Fiyatı Ucuz Hediye Önerileri

sevgiliye ucuz hediyeler

Yılbaşı hediyesi, Sevgililer günü hediyesi, doğum günü hediyesi, bayram hediyesi daha sayayım mı? Hediye almamızı gerektiren bir çok özel gün ve bir çok özel kişi olunca, hediye almak, hediyeleşmek bütçemiz üzerinde hatırı sayılır bir yer kaplamaya ve bütçemizi bir yerden sonra zorlamaya başlar! Elbetteki sevdiğimiz ve bizim için değerli insanlar için ne yapsak, ne hediye alsak azdır ama, bir de hayatın ekonomik gerçekleri ve kısıtlı bir bütçemiz vardır. Dolayısı ile bunun bilincinde bir şekilde hareket etmek zorunlu doğar. Peki o zaman biz hediye alamayacak mıyız? Elbetteki alacağız ama bütçemize uygun kaliteli ve fiyatı ucuz hediyeler tercih edeceğiz. Hediye almaya karar veren kişi, İnternetten o hediye sitesi bu hediye sitesi gezer veya mağaza mağaza dolaşarak hediyeler araştırır ama hep şunu yaşar; Ya beğendiği hediye bütçesini aşan pahalı bir hediyedir, ya da fiyatı ucuz hediyeler ile karşılaşır ama bu hediyeleri de O kişi beğenmez! Bunun bir ortası yok mudur Allah Aşkına? Yani hem beğendiğimiz hem de ucuz olan hediye yok mudur yani? Sizin de başınıza gelmiştir mutlaka, iş yerinden bir arkadaşınıza doğum günü hediyesi bakıyorsunuz ve tam da beğendiğiniz hediyeye ulaştınız fiyat etiketini çevirip baktığınızda “Aman Allah’ım! böyle bir fiyat yok yani ” deyip sırtınızı dönüp mağazayı terk ettiniz. Bu ve buna benzer sahneyi ben çok yaşadım. Neyse şimdi gelelim konumuza. Bugün sizlere ucuz fiyatlı sevgilinize, eşinize, arkadaşınıza ve anne, babanıza alabileceğiniz türden hediye tavsiyelerinde bulunacağım. Hediye fiyatlarını mümkün mertebe makul bir aralıkta tutmaya çalıştım. Neler mi var? ilginç, değişik, kişiye özel ve romantik bir sürü hediye hepsi bir arada!

Fiyatı ile Ucuz Kaliteli Hediyeler


ucuz hediyeler

Hap Şeklinde Daksil

Baştan kabul edelim ki, bir kere hatasız kul olmaz:) Hatalı bir şekilde yazdığınız yazıları silmek için, ilaç şeklinde daksil kullanmaya ne dersiniz? Rengarenk hap şeklinde tasarlanmış olan Daksil ile sınıfınızın gözdesi olacaksınız! Bu ilginç ve aynı zamanda rengarenk ürünü ister kendiniz için satın alın, ister ofis hediyesi olarak sevdiklerinize armağan edin!


Ucuz hediye fikirleri

Orman Kürdanlık

Hemen bu akşama yemekli misafirleriniz var ve tüm gün boyunca hummalı bir şekilde özel yemekler hazırlıklarına başladınız! Yemeğin lezzetinden sunumuna kadar her şey o kadar mükemmel olmalı ki, misafirleriniz el emeğiniz ile hazırladığınız bu özel lezzetleri yıllar yılı hiç aklından çıkartamasın! Siz üzerinize düşeni fazlasıyla yaptınız. Şimdi ise sıra, sofranızı süsleyecek malzemeleri süslemeye geldi. Porselen tabaklar, çorbalıklar, çatal kaşıklar her şey yerli yerinde. Bu noktada size harika bir öneri sunmak istiyoruz. Sofraların vazgeçilmezi olan kürdanlara genellikle pek dikkat edilmez! Oysa ki Orman şeklindeki kürdanlık ile hem masanıza doğanın en güzel renklerinden biri olan yeşili taşımış olacak, hem sofranızı süslemiş olacak, hem de misafirlerinizin ihtiyaç duydukları anda içerisinden keyifle bir kürdan çekmelerini sağlamış olacaksınız!  Son derece şık ve pratik bir ürün olan Orman Kürdanı kendiniz için satın alabileceğiniz gibi, sevdiklerinize de armağan edebilirsiniz.


Sevgiliye Hediye Ne Alınabilir

Kişiye Özel Facebook Çay Kahve Kupası

Sevgiliye alınabilecek çok ilginç bir hediye önerim olucak! Kişiye Özel Facebook Çay Kahve Kupası ile hem siz hem sevdikleriniz için çok kullanışlı ve de çok ilginç bir armağan. Kupa boş iken simsiyah görünüyor ancak sihirli kupanın içine sıcak içecek konulunca ortaya Facebook profili çıkı veriyor. Günümüzde özellikle sevgililik ilişkisi sanal dünyada oldukça yaygınlaşmaya başladı. İlişki durumunu güncelleyen sevgiliniz, mutluluğunuzun da mutsuzluğunuzun da sebebi olabilir. Aynısı elbette sizin için de geçerli. O’nu ne kadar çok sevdiğinizi Facebook profilinizde ifade etmeniz, cümle aleme aşkınızı ilan etmeniz manasına geliyor. Kişiye Özel Facebook Çay Kahve Kupası işte tam bu sosyal fenomene dikkat çekiyor. Facebook profiliniz ve durum güncellemenizi gerçek dünyaya çay, kahve kupasına taşıyor. Sevgilinize Facebook üzerinden iletmek istediğiniz mesajınızı sanal dünyadan mutfaklara taşıyan Kişiye Özel Facebook Çay Kahve Kupası, sevgiliye alınabilecek ideal bir hediye.


Sıcacık Aşk Dolu Çanta

Sıcacık Aşk Dolu Çanta

Sevgilinize karşı romantik kişiliğinizi en şık hali ile gösterebileceğiniz Sıcacık Aşk Dolu Çanta, içerisindeki şirin ve romantik ürünleri ile göz kamaştırıyor! Sıcacık Aşk Dolu Çanta içinde; El yapımı sevimli ayıcık keçe süs, “Seni
seviyorum” yazılı polar yastık, çayını veya kahvesini her zaman sıcacık içebileceği termos bardak bulunmaktadır. Sıcacık Aşk Dolu Çanta, daha da romantik olsun diye kırmızı tülle sarılır ve üzerine kalp çubuk süs ile süslenmektedir. Aynı kategoride yer alan fiyatı ile cazip diğer ürünlere şu linkten bakabilirsiniz; Sevgiliye Ucuz Hediyeler


No Smoking Duvar Saati

No Smoking Duvar Saati

Gerçekten Dumansız Hava Sahası! Siz de gerçek bir Yeşilay’cıysanız, sigara içilmesine ve sigara dumanının sizi etkilemesine göz yummak istemiyorsanız, No Smoking Duvar Saati dikkatinizi cezbedebilir. No Smoking Duvar Saati ile, hem şık bir duvar saatiniz olacak, hem de kapalı alanda sigara içmeye yeltenenler için kapı gibi duvarınızda asılı ikaz edici bir uyarı levhanız olacak! Sevdiklerinizi sigaradan koruyacak ve sigaranın gerçek bir baş belası ve son derece zararlı bir alışkanlık olduğunu gösterecek ilginç bir duvar saati ile sizleri buluşturmaktan gurur duyuyoruz. Kapalı mekanlarda zaten sigara içilemeyeceği, sigara içilmesine göz yuman mekan sahipleri ile sigara içenlerin kanuni cezalar ve yaptırımlarla karşı karşıya kalacağı aşikar! No Smoking Duvar Saati işte tam da bu yasal zorunluluğa dikkat çeken ilginç tasarımlı bir duvar saati! Bu son derece yararlı olan duvar saatini, sevdiklerinize ev hediyesi, ofis hediyesi, iş yeri hediyesi, okul, hastahane gibi yerlere armağan edebilirsiniz. No Smoking Duvar Saati ile sigara içmek isteyenler, duvarda asılı olan saati görünce, sigaraya karşı olan net tutumunuzu daha iyi kavrayacaklar.


ilginç ucuz hediyeler

El Şeklinde Kitap Ayracı

Bazen klasörler dolusu sözleşmeler alır ve her maddeyi tek tek okursunuz. Zira bu maddelerin hepsi belki de kariyerinizi ya da kaderinizi etkileyecek derecede önemli maddeler. Ya da hukuk öğrencisisiniz ve elinizde maddeler dolusu kalın kitaplar var! Her defasında acaba en son hangi kanun maddesinde kalmıştım, diye en az 3-5 dakikanızı kaldığınız yeri aramakla geçirirsiniz. Benzer durum sınav hazırlığında olan tüm öğrenciler, doktorlar, muhasebeciler için de  geçerlidir. Kitap okumayı çok seviyor ama, ara verdikten sonra kaldığınız yeri bulmakta minik sıkıntılar yaşıyorsanız, El Şeklinde tasarlanmış olan Kitap Ayracı, tam size göre. Hatta kaldığınız sayfayı göstermekle kalmıyor, en son hangi kelimede ara verdiğinizi bile size gösteriyor. Yeşil, gri, turuncu renklerdeki, son derece şirin El Kitap Ayracı hayatınızı belki kökten değiştirecek bir buluş sayılmaz ama son derece pratik ve akıl dolu bir ürün! Fiyat ile de ucuz olan bu şirin minik elleri,  öğrencilere, kitap okumaya meraklı sevdiklerinize armağan edebilirsiniz.


100 Dilde Seni Seviyorum Mouse Pad

100 Dilde Seni Seviyorum Mouse Pad

Sevgiliniz, sizden her zaman “Seni Seviyorum” sözleri mi işitmek istiyor? Sizden bu sözleri duymadan iş yerinde kendisini işe veremiyor mu? Buyurun! Tamamen bu sözlerden oluşan hem de öyle 1-2 tane filan da değil, tam 100 tane “Seni Seviyorum” sözleri. 100 Dilde Seni Seviyorum Mouse Pad ile sevgilinize olan sevginizi, O çalışırken bile hissettirmiş olacaksınız! Üstelik sadece Türkçe olarak da değil! “Seni Seviyorum” sözlerini İngilizce, Rusça, İspanyolca, Fransızca kısacası aklınıza gelebilecek en popüler 100 dilde ifade edeceksiniz! Pembe fon ve beyaz fon olmak üzere 2 farklı modeli bulunan 100 Dilde Seni Seviyorum Mouse Pad’in ortasına ise sevdiceğinizin ismi geliyor! Kız arkadaşınıza hem ilginç, hem de romantik bir hediye mi arıyorsunuz! İşte size 100 Dilde Seni Seviyorum Mouse Pad! Sevgilinizin eli ne zaman Mause’ye uzansa, sizin 100 dildeki seni seviyorum Mouse Pad’e ilişecek ve kendisini çok özel, çok mutlu hissedecek!


Kız arkadaşa Hediyeler

15 Dilde Seni Seviyorum Şekerlemeleri

Biricik Sevgilinizi ne kadar çok sevdiğinizi dağlara taşlara haykırmaya hiç gerek yok! Anladık O’nu çok seviyorsunuz ve bu sevgiyi içinizde tutamıyorsunuz! Ama size bir teklifimiz var, bu haykırışı sizin yerinize özel olarak hazırlanmış Şekerlemelerin yapmasını ister misiniz? Hem de öyle bir dilde filan da değil! Tam 15 ayrı dilde Sevgilinize O’nu ne kadar çok sevdiğinizi haykıracaksınız! 15 Dilde Seni Seviyorum Şekerlemeleri ile hem ağzınız tatlanacak hem de Kız arkadaşınız sizin sevginizden daha çok emin olacak! Sevgiliniz için doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi için özel bir hediyenin yanında bu birbirinden özel lezzetlerin yer aldığı ve tam 15 farklı dilde “Seni Seviyorum” yazan şekerlemelerden hediye edebilirsiniz. Özel hediye kutusu içerisinde satışa sunulan 15 Dilde Seni Seviyorum Şekerlemeleri birbirinden güzel ve farklı aromalara sahip Bonbon Şekerleri ve drajeler içeriyor. Aşkınıza bir de sevginizi bu şekilde ifade edin! 15 Dilde Seni Seviyorum Şekerlemeleri’nin 3 farklı modeli bulunmakta. ’15 dilde Seni Seviyorum’ Drajeleri: 300 gr Çikolata Kaplı Badem Draje içerisinde 56 adet badem draje. Bonbon Şekerleri (300 gr) 6 farklı Aromada 56 adet bonbon şeker. Yine Bonbon Şekerleri (500 gr): 6 farklı Aromada Bonbon Şeker içerisinde 90 adet bonbon şeker yer almakta. Fiyatı ile de oldukça cazip ve ucuz olan bu şekerlemelerden istediğiniz modeli seçip kız arkadaşınıza, güzel bir hediye sürprizi yapabilirsiniz.


Kişiye Özel En Geyik Kupa Bardak

Kişiye Özel En Geyik Kupa Bardak

Sizi en amansız ve moral bozucu iş vakitlerinde bir kaç sözü ile rahatlatan, muhabbetinden keyif aldığınız mesai arkadaşınıza anlam itibari ile uygun bir hediye vermek isterseniz, Kişiye Özel En Geyik Sihirli Kupa Bardak iyi bir hediye fikri olabilir. Gerçekten de özellikle iş yaşamında, öğrencilik yaşamında ya da askerlik hayatında yanında sürekli kendisi ile konuşan, hatta gereğinden fazla konuşan arkadaşları olabiliyor. Evet, bazen muhabbetin sınırları zorlanıyor ve iş biraz amiyane tabiri ile “Geyik Muhabbetine” kaçıyor. Muhabbet uzadıkça uzar ve bitmek tükenmek bilmeyen dakikalar yaşanır. “Geyik Muhabbetinin Kralı” onda ama bir de susmayı öğrenebilse? Gelin bu tipte arkadaşlarınıza hem anlamı itibari ile nükteli hem de ucuz fiyatı ile kullanışlı olan Kişiye Özel En Geyik Kupa Bardak hediye edin.


Ucuz Hediyeler

Kişiye Özel Notlu Kupa Bardak

Allah! bugün bizim evlilik yıl dönümümüzdü!,”Eyvah! kız arkadaşıma doğum günü hediyesi almayı unuttum!” Bu sözler size yabancı gelmiyorsa, iş yoğunluğunuzdan bazı özel ve önemli anları ihmal ediyorsunuz demektir. Yoğun çalışma temposu içerisinde bulunan insanlar, işlerine o kadar çok dalarlar ki, neticede en çok de kendi ailelerini ihmal ederler. Eş ve çocuklar bu durumdan son derece şikayetçi olurlar. Oysa ki, üzerine evlilik yıl dönümü tarihini, çocuğunuzun doğum günü tarihini ya da sizin için önem arz eden durumları ekleyebileceğiniz bir kupa bardağınız olsa ve siz ne zaman çay veya kahve içtiğinizde bu özel durumları size hatırlatıyor olsa, hiçte fena olmazdı öyle değil mi? Kişiye Özel Notlu Kupa Bardak ile bundan böyle hiçbir özel anı kaçırmayacaksınız. Üzerine 6 tane kendi mesajınızı ekleyebileceğiniz bu kupa bardak belki de yuvanızın saadetini koruyacak:) Daha önce Sihirli Kupa Bardaklar ile tanıştıysanız, Kişiye Özel Notlu Kupa Bardağı da çok beğeneceksiniz. Kişiye Özel Notlu Kupa Bardağı ister sevdiklerinize ofis hediyesi olarak armağan edin, isterseniz, eski kupanızı çöpe atıp, bu son derece şirin ve faydalı kupa bardaktan bir tane de siz edinin!


Canım Ailem Buzdolabı Magnetleri

“Canım Ailem” Buzdolabı Magnetleri

Aile saadeti dünyanın en güzel şeyi olsa gerek! Mutlu Anne, baba ve çocuklar! Aynı candan ve kandan olan bu kişiler, birbirine kenetlenildiğinde ise üstesinden gelinmeyecek şey yok! Aileniz ile geçirmiş olduğunuz en güzel anları fotoğraflamak en büyük ilgi alanınız ise, şimdi bu fotoğrafları şık bir şekilde değerlendirme zamanı geldi. Canım Ailem Buzdolabı Magnetleri ile, kıyıda köşede kalmış olan ailenizin en güzel fotoğrafları buzdolabınızı süsleyecek! Müthiş şıklıktaki bu çerçeve üzerinde “Canım Ailem” yazılı ve içeriği ise sizin en güzel fotoğraf kareleriniz ile doluyor! Capcanlı görüntüsü ve kalıcı baskısı sayesinde uzun yıllar buzdolabınız aile albümünüz ile süslenmiş olacak!


Anneler günü hediyeleri

Özel Fotoğraflı Kalp Şekilli Masa Saati

Sevgiliye alınabilecek, bütçenizi sarsmayacak hesaplı ve aynı zamanda kişiye özel bir hediye tavsiyesi daha! Şımarmak ve şımartılmak herkesin hakkı! Bunun içerisine Sevgiliniz de giriyor. Gelin bu Sevgilinizin Doğum Gününde O’nu şımartacak bir hediyeye birlikte imzamızı atalım. Görmüş olduğunuz ürün, kalp şeklinde ve zamanı gösteren şık bir masa saati. Üstelik sıradan bir masa saati de değil! Bu ürünün içerisine sevdiklerinize ait en güzel fotoğraf karesini işletebiliyorsunuz. Doğum Gününde Sevgiliye ne hediye alınır diyorsanız ve aynı zamanda hesaplı da bir hediye diyorsanız bu hediye ilginizi fazlasıyla çekecektir.


Sevgiliye Hediye Ne Alınır

Kişiye Özel Twitter Profili Mouse Pad

Bazı hediyeler vardır hediye alan kişi bu hediyeyi sıklıkla kullanır ve devamlı göz önünde bulundurur. Sevgilinize aradığınız tam da böyle bir hediye ise size önerebileceğim en iyi hediyelerden biri Mousepad veya diğer adı ile fare altlığıdır. Hele hele bu mousepad bir de kişiye özel bir hediye ise, bir de üzerinde sevgilinize ait twitter profili bulunuyorsa o zaman böyle bir hediye için beklemek ve almadan durmak anlamsız kalacaktır. Twitter’a ne yazdın, ne yazmadın derdine son. O’nu ne çok sevdiğinizi anlatan en önemli Twitter mesajınızı Kişiye Özel Twitter Profil Mousepad üzerine yazdırabilirsiniz. Sevgilinize karşı, aşkınızın şüpheye yer vermeyecek derecede güçlü ve kalıcı olduğunu ispatlayın. Kişiye Özel Twitter Profil Mousepad. Kişiye Özel Twitter Profil Mousepad verdiğim linkteki kutucuklara ekleyeceğiniz profil fotoğrafınız ve 3 adet tweet’inizle gerçeğinden farksız olarak hazırlanacak. Bu 3 tweet ile sevgilinizle tanışma hikayenizi anlatabilirsiniz. Ya da ona aşkınızı en güçlü şekilde itiraf edebilirsiniz.


Sevgiliye Hediye Ne Alınır

Kişiye Özel Kupa

Yukarıda bahsetmiştim ya, belki bütçenizi aşan hediyeler ile karşılaşmışsınızdır diye, şimdi önereceğim hediye için fiyat aralığı olarak 20-30 TL olarak belirledim. Bu hediyeyi bayan sevgiliniz için öneriyorum. Aslında erkek sevgili için de çok müsait bir hediye, varın kararını siz verin! Porland markasını muhtemelen duymuşsunuzdur, bu markanın kaliteli ürünler ürettiğini söylemeye gerek var mıdır? Gördüğünüz bu çay kahve kupası kişiye özel bir kupa! Üzerine sevgiliniz için güzel sözler yazdırabilirsiniz. Ayrıca bu porselen bardağın üzeri aşkı simgeleyen kalp şekilleri ile süslenmiş ve üzerinde Love yazısı bulunmakta. Sevgiliniz için alacağınız bu hediyenin romantik bir hediye olacağını düşünüyorum.


Kişiye Özel Disket Bardak Altlığı Seti

Kişiye Özel Disket Bardak Altlığı Seti

Yeni nesil, dokunmatik ekran teknolojisine, Tera bayt cinsinden taşınabilir belleklere alıştığı için, yukarıda yer alan ürünün tam olarak ne iş gördüğü hakkında fazlaca bir bilgi sahibi olamayabilir. Bilmeyenler için bilgi mahiyetinde hemen söyleyelim; Bunan 10 sene önce, bugünkü manada bildiğiniz flash bellek olarak disketler kullanılırdı. Şimdi söyleyeceğim şey ise daha şaşırtıcı; Bu disketlere yükleyebileceğiniz dosya sınırı ise 1.44 MB. Yani bugünkü anlamı ile, içerisine bir tane dijital fotoğraf bile yüklenemiyordu! O yüzden büyük çaplı dosyalar, onlarca parçaya bölüp bu disketlere yüklenirdi. Back Up işlemi için, bir iş yerinde bu disketlerden yüzlerce tane disket stoklanırdı. Şimdi hediye olarak önereceğim ürün iste bu disketler ile ilgili! Kişiye Özel Disket Bardak Altlığı Seti ile hem nostalji yapacak hem de son derece şık bardak altlığınız olacak! Kişiye Özel Disket Bardak Altlığı Seti orijinal ve ilginç görüntüsü ile şık bir ofis hediyesi olabilir. Üzerine not eklenebilen bu ilginç ürün ucuz fiyatı ile de dikkat çekiyor!


Sevgiliye Hediye

Seni Seviyorum Çikolatası

Sevgiliye ne hediye alınmalı sorusuna cevap, seni seviyorum çikolatası. Aslında ne kadar hoş bir başlık attım öyle:) 9’lu, 16’lı ve 25’li çeşitleri ve altın sarısı özel kutusu üzerinde el değmeden üretilmiş olan sütlü madlen çikolata ve en önemlisi her bir çikolatanın üzerinde aşkınıza onu ne kadar çok sevdiğinizi sizin adınıza defalarca söyleyen “Seni Seviyorum” cümlesi. Sevgililer günü için veya doğum günü için almış olduğunuz bir hediyenin yanında yani ona ek olarak, bu çikolata bence çok iyi ve anlamlı bir hediye olacaktır. Bu şık ve üzerindeki çok güzel ve anlamlı mesaj içeren çikolatayı, dünyanın en tatlı sevgilisine sevgiler günü hediyesi olarak düşünebileceğiniz gibi, Anneye doğum günü hediyesi olarak da düşünülebilir.


Sevgililer günü hediyeleri

Sevgili Falcı Kahve Fincanı

Fala inanmam falsız da kalmam. Fal, kültürümüzde geniş bir yer tutar. Bazen İstiklal caddesindeki cafe ve nargile salonlarında sırf tarot falı veya kahve falı baktırmak için gelen bayanlara şahit oluyorum. Kadınların ev toplantılarında da sohbetin en keyif verici anı, kahve falı baktırma anıdır. Yani demek ki, her ne kadar inanmıyoruz desek de, toplum olarak fal baktırmadan da kendimizi alamıyoruz. Belki de duymak istediklerimizi bir başkasının ağzından süslü cümlelerle duymak hoşumuza gidiyordur. Sevgililer gününde bayan için farklı ve güzel bir hediye düşünüyorsanız, bayan sevgilinizi mutlu edeceğine inandığım falcı kahve fincanını size hediye olarak tavsiye ederim. Sevgiliniz, sizden gelen hediye bu fincan ile, kahvesini artık daha bir keyifle yudumlayacak.


Romantik Hediyeler

Nilüfer Su Dilek Feneri

Evinize veya bulunduğunuz ortama romantik bir hava vermeye ne dersiniz? Mum ışığının, bulunulan ortama kattığı romantik hava bence başka hiçbir şeyde yok. Siz de mum ışığı büyüsünü evinize taşımak istiyorsanız Nilüfer çiçeği dilek fenerini size tavsiye ederim. Dilek fenerleri son dönemde oldukça popüler olmaya başladı. Ben de bu sebeple bu ürünü orijinal hediye kategorisine eklemek istedim. Nilüfer dilek fenerinin yapraklarına dileklerinizi yazıp bir göle veya denize salabilirsiniz. Mesela, sevgiliniz ile el ele, bir sahilde yürürken, sevgiliniz ile gelecek ile ilgili dileklerinizi konuşun ve dileklerinizi Nilüfer çiçeğinin yapraklarına yazıp, dilek fenerinin mumunu da ateşleyerek, suyun üzerinde nasıl ahenk ile dans ettiğine şahit olun.


Sevgiliye Hediye

Heykel El Kalemlik

Çalışma masamızda bazen o kadar çok ıvır zıvır oluyor ki, mesela cetvel, makas, maket bıçağı, fosforlu kalem, tükenmez kalem, kurşun kalem daha neler neler… Bunların hepsini bir arada tutmak için kalemlik kullanmak neredeyse kaçınılmaz oluyor. Bir de en lazım olan anlarda, mesela yaptığınız işi için makas lazım, ama makas ortada yok! Nereye koymuştunuz acaba? Ee! o an tamda işinize konsantre olmuşsunuz ne olacak şimdi? Hadi bakalım, kalk da makas bul şimdi! Bütün buna benzer sorunları çözmek için yumruğunuzu masaya vurmanın zamanı geldi! Hem de bu heykel el kalemlik ile. Lafı fazla uzatmadan, dağınık bir çalışma masası olan erkek sevgilinize Doğum günü için güzel bir hediye arıyorsanız, size bu şık kalemliği tavsiye edebilirim.


Kalbimin İncisi Ürünleri

Kalbimin İncisi Ürünleri

Tıpkı doğada nadir bulunan “inci taneleri” gibidir sevgiliniz! Onun değerini ise, en iyi derecede ancak siz bilebilirsiniz! Gözünüz gibi sakındığınız ve Ona herhangi bir zarar gelmesin diye ise, her şeyi feda etmeye hazır olduğunuz sevgilinize, 14 Şubat Sevgililer günü için kullanışlı ve bütçenize uyacak ucuz bir hediye düşünürseniz Kalbimin İncisi Ürünleri harika bir armağan seçimi olacaktır! Seçeceğiniz ürüne göre farklı fiyat aralığındaki Mouse Pad, Duvar Saati, Masa Saati, Puzzle, Magnet ve Kupa Bardaktan oluşan Kalbimin İncisi Ürünleri, sevgilinize en romantik sevgililer günü hediyesi! Ürün üzerinde yan yana sıralanmış inci taneleri kalp şeklini almış ve bu şeklin ortasına ise sizin göndereceğiniz fotoğraf geliyor! Aynı zaman da üzerinde, gelecekte de hoş bir hatıra olsun diye 14 Şubat 2014 (Sevgililer Günü) tarihi işlenmiş!


Aşk Dolu Sevgililer Günü Hediyesi

Aşk Dolu Sevgililer Günü Hediyesi

Dünyanın en sevimlisi, en şirini biricik sevgilinize, sevgi dolu romantik bir hediye satın almak isterseniz, şık metal kutusu içerisinde Aşk Dolu Sevgililer Günü Hediyesi iyi bir tercih olacaktır! Ürün, hem fiyatı ile son derece hesaplı ve ucuz, hem de içindeki hediye ürünler ile çok sevimli! Üzerinde 2 adet kalp
bulunan (Sizin ve sevgilinizin aşkını temsilen) Aşk Dolu Sevgililer Günü Hediyesi şık metal kutu içerisinde; Kalp desenli el havlusu, 1 adet Ayıcıklı anahtarlık, 1 Adet kalp mum ve “Happy Valentine’s Day” çubuk süs bulunmaktadır.


Romantik Hediyeler

Sevgiliye Özel Aşk Gazetesi

Sevgilinize oldukça romantik bir sevgililer günü hediyesi vermeye hazır mısınız? Sizin hazırlayacağınız özel çerçevesi içerisinde aşk gazetesi. Gazetenin manşetinde de siz varsınız. bu romantik gazete bir sayfadan oluşuyor ve laminant çerçevesinde hediye paketi yapılmış şekilde sevgilinize hediye edilmeye hazır şekilde size gönderilir. Tamamı ile kişiye özel olan bu gazete sayfası üzerindeki fotoğraflar ve yazıların tamını siz yazıyorsunuz. Aşk gazetesi 4 bölümden oluşmaktadır. İlk.bölüm, 1 adet resim, yazı başlığı ve sizin yazıdan oluşmaktadır. İkinci bölüm; 1 adet resim, gazete başlığı ve tarihten oluşmaktadır. Üçüncü bölüm; 2 adet resim, yazı ve yazı başlığından oluşmaktadır. Dördüncü ve son bölümde ise, 1 adet resim, yazı ve yazı başlığından oluşmaktadır. Sevgililer günü için inanılmaz etkileyici ve romantik bir hediye hazırlığında olduğunuzu söylemek isterim.


Anneye Hediye

Yılın En İyi Annesi Ödül Kupası

Malumunuz üzere Anneler günü yaklaşıyor. Anneler günü için bu sefer bir değişiklik yapıp annenize mutfak eşyası veya ev temizlik eşyası gibi eşyalar almayı aklınızdan çıkartın. Gelin bu sefer annenizi şaşırtacak belki de mutluluk göz yaşlarına boğacak farklı bir hediye düşünelim. Ne mi? Emeklerinin ve size göstermiş olduğu o sonsuz sabrın karşılığı olarak ona “Yılın En iyi Annesi” Kupasını hediye edelim. Elbette bu hediyenin yanında başka hediyeler de alabilirsiniz. Ama hiçbir hediyeniz bu kupanın verdiği duygusallığı ve etkileyiciliği göstermez. Bunun dışında sevdiklerinize Yazılı Ödül Kupası ile en iyi olduğu konularda yılın enleri kupasını verebilir. Yılın En Safı, Yılın Hamaratı, Yılın Sevgilisi gibi yüzlerce çeşit yazı yazdırarak ödül Kupası ile sevdiklerinizi mutlu edin.


Anneler günü hediyeleri

Kişiye Özel Kalpli Nihale

Herkes en güzel yemeği kendi annesinin yaptığına inanır. Çünkü daha bebeklikten beri anne elinden çıkan yemekler kişide belli bir damak zevki yarattığı için, annesinin tabiri caizse yemek konusunda elinin ayarı, kişi için en iyi ve en güzel yemek için kafi ve yeterlidir. Hatta bu durum bazen evli çiftler arasında soruna bile neden olabiliyor. Erkekler evlendiklerinde hanımlarından, tıpkı annelerinin yemekleri gibi yemek yapmalarını beklemektedirler. Neyse lafı uzatmadan Anneler gününde annenize, üzerinde sıcak yemeklerini koyabileceği ve sadece annenize özel bir nihale hediye etmeye ne dersiniz? Kişiye özel olan bu ürün üzerine “Canım Annem” ve Annenizin adını yazdırabileceğiniz bu ürün yine anneler günü için farklı ama güzel hediyelerden biri.


Doğum günü hediyeleri

Kişiye Özel Resim Baskılı Ahşap Bardak Altlığı

Anneler gününde, Annenize sürpriz bir hediyeye ne dersiniz? Üzerinde sizin ve annenizin resimlerinizin olduğu bardak altlıkları ev ve ofis için harika bir fikir. Kişiye Özel Ahşap Bardak Altlığı Setinin üzerine dilediğiniz fotoğrafı eklettirebilirsiniz ve bu şekilde sevdiklerinize hoş bir sürpriz yapabilirsiniz. Kişiye Özel Ahşap Bardak Altlığı Seti ile sevdiklerinizin fotoğrafları hemen elinizin altında. Ahşap malzemeden üretilen bardak altlıklarının üzerine baskı yapılan fotoğraflar kalitelidir, silinmez ve boyası akmaz.


ilginç hediyeler

Klavye Hatırlatıcı Korsanlar

Bilgisayar başında iş yapan, örneğin muhasebeci, doktor, avukat, kısacası ofis çalışanları, daha sonra hatırlamalarına yardımcı olması için sticker’lar düzenlerler, bunu ofisin en görünür yerine iliştirirler ki, bir hata veya sıkıntı olmasın. Şimdi bahsedeceğim ürün, klavye üzerine rahatlıkla yerleştirilebilen ve ellerinde unutmamanız için yazdığınız notları taşıyan sevimli korsanlar. Bir hediye daha ne kadar ilginç ve orjinal olur, takdiri size bırakıyorum…


Konserve Saat

Konserve Alarm Saat

Tasarım konusunda insanların hayal gücü engel ve sınır tanımıyor. Gördüğünüz bu üründe aslında sıradan bir saat ama tasarımcısı bunu konserve bir ürün şeklinde, o kadar güzel ve ilginç bir hale sokmuş ki, gel de böyle bir ürüne sahip olma şimdi. İlginç ve dekoratif hediye arayanlar için bence kesinlikle alınması gereken bir ürün. Özellikle ev ve ofis için hediye arıyorsanız, mutfaklar için ideal bir hediye sayılabilir. Bu ürün buzdolabı magneti olarak rahatlıkla kullanılabilir. Mutfaklarda özellikle yemek pişirme ile alakalı zamanlayıcı olarak da kullanılabilir. İlginç ve enteresan ürünlere meraklı olanlara tavsiye ederim. Sürpriz ofis hediyesi arıyorsanız bence kaçırmayın. Konserve kapağını açacak kişi, içinden çıkan saati görünce surat ifadesi nasıl olur acaba?


Ev Şeklinde Notluk

Ev Şeklinde Notluk

Ev şeklinde tasarlanmış olan bu şıkır şıkır, rengarenk ev notluklar ile unutmak istemediğiniz ve kaleme aldığınız her şey tam yanı başınızda karşınızda olacak! İleri bir tarihte yapmayı planladığınız her şeyi, Ev Şaklinde Notluklar üzerine yazın ve bunu ilan panonuza tutturun. Diğer sıradan notluklara göre daha cezbedici ve dikkat çekici şekilde tasarlanmış olan Ev Şeklinde Notluklar ile hiç bir randevuyu, hiçbir organizasyonu kaçırmayacaksınız. İster bu şirin üzerine mesajınızı yazın, ister minik eskiz kağıtları olarak kullanın! Ev Şaklinde Notluklar aynı zamanda ilginç ve ucuz ofis hediyesi arayanlar için de dikkat çekici bir ürün! Masanıza rengarenk ve sıra dışı bir görünüm kazandıracak olan Ev Şaklinde Notluklar, daha ilk gördüğünüzde eminim ki, sizin de çok beğenebileceğiniz bir ürün olacaktır!


Kız Arkadaşa Hediye fikirleri
Atatürk Basklı Ürünleri

CEVAP VER