Özür Dilemek İçin Hangi Çiçek Alınır?

Hepimiz hayatımızda, yaşamımızda belirli hatalar yaparız. Bu hatalar sonucunda sevdiğimiz, ilgi ve değer gösterdiğimiz yakınlarımızı üzebiliriz. Bu hataları yaparken belki bilerek belki bilmeyerek de yapmış olsak karşı taraftaki insanın da duygularını düşünerek onların canını yakmış olabiliriz.

Karşımızdaki kişiye yaptığımız hata sonucu ilk aklımıza gelen şey her zaman af dilemektir. İlgi gösterdiğimiz karşımızdaki kişiye ilk yapacağımız şey özür dilemektir. Bunu yaptıktan sonra peki hemen her şey geçer mi? Bunun yanıtı tabii ki hayır olacaktır. Çünkü kalp kırıldığında hemen bir kaç kelime ile onarılacak bir şey değildir. Peki karşımızdaki kişiye kendimizi nasıl affettiririz?

özür dilemek için hangi çiçek

Kadınların bu hayatta sevdikleri en çok şey çiçektir. Kadınlar için alınan bir çiçek, kadınlara kendilerini özel ve güzel olduklarını hissettirir. Ona alınan küçük bir papatya bile kadınların doğasında kadınları oldukça mutlu edebilmektedir. Çiçekler, kadınların hayatında gerçekten farklı bir yerdedir. En yakın örneklerden biri de; kız istemeye gidildiğinde çiçek ve çikolata ile gidilir.

özür dilemek için hangi çiçek

Sevdiğimiz, ilgi gösterdiğimiz, değer verdiğimiz belki de canımızdan çok sevdiğimiz kişiler vardır hayatımızda. Karşımızdaki kişiyi üzdüğümüzde ise onlara kendimizi affettirebilmek hiçte kolay olmamıştır. Kendimizi affettirmeye çalışırken de kuru kuru bir af dilemek tabii ki olmaz. Burada da aklımıza gelen ilk şey çiçek oluyor. Sevdiğimiz kişiye kendimizi affettirmek için çiçek alabiliriz.

Çiçek dediğimizde ise aklımıza gelecek ilk şey şüphesiz gül olacaktır.

özür dilerim çiçekleri

Gül dışında sizler için bir seçeneğimiz daha var!

özür dilemek için hangi çiçek

Sevdiğimiz kişiler için alacağımız bir çiçek ve söyleyeceğimiz bir kaç güzel söz, sevdiğimiz insanın bizim hakkımızda iyi düşünmesini, hatamızı anladığımızı ve bunu düzeltmek adına çaba gösterdiğimiz anlamına gelmektedir.

özür dilemek için hangi çiçek

Yukarıda anlattığımız ve gösterdiğimiz bir kaç taktik ile sevdiğimiz, değer verdiğimiz insanın gönlünü alabilirsiniz!

CEVAP VER