Kişiye Özel Amerikan Servisleri

Gelişen ve değişen kültürümüzden mutfaklar da nasibini almıştır. Artık düz ve sıradan masa örtüleri yerine her bir bireyin kendisine ait olan Amerikan servisler her geçen gün sofralarda yerini almaya başlıyor. Ama artık Amerikan servisler de bile sıradanlaşmak istemeyen kişiler çareyi kişiye özel tasarlanan Amerikan servislerde bulabilirler. Kişiye özel Amerikan servisi ister kendi evinizde kullanabilir isterseniz de sevdiklerinize hediye olarak tercih edebilirsiniz. Hediyelik Amerikan servisi, her yaşa ve her zevke hitap etmektedir. İster anneler gününde annenize isterseniz de eşinize yıldönümü hediyesi olarak kişiye özel Amerikan servisi armağan edebilirsiniz. Kişiye özel tabak altlıkları sayesinde yemek yemek artık çok daha zevkli bir hale gelecek. Sevdiklerinizi mutlu edecek birbirinden güzel ve anlamlı Amerikan servisler sizler için sitemizde mevcut! İşte karşınızda ne hediye alınır farkıyla modern tasarımlı resimli ve isme özel Amerikan servisi modelleri…


Sevgiliye Seni Seviyorum Amerikan ServisiSevgiliye Seni Seviyorum Amerikan Servisi

Kalbe giden yol mideden geçer diye boşuna dememişler! Eğer sevgilinizin daha rahat ve aşk dolu bir yemek yemesini istiyorsanız sevgiliye seni seviyorum Amerikan servisi hediye edebilirsiniz. Mor renkli bir temaya sahip olan bu Amerikan servis sayesinde yenilen yemekler artık daha romantik hale gelecek! Üzerinde “seni çok seviyorum” yazan bu Amerikan servisi sevgilinize hediye ettiğiniz zaman mutlu olmaması mümkün bile değil. Onlarca kalbin yer aldığı Amerikan servis üzerine sevgiliniz ve sizin isminizi yazdırabilir ve ayrıca size özel olan bir tarihi de ekleyebilirsiniz. Sevimli ayıcıklı Amerikan servis sevgilinize verilebilecek en özel ve güzel hediyelerden bir tanesi!


Kişiye Özel Film Şeridi Amerikan ServisiKişiye Özel Film Şeridi Amerikan Servisi

Hayat bazen gözlerimizin önünden adeta bir film şeridi gibi geçer gider. Hele ki bu anılarınız sevdikleriniz ile birlikte geçirdiğiniz zamanlardan oluşuyorsa film şeridiniz romantik aşk filmi gibi gelir size. Eğer sevdiğiniz kişi ile birlikte bu anılarınızı ölümsüzleştirmek istiyorsanız kişiye özel film şeridi Amerikan servisi tam da istediğiniz türden bir hediye! Beyaz renkli Amerikan servis üzerinde film şeridi içerisinde bulunan resimleriniz sofralarınıza oldukça şıklık katacak! Ayrıca Amerikan servis üzerine isimlerinizi, özel bir tarihinizi ve filminize uygun bir başlık ekleyebilirsiniz. Sevgilinizin gönlünü fethedecek olan kişiye özel film şeridi Amerikan servisini sakın kaçırmayın!


Hayat Felsefem Amerikan ServisiHayat Felsefem Amerikan Servisi

Herkesin kendisine özel bir hayat felsefesi vardır. Özellikle tembel kişilerin hayat felsefesi ise “ye, iç ve yat”dır. Yemekten zevk alan ve tüm zamanını sadece yeme içmeye ayıran kişiler için çok özel bir hediye önerimiz var! Hayat felsefem Amerika servisi, arkadaşlarınıza veya sevdiğiniz kişiye verilebilecek en eğlenceli ve kullanışlı hediyelerden bir tanesi. Üzerinde hamburger, patates kızartması gibi fast food ürünlerinin yer aldığı siyah renkli Amerikan servisi kişiye özel hale getirmek için hediye edeceğiniz kişinin ismini yazdırabilirsiniz. Bu hediye sayesinde, sevdikleriniz oturduğu her sofrada sizleri anımsayacaktır. Silmesi ve temizlemesi kolay yapıya sahip bu Amerikan servisi mutlaka tercih etmelisiniz!


Erkek Çocuklarına Özel Amerikan ServisiErkek Çocuklarına Özel Amerikan Servisi

Çocuklara yemek yedirmek bazen anne babalar için oldukça zahmetli bir hale dönüşebiliyor. Bu sebeple çocuklara yemek yedirebilmek adına onların yemeğe ilgisini çekebilecek ürünler kullanabilirsiniz. Hem yemek sonrası kalıntıları daha kolay toplamak için hem de çocuğunuza yemeği sevdirebilmek için erkek çocuklarına özel Amerikan servisi kullanabilirsiniz. Erkeklere özgü bir renk olarak temsil edilen mavi renkli Amerikan servis üzerinde bulut, ay, araba ve roket gibi erkek çocukların dikkatini çekecek figürler yer almaktadır. Amerikan servisini daha özel hale getirebilmek adına çocuğunuzun ismini üzerine yazdırabilirsiniz. Bu Amerikan servisler sayesinde çocuğunuz sofraya oturmaya daha istekli olacak ve düzenli yeme alışkanlığı edinecektir.


Abur Cubur Yemek Yok Amerikan ServisiAbur Cubur Yemek Yok Amerikan Servisi

Gerek çalışma temposundan dolayı gerekse kolayımıza kaçtığından dolayı fast food ürünlerine toplum olarak büyük bir eğilim göstermekteyiz. Fast foodların tadı her ne kadar güzel olsa da sağlık açısından bir o kadar zararlı. Bu yüzden hem kendimizi hem de sevdiklerimizi sağlıklı beslenmeye yöneltmeliyiz. Buna evinizden başlayabilirsiniz. Tabaklarınızın altına koyacağınız Amerikan servisler üzerine sevdiklerinizi uyarıcı mesajlar yazdırabilmeniz mümkün. Abur cubur yemek yok Amerikan servisi ile sevdiklerinizi tatlı ve eğlenceli bir dille uyarabilirsiniz. Üzerinde sebze ve meyvelerin bulunduğu bu Amerikan servis üstelik kişiye özel! Sağlıklı beslenmeyi artık ertelemeyin ve bugünden başlayın.


Fotoğraflı Amerikan Servisi ve Bardak Altlığı SetiFotoğraflı Amerikan Servisi ve Bardak Altlığı Seti

Amerikan servisler hemen hemen her evde yerini almaya başladı. Daha pratik ve kullanışlı olan Amerikan servisler annelerin vazgeçilmezi haline geldi. Ailecek yiyeceğiniz bir yemeği daha özel ve güzel kılacak bir şey varsa o da fotoğraflı Amerikan servisi ve bardak altlığı seti olacaktır. Ailecek çekildiğiniz bir fotoğrafı Amerikan servisinin üzerine bastırarak yediğiniz yemekleri daha anlamlı hale getirebilirsiniz. Kuracağınız sofralar bu Amerikan servis ve bardak altlıkları sayesinde daha şık olacaktır. Sette yer alan bardak altlığı ve Amerikan servis üzerine bir mesaj yazabilir veya ailenizin ismini yazdırabilirsiniz. İster kendi aileniz için isterseniz de sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz bu özel hediye herkesin sahip olmak isteyeceği türden!


Yıldönümüne Özel Fotoğraflı Amerikan ServisiYıldönümüne Özel Fotoğraflı Amerikan Servisi

Sevgiliniz veya eşiniz için yıl dönümü için hediye arayışı içerisindeyseniz sizler için çok iyi bir hediye önerimiz var! Yıldönümüne özel fotoğraflı Amerikan servisi, sevdiğinizi çok ama çok mutlu edecek! İsimlerinizin alt alta yazılacağı bu özel Amerikan servis üzerine birlikte çekildiğiniz bir fotoğrafı da eklemek mümkün. Yıldönümünüze ait tarih kalp içine alınarak bu özel günü daha da anlamlı hale getirilmektedir. Beyaz temaya sahip bu Amerikan servisi sevdiğiniz için alabileceğiniz en romantik ve özel hediyelerden bir tanesi! Böylece birlikte oturacağınız sofralar daha anlamlı olacak ve romantik bir akşam yemeğine zemin hazırlayacaksınız.


Sevgililere Özel Fotoğraf Baskılı Amerikan ServisiSevgililere Özel Fotoğraf Baskılı Amerikan Servisi

Sevgilinize onu sevdiğinizi belli etmenin pek çok yolu var. Fakat biz sizler için en iştah açıcı ve aynı zamanda en pratik yolunu söyleyeceğiz! Sevgililere özel fotoğraf baskılı Amerikan servis, sevgilinize verebileceğiniz en kullanışlı hediyelerden birisi olacak! Ahşap renkli Amerikan servis üzerine sevgilinizin ve sizin resmini bastırarak hediyenizi daha özel hale getirmiş olacaksınız. LOVE yazılı sıra dışı Amerikan servisi üzerine size özel bir tarihi de eklemeyi sakın unutmayın! İster yıl dönümlerinde isterseniz de sevgililer gününde böyle bir hediye tercih edebilirsiniz. Sevgilinizin kalbini fethedecek yol romantik bir sofradan geçecek!


Canım Anneme Amerikan ServisiCanım Anneme Amerikan Servisi

Anneler bizim için en kutsal varlıklardır. Bize doğduğumuz andan itibaren özenle güzel sofralar hazırlayan annelerimiz için bu sefer ki sofrayı siz kurmaya ne dersiniz? Canım anneme Amerikan servisi ile hazırlayacağınız sofrayı daha özel ve anlamlı bir hale getirebilirsiniz. Pembe renkli Amerikan servis üzerine annenize özel bir mesajı yazarak onları daha çok mutlu edebilmek mümkün. Anneler gününde tercih edebileceğiniz bu kullanışlı ve anlamlı hediye annenizi çok mutlu edeceği kesin. Ayrıca Amerikan servis üzerine annenize nasıl hitap ettiğinizi yazabilir veya ismini yazdırabilirsiniz. En güzel anneler günü hediyesi olacak olan bu Amerikan servislerini sakın kaçırmayın!çizgim

CEVAP VER