El Yapımı Flamingo Duvar Lambası

Dekorasyon fikirleri bayanlar için oldukça önemli! Özellikle aydınlatma bir evin olmazsa olmazı! El yapımı hediyeler de git gide popülaritesini arttırdığından dolayı bayanların dekorasyon fikirleri asla hız kesmiyor! Bizde sizler için hem çok eğlenceli hem de çok güzel bir DIY projesi düşündük! Bu DIY projesi belki de şimdiye kadarki en popüler olanlardan bir tanesi! Çünkü bu projede rengi ile büyüleyen flamingolar kullanacağız! Herkes tarafından beğenilen flamingolardan bir duvar lambası yapabilirsiniz diye düşündük! El yapımı flamingo duvar lambaları evinizin gözde aksesuarlarından biri olacak! Düz ve sıradan duvar lambaları satın almaktansa kendinizin tasarlayacağı flamingo duvar lambaları sizlere çok daha cazip gelecektir! Daha önce bir Kendin Yap projesi yapmadıysanız hiç endişelenmeyin! Sizlere el yapımı flamingo duvar lambaları yapımını en detaylı şekilde ve resimlerle anlatacağız! O halde pembe flamingolardan nasıl duvar lambası olur gelin hep birlikte öğrenelim!

EL YAPIMI FLAMİNGO DUVAR LAMBALARI

EL YAPIMI FLAMİNGO DUVAR LAMBALARI İÇİN MALZEMELER

• Çim flamingolar
• El testere
• Süper yapıştırıcı
• Kelepçe
• Ampul
• matkap
• Duvar vidaları

EL YAPIMI FLAMİNGO DUVAR LAMBALARI YAPILIŞI

flamingo duvar lambası

Gördüğünüz gibi malzemeler oldukça basit! Eğer malzeme listesini hazırladıysanız el yapımı flamingo duvar lambaları yapılışına geçebiliriz!

flamingo duvar lambası

1. İlk olarak testere ile flamingonun yarısını kesin.
2. Bir diğer adımda duvara monte edebilmek için flamingo üzerinde iki adet delik delin. Bu delik yaklaşık olarak bir cm olması yeterli. Flamingonun deliklerine süper yapıştırıcı ile tutkal sürün!

el yapımı flamingo duvar lambası

3. Sonraki adımda ise vidaların etrafına tel sarın ve yerine vidalayın. Elektrik bağlantılarının üzerine elektrik bandı da koyabilirsiniz! Elektrik çarpma riskine karşı önlemlerinizi dikkatli bir şekilde alın! Aksi takdirde kötü bir sonuç ile karşılaşmak istemezsiniz!
5. Vidayı duvara montajlayın ve flamingoyu asmak için soket üzerine başka bir vida yerleştirin!
6. Vidaların üzerine oturduktan sonra flamingo duvar lambası hazır hale gelecektir!
7. Şimdi ışıkları açın ve evinizi aydınlatın! Gördüğünüz gibi evde flamingo duvar lambaları tasarlamak hiç de zor değilmiş! Flamingo lambalar ile evler artık ışıl ışıl! 

CEVAP VER