El Yapımı Aşkımın Alfabesi Kitabı

el yapımı aşkımızın alfabesi defteri
Günden güne gelişen internet ortamı, bizlere birçok yeni fikir hakkında bilgi edinmemizi sağlıyor. El yapımı hediye fikirleri için ufak bir araştırma yapmak, önümüze birden çok hediye yapım fikirlerini sunuyor. Bu hediyeler arasında sevgiliye yapılacak hediyeler ise oldukça göz kamaştırıyor. Göz kamaştıran ve duygularınızı ifade edebileceğiniz hediyelerden biri olan aşkımın alfabesi hediyesi ile sevgililer gününe veya sevgilinizin doğum gününe ufak bir sürpriz yapabilirsiniz. Duygularınızı belli etmenin bir yolu olan bu hediyenin yapımı oldukça kolaydır. Burada önemli olan, alfabeyi baz alarak duygularınızı ifade etme şekliniz olacaktır. Hediyenin yapımında kullanacağınız malzemeler ise kırtasiyelerden rahatlıkla bulabileceğiniz malzemelerdir. Bakalım bu malzemeler neymiş?

Gerekli Malzemeler:

• 1 adet istediğiniz boyutta not defteri
• Renkli kuru boya ve keçeli kalemler
• Not defterini süslemek adına bir adet kurdele

1.Adım: Alfabeye Göre Not Defterinin Doldurulması

Sevgililer günü hediyesi olarak yapabileceğiniz aşkımızın alfabesi hediyesi manevi değeri çok yüksek bir hediyedir. Bu hediyeyi yaparken minik bir not defteri kullanabilirsiniz. Hediyenizi hoş bir kutuya koyabilir ve kutunun içerisini çiçekler, çikolatalar ve fotoğraflarınız ile doldurabilirsiniz. Not defterinin içerisinin doldurulmasında renkli kuru boya kalemler ve keçeli kalemler kullanabilirsiniz. Anılarınızı anlatabilir veya tek kelimelik notlar yazabilirsiniz. Önemli olan her sayfaya 1 adet alfabedeki harfin gelmesi ve bu harf ile başlayan bir cümle veya kelime kullanmanız olacaktır.

2.Adım: Not Defterini Süsleme

Not defterinin içini nasıl süslediyseniz, dışını süslemek de tamamen size bağlıdır. Sevgiliye yapılabilecek sürprizler içerisinde en güzel hediyelerden biri olan not defteri hediyesi tamamen hayal gücünüzün yaratıcılığına bağlı olan bir hediyedir. Süslemeleri yapmanızın sonucunda tamamen zevkinize göre şekillenerek çok özel bir hediye olmasını sağlayacaktır. Not defterinin dışına kurdeleleri katlayarak şekiller oluşturabilir, yazılar yazabilir veya kartonlardan ufak ufak kalpler yaparak kapağına yapıştırarak süslemeler oluşturabilirsiniz. Bu tamamen sizin hayal gücünüze bağlı olacaktır. Dilerseniz kapağına bir yapıştırıcı ve sim yardımı ile kalp çizebilir daha cıvıl cıvıl bir görünüme sahip olan not defteri hazırlayabilirsiniz. Daha neler neler?…
Sayfaları doldurma şekliniz tamamen size aittir. İstediğiniz gibi süsleyebilir ve renklendirebilirsiniz. Bayanlara hediye olarak verebileceğiniz bu hediyeyi, erkeklere de yapabilirsiniz.
Defter seçiminiz ve üzerindeki süsleme seçenekleri ile cinsiyete uygun aşkımın alfabesi hediyesi ortaya çıkarılabilir. Hatta anneler günü hediyesi olarak bile çok güzel bir hediye fikri olabilir. Annelerin alışveriş listeleri, yemek tarifleri için karalamaları ve düzenlemeleri hiç bitmez. Bu durumda aşkımızın alfabesi yerine çok şık ve şirin bir annemin alfabesi oluşturulabilir. Sade bir defterden böylesine anlamlı bir hediye ortaya çıkarmak hünerden daha çok sevgi gerektirir. Hayatınızda hep sevdiğiniz ve sevdiğinizin de sizi sevdiği insanlar ile mutlu mesut geçmesi dileğiyle. Bir sonraki en özel hediye fikri ile karşınızda oluncaya kadar sağlıcakla kalın.

CEVAP VER