Yeni Yıl Hediye Seçenekleri

2017 yılına elveda diyeceğimiz şu günlerde 2018 heyecanla kapıya dayanırken şehirdeki ışıl ışıl yılbaşı temasından da anlayabileceğiniz gibi ağaçlar süslendi, caddeler ışıklandırıldı. Her sene olduğu gibi bu yılbaşının da tatlı heyecanı, coşkusu büyük, küçük herkesi sarmışken, iyi kötü koca bir seneyi geride bırakmaya hazırlandığımız bu günlerde, sevdiğimiz insanları mutlu etmek için yılbaşı ağacının altını en güzel yeşil, kırmızı ve altın tonları ile kaplanmış şık kurdeleli, ışıltılı yılbaşı hediyesi paketleriyle doldurma sezonu da açıldı.Kimi bu özel günde sabaha kadar arkadaşlarıyla kutlama yapmayı planlarken, kimileri eşleri ve sevgilileriyle daha özel, romantik bir akşam planlıyor. Kimileri de Yılbaşında Hediye Ne Alsam, Yılbaşı Hediyesi Ne Olabilir?, Yılbaşı Hediyesi Ne Alınır? diye daha düşünüyor. Yeni yıla sayılı günler kalmışken taptaze heyecanlara giden yolların kapılarının açılacağı, her şeyin daha  güzel olacağı, daha mutlu olacağımız, binlerce umudumuzla yeni bir yıla başlamak fikri hepimizi heyecanlandırıyor. Çünkü herkesin yeni bir yılda bazı şeylerin daha iyi ve güzel olacağına dair beklentileri  vardır. Tabii bir de en güzel duyguların yaşandığı, mutlulukların paylaşıldığı Yeni yıl akşamında sevdiklerinizin umutlarına bir tutam ışık olup, iyi niyetinizi ve onları önemsediğinizi gösterecek yılbaşı hediyeleri var. Kuru kuru bir tebrik yerine, yeni yıla dair samimi temenniler içeren bir yılbaşı mesajı ile vereceğiniz sembolik bir hediye bile sizin ve sevdiklerinizin yılbaşı gecesine güzellik ve mutluluk katacaktır.

yılbaşı hediyeleri

Yeni bir yıl yeni umutlar, yeni dilekler barındırdığı için sevdiklerimize satın alacağınız hediyelerin onlara şans, uğur ve mutluluk getirmesini umut ederiz.Yılbaşında aldığımız tüm hediyeler tüm bu iyi dilekleri temenni edip, temsil eder. Huzur, heyecan ve sıcaklık dolu evinizde en güzel sofraları kurup, yılbaşını coşkuyla kutlayıp, sevdikleriniz ile taptaze umutlar içinde yeni bir yılı karşılayıp, karşılıklı yılbaşı hediyeleri alışverişi yapmak biten bir senenin ardından yeni bir yıla girerken kalbinizde ve ruhunuzda mutluluk yaratacaktır.

Yeni bir yılın yaklaştığı şu günlerde okullarda, iş yerlerinde yılbaşı hediye çekilişleri yapılıp, kuralar çekildi. Herkesi tatlı bir hediye alma telaşı sarmışken, ne hediye alsam, en güzel yılbaşı hediye fikirleri neler?, ne plan yapsam, en güzel yılbaşı hediyeleri derdine düştü. Hala Google’da Yılbaşı hediye fikirleri, sevgiliye yılbaşı hediyesi fikirleri, babaya yılbaşı hediyesi, anneye yılbaşı hediyesi diye araştırıp kişiye özel yılbaşı hediyesi bulamadıysanız; Noel Baba’nın da gelmeyeceğini anladığınıza göre artık harekete geçme vakti.Yeni yıl gecesinde sevdiklerinizin kalbini ısıtmak için sevginizi özenle hazırlanmış şık bir hediye paketinde sunmaya ne dersiniz?

yılbaşı hediye sepetleri

fiyat

Yılbaşı hediyesi almak için çok fazla seçenek ve alternatif bulunuyor. Yılbaşı hediyesini seçerken kişiye özel en doğru hediyeyi almak için hediyeyi alıcağınız kişinin tarzı, kişinin yaşı, cinsiyeti, ilgi alanları, hobileri gibi bir çok faktörü göz önünde bulundurularak belirlenebilir.Unutmayın hediyeyi değerli yapan kişiye özel olmasıdır.

Eşime, sevgilime, kız veya erkek arkadaşıma, anneme ne hediye alsam mı diyorsunuz? O zaman yılbaşında ne hediye alınır, yılbaşında ne hediye alsam işte bu soruların cevabı;

Babaya Ne Hediye Alınır?

babaya yılbaşı hediyesi

Evimizin direği, bu hayattaki en büyük savaşçımız babalarımız..Bizi ‘biz’ yapan hayatta koşulsuz sırtımızı yaslayacağımız çınarlar. ‘Hediyeye ne gerek var çocuğum’ deseler de emin olun sizin kendi emeğinizle  çalışıp kazandığınız maaşınızla alacağınız hediye onu gururlandıracaktır. Babaya yılbaşında ne hediye alınır? diyenlerdenseniz buyurun;

Babaya yılbaşı hediyesi

fiyat

-Hobileri var ise hobilerini icra edecekleri malzemeler.

-Elini cebine attıkça sizi hatırlayacağı şık bir cüzdan.

-Bu soğukta üşümesin babacığım diyorsanız sımsıcak bir atkı.

-Her baktıklarında sizi hatırlamaları için saat.

-Onu Yılın En İyi Babası ilan ediceğiniz bir plaket.

-Tavla tutkunuysa vaktini daha keyifli geçireceği Kişiye özel Tavla seti.

Anneye Ne Hediye Alınır?

anneye yılbaşı hediyesi

Başımızın tacı,üzerimizde en büyük emeği bulunan insan, en büyük dayanağımız olan biricik annelerimiz için bu hayatta ne yapsak azsa da özel günlerde sıcak bir gülümsemeyle birlikte ufak bir hediye verdiğinize ne kadar mutlu olucaklarını düşünsenize paha biçilemez..Peki Lafı daha fazla uzatmadan, anneme ne hediye alabilirim? önerileri ile sizleri baş başa bırakıyorum…

anneye yılbaşı hediyesi

fiyat

Bu sefer hediye alırken her sene yaptığımız mutfak robotu, tencere, tava, masa örtüsü vs. gibi hataları yaparak ev eşyası almayacağız. Babanıza babalar gününde mutfak robotu, tencere, tava almadığınıza göre annenize de almayın.Alıcaksanızda özel günlerde almayın! Bu yılbaşında onlara kişiliğine uygun ona özel anlamlı hediyeler alacağız.Hediye kişiye özel değilse ne anladık o hediyeden değil mi 🙂

-Anneler sadece yemek yapıp, temizlik yapmaz onlar herşeyden önce özel bir kadın ve süslenmeyi severler kaliteli bir marka makyaj seti her makyaj yaptıklarında yüzlerinde tebessüm oluşturacaktır.

-”Sana senin kadar güzel bir hediye veremezdim annem” mesajını verebileceğiniz şık bir ayna alabilirsiniz.

-Kendisi için zaman ayırdığında bir fincan kahve eşliğinde okuması için kitap.

-Yıllardır aynı kabanı giyen anneniz için soğuk günlerde üşümeyeceği şık bir mont.

-Telefonundan keyifle müzik dinleyebilmesi için hoparlör.

-Yaz kış elinden düşürmeyeceği son moda bir çanta.

-Sağlıklı bir yaşam için bir spor salonuna üyelik.

Eş ya da Sevgiliye Hediye

sevgiliye yılbaşı hediyesi

Sırtımızı dayayınca huzur bulduğunuz, hayatınızda çok büyük anlam taşıyan özel insana duygularınızı doğru ifade eden hediyeyi almak onu mutlu etmenin en kolay yoludur.Birde hediyeyi verirken tavrınız, hediyeyi veriş şekliniz ve kalbe dokunacak birkaç cümle..

sevgiliye yılbaşı hediyesi

fiyat

-Özel bir yılbaşı sepetinin içine partnerinizin en sevdiği abur cuburları doldurarak başlayabilirisniz.Daha sonra kırmızı bir kutu içinde tüm dillerde yazılmış seni seviyorum kartları hazırlayıp sepetin dibine koyabilirsiniz. Emin olun senelerce hatırlayacağı hiç unutmayacağı bir hediye olacaktır.

-İster erkek sevgiliye/eşe isterseniz bayan sevgiliye/eşe hazırlatabileceğiniz en güzel resimlerinizden oluşan bir masa takvimi. Bu romantik takvim en güzel anılarınıza şahitlik yapıcak.

-Evliliğin aşkı öldürmediğini ispat etmek isteyenler için ya da sevgilisiyle aynı tip kafelere gitmekten sıkılmış mağdur çiftler gündelik hayattan biraz uzaklaşıp aşk dolu, romantik bir haftasonu kaçamağı kim istemezki?

-Biliyoruz bir sürü güzel, romantik fotoğrafınız var ama sizin için en özel en alamlı en unutulmaz olanı büyütüp hediye edebilirsiniz.

-Yılbaşı temalı, kırmızı ve yeşil ağırlıklı detaylar,cam kadehler ve bir demet çiçek çok şık bir yılbaşı sofrası.

-Sade ama şık bir kolye; swarovski taşlarla bezenmiş sonsuzluk işareti sizi,aşkınızın sonsuzluğunu simgelesin.

-Günlük tutması ve sizinle yaşanan harika anılarını yazabilmesi için kalem ve günlük.

-İçinde birbiriniz için anlamlı müzklerin olduğu romantik bir müzik CD’si.

-Beraber çift olarak yaptırabileceğiniz sizin için anlamlı olan bir dövme.

-Üzerinde tebrik mesajınız bulunan nakışlı bir gömlek.

Arkadaşlar için en güzel yılbaşı hediyeleri nelerdir?

arkadaşa yeni yıl hediyesi

Evdekilerden daha çok gördüğünüz her gününüzü bir arada geçirdiğiniz iş arkadaşlarınız yada sosyal çevrenizde yakın olduğunuz arkadaşlarınıza akıllardan silinmeyecek tepkiler vermesini sağlayacak bir şeyler olmasını istiyorsanız ve hediye fikirleri konusunda kararsız kaldıysanız okumaya devam edin.

arkadaşa yılbaşı hediyesi

fiyat

-2018 yılının daha planlı bir yıl temennisi ile dostlarınıza en önemli randevularını not edebilecekleri deri kapaklı bir ajanda hediye edebilirsiniz.

-Üzerinde isminin yazılı olduğu bir kupa; emin olun onun için yılın kupası olucak.İçtikçe sizi hatırlıcak.

-Kitap kurtlarına çok şık bir kitap ayracı.Üstüne iyi dileklerinizi ve özel mesajınızı yazmayı unutmayın.

-Ev veya ofisinde baş köşede durucak, yılbaşının ruhuyla bütünleşen yeni yıl temalı Kar küresi.

-Süslü, figürlü, rengarenk çeşitleriyle özel günlerde hayat kurtaran bir hediye dekoratif mumlar..

-Arkadaşlarınızın en keyifli zamanlarında sizi hatırlamaları için 2’li Rakı bardağı.

Patrona Ne Hediye Alınır?

patrona yılbaşı hediyeleri

İş arkadaşlarınızın yanı sıra zaman zaman çok iyi anlaştığımız, zaman zamanda çok gerildiğimiz patronunuza da hediye almak istiyorsanız, hediyeyi seçerken biraz daha itina ve özen göstermeniz gerekmektedir. Tabi ki patrona hediye almak, bir arkadaşa hediye almak kadar kolay değildir. Üstüne bir de gayet resmiyseniz.. Alacağınız hediyenin patronunuzun karakterine, tarzına uyumlu seveceği kaliteli şeyler olması lazımdır.Peki  Patrona alınabilecek hediyeler nelerdir?

patrona yılbaşı hediyesi

fiyat

-Kişiye özel kaliteli bir kalem seti ile patronunuzu şaşırtabilirsiniz.Hatta biraz daha ileri gidip kalem setinin üzerine patronunuzun ismine baskı yaptırabilirseniz eminiz yılın en yüksek zammı kesin sizin:)

-Şirketlerinin yada kendi isimlerinin baş harflerinden oluşan objeleri düşünebilirsiniz.

-Ofise hergün gömlek ile gelen patronunuz için kaliteli ve şık bir gömlek çok anlamlı olucaktır.

-Kişiye Özel Kol Düğmesi tamamen patronunuza özel beğenir mi kaygısı olmadan..

Çocuklara Alınabilecek En Güzel Hediyeler

çocuklara yılbaşı hediyesi

Çocukları sevindirmek kolaydır deseler de inanmayın günümüz çocuklarını sevindirmek eskisi kadar kolay değil artık.Yaşadığımız dönemin son teknolojisi internet, tablet ve telefonlar sayesinde çocukların dikkatini başka tarafa çekip, hediye beğendirmek zorlaştı.Bu yüzden çocuğa hediye seçerken onun dikkatini çekip, mutlu edecek hediyeyi seçerken ilham verici düşünmek gerek. Burada önemli olan hediye alacağınız çocuğun, oğlunuz, kızını, küçük yeğeniniz ya da kardeşiniz neye ilgisinin olduğunu bilmeniz… Bu küçük yaramazın dikkatini çekecek, ilgi alanına giren bir ürün seçimi yaptığınızda,onun için en uygun hediyeyi de seçmiş olacaksınız. Evet yılbaşına sayılı günler kalmışken sizi ‘Nasıl bir hediye alabilirim’ derdinden kurtaracak her çocuğa hitap edebilecek, ‘ Hediye dediğin böyle olur!’ tepkisini alacağınız, çocuğunuzun çok beğeneceği hediye önerileri…

çocuklara yılbaşı hediyesi

fiyat

-Ne yazık ki günümüzde çocuklar yeşilliklerden uzak apartman dairelerinde büyüyor ve bir bitkinin nasıl büyüdüğüne şahit olamıyor. Yine de çocuklarımıza bitkilerin nasıl büyüdüğünü, bakımlarının nasıl yapıldığını gözlemleme şansını vermemize engel değil.Çocuğunuzun bir bitkinin nasıl yetiştiğine, nasıl büyüdüğüne şahit olmasını istiyorsanız ona özel saksısında cherry domateslerden alarak yetiştiriciliğe özendirebilirsiniz. Unutmayın bitki büyütmek çocuklara sevgiyi,sabırlı olmayı öğretirken keşif duygularını ortaya çıkarır.

-Çocuklar ebeveynleri ile eğlenceli ve kaliteli vakit geçirmekten çok hoşlanır.Bu yüzden bir sinema bileti veya spor yarışmasına bir bilet yüzlerinde tebessüm oluşturup, arkadaşlarına gururla anlatacakları hoş bir anı olacaktır.

-Çocukların bilişsel gelişimini desteklerken evde keyifli vakit geçirmelerine yardımcı olucak Yap-bozları hediye olrak düşünebilirsiniz.

-Çocuğunuzun okuma alışkanlığının artması için sevdiği kitapları alabileceği Kitap Hediye Çeki’de oluşturabilirsiniz.

-Kocaman bir peluş oyuncak hiçbir çocuğun asla hayır diyemeceği bir hediye biz büyüklerinde 🙂

yılbaşı kartpostalları

fiyat

Anneye, babaya, iş arkadaşlarına, sevgiliye ve bütün sevdikleriniz için aradığınız yılbaşı hediye önerileri, yılbaşı temalı hediyeleri “Bizi takip edenlere en güzel yılbaşı hediyesi fikirlerini sunmak…” için derledik.Yılbaşı gecesinde sevdiklerinizi çok özel hissettirip, mutlu edicek geniş ürün skalasına sahip sitemizde birden fazla ürünü inceleyip, tek seferde ödeme yapabilirsiniz.

Sizde sevdiklerinizin yüzünde tatlı bir şaşkınlık ve tebessüm yaratacak Hediyemen.com’un yılbaşı hediyeleri ile hem cebinizden hem de zamanınızdan tasarruf edebilirsiniz. Şimdiden herkese musmutlu, renkli bir yıl diler, yeni yılınızı kutlarız.

CEVAP VER