Sevgiliye Hediye Ne Alınır

Sevgiliye hediye
Sevgiliye hediye ne alınır, erkek ya da bayan sevgili için doğum günlerinde alınabilecek hediyeler nelerdir? Erkek ve bayan sevgili için, hediye fikirleri ya da hediye tavsiyeleri ile huzurlarınızdayım. Sevgiliniz için hediye bakıyorsanız, hediye beğenmenin ve alınacak hediyeye karar vermenin aslında ne denli zor bir şey olduğunu muhakkak siz de fark etmişsinizdir. Hele hele hediye alınacak kişi bir de sizin için çok özel olan sevgiliniz ise! Çünkü, sevgilinizin gönlünü kazanmak için çok uzun bir zaman o kadar çaba gösterdiniz, şimdi seçeceğiniz kötü bir hediye ile bir anda her şeyi berbat edebilirsiniz. Aslında emin olun, şayet siz bir hediyeye karar vermişseniz, o hediye sevgiliniz için en doğru hediyedir. Bunu neden söylüyorum; Gerçekten birbirlerini büyük bir aşk ile seven sevgililer arasında telepatik bir güç olduğuna inanıyorum. Çünkü siz şayet gerçek aşkınızı bulmuşsanız, sizin için beğenilen bir hediyeyi, sevgiliniz de beğenecektir. Sevgiliye hediye ne alınır? Öncelikle, hediye tercihi konusunda sığ bir fikre sahip olmayın derim. Etrafınızda gördüğünüz her şeyin, ama her şeyin sevgiliniz için bir hediye olabileceğini aklınızdan çıkarmayın. Hediyenin ne olduğu kadar, sevgilinize yapacağınız sürprizin daha da önemli olduğunu düşünmekteyim! Hediye elbette ki çok önemli ama, sürpriz hediyenizi daha da unutulmaz kılacaktır. Hediye dediğiniz şey her şeydir, hatta bu hava ya da su da olabilir. Sevgilinize hediye seçerken bir kaç hediye ile kendinizi sınırlamayın. Pratik olması açısından, sevgilinize hediye seçerken, onun ihtiyaçlarını göz önünde bulundurursanız, sevgiliniz için isabetli ve doğru bir hediye seçebilirsiniz. Ya da ilişkinizin romantizme ihtiyacı varsa, seçeceğiniz hediye romantizm taşıyan bir hediye olmalıdır. İlişkinizin süresi de, seçeceğiniz hediyeyi belirler.

Sevgiliye Alınabilecek Hediyeler


Aşkımıza Ayılar Şahit Hediye Sepeti

Sevgilime Özel Romantik Hediye Sepeti

Bir hediye sepeti düşünün ki, aşkı en şirin şekilde tarif etsin ve kalbinize uzanan romantik yolu sevgilinize sonuna kadar açıp göstersin! İşte Aşkınıza Özel Romantik Hediye Sepeti tüm bunları bir çırpıda anlatmaya çalışan özel hediyeliklerden oluşuyor. İçerisinde 2 adet pelüş ayı oyuncak (Sizi ve Sevgilinizi simgeliyor), üzerinde “Seni Seviyorum” yazılı kalp yastık, şişe içerisinde leziz kalp şekerler ve kız arkadaşınıza duygularınızı yansıtacak rulo şeklinde sarılı kırmızı bir mektup kağıdı! Mektubunuzda ister sevgilinize O’nunla bir ömür geçirmek istediğinizi belirtin, ister doğum gününü kutlayın, isterseniz de romantik evlenme teklifinizi bu hediye sepeti ile gösterin!


Sevgiliye Doğum Günü Kavanozu

Sevgiliye Doğum Günü Kavanozu

Belki de siz, sevgilinize günlerdir hediye bakıyorsunuz, kafanızı yastığınıza koyduğunuzda sevgilime hangi hediyeyi alayım diye düşünüyorsunuz, ya da iş yerinizde öğlen yemeği boşluğunda İnternet’ten hediye ile ilgili ne kadar site varsa hepsini taradınız, ve ne var ki, ya beğendiğiniz hediyeler size çok pahalı geldi, ya da sevgilinize almanız için size önerilen hediyeleri, siz beğenmediniz. Sevgiliye hediye alma işi, bir yerde sizi psikolojik anlamda germeye başladı. Ama yukarıda dediğim gibi hediye seçerken lütfen rahat olun. Sevgilinizin sizin hediyenize not vereceği hissine kapılmayın:) Nihayetinde siz sevgiliniz için ne hissediyorsanız, belki de o sizden fazla bu duyguyu size karşı hissediyordur.

Pembe Kalpler Fotoğraflı Kanvas Tablo

Sevgiliye Hediye & Kanvas Tablo

Bazen sevgilimize duygularımızı anlatmak istediğimizde, kalbimizden çok şey geçer, bir çok şey söylemek isteriz ama, dilimiz dönmez heyecandan ne diyeceğimizi unuturuz!Pembe Kalpler Fotoğraflı Kanvas Tablo böyle anlarda sevgilinize söyleyeceklerinizi en romantik haliyle iletiyor. Bu son derece romantik hediye sepetini tüm özel günler için, kız arkadaşınıza duygularınızı açmak için gönül rahatlığıyla sevgilinize hediye edebilirsiniz. Tamamen fotoğrafınıza, isimlerinize ve duygu yüklü mesajınıza özel olarak hazırlanacak bu romantik Kanvas, sevgiliye hediye seçenekleri içerisinde en romantik armağanlardan biri olmaya aday!


Kişiye Özel Instagram Yastık

Güzeller Güzeli Sevgilime Hediye Sepeti

Kız arkadaşınızın güzelliği ile gurur duyuyor Ona bakmaya kıyamıyorsanız, işte sevgilinizin güzelliğine vurgu yapacak son derece romantik bir hediye sepeti. Güzeller Güzeli Hediye Sepeti içerisinde tüm bayanların memnuniyetle kullanabileceği çok şirin hediyelikler bulunuyor. Mesela neler mi var? İçeriğinde sevimli küçük peluş Oyuncak Ayı, 2 adet üzeri boncuklar ile süslü lezzetli mi lezzetli kare çikolata, sevginin nişanesi olarak kalp mumlar, kalp magnet , üzerinde kız arkadaşınızın kalbini mayhoş edecek romantik sevgi sözcükleri yer alan 30 adet kalp mesaj kağıtları ve buraya dikkat; ayna tarak seti yer almaktadır. Bayan Sevgilinize romantik hediye almak isterseniz, Güzeller Güzeli Sevgilime Hediye Sepeti düşünebileceğiniz armağanlar arasında.


sevgiliye hediye

Sana Şiirler Yazdım Kupa Bardak

Hediyenizin özel ve unutulmaz bir hediye olmasını istiyorsanız, yapmanız gereken şey, kişiye özel hediye seçmek olacaktır. Çünkü kişiye özel hediyeler gerçekten de, hem anlamı itibari ile hem de özel olması itibari ile unutulmaz ve çok özel hediyelerdir. Şimdi önereceğim hediye, üzerine içinizden gelen en güzel şiirlerinizi sevgilinize iletebileceğiniz romantik bir kupa bardak! Üzerinde ister kendi şiirinizi, isterseniz de sevdiğiniz bir şairin şirini taşıyabileceğiniz bu anlamlı kahve kupası ile sevgilinize özel bir armağan verebilirsiniz.

Sevgiliye hediye ne alınabilir

Çok Seviyorum Aşk Drajeleri

Gülmek her zaman iyi gelir! Hem sevgilinizi güldürecek, hem de Ona hasta olduğunuzu gösterecek orijinal bir armağan sizi bekliyor! Sevgilinize eğlenceli ve esprili bir armağan vererek birazcık şirinlik yapmaya ne dersiniz? Çok Seviyorum Aşk Drajeleri ile bu emelinize rahatlıkla ulaşabilirsiniz. İlaç kutusu biçimindeki tasarımı ve kişiye özel olarak hazırlanması ile son derece esprili bir armağan olan Çok Seviyorum Aşk Drajesi, hem kutusuyla hem de içindeki prospektüsü ile sevgilinize gülme krizleri yaşatacak!

sevgiliye hediye

Çiftlere Özel Fotoğraflı Kalp Anahtarlık

Hiç kuşkuya yer bırakmayacak şekilde kalbinizi ona verdiniz! Bunu anlamlı bir hediye ile pekiştirmeye ne dersiniz? İki parçaya ayrılan fotopraf baskılı kalp anahtarlık ile kalbinizin bir parçası sevgilinizde kalsın! İki parçadan oluşan kalp anahtarlık ile biricik sevgilinize ufak tefek ancak anlam derinliği olan özel bir armağan da verebilirsiniz! Üzerine size ait bir fotoğrafın baskısı yapılacak olan ikili kalp anahtarlık, hesaplı fiyatı ve romantik tasarımı ile sevgilinizi mest edecek en güzel hediyelerden biri!

Sevgiliye ne hediye alınabilir

Ömür Boyu Bir Yastıkta Kocayalım Sevgilim Film Şeridi Yastık

Kız Arkadaşınıza Onunla ilişkinizde ne kadar ciddi olduğunuzu göstermek adına, şöyle inceden inceye evlilik mesajları taşıyacak özel bir hediye yastık arıyorsanız, kişiye özel film şeridi yastık tam size göre! Yastık üzerinde yer alacak olan 3 adet fotoğrafınız ve isimleriniz bu yastığa anlam ve bütünlük katıyor. “Bir Yastıkta Kocayın” mesajı apaçık ortada. Kız arkadaşınıza doğum gününde, sevgililer gününde hem anlam dolu, hem de oldukça etkileyici bir armağan seçeneği. Siz ne dersiniz?


sevgiliye güzel hediyeler

Sen Her Zaman Gülümse Hediye Sepeti

Uzun soluklu bir ilişkiniz varsa, sevgilinizin beğenilerini ve hobilerini artık bildiğiniz için sevgilinize seçeceğiniz hediye konusunda fazla zorlanmazsınız. Hediyenin fiyatı da seçilecek hediyenin türünü belirleyeceğinden, sevgilinizi mutlu edeceğinize inandığınız hediyelerin bir listesini yapmanızı ve fiyatının bütçenize en uygun olanını seçmenizi tavsiye ederim. İşte karşınızda, sevgilinizin yüzünde tatlı bir tebessüm oluşturacak Sen Her Zaman Gülümse Hediye Sepeti!  çizgim

Güzeller Güzeli Sevgilime Hediye Sepeti

Güzeller Güzeli Sevgilime Hediye Sepeti

Takılar, bayanların taşımaktan müthiş keyif aldıkları, satın almaya doyamadıkları kişisel eşyalarının başında gelir. Zevk sahibi kadınlarca iyi tercih edilmiş, şık bir takı, çevresindeki diğer bayanlar için bir moda ikonu olabilir, diğer bayanların da tercihlerini etkileyebilir. Bir ürünün en iyi reklamını insanın kendisi yapabilir. Güzeller Güzeli Sevgilime Hediye Sepeti, içerisinde yer alan sonsuzluk kolyesi, kişiye özel makyaj aynası ve kupa bardağı ile güzeller güzeli sevgilinize verebileceğiniz en etkileyici hediyelerden biri olacaktır.


Kişiye Özel Karakalem Resim Hediye Seti

Sevgilime En Özel Hediyeler

Sevgilinize ilişkinizin yıl dönümünde, duygu yoğunluğu taşıyan romantik bir hediye sepeti istiyorsanız, Sevgilime Özel Hediyeler tanımlı bu özel sepet, beğeninizi fazlasıyla hak edecek özel bir armağan! Karakalem portre resim hediye seti göndereceğiniz fotoğrafa özel olarak hazırlanıyor. Bu romantik sepet içerisinde en başta; kız arkadaşınızın sevgi dünyasını mest edecek çok özel hediyelik ürünler var! Yılın 365 günü bakıp aşkınızı yeniden alevlendirecek özel bir karakalem hediye seti. Daha sayacaklarımız var; yine bu sepet içerisinde profesyonel karakalem resim baskılı kupa bardak, cep telefonu kapağı üzerine baskılı karakalem resim yer alıyor. Sevgiliniz kutusunu gördüğü an bu hediye sepetine değim yerindeyse bitecek! Çünkü %100 el emeği ile hazırlanacak bu hediye seti çok orijinal!


Erotik Görevler İçeren Kavanoz

Erotik Görevler İçeren Kışkırtıcı Kavanoz

Bugüne kadar sevgilinize özel günlerde farklı bir çok hediyeler aldınız! Kimi romantik bir hediye oldu, kimi acayip şık bir hediye! İçlerinden bazıları içinize çok sindi, bazıları ise “keşke bunu almasaydım da farklı bir şeyler alsaydım…” dedirtti! Ama bu kavanoz çok başka! Sevgilinize mükemmel bir sürpriz yapabileceğiniz, ve içerisinde 100’den fazla erotik görev bulunan bu ateşli kavanozu armağan edebilirsiniz. 100 unutulmaz gece yaşatacak olan ve içerisinde hem bayan, hem de erkek için farklı görevler yer alan erotik kavanozla, rutin giden aşk yaşamınıza taptaze heyecanlar katabilirsiniz.

Karakalem Portre Resim Siparişi

Sevgilime Orjinal Bir Hediye Arıyorum & Karakalem Portre Resim

Gelecekte sevgilinize “iyi ki hediye etmişim” dedirtecek, asla pişman olmayacağınız çok orijinal bir hediye istiyorsanız, hiç kuşkunuz olmasın ki bu hediye karakalem portre resimden başkası değil! Doğum Günü Hediyesi, sevgililer günü hediyesi ya da yılbaşı için mükemmel seçim! Bugüne kadar sevgilinize yaşatacağınız en sıra dışı, en farklı ve tabi ki de en orijinal hediye, portre resim olacaktır! Portre Resim siparişini nasıl vereceksiniz? Vermiş olduğumuz linke tıklayarak, “Resim Sipariş” sayfasında ister tek başına sevgilinizin, isterseniz de ikinizin birlikte çektirdiği en güzel fotoğraf karesini yükleyerek çok kolay bir şekilde kara kalem resim siparişlerinizi verebilirsiniz! En kısa süre içerisinde profesyonel ressamlar tarafından çizilecek olan portre resminiz, kargo ile adresinize gönderiliyor! Konu ile ilgili fiyat ve detay için resim üzerine tıklamanız yeterli!


Kişiye Özel Mesajlı Harf Çikolata

Mesajlı Harf Çikolatalar

Belki haberlerden duydunuz veya internetten okudunuz; “Çikolataların insanlarda mutluluk hormonu salgıladığına dair bir haber. O halde çiçekle birlikte bir de sevgilinize çikolata alın! Çikolata alın ki, hediye çiçek ile birlikte sinirleri yatışsın. Bunun için size hem içerisinde enfes çikolataların olduğu hem de sevgi mesajlarının yer aldığı harika bir hediye önereceğiz. Özür dilemek için “Kız Arkadaşıma Hediye Ne Alınabilir?” diye düşünüyorsanız, üzerinde “Seni Seviyorum” veya Özür Dilerim gibi dilediğiniz mesajlarınızı yazabileceğiniz çikolata harfler tam size göre.

sevgili için hediye ne alınırSonsuz Aşkımız Hediye Sepeti

Şirin ayıcığın, biricik sevgilinize sizin için söyleyeceği çok romantik mesajları var! İki eliyle kucağında şık bir kalp kutusu içerisinde 100 adet son derece etkileyici aşk dolu mesajlar taşıyan Peluş sevimli ayıcık oyuncak, şirin, sempatik ve sevgi dolu! Sonsuz Aşkımız Hediye Sepeti ile kız arkadaşınıza romantik mi romantik, inanılmaz şirin bir hediye verebilirsiniz! Göz kamaştırıcı bir şıklığa sahip olan özel bir hediye sepeti içerisinde 925 Ayar gümüş sonsuzluk kolye, Seni Seviyorum Kalp Yastık, 100 Adet Kalpli kartlara yazılı romantik aşk sözleri, gül yaprakları ve çikolatalardan oluşan bu hediye sepetini, yıldönümü, sevgililer günü, doğum günü kısacası Ona olan sevginizi göstermek istediğiniz her günde bu hediye sepetini armağan edebilirsiniz.

sevgiliye hediyeKarakalem Resim Efektli Kupa Bardak

Erkek hediyeleri ya da erkek sevgiliye hediyeler denildiğinde bayanların aklına ilk gelen hediye ürün ekseriyetle Erkek Gömlek Hediyesidir. Ancak, bu noktada sevgili bayanlara tavsiyemiz, erkek arkadaşınıza, eşinize veya babanıza şayet gömlek hediye edecekseniz, bunu daha özel hale getirebilirsiniz. Nasıl mı? Tamamen kişiselleştirilebilir gömlekler ile. Ya da piyasada en çok bilinen adı ile Kişiye/İsme Özel Gömlek hediye ederek. Kişiye Özel Gömlekler sadece, hediye edeceğiniz kişinin adına düzenlendiği için, hediyeniz çok daha anlamlı ve özel bir hale gelir. Bu ürüne aşağıda ulaşabilirsiniz.


Sana Aşığım Güzelim Hediye SepetiAyıcıklı Romantik Sepet

Sevgilinize özel bir doğum günü hediyesi düşünüyorsunuz ama öyle bir hediye olmalı ki, hem O’na olan sevginizi ifade etsin, hem O’nu ne kadar çok sevdiğinizi anlatsın, hem romantik bir hediye olsun, hem de fiyatı ile bütçenizi fazla zorlamayacak bir hediyelik eşya olsun! Düşündüğünüz bu özelliklerin hepsi aslında gördüğünüz bu romantik hediye sepeti ile karşınızda. Dolu dolu aşk mesajı veren, üzerinde herkesçe bilinen ingilizce I Love You (Seni Seviyorum” mesajı taşıyan bu şık hediye sepeti sevgiliye verilebilecek en güzel ve en romantik hediyelerden biri.


Melek Sevgilime Hediye KulesiMelek Sevgilime Hediye Kulesi

Diyelim ki, sevgilinize karşı affedilmesi zor bir yanlış yaptınız ve içinizden “Eyvah! Ben ne yaptım!” dediniz. Şimdi çık işin içinden çıkabilirsen. Belki de işin bu noktaya gelebileceğini o an hiç düşünemediniz. Üstelik kız arkadaşınız size göre yeryüzünün en kıskanç ve en inatçı insanı. Şimdi ne yapmalı da sevgilinizin gönlünü geri kazanmalı. O’na karşı espriler veya şirinlikler yapmak için belki de çok geç kaldınız. O halde affedilmek için başka şeylere ihtiyaç var! Çünkü sadece özür dilemek yetmeyecektir. Bunun için başka çareler aramalı. Mesela Bir çiçek buketi ve bu buket üzerinde yaptığınız hatadan dolayı özür dilediğinizi yazan bir not. Ama bu da yetmez! Hediyelik tam 4 tane Kırmızı Kalpli Kutudan oluşan bu muazzam hediye kulesinin her bir kalp kutusu üzerinde “Seni”,”Her Şeyden”,”Çok”,”Seviyorum” yazısı var. Çikolatalar, drajeler, Melek kolye, kendisinden sizi affetmesini istediğiniz sevgilinizin kalbini ısıtacak. Sevgilinize yılbaşına özel olarak çikolata ve takı hediyeye etmek için de Melek Sevgilime Hediye Kulesi en güzel yılbaşı hediyeleri arasındadır.


Her Güne 365 Adet Aşk Mesajı KutusuHer Güne 365 Adet Aşk Mesajı Kutusu

Şu an hediyeler seramonisinden sevgilinize çok özel seçme hediyelere şahitlik ediyorsunuz! Görmekte olduğunuz kavanoz, son derece romantik ve son derece tatlı! Neden romantik derseniz, içerisinde 365 tane “Seni seviyorum çünkü” mesajkarının kalpli kartlarla sevgilinizi çok özel hissettirebilirsiniz. Siz “Kız arkadaşıma ne hediye alabilirim? diye hediye fikirleri araştırıyordunuz. Biz en uygun hediye sitesi olarak size çok net bir şekilde aşkınızı gösterebileceğiniz Kalp Kutu İçerisinde Her Güne 365 Adet Aşk Mesajı Kutusunu hediye etmenizi öneriyoruz.


Sevgiliye alınabilecek hediyeler100 Dilde Seni Seviyorum Kavanozu ve Kalpli Çikolatalar

100 Dilde seni seviyorum kavanozu ile sevgilinizin ayaklarını yerden kesin! İçerisine bir de birbirinden lezzetli kalpli çikolatalar eklediğinizde ortaya muhteşem güzel bir hediye çıkartmış olacaksınız! Ayrıca aşk kavanozu son derece şık bir hediye kutusu içerisinde adresinize kargo yapılıyor. Romantizm ve aşk, kırmızı kurdele ile süslenmiş bu hediye kutusunun içerisinde saklı! Sevgilinize doğum günü hediyesi ve sevgililer günü hediyesi olarak ideal diyebileceğimiz hediyelerden biri.


Sevgiliye alınabilecek hediyelerI Love You Yazılı Fotoğraflı Yastık

Kalp şeklindeki, aşkın rengi olan kırmızı ile renklendirilmiş, yumuşacık kadife kumaş yüzeyi ile I Love You Yastık buram buram aşk yüklü! Yastık üzerinde kırmızı renk ile son derece uyumlu olan beyaz renk ile yazılmış “I Love You” ifadesi yer alan Kalpli Fotoğraflı Yastık, 42 x 42 cm boyutlarındadır. Sevgilinize güzel bir sürpriz yapabileceğiniz bu özel yastık aynı zamanda 14 Şubat Sevgililer Günü için de düşünülebilecek en sevgi dolu hediyelerden biri.


sevgiliye hediyeKişiye Özel Nostaljik Şişede Mesaj

Sevginizi bir de bu şişe içerisinde yer alacak mesaj ile anlatın. Belki de siz daha önce içerisinde mesaj yazılı olan şişeyi, macera filmlerinde ıssız bir adaya düşen insanların yardım çağırılarında gördünüz. Ama o gördüğünüz şişe şimdi duygularınızı en romantik şekilde ifade edecek bir hediyelik ürüne dönüştü. Sevdiğiniz kişiye özel mesajınızı öncelikle çok şık bir mektup kağıdına basılıyor. Daha sonra ise mesajınız, deniz kumları ve deniz kabukları ile süsleniyor. Yaklaşık 30 cm boyunda, ağzı mantarlı klasik bir şişe içerisinde yer alan sevgi dolu mesajınız inanılmaz derecede etkileyici bir hale geliyor. Kişiye Özel Şişede Mesaj ile ister romantik bir evlilik teklifinde bulunun, isterseniz de ilk defa aşkınızı ilan edeceğiniz zaman düşünün. Kişiye Özel Şişede Mesaj, sevgiliye hediye başlığı altında önerilebilecek en romantik ve sürpriz hediyelerden biridir.


sevgiliye hediyeSosyal Medya Yastık

Sevgiliniz ile bir çok anınız oldu ve bu anılarınızı üşengeçlik yapmayıp, her yerde fotoğraflamaya çalıştınız. Öyle ki, çektirmiş olduğunuz fotoğrafların haddi hesabı yok! Yemek yerken, tatildeyken, yolculukta, Piknikte, sahilde her an sizin için çok özel ve çok önemli. Günümüzde cep telefonları bile artık çok kaliteli fotoğraflar çekebilmemize imkan sağlıyor. Şimdi o, birbirinden güzel anlarınızdan oluşan fotoğraf kareleri düzenleme zamanınız geldi. Sevgiliye hediye olarak orijinal bir hediye mi arıyorsunuz? İşte şimdi önereceğimiz hediye ürün ile sevgilinize çok eğlenceli, çok romantik ve son derece de anlamlı bir hediye vermiş olacaksınız.


Sevgiliye sürpriz hediye

Kişiye Özel Google Bardak

İçerisinde geçmişte çektirmiş olduğunuz en güzel fotoğraf karelerini taşıyacak olan Kişiye Özel Fotoğraflı Google Bardak. Hatta bu noktada size tavsiyemiz; Sevgilinize güzel bir sürpriz de yapabilirsiniz. Nasıl mı? Sevgilinizin doğum gününde O’na içerisinde en güzel anlarınızdan oluşan bu özel fotoğraf albümünü hediye ederek. Üstelik Kişiye Özel Fotoğraflı Google Bardak tamamen kişiye özel düzenlenebiliyor. Üzerinde Sevimli ve çok şık bir kalbin yer aldığı bu albüme sevgilinizin ismini de yazdırabiliyorsunuz. Kişiye Özel Fotoğraflı Google Bardak sevgilinize verilebilecek en güzel ve en anlamlı hediyelerden biri.

Erkek sevgiliye hediyeKişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak

Erkek arkadaşınıza, belki sevgililer günü için, belki de doğum günü için, hem aşkınızı ve O’na olan özleminizi anlatabilecek bir hediye bakıyorsunuz! O halde biz size, hem romantik, hem son derece kullanışlı ve hem de, oldukça uygun bir fiyata satılan şık bir hediye tavsiyesinde bulunacağız. Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmak, siz uzaklarda olsanız bile, sizi sevgilinize her daim hatırlatabilecek çok özel bir armağan! Kişiye Özel Çakmak O’na olan duygularınızı ve aşkınızı en duru ve net hali ile ifade edebilirsiniz. Bu özel çakmak, sevgilinizin çantasında, cebinde her zaman en taşıyabileceği ve derin anlamlar taşıyan özel  bir hatıra olavak! Bu ürünü tavsiye etmemizin bir diğer nedeniz ise, ortama yaymış olduğu Vanilya aroma kokusu! “Erkek Arkadaşıma doğum günü hediyesi ne alabilirim?” diye bize fikrimizi soracak olursanız, Kişiye Özel Mesaj ve Fotoğraf Baskılı Çakmağı gönül rahatlığı ile size önerebiliriz.


Kişiye Özel Futbol Topu Duvar SaatiFutbol Topu Şeklinde Duvar Saati

Görenleri hayrete düşürecek yine çok modern ve ilginç tasarımlı duvar saatlerinden bahsedeceğim. Gördüğünüz bu duvar saati sarkaçlı ve sevebileceğiniz figürlere sahip! Üzerinde dünyaca ünlü starların dışında hayvan figürleri de yar alan bu saatin diğer ilginç yanı ise yine hayret verici bir mekanizmasının olması! Sarkaçlı Duvar Saatleri idol haline gelmiş starları ve şirin figürleri dans ettiriyor. Sarkaçlı Duvar Saatleri, odanızın soğuk ve cansız duvarlarına hareket katacak. Charlie Chaplin, Laurel & Hardy, Marilyn Monroe, Michael Jackson, Charlie Wall, Balon, Salıncak ve Kedi.


Aşk ÇekiEsprili Aşk Çeki

Sevgilinize bu sefer vereceğiniz hediyeye hem romantizm hem de komiklik katmaya ne dersiniz? Sevgilinize bir çek yazın! Çek yazın derken, üzerine belli bir ödeme yapılacağını gösterir bir çekten bahsetmiyorum, Sevgilinize aşkınızın çekini yazın ve büyük bir bonkörlükle bu çeki ona uzatın! Örneğin, onu ihmal edip gittiğiniz halı saha maçlarına şu tarihten itibaren ara vereceğim şeklinde bir çek olabilir. Ya da ne bileyim, Ona bundan sonra pembe yalanlar söylemeyeceğinize dair bir çek yazıp verebilirsiniz veya bilgisayar başında fazla vakit geçirmeyeceğinize dair. Bu konuda yaratıcılık tamamen size kalmış durumda. Sevgilinizin elinde artık kapı gibi bir çek olacak ve siz sözünüzde durmadığınızda bu çeki tahsile sokacak belki de icralık olacaksınız kim bilebilir. Aşk Çeki ile verilen tüm sözleri garanti altına alabilirsiniz. Aşk Çekinde hem kadınları hem de erkekleri ilgilendiren 40 adet aşk çeki bulunuyor, çeklerde yazan sözlerden birkaç örneği aşağıda bulabilirsiniz. 8 adet çek ise boş, yani tam 8 adet de açık çekiniz var. Bunları da dikkatlice kullanmanızı, ödeyemeyeceğiniz borçların altına girmemenizi tavsiye ederiz.


hediyeKişiye Özel Ahşap Kutu Kalem

Üzerinde isminizin yazılı olduğu ahşap kutu, dilerseniz çalışma masanızda bir isimlik misyonu da yüklenebilir. Kaleminizi kullandıktan sonra da, bu şık ahşap kutu içerisinde saklamaya ve başına bir olumsuzluk gelmemesine özen gösterirsiniz. İster bu kalemi siz kullanın, sevdiklerinize hediye edip onların de kendilerini özel hissetmelerini sağlayın. Öğretmenler gününde öğretmeninize, babalar gününde babanıza hediye edebileceğiniz Kişiye Özel Ahşap Kutulu Kalemin mavi ve kahverengi olmak üzere 2 renk alternatifi bulunmaktadır. Her iki renk seçeneği de mavi tükenmez kalemdir.


Sevgiliye Hediye ne alınırKişiye Özel Fotoğraflı Çiçek Şekilli Masa Saati

Sevgilisine sürpriz hazırlığında olan değerli okuyucularıma yine harika bir kişiye özel bir hediye tavsiye edeceğim. Bu masa saati çiçek şeklinde harika bir dekoratif saat! Şunu garanti ederim ki, Sevgiliniz evinin baş köşesinde bundan sonra bu saat olacaktır. Sevgiliniz her şeyin en güzeline layıktır ama Sevgilinizin Doğum günü için bütçenizi sarsmayacak ve hesaplı sayılabilecek bir hediye düşünüyorsanız kişiye özel bu masa veya TV ünitesi Çiçekli saati size öneririm. Çiçek, doğada güzelliğin simgesi olduğu için bu ürünün çiçek şeklinde olması, verdiği mesaj açısından da annenizin beğenebileceği türden bir hediye olacaktır.


Bayan sevgiliye hediyeFotoğraf Baskılı Duvar Saati

Bu saatlerdeki saniye ile sarkacın birlikte hareket etmesi sonucunda, figürler dans ediyor dolayısı ile ortamınızın hareketsizliğine aksiyon katmış oluyor. Yani kısacası bu dekoratif duvar saati tik tak sesi duyduğunda hemen oynamaya başlıyor! Böylelikle ister salonunuzda, ister çalıma odanızda ister ofisinizde son derece eğlenceli ve hareketli bir duvar saatine sahip oluyorsunuz. 2 adet AA pille çalışan Sarkaçlı Duvar Saatleri MDF malzemeden üretildi. Bahsettiğimiz bu ürüne aşağıda ulaşabilirsiniz.


Sevgililere Özel Aşık Emoji Yastık

Sevgiliye Hediye – Romantik Emoji Yastık

Klişe bir laf vardır hani! “Issız bir adaya düştüğünüzde yanınıza alacağınız üç şey nedir?” diye. bu soruya sizin ne cevap vereceğinizi kestiremeyiz ama, eminiz ki, ıssız bir ada denildiğinde aklınıza “Hindistan Cevizi” mutlaka gelir. Hiç kimse kendisini kutuplara yakın bir bölgede soğuk bir adaya düşebileceğini hayal etmez. Genellikle tropikal bölgede yer alan bir adada, palmiye ağaçlarının gölgesinde ve masmavi uzanan bir deniz hayal eder. Konumuz aslında tropikal bölgeye ait, çok meşhur bir üründen elde edilmiş hediyelik bir ürün. Bu hediye ürün, özellikle salaş giyinmekten hoşlanan, egzotik ürünleri beğenen bayanların çok hoşuna gidecek cinsten.

sevgiliye hediyeKişiye Özel Emoji Kupa Bardak

Sizin kız arkadaşınız da bu tarz ürünlerden hoşlanan bir bayan ise, eminiz ki bu hediyenizi çok beğenecektir. Hindistan Cevizinin kabuğundan imal edilmiş, üzerinde isim ve isim baş harfi yazılabilen son derece şık bir bayan kolye. Görmekte olduğunuz bayan kolyesi sert Hindistan cevizi kabuğundan imal edilmiştir ve uzun yıllar kullanılabilir. Son derece zarif ve şık olan Hindistan Cevizi Kabuğu Bayan Kolye, bayan sevgilinize armağan edebileceğiniz çok egzotik bir hediye. Sarımtırak bir renge sahip olan Hindistan Cevizi Kabuğu Bayan Kolyenin ipi siyah deridir. Üzerine “aşkın sembolü olan kalp” içerisinde, sizin ve sevgilinizin isim baş harfleri lazer tekniği ile işleniyor.


Sevgiliye özel hediye fikirleriKişiye Özel Dekoratif Taş Baskı

Ancak, dilerseniz sadece üç karakteri geçmemek sureti ile, isim de yazdırabilirsiniz. Bu son derece güzel bayan kolyesini kişiye özel hale getirmek için, Kolye üzerine yazmasını istediğiniz isim veya harfleri “Ürün Yazısı” bölümüne işlemeyi unutmayın. Sevgilinize değişik ve sıra dışı bir doğum günü hediyesi veya sevgililer günü hediyesi düşünüyorsanız, bu ürün mükemmel bir hediye tercihi olacaktır. Bahsettiğimiz bu ürüne aşağıda ulaşabilirsiniz. Bu kolye modeline aşağıda ulaşabilirsiniz.

Evimizin Anahtarı İkimizde de Olsun AnahtarlıkEvimizin Anahtarı İkimizde de Olsun Anahtarlık

Bayan sevgilinize bu hediyeyi almanız için aslında bir çok neden sayılabilir. Çünkü, bayanların en değerli kişisel eşyalarının takı ve ziynet eşyalarıdır dersek hiç de abartmış olmayız. Hatta ve hatta kadınlar, takı sahibi olmak için gözlerini kırpmadan hatırı sayılır bir servet ödemeyi bile göze alabilirler:) Gerçekten de kadınlar gittikleri her yerden kendilerine bir takı almadan dönmezler. Tatile mi gidildi? Orayı hatırlatacak bir takı. Alış veriş merkezine mi gidildi? İlk bakılacak yer takı ve mücevher satılan yerler. Takı zevki veya merakı kadınların asla karşı koyamadıkları bir davranış.


130 Parça Kişiye Özel Foto Baskılı PuzzleSürpriz Kişiye Özel Puzzle

Kadınlar madem bu kadar takılarına düşkünler, o halde sevgilinize, eşinize veya kız arkadaşınıza bu yönde bir hediye alabilirsiniz. Nasıl mı? İçerisinde en değerli takılarını saklayabilecekleri son derece dekoratif bu Dekoratif Sandık Takı Kutusu ile. Eşinize, evlilik yıl dönümü hediyesi olarak orijinal bir hediye düşünüyorsanız, üzerinde sevgi sözcüklerinizi taşıyan çiçek hediyenizin yanında, ayrıca Dekoratif Sandık Takı Kutusu hediye edebilirsiniz. Kız arkadaşınız için de düşünülebilecek hem ilginç hem de son derece şık bir doğum günü hediyesi.


sevgiliye hediye ne alınırİsim Yazılı Altın Bileklik

O’na olan sevginizi, değerli ve anlamlı bir hediye ile mi göstermek mi istiyorsunuz? Kalbinizdeki en değerli isme özel bir armağan vermek isterseniz, isim yazılı altın bileklik bunun için ideal bir armağan tercihi olacaktır. Nasıl ki, sevgilinizin güzel ismi kalbinize altın harflerle yazılı, işte şimdi önereceğimiz bu özel hediye ile bunu O’na ispat edebilirsiniz. Altın fırsat ayağınıza altın bir bileklik ile geliyor. 14 ayar altınla kaplanmış olan isme özel bileklik ile kız arkadaşınıza şiir gibi bir armağan vereceksiniz! Görenlerin hayranlıklarını gizleyemeyeceği Pırlantalı İsim Yazılı Bileklik, sadece kız arkadaşınıza değil, annenize, kız kardeşinize, bayan öğretmeninize de verebileceğiniz en özel hediyelerden bir olmaya aday. Pırlantalı İsim Yazılı Bileklik üzerinde 0,02 karat pırlanta bulunmaktadır ve ürünün bütün yüzeyi 14 ayar altınla kaplanmıştır.


Erkek sevgiliye güzel hediyelerErkeklere Kişiye Özel Şık Hediye Sepeti

Şimdi sizlere önereceğim erkek gömleği de yine isme özel gömleklere çok güzel bir örnek. Özel siyah deri kutusunda, hediye edilmeye hazır, son derece şık Kişiye Özel Nakışlı Gömlek erkek arkadaşınıza, erkek eşinize, özel günler için hediye edebileceğiniz mükemmel bir ürün. Bununla birlikte bu hediye seti içerisinde aynı zamanda erkek sevgilinizin uzun yıllar rahatlıkla kullanabileceği kaliteli bir erkek deri kemer ve 1 adet de siyah deri cüzdan bulunuyor! Gömlek ve deri cüzdanının kişiye özel düzenlenebildiğini hatırlatmak istiyorum.


Sevgiliye güzel ne hediye alınabilirİki Kişilik Kişiye Özel 3D Karikatür

Tanışmanızın yıl dönümü şerefine, erkek arkadaşınıza acayip derecede orijinal bir yıldönümü hediyesi araştırıyor ancak, bunun ne olabileceği hakkında parlak fikirler arıyorsanız, işte aradığınız orijinal hediye: Sizi Kişiye Özel 3D Karikatür ile tanıştıralım! İçerisinde sevgilinizle birlikte olduğunuz en güzel fotoğrafı gönderin, sevgilinizin her zaman masasının üzerini süsleyecek, gurur abidesine dönüşecek size özel 3D karikatürünüz olsun! Tüm Dünyada ilk defa, kavak ağcına pastel boya uygulanarak hazırlanan bu özel hediye ile, erkek arkadaşınıza inanılmaz güzel bir hediye sürprizi yapmış olacaksınız! %100 el yapımı hazırlanan Kişiye Özel 3D Karikatür, sevgiliye yıl dönümü hediyesi başta olmak üzere, tüm özel günler için ideal bir armağan seçeneği! Ürün ebatları; 30×40 cm. Fotoğrafınızın karikatüre en mükemmel şakilde yansıtılması için, göndereceğiniz fotoğrafın yüksek kalitede olmasına ve yüz hatlarının belirgin olmasına lütfen dikkat edin!


Aşk Dolu Balonlu KovaAşk Dolu Balonlu Kova

Kırmızı balonlarla mutlu olmayacak, kendisini özel hissetmeyecek kadın yok gibi. Hele hele bu balonlar bir de üzerinde “Seni Seviyorum” yazılı aşk balonları ise. Eğer siz de sevgilinize şirinlik yaparak, O’na olan sevginizi, bağlılığınızı anlatmanın romantik yollarını arıyorsanız bu romantik kova tam size göre. Üzerinde şirin çöp adam figürleri yer alan metal bir kova ve içerisinde “Seni Seviyorum” yazılı balonlarla kalpli çikolatalar sizlerle. İster bu romantik kova içerisine tek-taş yüzük koyarak sevgilinize sürpriz bir evlenme teklifinde bulunun, isterseniz de O’na olan aşk hislerinizi anlatın! Aşk Dolu Balonlu Kova, içerisinde 10 adet kırmızı “Seni Seviyorum” yazılı balon ve 4 adet kalp tasarımlı çikolatası ile aşkınızı anlatmaya aday romantik hediyelerden biri!


Kişiye Özel İsim Yazılı BileklikKişiye Özel İsim Yazılı Bileklik

Üzerinde isminiz yazılı olan bu bileklik ile tüm zarafetinizi taçlandırmış olacaksınız. Gümüş üzeri 14 ayar altın kaplama Kişiye Özel İsim Yazılı Bileklik, tüm gözleri üzerine toplayacak, çok sade ve göz alıcı bir tasarıma sahip. Kişiye Özel İsim Yazılı Bileklik’in tüm yüzeyi 14 ayar altın ile kaplanmıştır, ürün kesinlikle altın suyu ile üretilmemiştir. Sevgilinize ya da eşinize gururla hediye edebileceğiniz altın kaplama Bilekliği kişiye özel hale getirmek için ilgili kutucuğa isim yazmayı unutmayın. Bilekleri süsleyecek, isme özel bu bilekliği sevgiliye yılbaşı hediyesi olarak kız arkadaşınıza armağan edebilirsiniz.


Kişiye Özel Zenga Erkek Deri CüzdanErkek Sevgilinize Prestijli Bir Hediye

Yaşamınızın her anında yanında olmasını istediğiniz ve gelecekle ilgili tüm planlarınıza dahil ettiğiniz biricik sevgiliniz erkek arkadaşınıza prestijli bir armağan vermek ister misiniz? Kişiye Özel Zenga Erkek Deri Cüzdan tamamen sevgilinizin ismine özel! Yumuşacık ve kaliteli derisi ile sevgilinizin uzun yıllar beğenerek kullanabileceği ve cebinden veya çantasından her çıkarttığında sizi hatırlayabileceği çok şık bir cüzdan! Kahverengi, Taba ve sihay renk seçenekleri ile Kişiye Özel Zenga Erkek Deri Cüzdan, tüm özel günler için düşünülebilecek en güzel aksesuarlardan biri! Önemli: Kişiye özel hazırlanan bu özel cüzdanı siparişiniz esnasında sevgilinizin ismini belirtmeyi unutmayınız!


Sevgiliye hediye ne alınır14 Ayar Altın Madalyon Nazar Gözlü İsim Kolye

Sevgilisinin ismini en az kendisi kadar değerli ve özel bulanlara göz kamaştırıcı zariflikte altın kolye öneriyoruz! Sevgilinize yıllarca asla unutamayacağı anlamlı bir hediye düşünüyorsanız, 14 Ayar Altından üretilmiş olan Madalyon tasarımlı ve üzeri Nazar Boncuğu ile süslenmiş kendi ismine özel kolye armağan edebilirsiniz. Zaman akıp gidiyor. Doğum gününde, sevgililer gününde, yılbaşında kız arkadaşınıza aynı kategoride yer alan hediyeler seçmekten bıkıp usandıysanız, 14 Ayar Altın Madalyon Nazar Gözlü İsim Kolye imdadınıza yetişiyor. Özel hediye kutusu içerisinde satışa sunulan bu anlamlı kolyeyi sipariş etmek istiyorsanız, sevgilinizin ismini belirtmeyi unutmayın!


Kişiye Özel Ahşap SetKişiye Özel Ahşap Hediye Seti

Size olduğu kadar, doğaya ve yaşamaya aşık sevgilinize verebileceğiniz en doğal hediyelerden biri Kişiye Özel Ahşap Set içerisinde bir araya toplandı! O’na olan sevginizi doğal bir hediye ile göstermekse en büyük dileğiniz, sizi bu hayalinizle buluşturuyoruz! Ahşaptan yapılmış ve son derece doğal bir görünüme sahip bu narin set, tamamen erkek sevgilinizin ismine özel hazırlanıyor! İçerisinde ahşap kapağa sahip sevgilinizin ismine özel bir adat defter, üzeri ahşapla kaplı ve yine sevgilinizin isminin yazlı olacağı USB Harici Bellek, ve son olarak da ahşap kutu içerisinde Kişiye özel 2 adet Bambu Kalem yer almakta! Kişiye Özel Ahşap Set ile, erkek sevgilinize hem yararlı ve son derece kullanışlı bir armağan vermiş olacak, hem de kendi ismine özel bu ürünlerle daima sizi hatırlamasını sağlayacaksınız! Bu üç kullanışlı ürünün yer aldığı hediye setinin fiyatı ise oldukça hesaplı: 79,90 TL


 

Büyük Boy Müzikli Kar Küresi

Büyük Boy Müzikli Kar Küresi

Mükemmel sevgili kime denir biliyor musunuz? Eksik yönünüzü tamamlayan ve eksilerinizi artıya çeviren sevgiliye denir! Örneğin; Siz hayatınızda çok ciddi biri olabilirsiniz, ama O yaptığı esprilerle yaşamınızı eğlenceli bir hale çevirir ve hayatınıza renk katar. Örneğin, siz acayip dağınık birisinizdir belki ama, O hayatınıza çeki düzen verir ve eksik olan bu yönünüzü size hatırlatır. Belki de O acayip deli dolu ve girişken biridir, ancak bu sefer de siz serin kanlı yanınızla O’na hatalarını göstermeye çalışırsınız! Belki de sevgili olmayı güzel kılan şeylerden biri de budur! Yani aynı olmamak ama birlikte büyük bir anlam ifade etmek!


My name is Yarım Kalpli İki İsim Kolyeİkiye Ayrılmış İsme Özel Kalp Kolye

Sonsuza kadar kalbinizin diğer yarısını verdiğiniz ama O’nun da kalbinin yarısını alarak mükemmel bir uyum sağladığınız sevgilinize sürpriz bir hediye vermek ister misiniz? Kişiye özel olarak hazırlanan Yarım Kalpli İki İsim Kolye, tıpkı ikiye bölünen kalbiniz gibi! Bir araya geldiğinde bir bütünsellik oluşturan ama ayrıyken de hangi kalbe ait olduğu belli olan Yarım Kalpli İki İsim Kolye, Sevgiliye Romantik Ne Hediye Alınabilir Sorusuna apaçık bir cevap! Kalbin bir yarısına kendi isminizi, diğer yarısına ise sevgilinizin ismini yazdırarak mükemmel bir hediye hazırlatabileceğiniz Yarım Kalpli İki İsim Kolye, 14 Ayar altın kaplamadır ve özel bir hediye kutusu içerisinde satışa sunulmaktadır!


Bayan Sevgiliye Hediye ne alınırPırlantalı Elma Kırmızı İpli Bileklik

Elma, metabolizmaya iyi gelir; aşk da kalbe! Kalbinize iyi gelen al yanaklı sevgilinize, zarif ve estetik bir hediye vermek isterseniz, bu Pırlantalı Elma Kırmızı İpli Bileklik olmalıdır! Sevgiliye en iyi hediye alternatiflerinden biri olan Pırlantalı Elma Kırmızı İpli Bileklik, tasarımıyla da, anlamıyla da diğer hediyelik ürünleri bir kaç adım geride bırakıyor! Sevimli tasarımı, kırmızı ipi ile tüm dikkatlerin üzerine çekecek olan Pırlantalı Elma Kırmızı İpli Bileklik, kız arkadaşınıza en güzel armağan!

İsme Özel Metal Yuvarlak Makyaj Aynasıİsim Yazılı Kalpli Ayna

Sevgilinizin adı zaten kalbinize yazılı. Bir de bunu kalp içerisinde şık ve son derece dekoratif bir ayna içerisine yazdırmaya ne dersiniz? “Siz Sevgiliye Ne hediye Alınır?” sordunuz, biz de size sevgilinize alabileceğiniz hem kullanışlı hem de çok anlamlı dekoratif bir hediye bulduk. Umarız ki sevgilinize almanız için tavsiye ettiğimiz bu hediyelik ürünü siz de beğenmişsinizdir. İsim Yazılı Kalp Ayna sevgilinizin duvarına dekoratif bir hava katarken, diğer yandan bakmaya doyamayacağı çok özel bir ürün. Tamamen kişiye özel hazırlanan İsim Yazılı Kalp Ayna özel günler için sevgiliye hediye edilebilecek en güzel ürünlerden.


Sevgiliye hediyelerİsim Yazılı Kalpli Ayna

Üzerine ister kendi isminizi, ister sevgilinizin veya eşinizin ismini yazdırabileceğiniz İsim Yazılı Kalp Ayna sevginizi anlatabileceğiniz çok sevimli bir ayna! Kalp şeklinde ve içerisinde isim yazılı olan ayna, akrilik malzemeden üretilmiştir ve kullanan için kırılma, çatlama gibi sorunlar yaşatmaz. Arkalı önlü çift bant özelliği sayesinde istenilen tüm düz yüzeylere rahatlıkla yapıştırılabilir. İsim Yazılı Kalp Ayna 40 x 27 cm boyutlara sahiptir. İsim Yazılı Kalp Aynayı size özel hale getirmek için “sepete ekle” butonu üzerindeki bölüme istediğiniz ismi belirtmeyi unutmayınız. Bu ürün aynı zamanda sevgiliye yılbaşı hediyesi olarak kız arkadaşınıza alınabilecek en güzel hediyelerden biri!


Sevgiliye anlamlı hediyelerKız Arkadaşınıza Zarif Sonsuzluk Bileklik

Sonsuz Aşkınızı sevgilinizin bileklerine taşıyabilirsiniz! Üzeri zirkon taşlarla süslenmiş narin Sonsuzluk Bileklik, şık olduğu kadar çok da özel!  Çünkü bu bileklik, içerisinde sevgilisine karşı sonsuz aşk besleyenlerin duygularına tercüman oluyor! Rahat-spor kıyafetler giyinmekten keyif duyan kız arkadaşınıza son derece şık bir aksesuar! Asansör ipi sayesinde her bilek için ayarlanabilen özelliği bulunmaktadır. Kız arkadaşınızın bileklerine çok rahat oturabilecek Sonsuzluk Bileklik, sonsuz aşkı zarif bir tasarımla kusursuz bir şekilde birleştiriyor.

925 Ayar Gümüş İçine Foto Konulan Kalp Kolye925 Ayar Gümüş İçine Foto Konulan Kalp Kolye

Eski romantik aşk filmlerinde benim çok sık rastladığım özel bir sahne vardır. Kötü adam, aşıkların kavuşmasına engel olmaya çalışmaktadır! Akla ve hayale hiç gelmeyecek çirkin oyunlarla, aşıkları ayırmayı bir şekilde başarır! Erkek, kendisini aldattığını düşündüğü sevgilisine artık bir düşman kesilir! Kadın, uğramış olduğu çirkin iftirayı, düşmüş olduğu haince tuzağı sevgilisine bir türlü izah edemez! Aradan çok uzun yıllar geçer. Ancak bu o kadar büyük bir aşktır ki, üzerinden uzun yıllar geçse de bu büyük aşkı törpülemeye yetmeyecektir. Kadın, boynundaki kolye içerisine sakladığı sevgilisinin fotoğrafını, her şeye rağmen taşımaya devam eder! Derken bir şekilde ilahi adalet yerini bulur ve olaylar birbir çözülmeye başlar! Kadının masum olduğu ve çirkin bir iftiraya kurban gittiği anlaşılmıştır. Ama iş işten geçmiştir artık! Tüm bu acılara dayanamayan kadın intihar etmiştir. Erkek, ölen sevgilisinin kendisini bir an için bile olsa unutmadığını, boynundaki kolye içerisinden çıkan fotoğraftan anlar! Ne kadar acıklı ya! Ben yazarken bile duygulandım. Siz okurken ne hissedersiniz bilemem:) Sevgiliniz, fotoğraf eklenebilen 925 Ayar Gümüş Kalp Kolye içerisinde bir ömür boyu aşkınızı boynunda taşısın!


Romantik HediyelerSevgiliye Özel Aşk Gazetesi

Sevgilinize oldukça romantik bir sevgililer günü hediyesi vermeye hazır mısınız? Sizin hazırlayacağınız özel çerçevesi içerisinde aşk gazetesi. Gazetenin manşetinde de siz varsınız. bu romantik gazete bir sayfadan oluşuyor ve laminant çerçevesinde hediye paketi yapılmış şekilde sevgilinize hediye edilmeye hazır şekilde size gönderilir. Tamamı ile kişiye özel olan bu gazete sayfası üzerindeki fotoğraflar ve yazıların tamını siz yazıyorsunuz. Aşk gazetesi 4 bölümden oluşmaktadır. İlk.bölüm, 1 adet resim, yazı başlığı ve sizin yazıdan oluşmaktadır. İkinci bölüm; 1 adet resim, gazete başlığı ve tarihten oluşmaktadır. Üçüncü bölüm; 2 adet resim, yazı ve yazı başlığından oluşmaktadır. Dördüncü ve son bölümde ise, 1 adet resim, yazı ve yazı başlığından oluşmaktadır. Sevgililer günü için inanılmaz etkileyici ve romantik bir hediye hazırlığında olduğunuzu söylemek isterim.


Sevgiliye hediye ne alınırBiricik Aşkınıza Özel Aşkım Kolye

Sevgilinizin ne kadar söylerseniz söyleyin duymaktan hiç bıkmayacağı bir söz var ki, o da kendisine seslenirken söylemiş olduğunuz “Aşkım” kelimesidir. Aşkların en güzelini yaşadığınız biricik aşkınıza özel bir hediye Aşkım Kolye! Bu kolyede “Aşk” var. Üzerinde “Aşkım” yazılı kolye, sevgililer günü için kız arkadaşınıza verebileceğiniz çok anlamlı bir hediye. Kolye zinciri üzerindeki “Sonsuzluk” sembolü de, bu aşkın sonsuza dek süreceğini ifade ediyor. 14 Ayar altın kaplama olan Aşkım Kolye, özel mücevher kutusu içerisinde yer almaktadır.


Kişiye Özel Canvas TabloSevgiliye Kişiye Özel Canvas Tablo

Aşkınıza özel Canvas duvar tablosu! Ne İstanbul’un eşsiz Boğaz Manzarası, ne Paris’in Eyfel Kulesi, ne de Ayvalık’ta gün batımı manzarası, duvarlarınızı Kişiye Özel Canvas Tablolar ile süsleyin! Sevgilinize sıra dışı ve orijinal bir sevgililer günü hediyesi mi hazırlamak istiyorsunuz? Ya da her baktığında dudağında mutlu bir tebessüme neden olacak özel bir doğum günü hediyesi mi? O halde sizi Kişiye Özel Canvas Tablolar ile tanıştıralım! Bu özel tabloları kendiniz hazırlıyorsunuz! Canvas Tablolar üzerine ister, sevgiliniz ile birlikte çıktığınız tatile ait özel bir fotoğrafı taşıyın, ister nişanlınıza ilk evlenme teklifi yaptığınız anın fotoğrafını taşıyın! Bu konuda sınır kendi hayal gücünüz! Şurası kesin ki, Kişiye Özel Canvas Tablolar ile sevgilinize asla unutamayacağı çok özel bir armağan hazırlayacaksınız!


Erkek hediyeleriKişiye Özel İsim Nakışlı Gömlek

Erkeğe hediye seçenekleri arasında şimdi önereceğim hediye özel bir gömlek! Bu gömleği özel kılan tarafı ise tamamen sevgilinize ait olmasıdır. Ya da şöyle diyeyim, sevgilinize özel hazırlanmış olmasıdır. İstediğiniz renk ve bedende tercih edebileceğiniz bu gömleğin kol ve cep kısmına sevgilinizin ve sizin isimlerinizin baş harfleri nakış ile işlenecek, ayrıca, yaka kısmına ise sizin sevgiliniz için hazırladığınız 25 karakterden oluşan özel bir mesajınız veya sözünüz yer alacak. Bir erkeğe alınabilecek en ideal ve güzel hediyelerden biri. Bu özel gömleği erkek sevgilinize, yıl dönümü, sevgililer günü veya doğum günü için hediye edebilirsiniz.


Kişiye Özel Hazırlanan Sütlü Harf ÇikolataMesajlı Seni Seviyorum Çikolatası

Sevgiliye ne hediye alınmalı sorusuna cevap, kişiye özel hazırlanacak olan seni seviyorum çikolatası. 33 çikolata harften oluşan Kişiye özel mesajlı çikolata ile sevgilinize istediğiniz mesajı iletebilirsiniz. Özel ve son derece şık kutusu içerisinde el değmeden üretilmiş olan sütlü madlen çikolata ve en önemlisi her bir çikolatanın üzerinde aşkınıza onu ne kadar çok sevdiğinizi sizin adınıza defalarca söyleyen “Seni Seviyorum” cümlesi. Sevgililer günü için veya doğum günü için almış olduğunuz bir hediyenin yanında yani ona ek olarak, bu çikolata bence çok iyi ve anlamlı bir hediye olacaktır. Bu şık ve üzerindeki çok güzel ve anlamlı mesaj içeren çikolatayı, dünyanın en tatlı sevgilisine sevgiler günü hediyesi olarak düşünebileceğiniz gibi.

bayan sevgiliye hediyeKişiye Özel İsim Yazılı Sonsuzluk Kolye

Sonsuzluk sembolü her ne kadar matematik ile birlikte anılan bir sembol olsa da, sevgililer için bambaşka ve daha özel bir anlam taşımaktadır. Çünkü sonsuzluk sembolü, sevgililer arasındaki aşkın ve sevginin hiçbir zaman bitmeyeceği ve devam edeceğini ifade eder. Bayan sevgilinize duyduğunuz o kocaman ve sonsuz sevgiyi üzerinde sonsuzluk sembolü olan şık bir kolye ile O’na anlatmak ister misiniz? Kişiye Özel İsim Yazılı Sonsuzluk Kolye ile sevgilinize mükemmel bir jest yapabilir ve O’nu çok mutlu kılabilirsiniz. Üzerinde sonsuzluk sembolü yer alan bir künye-kolyeye ile sevgiliniz hem şık bir kolyeye sahip olacak, hem de aşkınızın ne kadar derin olduğunu bir kez daha anlayacak. Sevgilinizin ismine düzenlenecek olan bu özel hediye ile yıllar yılı, unutulmayacak ve kalıcı bir hediyeniz olacak. Bu harika ürünü, dilerseniz sevgilinize doğum gününde armağan edin, dilerseniz yıl dönümü hediyesi olarak. Kendi ismine düzenlenen bu harika kolye asla boynundan inmeyecek. Kişi ismine özel olarak hazırlanan Kişiye Özel İsim Yazılı Sonsuzluk Kolye, gümüş üzeri altın kaplamadır. Ürün kesinlikle altın suyu değildir. Zincir uzunluğu 42 cm’dir ve ürün fiyatına dahildir.

Sevgiliye ne hediye alınırSevgiliye hediye ne alınabilirErkek sevgiliye hediye ne alınır
Bayan sevgiliye hediyelerKız arkadaşa hediyeSevgiliye hediye ne alınır
Sevgiliye hediyeKız arkadaşa sürpriz hediyesevgiliye hediye
Bayan sevgiliye hediyeErkek sevgiliye hediye
Sevgiliye alınabilecek hediyelerBayan sevgiliye romantik bir hediyeSevgiliye ne hediye alınır
Sevgiliye hediyeBayan sevgiliye hediye ne alınırSevgiliye özel hediyelersevgiliye hediyeSevgiliye hediyeSevgiliye hediyeilginç hediyeSevgiliye Hediye
Bu kadar laf sıraladıktan sonra, kendi beğenilerim doğrultusunda sizler için belirlediğim sevgilinize sevgililer günü için, doğum günü için veya yıl dönümü ve yılbaşı için alınabilecek en güzel hediye seçeneklerini sizlerin beğenisine sundum. Umarım hem bu yazıdan keyif almışsınızdır hem de sevgiliye alınabilecek hediye konusunda seçmiş olduğum hediyeleri beğendiniz. Kalın Sağlıkla…

Sevgiliye Alınabilecek Romantik Hediye Sepetleri

Sevgiliye hediyeSevimli Ayıcık Bir Kutu Dolusu HediyeSevgiliye hediye
Sevgiliye hediye sepetiSevgiliye özel hediyelerSevgiliye romantik hediye ne alınır
Sevgiliye romantik ne hediye alınırSevgiliye hediyeSevgiliye hediyler
Sevgiliye hediyeSevgiliye Yılbaşı Hediye Sepetibayan sevgiliye ne hediye alınır
Kız Arkadaşınıza özel günler için alınabilecek en romantik hediyeler hiç kuşkusuz ki, tasarımlarıyla büyük bir beğeni toplayan, (Sevgililer arasında) alan kişi için de, veren kişi için de büyük bir mutluluk kaynağı olan hediye sepetleridir. Romantik hediye sepetleri içerisinde aşkın doğasına uygun, sevgi ile yoğrulmuş bir çok hediyelik ürün yer almaktadır. Seçeceğiniz modele bağlı olarak, kalp şeklindeki kadife kaplı hediye kutu içerisinde; çikolatalar, nazar boncukları, sevimli peluş ayıcıklar, sevgi notları, kelebekli, uğur böcekli, sonsuzluk sembollü bayan kolyeleri, “Seni Seviyorum” mesajlı yastıklar ve daha bir çok romantik hediye bulunuyor. Sevgilinize hem sevgililer gününde, hem de yıl dönümü hediyesi olarak romantik hediye sepetleri tercih edebilirsiniz!
sevgiliye romantik hediyeler

erkeğe yapılabilecek sürprizler

5 YORUMLAR

  1. bu ay sonu sevgilimin doğum günü var sevgilime ne hediye alsam diye kara kara düşünüyordum çok teşekkür ederim önerdiğiniz hediyeler çok hoşuma gitti?..

  2. Ben de bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Bence eğer kız arkadaşınıza sevgililer günü için bir hediye düşünüyorsanız, ya da ne biliyim yıl dönümü için romantik bir hediye arıyorsanız yukarıdaki kalp kutulardaki hediye sepetleri var ya onlar işte en güzeli.

CEVAP VER