Eski Kot Pantolon Yenileme Yöntemleri

Kot pantolonlar yaz kış favori kıyafetlerimiz arasında yer almakta! Çünkü çok rahat ve her zaman modaya uygun! Fakat kot pantolonların da bir modası var! Sürekli değişen ve yenilenen kot pantolon modasına ayak uydurmanız biraz zor ve maliyetli olabilir! Kot pantolonunuzu aldığınız zaman oldukça moda olsa da zamanla eskimeye ve demode olmaya mahkûm! Bu yüzden evdeki eski kot pantolonları moda haline getirmenin tam zamanı! Kotunuza yeni bir soluk getirmek oldukça kolay ve neredeyse bir dakikadan kısa sürüyor! Sizlere bu yazımızda eski kot pantolonlarınızı nasıl değerlendireceğinizi en basit şekilde anlatacağız! Her biri birbirinden güzel ve kolay olan bu DIY projeleri, gerçekten denemeye değer! Eski kot pantolon yenileme DIY projeleri, sıradan kot pantolonlarınıza tamamen farklı bir görünüm vermenize yardımcı olacaktır! Her yaşa ve her tarza uygun DIY projelerin yer aldığı bu listemizde, sizler de kendinize en uygun olanı seçeceğinize eminiz! Listemizde neler yer alıyor, şimdi hep birlikte bir göz atalım!

1) RENKLİ PAÇALI KOT PANTOLON

eski kot pantolonu yenileme

Son zamanlarda paçası kıvrık pantolonlar oldukça moda! Eğer bu tarz pantolonlardan sizde yoksa hiç üzülmeyin! Bu DIY projemiz ile hiç kimsede olmayan süper güzellikte bir pantolona sahip olacaksınız! Yapılışı ise oldukça basit ve pratik! Tek yapmanız gereken yenilemek istediğiniz kot pantolonunuzu dış tarafa doğru kıvırın ve dışa bakan kısmını istediğiniz renge boyayın! Bu senenin trend renkleri ise turuncu ve mor! Eğer boyama ile uğraşmak istemiyorsanız farklı renkteki bir kumaşı kot pantolonunuza yapıştırabilirsiniz! Bu da başka bir alternatif! Gördüğünüz üzere renkli paçalı kot pantolon, gören herkesin dikkatini çekecek cinsten! Yaza damganızı vurmak istiyorsanız, daha ne bekliyorsunuz! Haydi, eskimiş pantolonları yenilemeye!

2) TAŞLI PAÇALI KOT PANTOLON

eski kot pantolonu yenileme

Taşlı modeller her senenin favorisi! Çünkü bayanlar için bu süslü taşlar olmazsa olmaz! Şıklığa ve süsüne önem veren bayanlar için taşlı paçalı kot pantolon DIY projesi gerçekten harika olacak! Üstelik yapılışı oldukça kolay! Dilediğiniz renk ve büyüklükteki taşları kullanabilirsiniz! Yapmanız gereken şey ise, yenilemek istediğiniz kot pantolonun paçasını kıvırın ve taşları yapıştırın! Dilerseniz daha sağlam olması için bu taşları pantolon paçasına dikebilirsiniz! İşte bu kadar basit! Modaya ayak uydurmak ne kadar da kolaymış değil mi? Dışarıdan büyük paralar harcayarak alacağınız pantolonu, kendi el emeğiniz ile sıfır maliyet ile yapabilirsiniz! Artık sokaklarda dolaşmanın ve boy göstermenin tam zamanı!

3) ZIMBA PAÇALI KOT PANTOLON

eski kot pantolonu yenileme

Bu yazın favori parçalarından biri de zımbalı modeller! Zımba modasına uyum sağlamak sizler için hiç zor olmayacak! Üstelik oldukça düşük bir maliyet ile! Artık dışarıdan yüksek meblağlar ödeyerek kot pantolon almaya son! Modaya uyum sağlayarak kendi el emeğiniz ile zımba paçalı kot pantolon yapmanız çok basit! Üstelik bir tek sizde olacak bu pantolonu kullanmak çok daha zevkli olacak! Yapılışına gelecek olursak, ilk olarak yenilemek istediğiniz pantolonun paçasını kıvırın ve zımbaları yapıştırın! İşte bu kadar basit! Bitirdikten sonra göreceğiniz sonuç gerçekten harika olacak! Gören herkesin beğeneceği ve dikkatini çekeceği de kesin! Bu sezon tüm gözler üstünüzde olacak, hazır mısınız?

4) DENİZ KABUĞUNDAN PANTOLON PAÇASI AKSESUAR

eski kot pantolonu yenileme

Bu seferki DIY projemiz oldukça sıra dışı! Şimdiye kadar kot pantolon yenileme ile uğraşıyordunuz fakat bu DIY projesi bambaşka! Kot pantolonu paçasından bir aksesuar yapmak kulağa oldukça hoş geliyor, değil mi? Üstelik tam da yaz aylarına uygun bir proje! Deniz kabuğundan pantolon aksesuar, yapmaktan ve kullanmaktan oldukça zevk alacağınız bir aksesuar olacak! Sahillerde tüm gözlerin üstünüzde olmasını istiyorsanız, bu yazdıklarımızı çok iyi okuyun! Deniz kabuğundan pantolon paçası aksesuarı yapmak için kullanmadığınız bir pantolonun paça kısmını kesin ve üzerine deniz kabuğu, deniz midyesi gibi süsler yerleştirin! İyi bir tutkal ile bu işi başarabilirsiniz! Ve sonuç gerçekten harika! Gören herkesin hayran kalacağı bu aksesuarı kendi el emeğiniz ile yapmış olmanın mutluluğu çok ama çok başka! Yaz bitmeden bir an önce yapmaya başlayın!

5) DANTELLİ KOT PANTOLON

eski kot pantolonu yenileme

Danteller artık demode gibi gözükse de aslında her dönem şıklığı yansıtmaktadır! Geriye dönük moda olan retro tarzında bu dantelli modeller oldukça rövaşta! Sizlerde bu modaya uyum sağlamak istiyorsanız, tam da doğru adrestesiniz! Eski demode pantolonunuzu son moda bir pantolon haline dönüştürmek çok kolay! Dantelli kot pantolon, favori parçalarınızdan biri olacak! Üstelik sıfır maliyet ile yapacağınız bu proje, gören herkesi hayretlere düşürecek! Evinizde mutlaka kullanılmayan bir dantel vardır! Bu dantel parçasını kot pantolonuna uygun olacak şekilde kesin ve pantolonun paçasına dikin! Ve artık dantelli kot pantolonunuz kullanıma hazır! Yepyeni pantolonunuz ile en güzel kombinleri yapmaya hazır olun! Artık sokaklarda boy göstermenin tam sırası!

6) PUANTİYELİ KOT PANTOLON

eski kot pantolonu yenileme

Listemizin son sırasında puantiyeli bir model yer almakta! Eski veya kullanmak istemediğiniz kot pantolonunuza renk katmanın vakti geldi de geçiyor bile! Puantiyeli kot pantolon yapılışı her ne kadar basit olsa da sonucu bir o kadar etkili! Pantolon paçalarınızda yer alacak minik puantiyeler, gören herkesin dikkatini kesinlikle çekecek! Sizler de el emeğiniz ile yaptığınız bu parçayı gururla anlatacaksınız! Yapmanız gereken tek şey ise kot pantolonunun paçasını kıvırın ve farklı renkteki bir boya ile yuvarlak puantiye baskı yapın! Bunun için yuvarlak uçlu bir sünger kullanabilirsiniz! İşte bu kadar basit! Şimdi, modaya ayak uydurmanın mutluluğu ile kendinizi yeni puantiyeli pantolonunuz ile göstermenin tam zamanı!

CEVAP VER