Babalar Günü Sürprizleri

babalar günü sürprizleriBabanıza Özel bir Mektup veya Şiir Yazın

Babalar Günü ile ilgili Sevgili Babanıza güzel ve tamamen sizin sözlerinizden oluşan orijinal bir şiir hediye edebilirsiniz. Babanıza duyduğunuz o kocaman sevgiyi, babanız ile yaşadığınız acı tatlı hatıralarınızı Şiirsel bir dil ile dizelere dökebilirsiniz. Bu bence inanılmaz güzel bir Babalar Günü Hediyesi olacaktır. Ya da o unuttuğumuz Mektup yazma geleneğini canlandırıp, Babanıza olan özleminizi, sevginizi, o müthiş güveni mektup olarak dile getirebilirsiniz.


babalar günü sürprizleriBabanıza Youtube Klip Hazırlayın

Babanıza ait dijital fotoğrafları bir araya getirip Klip yapma Programları ile güzel bir babalar Günü Klibi oluşturabilirsiniz. Klip düzenleme programı ile her fotoğrafın altına Babanıza duyduğunuz sevgiyi metinlerle anlatın. Klip için güzel ve Babanızın sevdiği bir fon müziği koymayı da ihmal etmeyin. Sonrasında asıl sürpriz şu; Bu Klibi en meşhur video paylaşım sitesi olan Youtube’da paylaşın ve Babanıza sürpriz yapın.


babalar günü sürprizleriKarakalem Portre Resmini Çizdirin

Babalar Günü ile ilgili önereceğim bir diğer babalar Günü Hediyesi ise, Babanıza ait Portre Kara Kalem resim Hediyesi. Babanızın olduğu fotoğraflar içerisinden en güzelini seçip bunu şık bir çerçeve içerisinde Kara Kalem Portre Resim çizdirerek hediye edebilirsiniz. Bunun için size önereceğim site: Portreresim


babalar günü sürprizleriBabanızla Tatile Çıkmak da Güzel Bir Fikir

Şimdi paylaşacağım hediye elbette ki, daha çok bütçeniz ile ilgili. Bütçesi el verenler için Babanıza şöyle güzel bir yerde rezervasyon yaptırıp, Anneniz ile birlikte baş başa ikinci bir balayı yaşamalarını sağlayabilirsiniz. Babalar günü Hediyesi olarak tatil, inanın hem babanıza hem de annenize çok iyi gelecektir. Babanız böyle bir hediyeyi asla unutamayacaktır.


Babaya hediye fikirleri

O’na Özel Bir İnternet Sitesine ne dersiniz?

Malum bilgi çağında yaşıyoruz ve hediye fikirleri içerisinde bu dijital hediyeleri almasak olmazdı. Babanıza babalar günü hediyesi olarak kişiye özel sadece onun görebileceği, Google veya diğer arama motorlarına kapalı güzel bir internet sitesi kurabilirsiniz. İçerisine bol bol resim yükleyin ve babanıza olan duygularınızı yansıtın.


Gazete ilanıSevginizi Gazete İlanı ile Gösterin

Babanıza olan duygularınızı bir gazeteye ilan vererek de gösterebilirsiniz. Anneniz ve kardeşleriniz ile bir araya gelip birleşerek ortak bir şekilde en çok satan gazetelerden birine Babanızı ne kadar çok sevdiğinizi gazete ilan yolu ile anlatabilirsiniz. Bu şekilde bir hediyenin babanızı çok duygulandıracağını ve mutlu edeceğini düşünüyorum.


Babaya hediyelerBabanıza Mesajlı Gömlek Hediye Edin

Babanızın en fazla ihtiyacının olduğu aksesuar ve giyim konusunda Kişiye Özel Hediyelerden seçebilirsiniz. Örneğin; Babalar Günü Hediyesi olarak Babanıza Kişiye özel bir gömlek alırsınız ve gömleğin manşet veya yaka kısmına “Dünya’nın En Yakışıklı Babası” şeklinde yazı yazdırabilirsiniz. Verdiğim linkten modelleri inceleyebilirsiniz: Babaya Hediye


Babaya hediyeBabanızı Gururlandıracak Kişiye Özel Ödüller

Babalar Günü Hediyesi olarak babanıza hoş bir sürpriz yapıp, ona Kişiye Özel Plaket hazırlatabilirsiniz. Babalar Gününe Özel Plaket de yine en güzel ve en anlamlı Babalar Günü Hediyelerinden. Kişiye Özel Plaket içerisinde dilerseniz fotoğrafınızı veya dilerseniz en güzel sevgi dolu mesajınızı yazdırabilirsiniz.


Babalar Günü HediyeleriBabalar Gününde O’nun Yanında Olmaya Çalışın

En önemli Babalar Günü Hediyesini sona sakladım. Büyük şehirlerde zaman o kadar hızlı tükeniyor ki ve o kadar yoğun yaşanıyor ki, çoğu zaman insanlar beraber yaşadıkları sevdiklerinin yüzünü bile göremez oluyor bir şey paylaşamaz oluyor. Bunun içerisine babanız ile ilişkileriniz de dahil. Gelin bu Babalar Gününde bütçenize en uygun yerde bir rezervasyon yapıp yemeğe çıkın. Gideceğiniz mekan gürültüsüz ve sakin bir yer olsun. Sonra Babanız ile güzel bir yemek yiyin ve bol bol sohbet edin. Kendinizi, elini tutarken en fazla güvende hissettiğiniz el baba elidir. Çünkü bilirsiniz ki, o el hangi şartta olursa olsun, hiçbir şekilde, hiçbir şartta, elinizi asla bırakmayacaktır. O hayatta karşılaştığınız bütün badirelerde size kendisini siper eden bir varlıktır. Size duyduğu kocaman sevgisi ile her zaman otoriter ve güçlü görünmeye çalışan, aslında belki de annenizden daha yufka yürekli biridir O. Bu sebeple bir çocuk için Baba Sevgisi başka hiçbir şey ile kıyaslanamayacak derecede büyük bambaşka bir şeydir! Çocuklar için babaları, kendilerinin en saçma sapan taleplerini bile reddedemeyecek tek kişidir. Çocuğun ruh dünyasında babanın yeri de bambaşkadır. O yeryüzünün en güçlü kişisidir, en kahramanı, en süperi, parası hiç tükenmeyecek en zengin, harçlığını hiç kesmeyecek kadar bonkör kişisidir!Sonra büyüdükçe ve bir şeyleri idrak etmeye başlayınca, o eğlenceli kişiyi, kuralcı ve kendisine sürekli karışan müdahale eden biri olarak görmeye başlar. Zaman zaman baba ile zıt fikirdedir ve ufak tefek fikir çatışmaları yaşanır artık. Ama yine de şundan çok emindir ve her zaman bilir ki “Babam” her zaman benim yanımdadır. Her ne hata yaparsam yapayım beni en iyi Babam anlar…”  Şimdi yepyeni bir Babalar Günü yaklaşıyor. Bu gün diğer günlerden çok farklı olsun! Gidip, babanızın boynuna her zamankinden daha sıkı sarılın ve sevginizi en derinden vermeye çalışın!

CEVAP VER