Taşlardan El Yapımı Banyo Paspası

el yapımı banyo paspası
Anneler Gününe özel el yapımı hediye anlatımlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bugün sizlere çok farklı el yapımı bir ürünün nasıl yapılacağını anlatacağız. Hazırlacağınız el yapımı bu ürünü Anneler gününde annenize hediye edebileceğiniz gibi tüm sevdiklerinize de gönül rahatlığıyla hediye edebilirsiniz. Ağır bir hediye olacağı kesin.) Birazdan yapımını resimler eşliğinde anlatacağımız bu ürünün adı el yapımı taş banyo halısı. Oval ve pürüzsüz taşların uygulanacağı bu banyo paspası sizler için, banyo öncesi veya banyodan çıktıktan sonra harika ayak masajı işlevi görecektir. Evet dilerseniz yapımını anlatmaya başlayalım..
Bu proje için gereken malzemeler:
  • Oval yuvarlak hatlı taşlar
  • Delikli Kauçuk paspas
  • Silikon
  • Naylon perde
Bu malzemelerden yuvarlak hatlı taşları akarsu yataklarında veya sığ denizlerde rahatça toplayabilirisiniz. Ancak bu tip işler için vakit bulamayanlar zanaat malzemeleri satan yerlerden temin edebilirler. Küçük şehirlerde yaşayanlar mutlaka çevrelerinde bu şekilde pürüzsüz harika taşlar toplayabilirler.
el yapımı banyo paspası
Malzemelerimiz arasında yer alan kauçuk paspaslardan temin ederken dikkat etmeniz gereken bir hususa değinelim. Paspas alırken resimde gördüğünüz gibi su tahliyeli paspas almaya çalışın. Banyoda kullanacağınız için paspas üzerinde biriken su birikintilerinin kolayca paspas yüzeyinden akması için delikli kauçuk paspas almanızda fayda var.
dekoratif taşlardan banyo paspası yapmak
Taşların paspas yüzeyinde orantılı dağılması için iri taşları paspasın kenarlarından başlayarak eşit miktarda paspas yüzeyine yayın.
banyo paspası el yapımı
Ova ve pürüzsüz taşların her birinin altına şeffaf silikon uygulayarak kauçuk paspas üzerine uygulayın.
dekoratif banyo paspası el yapımı
Teker teker taşları yüzey üzerine uygulayın. Taşların pürüzsüz ve oval olduğuna dikkat edin. Köşeleri olan taşları kesinlikle kullanmayın.
Taşlardan El Yapımı Banyo Paspası
Bu şekilde taşları kauçuk paspasın kenarlardan mümkün mertebe taşırmadan yerleştirmeye çalışın.
Taşlardan El Yapımı Banyo Paspası
Taşların tamamı dizildikten sonra gördüğünüz gibi ortaya harika bir görüntü çıktı!
Taşlardan El Yapımı Banyo Paspası
Anneler gününde hep hazır hediyeler alacak değilsiniz ya. Bir defada şöyle kendi elinizle hazırladığınız bir Anneler Günü hediyesi vermeye ne dersiniz? Size yapımını anlattığımız bu ürün Anneler Günü hediyesi için ilginç bir seçim olabilir. Sizde bu Anneler Gününde Annenize farklı bir hediye arıyorsanız işte size bir fırsat! Artık Anneler Günü hediyesi aramaktan vaz geçin ve size anlatımını yaptığımız bu harika el yapımı hediyeyi vakit kaybetmeden yapmaya başlayın. Hem Annenize hem kendinize bir güzellik yapın. Şimdilik bizden bu kadar. Hoş çakalın.
anneler günü için hediyeler

CEVAP VER