Scrabble Harflerinden Süs Yapılışı

Scrabble oyununu bilmeyen yoktur? Oldukça yaratıcı ve eğlenceli bir oyun olan Scrabble bugünkü DIY projemizde bizim baş malzemelerimizden biri olacak! Evet, yanlış duymadınız! Bugün sizlere Scrabble harflerinden süs yapılışını anlatacağız! Üstelik en ayrıntılı ve resimli şekilde! Böylece bu DIY projesini yapmanız sizler için daha kolay ve çabuk olacak! Endişelenecek hiçbir şey yok! Scrabble oynamayı seviyorsanız eminiz ki bu projeyi yaparken de bir o kadar eğleneceksiniz! Scrabble oyununu ise bulmanız oldukça kolay! Hemen hemen her markette ve oyuncakçılarda bu oyundan bulabilmeniz mümkün! Bu nedenle malzemeleri bulmak hem çok kolay hem de çok ucuz!

Tatilde boş vaktinizi değerlendirmek için Scrabble harflerinden süs yapmak harika bir fikir! İster kendinize isterseniz de sevdiklerinize bu süslerden yapabilirsiniz! Scrabble harfleri ile sevdiklerinize güzel düşüncelerinizi ifade edebilir veya bayramlarını kutlayabilirsiniz! Oldukça pratik ve anlamlı olan bu süslerin yapılışına bir an önce başlayalım, ne dersiniz? Önce malzemeler…

SCRABBLE HARFLERDEN SÜS İÇİN MALZEMELER

• Scrabble harfler
• Kurdele
• Makas
• Tutkal ve tutkal tabancası
• Diğer küçük süslemeler

SCRABBLE HARFLERDEN SÜS YAPILIŞI

Gördüğünüz gibi malzemeler oldukça basit ve her evde bulunabilen türden!

1. İlk olarak süs eşyalarınız için hangi kelimeleri kullanmak istediğinize karar verin. Bayram kutlama kelimelerini veya süsünüzü kime vereceğinizi düşünerekten kelimenizi ona göre seçebilirsiniz!

Bazı örnekler verecek olursak; Noel, Mutluluk, Aşk, Sevgi, Barış, İsimler ve daha pek çok şey olabilir!

2. Sıcak tutkal kullanarak, Scrabble tahtalarını birbirine yapıştırın ve kuruması için bekleyin!

3. Kurdelenizi istediğiniz boyutta kesin ve sıcak tutkalla Scrabble süsünün arkasına tutturun ve tekrar kurumaya bırakın!

4. İstediğiniz süslemeleri ekleyin! Dilerseniz son zamanlarda oldukça popüler olan parıltıları Scrabble harflerinizde kullanabilirsiniz!

5. Scrabble süslemelerini ağacınıza veya duvara asın, bir çorap içine koyun ve bir hediye paketine yerleştirin!

Ve bitti! Scrabble harflerinden süs yapılışı ne kadar kolay, değil mi? Bir tane ile yetinmeyip bir sürü süsler yapacağınıza eminiz!

CEVAP VER