İlginç Hediye Fikirleri

İlginç Hediye fikirleri
Benzersiz ve Şaşırtıcı ilginç hediyeler… Doğum günü, sevgililer günü ve yıl dönümü için ilginç hediye tavsiyeleri ile herkese yeniden merhabalar. Hepimiz, sevdiğimiz insanlar için aldığımız hediyelerin, özel ve dikkat çekici olmasını isteriz. Hediyemizin ilginç bir hediye olmasını isteriz, çünkü ilginç bir hediye her zaman dikkat çekicidir, aynı zamanda ilginç hediye, sürekli başkalarının ilgisini uyandırdığı için, bu hediyeyi akıl edip düşünen bizleri hatırlatır. Seçtiğimiz ilginç hediye aslında bizlerin sanat eseridir. Sevgilimiz için veya sevdiklerimiz için hediye seçmek, hediye beğenmek, bunun için bir emek vermek, aslında bizim onlara ne kadar değer verdiğiniz ile doğru orantılıdır. Çünkü gelişi güzel herhangi bir şeyi de hediye edebilirdik, ama hayır deyip, sevdiklerimiz için, en güzel, en özel ve hatta bazen içerisinde sürprizler barındıran en ilginç hediyeye ulaşmak için, büyük bir emek vermeyi tercih ettik. Elbette sevgilimiz için, yakınlarımız için veya dostlarımız için yaptığımız hiçbir şey, yaşanılan bu hayatta karşılıksız kalmaz. Ne kadar emek o kadar sevgi demektir.

En İlginç Hediye Fikirleri


Sen Her Zaman Gülümse Hediye Sepeti

Sen Her Zaman Gülümse Hediye Sepeti

Mobil telefonların sms karakterleri Gülen Emoji yüzlerden hazırlanmış olan son derece sempatik bir hediye sepeti ile sevdiklerinize pozitif bir hediye vermeniz mümkün! Stres topu, emoji anahtarlık, gülen surat emoji karakterli kupa bardak ( Bu kupa bardak kişiye özel olarak hazırlanıyor) mini mesaj şişesi içerisinde rengarenk yıldız şekekerlemeler son derece şık bir hediye formunda beğeninize sunuluyor! Sevgilime hem sevimli, hem de ilginç hediye ne alabilirim diyorsanız, bu hediye sepetini tavsiye ederim…

ilginç hediyeler

Kurabiye Şeklinde Macarons Kulaklıklar

Fransız’ların lezzetli kurabiyeleri macranos, bu şirin müzik kulaklıklarının tasarımına ilham sebebi olmuşlar! Şipşirin ve iştah kabartan görüntüleriyle Makranos kulaklıklar, cep telefonları ve akıllı tabletlerle uyumlu bir şekilde çalışabiliyorlar. Müzik keyfinize sıra dışı bir kulaklıkla sürdürmek istiyorsanız Siz de bu kulaklıkları çok seveceksiniz! Siyah, pembe, yeşil ve beyaz renk seçeneklerine sahip olan bu sevimli ürünü, sevdiğiniz arkadaşlarınıza doğum günü hediyesi olarak armağan edebilirsiniz.

Ninja Kupa Bardak

Ninja Kupa Bardak

Ninja Kaplumbağalar ve Uzak Doğu Samuray filmlerinden sonra işte şimdide karşımızda Ninja kostümlü ile çekik göz Ninja bakışlarına sahip enteresan bir kupa bardak var! Ninja kılıcı, Ninja maskesi, Samurayların savaşırken fırlatarak kullandıkları Shuriken (Yıldız şeklinde) özel bardak altlığı ile ürperti verici şahane bir tasarım! İçerisindeki sıcak içeceği daha uzun süre sıcak tutan Ninja Maskesi, Ninja kılıcı şeklinde yapıldığı özel tasarım kaşığı, sıra dışı bardak altlığı ile Ninja Kupa, arkadaşlarınıza en ilginç hediyelerden biri olacaktır.

Kişiye Özel Fotoğraflı Sevgili Cüzdanı

Fotoğraflı Sevgili Cüzdanı

Sevgilinize Onu şaşırtacak en enteresan, en sıra dışı ve en ilginç hediye ne mi diyorsunuz? Romantik ve gülümseten hediyelere en güzel örneklerden biri işte karşınızda! Aşk tapusundan sonra şimdi de Sevgili Cüzdanı moda! Kız arkadaşınızın yüzünde mutlu bir tebessüm oluşturacak olan Sevgili Cüzdanı, hem esprili, hem de son derece ilginç bir hediye seçeneği: Tıpkı pasaport ve evlilik cüzdanı şeklinde tasarlanmış olan bu özel cüzdan, fotoğraflarınıza ve isminize özel olarak hazırlanıyor! Yani sevgili cüzdanı bir nevi, sevgili olduğunuzun esprili biçimde resmi (Gayri Resmi!) kanıtı niteliğinde:)

İlginç Hediyeler

Yeni Nesil Küçük Çim Adamlar

Suyunu ver, şirinliğini gör! Suladıkça uzayan çim saçları, Yeni Nesil Küçük Çim Adamları oldukça etkileyici ve cazip kılıyor. Sevdiklerinize eğlenceli ve ilginç hediyeler mi arıyorsunuz? O halde Çim Adamlar tam da sizin için! Asi, yakışıklı, heyecanlı, dikkat çekici, Pop star, korsan ve daha bir çok farklı modeli bulunan şipşirin tasarımlarıyla çim adamlar sevdiklerinize mutluluk yaşatacak en ilginç hediyelerden biri. Tam 12 faklı modeli bulunan Yeni Nesil Küçük Çim Adamlar ile, ilginç sürprizler sizi bekliyor.


İlginç hediyeler

Objektif Görünümlü Kupa Bardak

Elinde fotoğraf makinesi, çiçek böcek, doğa manzarası çekmeye hevesli bir arkadaşınız mı var? İşte bu fotoğraf kaşifinin çok beğenebileceği Objektif Görünümlü Kupa Bardak karşınızda. Profesyonel fotoğraf makinelerindeki objektif işte bu kupa bardağın tasarımında baş rol oynuyor. Adete gerçek bir objektif şeklinde oldukça ilgiç bir tasarıma sahip olan Objektif Görünümlü Kupa Bardak ile ofisteki çalışma masanıza sıra dışı bir hava katabilirsiniz.


İlginç hediyeler

Dublör Yumurta Zamanlayıcı

Kahvaltıda yumurtayı çok seviyor ancak her defasında kıvamını tutturamamaktan mı şikayetçisiniz? O halde sizi bu dertten kurtaracak Dublör Yumurta Zamanlayıcı ile tanışmanızın tam vakti! Isıya duyarlı ve yumurtanızın kıvamını belirlemenize yardımcı olan Dublör Yumurta Zamanlayıcı, kaynar su içerisinde renk değiştirerek size yumurtanızın hali hazırdaki surumu hakkında fikir veriyor. Dublör Yumurta Zamanlayıcı ile, yumurtanızı nasıl yemek istiyorsanız, o şekilde hazırlamış oluyorsunuz.

Dekoratif Tatil Terliği Resim Çerçevesi

Dekoratif Tatil Terliği Resim Çerçevesi

Tatil fotoğraflarınızı, tatil terliği şeklinde tasarlanmış şık bir masa üstü resim çerçevesi içerisinde sergilemeye ne dersiniz? Masanıza renk katacak olan bu özel resim çerçevesi, hem çok şık, hem de çok havalı! Erkek arkadaşlarınıza, kız arkadaşlarınıza dekoratif ve ilginç bir hediye için deniz yıldızı süsü ile oldukça farklı bir hediye verebilirsiniz.

Şırınga Şeklinde Dev Kalem

Dev Şırınga Kalem

İlginç hediyeler kategorisi içerisinde şimdi de ürpertici bir kalem modeli var! İğne fobisi olan veya şırınga görünce kaçacak delik arayan dostlarınıza, bu korkularının üstesinden gelmeyi öğrenebilecekleri Dev Boyutta bir Şırınga Kalem armağan edebilirsiniz. İçi, kan şeklinde algılanabilecek kırmızı sıvı ile dolu olan bu kalem, hem çalışma masanıza renk katacak, hem de 30 cm. gibi devasa boyutlarıyla herkesin dikkatini çekecek.

Canım Ailem Buzdolabı Magneti

Canım Ailem Buzdolabı Magneti

Akrabalarınıza veya yakın aile dostlarınıza ya da kendi aileniz için harika bir buzdolabı magneti hazırlatmak ister misiniz? Büyük boyutlara sahip bu özel buzdolabı magneti, hem buzdolabınıza renk katacak, hem de sevdiklerinize özel fotoğraflarla hazırlanan bu özel magnet dolabınıza renk katacak! İsme ve fotoğraflarınıza özel olarak tasarlanan bu şahane ürün, 15 x 20 cm. gibi klasik magnet modellerine göre baya büyük!

Renkli Kalp Fotoğraf Mandalları

Kalpli Fotoğraf Mandalları

Hem sevimli, hem de romantik! Sevgilinize fotoğraflarınızla yapacağınız romantik sürprizlerinizde kalp mandallar bir hayli işinize yarayacak! Fotoğraflarınızı sicim şeklindeki ip üzerine asarak Ona unutamayacağı en güzel sürprizlerden birini yapabilirsiniz. Kalp Fotoğraf mandalları paketi içerisinde 10 adet mandaldan oluşan bir ürün! Bu özel mandallarla ister fotoğraflarınızı çarpıcı bir şekilde sergileyin, isterseniz de sevgiliniz için yazdığınız küçük romantik notları uçan balonlar üzerine bu şirin mandallarla tutturun!

Metal Projeksiyon Çerçeve

Metal Projeksiyon Çerçeve

Birbirinden güzel fotoğraflarınız ile yaşadığınız mekanın çehresini değiştirmeye ne dersiniz? Hem şık, hem de oldukça etkileyici bir görünüme sahip olan Metal Projeksiyon Çerçeve içerisine en sevdiğiniz 2 adet fotoğraf koyun ve salonunuzu süsleyin! Güzel bir fotoğraf karesi yakalayabilmek başlı başına büyük bir emek! Ancak muhteşem bir fotoğraf çekmeyi başardıktan sonra, bu fotoğrafın mümkün olan en iyi derecede sergilenmesi ise gerçek bir sanat! Metal Projeksiyon Çerçeve, ilginç ve nostaljik görüntüsüyle en sevdiğiniz 2 adet fotoğrafa kucak açıyor ve size de bu özel fotoğraflarınızı seyretme keyfi yaşatıyor. Evinizin baş köşesine, en çok dikkat çeken yere koyacağınızdan kesinlikle emin olduğumuz Metal Projeksiyon Çerçeve, aynı zamanda sevdiklerinize de armağan edebileceğiniz en ilginç ev hediyelerinden biri!


Dönen Küp Resim Çerçevesi

Dönen Küp Resim Çerçevesi

Kendi ekseni etrafında 360 derece dönebilme özelliğine sahip bu özel resim çerçevesi ile masanıza harika bir ambiyans katabilirsiniz. Küp şeklinde resim çerçevesi pille çalışıyor ve kablo trafiği yaratmadan 6 farklı açıdan fotoğraflarınızı çevirerek hoş bir görüntü sağlıyor. İlginç ürünlerden hoşlanan sevdiklerinize en ideal armağanlardan biri Fönen Küp Resim Çerçevesi.

Kişiye Özel 2'li Vosvos Araba

Sevgililere Özel İsim Yazılı Vosvos Oyuncak

Plakasına isimlerinizi yazdırabileceğiniz sevgililere özel Vosvos oyuncak arabalarla özellikle erkek arkadaşınıza hem ilginç, hem de romantik bir sürpriz yapabilirsiniz. Aşağıdaki ürün de yine ilginç hediyelerden hoşlananlar için ideal. İyi şarkı söyleme yeteneğinizi dışa vurmanın zamanı gelmedi mi? Vintage Karaoke Mikrofon ile en güzel şarkılara eşlik edip karaoke yapabileceksiniz! Tüm bilgisayara uyumlu Vintage Karaoke Mikrofon ile arkadaşlarınızı davet ettiğiniz partiler daha eğlenceli ve daha keyifli geçecek! Müzik sizin için bir tutku mu? Şarkı söylemeden duramayanlardan mısınız? Son derece şık bu özel mikrofon ile artık sesiniz eskisinden daha gür ve daha güzel çıkacak!

Vintage Karaoke Mikrofon

Vintage Karaoke Mikrofon

Bilgisayarınızda daha önce sadece dinleyici olarak çaldığınız tüm şarkılara Vintage Karaoke Mikrofon ile rahatlıkla eşlik edebileceksiniz! 3.5 mm çıkışı ile her bilgisayar ile uyumlu ve 2 Metre Jak kablosu bulunan bu şık mikrofon size daha rahat şarkı söyleme imkanı sağlıyor! Siz de artık daha önce ekranlarda ya da konserlerinde elinde mikrofon ile hayranlıkla izlediğiniz starlar gibisiniz! Vintage Karaoke Mikrofon ile ister şarkılarınızı keyifle söyleyin, ister skype gibi sesli ve görüntülü sohbetlerinizde mikrofon olarak kullanın! Masanızın en şık ve dekoratif elemanı olacak nostaljik görünümlü Vintage Karaoke Mikrofonu ister kendiniz için satın alın, ister sevdiklerinize hediye edin! Kendilerine ilginç ürünler hediye edilmesinden hoşlanan sevdiklerinize bu harika ürünü armağan edebilirsiniz.


Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak

Fotoğraflı Sihirli Kupa Bardak

Günümüzde insanlar, hayatı hızlı ve akıcı yaşamaya o kadar çok alıştılar ki, böyle bir ortamda saniyelerin bile çok fazla önemi var! Artık yaşam biçimimiz ya da formatımız; en hızlı ne şekilde yemek yerim, en hızlı nasıl bir yerden bir yere giderim türünden beklentiler üzerine kurulu! Bu yüzdendir ki, son yıllarda Fast Food restoran sayısında hızlı bir artış yaşanmakta, tek kullanımlık ürünlerde de önemli ölçüde bir tüketim artışı yaşanmakta! “Kullan At” şeklinde tasarlanmış olan ürünlerden biri de “Poşet Çaylar”… Poşet Çaylar günümüzde o kadar çok yaygınlaşmaya başladı ki, gidilen her ortamda misafirlere artık çay seçenekleri sunulmaya başlandı! Ada çayı, Papatya Çayı, Ihlamur, Yeşil Çay ve benzeri… Canınız hangi çayı içmek istiyorsa, yeter ki bir kupa barda, bir de sıcak suyunuz olsun!

İlginç hediyeler

Poşet Çayı Süzen Kupa Bardak

Ancak keyifle poşet çay içmenin şöyle bir handikapı vardır; Önce sıcak su içerisindeki poşet çayı çıkaracaksınız, ipini çay kaşığına dolayacaksınız ve çayın aromasını kupa bardağınızın içerisine damla damla akmasını bekleyeceksiniz! Bu sizce ne kadar hijyenik? Bence hem hiç hijyenik değil, hem de hiç pratik değil! İşte bunun önüne geçmek için harika bir buluş olan Poşet Çayı Süzen Kupa Bardak ile sizleri tanıştırmak istiyorum! Poşet Çayı Süzen Kupa Bardak ile bundan böyle poşet çay içmenin gerçek keyfine varmış olacaksınız! İlginç tasarımı ile dikkat çeken bu ürün, poşet çay içerken yaşadığınız tüm sıkıntıları inanılmaz pratikliği ile gidermiş oluyor! Poşet Çayı Süzen Kupa Bardağı ister ofisinizde ya da evinizde kendiniz kullanın, ister sevdiklerinize hediye edin!


100 Dilde Seni Seviyorum Mouse Pad

100 Dilde Seni Seviyorum Mouse Pad

Sevgiliniz, sizden her zaman “Seni Seviyorum” sözleri mi işitmek istiyor? Sizden bu sözleri duymadan iş yerinde kendisini işe veremiyor mu? Buyurun! Tamamen bu sözlerden oluşan hem de öyle 1-2 tane filan da değil, tam 100 tane “Seni Seviyorum” sözleri. 100 Dilde Seni Seviyorum Mouse Pad ile sevgilinize olan sevginizi, O çalışırken bile hissettirmiş olacaksınız! Üstelik sadece Türkçe olarak da değil! “Seni Seviyorum” sözlerini İngilizce, Rusça, İspanyolca, Fransızca kısacası aklınıza gelebilecek en popüler 100 dilde ifade edeceksiniz!


Bilgisayar Mühendislerine Özel Mousepad

Bilgisayarcılara Özel Esprili Mousepad

Pembe fon ve beyaz fon olmak üzere 2 farklı modeli bulunan 100 Dilde Seni Seviyorum Mouse Pad’in ortasına ise sevdiceğinizin ismi geliyor! Kız arkadaşınıza hem ilginç, hem de romantik bir hediye mi arıyorsunuz! İşte size 100 Dilde Seni Seviyorum Mouse Pad! Sevgilinizin eli ne zaman Mause’ye uzansa, sizin 100 dildeki seni seviyorum Mouse Pad’e ilişecek ve kendisini çok özel, çok mutlu hissedecek! Bilgisayarlarla haşır neşir halindeki sevgili arkadaşlarınıza armağan edebileceğiniz bu sıra dışı mouspad, hem kullanışlı hem de çok esprili bir hediye alternatifi.

Kamasutra Duvar Saati

Onlarca İlginç Cam Duvar Saatleri

Kamasutra pozisyonlarından oluşan en ilginç ve dikkat çekici Duvar Saati huzurlarınızda! Kamasutra duvar saati dışında daha onlarca farklı modelde hediyelik saatler bulabilirsiniz. Duvar saati hediyesi aslına bakacak olursanız, benim de çok beğendiğim hediye türlerindendir! Neden diye soracak olursanız, duvar saatleri hem kullanışlı hem de dekoratif hediyelerdir. Hele hele bir de tasarımsal açıdan ilgi çekici ve şık bir duvar saat ise, hediyeniz daha unutulmaz olacaktır! “Detaylı Bilgi” üzerine tıkladığınızda saymış olduğum modellerdeki Tasarım Cam Duvar Saatleri içerisinden zevkinize ve tarzınıza uygun bir model mutlaka bulacaksınız! Bu harikulade duvar saatleri, ofis ve evlere şıklık ve tarz kazandırmakla kalmayıp, mükemmel de dekoratif unsur olacaktır. Yeni ev, iş yeri için değişik bir hediye düşünüyorsanız adres Tasarım Duvar Saatleri! Aynı şekilde sevgilinize ilginç bir hediye için de bu duvar saatleri ideal bir hediye seçimi olacaktır.

Karanlıkta Parlayan Kamasutra Zarları

Karanlıkta Parlayan Kamasutra Zarları

Bir çoğumuz neredeyse minik bir servet değerinde para ödediğimiz akıllı cep telefonlarını, tam anlamı ile maalesef kullanamıyoruz. İçerisinde değim yerindeyse “yok yok” özellikler olan akıllı telefonlar, cepte rahat taşınabilmesi ve avuç içerisine kolay sığacak şekilde tasarlanmış olması nedeni ile bu telefonlardan parmaklarla mesaj çekmek de son derece zor oluyor. Şimdi önereceğimiz ilginç ürün iPhone telefonu olanların derin bir “ohhh” çekeceği son derece kullanışlı bir ürün. Orijinal adı iPhone 5 Backlight Keyboard ile bundan böyle mesaj yazmak da, göndermek de çok kolay. Akıllı cep telefonlarında yazı yazmaya zorlananlar için tasarlanmış iPhone 5 Klavye şimdi sizlere bir “tık” uzaklıkta. Bu ürüne aşağıdan ulaşabilirsiniz.

ilginç hediyeler

İstiridye İçinde Gerçek İnci Kolye

iPhone 5 Backlight Keyboard bluetooth ile iPhone 5 cep telefonunuzu birbirine entegre ediyorsunuz ve bundan sonre mesajlaşmak artık çocuk oyuncağı. Uzun zamandır belkide cep telefonunuzdan sosyal paylaşım sitelerine sırf yazı yazmak can sıkıcı olduğu için giremiyordunuz. Ancak bundan böyle iPhone 5 Klavye ile istediğiniz her yerde ve her sosyal mecrada iPhone 5 Cep telefonunuzdan yazı yazabileceksiniz. iPhone 5 Klavye size akıllı telefonunuzu daha çok sevdirecek son derece pratik bir şekilde tasarlanmış harika bir ürün. iPhone 5 Klavye kendinden ışıklı olduğu için karanlıkta bile kolayca yazı yazmanıza olanak sağlayacak. Ürün iPhone 5 telefonunuz ile son derece uyumlu ve ultra ince şekilde tasarlanmıştır. Paketi içerisinden çıkan USB kablosu ile kolayca şarj olan iPhone 5 Backlight Keyboard sevgiliye ilginç hediye düşünenler için mükemmel bir hediye olur.

Ömür Boyu El Ele Yastık Seti

Ömür Boyu El Ele Yastık Seti

Bu yastıklar aşk dolu! Kişiye özel olarak hazırlanan ve üzerinde romantik figürlerin yer aldığı Ömür Boyu El Ele Yastık Seti, 2 farklı modeli ile huzurlarınızda! Birinci modelde gelin-damat, kalp figürleri var ve üzerinde isimleriniz yazılı. Bu model evli çiftler için tasarlandı! İkinci modelde de, el ele tutuşan ve sevgilerini pekiştiren erkek ve kız figürleri yer alıyor. Bu model ise sevgili çiftler için hazırlandı! Üzerinde “Birlikte Sonsuza Kadar..” mesajı yazılı! Her iki modeli de birbirinden romantik ve sevgi dolu! Kız arkadaşınıza ilginç olduğu kadar çok romantik bir sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız, Ömür Boyu El Ele Yastık Seti düşünülebilir!


Kişiye Özel Aşık Emoji Kupa Bardak

Kişiye Özel Aşık Emoji Kupa Bardak

Gönül işlerinizin çay ya da kahve içtiğiniz bir kupa bardakta olması sizce nasıl bir fikir? Örneğin bir ofiste çalışıyorsunuz ve çalıştığınız ofis oldukça kalabalık. Belki de çalıştığınız iş yerinde yüzlerce erkek ya da bayan çalışıyor. Karşı cinse gönül durumunuzu kahve veya çay kupası ile ilan edebilirsiniz. Kişiye Özel Aşık Emoji Kupa Bardak çevrenizdeki karşı cinse ümit de verebilir veya ümitlerini tamamen bitirebilirsiniz. Kişiye Özel Aşık Emoji Kupa Bardak ile kalbiniz boş mu dolu mu herkes öğrenecek! Özellikle bu sevimli ve ilginç ürünü kıskanç eş ya da kıskanç sevgili düşünebilir.

ilginç hediyeler

Kişiye Özel Aşkpirin

Sevgilinize O’na olan o büyük aşkınızı bir de esprili bir hediye ile dile getirmeye ne dersiniz? Kişiye Özel Aşkpirin ile sevgilinize olan bağlılığınızı, aşkınızı çok esprili ve özel şekilde ifade edebileceksiniz. Bildiğiniz gibi Aspirin çağımızın mucize ilaçlarından biri. Baş ağrısına, diş ağrısına, mide ağrısına daha bir çok şeye iyi geldiği düşünülür. Hatta halk arasında her derde, her ağrıya sızıya deva ilaç diye Aspirin bilinir. Bu yüzden en ufak bir sağlık sorununuzda çevrenizdeki insanlar “Bi Aspirin al bir şeyin kalmaz” derler. Aşkpirin ise, orijinal Aspirin ve bu mucizevi ilacın kutusundan yola çıkılarak hazırlanmış son derece Orijinal bir hediye ürün.


Projeksiyonlu Romantik Gece Lambası

Projeksiyonlu Romantik Gece Lambası

Aşkpirin Kutusunun üzerine sevgilinizin ve sizin isimleriniz yazılıyor. Hediye ilaç kutusunun içerisinde ise prospektüs bulunuyor ve bu prospektüs içerisinde ise özel mesajınız yer alıyor. Hediye Aşkpirin ilaç kutusu içerisindeki her tablet sevgilinize duyduğunuz sevgi, aşk ve mutluluğu içeriyor. Aşkınıza ilaç gibi gelecek olan Aşkpirin, gerçek bir ilaç kutusu şeklinde, son derece şık bir şekilde tasarlanmıştır. Kutunun içinde ise rengarenk drajeler yer almaktadır. Aspirin İlaç Kutusu şeklindeki dış yüzeyi ve prospektüsü ise size ve aşkınıza özel mesaj içerecek şekilde hazırlanmaktadır. Bunun için tek yapmanız gereken, sevgilinize olan aşkınızı, sevginizi en iyi ifade edecek olan sözleri bulmak ve bunu ilgili kutucuklara yazmak. Diğer yandan, dilerseniz hazır şekilde yer alan mesajdan da yararlanabilirsiniz.

Alarmlı 3D Elma Masa Saati

Alarmlı 3D Elma Masa Saati

Şu masa saatinin şıklığına bakar mısınız? Evinizde modern tarzda dekorasyonlar için tamamlayıcı muhteşem bir ürün. Elma şeklinde tasarlanmış olan bu ilginç masa saati, rengarenk saat rakamları ve sanki kenarından ısırık alnımış özel görüntüsüyle mükemmel bir tasarım değil mi? Elma biçiminde olan bu saat şahane bir hava katacak ve görenleri kendisine hayran bıraktıracak. Elma Masa Saati, sevdiklerine ilginç ev hediyesi arayanların kaçırmaması gereken çok özel bir ürün! Son derece dekoratif ve şık İlginç Elma Saat ideal ev hediyelerinden biri.

Dinamit Lokumu Şeklinde Alarm Saat

Dinamit Saat

Heyecan verici ve aksiyonu bol filmleri seviyorsanız, her sabah Dinamit Alarm Saatle uyanmaya bayılacaksınız! Son derece şık bir tasarıma sahip Dinamit Alarm Saati işte karşınızda. Heyecan verici ve minimalist bir tasarımla yorumlanan Dinamit Saat bulunduğu ortama çok şık ve güzel bir hava katmaya geliyor. Dinamit Saat tıpkı filmlerdeki gibi dinamit lokumları şeklinde bir görünüme sahip! Masa Saati üzerinde yer alan saat ve dakikayı gösteren bölümler dijital şekilde gösteriliyor. Dinamit Saat, modern ofis ve evinizin dekoratif unsurlarından biri olmaya aday! Dinamit Saatin çalışma prensibi de adeta patlamaya hazır bir dinamit gibi! Evde yatağınızın baş ucuna veya ofiste çalışma masanızın üzerine bu saat çok yakışacak! Bu şık alarm saatini ne şekilde kullanırsanız kullanın, son derece dekoratif ve görenleri kendisine hayran bıraktıracak bir masa saatiniz olmuş olacak. Sevdiklerinize son derece ilginç ve etkileyici armağan düşünüyorsanız, dinamit saat tam size göre.

orijinal hediyeler

Sigara Dumanını Çeken Araba Küllük

Sigara Dumanını Çeken Araba Küllük sayesinde artık bulunduğunuz ortam duman altı olmayacak! Özellikle pasif içici konumundaki sigara içmeyen kişiler sanıyorum ki bu ürüne bayılacaklar. Araba şeklinde, oldukça sevimli tasarlanmış olan Sigara Dumanını Çeken Araba Küllük sigaranın yol açtığı olası zararları en aza indirir. Sigara Dumanını Çeken Araba Şeklindeki Küllük nasıl çalışıyor hemen söyleyeyim. Bu ürünün içerisinde bulunan karbon filtre özelliği sayesinde, ortamda serbest halde dolaşan hem sigara dumanı, hem de kötü kokuları içerisine hapseder. Artık sohbetleriniz duman altı olmayacak! Sevimli bir oyuncak araba şeklindeki Sigara Dumanını Çeken Araba Küllük sadece sigara dumanını çekmek için değil, aynı zamanda mutfakta, salonda, banyoda ya da ofisinizde oluşan Kötü Kokuları da yok eder. Bu ilginç ürünü bulunduğunuz ortamda hava temizleyici olarak da kullanabilirsiniz. Kullanımı da çok kolay olan ürün, kapağını açtığınız anda hemen çalışmaya başlar. Sigara Dumanını Çeken Araba Küllüğün mavi, kırmızı, sarı, ve yeşil renk seçenekleri bulunmaktadır. Sigara Dumanını Çeken Araba Küllüğü ister 2 adet AA boy pil ile, isterseniz de bilgisayarınızın USB bağlantı noktasından çalıştırabilirsiniz. İlginç, orijinal ve oldukça sevimli görünen, son derece yararlı olan bu ürünü, ev hediyesi, ofis hediyesi olarak sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.


ilginç hediyeler

Çakmaklı Kol Saati

Sevgilinize gerçekten ilginç bir hediye vermek ister misiniz? Bu ilginç hediyeyi tercih etmekle üstelik bir taş ile iki kuş vurmuş olacaksınız. Bu ilginç ürün için çakmak mı desem, saat mi desem bilemiyorum. İyisi mi her ikisidir diyelim Çakmaklı Kol Saati! Erkek arkadaşınız bu ilginç kol saatini görünce şaşkınlığını gizleyemeyecek. Erkek arkadaşınız ya da sevgiliniz sürekli çakmağını sağda solda unutmaktan mı şikayetçi? Çakmaklı Kol Saati ile çakmak unutma derdi tarih oluyor! Sevgiliniz veya erkek arkadaşınız, artık çakmağını da saatini de her zaman kolunda taşıyacak! Çakmaklı Kol Saati oldukça şık bir parlak metal yüzeye sahip! Aynı zamanda saati çevreleyen yine çok şık bir deri kayışı bulunuyor. Böylesine ilginç bir çakmağı kalabalık içerisinde yaktığında bütün gözler şaşkın şakın sevgilinizin üzerinde olacak! Çünkü böylesi daha önce hiç görülmemişti. Çakmaklı Kol Saati 80 gram ağırlığındadır ve gaz dolum haznesi bulunmaktadır. Sevgilinize ilginç ve gerçekten dikkat çekici bir hediye ürün arıyorsanız, Çakmaklı Kol Saati bu beklentilerinize fazlası ile cevap verebilecek nitelikte gerçek bir ilginç hediyedir.


Kişiye Özel Instagram Profili Yastık

Instagram Yastık

Böylesine ilginç bir yastık, özellikle Instagram beğeni sayısı kabarık sevdiklerinize en güzel hediye olacaktır! İlginç yastık modellerinden hoşlanan ve espri kaldıran arkadaşlarınıza üzerine dilediğiniz mesaj ve fotoğraflarla bu özel yastığı hazırlatabilirsiniz. Son derece ilginç bir tasarımı olan Instagram Yastık adeta sevgili arkadaşınızın Instagram Profilinin yastığa taşınmış hali. Espriden hoşlanan sevdiklerinize alınabilecek en ilginç hediyelerden biri olan Instagram Profili Yastık ile aynı zamanda muhteşem şakalar da yapabilirsiniz. Bu ilginç ürün yalnızca yastık kılıflarından ibaret değildir, içerisinde yumuşak elyaf dolgulu bulunan tam anlamı ile bir yastıktır.

ilginç hediyeler

İlginç Objektif 2’li Bardak Seti

Profesyonel anlamda fotoğrafçılık ile ilgilenenlerin en sevdiği fotoğraf makineleri “Canon” ve “Nikon” makinelerdir. Bu fotoğraf makineler ile profesyonel anlamda fotoğraf çekmek için ise en önemli yardımcı araç objektifleridir. Şimdi sizlere fotoğraf çekmeniz için fotoğraf makinenize takılabilecek bir objektif önermeyeceğim ama en az onun kadar ilginizi çekebilecek Fotoğraf Makinesi Objektifi Tasarımlı Bardak Seti önereceğim. Objektif Shot Bardaklar (Camera Lens Shot Glass) içi paslanmaz çelikten yapılmış fotoğrafaçılığa meraklı eş, dost, arkadaş kısacası tüm sevdiklerinizin çok beğeneceği bir hediye. Mükemmel ve son derece orijinal bir tasarıma sahip olan Objektif Shot Bardaklar (Camera Lens Shot Glass) EF 24-105 mini lens şeklinde tasarlanmış çok eğlenceli ikili bir set. Bu harika ürünü ister fotoğrafçılıkla profesyonel olarak ilgilenen sevdiklerinize armağan edin, isterseniz mutfağında tarz ürünler bulundurmayı seven dostlarınıza ev hediyesi olarak armağan edin. 4,5 cm çapında ve 6,5 cm boyundaki iki adet Objektif görünümlü Bardak Seti çok şık hediye kutusu içinde sizleri bekliyor.


Ctrl Alt Delete Kupalar

Ctrl Alt Delete Kupalar

Fiyatı ile de son derece cazip bir hediyelik olan Ctrl Alt Delete Kupalar ile Sevgili dostlarınızı hem çok şaşırtacak, hem de son derece mutlu edeceksiniz! Bilgisayarda sistem hatasını gidermekte kullandığımız tuş kombinasyonu “Ctrl + Alt + Del” bu sıra dışı kupa bardağa ilham nedeni oldu! Herkes gibi siz de “Benim Annem Dünyanın En iyi Annesidir!” diyorsunuzdur ama, gerçekten hiç düşündünüz mü, Anneniz neden en iyi Anne? Sırf biyolojik Anneniz olduğu için mi en iyi? Yoksa gerçekten sizin için özel olan farklı yönleri var mıdır? İşte bu kupa bardak üzerine Annenizin sizin için neden Dünyanın En iyi Annesi olduğunu 4 farklı cümle ile bu bardak üzerine işleyebilirsiniz! Yada dilerseniz 4 maddeye de “Anneciğim Seni Çok Seviyorum” diye de yazdırabilirsiniz. Ancak şurası kesin ki, Rengarenk görüntüsü ile, Kişiye Özel En İyi Anne Kupa Bardak Annenize doğum günü hediyesi olarak da, Anneler Günü Hediyesi olarak da son derece ilginç ve son derece şık bir hediye olacaktır!


sevgiliye verilebilecek ilginç hediyeler

Sevgiliye Aşkımın Tapu Senedi

Sevgilinize hayatında alıp alabileceği en esprili ve en ilginç hediyeyi Aşk Tapusu ile verebilirsiniz. Klasik tapu şeklindeki tasarımıyla size özel olarak hazırlanacak aşk tapusu, en güzel hediyelerden biri. Bunun dışında aşağıda bulabileceğiniz bebeğim sertifikası da oldukça ideal! “Hayatım! Hazır mısın sana çok önemli bir şey söyleyeceğim! Bir Bebeğimiz olacak!” İşte bu haberi ilk defa eşinizden duyduğunuzda O an size dünyaları bile verseler az gelir. Sizi bu haberden daha fazla mutlu edecek bir başka şey olamaz! Eşiniz size sürpriz bir şekilde bu mükemmel haberi verdi. Şimdi sürpriz yapma sırası sizde! Bebeğinizi karnında taşıyan sevgili eşinize anlamlı bir hediye tasarlamak ister misiniz?

Yılın En İyi Sevgilisi Sertifikası

Yılın En İyi Sevgilisi Sertifikası

İçerisinde hamile bir kadın figürü bulunan ve göbek kısmına bebeğinizin fotoğrafını yerleştirebileceğiniz Anne Adaylarına Özel Bebeğim Sertifikası ile eşinizi inanılmaz derecede mutlu edebilirsiniz. Anne Adaylarına Özel Bebeğim Sertifikası hazırlamakla, hem eşinizi hamileliği süresince daha çok motive etmiş olacak, hem de doğumdan sonra sevgili eşinize, uzun yıllar unutamayacağı özel bir sürprizin altına imza atmış olacaksınız! Üzerine istediğiniz özel ve anlamlı mesajı da ekleyebileceğiniz Anne Adaylarına Özel Bebeğim Sertifikası, Anne Adayları için en anlamlı ve en ilginç hediyelerden biri! Anne Adaylarına Özel Bebeğim Sertifikasını dilerseniz esprili bir armağan haline de getirebilirsiniz. Elbette ki, espri yapmak istediğiniz arkadaşlarınızdan birinin fotoğrafını göndererek! Bu ürüne en alttaki ilginç hediyeler içerisinden ulaşabilirsiniz.

Karayip Korsanı Kafatası Kupa Bardak

Karayip Korsanı Kafatası Kupa Bardak

Sevdiklerinize ilginç olduğu kadar eğlenceli bir hediye düşünüyorsanız, masaüstü telefon olarak kullanılabilecek çok sıra dışı bir hediye önereceğim. Bu ilginç ürünü daha ilk gördüğünüzde kendi kendinize eminim ki, “Yok Artık! Hadi Canım!” demişsinizdir. Naparsınız, şakamız yok! bizde böyle! Sevdiklerinizi şaşırtacak gerçekten sıra dışı bir hediye için Kuru Kafa Telefon şimdi sizlerle. Fişe takıldığında gözlerinden mavi ışıklar yayan Kuru Kafa Telefon, ilginç hediyelerden hoşlananlar için alınabilecek en ilginç ürünlerden biri. Cesaretiniz varsa, bu korkutucu ürünü sevdiklerinize ev hediyesi ya da ofis hediyesi olarak armağan edebilirsiniz.


Kuru Kafa Şişesi

Kuru Kafa Şişesi

Kuru Kafa figürü, özellikle korku filmlerinin vazgeçilmezleri arasındadır. Birini adam akıllı korkutmak istiyorsanız, kuru kafa kullanmaktan başka çareniz! Filmlerde de hep olur ya; Kurban, ıssız bir evde katil ile baş başadır. Ne kadar hızlı koşsa da, uzaklaşmaya çalışsa da, katil yavaş adımlarla hep ona bir şekilde ulaşır. Alttan gerilim müziği verilir ve öldürülecek kişi ölmeden önce, sağda solda birbir katilin daha önceki cinayetlerine tanıklık eder. Her yerden bir önceki cinayetlerinden kalma iskeletler ve kuru kafalar kurbanın karşısına çıkar. Hep böyle olur hep!

Sihirli Zincir Şişe Tutucu

Sihirli Zincir Şişe Tutucu

Birbirinden kaliteli yıllanmış şaraplarınızı mutfağınızda mükemmel şekilde sergilemek isterseniz, paslanmaz çelikten imal edilmiş olan ve mutfağınıza son derece dekoratif bir görünüm kazandıracak olan Şarap Rafı tam aradığınız ürün. Şarap Rafı ile içki şişelerinizi düzenli bir şekilde sergileyebileceksiniz. Bu harika ürünü mutfağınızdaki şişe içerisinde zeytin yağı, ay çiçek yağı gibi şişelerinizi düzene sokmak için de kullanabilirsiniz. Işıl ışıl çelik görüntüsü, dalgalı ve dekoratif görüntüsü ile Şarap Şişesi Tutucu görenleri kendine hayran bırakacak. Evinde şarap koleksiyonu yapan, şarap tutkunlarına ev hediyesi düşünüyorsanız Şarap Rafı iyi bir hediye tercihi olabilir.

ilginç hediye fikirleri

Elektrikli Objektif Termos

Bazıları için kahve ya da çay içmeden güne başlamak kabus gibidir. Kave ve çay içerisinde yer alan uyarıcı, keyif verici, sakinleştirici maddeler sayesinde insanlar güne daha zinde ve uyanık başlarlar. Bu anlamda kahve veya çayın yerini henüz başka bir sıcak içecek daha almamıştır. Kahve veya çay içmeyi alışkanlık haline getiren sevdikleriniz için çok kullanışlı ve aynı zamanda çok ilginç bir hediye vermeyi düşünür müsünüz? Tamamen profesyonel fotoğraf makinelerinin objektifi şeklinde tasarlanmış olan Elektrikli Objektif Termos, enerjisini otomobil veya araç içerisindeki çakmak girişinden alıyor. Elektrikli Objektif Termos, uzun süreli yolculuklar yapan kişiler için her an çay veya kahve için sıcak su temini sağlıyor. Bu harika tasarımlı termos, aynı zamanda USB bağlantısı ile, bilgisayardan da elektrik enerjişsi çekebiliyor ve bilgisayar başında oturanlar için içeceklerinin devamlı surette sıcak kalmasını sağlıyor. Elektrikli Objektif Termos kutusu içerisinden bir adet usb bağlantısı, bir adet çakmak girişi ve bir adet objektif kılıfı çıkmaktadır. Elektrikli Objektif Termos (Car Cup Warmer) hem yolculuk yapmayı seven, hem de sürekli bilgisayar başında iş yapmak zorunda kalan sevdiklerinize verilebilecek çok orijinal ve ilginç hediye seçeneğidir.


Piksel El Şeklinde Telefon Standı

Piksel El Şeklinde Telefon Standı

iPhone 4/4S/5, Samsung Galaxy S3, S4 ve diğer akıllı cep telefonlarınızdan maksimim verim almak için harika bir telefon standı önereceğiz. Bilgisayar ikonlarından aşina olduğunuz Piksel El, şimdi telefonunuzu dengede tutmak ve rahat kullanım imkanı sunmak için var. Cep telefonunuza hiç dokunmadan masanızın üzerine koyup rahat bir şekilde video, müzik klip, film, izlemek ister misiniz? Ya da en sevdiğiniz cep telefonu oyunlarınızı yine masanızın üzerindeyken çok kolay bir şekilde oynamayı? İşte ilginç tasarımı ile Piksel El Şeklinde Telefon Standı size bu rahatlığı sağlıyor. Ürün, arka kapağı düz olan tüm cep telefonlarına rahatlıkla uygulanabilir. PVC malzemden yapılmıştır ve telefonunuzun arkasına vantuz özelliği ile yapışır. iPhone, Samsung, Nokia telefonu olan sevdiklerinize ilginç bir hediye vermek isterseniz, Piksel El Şeklinde Telefon Standı hem telefon kullanmayı keyifli bir hale getiriyor, hem de telefonun arkasında çok sevimli bir görüntü oluşturuyor.


ilginç hediyeler

Pala Bıyık Tirbuşon ve Şişe Açacağı

Pala bıyıklı erkekler, günümüzün modern dünyasında özellikle, kentli kadınlar tarafından çok fazla tercih edilen erkek tipi değillerdir. Ama hala pala bıyık, maçoluğun en belirgin simgelerinden biridir. Ben işin sakal bıyık yönünü çok fazla irdelemeden ürün hakkında bilgi sersem daha iyi olacak sanırım:) Şişe aşmak hiç bu kadar keyif verici olmamıştı! Pala Bıyık Tirbuşon ve Şişe Açacağı ile açılması en zor içki şişeleri, zeytin yağı şişeleri çok kolay bir şekilde açılacak! Açılmamakta inatla direnen tüm içki şişelerinin havası ancak Pala Bıyık Tirbuşon ve Şişe Açacağını görene kadar!  İlginç tasarımı ve son derece sevimli görüntüsü ile, mutfaklarınızın partilerinizin en dikkat çekici elemanlarından biri olacaktır. Yeni ev hediyesi olarak ilginç bir ev hediyesi düşünüyorsanız, Pala Bıyık Tirbuşon ve Şişe Açacağı farklı ve çok şaşırtıcı bir hediye olabilir.


İlginç Hediye Fikirleri

Golf Şemsiye

Bazen boş bir yolda kendi halinizde yürürsünüz ve yolunuzun üstünde yerde bir pet şişe bulunmaktadır. Özellikle erkekler için diyorum bunu, erkekler o boş pet şişeye bir futbol topu muamelesi yapmadan asla durmazlar. O pet şişe ile mutlaka bir şut çekilmeli. Buradan yerlere pet şişe, kapak v.s. atanlara da istirham ederim. Lütfen sağınıza solunuza bir bakın! Her yerde çöp kutusu var, elinize yapışmaz yani! Gelelim ilginç hediye ürünümüze! Görmekte olduğunuz bu şemsiyenin uç kısmı bir Golf Sopası Şeklinde tasarlanmış. Daha önce bu şekilde ilginç bir şemsiye gördüğünüzü hiç sanmıyorum! Bu sıra dışı şemsiyeyi, kıyısından köşesinden Golf’e ilgi duyan erkeklerin çok beğeneceğini düşünüyorum. Golf Şemsiye, sizi yazın sıcaktan, sonbaharda ise yağmurdan korurken, bir yerlerde golf sopasına ihtiyaç duyduğunuzda da çok işinize yarayacak bir ürün! Erkekler için değişik ve ilginç hediye düşünenlerin dikkatini çekeceğini düşündüğüm bir ürün!


Kütük Yastık

Kütük Yastık

Artık kırda ya da açık havada uyumak için çok da heveslenmeyin! Çünkü Kütük Yastık ile doğa evinize geliyor! Kendinizi adeta bir ağaç kütüğünün üzerinde uyuyormuş gibi hissedeceksiniz! Kütük Yastık, orijinal bir ağaç kütüğü şeklinde tasarlanmış olup, içi kaliteli dolgu malzemesi ile doldurulmuştur! Sıradan dikdörtgen şeklinde tasarlanmış olan yastıklardan farklı olarak, orijinal kütük görünümüne sadık kalınarak silindir şeklinde tasarlanmış bir ürün. Bu kütüğe sarılıp uyumak size inanılmaz keyif verecek! Ekran başında, uzanarak maç, film, belgesel izlemek hoşunuza mı gidiyor? Sarılın Kütük Yastığınıza televizyonunuzun keyfini iki katına çıkarın! Kütük Yastık ile bundan böyle uzun seyahatleriniz de daha mutlu bir şekilde geçecek! Keza, uzun otobüs ve uçak yolculuklarında herkes özellikle boyun ağrılarından şikayetçi olur! Alın yanınıza Kütük Yastık hem seyahatleriniz daha keyifli ve ağrısız geçsin, hem de kendinizi doğa içindeymişsiniz gibi hissedin! Bu son derece ilginç ve görenleri şaşırtacak olan ürünü, sevdiklerinize ev hediyesi ya da otomobil hediyesi olarak armağan edebilirsiniz.

ilginç hediyeler

Kişiye Özel Termos Bardak

Kişiye Özel Termos Bardak ile bundan böyle her yerde sıcak ya da soğuk suyunuz emrinize amade olacak! Üzerinde isminizin yer alacağı tamamen size ait bu son derece şık termos bardak ile bir şeyler içmeye cesaret edemeyecek! Sabah, öğlen, akşam canınız ne zaman sıcak çay, kahve, kapuçino v.s. içmek isterse yanı başınızda size bu keyfi yaşatacak Kişiye Özel Termos Bardak hazır ve nazır bekliyor olacak! Tatildeyken plajın o yakıcı sıcaklığında “soğuk su” muhafaza etmek Kişiye Özel Termos Bardak ile artık son derece kolay olacak! Avuç içerisinde rahat tutulabilmesi için mükemmel bir tasarım ile şekillenen Kişiye Özel Termos Bardak hem kendinizin kullanabileceği hem de sevdiklerinize hediye edebileceğiniz çok sıra dışı bir ürün! Termos denildiğinde aklınıza annelerimizin kullandığı devasa tipteki termoslar geliyorsa, Kişiye Özel Termos Bardak ile bundan böyle sadece ama sadece size özel termosunuz gelecek! Son derece ergonomik olan bu termosu seyahatlerinizde de yanınızda rahatlıkla taşıyabileceksiniz! İster geceleri uyandığınızda yatağınızın yanı başında soğuk suyunuzu bu termostan için, ister iş yerinize beraberinizde götürün! İlginç hediyelerden hoşlanan kim varsa, bu ürünü sevdiklerine armağan etmek için kaçırmamalı!


Tek Taş Kupa Bardak

Tek Taş Kupa Bardak

Bize göre bugüne kadar böylesine ilginç bir kupa bardağı ne görmüş olabilirsiniz, ne de duymuş. Bu bardağın kulpu, tek taş şeklinde dizayn edildi ve ortaya inanılmaz ilginç bir kupa bardak çıktı! Tek Taş Kupa Bardak, tasarımı ile görenleri hayretler içerisinde bırakacak! Ofis ya da iş yerinde elinizde Tek Taş Kupa Bardak varken, nişanlandığınız yönünde dedikodular çıkarsa hiç şaşırmayın! Tek Taş Kupa Bardak, hem kendinizin kullanabileceği hem de kız arkadaşlarınıza hediye edebileceğiniz son derece ilginç hediyelerden biri.


ilginç ürünler

Kişiye Özel Kilometre Duvar Saati

Özellikle büyük şehirlerde yaşayanların zamansızlık gibi büyük bir problemi vardır. Metropollerde yaşayan insanlar adeta freni patlamış bir otomobil gibi tam gaz hayatı tüketmeye çalışırlar. Kişiye Özel Kilometre Duvar Saati zamanını tam gaz ve son sürat yaşayan kişilere yönelik tasarlandı. Zamanın değerini ve kıymetini bilmeleri için! Kişiye özel hazırlanan Kilometre Duvar Saati’nin ortasında doğum tarihi yer alıyor. Bu saat duvarınızda asılı durduğu müddetçe iyi mi olur kötü mü olur bilemem ama, zamanın ne kadar değerli olduğunu karşısındakine anlatacağı çok açık! Galiba bu duvar saatinin en önemli mesajı; ertelediğiniz, yapmak istedikleriniz için henüz vakit varken tüm bunlar için bir zaman ayırmalısınız! Kişiye Özel Kilometre Duvar Saati size zaman konusunda motivasyon kaynağı olacak. Adeta bir otomobilin içerisindeki hız göstergesi şeklinde tasarlanmış olan bu ilginç duvar saatini, ortasına doğum tarihini ekleyerek erkek arkadaşınıza, eşinize, annenize kısacası tüm sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Anlamlı ve özel tasarımıyla Kişiye Özel Kilometre Duvar Saati hem sizin, hem de sevdiklerinizin hayatı programlamaları konusunda çok yardımcı olacak.


3 boyutlu Saatler

Minyatür Saatler

Erkek ve bayanlar için farklı modelleri olan Minyatür 3 Boyutlu Kol Saatleri birbirinden renkli ve birbirinden güzel! Saat tasarımlarına yepyeni bir yorum getiren Minyatür Saatler ile bileklerinize şıklık geliyor! İncecik ve akıl almaz tasarımı ile görenlerin tekrar bakmak isteyeceği bu özel saatler içerisinde, adeta gerçek yaşamdan kesitler var! Küçük ve hatta mini minnacık objeler ile 3 boyut özelliği kazandırılan Minyatür 3D Kol Saatleri hediye edilmek üzere sizi bekliyor! Çizilmek cam, çelik ve paslanmaz gövde, deri kol kemeri ile tasarım harikası bir kol saati! Eyfel Kulesi, 3 boyutlu güller, alış veriş ikonları, düğün ikonları daha bir çok 3 boyutlu figür bu incecik tasarım içerisinde hayat buluyor! Tarz ürünlerden hoşlanan erkek arkadaşınıza sıra dışı ve ilginç bir kol saati, doğum günü hediyesi olarak düşünüyorsanız, Minyatür Kol Saati müthiş bir hediye! Aynı şekilde kız arkadaşınız için uygun olan modelleri ise Yılbaşı hediyeleri için biçilmiş kaftan.


İlginç Hediyeler

Palyaço Balığı USB Bellek

Dünyanın en ünlü ve en sevimli balığı NEMO, sıra dışı bir ürün olarak yeniden aramızda. Çocuklar kadar yetişkinlerinde severek izlediği “Kayıp Balık Nemo” serüveni kaldığı yerden 8 GB kapasiteli USB Bellek ile hayatımıza kolaylıklar getiriyor. Sevdiklerinize, sevimli olduğu kadar, aynı zamand işe yarar bir ilginç hediye düşünüyorsanız, Palyaço Balığı USB Bellek tam sizin için tasarlanmış bir ürün! Bu ürünü kullanmakta, cepte taşımakta son derece keyifli. Filmin Adı;”Kayıp Balık Nemo” ancak, bu USB Bellek ile, tüm elektronik veriler hiçbir yere kaybolmadan güvende! 2-4-8 GB seçenekleri ile satışta olan bu sevimli USB Belleğe, film, müzik, fotoğraf, proje gibi tüm elektronik verileri güvenle kaydedebilirsiniz. Aynı kategoride yer alan aşağıdaki USB Bellekler de ilginizi çekebilir.


İlginç Hediyeler

No Smoking Duvar Saati

Gerçekten Dumansız Hava Sahası! Siz de gerçek bir Yeşilay’cıysanız, sigara içilmesine ve sigara dumanının sizi etkilemesine göz yummak istemiyorsanız, No Smoking Duvar Saati dikkatinizi cezbedebilir. No Smoking Duvar Saati ile, hem şık bir duvar saatiniz olacak, hem de kapalı alanda sigara içmeye yeltenenler için kapı gibi duvarınızda asılı ikaz edici bir uyarı levhanız olacak! Sevdiklerinizi sigaradan koruyacak ve sigaranın gerçek bir baş belası ve son derece zararlı bir alışkanlık olduğunu gösterecek ilginç bir duvar saati ile sizleri buluşturmaktan gurur duyuyoruz. Kapalı mekanlarda zaten sigara içilemeyeceği, sigara içilmesine göz yuman mekan sahipleri ile sigara içenlerin kanuni cezalar ve yaptırımlarla karşı karşıya kalacağı aşikar! No Smoking Duvar Saati işte tam da bu yasal zorunluluğa dikkat çeken ilginç tasarımlı bir duvar saati! Bu son derece yararlı olan duvar saatini, sevdiklerinize ev hediyesi, ofis hediyesi, iş yeri hediyesi, okul, hastahane gibi yerlere armağan edebilirsiniz. No Smoking Duvar Saati ile sigara içmek isteyenler, duvarda asılı olan saati görünce, sigaraya karşı olan net tutumunuzu daha iyi kavrayacaklar.


Kedi Köpek Papyonu

Kedi Köpek Papyonu

Hayvanları sevmeyen, insanları da sevmez! Çok mu iddialı bir laf oldu? Bence hayır! İçinde hayvan sevgisi olmayan kişiler bana kalırsa da, çok bencil ve sadece kendisini düşünen kişiler. Çünkü kendisi dışında başka canlıların da bu gezegende yaşama hakkının olduğunu düşünmezler. Neyse, gelelim konumuza, evinde evcil kedi ve köpek besleyen sevdiklerinize şirin mi şirin papyonlardan hediye etmek ister misiniz? Puantiyeli ve düz siyah modeli bulunan Kedi Köpek Papyon çeşitleri, evcil kedi ve köpeklerin en gözde aksesuarlarından biri olacak. Evinde kedi ve köpek besleyen gerçek hayvan dostları, bu hayvanlara tabiri caizse, “Gözü gibi” bakarlar. Kuaföründen, beslenmesinden veterinerine kadar, bu şirin hayvanların her şeyi ile tek tek ilgilenirler. Ev hediyesi olarak bu kişilere bana göre klasik hediyeler almak yerine, besledikleri kedi veya köpek için bu tip bir aksesuar alıp, bu insanları daha fazla mutlu edebilirsiniz.


iPad Mini Bluetooth Klavyeli Kılıf

iPad Mini Bluetooth Klavyeli Kılıf

iPad, iPod, iPhone bu saydığım üç “i” ile başlayan Akıllı cihazlar, Apple firmasının teknolojide çığır açan buluşları ve insanlığa çok güzel bir armağanı… Ofis hediyesi olarak tavsiye edeceğim bu ürün, özellikle iPad kullanan sevdiklerinizin cihazlarını daha çok sevmesine sebep olacak. Bildiğiniz gibi iPad’lar dokunmatik ekran teknolojisine sahip olduklarından, kolay kullanım açısından normal masaüstü bilgisayar klavyeleri gibi rahat kullanım imkanı vermezler. Ayrıca iPad kullanırken bir elimiz ile ekranı kendimize doğru tutarken, sadece öteki elimiz ile bir şeyler yapmaya çalışırız. İşte iPad Mini Bluetooth Klavyeli Kılıf, Bluetooth teknolojisini kullanarak, kablosuz bir şekilde ve 10 metre mesafeye kadar dik konumdaki iPad’lerimizi daha kolay ve daha fonksiyonel bir şekilde kullanmamıza olanak sağlıyor. Ayrıca, minik bir servet harcadığımız iPad’imiz için de koruyucu kalkan görevi görüyor.  Adeta, bir ajanda görünümünde olan ve farklı bir çok renk alternatifi bulunan iPad Mini Bluetooth Klavyeli Kılıf, tablet bilgisayarınızı tozdan, kirden, nemden korurken, 360 derece dönebilme özelliği ile iPad kullanıcılarına daha keyifli bir kullanım imkanı sağlıyor. Bu son derece güzel ürünü, ofis ya da bürosunda iPad kullanan sevdiklerinize Ofis Hediyesi olarak armağan edebilirsiniz.


Kişiye Özel Sinema Klaketi Telefon Kılıfları

Kişiye Özel Sinema Klaketi Telefon Kılıfları

Günümüzde insanlar, cep telefonlarından bir dakika için bile ayrı kalmaya gelemiyorlar! Metroda, metrobüste, evde, ofiste her yerde cep telefonu sürekli elde! Cep telefonları nihayetinde iletişim kurmak için tasarlanmış cihazlar ama maalesef, gerçek hayattaki dostlarla, arkadaşlarla ya da eş ve çocuklarla iletişimi de bitiren bir icat! Acaba cep telefonu icat edilmeden önce bu insanlar nasıl yaşıyorlardı? Madem cep telefonunuz hiç elinizden düşmüyor! O halde telefonunuzu daha ilgi çekici ve ilginç bir hale sokmak ister misiniz? Kişiye Özel Sinema Klaketi Telefon Kılıfları ile Samsung veya iPhone Cep telefonunuza sinemayı taşıyacaksınız! Sinema sanatına ait olan Klaket görünümlü cep telefonu kılıfları, cep telefonunuza hem mükemmel bir görünüm kazandıracak, hem de tozdan, kirden veya darbelerden koruyacak! Kişiye özel olarak tasarlanan Kişiye Özel Sinema Klaketi Telefon Kılıfları ile kendi telefonunuz üzerinde gerçek yönetmenin kim olduğunu herkese göstereceksiniz! bu harika kılıf üzerine Sevgilinizin ismini film adı olarak yazdırın, ister çok sevdiğiniz bir filmin ismini! Yaratıcılık tamamen size kalmış! İlginç ürünlerden hoşlanıyorsanız, Kişiye Özel Sinema Klaketi Telefon Kılıfları tam size göre! Aynı zamanda bu harika ürünü sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz.


Kendi Magnetini Yap 8’li Set

Kendi Magnetini Yap 8’li Set

Erkek kaç ve gözlerinin altına, bir bayan dudağı çeksek nasıl olurdu? Ya da bayan göz ve saçlarının altına, bıyıklı bir erkek suratı çeksek mesela? Herhalde çok komik ve eğlenceli olacağı kesin! Kendi Magnetini Yap 8’li Seti, size işte bu eğlenceyi vaat ediyor! Eşinize ve kendinize ait, bet çekilmiş olan yüz fotoğraflarınızı gönderin, buzdolabınızın üzerinde bu harika magnetlerden olsun! Canınız eşinize, kendi bıyığınızdan bir bıyık mı yapmak istiyor? Çok kolay, magnetlerin yerini değiştirerek eşinize bir bıyık yapabilirsiniz! Bunu gören eşiniz de bu arada boş durmayacak tabi ki! Sabah kalktığınızda buzdolabında, kendi dudağınız yerine, rujlu bir şekilde kıpkırmızı eşinizin dudağını görebilirsiniz! Hem son derece ilginç, hem de evinizin yeni eğlencesi Kendi Magnetini Yap 8’li Set size özel olarak hazırlanıyor! İster bu ürünü kendiniz için düşünün, isterseniz ilginç hediyelerden hoşlanan sevdiklerinize armağan edin!


İlginç Hediyeler

Sebze USB Çoklayıcı

Sebze ve meyveler insan vücudu için ne kadar elzemse, USB Çoklayıcılar da bilgisayarlar için o kadar gereklidir. Standart bilgisayarlar üzerinde en fazla 2-3 adet USB girişi olur! Bu girişler de genellikle ya bir hoparlöre ya da en çok kullanılan bilgisayar donanımlarına ayrılır! Bilgisayarınıza ekstra donanım takmak istediğinizde ise, daha önce takılı olanlardan bir kaç tanesini çıkartmak zorunda kalırsınız! Oysa ki Sebze USB Çoklayıcı, bu soruna çok sağlıklı bir çözüm bulmuş durumda! Bezelye, Kırmızı Biber ve Patlıcan şeklinde tasarımlarıyla görenlerin ağzını açıkta bırakacak Sebze USB Çoklayıcı, bilgisayarınızı daha çok sevmenizi sağlayacak! Erkek arkadaşa ilginç ne hediye alınır derseniz, Sebze USB Çoklayıcı iyi bir hediye seçeneği!


Erkeğe ve Bayana Alınabilecek Diğer İlginç Hediyeler

İlginç Hediyeler

Sevdiğimiz birine bir hediye almak için, mutlaka özel bir günün gelmesini beklememizin çok da doğru bir yaklaşım olmadığını düşünmekle beraber, bir takvim yılı içerisinde, insanların hediyeleşebilmeleri için, bir çok önemli ve özel gün bulunmaktadır. Mesela, yaklaşan sevgililer günü, sevgilimizin doğum günü, yılbaşı, dini bayramlar gibi. Bütün bu özel günler için, birbirinin kopyası hediyeler almak, hediye alanı da, hediye vereni de bir yerde sıkmaya başlar. Çünkü hediye insanda heyecan yaratan bir adrenalindir aslında. Hediyenin bu özelliğidir belki de, hediyeyi önemli kılan veya hediyeyi cazip kılan. Sevgilinizin doğum günü için güzel ve ilginç bir hediye arıyor olabilirsiniz, Sevgililer günü için sevgilinizi şaşırtacak ilginç bir hediye arıyor olabilirsiniz, belki de eşinize evlilik yıl dönümü için şaşırtıcı sürpriz bir hediye bakıyorsunuzdur, ben de bu sebeple, belki bu beklentilere cevap verecek ilginç hediyeler size önermek istiyorum. Umarım bu yazım ve ilginç hediye önerilerim hoşunuza gider. Bu kadar çok ilginç hediye demişken, peki nedir ilginç hediyeler? Eğer aldığınız bir hediye, dikkat çekici ve ilgi uyandıran, heyecanlanıdran bir hediye ise, hediyeniz ilginç bir hediyedir demektir. İlginç kelime anlamı itibari ile; insanların dikkatini çeken, ilgi uyandıran, enteresan anlamına gelir. Dolayısı ile aldığımız hediyenin ilginç sıfatı taşıması için, bu hediyenin dikkat çekici, enteresan ve ilgi uyandıran bir hediye olması gerekiyor. Başlığımız ilginç hediye fikirleri olduğu için, ben hediyenin fiyatına bakmadan, çocuklara, sevgilinize, annenize, eşinize, doğum günü için, sevgililer günü için kısacası özel günler için ilginç hediye önerilerinde bulunacağım. Eğlenceli bir vakit geçirmeniz dileği ile…
İlginç Hediyelerİlginç Hediyelerİlginç HediyelerDeğişik hediyelerİlginç Hediyeliklerİlginç USB BelleklerErkeklere ilginç hediyeİlginç Hediye fikirleriilginç hediyeler
İlginç Hediyelerİlginç hediye fikirleriİlginç Hediyeler
İlginç Hediyelerİlginç Hediye önerileriİlginç hediyeler
İlginç Hediyelerilginç hediyelerdeğişik hediyeler
İlginç hediyelerİlginç hediyeliklerİlginç hediyeler
Değişik HediyelerRetro Masa SaatiÖlü Gibi Yorgun Yastık Seti
sevgiliye ilginç hediyeİlginç Hediyeleriphone 5 klavye - ilginç hediyelik ürünler
ilginç hediyelerAnne Adaylarına Özel Bebeğim Sertifikasıİlginç Hediyeler
Erkeğe alınabilecek hediyeler

2 YORUMLAR

CEVAP VER