Çocuklara Doğum Günü

Çocuk hediyeler

Çocuklara Doğum Günü Partisi

Cinsiyeti veya adı hiç fark etmez, Dünya’nın en sevimli bebeğini, yani kendi bebeğinizi kucağınıza aldınız, derken ilk doğum gününü muhtemelen o bir şey anlamadan, eşinizle ve aile yakınlarınız ile kutladınız. Sonra derken, çocuğunuzun şaşkın bakışları arasında ikinci doğum gününü kutladınız, ve hatta muhtemelen siz çocuğunuzun yerine onun yaş günü pastasının mumlarına üflediniz. Sonra yıllar su gibi geçiyor tabi, üç derken dört yaşına bastı. Çocuğunuz artık doğum günü gerçeğini iliklerine kadar kavramış oldu ve doğum günü kutlama geleneğinin olduğunu ve doğum gününde sürprizler yapıldığını, hediyeler alındığını sizden ve çevresinden öğrendi. Biz yetişkinler bir zamanlar çocuk olduğumuzu ne de çabuk unutuyoruz. Siz de bu şekilde büyümediniz mi?

O, el bebek gül bebek yetiştirdiğiniz evladınız, artık her şeyin farkında olduğu için, yaklaşan doğum gününde onu mutlu etmek için, siz de yaş günü sürprizleri araştırmaya şimdiden başladınız. Eee! Artık bebek sayılmaz, hem kendi pastasını kendi üfleyecek, hem de arkadaşlarının bu duruma şahit olmasını sizden isteyecek. Yani kısacası, sizden doğum günü partisi düzenlemenizi isteyecek Çocuğunuzun mutluluğunu görmek, sizin için dünyanın en özel ve önemli şeyi olmuştur artık.Sürprizsiz Doğum Günü Olmaz!
Emin olun, çocuğunuza yapmış olduğunuz doğum günü partilerini veya doğum günü sürprizlerini çocuğunuz yıllar yılı asla unutamayacaktır. Yıllar sonra bile, bilmem kaçıncı yaş gününde baba sen bana şunu almıştın veya anne sen şöyle hazırlık yapmıştın v.s. diye size hatırlatırlar. Çünkü çocuklar, küçükken yaşamına giren her şeyi resmederler, yani bir nevi olayların veya şekillerin fotoğrafını beyinlerinde çekerler. hayatı imgesel veya hareketlere bağlı olarak algılarlar.
Çocuğunuza asla unutamayacağı bir doğum günü partisi yapmaya ne dersiniz? Çocuğunuza bir şey hissettirmeden, evinizde hazırlıklarınızı yapın ve çocuğunuzun arkadaşlarını veya yakın aile dostlarınızı davet edin. Muhtemelen siz ne yaparsanız yapın, çocuğunuz bu sürpriz doğum günü partisinden haberdar olacaktır. Çünkü o daha günlerce önceden doğum gününde kendisine gelecek olan doğum günü hediyelerini düşünmekte ve gün saymaktadır zaten.
Bu noktada size düşen görev, doğum günü partisini en güzel ve en eğlenceli hali ile yapmak olmalıdır ki, bundan kimsenin kuşkusu yok! Bu noktada size tavsiyem, bu işi iyi bilen profesyonel bir ekip ile çalışmanızdır. Oğlunuzun veya kızınızın doğum günü partisine gelen, yaşıtları arkadaşlarını eğlendirecek, çocukların dilinden iyi anlayacak, aynı zamanda size güzel bir doğum günü pastası hazırlayacak bir ekip veya organizasyon firması ile çalışmanız.

CEVAP VER