Hediyelik 3 Boyutlu Lambalar

3D Gece Lambaları
Hediyelik 3 boyutlu gece lambaları ile yatak odanıza, salonunuza, çocuğunuzun odasına kısacası evinizin her köşesine tarz katabilirsiniz. Çocukların hayranı oldukları Spider Men, Hulk, Captain Amerika, Iron Man, Ninja Kaplumbağalar, Thor gibi fantastik süper kahramanlardan tutun da otomobillere, futbol topuna ve Eyfel Kulesi’ne kadar en sıra dışı gece lambaları sizi bekliyor. Çocuklar için ilginç bir doğum günü hediyesi ya da karne hediyesi satın almayı düşünüyorsanız, eğlenceli ve dikkat çekici tasarımları ile 3 boyutlu Marvel Süper Kahraman Lambaları tam size göre. Yeni nesil 3D Gece lambaları, klasik gece lambalarının o soğuk, tatsız tuzsuz ve renksiz görüntülerini size fazlasıyla unutturacak cinsten. Duvara uygulaması ve kullanımı son derece basit olan ilgi çekici 3 boyutlu lambalar, aydınlatma dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. Çocuklarınızın odasını renklendirecek, tarz katacak, ilgi çekici hale getirecek 3 boyutlu gece lambaları şimdi burada.
3 Boyutlu hediyelik gece lambası

Marvel Spider-Man Maske Lamba

Hem çocukların hem de yetişkinlerin beğenerek izlediği, süper güçleri olan, süper adam Spider Men (Örümcek Adam), şimdi yeni nesil ve son derece ilginç bir gece lambası olarak aramızda. Çizgi filmi ve sinema filmi izlenme rekorları kıran Örümcek Adamın, çatlamış duvardan çıkıyormuş efekti verilen 3 boyutlu gece lambası, çocukların da, büyüklerin de çok beğeneceği bir ürün. Yaratıcısı Marvel’in lisanslı ürünü olan Spider-Man Maske Gece Lambası, karanlıklara eğlenceli bir ışık tutuyor. Sanki çatlamış duvardan fırlayıp, kötülere haddini bildirecekmiş gibi güzel bir efekt kazandırılan bu ilginç gece lambası ile çocuklara harika bir hediye verebilirsiniz. Ürünün teknik özelliklerini vermek gerekirse, 24 cm yüksekliğinde, 3 adet kalem pil ile çalışıyor, ısınma yapmaz özelliği bulunmaktadır. Doğum gününde erkek çocuğa hediye ne alınır diyorsanız, 3 Boyutlu Örümcek Adam Gece Lambası ideal bir tercih olacaktır.  
3 boyutlu gece lambası

Marvel Spider-Man El Lamba

Bilimsel bir deney esnasında küçük bir örümceğin Peter Parker’i ısırması O’nu süper güçleri olan bir kahramana dönüştürür. O andan sonra birbirinden heyecanlı maceralar Spider Man’i beklemektedir. Tüm Dünyada 7’den 70’e herkesin beğendiği Örümcek Adam Efsanesi yeni nesil bir aydınlatma aracı olarak aramızda. Bildiğiniz gibi Örümcek Adam’ın en büyük marifeti ve en önemli özelliği bileğinden fırlattığı ağ ile kötüleri yakalaması idi. İşte bu sıra dışı 3 boyutlu gece lambası tamamen bu özelliği referans alarak tasarlanmış ve yine çocukların çok beğenebileceği bir ürün. Yukarıda yer alan örümcek adam yüz maskesine alternatif olarak, El Şeklinde Gece Lambası düşünülebilir. Tüm çizgi roman hayranlarına müjdeler olsun! Çünkü artık o çok sevdiğiniz süper kahramanlar evinize renk, ışık ve eğlence katacak. Ürünün teknik özelliklerini vermek gerekirse, 24 cm yüksekliğinde, 2 adet ince kalem pil ile çalışıyor, ısınma yapmaz özelliği bulunmaktadır.
3 boyutlu gece lambası

Marvel Iron Man Maske ve El Lamba

Marvel’in en tanınmış çizgi karakterlerinden bir diğeri de, sinema filmleri önemli gişe başarıları sağlayan ve herkes tarafından çok sevilen Iron Man çizgi kahramanı. Demir Kıyafetler içerisinde, bol efektli sinema filminde, kötülerle olan amansız mücadelesi Demir Adam’ı milyonların yeni sevgilisi haline getirdi. Ancak Iron Man’i bugün bu sayfaya konuk etme nedenimiz, özel tasarımı ile ilginç bir gece lambası karşımıza çıkmış olması.  Demir Adam (Iron Man), odalarınıza renk ve tarz katacak çok özel bir gece lambası. Çatlamış duvar içerisinden fırlayacakmış gibi özel bir görünüme sahip olan 3 boyutlu Iron Man Gece Lambası, yine çocukların çok mutlu olacağı hediyelerden biri. Evinizin
duvarlarına dikkat çekecek olan Iron Man, Maske ve El olmak
üzere iki farklı lamba şeklinde sizlerle.
ilginç gece lambaları

3 Boyutlu Marvel Thor Çekiç Lamba

Süper güçleri ile dikkat çeken bir diğer önemli çizgi film karakteri ise Thor. Her süper kahramanın dikkat çekici bir silahı ve kendine özel bir güçleri var. Kimi kırmızı pelerini ile yer çekimine karşı koyarken, kimi bileğinden ağ fırlatıp kötüleri yakalıyor, kimi ise yumruğu ile kötü adamları darmadağın ediyor. Bildiğiniz gibi Thor’un da süper güçleri olan bir çekici var. İşte fırlattığında ya da yere vurduğunda kötüleri dize getiren o sihirli çekiç, sıra dışı bir gece lambası olarak karşımızda! 3 Boyutlu Marvel Thor Çekici Gece Lambası, çocukların yatak odalarına yepyeni bir dekorasyon katmaya geliyor. Bir duvarı çatlatmış ve içine girmiş gibi bir görünüme sahip olan bu 3D Gece Lambası ile çocukları çok mutlu edebilirsiniz.

3 boyutlu ilginç gece lambaları

3D Marvel Captain America Lamba

Son derece zayıf, çelimsiz ve güçsüz bir adamdan süper hızlı, çevik, korkusuz ve inanılmaz derecede güçlü bir kahraman çıkar mı? İşte aradığımız kahramanı Marvel’in Süper kahramanlarından Captain America’da görüyoruz. Orduya yazılıp kendisini arkadaşlarına ve topluma kanıtlamak isteyen cesur ancak çelimsiz Steve, bu hayaline bilimsel bir askeri deney sayesinde ulaşır. Korkusuz Steve, süper güçleri olan Captain America’ya dönüşünce, kötülerle olan amansız savaşı başlar. Eğer Captain America filmini izleyip, etkilendiyseniz Marvel Captain America Lambanın duvarınızda olmasını çok isteyeceksiniz. Duvarlarınıza dekoratif bir görünüm kazandıracak olan ilginç tasarımıyla  3 Boyutlu Marvel Captain America Lamba, Lisanslı Marvel ürünü olup, yeni nesil aydınlatma aracıdır. 
İlginç gece lambaları

Yeşil Dev Marvel Hulk Yumruk Lamba

Süper Kahraman HULK hayranlarını çok sevindirecek ilginç tasarımlı bir gece lambası ile karşınızdayız. Yosun yeşili rengiyle, süper kuvvetli adam Hulk, her serüveninde bizleri ekran başına kilitlemeyi başarıyor. İşte bu ürünü tanıtmak ve sevdiklerinize hediye etmeniz yönünde sisi ikna edebilmek için şöyle bir anons yapacağım;) Hulk hayranları sizi ekran başına değil duvar başına alalım. Çünkü Yeşil Dev Hulk’un yumruğu, 3 boyutlu ilgi çekici bir lamba olarak aramızda. Tek yumruğu ile tankları, helikopterleri ve binaları deviren sinirli dev Hulk, bu sefer duvarların dekoratif bir elemanı olarak geliyor. 3 Boyutlu Lisanslı Marvel ürünü olan Hulk Yumruk Lambası ile çocuğunuz
odasında korkusuzca uyuyabilecek
Çocuklara hediye

3 Boyutlu Araba Lambalar

Holywood filmlerinde hayranlıkla izlediğimiz araba kovalamaca sahnelerinin bir benzerini evinize taşıyabilirsiniz. Nasıl mı? Mesela; duvarınızdan içeri fırlayacakmış gibi duran spor bir arabanız olsun ister miydiniz? Belki şimdi önereceğimiz ürün ile sizi hayalinizdeki gerçek spor otomobile kavuşturamayacağız ama en az onun kadar hayranlık duyacağınız 3 boyutlu araba görünümlü bir lamba ile tanıştıracağız. Özellikle erkek çocukların arabalara olan ilgisini bilmeyenimiz yok. Sadece çocuklar mı? Elbette ki hayır. Erkeklerin tamamı başta otomobiller olmak üzere motorlu araçlara karşı son derece ilgili ve meraklıdırlar. İşte araba tutkusuna bambaşka bir soluk katacak, sıra dışı dekoratif araba lambalar… Kırmızı, mavi, sarı olmak üzere 3 farklı renk ve model seçeneği bulunan spor araba görünümlü ilginç lambalar ile duvarlarınıza hareket ve renk katın. Çocuklarınızı acayip derecede sevindirecek,
arkadaşlarını kıskandıracak 3 Boyutlu Araba Lambalar, yaklaşık 35 cm yüksekliğinde olup, 3
adet kalem pil ile çalışmaktadır. Bu ürünün belki de en dikkat çekici özelliği ısınma yapmamasıdır. 3 Boyutlu Araba Lambaları ister çocuk odasına, ister salona, isterseniz de ofisinizde kullanabilirsiniz.
3 Boyutlu Lambalar3 Boyutlu To Şeklinde Lamba

CEVAP VER