Kolay Romantik El Yapımı Hediyeler

Her insan sürprizlerden hoşlanır! Özellikle bayanlar daha da çok hoşlanır! Flört döneminizde daha çok ilgi ve alaka bekleyen sevgiliniz için hoş sürprizler düşünüyorsanız tam da doğru yerdesiniz! Sizin için hazırladığımız birbirinden güzel hediye el yapımı hediye projeleri ile aradığınızı bulabilirsiniz. İster anı olarak saklayabileceği ister bir çırpıda yiyip bitirebileceği… Ne ararsanız hepsi burada! Siz yeter ki sevgilinizi mutlu etmeye çalışın! Daha önce el yapımı sürpriz hediyeler yapmadıysanız endişelenmenize hiç gerek yok! Çünkü bu hediye DIY projeleri oldukça basit ve pratik! Hemen hemen herkesin yapabileceği hediyeleri özenle seçtik! Bu yüzden sevgilinize hediye yaparken bahane aramayın! Dışarıdan hazır satın almak yerine kendi el emeğiniz ile hediye oluşturmak sevgilinizin çok daha hoşuna gidecektir! Sevgilisini şımartmak isteyenler için haydi bir an önce sevgiliye sürpriz hediye el emeği çalışmalara hediyelere göz atalım!

1 – Sevgiliye Romantik Aşk Kavanozları

el yapımı romantik hediyeler

Listemizin ilk sırasında oldukça romantik bir hediye yer alıyor! Sevgiliniz için hazırlayabileceğiniz el yapımı bu romantik hediye ile aşkınız tazelenecek! El emeğiniz ile hazırlayacağınız bu hediye sevgilinizi diğer hazır hediyelerden çok daha mutlu edecektir! Maneviyata önem verenler için inanılmaz bir proje! Romantik aşk kavanozları, bir ömür saklanacak kadar güzel! Yapılışı ise oldukça basit! İlk olarak evde bulunan boş kavanozları alın ve içine tutkal ile bir kalp şekli çizin! Daha sonra kavanozun içini renkli sim ile doldurun ve kalp kısmına yapışmasını sağlayın! Tutkal kuruduktan sonra kavanozun tümü için aynı işlemi yapın ve tekrar kurumasını bekleyin! İşte bu kadar basit! Artık rengarenk ve oldukça dikkat çekici kavanozlarınız var! Şimdi ise işin romantik kısmına geçebiliriz! Kavanozların içini aşkla doldurma işi sizin yaratıcılığınıza kalmış! İçini ister aşk sözleri ile ister kalpli çikolatalar ile doldurun! Romantik aşk kavanozlarınız sevgilinize armağan edilmek üzere hazır!

2- El Yapımı Fotoğraf Albümü

sevgiliye el yapımı romantik hediyeler

Sosyal medya, bilgisayar ve telefonlar yaygınlaştıkça fotoğraf albümleri bir rafa kaldırıldı! Gelişen teknoloji bizleri maalesef buna yöneltti! Fakat hiçbir teknolojinin güvenliği fotoğraf albümlerinki gibi olamaz! İşte bu yüzden sevgilinize el yapımı fotoğraf albümü hazırlamak inanılmaz bir hediye fikri! Sevgiliniz ile birlikte çekildiğiniz fotoğrafları küçük kağıtlara baskılayarak güzel bir albüm oluşturabilirsiniz! Böylece birlikte olduğunuz anıları bir ömür boyu saklayabilecek ve istediğiniz zaman bakıp anılarınızı tazeleyebileceksiniz! El emeğiniz ile hazırlayacağınız bu hediye eminiz ki sevgilinizin çok hoşuna gidecek! Küçük olması sebebiyle de cep albüm niteliğini taşıyan bu hediyeyi dilediğiniz zaman yanınızda taşıyabilirsiniz! Aşk dolu bu albüm ile aşkınız yeniden canlansın!

3- Eski Kot Kumaşlardan El Yapımı Hediyeler

bayan sevgiliye el yapımı romantik hediyeler

Kot pantolonlardan, sevgilinize harika bir hediye yapmaya ne dersiniz? Sıfır maliyet ile yapabileceğiniz bu hediye hem cep dostunuz olacak hem de sevgilinizi oldukça mutlu edecek! Kot pantolonları değerlendirebileceğiniz pek çok seçenek var. İster defter kaplayın isterseniz de şık bir tablo oluşturun! Bunların hepsi size imkânsız gibi gözükse de aslında çok kolay! Mağazalardan hazır bir hediye satın almak yerine biraz uğraşarak el emeği bir hediye oluşturmanız sevgilinizi kat be kat mutlu edecektir!

4- Jelibon ve Çubuk Kraker Aşk Okları

bayana el emeği hediye

Dikkat, bu hediye aşırı lezzet içerir! Sevgilinizin hem midesini hem de kalbini doldurmak istiyorsanız bu DIY projesi çok hoşunuza gidecek! Çubuk kraker ve jelibonlar ile yapacağınız bu güzel hediye sevgilinizin çok hoşuna gidecek! Uygun maliyetli olmasına rağmen manevi değeri oldukça yüksek! Sevgilinize kendi el emeğiniz ile yapacağınız bir hediyeden başka hiçbir şey güzel olamaz! Yapmanız gereken tek şey ise kalp şeklinde jelibonları çubuk krakere geçirerek ok haline getirmeniz! Bu lezzetli aşk okları, sevgilinizin kalbini tam orta yerinden vuracak! Bir de bu lezzetli ve aşk dolu okları güzel bir kaba veya kavanoza koyarak sevgilinize armağan edebilirsiniz!

6- El Yapımı Aşk Kavanozu

kolay yapılabilen hediyeler

Sevgilinize hiçbir zaman unutamayacağı anlamlı bir hediye arıyorsanız bu aşk kavanozları tam da size göre! İçinde romantik notların yer alacağı bu güzel DIY hediyesi sevgilinizin kalbinde taht kuracak! Kendi el emeğiniz ile yapacağınız için hediyeniz çok daha anlamlı hale gelecektir! El yapımı hediye denince gözünüz sakın korkmasın! Çünkü yapılışı oldukça basit! Minik bir kavanozun dışını hasır ip ile dolayın ve ortasına kalp yerleştirin! Daha sonra kumaş ile süslemeler yapın ve bitti! Geriye sadece sizin aşk dolu sözleriniz kalıyor! Sevgilinize olan aşkınızı küçük not kâğıtlarına yazarak kavanozu doldurun ve sevgilinize bu güzel hediyeyi armağan edin! Hatta içerisine birkaç parça çikolata hiç fena olmaz!

7- El Yapımı Aşk Mesajı Şişe

sürpriz el emeği hediye

Doğum günlerinde veya yıl dönümlerinde tercih edebileceğiniz harika bir DIY projesi daha sizlerle! Sevgilinize dile dökemediğiniz duygularınızdan bahsetmek istiyorsanız ona aşk dolu bir mesaj şişesi gönderebilirsiniz! Üstelik kendi el emeğiniz ile yapabileceğiniz bu anlamlı hediye, aşkınızı tazelemeye yetecektir! Yapmanız gerekenler ise oldukça basit! Mantar tıpalı minik bir şişe içerisine sevgilinize yazacağınız güzel sözlerin olduğu bir not kâğıdı koyun ve gerekli süslemeleri yapın! Bu süslemeler biraz da sizin romantikliğinize ve yaratıcılığınıza kalmış! Aşk dolu mesaj şişeniz sevgilinize hediye edilmek üzere hazır! Böylesine romantik bir hediye karşısında mutlu olmamak imkânsız! Sevgilinizi bu mutluluktan mahrum bırakmayın!

8- Ahşap Dal Romantik Mumluk

sevgiliye el yapımı hediye

Mağazalardan mumluk satın almaya son! Çünkü kendi mumluklarınızı artık kendiniz yapabileceksiniz! Üstelik çok kısa bir sürede! Sizleri hiç yormayacak bir hediye DIY projesi ile karşınızdayız! Sevgiliniz için kendi el emeğiniz ile bir şeyler yapmak istiyorsanız bu mumlukları mutlaka denemelisiniz! Romantik akşamlarınıza renk katacak bu mumluklar, gören herkesin beğenisini kazanacak! İçinize sevginizi katacağınız ahşap dal mumluklar için gerekli malzemeler birkaç ağaç dalı ve tutkal! Bu iki malzeme ile mumları süslemeniz çok basit! Otantik görünüme sahip bu mumluklar sevgilinizi çok mutlu edecek! Onun için emek sarf ettiğinizi görmek ise sevgilinize gerçekten gurur verecek! Öyleyse ne bekliyorsunuz? Bir an önce yapmaya başlayın!

9- Düğmelerden İsim Baş Harf Tablosu

güzel el yapımı hediyeler

Kıyafetlerde sıklıkla karşılaştığınız düğmeler artık sizin çok başka şeyler ifade edecek! Bu düğmelerden sevgilinize hediye yapmayı hiç düşündünüz mü? Cevabınız tabii ki de hayır olacaktır! Fakat artık bu düşünce sizin için hayal olmaktan çıkacak ve gerçekleşecek! Sevgilinize düğmelerden harika bir tablo yapabilirsiniz! Sonuç ise gerçekten hayret verecek kadar güzel! Sevgilinizin isminin baş harfini tablo yapmak gerçekten çok sıra dışı ve romantik bir hediye! Üstelik kendi el emeğiniz işin içine giriyorsa o zaman çok daha anlamlı! Boş bir çerçevenin içine tutkal ile düğmeleri yapıştırarak baş harfini oluşturun! Eğer düzgün bir görünüm istiyorsanız harf taslakları kullanabilirsiniz! Düğmeler aynı boy veya irili ufaklı olabilir! Tamamen sizin tercihinize kalmış! Sevgilinize hoş bir sürpriz yapmak için harika bir fırsat! Sakın kaçırmayın!

10- CD Parçalarından Dekoratif Tepsi

sevgiliye yapılabilecek hediyeler

Listemizin son sırasında herkesi kıskandıracak harika bir hediye DIY projesi var! CD’lerin ışıltısından ilham alarak yapacağınız dekoratif tepsi hem sizin hem de sevgilinizin çok hoşuna gidecek! Eski, bozulmuş ve artık kullanılmayan tepsileri değerlendirmenin tam zamanı! Uygun bir maliyetle sevgilinize çok şık bir tepsi yapabilirsiniz! Dışarıdan mağazalardan yüksek meblağlar ödeyerek alacağınız bu tepsiyi kendi el emeğiniz ile yapmanın mutluluğunu yaşayın! Yapmanız gerekenler ise oldukça basit! İlk olarak CD’leri küçük küçük parçalar halinde kesin veya kırın! Bu noktada elinizi kesmemeye dikkat edin! Hediyenizi yaralı parmaklar ile yapmak istemezsiniz değil mi? Daha sonra böldüğünüz CD parçalarını kaplayacağınız tepsi üzerine tek tek tutkal ile yapıştırın! Tepsinin hepsini kaplamaya özen gösterin! Kurumasını bekledikten sonra dekoratif tepsi kullanıma hazır! İşte bu kadar basit!

sevgiliye doğum günü sürprizi

Sevgiliniz için alacağınız her hediye çok özel ve anlamlı! Ancak el emeğiniz ile yapacağınız bir hediye, sevgilinizi çok daha mutlu edecektir! El becerinize ve yaratıcılığınıza güveniyorsanız, sevgiliye el yapımı sürpriz hediyeler yapmayı mutlaka denemelisiniz! Sevgilinizin gözlerinin içindeki mutluluğu görmeniz, tüm uğraşlarınıza değecektir! El yapımı hediyelerin bir başka boyutu ise maliyet! Hediye dükkânlarından bakacağınız hediyeler cebinizde delik açabilir! Aynı hediyeyi çok daha uygun maliyet ile evde kendiniz yaparak hem sevgilinizi daha çok mutlu edin hem de kendinizi! Ayrıca her şeyin para olmadığını da bir kez daha sevgilinize kanıtlamış olacaksınız! Bazı şeyler parayla satın alınamayacak kadar güzel…

el emeği hediye

El yapımı hediye denince gözünüz sakın korkmasın! Çünkü sizlere sunacağımız DIY hediye projeleri çok basit ve ustalık gerektirmeyen projeler! Sadece birkaç malzeme ile ortaya harika sonuçlar çıkartacağınızı garanti ediyoruz! Sizlere göstereceğimiz el yapımı sürpriz hediyeler ile sevgilinize harika bir jest yapmış olacaksınız! Başka hiçbir yerde bulamayacağı ve hiç kimsede göremeyeceği bu güzel hediye, sevgilinize kendisini özel hissettirecektir! El yapımı hediyeler sayesinde aranızdaki aşkın da alevlenmemesi için hiçbir sebep yok! Çünkü kendisini özel hisseden her bayan mutlu olur ve mutlu oldukça da etrafındakileri mutlu eder! Kendi el emeğiniz ve alın terinizle yapacağınız romantik hediyeden daha kıymetli hiçbir şey yok! Öyleyse bir an önce birbirinden güzel DIY hediye projelerine bir göz atalım! Sevgilinize en uygun hediyeyi seçerek bir an önce yapmaya başlasanız iyi edersiniz! Kolay gelsin!

11-İskambil Kağıtlarından El Yapımı Sürpriz Hediye

kolay el yapımı hediyeler

Listemizin ilk sırasında bayanların çok dikkatini çekecek bir hediye var! E ne demişler, fala inanma falsız da kalma! İskambil kağıtlarından sevgilinize harika bir hediye tasarlamaya ne dersiniz? İskambil kağıtlarının üzerine, sevgilinize olan aşkınızın nedenlerini sıra sıra yazabileceğiniz müthiş bir DIY projesi! İnternetten çıktı olarak alabileceğiniz bu kağıtları, iskambil kağıtlarının üzerine yapıştırın ve el yazınız ile doldurmaya başlayın! Evde bulunan iskambil kağıtlarınızı bu projede kullanabilirsiniz! Böylesine romantik bir hediye başka hiçbir yerde yok! Sevgilinizin ne kadar mutlu olacağını siz düşünün! El yapımı yapacağınız bu hediye ile tüm hediyelerin çıtasını yükselteceksiniz!

12-Fotoğraflarınızdan El Yapımı Anı Albümü Tablosu

sevgiliye özel el emeği hediye

Fotoğraflar sayesinde yaşadığımız güzel anıları ölümsüzleştirebiliyoruz! Manevi değeri büyük olan fotoğraflar ile sevgilinize hoş bir hediye yapmak ister misiniz? Eğer cevabınız “evet” ise bu yazılanları iyi okuyun! El yapımı anı albümü ile hem dekoratif hem de aşk dolu bir hediye hazırlamış olacaksınız! Birlikte çekildiğiniz güzel fotoğrafların bir çıktısını alarak bu güzel projeyi yapmaya başlayabilirsiniz! Kendi el emeğiniz ile yaptığınız bu hediyeyi sevgilinize verdiğinizde şaşırmaması ve mutlu olmaması mümkün değil! Ahşap bir çerçeve içerisine asacağınız iplere fotoğraflarını yerleştirin ve sevgilinize armağan edin! İster yıl dönümünde isterseniz de doğum gününde! Özel günleriniz bu anı albümü ile çok daha özel bir hale gelecek!

13-Dondurma Çubukları ile Resimli Puzzle

kolay yapılan hediyeler

Sevgiliye puzzle hediyesi artık oldukça sıradan ve alışılagelmiş bir hediye! Fakat bu seferki puzzle çok ama çok farklı! Daha önce hiçbir yerde görmediğiniz dondurma çubukları ile resimli puzzle, sevgilinizi çok mutlu edecek! Dondurma çubuklarından çıkan tahta çubukları, sevgilinize harika bir hediye tasarlamak için kullanabilirsiniz! Yapılışı ise oldukça basit ve pratik! Dondurma çubuklarının sayısına ve ebadına göre fotoğrafınızı baskılayın ve çubukların üzerine dikkatlice yapıştırın! Makas ile fotoğrafları kestikten sonra puzzle parçalarınız hazır hale geldi bile! Dilerseniz çubukların arka kısmına sevgilinize romantik sözler ve hoş figürler çizebilirsiniz! El emeğiniz ile yapacağınız bu hediye, diğer tüm hediyelerden çok daha anlamlı olacak! Üstelik oldukça eğlenceli! Hediyenizi güzel bir şekilde paketleyip sunum yaptıktan sonra sevgilinize armağan edebilirsiniz!

14-Kavanoz 365 Aşk Mesajı Hediyesi

sevgiliye hediye yapmak

Kavanozların içi her zaman reçel ve çikolatalar ile dolu olacak hali yok! Bu sefer içini aşk ile dolduracaksınız! Nasıl mı? Kavanoz 365 aşk mesajı hediyesi ile! Sevgilinize hoş bir sürpriz yapmak istiyorsanız ona el yapımı harika bir hediye hazırlayarak gönlünü fethedebilirsiniz! Bu yüzden evdeki kavanozlarınızı sakın atmayın! Çünkü o kavanozlar ile harikalar yaratmaya hazır olun! Birkaç süsleme yaparak çok şirin bir hediyeye dönüşecek olan bu kavanozları, sevgilinize özel günlerde armağan edebilirsiniz! Kavanozların içini küçük kağıtlara yazacağınız özel aşk sözleri ile doldurarak oldukça romantik bir hediye yapmanız mümkün! Sevgiliniz bu sözleri sırayla okuduğunda size olan aşkı bir o kadar kabaracaktır! Yılın her bir gününü temsil edecek olan 365 tane mesaj, sevginizi göstermeniz için az bile! Aşkı temsil eden bu kavanoz ile sevgilinizi şımartabilirsiniz. Ayrıca el emeğiniz ile hazırladığınız için hediyeniz kat be kat değerli olacaktır! Öyleyse bir an önce kolları sıvayın ve bu eşsiz hediyeyi yapmaya başlayın!

15- Sevgiliye Kalpli Resim Hediye

sevgiliye hediye yapmak

Sevgiliniz için yapabileceğiniz harika bir DIY hediye önerisi daha! Kalbinizde sadece sevgilinizin var olduğunu göstermek için harika bir fırsat! Sevgiliye kalpli resim hediye ederek hem çok eğlenceli hem de çok anlamlı bir hediye vermiş olacaksınız! Nasıl mı? İlk olarak kırmızı veya pembe renkteki kartonları kalp şeklinde kesin! Daha sonra sevgilinizin birbirinden farklı fotoğraflarını çıktı alın ve bu fotoğrafları kopya çekerek beyaz kâğıda çizin! Çiziminiz ne kadar güzel olursa hediyeniz de bir o kadar güzel olur! Her bir kartona farklı resim çizerek sayıyı dilediğiniz kadar çoğaltabilirsiniz! İşte bu kadar basit! El emeğiniz ile yapacağınız bu hediye sevgilinizin çok hoşuna gidecek! Dilerseniz bu kalpleri bir çerçevenin içine yapıştırabilirsiniz! Böylece hediyeniz daha uzun ömürlü olur! Küçük ama oldukça etkili bu hediyeyi yapmak için daha ne bekliyorsunuz?

16- Sevgiliye El Yapımı Romantik Kupa Bardak

el emeği hediyeler sevgiliye

Sevgilinize kupa bardak hediye etmek belki sizler için pek cazip bir fikir olmayabilir! Fakat el yapımı kupa bardak oldukça etkileyici! Sevgiliniz için kendi el emeğiniz ile bir şeyler yapmayı düşünüyorsanız bu kupa bardak DIY projesini mutlaka denemelisiniz! Kendi el yazınız ile kupa bardakların üzerine dilediğiniz romantik sözleri sıralayabilirsiniz. İhtiyacınız olan şey ise düz beyaz renk kupa bardak ve asetat kalemi! İşte bu kadar basit! Romantik kupa bardağınıza yazacağınız her güzel söz, sevgilinizin kalbine dokunacak! Böylesine romantik bir hediyeyi sevgilinize az bile! İster doğum gününde ister yıl dönümlerinde! Her türlü özel günde verebileceğiniz romantik kupaları bir an önce yapmaya başlayın!

17- Keçe Kalpli El Yapımı Çorap

sevgiliye romantik sürprizler

Sevgililer günü için ideal bir hediye ile karşınızdayız! Listemizin son sırasında sevgilinizin hem ayağını hem de kalbini sıcacık tutacak bir DIY projesi yer alıyor! Keçe kumaşı kalp şeklinde keserek çorabın topuk kısmına dikin ve bitti! Sevgiliniz için romantik el yapımı hediye hazırlamak işte bu kadar basit! Böyle güzel bir hediye aranızdaki aşk bağını güçlendirmeye yeter de artar bile! Hem kullanışlı hem de çok şık daha ne olsun!

CEVAP VER