Hediyelik İlginç Kumbaralar

Özellikle çocuklar için düşünülebilecek en güzel hediyelerden biri de kumbaradır. Bugün sizlere birbirinden ilginç, dekoratif ve sıra dışı kumbara modelleri sunacağım. İsterseniz bu ilginç ve dikkat çekici kumabaraları kendiniz için düşünün, isterseniz çocuklarınıza hediye edin. Kumbara, çocukları para biriktirmeye motive eden en önemli araçlardan biridir. Çocuklar ebeveynlerinden almış oldukları harçlıkları burada biriktirir ve bu biriktirilen bozukluklar belli bir süre sonra kumbaradan çıkartılıp belli bir amaç için kullanılır. Bu yolla hem çocukların ufak tefek ihtiyaçları karşılanmış olur, hem de, çocuklara tasarruflu davranmak, gereksiz haracamalardan kaçınmak gibi olumlu alışkanlıklar kazandırılmış olur.Küçük yaşlarda edinilmiş olan bu olumlu özellikler, çocukların ilerleyen yaşlarında faydalarını göstermektedir. Kumbarasına para atan, para biriktirmeye alışan çocuk, yetişkin bir çağa geldiğinde özellikle mali konularda daha isabetli ve doğru kararlar verir. Siz de şayet çocuklar için hem teşvik edici hem de ilginç kumbara hediyesi bakıyorsanız, biraz sonra göreceğiniz ilginç kumbara modelleri eminim ki sizlerin de oldukça hoşuna gidecektir. İlginç kumbara modellerinden en çok beğendiğinizi seçip, çocuklara doğum günü hediyesi olarak verebilirsiniz. Önereceğim Kumbara Modelleri, sadece çocuklar için bir hediye olarak da düşünülmemelidir. Dilerseniz kendiniz için de ufak tefek bozukluklarınızı atabileceğiniz bu kumbaralardan edinebilirsiniz. Bir bakmışsınız ki, küçük küçük birikimleriniz belki de en temel ihtiyaçlarınızdan birini karşılamada size yardımcı olacaktır. Gerçekten de bazen cebinizde bozuk paralar olur ve sırf bu bozuklukların çıkarttığı sesten rahatsız olduğunuz için gider anlamsız şeyler satın alırsınız. Bugüne kadar bu şekilde harcamış olduğunuz bozuklukları üst üste koyduğunuzu bir düşünün! Zannediyorum ki, hatırı sayılır bir meblağ olmuştur!

Hediyelik İlginç Kumbara Modelleri


İlginç Kumbaralar

Para Sayan Kumbara

Hayatınızda bugüne kadar bu kadar fonksiyonel, bu kadar ilginç bir kumbara gördüğünüzü hiç zannetmiyorum. Üzerinde yer alan LCD Ekranı sayesinde içerisinde ne kadar para biriktirdiğinizi anında görüp öğrenebileceğiniz ve kuruşu kuruşuna para hesabınızı tutacak olan Para Sayan Kumbara işte karşınızda. 5, 10, 50 kuruş ve 1 TL olarak içine atacağınız paraları anında tanıyan ve ekranında son attığınız parayla birlikte yekünü size söyleyecek olan Para Sayan Kumbara Aynı zamanda hedeflediğiniz para miktarına ulaştığınızda Beeep sesi çıkartarak amacınıza ulaştığınızı söylüyor. İlginç Kumbara Modelleri içerisinde Para Sayan Kumbara ilk sıradaki yerini alıyor:)

ilginç kumbara modelleri

Slot Makinesi Şeklinde Kumbara

Para kazanmak için şansa ihtiyacınız olmayacak! Çünkü artık gereksiz yere para harcamaya son! Eğlenceli ve para biriktirmeyi cazip hale getirecek en sıra dışı kumbara modeli ilte karşınızda. Slot Makinesi Şeklinde tasarlanmış olan bu ilginç kumbara ile artık para biriktirmek artık çocuk oyuncağı! Kumarhane dünyasının en fazla bilinen şans oyunlarından SLOT Oyunu, bu kez kumbara olarak tasarlandı. Üzerinizdeki tüm metal paraları içine keyifle atacağınız paralarınızı istediğiniz anda kolunu aşağı doğru indirerek alabiliyorsunuz!

ilginç kumbara modelleri

Kişiye Özel Fotoğraflı Kumbara

Benim param, senin paran şeklinde evde çıkan kardeş kavgasına en keskin noktayı Kişiye Özel Fotoğraflı Kumbara koyuyor. Bundan böyle herkesin parası kendinin olsun! Üzerine dilediğiniz fotoğrafı taşıyabileceğiniz kişiye özel kumbaranızla artık kimsenin parası kimseninki ile karışmayacak! Hem şık, hem de kullanışlı bir kumbara modeli olan Fotoğraf Baskılı Kumbara Çocuklarınıza da hediye edebileceğiniz en güzel kumbara modellerinden biri.

ilginç ürünler

Objektif Görünümlü Kumbara

Çocukken bankaların eşantiyon olarak dağıttığı kumbaralar hatırlıyorum ve o kumbarayı salladığımda şakır şakır çıkan ses bana inanılmaz bir keyif verirdi. Çünkü bilirdim ki, o kumbara ne kadar ağırlaşırsa, alacağım oyuncağa o kadar yaklaşıyorum demekti. Eski o teneke kumbaralardan hala dağıtılıyor mu bilmiyorum ama bugün sizlere ilginç tasarımı ile göz kamaştıran ve insanın para biriktirmek isteyeceği çok harika bir kumbara önereceğim. Fotoğrafçılık ve teknoloji meraklısı arkadaşlarınızın çok beğeneceğinden emin olduğum Objektif Görünümlü Kumbara, para biriktirme yolunda sizin en büyük motivasyon kaynağınız olacak. Objektif Görünümlü Kumbaranın üst tarafında para girişi için kumbara deliği bulunuyor. Dilerseniz, bu ilginç kumbarayı, kupa, kalemlik, kül tablası olarak da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

ilginç hediyeler

Bomba Tasarımlı Kumbara

Bomba Kumbara, hem çocukların, hem de yetişkinlerin içerisine para atmaktan keyif alacakları çok eğlenceli bir kumbaradır. Oyuncak bir bomba tasarımına sahip bu kumbara, içine her para atıldığında, patlamak üzere bir bomba gibi titriyor. Kuru Kafa modeli ve Şaşkın Surat modeli olmak üzere iki modele sahip Bomba Kumbara, para biriktirmeyi motive edecek özel bir mekanizmaya sahip. Bomba Kumbara, içine her para atıldığında önce şöyle bir ürperiyor, sonrasında ise patlamaya hazır bir bomba gibi titremeye başlıyor. Bu ilginç kumbaranın içerisine ise insanın bol bol para atası geliyor. Çocuklar için son derece eğlenceli bir tasarıma sahip olan bu kumbara, hem bir oyuncak hem de bir kumbara. Çocuklara ilginç ve aynı zamanda yararlı bir hediye düşünüyorsanız, Bomba Kumbara iyi bir hediye seçeneği olabilir.


Şirinler Kumbara

Şirinler Kumbara

Mavi kahramanlar Şirinler, artık evlerimizde. Bu sefer bizim için para biriktirecekler. Hatırlarsınız, Şirinler çizgi filminde, her bölüm sonunda, Şirin Baba çocukları Şirinlere, eğitici ve öğretici öğütler verirdi ve yaşadıklarından bir ders çıkarmalarını isterdi. Şirin Baba bu sefer Şirinlerden para biriktirmelerini ve tasarruflu davranmalarını öğretmek istemiş. Sevimli kahramanlar, çocuklara para biriktirme alışkanlığını kazandırmak için geri döndüler. Şirinler Kumbarayı çocuklar çok sevecekler.

değişik hediyeler

Özel Tasarımlı Kumbaralar

Çocuklara para biriktirme alışkanlığı, daha doğrusu tutumlu ve gerçekten ihtiyacı olan ürünleri satın alma alışkanlığı kazandırmak oldukça zor bir iştir. Çünkü çocuklar, gerçek ihtiyaçlarını belirleme konusunda, neyin gerekli ve öncelikli olduğu konusunda, henüz bilgi sahibi değillerdir. bu söylediklerim elbetteki belli bir olgunluğa erişmemiş çocuklar için, mesela 5-9 yaş arası çocuklar. Tutumlu davranma veya para biriktirme konusu elbette sadece çocukların üzerine mal edilecek bir şey de değil, ebeveynlerin de bu konuda dikkat etmeleri gerekir. Tasarruflu davranma, para biriktirme alışkanlığı biraz da teşvik etmeyle alakalı bir durumdur. Mesela bunu bir kumbara ile gerçekleştirmek mümkün. Çünkü siz, evin veya ofisin bir yerinde para atılmayı bekleyen bir kumbara olduğunu bilirseniz, cebinizdeki bozukluklarla, gerekli gereksiz harcama yapmazsınız. Atalarımız ne güzel demiş, ” Damlaya damlaya göl olur.”


Para Yiyen Köpek Kumbara

Sevimli Köpek Kumbara

Mevcut düzenin ne kadar kölesi olmuş durumdayız değil mi? Yeni bir telefon çıktı, boş durur muyuz? Çevremizdeki herkes telefonunu yenilemiş biz eskisi ile yetinebilir miyiz? Komşular televizyonunu yeniledi, eee bizim de değiştirmemiz lazım, eski televizyonun hem 3D özelliği yoktu. Sonra derken cebimizde zaten 10 tane kredi kartı ile geziyoruz, limiti boş olan diğer kredi kartı ile telefon ve televizyon alalım değil mi? Sonra bilmem hangi karta kaç taksit, o kadar ay aldıklarımızın borcunu ödemeye çalışırız. Sizin için para biriktirme konusu nasıl acaba? Bunu başarabiliyor musunuz? Gerçekten para biriktirmek zor iş ya! Bunu başarabilenin alnından öpmek lazım. Neyse gördüğünüz bu ürün, sevimli bir köpek kumbara. Kız çocuklara Doğum günleri için farklı ve iyi hediye bakıyorsanız ilginizi çekebilir.

çocuklara hediye

Altın Külçesi Kumbara

Bayramda çocukların en büyük hayali ebeveynlerinin ellerini öptüklerinde veya bayramlaştıklarında onlardan bayram harçlığı almaktır. Ben de bunu düşünerek ve çocuğa para biriktirme, tasarruflu hareket etme alışkanlığını kazandırmak ve Bayram harçlıklarını biriktirmek için, bu Altın külçesi şeklindeki kumbarayı öneriyorum. Oldukça şık bir kumbara. Altın Külçesi Kumbara aynı bir külçe altın şeklide dizayn edilmiş ve tasarımı sayesinde sizi para biriktirmeye motive den bir kumbara. 999.9 Saf Altın yazılı altın külçesini gördükçe, para biriktirerek nelere sahip olabileceğinizi sürekli aklınıza getirip, bu kumbaraya sürekli para atmak isteyeceksiniz. Çocuklara Bayram hediyesi, yılbaşı hediyesi veya karne hediyesi olarak düşünülebilir.

değişik hediyeler

Benzin Bidonu Şeklinde Kumbara

Bu ürünün ne kadar ilginç ve orjinal olduğu konusunda sanırım bir şeyler yazıp çizmeye pek gerek yok! Ürün kendini gösteriyor zaten. Ben buradan yetkililere sesleniyorum, çocuklarınıza tasarruflu olmayı öğretin! Şaka bir tarafa da hiçbir anne baba imkanları ölçüsünde çocuklarının istedikleri ve onlar için zaruri olan şeyleri almamazlık yapmaz. Ama şu da var çocuklara gerçekten para harcamanın ve para kazanmanın nasıl bir şey olduğunu, gelir-gider dengesini abartmadan, daha küçük yaştan itibaren öğretmek lazım. Tasarruflu hareket eden çocuklar, kendileri için optimum fayda sağlayacak ürünlere yönelirler ve fuzuli harcamalardan sakınırlar. Bu ilginç benzin bidonu şeklindeki kumbara da çocuklara para biriktirme alışkanlığına destek olacak türden ilginç bir ürün.

uygun hediyeler

 Adamlardan Kumbara

Çocuklara para biriktirme alışkanlığı kazandırmak için kumbara hediye etmek iyi bir fikir değil mi sizce de? Çocuklara doğum günü hediyesi olarak önerebileceğim bir hediye… Dünyanın en iyi tasarımcıları bildiğimiz kumbarayı öyle estetik hale getirmişler ki, evinizin baş köşesine dahi koyabilirsiniz. Bu şık kumbara çift sizi cebinizde ağırlık yapan bozukluklarınızdan kurtarıyor, üstelik sizi şıklığıyla da para biriktirmeye teşvik ederek. Bir yandan paranız birikirken diğer yandan bay ve bayan kumbara olarak evinize yerleşecek olan bu çift, evdeki bozukluklar kimin kavgasına son vermenize yardımcı olacak.

ev hediyeleri

Özel Tasarımlı Kumbaralar

Çocuklara para biriktirme alışkanlığı, daha doğrusu tutumlu ve gerçekten ihtiyacı olan ürünleri satın alma alışkanlığı kazandırmak oldukça zor bir iştir. Çünkü çocuklar, gerçek ihtiyaçlarını belirleme konusunda, neyin gerekli ve öncelikli olduğu konusunda, henüz bilgi sahibi değillerdir. bu söylediklerim elbetteki belli bir olgunluğa erişmemiş çocuklar için, mesela 5-9 yaş arası çocuklar. Tutumlu davranma veya para biriktirme konusu elbette sadece çocukların üzerine mal edilecek bir şey de değil, ebeveynlerin de bu konuda dikkat etmeleri gerekir. Tasarruflu davranma, para biriktirme alışkanlığı biraz da teşvik etmeyle alakalı bir durumdur. Mesela bunu bir kumbara ile gerçekleştirmek mümkün. Çünkü siz, evin veya ofisin bir yerinde para atılmayı bekleyen bir kumbara olduğunu bilirseniz, cebinizdeki bozukluklarla, gerekli gereksiz harcama yapmazsınız. Atalarımız ne güzel demiş, ” Damlaya damlaya göl olur.”


İlginç HediyelerÇocuklara para biriktirmeyi, tutumlu olmayı sevdirmek veya öğretmek için, belki de farklı bir dil, farklı bir yöntem bulmak gerekiyordur. Mesela işe ilk önce içine para atabilecekleri sevimli bir kumbara hediye etmekle başlanabilir. Siz de benim gibi düşünüyorsanız, özel günlerde çocuklara kumbara hediye etmek oldukça isabetli bir hediye olacaktır. Mesela çizgi filmlerde görmeye alıştığınız sevimli bomba bu hediyelerden biri olabilir. Para yiyen köpek kumbara, Şirinler kumbara hediye edebileceğiniz güzel kumbara modellerinden Klasik tasarımlı kumbaralar yerine çocuklara şirin ve sempatik gelen modellerin seçilmesinde yarar var!

CEVAP VER