Kadın Öğretmene Hediyeler

bayan öğretmene hediye
Bayan öğretmeninize, öğretmenler günü hediyeleri içerisinden güzel bir hediye seçmeye çalışıyor, ancak hiçbir hediyeyi O’na layık görmüyor musunuz? Bu başlık altında bayan öğretmenlere yönelik çok şık ve çok güzel hediye fikirleri yer alıyor. Hatta burada yer alan hediyeleri beğenmeseniz bile, sonraki sayfalarda mutlaka öğretmeniniz için güzel bir hediye bulabileceksiniz! Gerçekten de sitemiz içerisinde öğretmene hem doğum günü hediyesi olarak, hem de öğretmenler günü ile ilgili daha bir çok hediye fikirleri görebilirsiniz! Konumuza geçmeden önce tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü saygı ve sevgi ile kutluyor, bu kutsal mesleklerinde başarılarının devamını diliyoruz. Kadın öğretmenler için hediye fikirlerimizi oluştururken, şu soruyu kendimize sorarak doğru hediyeleri belirlemeye çalıştık; “Öğretmenler gününde kadın öğretmene ne hediye alınır?” Hediye fikirlerimizi bu sorunun etrafında şekillendirmeye çalıştık! Çok klasik olarak bayan öğretmenler için hediyeler; parfüm, takı veya çanta gibi hediyesidir. Fakat biz bu sefer bir değişiklik yapacak ve artık geleneksel hale gelmiş öğretmenler günü hediyeleri konusunda biraz sıradanlıktan uzaklaşıp, daha farklı, daha şaşırtıcı ve daha çok öğretmene özel hediyeler üzerine dikkatinizi çekmeye çalışacağız. Lafı çok uzatmadan, çok kıymetli Öğretmenlerimize, öğretmenler gününde alınabilecek hediye önerilerimize geçelim! Tekrar hatırlatmakta yarar görüyorum; Bu sayfada yer alan hediye fikirleri Bayan öğretmenlere alınabilecek hediyelerdir.

Bayan Öğretmene Hediye Önerileri


Kişiye Özel Kırmızı Makyaj Aynası

Kişiye Özel Kırmızı Makyaj Aynası

Hem fiyatı hem de kişiye özel olması sebebi ile bayan sevgilinize veya annenize alabileceğiniz şık bir hediye tavsiyem olacak! Kişiye Özel olan ve oldukça şık kırmızı makyaj aynası üzerine ister sizin ister sevdiğiniz kişinin ismini yazdırabilirsiniz. İsme özel hazırlanmış bu ayna ile kendinize baktığınızda ne kadar özel biri olduğunuzu bu hediye size hissettirecek! Bayanların gün boyunca en fazla zaman geçirdikleri yer neresidir diye sorsak? Elbette cevabı çok basit! Kendilerini görüp izledikleri bir ayna karşısıdır.


kadın öğretmene hediye

Güzeller Güzeli Öğretmenime Özel Ayna

Bayanlar ayna karşısında oldukça fazla zaman geçirirler. Bu da siz Bayanlara, hediye almak için güzel bir fikir verebilir. Bir de bu ayna, isme özel bir aynaysa ve rahatlıkla çantada taşınabilir bir aynaysa o zaman sevgilinize hangi hediyeyi alacağınız sorusunu cevabı kendiliğinden ortaya çıkıyor! Şık ve isme özel bir cep aynası! Şayet bir bayan hediye almak istiyorsanız tek taş bir yüzükten sonra Onu en fazla mutlu edecek olan hediye, Kişiye Özel tasarlanmış olan bu Kırmızı Makyaj Aynası olacaktır. Kişiye Özel Kırmızı Makyaj Aynası 8 cm çapındadır ve sert plastik malzemeden üretilmiştir. Bu ürünü Anneler günü için, öğretmenler gününde bayan öğretmeninize hediye edebilirsiniz.


kadın öğretmene hediye sepeti

Öğretmene Özel Hediye Sepeti

Klasik öğretmen sözlerinden oluşan birbirinden kullanışlı hediyelerle biricik öğretmeninizi inanılmaz mutlu edebilirsiniz. İşte bu hediye sepeti tam da öğretmeninize göre. Yılın En İyi Öğretmenini Siz seçin! Sevdiğimiz kişilere, özellikle de baş tacımız öğretmenlere hediye seçmek çoğu insanları sıkıntıya sokan bir durum olur çıkar. Ne alsak diye günlerce düşünürüz, hediye alma işini ise çoğu zaman son güne bırakırız! Haliyle de aldığımız hediyeyi biraz mahcup bir şekilde öğretmenimize uzatırız… Ancak öğretmene hediye sepeti o kadar güzel hediyeliklerden oluşuyor ki, 24 Kasım Öğretmenler Günü için güzel bir hediye seçmiş olmanın haklı gururunu yaşayacaksınız.


kadın öğretmene ne hediye alınır

Kadın Öğretmene Hediye Kanvas Tablo

Öğretmeniniz için düşünebileceğiniz yine en iyi, en popüler ve en ideal öğretmenler günü hediyesi daha! Yeşil tahta şeklindeki dekoratif tasarımı ve kişiye özel olması itibari ile öğretmeninize en sevgi dolu mesajlarınızı yazdırarak etkileyici bir kanvas tablo hediye edebilirsiniz. Kişiye Özel Öğretmene Hediye Kanvas Tablo 24 Kasım öğretmenler günü için orijinal olduğu kadar, sevgili öğretmeninizin de duvarlarını süsleyecek son derece anlamlı bir hediye seçeneği. Açıkçası biricik öğretmeninizin bu özel tabloyu beğenmemesi gibi bir ihtimal yok!


Öğretmenler Gününe Özel Plaket

Yılın En İyi Öğretmeni

Öğretmeninize, sevinçten kalbinin hızla atmasını sağlayacak anlamlı bir armağan vermek ister misiniz? Üzerine öğretmenler günü ile ilgili en güzel sözlerinizi yazdırabileceğiniz  Öğretmenler Gününe Özel Plaket karşınızda. Anlamlı olduğu kadar, Biricik Öğrtetmeninizin evinde gururla sergileyeceği bu özel plaket, en anlamlı öğretmenler günü hediyelerinden biri! Kırmızı kadife plakete sahip “Yılın En İyi Öğretmeni Plaketi”, 24 Kasım Öğretmenler Gününde Öğretmeninizin duygu yüklü anlar yaşamasını ve sizinle gurur duymasını sağlayacak en ideal armağan seçeneklerinden biri.


öğretmene ne hediye alınır

Kişiye Özel Fotoğraf Baskılı Madalyon Ödül

Mermer Tabanlı Mesaj ve Foto Baskılı Ödül, öğretmenler günü için düşünülebilecek en anlamlı ve güzel hediyelerden biri. Altın sarısı zeytin dalının tam ortasında, öğretmeninize ait ekleyeceğiniz fotoğraf, altın sarısı burgulu ve çok şık yuvarlak çerçeve içerisinde yer alıyor! Ödülün alt kısmı mermerden tasarlanmıştır. Çok sevgili öğretmeninize anlam dolu, çok özel bir hediye düşünüyorsanız, Kişiye Özel olarak hazırlanan bu orijinal hediyeyi, kendisine armağan edebilirsiniz. Mermer Tabanlı Mesaj ve Foto Baskılı Ödül, öğretmeninizin uzun yıllar evinde saklayacağı ve her baktığında sizi hatırlayacağı çok özel bir ödüldür.


Kişiye Özel Mesaj İşlemeli Kitap Ayracı

Kişiye Özel Mesaj İşlemeli Kitap Ayracı

Okumak, tüm öğretmenlerin hem mesleğinin bir  zorunluluğu hem de severek yaptıkları bir eylem! Mesleğinin temelinde okumak ve okuduklarını öğrencilerine öğretmek olan biricik öğretmeninize son derece anlamlı bir hediye ister misiniz? Kişiye Özel Mesaj İşlemeli Kitap Ayracı sadece öğretmeninizin değil, okumayı seven tüm kitapseverler için tasarlandı. Metalden üretilen ve üzerinde püskülü de bulunan kitap ayracı üzerine öğretmeninizi ne kadar sevdiğinizi gösteren kısa bir mesaj yazdırabilirsiniz. Kişiye Özel Mesaj İşlemeli Kitap Ayracı ile, öğretmeniniz için kitap okuma eskisinden çok daha keyifli hale geliyor.

Kalp Hediye Kutusu

Öğretmeniniz için, el emeği, göz nuru güzel bir hediye hazırladıysanız, bu hediyenizi içerisine koyup gururla verebileceğiniz bir hediye kutusu ile karşınızdayım. İçerisine dilediğiniz hediyelerinizi koyabileceğiniz kalp tasarımlı bir Hediye Kutusu ile Ona vereceğiniz tüm hediyelerinizi daha da anlamlı kılabilirsiniz. El emeği hediye hazırlamak ve yapmak oldukça zahmetli bir süreç! Ancak daha da önemlisi bu hediyeyi daha değerli ve daha özel kılmak için şık bir hediye kutusu içerisinde sunmak gerekiyor. Bin bir zahmet vererek hazırladığınız güzel bir el yapımı hediyeyi Kalp Hediye Kutusu içerisinde öğretmeninize sunarak, hem hediyenizi değerli kılın, hem de öğretmeninize anlamlı bir sürpriz yapın!

öğretmenler için hediye

İyilik Perisi Öğretmene İncili Gümüş Kolye

Öğrenci aileleri bazen, öğretmenin öğrencilere çok fazla ödev verdiğinden şikayetçi olurlar! Daha 7-8 yaşındaki bir öğrenci için bu ödevin çok ağır olduğundan ve kendilerinin bu ödevleri yaptıklarından yakınırlar! Aslında bu ödevler sizler için sevgili veliler:) Çünkü öğretmenin asıl amaçladığı şey, ailenin çocukları ile ilgilenmelerini sağlamaktır! Eğitim sürecini tek başına öğretmenin omuzların yüklemek çok büyük bir haksızlık olacaktır! Burada velilere de sorumluluklar düşmektedir. Başarılı bir öğretmen, sadece sınıf içerisindeki yaptıkları ile değil, sınıf dışında velileri kaynaştırmakta gösterdiği çabaları ile de kendini gösterir.

İsme Özel Kalpli Bayan Kolye

Kadın Öğretemene Hediye İsme Özel Kolye

Gerçekten de iyi bir öğretmen velileri de etrafına toplayarak, çeşitli organizasyonlar yürütür ve bu sosyal aktiviteler içerisinde hem öğrencilerini hem de öğrenci velilerini birbirleri ile kaynaştırmayı başarır! Sizleri bir araya toplayan ve kaynaşmanızı sağlayan, sevgili öğretmeninize sınıfça toplanarak güzel bir hediye almaya ne dersiniz? Üzerinde kendi isminin yazılı olacağı bu harikulade kolye, muhteşem tasarımı ve taşıdığı anlam ile, bayan öğretmene verilebilecek en şahane öğretmenler günü hediyelerinden biri! 925 Ayar Gümüş üzeri altın kaplama olan bu şık kolye, kalp ikonu ile oldukça süslü! Uzun yıllar unutulmayacak çok özel bir hediye için İsme Özel Bayan Kolye mükemmel bir tercih!

öğretmenlere ne hediye alınır

Öğretmene Özel Resim Çerçevesi

Özel öğretmeninize özel bir hediye vermeye hazır mısınız? Önereceğim ürün tamamen öğretmenlerimiz için özel bir hediyelik eşyadır. Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçevenin üzerine saygı değer öğretmeninize hitaben, kendi özel bir mesajınızı yazdıra bileceğiniz harika bir hediye! Öğretmeninizi ismine özel bu hediyeyle çok mutlu edeceksiniz çok! Taba ve lame deri renk seçeneklerinden istediğinizi seçin, Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçeveniz sizin istediğiniz şekilde hazırlansın.


Bayan Öğretmene Hediye Çikolata Kavanozu

Öğretmenler Gününe Özel Çikolata Kavanozu

Öğretmeninize layık bir hediye arıyorsanız, Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçeve tam da aradığınız hediye. Gerçek deri ve kadifeden üretilen bu çok özel çerçevenin üzerindeki tüm yazıları siz düşünüp ekletiyorsunuz. Taba ve lame (gümüş) olmak üzere iki renk seçeneği bulunan Öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçevenin üst ve alt kısmında yer almasını istediğiniz mesajınızı, öğretmeninizin ismini ve doğum günü tarihi veya istediğiniz tarihi yazdırabilirsiniz. Ya da öğretmenlere Özel Hediyelik Deri Çerçeveniz elinize ulaştığında, kendiniz çerçevenin içine öğretmeninizle birlikte çektirdiğiniz güzel bir fotoğrafınızı ekleyin ve öğretmeninize bu harika hediyeyi vererek onu çok mutlu edin! Seçim sizin!


öğretmenlere hediye

Öğretmenlere Özel Duvar Saati

Hangi meslek öğretmenlik kadar sabır ya da anlayış gerektirir acaba? Hayata dair en ufak fikirleri dahi olmayan bir sınıf dolusu çocuk ile yalnız başınızasınız! En az 35-40 kişiden oluşan bir sınıftaki her çocuktan sorumlusunuz! Çocuklar arasında hafif bir münakaşa olur, veliler hemen soluğu öğretmenin yanında alırlar. Çocuk düşer bir yerini yaralar, yine anne ve babaya karşı tek muhatap Öğretmen!

Matematik Öğretmenine Hediye Plaket

Matematik Öğretmene Hediye Fikirleri & Plaket

Ayrıca minik akıllardan çıkan ve hayatınız boyunca karşılaşabileceğiniz anlamlı veya anlamsız en zor sorular da cabası! Gerçekten de ne yapılırsa yapılsın, öğretmenlerin hakkı ödenmez. 24 Kasım Öğretmenler günü için hem kalıcı hem de, özel bir hediye düşünüyorsanız, sevgili öğretmeninize alınabilecek bir diğer hediyelik ürün ise, Öğretmenlere Özel Cam Duvar Saati. Kişiye Özel hazırlanan bu Cam Duvar Saati üzerine hem öğretmeninizin fotoğrafı basılıyor, hem de siz ne mesaj iletmek istiyorsanız size özel mesajınız basılıyor.

öğretmene anlamlı hediyeler

Öğretmenlere Özel Kitap Okuma Ayracı

Son bir kaç yıl içerisinde Türkiye’deki hemen hemen tüm okullarda sınıflarda artık “Akıllı Tahtalar” kullanılıyor! Ancak, “Kara Tahta” olarak da isimlendirilen ve üzerine “beyaz tebeşir” ile yazı yazılan tahtaların gönlümüzdeki yeri hala çok özel! Bir çoğumuz pembe, sarı, yeşil ve ağırlıklı olarak beyaz tebeşir tozu yutarak bugünlere geldik ve eğitimimizi tamamladık!

İlk Okul Öğretmenine Hediye HDF Çerçeve

İlk Okul Öğretmenine Özel Masaüstü Çerçeve

Eskiden öğretmen henüz sınıfa girmeden, sınıf başkanı tarafından tahtanın sağ üst köşesine misal; “Ders: Tarih”,”Konu: Osmanlı Devletinin Kuruluş Dönemi” şeklinde yazılar yazılır derse ilk hazırlıklar yapılırdı. Daha enteresan olanı ise, öğretmenin sınıf içerisindeki yoğun işleri içerisinde sınıf başkanı tahtaya kaldırılır ve yaramazlık veya haylazlık yapan öğrencileri gözetlemesi istenirdi. Bunun için Kara Tahtaya “Azanlar”,”Konuşanlar” gibi başlıklar atılır altı çizilir ve daha sonra kim yaramazlık yaptıysa tek tek isimleri yazılırdı. Sonra öğretmen bu yaramazlara tek ayak üzerinde kalma cezası gibi cezalar verirdi.

bayan öğretmenlere hediye

Öğretmene Özel Kupa Bardak

Tüm bunları anlatırken eminim ki sizin de gözünüzde öğrencilik yıllarınız canlanmış ve geçmişe nostaljik bir yolculuğa çıkmışsınızdır. Şimdi önereceğim öğretmenler günü hediyesi işte tam da bu nostaljiye atıfta bulunuyor. Öğretmene Özel Beyaz Kupa Bardak üzerinde yeşil tahta var ve az önce değindiğim gibi “Ders:”,”Konu:”,”Öğretmen Adı:” gibi sizin dolduracağınız alanlar mevcut. İster bu alanlara komik sözler yazın, ister öğretmeninizi ne kadar sevdiğinizi ifade edin. Öğretmenler günü için kullanışlı ve ucuz bir hediye düşünüyorsanız Öğretmene Özel Kupa Bardak iyi bir hediye tercihi olabilir.

öğretmenler günü hediyeleri

Öğretmenlerin Kraliçesine Özel Sertifika

Nasıl ki, her insan için dünyanın en güzel annesi kendi annesi ise, öğretmeni de en güzel öğretmenidir. Güzellikte kimse sınıf öğretmeninin eline su bile dökemez! Açık ara, tüm okuldaki en güzel öğretmen kendi öğretmenidir. Her sabah öğrencilerine şık görünmek için erkenden kalkan gönlünüzün kraliçesi bayan öğretmenize farklı bir hediye vermek ister misiniz? Öğretmenlerin Kraliçesine Özel Sertifika, ortasında sevgili öğretmeninizin fotoğrafını taşıyan ve “Öğretmenlerin Kraliçesi” yazısı altında öğretmeninizin adını taşıyan son derece şık bir masaüstü sertifikadır. Arka ayakları sayesinde masa üzerinde rahatlıkla sergilenebilen bu özel sertifika, öğretmeninize çok orijinal bir öğretmenler günü hediyesi olacaktır.


öğretmene anlamlı hediye

Sonsuzluk Kolye

Bayanların takı merakını bilmeyenimiz yoktur. Bayanler özellikle eşleri ve sevgilileri bayanlarla alış verişe çıktılar mı, ufak çaplı krizler yaşanabiliyor. Bunun en büyük nedeni; bayanların girdikleri mağazalarda ilgili ilgisiz her şey ile fazlası ile zaman geçirmeleri ve eş ve sevgililerini mağazalarda bekletmeleridir. Takı konusunda son yıllarda simetrik ve klasik görüntülü kolyeler yerini daha çok romantik ve mesajı olan takılara bıraktı. Görmüş olduğunuz bu üründe sonsuz sevgiyi simgeleyen özel bir kolye modeli. Öğretmeninizin şıklığını tamamlayacak bu özel kolye, 925 Ayar gümüşten imal edilmiştir. Sonsuzluk Kolyeyi öğretmenler gününde bayan öğretmeninize hediye edebilirsiniz.

öğretmene güzel hediyeler

Yılın En iyi Öğretmeni Oscarı

Ancak şimdi önereceğim hediye kesinlikle sizi Öğretmeniniz karşısında mahcup bırakmayacak bir hediye! Bayan öğretmeninize tıpkı film yıldızlarına verilen Oscar’lardan hediye edin. Bence uzun yıllar kitaplığında veya evinin en güzel köşesinde bu hediyenizi saklayacaktır. Bu hediyeyi öğretmenize doğum gününde veya öğretmenler gününde de alabilirsiniz…


bayan öğretmen için hediye

Öğretmenler Günü Yastığı

Hiç düşündünüz mü, eğitim olmasaydı, okullar olmasaydı, öğretmenler olmasaydı Dünya ne hale gelirdi? Öğretmen, yetiştirdiği her bireye erdemli olmayı, ahlaklı olmayı ve dürüst olmayı aşılamaya çalışan son derece özel bir kişi! Bir çok öğrencinin gözünde her ne kadar öğretmen sadece not veren ve sadece sınav yapan kişi olarak görülse de, okuldan mezun olduktan sonra, öğretmeninin neyi demek istediğini çok daha iyi anlamaya başlar.

Anaokulu Öğretmenine Hediye Yastık

Anaokulu Öğretmenine Yastık

Size müthiş emekleri olan değerli öğretmeninizi öğretmenler gününde şık ve son derece anlamlı bir hediye ile mutlu etmek isterseniz, şimdi önereceğim hediye ürün ilginizi fazlasıyla çekecektir. Üzerinde “Öğretmenler Dünyanın daha iyi bir yer olmasını sağlar” yazılı Öğretmenler Günü Yastığı ile, öğretmeninizi gururlandırır ve mutlu edersiniz. Özellikle bayan öğretmenler için hediye edilmesini tavsiye ettiğimiz bu yastık, öğretmeninizin evinin en güzel köşesinde her zaman var olacak çok şık bir yastık!

bayan öğretmene güzel hediyeler

İsme Özel Anahtarlık

Özel malzemesi ile kaliteli ve son derece şık Fotoğraf Baskılı Anahtarlık, bayan öğretmeninize güzel bir öğretmenler günü hediyesi olabilir. Bayan öğretmeninizin ismi, lazer tekniği ile anahtarlık yüzeyine işlenir ve yazılar uzun yıllar silinmez, kalıcıdır. Kişiye Özel hazırlanan fotoğraf baskılı ve mesaj yazılı bu şık anahtarlık, öğretmenler günü için düşünülebilecek ekonomik ve ucuz hediyelerden biri.

Kimya Öğretmenlerine Özel Anahtarlık

Kimya Öğretmenine Ne Hediye Alınabilir?

Kimya öğretmeninizin yanında taşıdığı araba, ev, ofis, sınıf, çalışma odası ve daha bir çok anahtarı kendi ismine özel bu anahtarlıkta bir araya toplanacak! Anahtarlık, belki öğretmenler günü için çok iddialı bir hediye olmayabilir ama, kesinlikle öğretmeninizin en sık kullanacağı kişisel eşyalarından biri olacaktır. farklı ve değişik bir öğretmenler günü hediyesi için kişiye özel kare anahtarlık hediye seçenekleri arasında düşünülmesi gereken bir armağan!


öğretmene özel hediyeler

Öğretmene Ödül Madalyası

Bugüne kadar hep öğretmeniniz sizi değerlendirdi ve size not verdi… Şimdi sıkı durun ipler artık sizin elinizde Siz öğretmeninize bir not veya madalya vermeye ne dersiniz? Kulağa oldukça hoş geliyor ama değil mi? Öğretmeninizin herhangi bir alanda başarılı olduğunu düşünüyorsanız ona bu parlak madalyayı hediye edin. Sizin için özel ve önemli olan insanlara ilginç ama, ilginç olduğu kadar da anlamlı bir hediye arıyorsanız Ödül Madalyası’nı inceleyin derim! Çünkü bu madalyalar gerçeği ile ayırt edilemeyecek derecede çok dikkat çekiyor! Altın sarısı bu madalya ödüllerin üzerine sevdiklerinize en güzel mesajları vermeniz hem sizin için çok zevkli, hem de çok dikkat çekici olacak! Sevdiklerinizi bu pırıl pırıl madalyalarla isterseniz birinci ilan edin, isterseniz de üzerine sizin için özel olan yıl dönümlerinizi 30 veya 50 yıl yazan madalyalarla kutlayın, hepsi sizleri çok mutlu edecek! Doğum günü kutlamaları için özel olarak tasarlanmış ve üzerinde İngilizce ”happy birthday” yazan Ödül Madalyası ile sevdikleriniz en unutulmaz doğum günü hediyesini sizin ellerinizden alacaklar.

Türkçe Öğretmenine Hediye Kupa Bardak

Kadın Türkçe Öğretmenine Hediye Kupa 

Kişiye özel hediyeler hediyeyi alan kişi tarafından ömür boyu hatıra olarak saklanır ve çok anlamlı ve farklı hediyelerdir. Bayan ya da erkek Türkçe öğretmenize orijinal, ilginç ve sıra dışı bir öğretmenler günü hediyesi vermek istiyorsanız Türkçe öğretmenleri için özel olarak tasarlanmış ismine özel bir kupa bardak oldukça yerinde bir armağan olacaktır. Bu güzel kupa bardak üzerine sevdiğinizin Türkçe öğretmeninizin ismini ekleterek, hediyenizi daha güzel ve özel bir hale getirebilirsiniz.

güzel öğretmenler günü hediyeleri

Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık

Öğretmenler günü için veya öğretmeninize doğum günü için, oldukça hesaplı, aynı zamanda kişiye özel hediye olan, bir hediye tavsiyem olacak şimdi de! Hayatımız boyunca ufak tefek araç gereç kullanırız ve çoğu zaman bu araç gereçlerin kıymetini pek bilemeyiz. Örneğin bir anahtarlık! Cebimizde veya çantamızda taşıdığımız anahtarlık, düşünüldüğünde aslında bizler için o kadar büyük yardımcılardır ki misal; evinizin, iş yerinizin, arabanızın veya kasanızın bütün anahtarlarını üzerinde taşır ve sizin ufacık bir anahtarı kaybetmeniz gibi bir sorunun yaşanmamasında büyük yardımları olur. Yani aslında ufacık bir anahtarlık gördüğünüz gibi bizlere nasıl da ciddi zaman kazandırır. Bu kadar anahtarlıktan bahsetmişken, şimdi sizlere harika bir anahtarlık önereceğim. Kişiye Özel Yazılı Kalp Anahtarlık üzerine, hem öğretmeninize mesajınızı, hem ismini yazdırabilir, hem de içerisine en sevdiğiniz fotoğrafınızı ekletebilirsiniz.

öğretmen için hediye

Ay Yıldız Türk Bayrağı Anahtarlık

Türk Anahtarlık, hem ay yıldızımız, hem de dalgalanan Bayrağımız görüntüsüyle bu ürünü zaten fazlası ile özel kılmaya yetiyor. Ay Yıldızlı Bayrak Anahtarlık, 24 Kasım Öğretmenler günü için biricik öğretmeninizi gururlandıracak en güzel armağanlardan biri. İster Türkçe Öğretmeninize, ister Tarih, isterseniz de sınıf öğretmeninize bu özel armağanı verebilirsiniz. Kişiye Özel Ay Yıldız Bayrak Anahtarlık, tüm sevdiklerinize bayrak sevginizi göstermenin en kolay ve etkili yolu. Kaliteli malzemeden hazırlanmış olan ve uzun yıllar kullanılabilecek anahtarlık dalgalanma efektiyle de göz dolduruyor.

öğretmenler için özel hediyeler

Yüzyılın En iyi Öğretmeni Sertifikası

Sadece öğretmekle kalmayıp aynı zamanda bize hayatımız boyunca rehberlik eden, biricik öğretmenlerimiz, bize her eğitim dönemi sonunda başarılıysak teşekkür, takdir belgeleri verirler. Bu Öğretmenler günü döneminde de, tüm yıllardaki başarısından dolayı siz de ona şükranlarınızı gösteren bir sertifika verin. Öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal bir meslek olduğundan, artık bahsetmeye sanırım gerek yoktur. Bir öğretmenin ise, en büyük onur kaynağı; emek verdikleri öğrencilerinin hayattaki başarıları ve düzgün insanlar olarak yetişmeleridir. Şimdi öğretmeninizi mutlu etme ve onurlandırma sırası siz öğrencilerde. Öğretmeninize Yüz yılın en iyi öğretmeni sertifikası hediye etmek sizce de öğretmeninizi duygulandırmaz mı? Bence 24 Kasım öğretmenler Günü için çok uygun bir hediye.


müzik öğretmenine hediye

Müzik Öğretmenine Özel Kupa Bardak

Seçeceğiniz öğretmenler günü hediyesi veya öğretmeninizin doğum günü için bir ton para ödemek zorunda değilsiniz. Önemli olan öğretmeninize onu hatırlamış olduğunuzu hissettirmek ve bütçeniz ölçüsünde bir hediye belirlemek. Bu anlamda yine fiyatı ucuz ve üzerinde sizin ve öğretmeninizin isimlerinin yer aldığı kupa bardak modelleri güzel bir öğretmenler günü hediyesi olabilir. Sevdiğiniz birine, kişiye özel hediye aldığınızda, Bu hediyenin bir eşi benzeri daha olmaz. Çünkü kişiye özel hediyeniz sadece hediye ettiğiniz kişiye özel hazırlanmıştır.

bayan öğretmene ne hediye alınır

Öğretmenimin Klasik Sözleri Kupa Bardak

İşte karşınızda öğretmenler gününün en esprili, en komik hediyelerinden biri. Üzerine öğretmeninizin sınıftayken öğrencilere söylediği o klasik sözlerini yazdırabileceğiniz bu şahane kupa bardakla, Öğretmeninize 24 Kasım Öğretmenler Günü için gülümseten esprili bir armağan hazırlatabilirsiniz. Üstelik aynı gün kargo ve kapıda ödeme ile bu ürünü sipariş edebilirsiniz. Hediyeler içerisinde en çok beğenilenler isme veya kişiye özel hazırlanmış olanlardır.

öğretmenler günü hediyeleri

İngilizce Öğretmeninize İsmine Özel Kupa Bardak

Öğretmenlik mesleğinin ne kadar kutsal bir meslek olduğundan, artık bahsetmeye sanırım gerek yoktur. Bir öğretmenin ise, en büyük onur kaynağı; emek verdikleri öğrencilerinin hayattaki başarıları ve düzgün insanlar olarak yetişmeleridir. Şimdi öğretmeninizi mutlu etme ve onurlandırma sırası siz öğrencilerde. Özellikle İngilizce Öğretmeninize Dünya’nın en iyi İngilizce öğretmeni kupa bardak hediye etmek sizce de öğretmeninizi duygulandırmaz mı? Bence 24 Kasım öğretmenler Günü için en uygun hediyelerden biri.

Matematik Öğretmenine Hediye Mousped

Matematik Öğretmenine Hediye Mousepad

Sürekli bir şekilde bilgisayarla haşır neşir olan matematik öğretmeninize kişiye özel olarak hazırlanan isim yazılı mousepad armağan edebilirsiniz. Düşünseniz de, öğretmeniniz dinlenmek için bir mola verdiği zamanlarda veya internet başında çeşitli araştırmalar yaparken bu harika mousepad hep sizi hatırlatacak ve öğretmeninizin yüzünde tatlı bir tebessüm oluşacak! Sürekli bilgisayar ekranına bakmaktan göz pınarları buharlaşan ve yorulan gözler sevdiklerinizin fotoğraflarının basılı olduğu Kişiye Özel Fotoğraflı Mousepad ile dinlensin.

bayan öğretmene hediye

Kişiye Özel Portre Karikatür

Kalıcı ve komik bir armağanla öğretmeninizin yüzünü güldürün! Öğretmeninizin karikatür resmini çizdirerek O’na en unutamayacağı armağanlardan birini verin. Kişiye öze hediyeler, her zaman benim dikkatimi çekmiştir ve bana göre bu tip hediyeler inanılmaz güzel hediyelerdir. Özelleştirilmiş hediyeler üzerinde size ait izler bulunmaktadır ve bu, o hediyeyi değerli kılmaya yeter bir nedendir. Ofis-Büro hediyesi olarak hediye veya sevgilinizin doğum gününde, Sevgiliniz ile en çok dinlediğiniz bir şarkının sözleri veya sevgiliniz için yazdığınız bir şiir, sevgiliniz ile aranızdaki belkide kimsenin anlamını çözemeyeceği şifreli ve esprili sözler. Bunların hepsi ne kadar değerli ve güzel değil mi? Söz uçar yazı kalır demiş atalarımız. Siz de öğretmeninizi önemli bir film karakteri, sürekli araştırma yapan dahi bir bilm adamı veya artık hayal gücünüzü kullanarak farklı bir konseptte karikatür resim olarak çizdirebilirsiniz. Bu ürün Erkek veya bayan öğretmen için düşünülebilecek en esprili hediyelerden.

bayana öğretmenler günü hediyesi

Papatya Kalem

Öğretmenler günü söz konusu olduğunda nedense herkesin aklına gelen ilk hediye alternatifi, öğretmene kalem hediyesidir. Şayet siz de öğretmeninize kalem hediye etmek istiyorsanız, bu neden daha renkli bir şey olmasın? İşte rengarenk bahar esintisi sunan Papatya Kalem karşınızda. Yazı yazmaya şirinlik kazandıracak olan Papatya kalem, öğretmeninize de verebileceğiniz en güzel öğretmenler günü hediyelerinden biri.

Öğretmenler günü hediyesi

Kişiye Özel Fotoğraflı Çikolata

Öğretmenler gününde, öğretmeninize hoş bir sürpriz yapabileceğiniz ve aynı zamanda ağzını tatlandırabileceğiniz çikolatalara ne dersiniz? Girin öğretmeninizin Facebook profiline, en güzel fotoğrafını seçip, Ona üzerinde kendi fotoğrafının olduğu Kişiye Özel Fotoğraflı Çikolata hazırlatın! Altın sarısı şık kutusu içerisinde 16 adet enfes çikolata lezzeti. Üstelik bu 16 çikolatanın tamamı üzerinde de öğretmeninizin fotoğrafı yer alıyor.


bayan öğretmene esprili hediye

Öğretmenime Benim Karnem

Öğretmenler Gününde veya öğretmeninizin doğum gününde, öğretmeninize asla unutamayacağı bir karne vermeye ne dersiniz? Karneyi düzenlemek tamamen sizin yaratıcılığınıza ve hayal gücünüze kalmış. İstediğiniz konuda öğretmeninize not verebilirsiniz. Örneğin; Öğretmeninizin kıyafeti 100 Puan, ders anlatma başarısı; 100 puan, Espri yapma yönü;100 puan gibi. Vereceğiniz karnede muziplikler yapıp, örneğin, Dersin kaynamasına izin verme; 100 Puan gibi, öğretmeninizi kahkahaya da boğabilirsiniz. Özel çerçevesi içerisinde vereceğiniz bu hediye kesinlikle, oldukça şık ve orijinal bir hediye.

Hediye Fikirleri

Kişiye özel Fotoğraflı Mousepad

Siz de vaktinin çoğunu bilgisayar başında geçirenlerden misiniz? Sevdiklerinizin, sizi görmeye pek vakti kalmıyor mu? O’na her zaman çok yakın olabileceğiniz bir çözüm önerimiz var; Kişiye Özel Fotoğraflı Mousepad! Üzerine fotoğraflarınızı bastırın, eli ne zaman mause’yi tumak için uzansa bakıp sizi hatırlasın. Bu şekilde ne aklından çıkın; ne gönlünden.

öğretmenler günü hediyeleri

Kişiye Özel Fotoğraflı Çiçek Şekilli Masa Saati

Öğretmeni için sürpriz hazırlığında olan değerli okuyucularıma yine harika bir kişiye özel bir hediye tavsiye edeceğim. Bu masa saati çiçek şeklinde harika bir dekoratif saat! Şunu garanti ederim ki, Öğretmeniniz evinin baş köşesinde bundan sonra bu saat olacaktır. Öğretmeniniz her şeyin en güzeline layıktır ama Öğretmeninize Doğum günü için bütçenizi sarsmayacak ve hesaplı sayılabilecek bir hediye düşünüyorsanız kişiye özel bu masa veya TV ünitesi Çiçekli saati size öneririm. Çiçek, doğada güzelliğin simgesi olduğu için bu ürünün çiçek şeklinde olması, verdiği mesaj açısından da annenizin beğenebileceği türden bir hediye olacaktır.

öğretmenler günü hediyeleri

Öğretmenimin Klasik Sözleri Duvar Saati

Esprili hediyelerden bahsetmişken, yine öğretmeninizin ismine özel ve mesajlarınızla son derece komik  olabilecek hediye duvar saatinden bahsetmek istiyorum. Bu duvar saatini öğretmeninize özel hale getirerek, üzerine klasik öğretmen sözlerini yazabilirsiniz. Şık tasarımıyla beğeni kazanan duvar saati, esprili öğretmen sözleriyle de anlamını tamamlıyor. İsim yazılı, fotoğraf ve mesaj baskılı duvar saati, çok sevdiğiniz öğretmeninize, öğretmenler günü veya öğretmeninizin doğum günü için verebileceğiniz şık ve sevgi dolu hediyelerden biri.

Kişiye Özel Dama Desenli Kalem

Kişiye Özel Dama Desenli Kalem

Üzerinde çok şık dama deseni bulunan Kişiye Özel Dama Desenli Kalem üzerine isterseniz kendi isminizi yazıp, bu kalemi kendiniz gururla kullanın. Ya da arkadaşınıza, onun ismine özel hazırlanmış bir dama desenli kalem hediye edin. Plastik ve metal malzemelerin harmanlanması ile üretilmiş olan kalem şık ve özel plastik kutusu içerisinde tek olarak satılmaktadır.

İlginç hediyeler

Zarif, Taşlı Kolye USB Bellek

Sevdiğiniz için en özel kişisel dijital verilerin, şık ve taşlı bir kolye üzerinde taşınması fikri sizce de çok orjinal ve ilginç sayılabilir mi? Gördüğünüz ürün şık bir USB kolye Bellek! Hemde bayanların aldığı diğer taşlı takı kolyelerden hiçbir farkı da yok! Taşlı USB kolye Bellek ile sevgilinizin hem şıklığına şıklık katacak hem de USB bellek her zaman yanında olacak! İşte ben tam da bu USB bellek için taşınabilir kavramının uygun olduğunu düşünüyorum. Gerçek anlamda taşınabilir bellek bu! Sevgilinize hem zarif; hem de çok kullanışlı bir hediye düşünüyorsanız Taşlı USB Kolye Aradığınız o güzel hediye olabilir. Bu ürünü bayan Öğretmeninize de doğum günü ve öğretmenler gününde hediye edebilirsiniz. 4 GB hafızası olan bu özel USB bellek ile, tüm saklanması gereken veriler güvende olacak!

öğretmene alınabilecek ilginç hediyeler

Işıkllı Kitap Okuma Gözlüğü

Evlerde ve iş yerlerinde sayıları hızla artan ve yazı yazma ihtiyaçlarımıza cevap vermeye çalışan bilgisayarlar hala kalemlerin tahtını sallayabilmiş değillerdir. Kişiler, notlarını, şiirlerini, makalelerini kısacası yazılarını hala kalemle yazmaya devam ediyorlar. Belki de kalem bir ilham aracıdır, yani kaleme dokunmadan, onu hissetmeden bir şeyler üretmek insana zor geliyordur. Hele hele bu kalem bir de özel bir kalem ise, kişiler bu kalemi ellerinden asla bırakmayı düşünmeyeceklerdir. Sevgili öğretmeninize, karanlıkta kitap okuma keyfi yaşatmak isterseniz, LED ışıklı bu okuma gözlüğü tam size göre bir hediye seçeneği.

Hediye

Kişiye Özel Ahşap Kalem

Şimdi hediye olarak önereceğim kalem de, yine kişiye özel ve oldukça anlamlı bir kalem. Sevdikleriniz, hediye edeceğiniz bu kişiye özel kalemi asla ellerinden düşürmek istemeyecek ve yanlarından ayırmayacaklardır. Belki de en önemli sözleşmeler, en önemli kararlar sizin bu özel hediyeniz ile imzalanacaktır kim bilir! Verdiğim linkten Kişiye Özel Ahşap Kalemi, kişiye özel hale getirebilmeniz için yukarıda sepete at butonu üzerindeki bölüme, ürün üzerine yazılacak ismi belirtmeyi unutmayınız.

Nikel Kaplama Zirkon Taşlı Kalp Künye

Nikel Kaplama Zirkon Taşlı Kalp Künye

Öğretmeninize, sevginizi şık ve kalpli bir kolye ile anlatmak ister misiniz? Üzerinde isminin yazılı olacağı Nikel Kaplama Zirkon Taşlı Kalp Künye, öğretmeninizin boynundan hiç çıkartmak istemeyeceği kadar şık! Zarif tasarımı, kişiye özel olması ve son derece şık tasarımı ile Nikel Kaplama Zirkon Taşlı Kalp Künyeyi bayan öğretmene öğretmenler günü hediyesi olarak tavsiyelerimiz arasına alıyoruz. Üzeri Zirkon Taşlarla süslenmiş olan kolye, lazer işleme teknolojisi ile üzerine isimler işlenir. Sipariş etmeniz halinde, Nikel zinciri ile beraber Kadife kesede ve hediye paketinde gönderilir.

kadın resim öğretmenine hediye

Kadın Resim Öğretmenine Anlamlı Hediye

Öğretmenler günü için alınabilecek en güzel hediyeler kişiye özel hediyelerdir. Kişiye özel almış olduğunuz bir hediye bir de hatıra olarak öğretmeninizin evinde saklayacağı anlamlı bir plaket olursa olursa o zaman kesinlikle çok isabetli ve doğru bir hediye seçmişsinizdir demektir. Erkek veya bayan fark etmez, sevgili resim öğretmeninize, yeteneklerini, resim konusundaki bilgilerini takdir ettiğinizi ifade edecek olan güzel bir plaket armağan edebilirsiniz.

Sevgililer günü hediyeleri

Kişiye Özel Bayan Cüzdan

Siz de öğretmenler günü hediyesi olarak öğretmeninize, onun isminin yazılı olduğu şık bir deri cüzdan hediye edebilirsiniz. Bence inanılmaz güzel bir öğretmenler günü hediyesi olacaktır. Kaliteli bir deriden imal edilmiş olan bayan cüzdan ile, öğretmeniniz bu hediyenizi uzun yıllar boyunca kullanabilecektir. İçerisine 5 adet kredi kartı koyabilir, bozuk para kesesi ile bozukluklarını taşıyabilir ve fermuarlı kısmı ile daha değerli şeylerini bu cüzdanda taşıyabilir.

Kişiye Özel USB Bellek

Kişiye Özel USB Bellek

Günden güne teknoloji gelişmekte. Her geçen gün ise, hayatımızı kolaylaştıran yeniliklerle tanışıyoruz. Daha düne kadar çantamızda kocaman fotoğraf makineleri taşırken, artık cebimizdeki cep telefonları ile bile muhteşem çözünürlükte fotoğraflar çekebiliyoruz. İşte görmekte olduğunuz bu öğretmenler günü hediyesi, direkt teknoloji ile ilgili bir ürün! Üzerine öğretmeninizin ismini yazdırarak hazırlatabileceğiniz Kişiye Özel USB Bellek, eminim ki, hem öğretmeninizin günlük hayatında çok işine yarayacak, hem de klasik hediyelerin ötesinde en güzel öğretmenler günü hediyelerinden biri olacak!


öğretmene özel çikolata

Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun Çikolatası

Öğretmenler Gününe özel olarak imal edilmiş bu çikolata, Öğretmenler Gününde çok konuşulacak. Enfes tadı ve Sadece Öğretmenler Günü için hazırlanmış olması, bu çikolatayı diğer hediyelerin önünde tutuyor. Öğretmeninizin hem ağzını tatlandıracak, hem de fiziki görüntüsünü veya ruh güzelliğini övecek bir çikolata hediye etmek kesinlikle iyi bir fikir olacaktır. Öğretmenler Günü için Anlamlı ve özel hediye arıyorsanız, bu özel çikolata Öğretmeninizi mutlu edecektir.


Öğretmene Hediye

En Güzel Öğretmen Çikolatası

Çikolatanın insanların mutluluğunu arttırdığı yönde bir çok bilimsel makale olduğunu da anımsarsak, çikolata hediye etmenin iyi bir fikir olduğu düşünülebilir. Örnek olarak “En Güzel Öğretmen” çikolatasını gösterdim ama, bunun yanında, “En iyi Öğretmen” Çikolatası, “Canım Öğretmenim” Çikolatası ve “İyi ki varsın Öğretmenim” Çikolatalarının olduğunu da hatırlatmak isterim.

Öğretmene hediyeler

Kalpli Kutuda Kalpli Çikolatalar

Öğretmeninize duyduğunuz o muhteşem sevgi ancak bu kadar güzel gösterilebilir. Kırmızı kalp kutu içerisinde 15 tane kalp şeklinde çikolata! Hem içi, hem de dışı inanılmaz şekilde büyüleyici olan Kalpli Kutuda Kalpli Çikolatalar, öğretmenler gününün en tatlı hediyesi! Şıklıkta, tasarımda, romantiklikte kimseye birinciliği kaptırmayan ve enfes çikolata lezzeti ile hazırlanmış Kalpli Kutuda Kalpli Çikolatalar, kaçırılmaması gereken hediyeliklerden!

Erkeklere Hediye

İsme özel Hayatımın Bir Tanesi Plaketi

Yıllar yılı sizi notları ile değerlendiren öğretmeninize siz bir değerlendirme yapıp kendisine 1 tanem ödülü vermeye ne dersiniz? Muzipçe bir hediye olacağı kesin… Ama öğretmeninizi fazlası ile gururlandıracak ve onurlandıracak bir hediye olacağı da kesin… Bu ödülü isterseniz babanıza isterseniz annenize takdim edebilirsiniz. Sevdiğiniz ve hayatınızda önemli sayılan kişileri ödüllendirmek ve onları gururlandırmak için bence iyi düşünülmüş bir hediye. kişiye özel Bir tanem Ödülünü doldurmak ve ne yazacağınıza karar vermek, tamamen sizin hayal gücünüze kalmış.

sevgiliye romantik en iyi hediyeler

Ahşaptan Posta Kartı

Öğretmenler Günü için kıymetli öğretmeninize verebileceğiniz en anlamlı hediye; hiç şüphesiz ki, sevginizdir. Ahşap posta kartı da, üzerine sevginizi işleyebileceğiniz ve uzun yıllar saklanabilecek en anlamlı hediyedir. Ahşap posta kartı üzerine ister öğretmeninizin öğretmenler gününü kutlayan kısa bir şiir yazabilir, isterseniz anlamlı bir mesajla Ona olan sevginizi ölümsüzleştirebilirsiniz. Sedir ağacından yapılan ahşap kart, öğretmen sevginizi romantik ve sonsuza kadar saklayacak en etkili yollardan biridir. Ön ve arka yüzeyine dilediğiniz mesajlarınızı yazarak Öğretmeninize sevginizi dile getirin!

bayan için Hediye

Kişiye Özel Manikür Seti

Bayanların gündelik yaşamlarında ve kişisel bakımlarında kullandıkları özel eşyaları şimdi kişiye özel şık kutusunda ve set halinde karşınızda, içerisinde cımbız, tırnak çakısı, makas, pensi, tırnak eti itici, ve törpü bulunmakta. Özel krem rengi kutusundaki bu ürün, yine sevgililer günü için bence bir bayana alınabilecek en güzel hediyelerinden. Sevgili eşiniz, kişisel bakım ürünlerini bu hediyeniz sayesinde, çantası içerisinde her daim yanında taşıyabilecek ve sizin karşınıza daha güzel ve daha bakımlı bir şekilde çıkacak. Bayan için sevgililer günü hediyesi olarak, alınabilecek en kullanışlı, yıllar yılı unutulmayacak çok güzel bir hediye.

öğretmenler için güzel hediyeler

Uğur Böceği Sonsuzluk Gümüş Kolye

Öğretmeninize bu güne kadar belkide yüzlerce kolye denemiş veya üzerinde aksesuar olarak taşımıştır. Ama eminim bu kolye, bugüne kadar hediye olarak aldığı diğer kolyelerden çok daha özel ve uğurlu olacak! Üzerinde uğur böceği bulunan ve sonsuz sevgiyi temsil eden sonsuzluk gümüş kolye, O’nu çok mutluı edecek en özel armağanlardan biri. Ayrıca Türk Halkı olarak bizler Facebook’u çok sevdik, Türkiye’ de yaklaşık 40 milyon kullanıcısı olan facebook’da beğen iconu oldukça popüler hale geldi ve herkes tarafından çok fazla benimsendi. İnternet’teki vaktimizin büyük bir bölümünü harcadığımız facebook’a ait beğen (Like) iconu, olağanüstü harika bir tasarımla, zarif bir pırlanta kolye olarak karşımızda. Öğretmeninize, öğretmenler gününde veya doğum gününde, yılbaşında, gönül rahatlığı ile verebileceğiniz şık ve güzel bir hediye… Bu ürüne de aşağıda yer alan diğer hediyeler kısmından ulaşabilirsiniz.

esprili öğretmenler günü hediyesi

Google Saat

İlginç ve sıra dışı bir hediye peşindesiniz ve bu hediyenizin aynı zamanda popüler de bir hediye olmasını istiyorsunuz! Peki o zaman sizi Kare 12-3 Cam Duvar Saati ile tanıştıralım! Bu saat sadece 12’den 3’e kadar! Daha sonraki 3-12 arası rakamları yok! Saatin geri kalanını tamamlamak da size kalıyor. Kare 12-3 Cam Duvar Saatinin ilginç tasarımına siz de aşık olacaksınız! Bu saate bir kere alıştıktan sonra, diğer sıradan duvar saatleri size çok fazla teferruatlı gelecek! Kare 12-3 Cam Duvar Saati, zamanı hesaplama konusunda biraz da kullanıcısına görev yüklüyor!

İlginç duvar saati

Kare 12-3 Cam Duvar Saati

Belki de akıp giden zamanın kıymetini kullanıcısı anlasın diye, ya da arada bir de olsa kafasını gömdüğü işlerden biraz soluklanıp güneş ve Ay nerede pencereden şöyle bir dışarı baksın diye! Kare 12-3 Cam Duvar Saatinin üzerinde sadece 12, 1, 2 ve 3 saatleri mevcuttur. Gerisi içinse gözünüz size yardım edecektir zaten. Gözün eksik parçaları doldurma yeteneğinden ilham alınarak üretilmiş olan Kare 12-3 Cam Duvar Saatinin boşluklarını isterseniz fotoğraf, not kağıdı veya çizimlerle de tamamlayabilirsiniz. Bu ürün harika bir ev hediyesi, öğretmenler günü hediyesi, anneye hediye, sevgiliye hediye olarak düşünülebilir.

ilgin hediyeler

Dekoratif Kare Cam Duvar Saati

İlginç ve mükemmel bir tasarıma sahip, ev ve iş yerlerine dekoratif bir hava katacak harika bir duvar saati önereceğim. Kare şeklinde cam, beyaz, pembe ve siyah olmak üzere üç farklı renge sahip, bu ilginç duvar saatinin bazı rakamları (10-12-2-3-5-7) boş ve asılı olduğu duvarın rengini alacak şekilde tasarlanmış. Asimetrik yapısı ile görenleri hayran bırakacak kare cam duvar saati, modern ortamlara dekoratif bir görünüm kazandıracak! Bu ilginç duvar saatini gönül rahatlığı ile herkese hediye edebilirsiniz. En başta sevgilinize doğum günü hediyesi olarak düşünebilirsiniz mesela! Sonra Annelere, babalara, öğretmenlere ve yakın arkadaşlarınıza doğum günleri için veya özel günlerde hediye edebilirsiniz.

bayan öğretmene hediye

CEVAP VER