Sevgiliye Yapılabilecek Sürprizler

sevgiliye sürpriz

Eğer aşıksanız ya da çok seviyorsanız; içinizdeki o özel hissi, şık ve romantik sürpriz eşliğinde sevdiğiniz insana göstermek kadar güzel bir şey olamaz! Sevgilinize yapacağınız sürpriz, bir de kaliteli ve orijinal bir sürpriz ise, işte o zaman uzun yıllar sevgilinizin aklında canlı kalacak unutulmaz bir hatıraya dönüşecektir! Sürprizlerin de belli başlı amaçları vardır; Mesela ilk defa “Seni Seviyorum” tarzında (ilan-ı aşk) yani coşkulu bir duygu patlamasının ifşası olabileceği gibi, bazen de bir yıl dönümü, sevgilinizin doğum günü ya da sevgililer günü kutlaması amacıyla da yapılabilir. Sizden taraf sevgilinize ya da sevgilinizden taraf size hiç fark etmez; Sevgililer arasında küçük veya büyük çaplı yapılan sürprizler, aşkınıza heyecan ve çekicilik katacaktır.  Sevgilinize yapabileceğiniz bazı sürprizler vardır ki, büyük masraflar, büyük prodüksiyonlar gerektirir. Örneğin lüks bir restoranda rezervasyon yapmak ya da gösterişli bit tekne kiralamak; pahalı bir mekanda organizasyon yapmak veya mum ışıklarıyla donatılmış sessiz bir kumsal ayarlamak gibi. Keşke hepimizin maddi olanakları geniş olsa ve sevgilimize sürprizlerin en güzelini yapabilsek. Çünkü O, en pahalı ve en güzel sürprizlere fazlasıyla layık! Ancak, sevgilimize pahalı sürprizler yapamıyorsak, elbette ki bundan vazgeçecek değiliz. Fazla bir masraf gerektirmeyen ufak sürprizlerle de sevgilimize büyük mutluluklar yaşatabiliriz pekala! Çünkü önemli olan sevdiğimize değer verdiğimizi, Onu sevdiğimizi romantik bir sürpriz yaparak gösterebilmek! Sürprizler sevdiğimiz insanı düşündüğümüzü ifade eder, yaşadığımız ilişkimize renk katar; duygularımıza tercüman olur!

 

Belki de en önemli olan şet, bir yerden başlamak ve sevgilinize ne gibi orijinal sürprizler yapabileceğinizi araştırmaktır. Tüm ayrıntıları iyi planlanmış kaliteli sürprizler, her zaman etkileyicidir. Çiftler açısından romantik sürprizler, aşk hayatının istikrarlı bir şekilde devam etmesi için kesinlikle yadsınamaz bir öneme sahiptir. Sürprizler, aşka heyecan katan en değerli aktivitelerden biridir. Ne var ki söz konusu “Sürpriz yapmak” olduğunda, genellikle ilk adım erkeklerden beklenir. O halde hazır yeri gelmişken erkeklerin bu konudaki serzenişlerini de dile getirmek boynumuzun borcu olsun: Hadi Bayanlar! Nasıl ki size yapıldığında kendinizi Dünya’nın en mutlu insanı hissediyorsanız; hayatınızdaki erkeğin de buna fazlasıyla hakkı var! Eğer erkeğe hangi sürprizler yapılabilir diye düşünüyorsanız, işte bu yazımızda sizin için harika sürpriz fikirleri var! Yeter ki bu konuda cesaretsiz kalmayıp; elinizi taşın altına koyun ve biraz gayretkar olmayı deneyin:) Şayet yıldönümü, doğum günü sürprizi veya sevgililer günü sürprizi olarak kız/erkek arkadaşınıza/eşinize ne gibi romantik sürprizler yapabileceğinizi araştırıyorsanız, bu yazımızda sizi bekleyen sürpriz önerilerine göz atmanızda yarar var! İşte sizin için derlediğimiz, sevgiliye yapılabilecek en romantik 40 sürpriz önerisi.

Sevgiliye Özel Romantik Sürpriz Önerileri


romantik sürprizler

1-Mum Işıklarıyla Sürpriz

Mum ışıklarının ortamda yaratacağı ambiyans muhteşem olacaktır. Sevgilinizle evinizde yıl dönümü veya sevgililer günü için romantik bir kutlama yapmayı planlıyorsanız, giriş kapısından başlayarak yatak odanıza kadar yerde düzenli şekilde konumlandırılmış “Mum Yolu” mum ışıklarıyla etkileyici bir sürpriz yapabilirsiniz. Mum ışıklarından seni seviyorum yazısı da yazabilirsiniz.


sevgiliye sürpriz

2-Sevgiliye Foto Kolaj sürprizi

Sevgilinize fotoğraflarınızla da muhteşem bir sürpriz yapabilirsiniz. Cep telefonunuzda, bilgisayarınızda ya da fotoğraf albümünüzde sakladığınız fotoğraflarınızın birer kopyasıyla adeta bir çizgi roman hazırlıyormuşsunuz gibi çerçeve içerisinde foto kolaj yapabilirsiniz. Kalbinizde hatırası olan, en beğendiğiniz anılarınızla küçük bir albüm ya da foto kolajla anlamlı bir sürpriz olabilir.

sevgililer günü sürprizi

3-Karakalem Resim Sürprizi

Herhangi bir konudaki yeteneğinizle de sevgilinize sürpriz yapabilirsiniz. Mesela Ona bir gemi maketi yapabilirsiniz. el emeğinizle hazırlayacağınız bir eldiven, şal ya da atkı da olabilir, Ya da, resim çizmek gibi bir yeteneğiniz varsa sevgilinizin en beğendiğiniz fotoğrafını, karakalem, pastel boya veya yağlı boya ile çizebilirsiniz. Aşkınızın resmini bir de şık bir resim çerçevesi ile sunduğunuzda muhteşem olacaktır. Kesinlikle sevgililer günü için olabilecek en şahane hediyelerden biridir. Karakalem resim siparişi vermek istiyorsanız, BU ADRESE bakabilirsiniz.

sevgiliye sürpriz

4-Mum Işığında Romantik Bir Yemek

Belki  çok klasik gelecek, belki de “Iıııyyyy!!! Yine mi akşam yemeği! Tamam artık yeter…” diyeceksiniz. Ancak hala bayanlara yapılabilecek en güzel sürpriz, romantik bir akşam yemeğidir. Dahası kadınların büyük bir bölümü utangaç varlıklardır. Dolayısıyla baş başa yenilecek romantik bir akşam yemeği utangaç ruhlu sevgilinizi mutlu edecek en güzel sürprizlerden biri olacaktır.  İster bir restoranda, isterseniz mum ışığı, dinlendirici bir müzik, kaliteli şaraplarla donatılmış evinizde kendi ellerinizle hazırlayacağınız bir sofrada! Bu sürprizin başarısı tamamen sizin ustalığınıza ve maharetinize kalmış durumda! Hadi kendinize güvenin ve şimdiden kolları sıvayın! Kesinlikle güzel bir gece geçireceğiniz garanti:)

CEVAP VER