Bayana Kişiye Özel Hediye Ayna

kişiye özel makyaj aynaları

Kız arkadaşınıza, sevgilinize, annenize, eşinize birbirinden değişik, ilginç ve etkileyici hediyelik ayna modelleri öneriyoruz. Bayanların sıklıkla kullandıkları bir eşya vardır ki, ona bakmadan veya onsuz asla dışarı çıkmazlar! Her bayan, gün içerisinde en az 8-10 kez mutlaka ayna karşısına geçer ve kendisinin nasıl göründüğüne mutlaka bakar! Ayna, bayanların en vazgeçemedikleri eşyadır desek, sanırım hiç abartmış olmayız. Çünkü bayanlar, kendilerine çok önem verirler ve kendilerine gösterdikleri bu önemin, erkekler tarafından takdir görülmesini isterler. Kadınlar için güzel görünme çabası, sadece estetik olmak, seksi olmak, çekici olmak ile açıklanamaz,  güzel ve bakımlı olmak bir kadın için aynı zamanda öz güven demektir, başarılı olmak için en güçlü motivasyon demektir. Güzel görünmek için elbetteki en büyük yardımcı eşya; Aynalardır! Bayanların bu hassasiyetleri, kız arkadaşına ya da bayan sevgilisine, eşine veya annesine hediye arayışında olan erkekler için bulunmaz bir fırsat verir.  Evet bugün sizlere, bayan sevgilinize, annenize veya eşinize, belkide bayan öğretmeninize alabileceğiniz birbirinden ilginç, kişisel kullanıma uygun makyaj aynası, duvar aynası, cep aynası modelleri tanıtacağım. Tavsiye edeceğim ürünleri, bayanlara Doğum günlerinde, Sevgililer gününde, Anneler Gününde veya Öğretmenler Gününde hediye olarak düşünebilirsiniz. Bir de hediye edeceğiniz ayna, bayanların ismine düzenlenmiş ise, o zaman hediyenizin anlamı ve değeri daha çok artar, bizden söylemesi! Mümkünse, bayanlara ayna alacaksanız, kişiye özel ayna almanızı öneririz. Şimdi gelelim bayan Ayna modellerine! Keyifli bir zaman geçirmeniz dileği ile!

Bayanlar için İlginç ve Kişiye Özel Hediye Aynalar


Kişiye Özel Oval Metal Makyaj Aynası

Bayanlara Özel Fotoğraflı Makyaj Aynası

Hem fiyatı hem de kişiye özel olması sebebi ile bayan sevgilinize veya annenize alabileceğiniz şık bir hediye tavsiyem olacak! Kişiye Özel olan ve oldukça şık kırmızı makyaj aynası üzerine ister sizin ister sevdiğiniz kişinin ismini yazdırabilirsiniz. İsme özel hazırlanmış bu ayna ile kendinize baktığınızda ne kadar özel biri olduğunuzu bu hediye size hissettirecek! Bayanların gün boyunca en fazla zaman geçirdikleri yer neresidir diye sorsak? Elbette cevabı çok basit! Kendilerini görüp izledikleri bir ayna karşısıdır. Bayanlar ayna karşısında oldukça fazla zaman geçirirler. Bu da siz erkeklere, hediye almak için güzel bir fikir verebilir. Bir de bu ayna, isme özel bir aynaysa ve rahatlıkla çantada taşınabilir bir aynaysa o zaman sevgilinize hangi hediyeyi alacağınız sorusunu cevabı kendiliğinden ortaya çıkıyor!

bayana hediye makyaj aynası

Bayanlara Hediye Makyaj Aynası

Şık ve isme özel bir cep aynası! Şayet bir bayan hediye almak istiyorsanız tek taş bir yüzükten sonra Onu en fazla mutlu edecek olan hediye, Kişiye Özel tasarlanmış olan bu Kırmızı Makyaj Aynası olacaktır. Kişiye Özel Kırmızı Makyaj Aynası 8 cm çapındadır ve sert plastik malzemeden üretilmiştir. Bu ürünü Anneler günü için, öğretmenler gününde bayan öğretmeninize hediye edebilirsiniz. Bildiğiniz gibi hanımların asla yanlarından ayırmayacakları eşyaları, telefon, deodorant, makyaj malzemesi, anahtarlar, cüzdan ve Aynadır. Bu ayna bir de kişiye özel bir ayna ise ve bu aynayı o bayan için çok değerli olan siz hediye etmişseniz, çantasındaki en değerli eşya işte bu kişiye özel makyaj aynası olacaktır.

hediye makyaj aynası

Kişiye Özel Fotoğraflı Kalp Makyaj Aynası

Hediyemiz hakkında bilgi vermeden önce sizce en değerli ve en anlamlı hediye hangi hediyedir? Siz kendi cevabınızı düşüne durun, bize göre hangi hediye olursa olsun, en özel hediye sizin tarafınızdan hazırlanmış veya hediye alacağınız kişi adına düzenlenmiş hediyelerdir yani kişiye özel hediyeler! İsme özel hediye, hediyeler içerisinde en anlamlı ve en özel hediyelerdir. Sizce de öyle değil mi? Hangi hediye, kişinin adına düzenlenmiş bir hediyeden daha değerli olabilir ki? Kız arkadaşınıza özel bir doğum günü hediyesi arayanlar, Annesine Anneler günü için ucuz fiyatlı ama çok anlamlı bir hediye arayanların ilgisini çekebilecek çok şık görünümlü ve üzerinde, değer verdiğiniz bayanın isminin yazılı olduğu bu ayna kesinlikle bir kadına alınabilecek en ideal hediyelerden biridir.

İsme Özel Metal Yuvarlak Makyaj Aynası

Kişiye Özel İsim Yazılı Makyaj Aynası

Tavsiye edeceğimiz şimdiki ürün sadece sıradan bir ayna olmayıp, aynı zamanda Kişiye özel bir ayna ve yine kişiye özel bir kalemden oluşuyor. Sevdiğiniz kişilere vereceğiniz hediyenin değerli bir hediye olması için siz ne yapabilirsiniz?Çiçek desenleri ile oldukça zarif bir görünüme sahip olan metal makyaj aynası, üzerine isim yazılmasıyla birlikte şık bir aksesuara dönüşüyor. Hayatınızdaki özel kadına, çantasında her zaman taşıyabileceği ve her kullandığında da sizi hatıorlatacak isim yazılı makyaj aynası armağan edebilirsiniz.

Güzeller Güzeli Sevgilime Hediye Sepeti

Güzeller Güzeli Sevgilime Hediye Sepeti

Güzeller güzeli sevgilinize alabileceğiniz en şık ve en güzel hediye sepetlerinden biri işte karşınızda. içerisinde makyaj aynası da yer alan bu sepetle, sevgilinize inanılmaz etkileyici bir hediye verebilirsiniz. Kişiye Özel kupa, kolye, çikolata ve aynaden oluşan bu hediye sepeti, sevgilinizin kendisini özel hissetmesini sağlayacaktır. Bir de aşağıdan yer alan makyaj aynası ve kartivitlik setini de tercih edebilirsiniz. Kırmızı, beyaz ve siyah renkleri bulunan Kişiye Özel Kartvizitlik ve Ayna Seti üçlü olarak alınabileceği gibi, isterseniz sadece kartvizit ve aynalı ikili setlerini de tercih edebilirsiniz. Kırmızı ve Beyaz rengi ile ve tabi ki aynası ile tam bayanlara göre bir ürün olan Kişiye Özel Kartvizitlik ve Ayna Seti akademisyen, avukat, muhasebeci, dişçi, veya doktor gibi iş kadınlarının çantasına çok yakışacak.

Laptop Şeklinde Ayna

Laptop Ayna

Bildiğiniz gibi kadınlar eşyalarının takım olmasına çok dikkat ederler, bir kıyafet giyinmek için gar dolapları tepeden tırnağa değişir. Kıyafete uygun çanta, ayakkabı, aksesuar ve hatta cep telefonu! Kıyafet ile uyumlu cep telefonu kılıfı seçmeye ve kullanmaya çalışırlar. Yani bayanlar teknolojiyi bile, giyim kuşamlarına uygun olsun isterler. Şimdi bahsedeceğim ürün belki teknolojik bir ürün olmayabilir ama, kesinlikle Apple marka Laptop meraklısı bayanları sevindirecek bir ürün. Bu ürün bir makyaj aynası, ama diğer cep makyaj aynalardan çok farklı. Çünkü tamamen orijinal bir Apple Laptop şeklinde tasarlanmış. Kadınlara doğum günleri için, uygun fiyatlı, ilginç bir hediye bakıyorsanız, tavsiye edilir…

Özel Tasarım Aynalar

Özel Tasarım Aynalar

Bir bayanın çantasında olmazsa olmaz eşya nedir? Kesinlikle Hanımların çantalarının vazgeçilmezi aynalardır. Bayanları mest edecek aynaların en güzelleri ise Özel tasarımlı bu seri içerisinde. Birbirinden şık ve özel tasarlanmış Aynalar arasından seçim yapıp, kız arkadaşınıza hediyede siz de zorlanabilirsiniz. Dünyaca ünlü tasarım markasının bu zarif ve şık ürünleri tüm görenleri kendine hayran bırakıyor. Son derece kaliteli malzemeden üretilmiş Özel tasarım aynaların üzerinde birbirinden şık ve sevimli figürlerin baskıları yer alıyor. Hafif metalden üretilen Özel Tasarım Aynaların çapı 7 cm, yani tam avuca oturacak boyutta. Bu ürün iddia ediyoruz ki, tüm bayanların çok seveceği bir hediye. Size düşense ister kendiniz için ister hediye olarak alabileceğiniz Özel Tasarım Aynaların hangi modelini seçeceğinize karar vermek.

sevgiliye en güzel hediye bayan için

Kişiye Özel Dekoratif Kalpli Ayna

Tarkan’ın son dönemde popüler olan bir şarkısı “Adını kalbime yazdım.” Evet şimdi bu sözü siz gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Gerçekten de sevgilinizin adını kalbinize yazdırabilirsiniz. Elbette sevgiliniz de sizin adınızı kalbine yazdıracak. Görmüş olduğunuz kalp şeklindeki dekoratif ayna sizin ve sevgilinizin adını üzerinde taşıyacak. Sevginiz ve aşkınız devam ettiği sürece, o ayna evinizin en güzel eşyası olacak. Sevgililer günü için özel ve çok güzel bir hediye bakıyorsanız, bence inanılmaz etkileyici ve romantik bir sevgililer günü hediyesi olabilir.

En güzel sevgililer günü hediyesi

Dekoratif Kelebek Ayna

Sevgililer günü için, güzel hediye tavsiyelerimden bir diğeri de, hazır aynalardan bahsediyoruz, görmüş olduğunuz harika dekoratif kelebeklerden oluşan duvar aynası. Tabiatın en güzel canlıları olan kelebekler, şimdi şık ve dekoratif görüntüsü ve modern tasarımı ile evinizin en güzel eşyaları olacak aynalara dönüştü. Sevgiliniz için güzel bir sevgililer günü olmaya aday. Sevgililer gününde, ben sevgilime kalem, cüzdan ve diğer klasik hediyeler dışında dekoratif bir hediye bakıyorum diyorsanız, bence, dekoratif kelebekler aynası iyi bir sevgililer günü hediyesi olabilir.

Televizyon Ayna

Televizyon Ayna

Televizyon kimilerine göre önceki yüzyılın en büyük icadı. İnsanları sosyalleştiren! kültürleri yerle yeksan eden, yeni alışkanlıklar aşılayan büyülü bir dünya! Bu arada televizyona çıkmak, bir star gibi görünmek ise bazı insanların en büyük hayali. Belki bir star olamayacağız ama kendimizi bir star gibi görebiliriz! Nasıl mı? Televizyon şeklinde bu şık ve lık olduğu kadar ilginç TV ayna ile… Her sabah elinizi yüzünüzü yıkarken Tv şeklindeki aynaya bakıp, saçınızı yaparken, kendinizi bir star gibi hissedeceksiniz. Sabah evden nasıl bir psikoloji ile çıkarsanız, gününüz de öyle devam edeceği için, TV Ayna sabahları size iyi bir arkadaş olabilir. Bu ürünü bayanlara ev hediyesi, doğum günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz. Hatta bence iyi de bir ofis hediyesi olabilir.

sevgililer günü için en iyi hediye

iPhone Cep Telefonu Şeklinde Cep Aynası

Kadınların, anahtarlıklarına, cep telefonlarına dikkat ettiyseniz, genellikle taşıdıkları bütün objeleri kişiselleştirmek istediklerini fark edersiniz. Nasıl mı? Mesela Cep telefonunun arkasına bir nazar boncuğu stickeri yapıştırırlar, Araba anahtarlarına sevimli bir ayıcık iliştirirler, bayan çantalarına incik boncuk serpiştirirler. Aynı durum bayanlerde araba konusunda geçerlidir. Bayanler de arabalarına, özeleştirme çabasındadırlar. Yani bayanler fabrika çıkışlı orijinal bir otomobili kendi zevklerine göre dönüştürme çabasındadırlar. Neyse demek ki, kadın ve bayan sahip oldukları ürünlerin özel olmasını istemekteler. Ne kadar uzattım yaw! Gördüğünüz bu ürün iPhone Cep Telefonu şeklinde bir cep aynası. Bayanlar bu aynayı çok beğeneceklerdir. Sevgililer Günü hediyesi olarak, için uygun fiyatlı, ilginç bir hediye bakıyorsanız tavsiye ederim.

bayan sevgili için en iyi sevgililer günü hediyesi

İlginç Makyaj Aynaları & iPad Mini Ayna

iPhone ve iPad çılgınlığı dünyada tüm hızı ile devam ededursun, bu teknoloji harikası ürünlere sahip olmak için insanlar bi dünya para harcıyorlar. Şimdi bahsedeceğim ürün orijinal bir iPad olmayabilir belki ama, siz bile bu özel aynanın ön yüzüne bakmadığınız sürece, bunun iPad görünüşlü şık bir ayna olduğunu fark edemeyeceksiniz. Kadınlar bazen, toplum içerisinde mesela özel bir yemekte makyajlarının nasıl göründüğü konusunda, sürekli bir telaş yaşarlar ve belli periyotlarla kimsenin fark edemeyeceği alanlarda, cep aynaları ile makyajlarının ve saçlarının nasıl göründüğünü kontrol etmeye çalışmaktadırlar. Halbuki bir iPad ayna almış olsalar, onlar saçlarını ve makyajlarını kontrol ederken, başkaları onların sürekli iş yapan ve özel yemeklerde bile işlerini ihmal etmeyen bayanlar olarak görürler. Kadınlara doğum günü ve ya Sevgililer gününde alınabilecek en iyi hediyelerden…

sevgiliye sevgililer günü hediyesi

Makyaj Aynası Modelleri & Dikiz Makyaj Aynası

Gülü Seven Dikenine Katlanır Neden iyi bir şeyler elde etmek için, kötü şeylere katlanmak zorunda kalır ki insan? Yani hem bir gülümüz olsa, hem de bu gül, dikensiz olsa olmaz mı? Mutlu olmak için veya yapmak istediklerimizi yapabilmek için ,neden kendimizden bir şeyler feda etmemiz gerekiyor? Toplumumuzda bize kabul ettirilmeye çalışılan bir felsefedir bu! Size tavsiyem bir gül dikenli ise, o gülden uzak durun! Elbet vardır bir yerlerde size uygun dikensiz bir gül! Neden girdiysem böyle bir konuya. Sevgililer günü için sevgilisine ilginç bir hediye arayanlara önerebileceğim bir hediye de dikiz aynası şeklinde bu makyaj aynası. Bildiğiniz gibi makyaj aynası bayanların en fazla kullandıkları objelerden biri, hediye olarak aklınızda bulunsun!

Hayaletli Ayna

İlginç Ayna Modelleri & Hayaletli Ayna

Şimdi size bir hediye önereceğim ancak bu hediye hakkında yazılanları okuduktan sonra bir kez daha düşünmenizi rica ediyorum. Hayaletler ile aranız nasıl, ya da hayaletlere inanır mısınız bilmiyorum ama şimdi bayan sevgiliniz için tavsiye edeceğim bu ilginç hediye, biraz korkutucu ve ürkütücü bir hediye. Aslında esprili denebilecek komik bir hediye desek daha doğru. Hayaletli Ayna ile arkadaşlarınızı korkutmaya hazır mısınız? İlk bakışta sıradan bir ayna görünümüne sahip Hayaletli Aynanın yakınına gidildiğinde işler bambaşka bir hale geliyor. Hayaletli Ayna ilk görüşte iki yanında iskelet figürleri olan bronz bir ayna görünümünde. Dilediğiniz odaya asabileceğiniz Hayaletli Aynanız duvarda öylece duracak, elbette bir kurban bu aynaya bakmak için yaklaşacak ve film ondan sonra kopacak! Sonrasında korku, heyecan, panik, eğlence ve kahkaha sizleri bekliyor olacak. Çünkü Hayaletli Aynaya yaklaşan arkadaşınız aynada korkunç bir hayaletle karşılaşacak. Ses ve görüntüyü algılayan sensorları sayesinde Hayaletli Ayna normal ayna görüntüsünden çıkacak ve aynanın yüzeyinde bir hayalet belirecek. Dehşet verici bir görüntü! Aynadan size bakan bir hayalet silueti! Şüphesiz herkesin dizlerini titretecek derecede korkunç bir görüntü. Üstelik bu hayaletin görüntüsüne korkunç sesler de eşlik edecek. Arkadaşınız Hayaletli Aynadaki hayaletin gerçek olmadığını ise muhtemelen sizin kahkahalarınızdan anlayacaktır. Umarız arkadaşınız şakadan anlıyordur ve birlikte gülmeye devam edersiniz. Yoksa yandınız!

sevgililer günü hediyesi

İlginç Ayna Modelleri & Tünel Ayna

Dünyaca ünlü pop starlar veya tiyatro sanatçıları, gösteri ve oyunlarından önce kendilerine ayrılmış bir odada, etrafında yüzlerce ışıl şıl aynanın karşısında makyajlarını yaparlar ya hani! Ben işte o aynaya bitiyorum. Sanatçının kendisini özel hissetmesi için sanırım, öyle bol ışıklı bir ayna tasarlanmış… Gerçi daha sağlıklı makyaj yapmaları ve kendilerini daha iyi görmeleri için olduğu kesindir de. Neyse şimdiki ürün, içerisinde bol ışık yansımasının olduğu özel bir çerçeve ayna! Siz de sevgilinizin kendisini özel hissetmesi için özel bir ayna arıyorsanız, buyurun! Sevgili için çok özel bir hediye olacağı kesin.

Bayana HediyeKaykay AynaKişiye Özel Hediyeler
Kişiye Özel Oval Makyaj Aynasıbayanlara hediyeKişiye Özel Kartvizitlik ve Ayna Seti
bayana ne hediye alınabilir

CEVAP VER