Özel Hediyeler

özel hediye fikirleri

Erkek ve bayanlara alınabilecek özel hediye önerileri ile karşınızdayız. Aslında, hediye için özel veya genel diye bir tanımlama yapılmasının, hediyeyi seçip beğenip satın alan kişiye karşı bir saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Çünkü herhangi biri tarafından, sizin için beğenilip uygun görülen her hediye, hediyeyi alan kişi için çok özel bir hediyedir. Özel hediyeler tanımlaması yapılırken sanırım kavram hatası yapılmış, veya kelime doğru ve yerli yerinde yerinde kullanılmıyor. Aslında özel hediye diye tabir edilen hediye türü, hediyenin gideceği kişinin adına veya kişinin kendisine yönelik olarak düzenlenmiş hediyelerdir. Diğer taraftan, benim özel hediyeden anladığım, her yerde sıklıkla karşılaşamayacağınız türden objelerin, nesnelerin veya fikirlerin, hediye edilmesidir. Mesela doğada fazla bulunmayan bir değerli taş, değerli bir bitki, özel bir sanatçının yapmış olduğu bir tablo, kişiye özel bestelenmiş bir şarkı gibi. Konunun tartışmalı yönünü bir tarafa koyup, gelelim sizin için derlediğim ve sevgilinizi, annenizi, babanızı, kısacası bütün sevdiklerinizi özel hissettirecek hediye önerilerime. Her zaman dediğim gibi, umarım sitemde keyifli bir vakit geçirirsiniz. Çünkü sizin için değerli olan zamanınızı, şu dakika itibari ile benim sitemde geçiriyorsunuz. İyi eğlenceler.

Sevgilinize Özel Hediye Önerileri

Konu çizgisi
Sevgiliye özel hediyeler

Bayan Sevgilinize Pırlanta Altın Kalp Yüzük


Dünya’yı sevgi kurtaracak! Sevgisiz bir kalp düşünülemez! Her insanın kalbinde öyle ya da böyle, birilerine karşı duyduğu büyük bir sevgi vardır! Sevgilerin en büyüğü ise şüphesiz “Aşk” dediğimiz o güçlü duygudur! Sevginizi hak eden ve size mutluluklar yaşatan sevgilinize, 14 Şubat Sevgililer günü için özel bir hediye arıyorsanız, Üzerinde 0,01 Ct Pırlanta yer alan 8 Ayar Altın Kalp Yüzük, herhalde en anlamlı ve en özel sevgililer günü hediyelerinden biri olacaktır. Bir kere bu yüzük üzerinde aşk var! Aşkı sembolize eden kalbin yer aldığı bu değerli yüzük, sevgilinizin bir an bile olsun yüzük parmağından çıkartmak istemeyeceği çok anlamlı bir hediye! Muhteşem bir tasarıma sahip olan Pırlanta Altın Kalp Yüzük özel hediye kutusu içerisinde yer almaktadır.
Konu çizgisi
Sevgililere özel hediyeler

Kişiye Özel İsimli Nazar Künye


Eskiden son derece popüler olan ve hemen hemen her bayanın bileklerini süsleyen isim
yazılı künyeler, yeniden yükselen trend haline geldi! Köşesinde nazar boncuğu yer alan
Kişiye Özel İsimli Nazar Künyeyi, ister üzerine kendi isminizi yazdırarak sevgilinize hediye edin, isterseniz sadece O’nun ismine özel hazırlatın! Tüm yüzeyi 14 ayar altın kaplama olan bu zarif bilekliğin üretiminde kesinlikle altın suyu
kullanılmamıştır. Bu ürün ile ilgili diğer ayrıntıları merak edenler için hemen belirtelim; zincir uzunluğu 17.5 santim olup, verilen fiyata zincir de dahildir. Diğer bilinmesi gereken şey ise; siparişiniz esnasında en fazla 10 karakterlik bir isim belirtebiliyorsunuz!
Konu çizgisi
Özel Hediye

Sevgiliye Özel Hediyeler & Kişiye Özel Aşk Kadehleri

Şimdi, sevgiliniz ve sizin için çok güzel ve bence çok romantik bir sevgililer günü hediyesi önerim olacak. Kişiye özel, yani ikinizin isminin yazılı olduğu Paşabahçe markasının özel serisi olan, muhteşem ikili şarap kadehleri. Dilerseniz bu tasarım harikası ve kişiye özel aşk kadehlerini, evlilik yıl dönümünüz için, dilerseniz sevgilinize doğum günü hediyesi veya yaklaşmakta olan 14 Şubat Sevgililer günü için sevgilinize hediye edin. Evinizde özel bir yemekte, size ve sevgilinize ait olan bu kadehler ile, yemekleriniz daha romantik bir atmosferde geçecek. Bu arada, evlilik yıl dönümü veya sevgilisinin doğum gününü unutan erkekler için, bence harika bir hediye olacak. Çünkü sizin ve sevgiliniz için önemli ve özel olan tarihleri bu şık ve zarif kadehler üzerine yazdırabileceksiniz. Şayet bu tarihleri unutma basiretsizliği yaşarsanız. Kadehlerin üzerinde yazılı olan tarihlere göz atabilirsiniz. Sevgililer günü için romantik ve özel hediye arayanlar için ideal bir hediye…

Konu çizgisi
En Güzel Doğum günü Hediyesi

Erkek Sevgilinize İsme Özel Deri Cüzdan, Kemer


Erkeklerin aksesuar olarak en fazla kullandıkları, deri kemer ve deri cüzdan seti de, yine isme özel bir şekilde en güzel doğum günü hediyesi olabilir. Erkek Arkadaşınıza doğum günü için Özel bir hediye düşünüyorsanız, bu ürün de iyi bir doğum günü hediye seçeneği olarak aklınızda bulunmalı. Seçeceğiniz bu ürün lazer işleme teknolojisi ile kişiselleştirilebiliyor. Yani bu ürün Erkek sevgilinizin ismini taşıyor olacak. Eminim doğum günü için erkek arkadaşınız bu hediyeye bayılacak. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır. Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek sevgilinize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermek istiyorsanız Kişiye Özel Hediye tam size göre olacaktır. Seçtiğiniz ürüne sevdiğinizin resmini, adını, istediğiniz bir yazıyı aldığınız hediyenizin üzerine ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.
Konu çizgisi
En Güzel Doğum günü Hediyesi

Fotoğraflı Kalp Rakamlı Duvar Saati


Nasıl iddialı bir başlık kullandım görüyor musunuz? Yeryüzünde sadece bir tane olan ve o da sizde olacak özel saat dedim. Kesinlikle öyle ama! Kişiye özel hediyenin anlamı da tamamen budur! Sadece size özel bir hediyedir ve dünyada başka da kimsede bu hediye yoktur. Gördüğünüz duvar saatinin, göbeğine sevgiliniz ile birlikte çektirdiğiniz çözünürlüğü yüksek büyük bir fotoğrafınızı ve saat rakamlarından oluşan yere ise, yine sevgilinizle birlikte en güzel anlarınızdan oluşan 12 tane fotoğrafınızı bu saate vermiş olduğum linkten ulaşıp gönderiyorsunuz ve fotoğraflar ilgili site tarafından duvar saatine işleniyor. Hediyenin özeli işte bu şekilde oluyor. Nasıl? Sizce de çok güzel bir Doğum günü hediyesi değil mi?
Konu çizgisi
Sevgiliye sürpriz özel hediyeler

Kişiye Özel Kalp Kutuda Konuşan Puzzle


Bizim için en özel kişilerin başında gelen sevgilimize hediyelerin en güzelini seçmeye çalışırız, öyle değil mi? Amacımız, güzel bir hediye seçerek O’nu ne kadar çok sevdiğimizi, ve bizim için değerli olduğunu gösterebilmektir. Ama hediyeleri biraz da etkileyici kılan şey; heyecan uyandırması ve içerisinde sürprizler barındırmasıdır. İşte şimdi detaylarını vereceğim hediyelik ürün, sevgilinizi için harika bir sürpriz içeriyor! Tam 110 parçadan oluşan Kişiye Özel Kalp Kutuda Konuşan Puzzle sevgilinize sürprizlerin en güzeli! Üzerine dilediğiniz özel mesajınızı yazdırabileceğiniz Puzzle’a ait tüm parçalar bir araya geldiğinde, eşsiz güzellikte ve uzun yıllar unutulmayacak sürpriziniz de ortaya çıkmış oluyor! Kişiye Özel Kalp Kutuda Konuşan Puzzle üzerine ister doğum günü kutlama mesajınızı, ister Sevgilinizi ne kadar sevdiğiniz gösteren romantik bir mesaj yazdırabilirsiniz! İçerisinde aynı zaman 1 adet de kalp çikolatanın yer aldığı bu romantik ürün, son derece şık bir hediye formatında hazırlanıyor.
Konu çizgisi
Sevgiliye güzel hediyeler

Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar


Biricik erkek Arkadaşınıza muhteşem sevginizi enfes lezzetteki çikolatalar ile anlatmak acayip derecede heyecan verici olacak! Çikolata zaten başlı başına insanların karşı koyamayacağı bir lezzet. Bunun üzerinde bir de sevgilinizle birlikte yer aldığınız özel bir fotoğraflarının çikolataların ambalajını oluşturacağını söylesek her halde mutluluktan yerinizde duramazsınız! Evet, bu söylediklerimiz bir hayal değil, tamamen gerçek! Özel Kırmızı Kalp kutu içerisinde, üzerinde sizin fotoğrafınızın basılı olacak 24 adet eşsiz çikolata lezzeti bu hediye kutusu içerisinde! Enfes lezzetteki bu çikolataları yedikten sonra, ambalajını asla bir kenara atmak istemeyeceksiniz. Hediye kutusu içerisinde ışıl ışıl 24 Adet çikolata üzerine yine çok romantik bir şekilde “Seni Seviyorum” yazısı yer alıyor. Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar, son derece romantik ve son derece özel bir hediye.
Konu çizgisi
Özel ve anlamlı hediyeler

Kişiye Özel Aşk Gazetesi

Sevgilinize oldukça romantik bir sevgililer günü hediyesi vermeye hazır mısınız? Sizin hazırlayacağınız özel çerçevesi içerisinde aşk gazetesi. Gazetenin manşetinde de siz varsınız. bu romantik gazete bir sayfadan oluşuyor ve laminant çerçevesinde hediye paketi yapılmış şekilde sevgilinize hediye edilmeye hazır şekilde size gönderilir. Tamamı ile kişiye özel olan bu gazete sayfası üzerindeki fotoğraflar ve yazıların tamını siz yazıyorsunuz. Aşk gazetesi 4 bölümden oluşmaktadır. İlk.bölüm, 1 adet resim, yazı başlığı ve sizin yazıdan oluşmaktadır. İkinci bölüm; 1 adet resim, gazete başlığı ve tarihten oluşmaktadır. Üçüncü bölüm; 2 adet resim, yazı ve yazı başlığından oluşmaktadır. Dördüncü ve son bölümde ise, 1 adet resim, yazı ve yazı başlığından oluşmaktadır. Sevgililer günü için inanılmaz etkileyici ve romantik bir hediye hazırlığında olduğunuzu söylemek isterim.

Konu çizgisi

Sevgiliye Orijinal Hediye Önerileri & Kişiye Özel Film Afişi

Kişiye Özel Film Afişi

Sizin de bir filminiz olsun ister misiniz? Baş rollerinde siz ve sevgiliniz! Aslında doğru ifadesi ile sizin de bir film afişiniz olsun ister misiniz? Mükemmel bir fotoğraf karesi ile ölümsüz bir film afişi! İzlemekten keyif duyduğunuz, aralarında “Aşk Tesadüfleri Sever”, “Aşk ve Gurur”,”Kız Erkek Meselesi” ve daha bir çok filmin olduğu gerçek sinema afişleri içerisinde sizin resimleriniz giriyor ve ortaya inanılmaz güzel ve sürpriz bir hediye çıkıyor! Sevgilinizi ya da eşinizi gerçek bir sürpriz hediye ile mutlu etmek isterseniz, Kişiye Özel Film Afişi inanılmaz güzel bir hediye olacaktır. Sevgiliniz böylesine özel ve anlamlı bir hediyeyi yıllarca duvarında gururla sergileyecek! Kim bilir belki de siz bu filme bir de devam filmi çekersiniz:). Kişiye Özel Film Posteri sevgilinize armağan edebileceğiniz son derece orijinal ve özel bir doğum günü hediyesi olacaktır! Gerçek bir sinema hayranı mısınız? Tutku ile bağlı olduğunuz ve filmlerini dört gözle beklediğiniz yönetmenleriniz ya da sürekli izlemek istediğiniz sinema aktörleri var mı? O halde şimdi söyleyeceklerimi sanırım daha rahat ifade edebilirim. Sinemaya gidersiniz, bilet kuyruğunda izlemek istediğiniz filmin afişine bakarsınız! Henüz filmde anlatılan öykü hakkında sadece eleştirmenlerden okuduğunuz yorumlar var ve o film afişi sizin için henüz çok şey ifade etmiyordur. “Gong” sesi ile “x. salonda film başlamak üzeredir..” sesi ile salona girer ve kendinizi o büyülü atmosfere bırakırsınız. İzlediğiniz film belki de sizi göz yaşlarına boğmuştur, belki kahkahadan karnınıza ağrılar girmiştir, ya da o film ufkunuzu açmıştır! Filmden çıkarsınız ve o filmin afişine tekrar bakma gereği duyarsınız! Biraz önce sizin için çok da bir şey ifade etmeyen film afişi, şimdi ise bambaşka ve daha özel bir hale gelmiştir. Size ve sevgilinize ait film afişi de, çok güzel maceraların, romantizmin, yepyeni başlangıçların habercisi olacak! 

Konu çizgisi

Özel Hediyeler – Özel Fotoblog Duvar Saati

sevgiliye hediye
Sevgiliye doğum günü hediyesi için mükemmel bir hediyeyi birlikte tasarlamaya ne dersiniz? Cevabınız “evet” ise; sizi foto albümünüzden sevgiliniz ile birlikte çektirmiş olduğunuz, 3 tane en güzel fotoğrafınızı seçmeye davet ediyoruz. Fotoğraflarınızı seçtikten sonra, kısa ve anlamlı bir mesaj belirlemeye sıra geldi. Belirleyeceğiniz bu özel mesaj, sevgilinizin duvarında asılı duracak olan bu özel Fotoblog duvar saati üzerinde yer alacağı için çok özel bir mesaj olmalı. Daha sonra sizin ve sevgilinizin isimlerinizi yazıyorsunuz ve ortaya kusursuz ve çok özel bir doğum günü hediyesi çıkmış oluyor. Seçmiş olduğunuz 3 adet fotoğraf ve üzerinde özel mesajınızın yer alacağı tamamen size özel hale gelen Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati şimdi karşınızda. Zaman hızla geçse de, biz sevdiklerimizi aklımızdan çıkartamayız ve sürekli onları hatırlamak, düşünmek isteriz. Eğer sizin de yaşamınızda böylesine özel bir kişi varsa ona olan sevgi dolu duygularınızı en iyi şekilde ifade edebileceğiniz hediye; Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati‘dir. Seçeceğiniz birbirinden güzel 3 adet fotoğrafın yer alacağı, Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati üzerine sevgi dolu özel mesajınızı ve isimlerinizi de yazarak bu duvar saatini çok daha özel bir hale getirebiliyorsunuz. Kişiye Özel Fotoblog Duvar Saati MDF malzeme üzerine sublimasyon baskı tekniği ile hazırlanmaktadır. Ürün 1 adet AA pil ile çalışır ve 27 cm çapındadır. Saatinizi kişiye özel hale getirebilmek için vermiş olduğumuz linkten “sepete ekle” butonu üzerinde yer alanlara gerekli bilgileri girmeyi unutmayınız.
Konu çizgisi

Sevgiliye Özel Hediye & Aşk incileri Takı Seti

Özel Hediye

Sevgilinize, onun sizin için ne kadar özel ve değerli olduğunu hissettirebileceğiniz harika bir takı seti, aşk incileri takı seti ile karşınızda! İstiridye içerisinde kolye, yüzük ve küpe bulunan bu harika takı seti sevgililer gününün en güzel hediyesi olacaktır. İstiridye o kadar enteresan bir canlı ki, salgıladığı enzimlerle, içerisinde bulunan deniz kumundan, o göz alıcı, muhteşem, parlak incileri yapabilecek kudrette bir canlıdır. Birbirinden güzel aşk incileri, sevgilinize kendisini çok özel hissetmesini sağlayacak ve sevgilinizi çok mutlu edecektir. Sevgililer gününe özel bir hediye bakıyorsanız, size aşk incilerini tavsiye ederim. Bu ürünü sevgilinizin doğum günü için de düşünebilirsiniz.

Konu çizgisi

Bayan için Romantik 14 Şubat Hediyesi & Pırlanta Tek Taş Kolye

Özel HediyeSevgiliye 14 Şubat sevgililer gününde hangi hediyeyi alsam? Sevgiliniz için alacağınız hediye konusunda şöyle bir mantık izlerseniz sanırım daha isabetli olacaktır. Çok basit! Empati kurun. Kendinizi sevgilinizin yerine koyun. Sevgilinizden size nasıl bir hediye gelirse, kendinizi sevgiliniz için özel ve önemli hissettirecekti diye. Şayet bu şekilde kafanızdaki sorulara cevap verirseniz, bence sevgiliniz için en doğru ve en güzel hediyeyi seçmiş olacaksınız. Dikkat ederseniz, sevgililerin birbirlerine verdikleri hediyelerin, hediyeyi alan sevgiliyi özel ve önemli hissettirmesi dedim, bunun altını çizmek lazım. Yani sevgilinize alacağınız hediye sevgilinizi özel hissettirmeli. Sevgilinizi özel hissettirecek hediye, herkese alınabilecek hediyeler olmamalı. 14 Şubat Sevgililer günü için, şimdi önereceğim hediye, sevgilinizi özel hissettirecek bir hediye! Belki de siz henüz evliliğe hazır değilsiniz ama sevgilinizi özel hissettirecek bir hediye arayışındasınız. Bunun için en iyi hediyelerden biri tek taş olan bir yüzük değil, bir kolye! Şık tasarımı ile sevgilinizin güzelliğini tamamlayacak bu kolye, bence çok güzel bir sevgililer günü hediyesi olacaktır.
Konu çizgisi

Bayanlar için En Özel Hediyeler & Gerçek istiridye Damla Küpe Seti

en güzel sevgililer günü hediyesi
Doğal taşların insanlar üzerindeki negatif enerjiyi aldığı yönünde bir çok yayın okuduğumu hatırlıyorum. Doğal taşlar içerisinde İnci taşlar ile ilgili ise bir çok efsane okuduğumu biliyorum. Mesela bir inanışa göre, inci içerisinde sihirli ve insanı koruyan bir gücün gizlendiği ve o kişinin tüm hayallerini ve rüyalarını gerçekleştirdiği şeklinde bir inanış vardır. Bu tip inanışlarınız var mıdır bilemiyorum ama, şimdi önereceğim sevgililer günü hediyesi, bayanların takı merakına fazlası ile cevap verecek harika bir inci küpe seti. Dünya’nın en değerli akoya incisi gerçek istiridye içerisinde ve 925 ayar gümüş ile süslenmiş olarak bayanların beğenisine sunuluyor. Bu ürün aynı zamanda, tasarımı tescillenmiş özel bir kadife kutusu içerisinde satılmaktadır. Bayan sevgilisine biraz pahalı ama tasarım ve kullanım açısından oldukça şık ve zarif bir hediye arayanlara tavsiye edebileceğim harika bir ürün. Eminim bayan sevgiliniz, bu hediye ile kendisini sevgililer gününde çok özel hissedecektir.Konu çizgisi
Bayan Sevgiliye Hediye

Sevgiliye Hediye & Kişiye Özel Nazar Boncuklu Harf Yüzük

Sevgiliniz ya da eşiniz dünyalar güzeli. Kaşı, gözü, gülümsemesi, saçları… O’nun bir eşi ve benzeri yok ve siz O’na bakmaya kıyamıyorsunuz! Ama sizin de bir korkunuz var O’na nazar değmesinden korkuyorsunuz. Şayet nazara bu denli inanıyorsanız, üzerinde O’nun  isminin baş harfinin bulunduğu ve yine üzerinde nazar boncuğunun bulunduğu Kişiye Özel Nazar Boncuklu Harf Yüzük hediye edip, tüm bu sıkıntılarınızdan kurtulabilirsiniz. Son derece zarif bir tasarıma sahip Kişiye Özel Nazar Boncuklu Harf Yüzük ile hem O’na ne kadar değer verdiğinizi kanıtlayın, hem de kendisini çok özel hissetmesini sağlayın. İsimler kişilerin karakterlerinin oluşmasında çok önemli rol oynar. Kişilerin isimlerinin baş harfleri de en az taşıdıkları isimleri kadar özeldir. Sevgilinizin isminin baş harfini omuzunuza, kolunuza ya da vücudunuzda her hangi bir yere ağrılı sancılı dövme yaptırmak yerine, daha şık bir çözüm yolu bulunabilir. Size önerimiz, Sevgilinize Kişiye Özel Nazar Boncuklu Harf Yüzük hediye etmenizdir. Üzerinde bulunan, sevgilinizi kem gözlerden koruyacak sevimli nazar boncuğu ve isminin baş harfini gösteren böylesine şık bir yüzüğü sevgiliniz parmağında gururla taşıyacak. Kişiye Özel Nazar Boncuklu Harf Yüzük 14 ayar altın kaplama gümüş olup, kesinlikle altın suyu değildir. 9-29 arasındaki yüzük boylarından dilediğinizi seçerek Kişiye Özel Nazar Boncuklu Harf Yüzüğü ister kendiniz kullanabilir isterseniz sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

Konu çizgisi
bayan sevgiliye hediye

Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük

Sevgilinizin isminin baş harfini bile görmek sizi heyecanlandırıyorsa, O’nun ismini köşe bucak bir yerlere kazımak size mutluluk veriyorsa, şimdi önereceğimiz hediye ürün tam size göre. Sevgilinizin ismini yazmak için artık yorulmanıza gerek kalmayacak çünkü sizin için baş harfi yazılı olan bir ürün var. Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük üzerine hem istediğiniz harfi yazabilir, hem de şirin mi şirin sevgi dolu bir kalp ile duygularınızı ifade edebilirsiniz. Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük ile duygularınızı net ve sade bir şekilde ifade etmek artık çok kolay. Duygularınızı, kalbinizi, aşkınızı ifade etme yolunda bayan sevgiliye ne hediye alınır diye düşünüyorsanız Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük tam aradığınız hediye olabilir. Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük üzerinde kendi isminin baş harfini gören bütün bayanlar kendilerini inanılmaz derecede özel hissedecektir. Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük üzerinde yer alan son derece şık kalp figürü duygularınızın en iyi tercümanı olacaktır. Kişiye Özel Kalpli Harf Yüzük 14 ayar altın ile kaplanmış gümüştür. Bu harika ürün kesinlikle altın suyu değildir.

Konu çizgisi
Sevgililer Günü Hediyesi

Erkeğe Sevgililer Günü Hediyesi & Kişiye Özel Deri Cüzdan

Erkek sevgilinize yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü için kalıcı ve çok özel bir hediye vermek ister misiniz? Kişiye yani isme özel olarak hazırlanacak bu şık deri cüzdan erkek arkadaşınızın, yani biricik sevgilinizin en vazgeçilmez özel eşyası olacaktır. Malumunuz üzere, bayanlara kıyasla, erkeklere takı aksesuar hediye yelpazesi oldukça zayıf olduğu için, şayet sevgililer günü için bir erkek aksesuarı düşünüyorsanız, bence kişiselleştirilmiş olan ve erkek sevgilinizin üzerinde ismini ve isminin baş harflerini taşıyan bu şık deri cüzdanı, sevgililer günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz. Oldukça şık ve çok güzel bir hediye olacağı düşüncesindeyim.

Konu çizgisi
Bayan kolye

Kız Arkadaşa Hediye – Kişiye Özel İsim Yazılı Nazar Kolye

Kız arkadaşınıza özel günler için hediye edeceğiniz bu kolye ile hem nazardan korunacak hem de göz alıcı, şık mı şık özel bir kolyeye sahip olacak.  Üzerinde nazar boncuğu bulunan bayan kolye şık olduğu kadar bir de sevgilinizin adına düzenleniyor. Doğum günü hediyesi olarak sevgilinize en az onun kadar zarif ve güzel bu kolyeyi hediye edebilirsiniz. 14 Ayar altın kaplama gümüş kolye ile yıllarca boynunda gururla taşıyacağı özel bir hediyesi olacak. Kişiye Özel İsim Yazılı Nazar kolye sevgilinizin ismine özel. Altın kaplama gümüş bu kolyenin zincirindeki üzerinde insanları nazardan koruduğuna inanılan şık bir nazar boncuğu bulunuyor. Bu nazar boncuğu ile sevgiliniz kem gözlerden korunmuş olacak. Altın kaplama gümüş Kolye hediyesi ile bütün gözler üzerinizde olacak. Bayanlar için düşünülebilecek en iyi hediyelerden biri kolyedir. Ama siz sadece zarif mi zarif bir kolye hediye etmekle kalmayıp aynı zamanda bir de nazar boncuğu hediye ediyorsunuz. Kişiye Özel İsim Yazılı Nazar Kolye altın kaplama gümüştür, kesinlikle altın suyuna batırılmış bir ürün değildir. Bu şık kolye üzerinde yer alan zincir uzunluğu 42 cm’dir ve satış fiyatına dâhildir. Bu ürünü kişiye özel bir hale getirmek için hediye etmek istediğiniz bayanın ismini yazmayı unutmayınız. Kişiye Özel İsim Yazılı Nazar Kolyeyi hediye etmek için vakit kaybetmeyin.
Konu çizgisi
sevgiliye ödül hediyesi

Mermer Tabanlı Elipsoid Fotoğraf Baskılı Kristaller

Yaşamınızda önemli bir yere sahip sevdikleriniz ile her an birlikte olmak istersiniz. Ancak, yaşam koşuşturması içerisinde bu her zaman mümkün olmaz. İş yaşamı, okul yaşamı, evlilikler, ayrılıklar v.s. derken her zaman bir arada olmak pek de kolay olmaz. İşte tam da bu noktada, sevdiğimiz insanlara olan özlemimizi, fotoğraflarına bakarak gidermeye çalışırız. Mutlu anlarımızı resmettiğimiz fotoğrafların her biri, bu anlamda altın değerinde kıymetli ve özeldir. Şimdi önereceğimiz hediye ürün ile, sizi mutlu eden, özel hissettiren ve değerli bulan sevdiklerinizi her an karşınızda görebilmeniz mümkün olacak. Üstelik en şık ve en dekoratif hali ile… Fotoğraflı Kristaller ile, size ait  en güzel fotoğraf karesi, muhteşem bir cam kristal içerisine işleniyor. Mermer Tabanlı Elipsoid şeklinde tasarlanmış olan Lazer İşlemeli Fotoğraf Kristaller, özel günlerde sevdiklerinize armağan edebileceğiniz çok narin bir hediye… Böylesine şık ve dekoratif bir hediye ürün olan, Mermer Tabanlı Fotoğraflı Cam Kristaller ile her zaman sevdiklerinizin aklında ve kalbinde olacaksınız. Tabanı siyah granit, diğer tarafları tamamen kristal camdan imal edilmiş bu harika hediyenin üzerine sizin belirleyeceğiniz fotoğraf, lazer tekniği ile işleniyor ve sevdiklerinize özel bir armağan haline geliyor. Pırıl pırıl lazer işlemeli Fotoğraf Kristal ürünü,  ister sevgilinize doğum günü hediyesi ya da sevgililer günü hediyesi, ister öğretmeninize öğretmenler günü hediyesi, olarak armağan edebilirsiniz.. Mermer Tabanlı Elipsoid Fotoğraf Baskılı Kristaller, uzun yıllar değerinden hiçbir şey kaybetmeyecek ve vitrindeki en göz alıcı dekoratif aksesuar olacaktır. 
Konu çizgisi

Kişiye Özel Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi Sertifikası

Kişiye Özel Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi Sertifikası

“Konuşturmayın Beni! Aşkımızı anlatırsam, büyük bir roman olur, Oscar’lık bir film olur!” Sizin de böyle destansı ve filmlere konu olabilecek bir aşkınız varsa, eşinize veya sevgilinize bu aşkı esprili bir dille gösterebilirsiniz! Kişiye Özel Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi Sertifikası, sevgilinize armağan edebileceğiniz en sıra dışı hediyelerden biri! Kişiye Özel Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi Sertifikası üzerinde film şeridi şeklinde 4 adet kare var! Her bir kare içerisinde ise, çöp adamlar yer alıyor. Tanışma, ilan-ı aşk etme, birlikte mutlu anlar geçirme ve finalde mutlu bir aşk yuvası! Üzerinde “Bir Aşk Hikayesi” yazılı ve altında da mesajınızın ve isimlerinizin yer alacağı bu özel sertifika ile, sevgiliniz eminiz ki çok mutlu olacaktır. Her aşkın özel bir hikayesi ve her hikaye içerisinde ise çok önemli acı ve tatlı anlar vardır. İlk önce, tanışma ile başlayan aşk kıvılcımı, sonrasında büyük bir yangına dönüştü. Bu aşk, her geçen gün artarak ve katlanarak çoğaldı! Birlikte zor olan bir çok şeyi başardınız ya da atlattınız! Kişiye Özel Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi Sertifikası, bu aşk öyküsünün esprili bir dil ile hayat bulmuş, hediyeye dönüşmüş hali.

Konu çizgisi
Sevgililer günü hediyesi

Bayan için Özel Hediye & Kişiye Özel Kalp Ödülü

Aşk, ne ilginç bir duygu öyle değil mi? Yeryüzünde aşkı tatmayan bir canlı var mıdır acaba? Bu duygu sadece insana özel bir duygu da değil, bilakis hayvanlar alemi ve bitkiler aleminde de, aşk her zaman var olmuştur. Düşünebiliyor musunuz, sebebini söyleyin desem, aşık olduğunuz kişiye ait bir sürü özellik sıralayacaksınız ama, aslında mantıklı düşündüğünüzde çevrenizdeki onlarca insanda da sevgiliniz ile benzer özellikler göreceksiniz. Ancak sizin için yine de, ille de özel olan tek kişi, sevgiliniz! Çok tuhaf! Aşk neden var veya nasıl bir duygu, buna bir neden veya kılıf aramak yerine, mümkün mertebe, o duyguya layık olmak ve tadını çıkartmak gerektiğini düşünüyorum. Şimdi gelelim, Aşkınız için hediye önerime; Sevgililer gününde aşkınıza öyle bir hediye vereceksiniz ki, ayakları yerden kesilecek! Sevgililer günü için özel olarak tasarlanmış, kalp şeklinde ve kişiye özel olan bu ödül, muhteşem bir sevgililer günü hediyesi olacaktır.
Konu çizgisi
Sevgililer günü hediyesi

Evli Çiftler Özel Hediye & Kişiye Özel Aşk Yastıkları

Evli çiftler için önerebileceğim çok güzel bir sevgililer günü hediyesi! Kişiye özel bir saten yastık ve bu yastık üzerine eşinizin (Sevgilinizin) adını ve kendi adınızı ve onu ne kadar çok sevdiğinizi gösteren “seni seviyorum” cümlesi. Sevgiliniz sabahları, henüz yüzünü bile yıkamadan, sizin ona sevgililer günü hediyesi olarak vermiş olduğunuz sevgili yastığında, sizin onu ne kadar sevdiğinizi görmüş olacak. Sabah sabah insanın görmeyi en çok istediği şey bu olsa gerek sevgiliniz tarafından sizi ne kadar sevdiğinizi sabah gözlerinizi ilk açtığınız anda görebileceksiniz.
Konu çizgisi

Bayan Sevgili için Özel Hediyeler & Kalpli Yılın en iyi Sevgilisi Oscarı

Sevgililer günü hediyeleri

Hediyenin temel amacı; hediye alan kişiyi mutlu etmek, özel olduğunu hissettirmek ve ona çok değer verdiğimizi hediyemiz ile belli etmektir. Bazen hediyemiz ile duygularımızı, düşüncelerimizi, heyecanımızı, temennilerimizi, hediyemizi vereceğimiz o özel kişiye anlatmaya çalışırız. Seçeceğiniz hediyeyi iyi belirlemeniz lazım. Çünkü hediyelerin aslında anlamları çok büyüktür. Hayatınızda sizin için en özel kişi olan, sevgilinize onu çok sevdiğinizi sözcüklerle söylemeden, bunu ona objelerle veya eşyalarla nasıl anlatırdınız? Bence ya, bir gül alırdınız, ya da üzerinde kalp figürü olan bir eşya ile anlatırdınız. Romantik bir sevgili iseniz ve sevgililer gününde, sevgilinize olan aşkınızı daha güçlü bir şekilde ilan etmek istiyorsanız, bunun en etkili yolu ona kalbinizi vermek olacaktır. Gelin sevgilinize aşkınızı, kalbinizle sunun. Sevgilinize en iyi ve en romantik hediyelerden birini vermiş olacaksınız çünkü! Bu kadar bahsettiğim en iyi romantik hediye hangisi peki? Üst tarafta gördüğünüz, kalbinin kapılarını sevgilisi için, sonuna ve sonsuza kadar aralamaya çalışan, altın sarısı ve parıltılı oscar heykelciği… Sevgilinize en romantik Sevgililer Günü hediyesi…

Konu çizgisi
Sevgililer günü hediyeleri

Bayan Sevgiliye Özel Hediyeler & Aşk izi Pırlanta Yüzük

Sevgililer günü için alınabilecek en güzel ve en özel hediyelerden biri olmaya aday, pırlanta aşk izi yüzüğü, sevgililer gününde bayan sevgilinizin aklını başından alacaktır. Bildiğiniz gibi yüzük, sevgiliye duyulan aşkın itirafıdır. Geçmişte olduğu gibi günümüzde de yüzük, aşkı temsil eden, en özel ve en değerli nesnedir. Sevgililer günü hediyesi olarak, sevgilinize bir yüzük almayı ve ona duyduğunuz o büyük aşkınızı, pırlanta yüzük ile taçlandırmayı düşünüyorsanız, sadeliği ile göz dolduran 0,02 karat pırlantası ile, bu gümüş yüzüğü sizlere tavsiye ederim. Bu yüzüğün diğer romantik ve özel yanı, parmağınızdan çıkartmak isteseniz bile, içerisinde “LOVE” yazan baskı dövmesi ile sizin yüzük parmağınıza love yazısının işlenmiş olmasıdır. Yani elinizi yıkamak için bile yüzüğü çıkarmak isteseniz, love yazısı parmağınıza işlenmiş olacaktır. Sevgililer günü için kesinlikle unutulmayacak ve çok özel bir sevgililer günü hediyelerinden.
Konu çizgisi

Eşlere Özel Hediyeler & Fotoğraflı Kristal Küp

Sevgililer Günü HediyeleriSevgililer günü için en güzel en özel hediye nedir? Bu şekilde google’ın başının etini yediniz günlerdir. Buyurun size sevgililer günü için en güzel hediye! Lazer işlemesi ile bu küpün içerisine sizin ve eşinizin resminin yerleştirildiği bu cam küp ile, sevgililer gününde harikalar yaratacaksınız. Sürpriz sevgililer günü hediyesi böyle bir şey olsa gerek! Cam, madde olarak zaten insanoğlunun en büyük buluşlarından biri. Şeffaf olması sebebi ile suyun sert hali de diyebiliriz. Şimdi siz aslında sevgiliniz ile kendinizi sert bir su içerisine yazdıracaksınız. Bence sevgililer gününde en güzel fotoğrafınızı bu cam küp içerisine yerleştirip, sevgilinize bu ürünü hediye edin. Kesinlikle çok güzel bir hediye olacaktır.
Konu çizgisi

Kız arkadaşa özel hediye & Kişiye Özel Ahşap Kartpostal

Kişiye Özel Ahşap Kartpostal

Kız arkadaşınız romantik bir kişiliği var ve şiirlerden şarkılardan ve romantik sözlerden hoşlanan biri ise, inanıyoruz ki, bu hediyeye de çok bayılacak! Kişiye Özel Ahşap Aşk Kartpostalı üzerine kalbinizden gelen en sevgi dolu duygularınızı kazıyabilirsiniz. Doğal ahşaptan yapılmış olan bu kartpostal, masa üzerine aksesuar dekor olarak kullanılır. Sevdiceğinizin masasının üzerinde, sizden kendisine iletilmiş olan aşk mesajları, güne güzel bir başlangıç yapmasına yardımcı olacaktır. Doğum günlerinde, sevgililer gününde ya da yılbaşında romantik ve aşk dolu bir hediye için Kişiye Özel Ahşap Kartpostal iyi bir seçim olabilir. Lazer işleme tekniği ile ahşap kartpostal üzerine işlenen yazılar kalıcı ve silinmez olduğundan, sizden sevgilinize uzun yıllar gözlerinin önünde duracak şık bir hediye olacaktır!

Konu çizgisi
Özel Hediye

Sevgiliye Özel hediye & Pırlanta Salıncak Kolye

Hediye seçmek, ne kadar meşakkatli bir iş öyle değil mi? hangi hediyeyi alsanız acaba doğru bir hediye mi seçtim diye kafanızın bir köşesinde tereddüt yaşarsınız hep!. Bayanların takı merakını bilmeyenimiz yoktur. Erkekler özellikle eşleri ve sevgilileri bayanlarla alış verişe çıktılar mı, ufak çaplı krizler yaşanabiliyor. Bunun en büyük nedeni; bayanların girdikleri mağazalarda ilgili ilgisiz her şey ile fazlası ile zaman geçirmeleri ve eş ve sevgililerini mağazalarda bekletmeleridir. Takı konusunda son yıllarda simetrik ve klasik görüntülü kolyeler yerini daha çok modern ve mesajı olan takılara bıraktı. Görmüş olduğunuz bu üründe salıncakta sallanan mutlu bir bayan figürü kolye yer almaktadır. Sevgilinizin veya eşinizin şıklığına şıklık katacak bir ürün, 925 Ayar gümüşten imal edilmiştir. Bu özel tasarımlı kolyeyi sevgilinize, eşinize, annenize doğum günü, sevgililer günü hediyesi olarak düşünülebilir.

Konu çizgisi
Seni Seviyorum Fotoblok Çerçeve

Kişiye Özel Hediye – Seni Seviyorum Fotoblok Çerçeve

Aşkınıza sevginizi güçlü bir
şekilde hissettirmek mi istiyorsunuz? Sadece sözle bunu O’na söylemek size
yeterli gelmiyor mu? Gelin Eşinize, sevgilinize ya da Annenize Dünyanın en mucizevi
sözü olan “Seni Seviyorum”  cümlesini daha etkileyici bir
şekilde dile getirin. Nasıl mı? “Seni Seviyorum” Fotoblog çerçeve
içerisinde, her harf sizin fotoğraflarınızdan biri ile hayat buluyor ve
sevdiklerinize sevginizi sizin için dile getiriyor. Fotoblog çerçeve içerisinde
hangi fotoğrafların gireceğine kendiniz karar veriyorsunuz! İster bu harika
ürünü kendi eviniz için düşünün, ister sevginizi hak eden sevdiklerinize ev
hediyesi olarak armağan edin. Şık çerçeve içerisindeki Fotoblok ile hayatınızın
aşkına çok sıra dışı ve çok romantik bir şekilde O’nu sevdiğinizi ifade etmiş
olacaksınız! Yatak odanıza, ya da salonunuza, farklı ve dekoratif bir ürün
düşünüyorsanız, Seni Seviyorum Fotoblok Çerçeve tam aradığınız şey! 100 cm
eninde ve 30 cm. yükseklikte olan bu harika dekoratif ürünü salonunuzun
duvarına asın ve herkes sizin ne kadar romantik biri olduğunuzu görsün!
Konu çizgisi
Özel Hediye

Özel Hediye & Heyecan Yaratan kalpli Aşk Kutusu Erotik Mesajları

Erotik Kalp kutusu, ilişkisine heyecan arayan sevgili olan çiftlere yönelik unutulmayacak romantik anlar yaşatmak için, 100’den fazla görevle karşınızda. İlişkilerindeki heyecanlarını yitirmiş olan ve hep aynı şeyleri deneyen kısacası rutinleşmiş ilişkilere tutku ve yenilik getirecek olan bu oyunu, oynamak çok kolay. Tek yapılması gereken Erotik Kalp kutusundan özel cımbızını alıp, kutunun içinden görevinizi seçmek. “5 dakikalığına sevgilinizin emrinde olun ve o sizden ne isterse itaatkar bir şekilde yerine getirin” gibi masum mesajların yanı sıra sadece siz ve sevgilinizin arasında kalacak çok daha özel görevler de içeren Erotik Kalp kutusu ile bu heyecana kalpler dayanmayacak! Erotik Kalp kutusunda birbirinden farklı 100’den fazla mesaj bulunmaktadır ve kutunun içerisine mesaj kağıtları özel olarak yerleştirilmiştir. Kağıtları almak için özel cımbız paketin içerisinde bulunmaktadır. Kağıtların üzerinde yazan görevler hem İngilizce yazılmış, hem de Türkçe mesajlar içermektedir. Doğum gününde, sevgililer gününde, eşinize veya sevgilinize sürpriz ve özel bir hediye arıyorsanız, erotik kalpli mesaj kutusu ilginizi çekebilir.
Konu çizgisi

Erkek için Özel Hediyeler & Kişiye Özel Theorie Mavi Gömlek

Erkek sevgiliye Hediye

Erkeğe alınabilecek en güzel hediyelerden biri gömlektir. Hele hele bu gömlek bir de marka ve kişiye özel bir gömlek olursa o zaman hediyenizin kıymeti bir o kadar artar. Görmekte olduğunuz gömlek Theorie marka mavi renk bir gömlek. Özellikle mavi renk gömlek koymak istedim. Çünkü erkeklerin en fazla tercih ettiği gömlek rengi mavidir. Bu özel gömleğin yakasına, erkek sevgilinize iletmek istediğiniz özel mesajınızı ve gömleğin koluna ise, onun baş harflerini nakış ile işlettire bilirsiniz. Nakış ile işlenmiş olan bu özel gömlek bir erkeğe alınabilecek en anlamlı ve en özel sevgililer günü hediyelerinden.

Konu çizgisi

Kişiye Özel Hediyeler & Sevgiliye Özel Dekoratif Ayna

bayan sevgiliye yıl dönümü hediyesi

Zaman hızla akıp gidiyor! Değişen tarihler olsa da sizin sevgilinize olan aşkınız katlanarak her yeni günde daha da çoğalıyor. Yıl dönümü, sevgililer günü, yılbaşı veya yepyeni bir doğum günü günü! Tüm bu özel günler için sevgilinize daha önce çeşitli hediyeler aldınız! Ama bu seferki hediyeniz daha özel bir şey olmalı diye içinizden geçiriyorsunuz! Şimdi önereceğim bu hediyelik eşya eminim sevgilinizin de çok beğeneceği ve hoşuna gideceği bir hediye ürün! Sevgilinize özel günlerde almanız için tavsiye edeceğim bu özel ürün, tamamen kişiye özel hazırlanan bu son derece şık ve son derece romantik Dekoratif bir Ayna! Sevgiliye Özel Dekoratif Ayna, o kadar sade ve o kadar güzel tasarlanmış ki, sevgilinizin masasından asla ayırmak istemeyeceği ve sürekli bakmak isteyeceği özel bir ürün!

Konu çizgisi
Kız arkadaşa hediye

Bayan Eşe Hediyeler & Kişiye Özel İsim Yazılı Kolye


Eşinize ya da sevgilinize özel bir hediye mi bakmıştınız? Öyle özel bir hediye olmalı ki, hem onun ismine özel olarak düzenlenmiş olsun, hem de hiçbir bayanın hayır diyemeyeceği, beğenmemezlik yapmayacağı kadar şık ve zarif olsun. Bu saydığımız özelliklerin hepsi bu özel kolyede bir araya geldi. Şıklık derseniz var. İsim yazılı demiştiniz o da var. Kullanışlı, kalıcı ve sürekli beni hatırlatsın demiştiniz o da var. Eşiniz ya da kız arkadaşınız yıllar boyu kendi ismine düzenlenmiş olan ve sizin hediyeniz olan bu kolyeyi boynundan asla çıkarmayacaktır. Takılar bayanlar için çok özeldir ama Kişiye Özel İsim Yazılı Kolye bayanların takı koleksiyonu içerisindeki en özeli olmaya geliyor. İsim yazılabilen bayan kolyesi üzerine maksimum 10 karaktere kadar isim yazılabiliyor. Sevgilinize özel bir doğum günü hediyesi düşünüyorsanız, hazır fiyatı ile de son derece uygun olan bu harika kolyeyi stoklardan tükenmeden almalısınız. Kişiye Özel İsim Yazılı Kolye ile sevdiğiniz kişiye hakkettiği değeri göstermiş olacaksınız. Gümüş üzeri 14 ayar altın kaplama olan Kişiye Özel İsim Yazılı Kolye kesinlikle altın suyuna batırılmış bir ürün değildir. Özel hediye kutusu içerisinde satışa sunulan bu harika ürünü sevgilinizin beğeneceğinden kesinlikle emin olabilirsiniz.

Konu çizgisi
Sevgililer Gününe Özel Hediyeler

Lazer İşlemeli Ahşap Mesajlı Resim Çerçevesi


Masanızın üzerinde ve tam da gözlerinizin önünde, sevgiliniz veya eşinizle çektirmiş olduğunuz bir fotoğraf karesi, bazen bütün iş stresinizi veya yorgunluğunuzu almaya yetebiliyor öyle değil mi? Bu şekilde bir resim sevdiğiniz ve değer verdiğiniz her insan için geçerlidir aynı zamanda. Ama bazıları için daha fazla geçerlidir. Örneğin, eşiniz, çocuğunuz, aileniz veya bayan arkadaşınız. Başlığımız sevgililer gününe özel hediyeler olduğu için, biz şu an sevgili için hediye tavsiyesinde bulunacağız. Sevgilinizin ve sizin en güzel fotoğraflarınızdan biri, sizin mesajınızın yer ve isimlerinizin yer alacağı bu ahşap resim çerçevesi içerisinde, inanılmaz güzel duracaktır. bayan için özel bir sevgililer günü hediyesi düşünenler için, kesinlikle çok güzel bir sevgililer günü hediyesi olacaktır.
Konu çizgisi

Harfli Hindistan Cevizi Kabuğu Kolye


Klişe bir laf vardır hani! “Issız bir adaya düştüğünüzde yanınıza alacağınız üç şey nedir?” diye. bu soruya sizin ne cevap vereceğinizi kestiremeyiz ama, eminiz ki, ıssız bir ada denildiğinde aklınıza “Hindistan Cevizi” mutlaka gelir. Hiç kimse kendisini kutuplara yakın bir bölgede soğuk bir adaya düşebileceğini hayal etmez. Genellikle tropikal bölgede yer alan bir adada, palmiye ağaçlarının gölgesinde ve masmavi uzanan bir deniz hayal eder. Konumuz aslında tropikal bölgeye ait, çok meşhur bir üründen elde edilmiş hediyelik bir ürün. Bu hediye ürün, özellikle salaş giyinmekten hoşlanan, egzotik ürünleri beğenen bayanların çok hoşuna gidecek cinsten. Sizin kız arkadaşınız da bu tarz ürünlerden hoşlanan bir bayan ise, eminiz ki bu hediyenizi çok beğenecektir. Hindistan Cevizinin kabuğundan imal edilmiş, üzerinde isim ve isim baş harfi yazılabilen son derece şık bir bayan kolye. Görmekte olduğunuz bayan kolyesi sert Hindistan cevizi kabuğundan imal edilmiştir ve uzun yıllar kullanılabilir. Son derece zarif ve şık olan Hindistan Cevizi Kabuğu Bayan Kolye, bayan sevgilinize armağan edebileceğiniz çok egzotik bir hediye. Sarımtırak bir renge sahip olan Hindistan Cevizi Kabuğu Bayan Kolyenin ipi siyah deridir. Üzerine “aşkın sembolü olan kalp” içerisinde, sizin ve sevgilinizin isim baş harfleri lazer tekniği ile işleniyor. Ancak, dilerseniz sadece üç karakteri geçmemek sureti ile, isim de yazdırabilirsiniz. Bu son derece güzel bayan kolyesini kişiye özel hale getirmek için, Kolye üzerine yazmasını istediğiniz isim veya harfleri “Ürün Yazısı” bölümüne işlemeyi unutmayın. Sevgilinize değişik ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi veya sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız, bu ürün mükemmel bir hediye tercihi olacaktır.

sevgiliye hediye

CEVAP VER