Kişiye Özel İsim Yazılı Cüzdan Model-4

Erkek Deri Cüzdan
Erkeğin İsmine Özel Çok Şık Deri Cüzdan

Şimdi sizlere özel günler için erkeklere hediye edilmesi yönünde harika bir hediyelik tavsiye edeceğiz. Taba ve Siyah Renk Seçenekleri ile %100 gerçek deriden imal edilen Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan! Bu şahane cüzdan, bir erkeğin sahip olmaktan dolayı mutluluk duyacağı ve kalitesi ile de uzun yıllar rahatlıkla kullanabileceği çok şık bir cüzdan! Online hediye satışı yapan bir çok sitede Kişiye Özel Deri Cüzdan muadili ürün kıyaslaması neticesinde, fiyatı ve kalitesi ile de bu ürünün bir adım önde olduğunu belirtmekte yarar görüyorum. Gerçek deriden imal edilmiş olan, Zenga Marka ve üzerinde isim yazılı deri cüzdan, eşinize, erkek arkadaşınıza, babanıza veya patronunuza gönül rahatlığı ile hediye edebileceğiniz harika bir ürün!

fiyat

Cüzdan erkek için ne ifade eder? Genellikle erkeklerin çanta taşıma alışkanlıkları olmadığı için, (Bu sözümüzü elbette ki tüm erkekleri kast ederek söylemiyoruz!) ceplerinde taşıdıkları cüzdan, aslında aynı zamanda evrak çantası vazifesi de görür! Çünkü erkekler cüzdanları içerisinde, çek, senet, banknto, dekont, kimlik, kredi kartı, sürücü belgesi, sim kart ve daha bir çok şey taşırlar. Oysaki hanımlarda cüzdan, el çantası veya omuz çantası içerisinde bulunur ve sadece içerisinde banknot, sürücü belgesi bir de bir kaç tane fotoğraf bulunur.

Erkek için hediye olarak neden Kişiye Özel İsim Yazılı Cüzdan Öneriyoruz?

Madem erkekler için cüzdan, aynı zamanda bir de evrak çantası vazifesi görüyor, o halde erkeğe böylesine şık bir cüzdan hediye edilebilir. Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan Model-4, şık tasarımı, Taba (Açık Kahve rengi) – Siyah renk seçenekleri ve %100 kaliteli hakiki deriden üretilmiştir. Bu kaliteli cüzdanı sıradan diğer cüzdanlardan farklı kılan en önemli özelliklerinden biri, üzerinde isim yazılı olması! Hayatınızdaki özel erkeğe bu deri cüzdanı, üzerinde ismi yazılı olacak şekilde hediye ettiğinizde, hediyenizin anlamı da, değeri de son derece yüksek olacaktır.

%100 Gerçek Deriden Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan Özellikleri;

* Ürün kaliteli deri cüzdan üreticisi Zenga marka
* Kişiye Özel İsim Yazılı Erkek Cüzdanı %100 gerçek deriden imal edilmiştir
* Banknotlar için 2 adet kağıt para bölmesi, 
* Tüm kredi kartlarınızı rahatlıkla taşıyabilmeniz için 8 adet kredi kartı bölmesi, 
* Çek, senet, dekont benzeri için 4
adet çok amaçlı bölme, 
* Kimliğinizi rahatlıkla sergilemek için 1 adet şeffaf nüfus cüzdanı bölmesi
* Öğrenci, kamu görevlileri için 1 adet şeffaf kimlik
kartı bölmesi 
* siyah ve taba (açık kahve) renklerde mevcuttur. 
* Ürün üzerinde yazılacak isimler için baskılar Lazer tekniği ile işlenir ve yazılar bu şekilde uzun yıllar silinmeden kalabilir. 

Erkek sevgilinize kullanışlı ve uzun ömürlü bir sevgililer günü hediyesi ya da doğum günü hediyesi düşünüyorsanız bu harika ürünü En Uygun Hediye olarak sizlere tavsiye ediyoruz. Benzer özellikteki erkek deri cüzdanların piyasadaki fiyatının da en az 90 TL olduğunu, tavsiye ettiğimiz Online Hediye Alış veriş sitesinde ise ürünü eklediğimiz tarihteki satış fiyatının 59,90 TL olduğunu hatırlatmak isteriz.

Kişiye Özel Hediyeler – Kişiye Özel İsim Yazılı Deri Cüzdan

Kişiye özel cüzdan
Kişiye Özel İsim Yazılı Cüzdan TABA Renk

Kişiye Özel İsim Yazılı Cüzdan
Kişiye Özel İsim Yazılı Cüzdan SİYAH Renk

CEVAP VER