Romantik Yılbaşı Hediyeleri

2017 yılbaşı için en romantik yılbaşı hediyeleri hangileri? Kız arkadaşınıza, erkek arkadaşınıza, sevgilinize ve eşinize alınabilecek romantik yılbaşı hediye fikirleri ile selamlar! Bugünkü yazımı romantizme ve Yılbaşında, sizi romantik biri olarak sevgilinize lanse edecek romantik hediye tavsiyeleri konusuna ayırdık. Konuya ilk önce romantizm nedir sorusu ile başlamak istiyorum. Romantizm, aşk gibi güçlü bir duygu ile bağlı olduğunuz sevgilinizin, kendisini sizin yanınızda veya sizin herhangi bir eyleminiz veya davranışınız neticesinde özel ve önemli hissetmesidir. Romantik hediye de bu durumda, romantik bir duygunun oluşması için bir araçtır. Yani kısacası Yılbaşı için romantik hediye seçeceksek veya tavsiyelerde bulunacaksak, öyle bir hediye seçmemiz gerekecek ki, sevgiliniz kendisini çok özel ve önemli hissetmeli. Bu şekilde düz bir mantık yürüterek, Yılbaşının en romantik hediyesine ulaşmış olacağız. Sevgilinize, Romantik Yılbaşı hediyesi belirlemeye çalışıyorsanız, sevgilinizin kişilik özelliklerini, beğenilerini, hayat felsefesini göz önünde tutun! Yılbaşı hediyesi ile ilgili, blogumda bir çok yazı görebilirsiniz, bu yazılarımın ortak özelliği şuydu; Bence Yılbaşı için, sevgilinize alacağınız hediye konusunda klasik hediyelere takılıp kalmayın derim. Daha yaratıcı, daha orijinal ve ilginç hediyeler düşünün derim.

Romantik Yılbaşı Hediye Önerileri

YIlbaşı Hediyesi

Yeni Yıl Hediyesi & Şampanya Konfeti

Yeni yıl yaklaşıyor. Yılbaşında kutlamalar yapılacak, masalar, ağaçlar ve evin dört bir tarafı süslenecek. Saatler tam 24:00’ı gösterdiği anda da, herkes büyük bir heyecanla yeni yıla girmenin sevincini yaşayacak. Siz bu heyecanlı dakikalarda ne yapacağını bilemeyenlerden misiniz? Etraftakilere sarılmak, hoplayıp zıplamak, ıslık öttürmek yapılabilecekler arasında, ama gelin bu yıl farklı bir şey yapıp, Şampanya Konfeti ile her tarafı rengarenk konfetilere boğun. Herkes elinizdekini bir Şampanya şişesi zannederken siz Şampanya konfetiniz ile onları şaşırtın. Kimsesinin beklemediği anda sürpriz yapan kişi olarak yeni yıla damganızı vurun.
Romantik Yılbaşı hediyeleri

Yılbaşında Mum Işığında Romantik Dakikalar

Elektriğin icadı elbette ki, insanoğlunun çok yararına olan bir şey! Ancak, mum ışığının ortama verdiği romantizm de bambaşka oluyor! Yılbaşı akşamı, sevgilinize veya eşinize romantik sürprizler hazırlamak isterseniz, üzerinde aşk mesajları işli olan Aşk Mesajlı Mumlar tam size göre! Bu özel mesajlı mumlar aşkınızı alevlendirecek! Ortama yaydığı loş ışık sayesinde romantizm sizi bekliyor olacak!
Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi Sertifikası

Sevgiliye Romantik Yılbaşı Hediyeleri – Sevgi Sertifikası

Sevgi emek istediği kadar, güzel sözler de duymak ister! Sevgilinize yılbaşına özel hazırlanmış olan bu sertifika ile, duymak istediği en güzel sözleri iletebilirsiniz. Kişiye özel hazırlanan Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi Sertifikası, hem duygularınıza en güzel tercüman olmuş olacak, hem de sevgilinizin uzun yıllar hafızasından hiç silinmeyecek çok özel bir yılbaşı hediyesi olacak! İçerisinde şirin kalp figürleri ve kocaman beyaz bir kalp bulunuyor! Bu kalbin içerisine ise ne yazdıracağınız size kalmış. İster yılbaşına özel aşk mesajlarınızı, isterseniz de yeni yıl kutlama mesajlarınızı bu özel sertifika üzerine işletebilirsiniz.
Sevgiliye romantik yılbaşı hediyesi

Sevgiliye Romantik Yılbaşı Hediyeleri – Sevgi Sertifikası

Bu gün günlerden sevgiliniz! Yarın da, öbür gün de! Tüm 2014 yılı süresince aşk ve sevgi bu takvim üzerinde! Kişiye Özel Fotoğraflı Takvim tamamen size özel olarak hazırlanıyor! Klasik takvimlerin görüntüsü bildiğiniz gibi çok sıkıcı ve sıradan! 2014 yılbaşına özel olarak sevgilinize üzerinde kendi fotoğraflarınızın yer alacağı Kişiye Özel Fotoğraflı Takvim hazırlatabilirsiniz! Sevgilinize romantik bir yılbaşı hediyesi satın almak istiyorsanız, hediye seçenekleriniz arasında bulundurulması gereken bir ürün!
yılbaşı hediyesi

Sevgiliye Romantik Yılbaşı Hediyesi & Kalpli Yılın en iyi Sevgilisi Oscarı


Hediyenin temel amacı; hediye alan kişiyi mutlu etmek, özel olduğunu hissettirmek ve ona çok değer verdiğimizi hediyemiz ile belli etmektir. Bazen hediyemiz ile duygularımızı, düşüncelerimizi, heyecanımızı, temennilerimizi, hediyemizi vereceğimiz o özel kişiye anlatmaya çalışırız. Seçeceğiniz hediyeyi iyi belirlemeniz lazım. Çünkü hediyelerin aslında anlamları çok büyüktür. Hayatınızda sizin için en özel kişi olan, sevgilinize onu çok sevdiğinizi sözcüklerle söylemeden, bunu ona objelerle veya eşyalarla nasıl anlatırdınız?

sevgiliye romantik yılbaşı hediyeleri

Kişiye Özel Yılın En Romantik Çifti Plaketi

Bence ya, bir gül alırdınız, ya da üzerinde kalp figürü olan bir eşya ile anlatırdınız. Romantik bir sevgili iseniz ve yılbaşı akşamı, sevgilinize olan aşkınızı daha güçlü bir şekilde ilan etmek istiyorsanız, bunun en etkili yolu ona kalbinizi vermek olacaktır. Gelin sevgilinize aşkınızı , kalbinizle sunun. Sevgilinize en iyi romantik hediyelerden birini vermiş olacaksınız çünkü! Bu kadar bahsettiğim en iyi romantik hediye hangisi peki? Üst tarafta gördüğünüz, kalbinin kapılarını sevgilisi için, sonuna ve sonsuza kadar aralamaya çalışan, altın sarısı ve parıltılı oscar heykelciği… Sevgilinize en romantik yılbaşı hediyesi…

Sevgiliye yılbaşı hediyesi

Sevgiliye Özel Yılbaşı Hediyesi & Yılın Sevgilisi Sertifikası

Selvi Boylum Al Yazmalım filmini izlediniz mi bilmiyorum ama şayet izlemediyseniz bana göre Türk Sinemasının ilk 10 filminden biridir. Şimdi diyeceksiniz ki bu hediye ürün ile, bu film arasında nasıl bir bağlantı kurdun diye! Hemen izah edeyim, filmin finalinde muhteşem bir söz vardır; “Sevgi Emek ister” diye. Gerçekten sevgi emek olmadan sevgi değildir. Siz, sevgilinize, eşinize veya sevdiklerinize karşı duyduğunuz sevgi için, ne kadar emek verenlerdensiniz? İçimizde olan sevgiyi dışa vurmanın zamanı gelmedi mi? Bunu nereye kadar gizleyeceğiz? Ne kadar yaşayacağımızın bir garantisi olmadığına göre, seviyorsak bunu bildireceğiz arkadaş. Şimdi bahsedeceğim ürün, Biricik sevgilinize 2014 yeni yıl için en özel hediyelerden biri. 2014 Yılının en biricik sevgilisi Sertifikası… Sevgiliniz bu sertifikaya bayılacak… Hem aşkınızı ilan etmiş olacaksınız, hem de bu sertifika aşkınızın belgesi olacak.
romantik hediyeler

Romantik bir Hediye – Yılın Sevgilisi Sertifikası


Özellikle bayanlar için bu sözü söylüyorum, bütün bayanlar kendilerine duyulan sevgiyi, somut olarak karşılarındaki erkeklerde görmek ve hissetmek isterler. Yani bayanlar sevgide eylem arayan taraftır. Erkek ise, sevgi belli etme konusunda, istisnalar kaideyi bozmaz ama, pasif olan taraftır. Erkekler sürekli sürekli, aşk oyunları oynamayı pek sevmezler. Bilmiyorum yanılıyor muyum? Kısacası kadınlar, kendilerini onure eden, sevgisini belli eden, bu konuda samimi ve sıcak davranan erkekleri daha çok beğenirler. Neyse nasihat etmeyi bir tarafa bırakarak, Sevgilinize bu yılbaşında ne hediye almayı düşünüyorsunuz? Ne alacaksınız bilmiyorum ama bu yılbaşında onu mutlaka onure edin! Onun harika bir insan olduğunu, çok iyi bir sevgili veya eş olduğunu hissettirin. Bu sertifika size bu konuda destek olacaktır. Ayrıca sevgilinize takdim edeceğiniz bu sertifika ile, bu yılbaşı onun için unutulmayacak bir yılbaşı olacak, sizin hediyeniz ise unutulmayacak bir hediye olacaktır.

sevgiliye hediye

Özel Hediyeler & 365 Gün Özel Notlar Kavanozu


İçerisinde sadece sizin el yazınızla güzel ve sevginizi ifade eden sözlerden oluşturulmuş bir kavanoz olsa ve sevdikleriniz yılın 365 günü o kavanozdan sizin sözlerinizi alıp okusa ve bundan müthiş bir mutluluk duysa güzel olmaz mı ? Ben de bu şekilde bir hediyeyi Anneme, sevgilime, eşime ya da can dostuma içinde 365 tane yani yılın her gününe özel not bulunan kavanoz vermek istiyorum ama yazılarını ben yazmak istiyorum diyorsanız, yazısız Canım Annem ve Aşk Dolu Kavanozlar tam size göre! 365 boş not kağıdına istediğiniz notu kendiniz yazın sevdiklerinizi çok mutlu edin!

Kişiye Özel Aşk Karnesi

En güzel Yılbaşı Hediye – Kişiye Özel Aşk Karnesi


Sevgiliniz ile olan ilişkinize biraz hareket katmaya, farklı bir değişle, muziplik ve espiri katmaya ne dersiniz? Sevgilinizin tutum ve davranışlarınızı mizahi bir üslup ile puanlamak, ona bir karne hediye etmek sizce de hoş bir sürpriz olmaz mı? Ben şimdiden vereceğiniz puanları tahmin ediyorum. Ama siz de her şeye 100 puan vermeyin canım! Bol keseden not dağıtmayı bırakın. Biraz objektif davranın… Sevgilinizi şaşırtmak istiyorsanız, ana hediyeniz yanında bu karneyi tatlı niyetine verin. Sevgiliye Aşk karnesi, tamamen kişiselleştirilebilir bir hediye. Yani Adı soyadı veya not alanı tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış durumda. Ayrıca bu ürün adresinize özel çerçevesi ile teslim ediliyor… Sevgilinize sürpriz yapmak istiyorsanız bence böyle bir hediyeyi düşünebilirsiniz.

fantazi ürünleri

Sevgiliye Özel Yılbaşı Hediyesi & Kürklü Aşk Kelepçeleri


+18 Hediyelerden isteyen var mı? Yılbaşı gecesi, genelde, sevgili olan çiftler veya karı-koca çiftler, ne pahasına olursa olsun, yeni yıla birlikte girmek isterler. Bu konudaki en önemli düşünce; “Yılbaşına nasıl ve kiminle girersen, o yıl hep öyle geçer.

fantezi ürünleri

Sevgiliye En iyi Yılbaşı Hediyeleri & Kürklü Ayak Kelepçeleri


Yine +18 Hediyelerden biri daha. Bir üsteki hediye önerisinde kürklü aşk el kelepçesinden bahsetmiştim, şimdi bu ürünün ayak için olanı da var. Yılbaşı akşamı eşi veya sevgilisi ile özel planları olanlara önerebileceğim bir diğer seksi hediye de işte bu kürklü ayak kelepçeleri. Yılbaşı akşamı için, veya daha sonraları için farklı fantezileri olanlara seksi kırmızı kürkten, Aşk kelepçeleri… Satıcısının açıklaması: Ellerinizi bağladığınız Furry Hand Cuffs’ı sevdiyseniz Furry Leg Cuffs’ı da çok seveceğinize eminiz. Sevgilinizle beraberken hep aynı şeyleri yapmaktan sıkıldıysanız ve yeniliklere açıksanız Kürklü Ayak Kelepçelerini deneyin. Kalbinizi çalan gönül hırsızı sevgilinizi Kürklü Ayak Kelepçeleri ile bağlayın yeni senaryolarla ilişkinize heyecan katın. İster hırsız-polis, ister mahkum- gardiyan olun yaratıcılık size kalmış.

fantezi ürünleri

Sevgiliye Yılbaşı Hediyesi & Yaramaz Sevgili Fiyongu

Satıcısının açıklaması: Sevgilime ne hediye alsam diye günlerce düşünmeye son! Eğer hiçbir hediyeyi sevgilinize yakıştıramıyorsanız hepsi gözünüze küçük ve değersiz gözüküyorsa ona hiçbir mağazada bulamayacağı çok özel bir hediye verin! Naughty Knot ile özenli bir şekilde kendinizi bir hediye gibi paketleyin. Böyle bir hediyeyi görüp de hoşuna gitmeyecek erkek olacağını sanmıyoruz. Sıradan günleri özelleştirmek, özel günleri daha da özel kılmak istiyorsanız Yaramaz Sevgili Fiyongu doğru adres! Naughty Knot 1.64 – 1.80 arası tüm boylardaki bayanlara uygundur. İsterseniz kıyafetinizin üstüne isterseniz de direk bedeninize saracağınız bu fiyonk çok orijinal.
yılbaşı hediyeleri rromantik

Erotik Konserve Kutusu

Yılbaşı ile ilgili kırmızı don muhabbeti özellikle son dönemde çok fazla işittiğim bir şey. Ben de merak ettim ve internetten araştırdım, yılbaşı akşamı kadınlar neden acaba kırmızı don giyerler diye. Bir kaç site gezindim ve bulduğum cevap tahmin ettiğim gibi, yeni yılda şans getirir düşüncesi ile kırmızı don çılgınlığı yaşanıyor! Bir şeylere kılıf bulma konusunda kadınların üzerine yok sanırım. Benim şimdi bahsedeceğim ürün yılbaşı için kırmızı bir don değil, ama ondan geri kalır bir ürün de değil. Sevgilisine yılbaşı için seksi hediyeler bakanlar için önerebilirim…
bayana romantik yılbaşı hediyeleri

Fantezi Kırbaç Kamçı

Çocukken, çikolataya çok düşkün bir çocuktum. Özellikle, kent markası ile bonibon şekerler vardı, hani şöyle rengarenk ilaç kapsülleri, hapları şeklinde! Şimdi bunu nereye bağlayacağım, sen tut bunu şimdi seksi bir sutyene dönüştür oldu mu şimdi? Şekerden de sutyen olur mu demeyin? Oluyor işte. Elin oğlu düşünmüş yapmış. Sevgilisine seksi, özel bir hediye arayanlar için seçenek olabilecek özel bir hediye. Şekerden sutyen olur mu hiç, dediğinizi duyar gibiyiz. Ama evet, bu sutyen şekerden yapılmış!
Özel Hediye

Çifler için Özel Hediye & Şeker Sutyen


Hem de çocukluğumuzun kolye ve bilezik şekerlerinden yapılmış. Sevgilinize bu Yılbaşında ve diğer tüm romantik anlarda tatlı bir sürpriz yapmak isterseniz Şeker Sutyen’i giyin ve partnerinizi inanılmaz bir şekilde şaşırtın! Hem seksi hem de lezzetli olan bu sutyeni diğer arkadaşlarınıza hediye ettiğinizde çok mutlu olacaklardır. Bakalım hangi şanslı kişi o şekerleri yiyecek. Özel günlerinizin vazgeçilmezi olan şeker sutyen ile partnerinizle tatlı ve romantik dakikalar geçirme sırası şimdi sizde! Şeker Sutyen tek beden ve elastik özelliği sayesinde her bedene uygundur. Sutyenin üzerindeki şekerler lezzetli ve yenebilir.

Romantik Hediyeler

En Romantik Yılbaşı Hediyeleri & Aşkını Ağaca Kazı Sertifika


Aşık olan kişi, her yerde sevgilisini görmek ister, her yerde sadece onu konuşmak, ondan bahsetmek ister. Şiir gibi bir giriş yaptıktan sonra neden böyle bir giriş yaptım hemen izah edeyim; İçindeki aşkı ve sevgisi büyük olan herkes, bunu dış dünya ile paylaşmak ister, kimi şiir yazmaya çalışır, kimi beste, kimi roman, kimi ise aşkını dağa, taşa, ağaca kazıyarak. Öğrenciliğimden hatırlıyorum, eskiden sınıflardaki, koyu kahve rengi sıralarda yüzlerce kazınmış kalp ve isimler vardı. Gerçi günümüzde üç kişinin oturduğu öğrenci sıraları artık tek kişiliğe dönüştü. Keşke eski hali ile kalsaymış. Hediye önerimden hemen bahsedeyim; Aşkınıza Yılbaşında, kişiselleştirilebilir ve isme özel bu ağaç kavuğuna kazınmış bir sertifika vermeye ne dersiniz? Kesinlikle çok romantik ve nostalji kokan hareketler bunlar. Yılbaşı için cidden inanılmaz romantik bir hediye olacağını düşünüyorum.

yılbaşı hediyeleri

Romantik Yılbaşı Hediyeleri & Güzeller Güzeli Sevgilime Yılbaşı Hediye Sepeti

Şimdi, sevgiliniz ve sizin için çok güzel ve bence çok romantik bir Yılbaşı hediyesi önerim olacak. Kişiye özel, yani ikinizin isminin yazılı olduğu Paşabahçe markasının özel serisi olan, muhteşem ikili şarap kadehleri. Dilerseniz bu tasarım harikası ve kişiye özel aşk kadehlerini, evlilik yıl dönümünüz için, dilerseniz sevgilinize doğum günü hediyesi veya yaklaşmakta olan Yılbaşı için sevgilinize hediye edin. Evinizde özel bir yemekte, size ve sevgilinize ait olan bu kadehler ile, yemekleriniz daha romantik bir atmosferde geçecek. Bu arada, evlilik yıl dönümü veya sevgilisinin doğum gününü unutan erkekler için, bence harika bir hediye olacak.

Romantik Hediyeler

Özel Tasarım ve Kişiye Özel Yıl dönümü Takvimi


Erkek arkadaşınız veya eşiniz, çalışma hayatı veya iş yoğunluğu içerisinde, sizin için önemli olan tarihleri unutma gibi bir problem mi yaşıyor? Gerçi kadınlar için, hiçbir bahane veya mazeret, bu gibi önemli tarihleri unutmanın gerekçesi olamaz. Şayet bir kadınla aşk ilişkiniz varsa, ya da evliyseniz, eşinizin veya sevgilinizin doğum gününü, evlilik yıl dönümünü hatta bazı kadınlar ilk kez buluşma, nişan tarihi gibi, erkeklerin bu önemli ve özel tarihleri unutmasından nefret ederler. Laf aramızda, bir dönem keyifle izlediğim hatırlar mısınız bir dönem Bir Demet Tiyatro diye bir dizi vardı, işte oradaki Feriştah’ın eşi olan Numan’dan beter bir muamele görürsünüz haberiniz olsun. Sevgiliniz ve sizin için önemli ve özel olan bir günü, bu muhteşem akrilik cam üzerine, ikinizin adını ve özel tarihinizi de yazdırarak Yılbaşında hediye edebilirsiniz. Masaüstü harika bir takvim olacak ve sevgiliniz artık bu tarihi asla unutamayacak. Bu ürün de, Yılbaşı için romantik ve güzel bir hediye.
Yılbaşı hediyesi

Bayan için Yılbaşı Hediyeleri & Miorre Jum Özel Gecelik


Kadın ve erkek ilişkilerinde özellikle evlilik ilişkisinde, ilişkiniz bazen o kadar rutine girer ki, o kadar monoton bir hal alır ki, daha önce kalbinizi yerinden oynatan kişiden eser kalmadığını düşünürsünüz. Oysaki, hayatı oluşturan şeyler ufak tefek detaylardır. İnsanlarda farkındalık yaratan şeyler de aslında küçücük şeylerdir. Belki de hayatınızda ufak bir değişiklik yapma zamanı gelmiştir. Ama bu ufak değişikliğin yansıması o kadar da ufak değil, aksine kocaman bir değişikliğe yol açar. Örneğin sürekli evinizde eşinizi görürsünüz, ama aslında görmezsiniz. Ne zaman ki eşiniz, kendisi ile ilgili bir değişiklik yapar, o zaman eşinizin aslında unutmuş olduğunuz güzelliğini yeniden fark edersiniz. Yılbaşı için bayan sevgilinize eşinize dikkat çekici ve özel bir hediye bakıyorsanız, görmüş olduğunuz bu Miorre Jum gecelik ilginizi çekebilir. Bu özel ürünü de, yine Yılbaşı hediyeleri kategorisinde sizlere tavsiye ederim.
Yılbaşı için romantik hediye

Romantik Yılbaşı Hediyesi & İsme yazılı, Kişiye Özel Güllü Akrilik Cam


Sevgilinize, yıl dönümünüzde veya Yılbaşında, aşkınızı ve ilişkinizi ne kadar önemsediğinizi ve sevgilinizi ne kadar sevdiğinizi, ona iliklerine kadar hissettirecek bir hediyeye ne dersiniz? Sevgiliniz ve sizin için, en özel tarihlerden biri olan ilk buluşma tarihinizi, veya ilk görüşme tarihinizi, ikinizin isimlerinin baş harflerini, bu muhteşem Akrilik cam içerisine yazdırabilirsiniz. Üstelik üzerinde aşkın en önemli sembollerinden olan gül çiçeği ile birlikte. Yılbaşı için alınabilecek en romantik en güzel hediyelerden biri. Özel bir madde olan akrilik, oldukça dayanıklı bir madde olduğu için, uzun yıllar sevgiliniz bu hediyeyi saklayabilecektir. Yılbaşında ne hediye almalıyım diye, internette saatlerce geziniyorsanız bence elinizi mouse’dan ve klavyeden çekin! Bu hediye Yılbaşı için en güzel ve en anlamlı hediye olabilir.
Romantik Hediyeler

Romantik Yılbaşı Hediyeleri & Sevgiliye Özel Aşk Gazetesi


Sevgilinize oldukça romantik bir Yılbaşı hediyesi vermeye hazır mısınız? Sizin hazırlayacağınız özel çerçevesi içerisinde aşk gazetesi. Gazetenin manşetinde de siz varsınız. bu romantik gazete bir sayfadan oluşuyor ve laminant çerçevesinde hediye paketi yapılmış şekilde sevgilinize hediye edilmeye hazır şekilde size gönderilir. Tamamı ile kişiye özel olan bu gazete sayfası üzerindeki fotoğraflar ve yazıların tamını siz yazıyorsunuz. Aşk gazetesi 4 bölümden oluşmaktadır. İlk.bölüm, 1 adet resim, yazı başlığı ve sizin yazıdan oluşmaktadır. İkinci bölüm; 1 adet resim, gazete başlığı ve tarihten oluşmaktadır. Üçüncü bölüm; 2 adet resim, yazı ve yazı başlığından oluşmaktadır. Dördüncü ve son bölümde ise, 1 adet resim, yazı ve yazı başlığından oluşmaktadır. Yılbaşı için inanılmaz etkileyici ve romantik bir hediye hazırlığında olduğunuzu söylemek isterim.
Yılbaşı hediye tavsiyeleri

Romantik Yılbaşı Hediyeleri & Kalpli Aşk Kulesi Çikolatalar


Yılbaşında biricik aşkınıza, hem güzel bir Yılbaşı sürprizi yapıp, hem de sevgilinize duyduğunuz o büyük aşkınızı, tatlı bir şekilde ifade etmek ister misiniz? Tatlı dedim, çünkü şimdi tavsiye edeceğim Yılbaşı hediyesi büyükten küçüğe doğru sıralanmış 4 adet kırmızı şık kalp kutusundan oluşan ve içerisindeki çikolataların üzerinde “Seni Seviyorum” şeklinde romantik yazıların olduğu bir çikolata aşk kulesi. Bu hediye tavsiyemin de, bayan sevgiliniz tarafından çok beğenileceğini düşünüyorum. Sizce nasıl? Çok güzel bir Yılbaşı hediyesi değil mi?

Romantik Yılbaşı hediyeleri

Bayanlara Romantik Hediye Fikirleri & Kalbimi Çaldın Prılanta Kolye


Bazen insan biricik aşkına olan sevgisini avazının çıktığı kadar haykırmak istiyor, ama maalesef öyle kalabalık şehirlerde yaşıyoruz ve böyle bir çılgınlık yaptığınızda etrafınızdan size kötü bakışlar gelebilir. Gerçi bu şekilde taksim meydanında haykıran birinin bizzat gidip elini sıkıp, tebrik etmek isterim. Bu cesareti gösterdiği için. Siz aşkınızı haykırarak söylemeye cesaret edemiyorsanız, gelin bunu güzel bir hediye ile haykırın. Görmüş olduğunuz kalpli pırlanta kolye de yine çok güzel ve çok romantik yılbaşı hediyesi olacaktır. Veya gelin hem sevginizi haykırın hem de bu pırlanta kolyeyi sevgilinize hediye edin. Pırlanta kelimesi fiyat olarak sizi korkutmasın, ilgili linkten fiyat bilgisine ulaşırsanız orada bence böyle bir hediye için iyi ve makul bir fiyatının olduğunu siz de fark edeceksinizdir.
Romantik Yılbaşı hediyesi

İçerisine Fotoğraf Eklenebilen Gümüş Kalpli Kolye


Yılbaşı için alınabilecek özel hediyelerden bir diğeri de, içerisine sevgilinizin ve sizin fotoğraflarının eklenebildiği, bu çok şık ve zarif gümüş kolyedir. Yılbaşı için pahalı veya ucuz hiç fark etmez, sıradan yüzlerce kolye alabilirsiniz, ama bu kolyeyi özel kılan şey, içerisinde, hem de aşkın en önemli sembolü olan kalp kapağı içerisinde, size ve sevgilinize ait fotoğraf içeriyor olmasıdır. Sevgilinizi, yaklaşan Yılbaşında Romantizmin zirvesine taşıyacak bu hediye, çok romantik bir Yılbaşı hediyesi olacaktır. Gümüşün asaleti ve kalp şeklindeki özel tasarımı ile bu kolye, sevgilinizin her türlü kıyafet tercihi ile uyumlu bir kolye. Bu ürünü ilişkinizin yıl dönümü için veya sevgilinizin doğum günü için de düşünebilirsiniz.
Romantik Yılbaşı hediyesi

Yılbaşı Hediyeleri Bayan için & İsme Özel Kolye 14 Ayar Altın


İnsan birine aşık oldu mu, veya onu çok sevdi mi, ona benzeyen veya onu çağrıştıran her şeyi çok fazla önemsiyor veya daha fazla dikkat kesiliyor. Örneğin, sevgilinizin ismi “Sinem” ise, çevrenizde ismi, Sinem olan herkes sizin için sıradan diğer insanlara göre bir adım önde oluyor. Haberlerde veya bir dizi filmde ismi Sinem olan biri sizin daha fazla dikkatinizi çekiyor veya daha sempatik gelebiliyor size. Konuyu çok uzatmadan, Sevgilinize alınabilecek en güzel hediyelerden biri de, şüphesiz onun isminin yazılı olduğu bu altın kolyedir. Sevgiliniz, şu an sizin artık eşiniz ise, eşinizi bu Yılbaşında bu hediye ile onurlandırın! Elbette bütçeniz elverdiği ölçüde…
Erkeklere Romantik Hediye

Erkek için Yılbaşı Hediyeleri & İsme Özel Deri Cüzdan, Kemer


Erkeklerin aksesuar olarak en fazla kullandıkları, deri kemer ve deri cüzdan seti de, yine isme özel bir şekilde en güzel Yılbaşı hediyesi olabilir. Erkek Arkadaşınıza Yılbaşı için Özel bir hediye düşünüyorsanız, bu ürün de romantik bir Yılbaşı hediye seçeneği olarak aklınızda bulunmalı. Seçeceğiniz bu ürün lazer işleme teknolojisi ile kişiselleştirilebiliyor. Yani bu ürün Erkek sevgilinizin ismini taşıyor olacak. Eminim Yılbaşı için erkek arkadaşınız bu hediyeye bayılacak. Çünkü kişiye özel hediye, bünyesinde daha derin ve özel anlamlar içeren, sadece sevgilinizi adına düzenlenmiş hediye türüdür. Sevgililer arasında hediyeleşmenin amacı, ona duyduğunuz özel hisleri, en içten ve kalbi duyguları hediye yolu ile sevgiliye anlatmaya çalışmaktır. Sevgilinize bir hediye seçecekseniz her zaman olmaya bilir ancak, mutlaka kişiye özel bir hediye vermenizi tavsiye ederim.
Erkeklere hediye

Erkek için Yılbaşı Hediyeleri & İsme Özel Deri Cüzdan


Sevgiliniz cüzdanından her kredi kartını çıkardığında veya cüzdanına her eli gittiğinde sizi hatırlayacak! Üstelik bu cüzdan sıradan bir cüzdan da değil! Bu şık deri cüzdanın da üzerinde sevgilinizin ismi yazılacak. Erkek sevgiliye, Yılbaşı hediyesi ne alınır diye, google veya başka bir arama motorundan arama yapıp heyecanla ne hediyeler karşınıza çıkacak diye beklediniz ya! İşte sizin bu sorunuzun cevabı bu hediye. Gerçekten de çok güzel bir Yılbaşı hediyesi olacağı kanaatindeyim. Çünkü kişiye özel hediye, bünyesinde daha derin ve özel anlamlar içeren, sadece sevgilinizi adına düzenlenmiş hediye türüdür. Sevgililer arasında hediyeleşmenin amacı, ona duyduğunuz özel hisleri, en içten ve kalbi duyguları hediye yolu ile sevgiliye anlatmaya çalışmaktır. Sevgilinize bir hediye seçecekseniz her zaman olmaya bilir ancak, mutlaka kişiye özel bir hediye vermenizi tavsiye ederim.
Romantik Hediyeler

En Güzel Yılbaşı Hediyeleri & Kişiye Özel Anahtarlık


Seçeceğiniz Yılbaşı hediyesi için bir ton para ödemek zorunda değilsiniz. Önemli olan sevgilinize onu hatırlamış olduğunuzu hissettirmek ve bütçeniz ölçüsünde bir hediye belirlemek. Bu anlamda yine fiyatı ucuz ve üzerinde sizin ve sevgilinizin isimlerinin yer aldığı anahtarlık seti güzel bir Yılbaşı hediyesi olabilir. Çünkü kişiye özel hediye, bünyesinde daha derin ve özel anlamlar içeren, sadece sevgilinizin adına düzenlenmiş çok özel hediye türüdür. Sevgililer arasında hediyeleşmenin amacı, ona duyduğunuz özel hisleri, en içten ve kalbi duyguları hediye yolu ile sevgiliye anlatmaya çalışmaktır. Sevgilinize bir hediye seçecekseniz her zaman olmaya bilir ancak, mutlaka kişiye özel bir hediye vermenizi tavsiye ederim.
Romantik Hediyeler

Romantik Yılbaşı Hediyeleri & Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna


Tarkan’ın son dönemde popüler olan bir şarkısı “Adını kalbime yazdım.” Evet şimdi bu sözü siz gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Gerçekten de sevgilinizin adını kalbinize yazdırabilirsiniz. Elbette sevgiliniz de sizin adınızı kalbine yazdıracak. Görmüş olduğunuz kalp şeklindeki dekoratif ayna sizin ve sevgilinizin adını üzerinde taşıyacak. Sevginiz ve aşkınız devam ettiği sürece, o ayna evinizin en güzel eşyası olacak. Yılbaşı için özel ve çok güzel bir hediye bakıyorsanız, bence inanılmaz etkileyici ve romantik bir Yılbaşı hediyesi olabilir. Çünkü kişiye özel hediye, bünyesinde daha derin ve özel anlamlar içeren, sadece sevgilinizin adına düzenlenmiş hediye türüdür. Sevgililer arasında hediyeleşmenin amacı, ona duyduğunuz özel hisleri, en içten ve kalbi duyguları hediye yolu ile sevgiliye anlatmaya çalışmaktır.
Romantik Yılbaşı hediyesi

Bayan için Yılbaşı Hediyeleri & Dekoratif Kelebek Ayna


Yılbaşı için, romantik hediye tavsiyelerimden bir diğeri de, hazır aynalardan bahsediyoruz, görmüş olduğunuz harika dekoratif kelebeklerden oluşan duvar aynası. Tabiatın en güzel canlıları olan kelebekler, şimdi şık ve dekoratif görüntüsü ve modern tasarımı ile evinizin en güzel eşyaları olacak aynalara dönüştü. Sevgiliniz için güzel bir Yılbaşı olmaya aday. Yılbaşında, ben sevgilime kalem, cüzdan ve diğer klasik hediyeler dışında dekoratif bir hediye bakıyorum diyorsanız, bence, dekoratif kelebekler aynası iyi bir Yılbaşı hediyesi olabilir.
Romantik Yılbaşı hediyesi

İsme Özel Mesajlı ve Tarihli Sevgililer Duvar Saati


Yılbaşı için kalıcı ve unutulmaz özel bir hediye arayanlara en uygun hediye gururla sunar. Sinema afişi gibi bir giriş yaptım sanırım. Yılbaşı için Gelecek program gösterime girecek hediyenin anonsunu yaptım size. Bu filmin baş rollerinde, üzerinde sizin sevgilinize olan özel mesajınızı içeren sözleriniz ve sevimli ay dede üzerinde sizi temsilen öpüşen sevgililerin yer aldığı, oldukça romantik bir hediye olan bir duvar saati var! Yılbaşı için bu hediyeniz çok özel olacak çok!
Romantik Yılbaşı hediyesi

İsme Özel Ahşap Tükenmez Kalem


Sevgilinizin ismine özel alabileceğiniz bir diğer hediye, görmüş olduğunuz bu şık ve zarif ahşap tükenmez kalem. Özel lazer teknolojisi ile, yıllar yılı hiç silinmeyecek ahşap tükenmez kalem, sevgilinizin vazgeçilmezleri arasında olacak. Kalem ile ne zaman bir işi olsa, sizi hep bir tebessüm ve sevgi ile anacaktır. Yılbaşı için özel bir hediye düşünüyorsanız, fiyatı da uygun olan, isim yazdırabileceğiniz bu ürünü en güzel Yılbaşı hediye tavsiyelerim arasına ekliyorum. Çünkü kişiye özel hediye, bünyesinde daha derin ve özel anlamlar içeren, sadece sevgilinizi adına düzenlenmiş hediye türüdür. Sevgililer arasında hediyeleşmenin amacı, ona duyduğunuz özel hisleri, en içten ve kalbi duyguları hediye yolu ile sevgiliye anlatmaya çalışmaktır.
Yılbaşı hediyeleri

İsme özel Hayatımın Bir Tanesi Plaketi


Erkek sevgili için, Yılbaşına romantik ve etkileyici hediye arayanlara yönelik bir hediye fikrim var! Erkek sevgilinize hitaben, Kalbimin birincisi, bir tanem gibi anlamlara gelen 1 rakamı şeklindeki bu ödül de, vermiş olduğu o müthiş anlamı ile, erkek sevgiliniz için çok güzel bir Yılbaşı hediyesi olacaktır. Hayatınızda sizin için en önemli sırada yer alan, yani birinci sıradaki eşinize veya erkek arkadaşınıza, Yılbaşı için orijinal bir hediye düşünenler için, kesinlikle alınabilecek en güzel hediyelerden biri. Kristal cam şeklindeki 1 numara ödülü üzerine de, erkek sevgiliniz için kalbinizden gelen en özel hisleri yani sizin ona özel mesajınızı yazdırabilirsiniz.
Romantik Hediyeler

Romantik Yılbaşı Hediyeleri & Fotoğraflı Kalp Yastık


Sevgiliniz, sürekli olarak sizin romantik biri olmadığınızdan yakınıyor, siz ise tam tersine, romantik olduğunuzu düşünüyorsunuz ve sevgilinizin bunu göremediğinden yakınıyorsunuz. Gelin bu tartışmaya Yılbaşında bir son verin. Kalp şeklinde, sizin fotoğraflarınız ve konuşma balonları içerisindeki kendi mesajlarınızla oluşturulan bu şık yastıkları hediye edin. O zaman kim romantik değilmiş de herkes görsün. Şaka bir tarafa da, kalpli ve özel mesajlı yastıklar Yılbaşı için çok romantik bir hediye.
Romantik Hediyeler

Yılbaşı için Romantik Hediye & Nilüfer Su Dilek Feneri


Evinize veya bulunduğunuz ortama romantik bir hava vermeye ne dersiniz? Mum ışığının, bulunulan ortama kattığı romantik hava bence başka hiçbir şeyde yok. Siz de mum ışığı büyüsünü evinize taşımak istiyorsanız Nilüfer çiçeği dilek fenerini size tavsiye ederim. Dilek fenerleri son dönemde oldukça popüler olmaya başladı. Ben de bu sebeple bu ürünü orijinal hediye kategorisine eklemek istedim. Nilüfer dilek fenerinin yapraklarına dileklerinizi yazıp bir göle veya denize salabilirsiniz. Mesela, sevgiliniz ile el ele, bir sahilde yürürken, sevgiliniz ile gelecek ile ilgili dileklerinizi konuşun ve dileklerinizi Nilüfer çiçeğinin yapraklarına yazıp, dilek fenerinin mumunu da ateşleyerek, suyun üzerinde nasıl ahenk ile dans ettiğine şahit olun.

Romantik yılbaşı hediyeleriRomantik yılbaşı hediyeleriRomantik yılbaşı hediyeleri
Yılbaşı hediyeleriRomantik hediyelerBayan sevgiliye romantik yılbaşı hediyeleri
Erkeğe romantik yılbaşı hediyesiRomantik yılbaşı hediyeleri erkekRomantik yılbaşı hediyeleri
Romantik yılbaşı çikolatasıSevgiliye yılbaşı hediyesiSevgiliye hediye yılbaşı
Daha Fazla Yılbaşı Hediyesi Görmek için lütfen tıklayın: Yılbaşı Hediyeleri

2 YORUMLAR

CEVAP VER