Uygun Fiyatli Hediye Önerileri II

Hediye
İyi ve kaliteli hediyeler her zaman pahalı hediyelerdir görüşünü çürütmek ve size sevdiklerinize alabileceğiniz, sevdiklerinizin beğenebileceği türden  fiyatı ile cazip, hesaplı ve daha çok ilginç hediye önerilerinde bulunacağız. Gerçekten de çoğu zaman hepimiz şu kanıya sahibizdir, alacağımız bir hediye pahalı değilse sanki hediyeyi alacak kişi tarafından beğenilmez düşüncesini sahibiz. Ama bu bu siteden ısrarla şu düşünceyi aktarmaya çalışıyoruz; Önemli olan, aldığınız hediyenin fiyatı veya hediyenin ne olduğu değildir, önemli olan hediyeyi alan kişinin, yani sizin için özel ve önemli olan kişinin hatırlanmış ve düşünülmüş olmasıdır. Elbette hangi hediyeyi aldığınız önemlidir, ama inanın, o hediyeyi satın almak için ödediğiniz  para ile sizin dışınızda hiç kimse ilgilenmez! Siz sevdiğiniz kişiye alacağınız hediye konusunda biraz seçici ve titiz davranırsanız ucuz ve uygun fiyata en doğru hediyeyi seçmiş olursunuz!  Biraz sonra sizlere, sevgilinize, annenize, eşinize, babanıza, arkadaşınıza veya kardeşinize alabileceğiniz makul bir fiyat aralığında, hesaplı ilginç hediye önerilerinde bulunacağız. Önermiş olduğumuz hediyeleri umarız beğenirsiniz ve sizi hediye arama derdinden kurtarmış oluruz.


Fiyatı Ucuz İlginç Hediye Fikirleri


İlginç ve Uygun Fiyatlı Hediyeler & Equalizer T-Shirt

EQUALIZER T-SHIRT
Genç veya kendini genç hisseden sevdiklerinizi şaşırtacak, mutlu edecek bir hediye önerisi daha. Sevgilinize sevgililer gününde de gönül rahatlığı ile de hediye edebilirsiniz… Eminim oldukça da beğenilecektir. Bence oldukça sıradışı ilnginç bir hediye.. Kısaca üzerinde sese duyarlı bir equalizer olan bu şık t-shirt sizi bir müzik setine dönüştürüyor. Emin olun, tüm gözler bu t-shirti hediye ettiğiniz kişinin üzerinizde olacak. Herkes üzerindeki modası geçmiş t-shirt’leri çıkarsın bakalım. Buyurun size bu yılın en moda t-shirt’ü. Kısaca üzerinde sese duyarlı bir equalizer olan bu şık t-shirt, sizi bir müzik setine dönüştürüyor adeta. İlginç olan bu tişörtün göğüs kısmında sabit bir equalizer resmi buylunmuyor. Tamamen Hareketli! T-shirt’ün arkasında gizli ses sensörleri ve tabi ki bataryası var. Bu bataryadan aldığı güç ile önündeki LED ekranı çalıştırıyor. Ekran’da müziğin ritmine göre hareket ediyor. Nasıl çok zekice değil mi?

Değişik ve Uygun Fiyatlı Hediyeler & Wi-Fi T-Shirt

WI-FI T-SHIRT
Sevdiklerinizi şaşırtacak, mutlu edecek bir hediye önerisi daha. Sevgilinize sevgililer gününde de gönül rahatlığı ile de hediye edebilirsiniz… Eminim oldukça da beğenilecektir. Bence oldukça sıra dışı ilginç bir hediye.. Çok fonksiyonlu ürünler kullanmak artık hayatımızın bir parçası, ama böylesine bence ilk defa rastlıyorsunuzdur. Bir düşünsenize, etrafta internet bağlantısı var mı diye anlamak için ya pda’inizle bir tarama yapacak ya da daha kötüsü notebook’unuzu kılıfından çıkarıp bir sürü zahmete katlanacaksınız. Bunun yerine t-shirtünüz size etrafta bağlantı var mı yok mu diye bildirse hiç de fena olmaz. Hem de sinyal derecesi ile birlikte! Bence bu da oldukça güzel bir hediye.

Ucuz hediye Önerileri & Kredi Kartı Şeklinde Hesap Makinesi

Kredi Kartı Hesap Makinası
Bir hesap makinesi düşünün ki, cüzdanınıza bile sığacak derecede ince ve pil kullanmıyor. Onunla her yerde rahatlıkla en karmaşık hesaplamalarınızı bile yapabiliyorsunuz. Pile ihtiyaç duymuyor, tamamen güneş enerjisi ile şarj oluyor. Lise veya ortaokula giden öğrencilere, matematik derslerinde kullanmaları için böyle bir ürünü hediye edebilirsiniz. Veya yoğun şekilde hesaplama yapmak zorunda olan ve yanında hesap makinesi taşımak durumunda olan sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.

Ucuz ve Farklı Hediyeler & Klavye Hatırlatıcı Korsanlar

ilginç hediyeler
Bilgisayar başında iş yapan, örneğin muhasebeci, doktor, avukat, kısacası ofis çalışanları, daha sonra hatırlamalarına yardımcı olması için sticker’lar düzenlerler, bunu ofisin en görünür yerine iliştirirler ki, bir hata veya sıkıntı olmasın. Şimdi bahsedeceğim ürün, klavye üzerine rahatlıkla yerleştirilebilen ve ellerinde unutmamanız için yazdığınız notları taşıyan sevimli korsanlar! Bir hediye daha ne kadar ilginç ve orijinal olur, takdiri size bırakıyorum…

Ucuz Fiyatlı hediyeler & Dekoratif Kitap şeklinde Saklama Kutusu

ilfinç hediye

Evlerde ve ofislerde küçük çaplı ne kadar çok, ıvır zıvır eşyalar oluyor değil mi? Bulunduğunuz mekanın derli toplu gözükmesi için, saatlerce uğraşırsınız ama, gelişi güzel konmuş, üç tane kalem, bir kaç tane CD, faturalar, kumanda v.s. derken evler yine dağınık gösterir kendisini. Evinizde ve ofisinizde minik bir kütüphaneniz varsa, Kitap Şeklindeki bu saklama kutusu, kütüphanenizin bir elemanı gibi gözükecek ve ortamdaki ufak tefek ne kadar eşya varsa, hepsini içinde saklayacak. İşte etraftaki ıvır zıvırı veya cebinizdekileri saklamanın en akıllı yolu: Kitap Kutu. Dışarıdan bakıldığında yan yana ya da üst üste dizilmiş kitaplar gibi görünen bu kutuda aslında size ait bambaşka şeyler var…

Hesaplı Hediye Önerileri & Kalp Şeklinde Su Küresi

14 Şubat Hediyeleri

Size sevginizi veya aşkınızı şekille anlatın desem, sanırım bir çoğunuz benim de düşündüğüm gibi kalp şekli çizer. Bilmiyorum siz başka nasıl simgeler veya şekiller hayal edebilirsiniz. Çiçek veya elinde ok olan klişe bir melek şeklinde bir figür veya şekil mi çizilir? Neyse konumuza dönecek olursak, sevgilinizle birlikte en güzel fotoğraf karesini kalpten bir küre içerisine koysak ve içerisinde su koysak ve yine bu suyun her çalkalanışında, fotoğrafın üzerine küçük küçük yağan karlar gibi kırmızı kalpler serpiştirsek nasıl olur? Çok romantik ve özel bir ürün olur değil mi? Efendim gördüğünüz bu ürün böyle bir ürün işte. Küreyi hafif salladığınızda, fotoğrafların üzerine kalpler yağacak. Sevgilinize uygun fiyatlı ve özel bir hediye arıyorsanız, tavsiye ederim.

Değişik Hediye Önerileri & Adamlardan Kumbara 

uygun hediyeler
Çocuklara para biriktirme alışkanlığı kazandırmak için kumbara hediye etmek iyi bir fikir değil mi sizce de? Çocuklara doğum günü hediyesi olarak önerebileceğim bir hediye… Dünyanın en iyi tasarımcıları bildiğimiz kumbarayı öyle estetik hale getirmişler ki, evinizin baş köşesine dahi koyabilirsiniz. Bu şık kumbara çift sizi cebinizde ağırlık yapan bozukluklarınızdan kurtarıyor, üstelik sizi şıklığıyla da para biriktirmeye teşvik ederek. Bir yandan paranız birikirken diğer yandan bay ve bayan kumbara olarak evinize yerleşecek olan bu çift, evdeki bozukluklar kimin kavgasına son vermenize yardımcı olacak.

Uygun Fiyata Hediye & Robot anahtarlık

Robot Anahtarlık
Bu kadar küçük olduğu halde ne kadar çok işi halledebildiğini görünce bu robotun çok farklı olduğunu anlayacaksınız. Bir elinde düz tornavida, diğer elinde yıldız tornavida, altında ise açacak bulunduran bu robot şeklindeki metal açacak ile her işi yapmak çok kolay olacak. Normal zamanda düz ve yıldız tornavida kollarını magnetli yapısı sayesinde kapalı şekilde tutan bu sevimli robot anahtarlığın kollarından birine ihtiyaç duyduğunuzda, onu açarak işinizi kolayca yapmanızı sağlıyor. Tüm işlerinizi bitirdikten sonra da buz gibi soğuk içeceğinizi kapağını açabilmeniz için bir açacağa da sahip olan Robot Utility Keychain ile hayatınız çok kolaylaşacak.

Uygun Fiyatlı Hediyeler & Pac-Man Duvar Saati

Pacman Duvar Saati
Çocuk odası için veya çocuklara doğum günü hediyesi için önerilebilecek bir hediye; Pac-Men duvar saati. Satıcının açıklaması: Zamanı geri sarıp, 30 yıl öncesine geri dönsek herkesin ağız birliği etmişçesine vazgeçemediği bir tek oyun vardır: Pac-Man! Belki 30 yıl öncesi sizin için çok eski olabilir, ama bu şirin mi şirin sarı Pac-Men’i bilmeyenimiz var mı? 80’lerin mükemmel oyunu Pacman’i duvar saati olarak sizlere sunmaktan gurur duyuyoruz! Pacman Duvar Saati, retro tarzı ve minimalist dizaynıyla evinizin veya ofisinizin en baş karakteri olmaya aday. Şimdinin modern telefon oyunlarından bile daha çok sevilen Pacman’in saat versiyonun klasik sarı siyah görüntüsü ve rakamsız yüzeyiyle artık dakikaları saymak çok zevkli olacak.

Ucuz Hediyeler & Vantuzlu Cep Telefonu Standı

Vantuzlu Cep telefonu Standı
Akıllı telefonlar içerisinde yok yok! Örnek vermek gerekirse artık akıllı telefonlarda, navigasyon yazılımları da ürün ile beraber satılıyor, ya da iTunes veya android marketlerde ücretli veya ücretsiz sürümleri rahatlıkla indirilebiliyor. Şimdi cep telefonunuzu hem telefon hem de navigasyon cihazı olarak kullanmak istiyorsanız, telefonu araç içerisine, ön cama sabitlemeniz gerekecek. Bunun için işte size bu ürünü öneriyorum. Vantuzlu Telefon ön cam sabitleyici ürün. iPhone Telefonunuzu aracınız içerisinde veya masa üstüne bu şekilde sabitleyebilecek ve aracınızla güvenli bir sürüş elde edeceksiniz.

Erkek Hediye & Elma Şeklinde Hoparlör

Yasak Elma Hoparlör

Elma Şeklinde bir hoparlör hediye etmeye ne dersiniz? Çantada taşınabilen, evde, ofiste, yolculukta doya doya müzik keyfi yapılabilecek bir hediye. Bu hediye de bence oldukça orjinal ve güzel bir hediye. İphone nu yanından ayırmayanlar için ideal bir hediye olur… Sizin öğretmeninizin de bir iphone telefonu varsa muhtemelen bu hediye vazgeçemeyeceği sürekli kullanacağı bir ürün olur…

Ev Hediyesi & Buzdolabı Magneti

Bilgisayar İkonu Magnetleri
Bilgisayar ile haşır neşir olanların yakından bildiği simgeleri hediye etmeye ne dersiniz? Mıknatıs özellikli bu dijital ikonlar ile sevdikleriniz not kağıtlarını buz dolaplarına iliştirebilir… Bence bu da hem fiyatı uygun hem de orjinal bir hediye. Eviniz de minik de olsa farklılık yaratacak ve Buzdolaplarınızı teknolojinin vazgeçilmez parçaları Bilgisayar İkonu Magnetleri ile süslemek eminiz sizin de çok hoşunuza gidecek! Bilgisayarlardan aşina olduğumuz Mouse oku, kum saati ve yüklüyor ikonu gibi pek çok farklı ikonları Magnetleri kaçırmayın. Buzdolaplarının o klasik görüntüsü canınızı yeterince sıkmaya başladıysa, Bilgisayar İkonu Magnetler’e bayılacaksınız! Bilgisayarlamızın vazgeçilmez ikonlarından olan mouse oku, kumsaati, tıklama ikonu, yüklüyor işareti ve benzerleri Bilgisayar İkonu Magnetlerinin içinde. İster buzdolabınızın üzerine astığınız ödenmemiş elektirrik, telefon, su, faturalara mouse oku ile dikkat çekin, isterseniz de bomboş olan buzdolabınızı esprili bir şeklide yüklüyor işaretiyle süsleyin, sevdikleriniz. Bilgisayar İkonu Magnet Seti’nin içinde 7 farklı magnet bulunur.

Erkeğe Hediye & Gömlek Yastık

Gömlek Yastık
Babanız sürekli iş seyahatlerine mi çıkıyor? Ya da eşiniz? Evde onların yokluğunu hissettiğiniz zamanlarda da hasretlerini biraz olsun dindirmek için size müthiş bir önerimiz var! Gömlek Yastık ile koltuğunuzda her zaman onların yokluğunu biraz da olsa, giderecek ve sımsıkı sarılacağınız harika bir yastığınız olacak. Gömlek Yastık ile artık evde yalnız kalmaktan da korkmayacaksınız, karanlıktan da. Kendimizi yalnız hissettiğiniz zaman, sarılabileceğiniz yumuşacık gömlek yastığınız, yanı başınızda sizi bekliyor olacak. Üstelik Gömlek Yastık erkek gömlekli bir nesne olmasına rağmen, ne miskin miskin yatıyor, ne de sürekli maç seyretmek istiyor. Onunla tüm gün en romantik aşk filmlerini ve TV deki tüm kadın programlarını canınız dilediğinde seyredebilirsiniz. O ise çıtını bile çıkarmadan size eşlik ediyor. Bunun dışında Gömlek yastığı, rengarenk yastıklarda yatmak istemeyen, eşinize ya da babanıza da hediye edebilirsiniz. Bu erkek gömlekli karizmatik yastık tam onlara göre olacak! Gömlek Yastık gerçek bir gömlek kullanarak özel olarak üretilmiştir.

İlginç Hediyeler-Kumandalı TV Saat Alarm

Televizyon Saat
Ev hediyesi, veya doğum günü hediyesi olarak düşünebileceğimiz güzel bir hediye. Televizyon Saati görenler gözlerine inanamayacak! Buna televizyon kılığına girmiş bir alarmlı saati mi desek ya da kendini saat zanneden uzaktan kumandalı bir televizyon mu desek bilemiyoruz. Aslında her ikisi! Televizyon Saat ile sabahları uyanamamak imkansız olacak.

Orjinal Hediye Fikirleri & Bilardo Topları Duvar Saati

Erkek sevgiliye İlginç hediye fikirleri
Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz, ilginç ama bir o kadar de şık bir duvar saati. Hatta hediyeyi vereceğiniz kişi şayet bir de bilardo meraklısı biriyse o zaman hediyenin anlamı bir kat daha artacaktır. Kesinlikle almanızı önerdiğim bir hediye… Üzerindeki bilardo topları manyetik yeşil çuha üzerinde dönerek zamanı bildiriyor daha ne olsun? İlginç hediye arayanlar için çok isabetli bir hediye… Bilardo sevenlerin vazgeçilmezi olacak bu ürün ile, evinizin veya ofisinizin duvarlarını alışılmışın dışında bir aksesuar ile tamamlayabilirsiniz. Manyetik Bilardo Saat’teki topların sihirli dönüşünü izlerken zamanın nasıl geçtiğini asla anlayamayacaksınız. Ürün hakkında: 1 adet AA pil ile çalışır. Paketin içine pil dahil değildir.

İlginç Hediye Fikirleri & Heykel El Kalemlik

Sevgiliye Hediye

Çalışma masamızda bazen o kadar çok ıvır zıvır oluyor ki, mesela cetvel, makas, maket bıçağı, fosforlu kalem, tükenmez kalem, kurşun kalem daha neler neler… Bunların hepsini bir arada tutmak için kalemlik kullanmak neredeyse kaçınılmaz oluyor. Bir de en lazım olan anlarda, mesela yaptığınız işi için makas lazım, ama makas ortada yok! Nereye koymuştunuz acaba? Ee! o an tamda işinize konsantre olmuşsunuz ne olacak şimdi? Hadi bakalım, kalk da makas bul şimdi! Bütün buna benzer sorunları çözmek için yumruğunuzu masaya vurmanın zamanı geldi! Hem de bu heykel el kalemlik ile. Lafı fazla uzatmadan, dağınık bir çalışma masası olan erkek sevgilinize ilginç bir hediye arıyorsanız, size bu şık kalemliği tavsiye edebilirim.

Uygun Hediye Fikirleri & Eposta Bildirim Cihazı

İlginç ofis hediyeleri

Her ofiste veya büroda bilgisayar vardır, şayet bilgisayar başında sürekli zaman geçiren bir sevdiğinize hediye arıyorsanız ve sevdiğiniz kişi sürekli e-postalarla iş yapan biriyse bu hediye tam ONA göre. Bu ürün USB ara kablosu ile bilgisayara bağlanıyor ve e-postalar geldiğinde ışık yanıyor ve kullanıcıyı uyarıyor. Nasıl parlak bir fikir değil mi? Belki de çok hayati bir e-postadır kim bilir? Bu ürün de oldukça orjinal ve güzel bir Ofis hediyesi.

CEVAP VER