Yeni Doğan Kız Bebek Hediye Sepeti

kız bebekler için hediye sepeti

Kız Bebek için Hediye Sepeti. Yeni doğan bebeğin doğum sonrası hastahane çıkışında ihtiyacı olan her şey bu şık hediye sepeti içerisinde bir araya geldi. Özel olarak süslenmiş olan bu hediye seti anne babayı da fazlası ile mutlu edecek ve sevindirecektir. Saten kurdele ile süslenmiş ve hasır sepet içindeki bu özel hediye sepeti, yeni doğan kız bebekler için düşünülebilecek en ideal ve kullanışlı hediyelerden biridir. 
Kız bebek hediye sepeti içerisinde; Bebek için nakış ve aplike ile süslenmiş 10 adet parçalı penyeden yapılmış hastane çıkış seti. Battaniye, Patikli pantolon, Üst zıbın, Bebek body, Patikli tulum, Önlük, Eldiven, Bere, Çorap, Kusmuk bezi içeriyor. Bu kadar mı? Daha devamı var “It’s a girl” t-shirtlü sevimli ayıcık ve resim çerçevesi magnet bulunuyor. Bu özel hediye sepetle, yeni doğan bebeğe tam bir hastane çıkış seti hediye etmiş oluyorsunuz. Siparişiniz halinde sepet beyaz tülle ile sarılıp pembe renkte kurdelelerle süslenerek çok sevimli ve şık bir hale getiriliyor ve bu şekilde adresinize gönderiliyor. 
fiyat
Doğum yapan aileye hem kullanışlı bir doğum hediyesi vermek; hem de bu güzel mutluluklarını perçinlemek için özel bir hediye sepeti arıyorsanız, kız bebeklere özel bu puantiyeli pembe hediye kutusunu kaçırmamanızı tavsiye ederim.
kız bebeğe hediye sepeti

CEVAP VER