komedi, romantik aşk filmi ya da dram filmi izleyerek çok romantik ve aşk dolu bir zaman geçirebilirsiniz. Romantik bir şekilde film izlerken, mısır patlatmayı ya da meyve salatası, cips, kahve türü yiyecek ve içecekleri eksik etmemenizi öneriyoruz. Sevgilinizle birlikte film izleyecekseniz, filme önceden karar vermenizi tavsiye ediyoruz. Çünkü, filme karar vermek büyük bir zaman kaybı yaşatmaktadır. İzleyeceğiniz filme birkaç gün öncesinden karar verirseniz, zaman geçirmeden romantik bir film izlemeye başlayabilirsiniz. Sevgiliyle romantik film izlemek için ideal zaman gecedir. Gündüz film izlemenizi önermiyoruz. Gündüz vaktinde, yemek vb. eğlenceli aktiviteler yapabilirsiniz. Akşam ise romantik bir film izleyebilirsiniz. Sevgilinizle evde izleyebileceğiniz en iyi 10 aşk filmi için bu yazımızı tıklayabilirsiniz. EN İYİ 10 AŞK FİLMİ


2-Şarap ve Müzik Eşliğinden Romantik Akşam

romantik gece
Şarap ve müzik muhteşem ikilidir. Hafif bir müzik size eşlik ederken şarabınızı yudumlayıp, sevgilinizle romantik sohbetler edebilirsiniz. Sohbet ederken birbirinizi daha iyi tanırsınız. Alkol zararlıdır ama tadında içildiğinde insanın gerçek kişiliğinin, düşünce ve duygularının ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Bu yüzden, dışarıda değilseniz ve ev ortamında baş başa iseniz, birkaç kadeh romantik şarabın hiçbir zararı olmayacağını düşünüyoruz. Şarap ile birlikte peynir tabağı hazırlayıp, daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Şarap eşliğinde sohbet ederken dinleyeceğiniz müzik, romantik ve hafif olmalıdır. Yüksek gürültülü müzikleri dinlemenizi önermiyoruz.
Sevgiliyle Evde Eğlenceli Zaman Geçirme : Sevgilinizle birlikte ev içinde romantik ve eğlenceli zaman geçirmek, bizim tavsiyelerimizle daha kolay hale gelecektir. Sevgilinizle birlikte tüm günü evde geçirecekseniz, gündüz eğlence akşam ise romantik önerileri uygulamanızı tavsiye ediyoruz.

3-Sevgilinize Yemek Yapmak

sevgilinizle yemek yapın
Sevgiliyle birlikte yemek yapmak, en eğlenceli etkinliktir. Hem karnınızı doyurur ve daha az stresli olursunuz hem de eğlenceli bir zaman geçirirsiniz. Sevgiliyle birlikte yemek yapmak için yukarıda yer verdiğimiz önerileri uygulayabilirsiniz. Keyifli bir yemek hazırlarken hoş sohbetler edebilir, bolca gülebilirsiniz. Yemeğin ardından da tatlı ve kahve zamanına geçek keyifli sohbetlerinize devam edebilirsiniz.

4-Romantik Oyunlar Oynayın

Romantik Oyunlar Oynayın
Sevgiliyle birlikte eğlenceli zaman geçirmek için eğlenceli oyunlar oynayabilirsiniz. Hobi mağazalarından iki kişinin oynayabileceği oyun setlerini alabilirsiniz. Bu eğlenceli hobiler ile sevgilinizle birlikte keyifli bir zaman geçirebilirsiniz. Oyun oynarken hem sohbet edip hem de gülerek birbirinizi daha iyi tanıyabilirsiniz. Sevgilinizin ev ortamında nasıl davrandığını yakından görmek için, çok sık olmasa da arada bir evde vakit geçirmenizi tavsiye ediyoruz.
sevgiliye hediye ne alınır

CEVAP VER