Farklı ve Hesaplı Hediyeler

ucuz hediye fikirleri
Genelde hediye almaya karar veren kişi, İnternetten o hediye sitesi bu hediye sitesi gezer veya mağaza mağaza dolaşarak sevgilisine eşine veya dostuna farklı hediyeler araştırır ama hep şunu yaşar; Ya beğendiği hediye bütçesini aşan pahalı bir hediyedir, ya da hesaplı hediyelik eşya ile karşılaşır ama bu hediyeleri de O kişi beğenmez! Bunun bir ortası yok mudur Allah Aşkına? Yani hem beğendiğimiz ve farklı bulduğumuz bir hediye, hem de aynı zamanda ucuz olan bir hediye yok mudur yani? Sizin de başınıza gelmiştir mutlaka, sevgilinize yıl dönümü için veya doğum günü hediyesi bakıyorsunuz ve tam da beğendiğiniz hediyeye ulaştınız fiyat etiketini çevirip baktığınızda “Aman Allah’ım! böyle bir fiyat yok yani ” deyip sırtınızı dönüp mağazayı terk ettiniz. Bu ve buna benzer sahneyi ben çok yaşadım. Neyse şimdi gelelim konumuza. Bugün sizlere ucuz fiyatlı, hesaplı, sevgilinize, eşinize, arkadaşınıza ve anne, babanıza alabileceğiniz türden farklı hediye tavsiyelerinde bulunacağım. Hediye fiyatlarını mümkün mertebe makul bir aralıkta tutmaya çalıştım. Neler mi var? farklı, değişik,  sıra dışı bir sürü hediye hepsi bir arada!

Hesaplı ve Ucuz Hediyeler


ucuz hediye fikirleri

Objektif Kupa ve Kalemlik

Çalışma masamızda bazen o kadar çok ıvır zıvır oluyor ki, mesela cetvel, makas, maket bıçağı, fosforlu kalem, tükenmez kalem, kurşun kalem daha neler neler… Bunların hepsini bir arada tutmak için kalemlik kullanmak neredeyse kaçınılmaz oluyor. Bir de en lazım olan anlarda, mesela yaptığınız işi için makas lazım, ama makas ortada yok! Nereye koymuştunuz acaba? Ee! o an tamda işinize konsantre olmuşsunuz ne olacak şimdi? Hadi bakalım, kalk da makas bul şimdi! Bütün buna benzer sorunları çözmek için yumruğunuzu masaya vurmanın zamanı geldi! Hem de bu heykel el kalemlik ile. Lafı fazla uzatmadan, dağınık bir çalışma masası olan erkek sevgilinize Doğum günü için Farklı bir hediye arıyorsanız, size bu şık kalemliği tavsiye edebilirim.

LED’li Okuma Gözlüğü

Başınıza gelmiş midir acaba, özellikle aynı odada uyumak zorunda olan öğrenciler ve karı kocalar için belli bir saatten sonra kitap okumak, uyuyan kişi yada kişilere rahatsızlık veren bir durum olduğu için, en sevdiğiniz kitabı okuyamadan uyumak zorunda kalırsınız. Bu oldukça sinir bozucu bir durumdur. Tam da okuduğunuz kitabın en heyecanlı yerinde, eşinizin “Sen hala uyumadın mı?” ya da “artık kapatsan şu ışığı, uyuyamıyorum” şeklinde sitemkar ve biraz da sinirli sözlerini duyarsınız. Şimdi size güzel bir üründen bahsedeceğim. Hem güzel, hem de çok faydalı. Artık karanlıkta köşe bucak kitap okumak zorunda kalmayacaksınız! Bahsedeceğim ürün, led ışıkları ve kitap okuyan gözlerinize çok iyi bakacak! Led ışıkları sayesinde, kitaptaki en küçük detayları bile rahatlıkla yatağınızda okuyabileceksiniz.

Gizli Saat Kasa

İçerisine özel eşyalarınızı koyabileceğiniz duvar saati kasa, ucuz fiyatı ile dikkat çeken ürünlerden biri. İki kişinin bildiği şey sır değildir derler. Bunu ne için söyledim, hemen izah edeyim; Kendimize ait özel bir takım şeyler vardır, mesela günlük gibi, hala yazan var mıdır ama mektuplarımız gibi, özel şahsi eşyalarımız gibi, maddi ve manevi değeri olan eşyalarımız gibi, gerisini siz tamamlayın artık. Bütün bu bizim için özel ve önemli sayılan eşyaların evimizde veya ofisimizde ulu orta kalması kimi rahatsız etmez ki. İşte bu gibi özel ve önemli eşyaların, iyi şekilde muhafaza edilmesi ve korunması gerekmektedir. Şimdi bahsedeceğim ürün işte tam da bunun için var! Bu bir metal kasa ve sizin belirleyeceğiniz bir şifre ile kapısı açılıp kapanır! Nasıl?Küçük bir kasa olması sebebi ile, evinizde rahatlıkla saklayabilirsiniz. Diyelim ki bu kasa bir şekilde bulundu! İçiniz rahat olsun çünkü şifreleri sizde.

Kişiye Özel Telefon Kapağı

iPhone telefon sahipleri telefonlarına karşı oldukça hassastırlar. Hassas olmaları da gerekir aslında. Bir dünya para ödenerek alınmış telefonlar. Bırakın ödediğiniz parayı içerisinde çoğu zaman en güzel fotoğraflarınız ve sizin için çok değerli telefon numaraları veya bilgileri taşırlar. Dolayısı ile bu küçük aletlerin orijinalliğinin bozulmadan korunması gerekiyor. Piyasadaki kılıflar çoğu zaman o göstermekten keyif duyulan elma amblemini kapattığı için bazılarınca tercih edilmezler. Doğru ya iPhone telefonun varsa, hava atmak biraz da senin hakkın. Şimdi bahsedeceğim ürün, iPhone 4 ve iPhone 4S koruma kılıfı! Ancak diğer koruma kılıflarından farklı olarak sadece telefonunuzun darbe alacak kısımlarını kapatıyor ve oldukça dayanıklı ultra ince sert bir ürün. Telefonunuzu bu kılıfa rahatlıkla emanet edebilirsiniz. Hem ısırılmış elma amblemine de kapatmıyor.


Fotoğraf Makinesi Görünümlü Alarm Saat

Fotoğraf Makinesi alarm saat

Piyasada satılan fotoğraf makineleri genelde kabı ile birlikte satılmazlar, ayriyeten fotoğraf makinenizi korumak için kılıf almak zorunda kalırsınız. Fotoğraf makinenizi hem koruyacak hem de şık ve orjinal görüntüye sahip kılıf düşünür müsünüz? Şimdi bahsedeceğim ürünü Farklı kılan özelliği, bu bir fotoğraf makinesi kılıfı ama, şu an pek kullanılmayan müzik kasetleri şeklinde veya fotoğraf makinesi şeklinde orijinal kılıflar. Fotoğraf makinenizi her türlü toz ve kirlenmelere karşı çok iyi şekilde muhafaza edebilecek bir ürün. Sevgililer günü veya doğum günü için Farklı ve farklı hediye arayanlar için akılda tutulması gereken bir ürün diyebilirim. Bu ürün aşağıda yer almaktadır.


erkeğe alınabilecek ucuz hediyeler

Erkekler İçin Kişiye Özel Futbol Topu Duvar Saati

Şimdi önereceğim sevgililer günü hediyesi hakkında bilgi vermeden önce, ne kadar futbolla alakalı birisiniz sorusunu kendinize sormanızı isterim. Şayet cevabınız çok seviyorum ve arkadaşlarım da futbolu çok seviyor diyorsanız, işte karşınızda bir erkeği doğum gününde çok mutlu edecek kişiye özel futbol toğu duvar saati. Çünkü görmüş olduğunuz ahşap duvar saatine futbol sever sevdiklerinize övgü dolu sözlerinizi yazdırabilirsiniz. Kişiye Özel Futbol Topu duvar erkek arkadaşlarınızın ismine ve mesajınıza özel olarak hazırlanıyor. Ucuz ve etkileyici bir hediye düşünüyorsanız bu duvar saati 50 TL’nin altında bir hediyelik olduğunu de belirtmeliyim.


Kişiye Özel Yılın En İyisi Ödülü

Altın sarısı kupa üzerine “Yılın en Mutlu çifti” ödülü de, yine çok güzel ve ucuz fiyata sahip olabileceğiniz hediyelerden. Sevgilinizle birlikte isimlerinize özel hazırlanacak bu ödül, evinizin en güzel yerinde sergileneceğinden hiç şüphemiz yok. Romantik ve özel bir sevgililer günü hediyesi için, iyi hediye seçeneklerinden biri. Yeni evli çiftlere özel ve anlamlı bir hediye arayanlara tavsiyemiz yılın çifti ödülü. Yılın çifti ödülü altın kadar parlak ve dayanıklı bir malzemeden üretilmiştir. Ayrıca darbe ve çiziklere karşı dayanıklı yapısı ile eskimeyecek ve Ürün tamamen kişiye özeldir. Üzerindeki yazıların tamamına siz karar veriyorsunuz. Ödül üzerine yazılacak yazılar farklı bir baskı tekniği ile yazılır ve tamamen kalıcıdır.


ucuz doğum günü hediyesi

Ucuz Doğum Günü Çikolatası

Sevgilinize doğum günü için içerisinde 5 adet doğum günün kutlu olsun çikolatası ve kalpli kartlarda 20 adet doğum günü kutlama mesajının yer aldığı bu kutuyu hediye edebilirsiniz. Hem ucuz, hem de son derece romantik bir doğum günü hediyesi. Ayrıca aşağıuda ulaşabileceğiniz manikür pedikür seti de ilginizi çekebilir. Bayanların gündelik yaşamlarında ve kişisel bakımlarında kullandıkları özel eşyaları şimdi kişiye özel şık kutusunda ve set halinde karşınızda, içerisinde cımbız, tırnak çakısı, makas, pensi, tırnak eti itici, ve törpü bulunmakta. Özel krem rengi kutusundaki bu ürün, yine sevgililer günü için, yıl dönümü için veya doğum günü için, bence bir bayana alınabilecek en güzel hediyelerinden. Sevgili eşiniz kişisel bakım ürünlerini bu hediyeniz sayesinde, çantası içerisinde her daim yanında taşıyabilecek ve sizin karşınıza daha güzel ve daha bakımlı bir şekilde çıkacak.


Fotoğraflı Doğum Günü Kupa Bardak

Doğum Gününe Özel Balonlu ve Fotoğraflı Kupa Bardak

Şimdi önereceğim hediye için fiyat aralığı olarak 20-30 TL olarak belirledim. Yan tarafta resmini göreceğiniz, üzeri konfeti ve balonlarla süslenmiş mesajınıze ve arkadaşınızın fotoğrafına özel doğum günü kahve Gördüğünüz bu çay kahve kupası kişiye özel bir kupa! Üzerine, yaş gününü kutlayan sevdikleriniz için güzel sözler yazdırabilirsiniz. Ayrıca doğum günü bardağın üzeri rengarenk balonlar ve konfetilerle süslenmiş, bu anlamda da oldukça şık! Bayan sevdiklerinize, mesai arkadaşlarınıza alacağınız bu hediyenin güzel bir hediye olacağını düşünüyorum.

Kişiye Özel Bu Kalp Senin Duvar Saati

İsme Özel Seni Seviyorum Duvar Saati

Sevgilinize onu ne kadar sevdiğinizi hep Türkçe ifadelerle “Seni Seviyorum” diye belirttiniz. 14 Şubat sevgililer günü için bir değişiklik yapıp, çok iyi bir sevgililer günü hediyesi olan sonsuzluk sembollü duvar saatine, ikinizin ismini yazdıralım mı ne dersiniz? Bence çok harika olur. Hem hangi lisanda söylenirse söylensin, Seni seviyorum sözü dünyanın en güzel iki kelimesini oluşturuyor. Çünkü sevgi kalp ile ilişkili bir şey ve bunun lisanla, ırkla hiçbir alakası yok. Sevgi gerçekten her şeyin üstünde ve çok kutsal bir şey! Sevgililer gününde iyi bir hediye arıyorsanız, bayan arkadaşınız için veya kız arkadaşınız için bence oldukça bir duvar saati ve aynı zamanda kişiye özel bir hediye almış olacaksınız.

925 Ayar Sonsuzluk Gümüş Kolye

925 Ayar Sonsuzluk Gümüş Kolye

Tasarımsal olarak sevgilinize aşkınızı en güzel şekilde gösterebileceğiniz Sonsuz aşkı simgeleyen sonsuzluk sembolünün üzerinde yer aldığı gümüş kolye Ona alabileceğiniz en iyi hediyelerden biri. 925 Ayar Gümüş Sonsuzluk Kolyesi, üzeri parlak zirkon taşlarla süslenmiş göz kamaştırıcı bir tasarım! Ucuz ve etkileyici bir kolye kız arkadaşınıza hediye etmek istiyorsanız 50 TL altında satışa sunulan sonsuzluk kolyeyi düşünebilirsiniz.

Aşkımıza Özel Sevgililer Günü Duvar Saati

Sevgililer Gününe Özel Duvar Saati

Sevgililer günü için alınabilecek en iyi hediyelerden bir diğeri de, sizin bayan sevgilinize, kendi mesajınızdan ve bayan arkadaşınız ile birlikte çektirmiş olduğunuz iki adet fotoğraftan oluşacak olan, şık bir duvar saati hediye etmek olacaktır. 14 Şubat Sevgililer günü hediyesi olarak bir bayan sevgiliye verilebilecek, en güzel hediyelerden biri. Sevgilinizin odasında veya iş yerinde, en güzel köşeyi kapacak olan bu duvar saati, sevgililer günü için en iyi hediyelerden biri. Sevgililere Özel Yuvarlak Duvar Saatinin içinde iki adet boş kalp çerçeve var. Sizin göndereceğiniz fotoğraflar işte bu çerçeveleri dolduracak, saatin alt kısmına da özel mesajınız süblimasyon baskı tekniği ile yazılacak. En güzel Sevgililer Günü hediyesi sizinki olsun istiyorsanız Sevgililere Özel Yuvarlak Duvar Saati harika bir alternatif.

makyaj aynası isim yazılı

İsim Yazılı Cep Makyaj Aynası

Kadınların, anahtarlıklarına, cep telefonlarına dikkat ettiyseniz, genellikle taşıdıkları bütün objeleri kişiselleştirmek istediklerini fark edersiniz. Nasıl mı? Mesela Cep telefonunun arkasına bir nazar boncuğu stickeri yapıştırırlar, Araba anahtarlarına sevimli bir ayıcık iliştirirler, bayan çantalarına incik boncuk serpiştirirler. Aynı durum bayanlerde araba konusunda geçerlidir. Bayanler de arabalarına, özeleştirme çabasındadırlar. Yani bayanler fabrika çıkışlı orijinal bir otomobili kendi zevklerine göre dönüştürme çabasındadırlar. Neyse demek ki, kadın ve bayan sahip oldukları ürünlerin özel olmasını istemekteler. Ne kadar uzattım yaw! Gördüğünüz bu ürün kişiye özel olarak hazırlanan bir cep makyaj aynası. Bayanlar bu aynayı çok beğeneceklerdir. Sevgililer Günü hediyesi olarak, için uygun fiyatlı, Farklı bir hediye bakıyorsanız tavsiye ederim.

Ucuz Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Anahtarlık

Bayan sevgilinize, sevgililer günü için yine çok özel bir hediye önerisinde bulunacağım. Sevgililer günü için bayan arkadaşınıza alınabilecek en romantik anahtarlık modellerinden biri işte karşınızda. Gördüğünüz bu harika anahtarlık, size ait bir fotoğrafla hazırlanıyor ve arka yüzüne dilediğiniz romantik mesajı yazdırabiliyorsunuz. Gülen yüzünüzün ve gülen gözlerinizin olduğu en güzel ve en mutlu anınızı yansıtan bir fotoğrafı anahtarlığınız üzerine bastırarak sevgililer gününde kız arkadaşınıza hediye edebilirsiniz. Üretici firma lazer teknolojisi ile fotoğrafınızı anahtarlık içerisine işliyor ve yıllar yılı fotoğrafınızda herhangi bir deformasyon olmayacağını size garanti ediyor. Sevgililer günü için en iyi bayan hediyelerinden biri…

Ucuz Yıldönümü Hediyesi

Yıldönümüne Özel Hediyelik Kişiye Özel Yastık

Yıldönümünüz için sevgilinize armağan edebileceğiniz en anlamlı hediye, şüphesiz ki ona karşı içten duymuş olduğunuz sevginizdir. Kız arkadaşınıza veya eşinize sevginizi, resimde görebileceğiniz yıldönümü yastık üzerine taşıyarak ölümsüzleştirebilirsiniz. Sevgilinizin sevgililer gününde alacağı bu hediye yılları yılı unutulmayacak bir hediye olacaktır. Tabi dilerseniz bu yastık üzerine kutlama mesajınız dışında özel mesajlarınızı da taşıyabilirsiniz. Ama sevgilinize en etkileyici mesajlarınızı bu ahşap posta kartına yazmayı ihmal etmeyin. Saten kumaş üzerine uygulama ile hazırlanan kişiye özel yastık romantik ve sonsuza kadar kalacak şekilde ifade etmek için harika bir yol. Yıldönümünüze özel yastığı sevdiğinize yollayın ve sevginizi ona sonsuza kadar hatırlatacak eşsiz hediyenizin onu nasıl mutlu ettiğini göreceksiniz.

Sevgili Cüzdanı

Fotoğraflı Sevgili Cüzdanı

Özellikle bayanlar için bu sözü söylüyorum, bütün bayanlar kendilerine duyulan sevgiyi, somut olarak karşılarındaki bayanlerde görmek ve hissetmek isterler. Yani bayanlar sevgide eylem arayan taraftır. Bayan ise, sevgi belli etme konusunda, istisnalar kaideyi bozmaz ama, pasif olan taraftır. Bayanler sürekli sürekli, aşk oyunları oynamayı pek sevmezler. Bilmiyorum yanılıyor muyum? Kısacası kadınlar, kendilerini onure eden, sevgisini belli eden, bu konuda samimi ve sıcak davranan bayanleri daha çok beğenirler. Neyse nasihat etmeyi bir tarafa bırakarak, Sevgilinize, 14 Şubat Sevgililer Gününde ne hediye almayı düşünüyorsunuz veya ne hediye alacaksınız bilmiyorum ama bu sevgililer Gününde sevgilinizi mutlaka gururlandırın! Onun harika bir insan olduğunu, çok iyi bir sevgili veya eş olduğunu hissettirin. Sevgililik Cüzdanı size bu konuda destek olacaktır. Ayrıca sevgilinize takdim edeceğiniz bu cüzdan ile, bu sevgililer günü onun için unutulmayacak bir sevgililer günü olacak, sizin hediyeniz ise unutulmayacak bir hediyeye dönüşecek.

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

Sevgilinize, onun sizin için ne kadar özel ve değerli olduğunu hissettirebileceğiniz harika bir takı seti, aşk incileri takı seti ile karşınızda! İstiridye içerisinde kolye, yüzük ve küpe bulunan bu harika takı seti sevgililer gününü en güzel hediyesi olacaktır. İstiridye o kadar enteresan bir canlı ki, salgıladığı enzimlerle, içerisinde bulunan deniz kumundan, o göz alıcı, muhteşem, parlak incileri yapabilecek kudrette bir canlıdır. Birbirinden güzel aşk incileri, sevgilinize kendisini çok özel hissetmesini sağlayacak ve sevgilinizi çok mutlu edecektir. Sevgililer gününe özel bir hediye bakıyorsanız, size aşk incilerini tavsiye ederim. Bu ürünü sevgilinizin doğum günü için de düşünebilirsiniz.

Yılın En İyi Sevgilisi Sertifikası

Ucuz Hediye Fikirleri & Aşk Tescili Belgesi

Sevgiliniz ile olan o büyük aşkı tescillemek ve tüm dünyaya ilan etmek artık mümkün! Uzun zamandır sevgiliniz ile birliktesiniz ve aşkınız bir çığ gibi büyüdü, şimdi artık bunu bir belgeye dökme zamanı geldi. Aşkınızın belgesi olacak aşk tescil belgesi ile ilişkiniz test edilip onaylanmış olacak. Allah aşkınıza, böyle bir tescil belgesi kimin duvarında veya masasında duruyor olsa, sizce herkesin gözü bu belgede olmaz mı? İlgi uyandırmak ise alası var, dikkat çekmek ise yine alası! Bundan daha iyi Farklı hediye mi olur? Diğer taraftan sevgiliniz böyle bir hediye karşısında inanın çok mutlu olacak ve kendini inanılmaz özel hissedecektir. Kişiye özel olarak hazırlanan aşk tescil belgesine istediğiniz sözleri yazabilirsiniz. Sevgililer günü için inanılmaz Romantik bir hediye olacağı düşüncesindeyim.

sevgililer için vosvos

Erkek Arkadaşa Hediye Vosvos

Sevgililer günü için erkek arkadaşınıza yüzlerce hediye seçeneği içerisinden, hala bir hediye seçemediyseniz, size özelleştirilebilir Sevgili Vosvos’larını Heykelci’ğini önerebilirim. Erkek arkadaşınıza sevgililer gününde duygularınızı kalıcı bir şekilde ifade etmenin en iyi yolu, üzerinde isimlerinizi taşıyacak olan pembe ve lacivert renklerdeki kişiye özel oyuncak Vosvos arabalar olacaktır. Muhtemelen sevgilinize 14 Şubat için için başka hediyeler bakacak ve o hediyelerden birini alacaksınız, ancak benim önerim bu hediyenin yanında, bir de onu mutlu edecek bu şirin otomobillerden vermeniz olacaktır.

Sıcak Kalpler

Ucuz Hediyeler & Sıcak Kalpler

Kış denince, biraz hali vakti yerinde olanlar için, Palandöken’de veya Uludağ’da kayak demek, eğlenmek demek! Ama bu durum herkes için bu şekilde olmuyor. Soğuk kış günleri geldi çattı. Soğuk kış günlerinde, elinizi cebinize attığınızda, sizi orada bekleyen küçücük bir kalbin olduğunu ve bu kalbe parmaklarınızla dokunduğunuzda, parmaklarınızı yarım saat kadar ısıtacağını bilmek sanırım sizi de mutlu edecektir. Hele hele bu kalbi siz birine adadıysanız, o zaman mutluluğunuz ve keyfiniz daha çok artacaktır… Resimde gördüğünüz ürün böyle bir ürün. Dokunduğunuzda sizi ısıtıyor. Sevgilisine uygun fiyatlı ve anlamlı, romantik bir sevgililer günü hediyesi arayanlara bu ürünü öneriyorum.

hediye

CEVAP VER