El Yapımı Doğum Günü Hediye Fikirleri

Sevdiklerinizin doğum günleri için birbirinden güzel hediyeler görmeye hazır mısınız? Anneniz, babanız, arkadaşlarınız veya sevgiliniz için! Sevdiklerinizi bu en özel ve en mutlu gününde şımartmak istiyorsanız ona özel bir şeyler yapabilirsiniz! Daha önce kimsede bulunmayan ve bulunmayacak bir şey! E bu da sizin el yapımı hediyeleriniz ile mümkün! Herkesin tarzına ve zevkine uyacak olan bu doğum günü hediyeler, tamamen sizin el yapımınız olacak! Mağazalardan hazır ürünler satın almak yerine el yapımı üreteceğiniz hediyeler, sevdikleriniz için çok daha anlamlı olacaktır! Hediyede maddiyat yerine manevi değerler sizin için daha önemliyse bu hediye fikirlerine mutlaka göz atmalısınız! El yapımı doğum günü hediye fikirleri, sevdiklerinizin çok hoşuna gidecek! Daha önce el yapımı bir hediye yapmayı denemediyseniz, gözünüz hiç korkmasın! Çünkü bu hediyeler herkesin yapabileceği kolaylıkta! O yüzden size en kolay gelen ve sevdiklerinizin en beğeneceği türden hediyeleri seçerek bir an önce yapım aşamalarına geçseniz iyi ederseniz! El yapımı hediyeniz, şimdiye kadarki verdiğiniz en güzel hediye olacak! Doğum günü partilerinde odak noktası olmaya hazır olun! Çünkü el yapımı hediyeleriniz çok ama çok konuşulacak! Haydi, başlayalım!

1. Çay Çelengi

el yapımı doğum günü hediyeleri

Özellikle kış aylarında bitki çayları vazgeçilmez! Her bitki çayının ayrı bir faydası, şifası var! Hal böyle olunca evdeki bitki çayları çeşitliliği de her geçen gün artmakta! O yüzden sevdikleriniz için güzel bir çay çelengi yapmayı düşünebilirsiniz. Bu çelenk çok ama çok faydalı! Gören herkesin dikkatini çekecek olan bu hediyeyi yapmak ise oldukça basit! İlk olarak yapmanız gereken çelenge koyacağınız sayı kadar çeşitli bitki çayları almak! Daha sonra bu çayları bir mandal yardımıyla daire şeklinde dizin ve bitti! Çay çelengi, sevdiklerinize armağan edilmek üzere hazır! Şimdiye kadarki en güzel doğum günü hediyesi vermeye hazır olun! Bu hediyeniz doğum günü sahibinin olduğu kadar herkesin çok hoşuna gidecek! Sevdikleriniz bu hediyeniz sayesinde kışı hastalıksız ve rahat bir şekilde geçirebilecekler! Haydi, bir an önce hazırlanmaya başlayın! Sevdiklerinizin sağlığı sizin ellerinizde!

2. Deri Kılıf Çanta

el yapımı doğum günü hediyeleri

Doğum günü hediyesi olarak sevdiklerinize şık bir deri kılıf çanta armağan etmek çok güzel bir fikir! İçine ufak tefek eşyalarını koyabileceği bu çanta, çok kullanışlı olacağı kesin! Bu kullanışlı hediyeyi kendi el emeğiniz ile tasarlamak çok anlamlı olacak! Doğum günü hediyesi olarak sevdiklerinize el yapımı hediyeler vermek, onları çok daha mutlu edecektir. Deri kılıf çanta yapımı ise oldukça kolay ve pratik! Birkaç dikiş işlemi ile kolayca hazırlayabilirsiniz! İsterseniz içine birkaç şekerleme veya notlar bırakabilirsiniz! En güzel doğum günü hediyesi sizinki olacak!

3. Baş Harfli Atkı

arkadaşa el yapımı doğum günü hediyeleri

Kış aylarının vazgeçilmez aksesuarlarından biri de şüphesiz atkılardır! Soğuk havalarda ısınmamızı sağlayan atkıları sevdiklerinize armağan etmek oldukça düşünceli bir davranış! Fakat bu atkıyı kendi el emeğiniz ile örmek ise çok daha düşünceli ve anlamlı! Çok kolay bir şekilde örebileceğiniz yün atkıları daha da özel hale getirmek için, hediye edeceğiniz kişinin baş harfini işleyebilirsiniz. Kendisine özel hazırlayacağınız bu atkı, sevdiklerinizi çok mutlu edecek! En güzel doğum günü hediyesi neden sizinki olmasın? Biraz el emeği ve uğraş ile ortaya harika bir atkı çıkartabilirsiniz! Üstelik oldukça uygun bir maliyetle! Sevdiklerinizi şımartmak istiyorsanız bu hediye DIY projesini mutlaka denemelisiniz!

4. Duş Perdesi

kocaya el yapımı doğum günü hediyeleri

El yapımı doğum günü hediyeleri, hazır hediyelerden çok daha dikkat çekici ve anlamlı! Zaten artık el yapımı hediyeler çok daha popüler! Bu yüzden sizler de sevdiklerinize çok kullanışlı bir el yapımı hediye yapmayı deneyebilirsiniz. Yeni eve taşınan bir arkadaşınız varsa işlemeli duş perdesi çok güzel bir hediye olacaktır! Duşa kabine alternatif olarak kullanabilecek bu duş perdesi, sizin el emeğiniz ile oluştuğu için çok ama çok anlamlı olacak! Sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel hediyeyi vermek için hazır olun! Bu duş perdesi gören herkesin çok hoşuna gidecek! Biraz dikiş bilgisi ile üstesinden kolaylıkla gelebileceğiniz hediye DIY projesine bir an önce başlasanız iyi edersiniz!

5. Instagram Kartları

sevgiliye el yapımı doğum günü hediyeleri

Son zamanlarda şipşak fotoğraf makineleri oldukça popüler! Ufak boyutlarda çıkan ve İnstagram fotoğraflarına benzetilen bu fotoğrafları, sevdiklerinize doğum günü hediyesi olarak armağan edebilirsiniz. Birlikte çekildiğiniz fotoğrafları çıkartarak güzel bir albüm hazırlayabilir veya onları bir çerçeveye koyabilirsiniz! Ayrıca fotoğrafların arkasına güzel notlar yazarak hediyenizi daha da anlamlı hale getirebilirsiniz! Mağazadan satın alacağınız maddi bir hediye yerine el emeğiniz ile hazırlayacağınız bu manevi hediye çok daha güzel olacaktır! Sevdikleriniz hazırladığınız bu hediyeye bayılacak!

6. Kumaş Anahtarlık

arkadaşa el yapımı doğum günü hediyeleri

El yapımı doğum günü hediyesi hazırlamak isteyenler için harika bir hediye DIY önerimiz var! Rengârenk kumaş anahtarlıklar, sevdiklerinize verebileceğiniz en ufak ama anlamlı hediye olabilir! Oldukça basit ve pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz bu anahtarlıklar herkesin çok hoşuna gidecek! Hatta işi daha ileri boyuta götürerek anahtarlığın üzerine, hediye vereceğiniz kişinin baş harfini de dikebilirsiniz! Kişiye özel hazırlayacağınız bu anahtarlık hem çok anlamlı hem de çok kullanışlı! Her zaman hatıra olarak saklanacak bu anahtarlık sayesinde sevdikleriniz ile ilişkilerinizi daha da kuvvetlendirmeniz mümkün!

7. Kalp Şekilli Fırın Tutacağı

sevgiliye el yapımı doğum günü hediyeleri

Sıradaki hediye DIY projemiz bayanları oldukça yakından ilgilendiriyor! Zamanının çoğunu mutfakta geçiren bayanlar için kalp şekilli fırın tutacağı oldukça güzel bir hediye olacaktır! Hele ki kendi el emeğiniz ile oluşuyorsa çok daha güzel ve anlamlı! Isı geçirmez bir kumaş türü ile kolaylıkla yapabileceğiniz bu fırın tutacağı, en güzel doğum günü hediyelerinden biri olacak! Hediye ettiğiniz kişi, mutfakta her vakit geçirdiğinde sizleri anacak ve minnet duyacaktır! Kalp şekilli olması da onu ne kadar sevdiğinizin sembolik bir göstergesi olabilir! Kız arkadaşınız, anneniz veya eşiniz! Her bayan böylesine güzel el yapımı bir hediyeyi hak ediyor!

8. Desenli Kravat

babaya el yapımı doğum günü hediyeleri

Bayanlara özel hediye DIY projesi düşündüysek erkekleri de unutmadık tabii ki! Desenli kravat, erkek arkadaşlarınız veya babanız için harika bir doğum günü hediye fikri! Biraz dikiş bilgisine sahipseniz, bu desenli kravatları çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz! Farklı kumaşlar ve desenler kullanarak birden çok da yapmanız mümkün! Sevdiğiniz erkeğe verebileceğiniz en güzel doğum günü hediyesi kendi el emeğiniz ile oluşandır! Bu yüzden bu harika kravatları yapmak için bir dakika dahi beklemeyin! Gören herkes çok bayılacak ve tüm dikkatleri üzerine toplayacak!

9. Harfli Kupalar

sevgiliye el yapımı doğum günü hediyeleri

Sokağa çıktığınızda belki de her mağazada karşınıza çıkan harfli kupaları kendi el emeğiniz ile oluşturmak ister misiniz? Sevdiklerinize doğum gününde hediye edebileceğiniz bu harfli kupalar hem çok kullanışlı hem de çok şık! Hediye edeceğiniz kişinin baş harfini kupa bardağına baskı yapmak ise oldukça kolay! Bunun için harfli şablonlardan yardım alabilirsiniz! Kolaylıkla çıkmayan asetat kalemlerinden kullanmanızda da fayda var! Kendisine özel hazırladığınız bu kupa bardağını sevdiklerinize hediye ettiğinizde ne kadar sevineceklerini göreceksiniz! Bu kupa bardaklarınd++a çay, kahve içmek oldukça zevkli olacak!

10. Cep Telefonu Kılıfları

en yakın arkadaşa el yapımı doğum günü hediyeleri

Listemizin son sırasında çok tatlı ve kullanışlı hediye DIY projesi var! Hemen hemen herkeste bulunan cep telefonlarını kullanmak kadar korumak da oldukça önemli! Çantaya koyarken veya şarj ederken kullanılabilecek cep telefonu kılıfları, sevdiklerinize verebileceğiniz en kullanışlı hediyelerden biri! Bez kumaşlardan hazırlayabileceğiniz cep telefonu kılıflarını telefonun boyutunu dikkate alarak yapmanızda fayda var! Hediye edeceğiniz kişi bayansa daha renkli kumaşlar, erkekse daha koyu renkli kumaşlar kullanabilirsiniz! El yapımı cep telefonu kılıfları, gören herkesin çok hoşuna gideceği kesin! Yapmaya başlamak için daha ne bekliyorsunuz? Haydi, sevdiklerinizi mutlu etmenin tam zamanı!

CEVAP VER