Hediyelik Kokulu Taşlar

Son zamanlar da artan hediye sektörü ile birlikte farklı ürünler de satışa sunulmaya başladı. Bunlardan biri de kokulu taşlar. İşte bu yazımızda sizlere en güzel kokulu taş modellerini ne hediye alınır farkıyla tanıtmaya çalışacağız. Hediyelik ürünleri seçerken birçok elemeden geçirdiğimiz konusuna da mutlaka değinmek isterim. Çünkü hediye almak gerçekten önemli bir konu. Karşınızda ki insanı mutlu edebilmek, bu nedenle sizin de mutlu olmanız çok önemli. O yüzden sizler için ne kadar önemli olduğunu biliyor ve birçok kriterler arasından bu ürünleri sizlere sunuyoruz. Kargo fiyatından, ürünün kalitesine; Kargo süresinden, ürünün fiyatına; Sitenin güvenilirliğinden, ürünün güzelliğine kadar birçok noktadan eleme yapmaktayız. Bu konuda içinizin rahat olması gerektiğini bilmenizi isteriz! Bugün sizler için çok güzel bir ürün tanıtacağız, hazırsanız başlayalım.

Kokulu taşlar son dönemde gittikçe popüler olmaya başladı. Aslında bunu en çok etkileyen kokulu ürünlerin satışlarında ki artış. İnsanlar artık ‘’koku’’ kavramına öncesinden daha çok önem vermeye başladı. Bunu birçok noktada görebiliriz aslında. Kokulu taş siparişlerinin artması ile birlikte sizlere bugün kokulu taş modellerini paylaşacağım. Umuyorum ki aradığınız en güzel kokulu taşı bu yazımız ile bulabileceksiniz. Hediyelik ürün olarak alabileceğiniz bu güzel kokulu taş modellerini kendiniz için de alabilir, bulunduğunuz ortamı bu taşlar sayesinde mis gibi kokmasını sağlayabilirsiniz.


hediyelik kokulu taşlarBisikletli Kokulu Taş Aranjmanı

Nostaljiyi sevenlerin bu ürüne dipleri düşecek! 3 tekerlekli nostaljik şeker mi şeker bisiklet tasarımı, içerisinde kokulu çiçek taşları, harika dizayn ve tasarımı efsane olmuş. Nostaljinin renkleriyle birlikte adeta tavana kadar çıktığı bu ürünün fiyatı da oldukça uygun. Bulunduğu yerin sadece mis gibi kokmasını sağlamayacak, ayrıca başka bir hava da katacak! Hediyelik olarak alabileceğiniz gibi bu güzel Bisikletli Kokulu Taş Aranjmanı kendiniz için de alabilirsiniz. Hediye olarak düşünüyorsanız karşıda ki kişi çok şanslı! Bu tarz hediyeleri herkes bulamıyor.


hediyelik kokulu taşlarŞık Kutusunda Kırmızı Gül Kokulu Taşlar

Birbirinden güzel 5 adet kırmızı güzel ile hazırlanmış ürün son derece dikkat çekici. Yoğun kırmızı güzeller ile AŞK’ı fazlasıyla çağrıştırıyor. Şık Kutusunda Kırmızı Gül Kokulu Taşların fiyatı da oldukça uygun. Sevdiğinize bu ürün ile açılabilir, Sevgilinize hediye edebilir veya Eşinizin mutlu olmasını sağlayabilirsiniz! Artık ilişki durumunuza göre bu kokulu taşlar görevlerini yerine getirecek ve karşısında ki şanslı kişiyi çok ama çok mutlu edecektir. Tasarım olarak da çok beğendiğimi rahatlıkla söylemeliyim. Kutusunun içerisinde 5 adet kırmızı gül çok hoş duruyor. Hala durmayın, bu ürünü hediye olarak alın!


kokulu taş modelleriDekoratif Kovalar ve Renkli Kokulu Taşlar

Bu kokulu taşlar diğerlerinden çok farklı. El emeğinin fazlasıyla hissedildiği bu üründe tam 3 adet metal kova, içlerinde ise sarı, pembe ve mavi renklerinde ki kokulu çiçek taşlar bulunuyor. Dekoratif Kovalar ve Renkli Kokulu Taşlar ürünü tam bir dekoratif hediye! Bulunduğu ortamın çok güzel kokmasını sağlayacağı gibi gerçek anlamda ayrı bir hava katacağı da ortada! Ayrıca bu hediyenin diğer bir özelliği herkese, her şeye alınabilecek olması. Yani sadece erkeklere alınabilir demiyoruz, sadece geçmiş olsun ziyaretlerinde alın demiyoruz. Her durum, her kişi için bu dekoratif renkli kokulu taşları alabileceğinizi söylemekteyiz. Farklı renkler, metal kovalar ile adeta uyum içindeler. 3 ayrı rengin uyumu ve bulunduğu yerde ki duruşu şimdiden gözlerimizin önüne gelebiliyor. Umarım böyle bir ürünü kaçırmazsınız. Bence kendinize de mutlaka 1 adet sipariş verin, ben ‘’sepete ekle’’ diyorum şimdiden!


kokulu taşlarKırmızı Kutuda Hediyelik Kokulu Taşlar

Kırmızı güller ile devam edelim! Tabi bu sefer ürünü daha da güzelleştirip, harikalar yaratmışlar diyebilirim. Çünkü bu üründe sadece kokulu çiçek, gül bulunmuyor. Toplam da 12 adet Gül ve Lalelerden oluşuyor. Bununla da kalmıyor, bu kokulu çiçek taşlara harika bir tasarım elde ediliyor. Ve Kırmızı deri kutu içerisine dizaynı sağlanıyor. Yani ortaya adeta bir sanat eseri çıkıyor demek mümkün. Kırmızı Kutuda Hediyelik Kokulu Taşlar ile sevginize sevgi, aşkınıza aşk katmak sizin elinizde! Yapmanız gerekeni biliyorsunuz. Bu ürünü o şanslı kişi için sipariş etmek ve onu mutlu kılmak. Gerçekten böyle bir hediye karşısında mutlu olmayacak birisini tanımıyorum. Ben bir kadın olarak bunu sizlere söylüyorum! Bu hediye çok mutlu eder çoook! Sadece bir tık ötenizde. Fiyatı da gerçekten bu ürüne göre son derece uygun. Hadi ama sevginizi çoğaltmanın vakti geldi geçiyor!


kokulu taş modelleriBeni Affet Kokulu Taşlar

İnsanların karşısında ki kişiyi kırması kolay bir eylemdir. Ama zor olan kendisini affettirmesidir. İnsanız, sonuçta her ne kadar sevsek; canımızı verecek kadar sevsek de karşımızda ki insanı ister istemez kırabiliyoruz. Ama affettirmemiz daha önemli. Kadınlar özellikle nasıl kırıldıklarından çok nasıl affettiklerini hatırlarlar. Bu biz kadınlar için daha önemlidir. Kırılmış olabiliriz, affetmişizdir. Ama nasıl affettik, ne şekilde? Bazen insanlar affetmek zorunda kalır. İlişkisi devam etmesi için. Ama siz bu duruma getirmeden sevdiğinizi kendinize affettirin. Ona bu güzel Beni Affet Kokulu Taşları alın, alın ki nasıl affettiğini bile hatırlamasın! Neye kırıldığını, ne zaman kırıldığını unutsun! Kalp kırmak kolay, tamir etmek zor lafı bu ürün ile bence tarih olacak! Denemesi bir tık öteniz de. Beni Affet yazılı bu güzel kokulu taşlara çok uygun fiyata sahip olabilir; sevdiceğinizin kalbini onarmaya başlayabilirsiniz. Umarım bu aranızda ki son kırgınlık olur!


Sevgililere Özel Kokulu Taş AŞK HediyesiSevgililere Özel Kokulu Taş AŞK Hediyesi

Yine güller, güller. Aşkı çok iyi ifade eden Kırmızı, o güzel güller.. Öylesine güzel bir ürün oldu ki bu! Sizlere anlattığımdan çok farklı. Çünkü bu üründe size, aşkınız ait bir fotoğraf var. Bir mesaj var! Bu hediyeyi, ürünü kat kat değerli kılıyor. Kokulu taşlardan oluşmuş bu ürün bir anda kişiye özel oluyor. Bu da kırmızı güllerin önemini daha da arttırıyor. Sevgililere Özel Kokulu Taş AŞK Hediyesini sipariş etmek çok kolay. Ürün adresine gidip sevdiğinizle onun en çok beğendiği, sevdiği fotoğrafı yüklemek. Daha sonra ona bir mesaj yazmak. Aranız kötüyse (Umarız değildir) Bir özür mesajı olabilir. Veya yıl dönümü, doğum günü mesajları gibi. Artık ilişkiniz de hangi noktadaysanız. Ama eminim ki hepsi bu ürün üzerinde harika duracaktır. Tabi bir de adlarınızı yazmanız lazım. Ondan sonra sipariş verin ve arkanıza yaslanın. Ürün geldiğinde sevdiğiniz sevinçten çılgına görecek. 10 Adet Kırmızı gül tasarımlı kokulu taşların yanı sıra sizin fotoğrafınızın olması, isimlerinizin yazması ve daha önemlisi sizden ona karşı güzel bir mesajın yer alması süper ötesi! Valla çok beğendik. Umarım böyle bir ürünü sipariş vermekte gecikmeksiniz. Her şeyden önemli çok yaratıcı ve farklı bir ürün olması. Hediyeyi de böyle farklı ürünler daha anlamlı kılar.


Kişiye Özel Kokulu TaşlarKalp Kutuda Kişiye Özel Kokulu Taşlar

Romantik yönünüzü ortaya çıkarmak ve bunu sevdiğiniz kişiye belli etmek istiyorsanız kalp kutuda kişiye özel kokulu taşlar tam da sizlere göre! Son zamanlarda oldukça popüler olan kokulu taşlar, aşk hayatınızda sizlere yardımcı olabilir. Kalp şeklinde kırmızı renkli özel kutusunun içerisinde yer alan gül şeklindeki kokulu taşlar, sevgilinizi adeta mest edecek. Ayrıca sevgiliniz ve kendinizin isimlerinin baş harflerini de bu kutunun içerisinde gösterebilmeniz mümkün! Hoş kokulu bu güzel hediyeyi sevgilinize veya eşinize yıl dönümü hediyesi olarak veya doğum günü hediyesi olarak tercih edebilirsiniz. Gören herkesin sahip olmak isteyeceği kokulu taşları en uygun fiyatı ile sitemizde bulabilirsiniz! Sakın kaçırmayın!


Canım Annem Hediyelik Kokulu TaşlarCanım Annem Hediyelik Kokulu Taşlar

Cennet annelerin ayakları altındadır diye boşa dememişler. Bizi bugünlere getiren ve hiçbir zaman ilgisini ve sevgisini eksik etmeyen anneler için hoş bir sürpriz yapmak istemez misiniz? En az gerçek çiçekler kadar canlı duran canım annem hediyelik kokulu taşlar, annenize verebileceğiniz en güzel hediyelerden bir tanesi! Özel pembe kutusunun içerisinde yer alan pembe ve beyaz gül şeklinde kokulu taşlar kokusu ile annenizi cezbedecek! Kutunun üzerinde altın sarısı rengindeki “canım annem” yazısı ise annenize olan sevginizi az da olsa göstermeye yetebilir! Annenize ister anneler gününde isterseniz de doğum gününde bu anlamlı hediyelik kokulu taşları armağan edebilirsiniz. Evin en güzel köşesini süsleyecek olan bu kokulu taşlar, gören herkesin dikkatini çekecek ve beğenisini kazanacaktır!


El Yapımı Kokulu Taş Dekoratif Çerçeve

El Yapımı Kokulu Taş Dekoratif Çerçeve

Sevdikleriniz için sıradan ve herkeste bulunabilecek hediyeler almaktan sıkılmadınız mı? Farklı ve sıra dışı hediye arayanlar için harika bir hediye önerimiz var! El yapımı kokulu taş dekoratif çerçeve, ev dekorasyonlarına ayrı bir hava katacak! Beyaz çerçeve içerisinde kırmızı renk üzerinde bulunan kalpli kokulu taşlar hem çok şık hem de çok anlamlı! Sevdiklerinize kendinizi ifade etmenin en güzel yollarından biri olan bu kokulu taş çerçeve hem de oldukça uygun fiyata! Aşkın en güzel halini temsil edecek bu anlamlı hediyeyi sevdiklerinize armağan ettiğiniz zaman oldukça sevineceklerdir! Bulunduğu ortama romantik bir hava katacak olan el yapımı özel çerçeveyi sevdiklerinize hediye etmek için daha ne bekliyorsunuz?


Annelere Hediye Fotoğraflı Kokulu TaşAnnelere Hediye Fotoğraflı Kokulu Taş

Herkesin annesi kendisine göre çok özel ve en güzelidir! Sizlere ömrünü adayan fedakâr anneleriniz için en güzel hediyeyi almak istemez misiniz? Annelere hediye fotoğraflı kokulu taş, tam da isteyeceğiniz türden bir hediye olabilir. Beyaz kutu içerisinde yer alan kırmızı ve beyaz gül şeklindeki kokulu taşlar bulunduğu her mekana ayrı bir güzellik ve koku verecek! Kutunun iç kapağına ise anneniz için ayrı bir sürprizimiz var! Anneniz ile birlikte çekildiğiniz bir fotoğrafı kutunun iç kapağına bastırabilmeniz mümkün! Yapmanız gereken tek şey dosya ekle kısmından uygun bir fotoğrafınızı eklemek! Ayrıca annenize özel bir mesajınızı yazabilir ve ismini de ekleyebilirsiniz. Kişiye özel tasarlanan bu anlamlı hediye, en güzel anneler günü hediyesi olmaya layık!


kokulu taş

Seni Seviyorum Mesajlı Kokulu Taş

Sevdiklerinize seni seviyorum diyebilmenin pek çok yolu var fakat size önereceğimiz bu yol seni seviyorum demenin en güzel ve en kalıcı yollarından biri. Seni seviyorum mesajlı kokulu taş, sevdiklerinizi mutlu etmek için yetecek ve artacak! Özel kutu içerisinde yer alan seni seviyorum yazılı kokulu taşlar bulunduğu her yere ayrı bir hava ve koku verecektir! Gören herkesin sahip olmak isteyeceği romantik kokulu taşlar, tüm dikkatleri üzerine toplayabilecek güzellikte! İster yıl dönümü hediyesi olarak isterseniz de doğum günü hediyesi olarak tercih edebileceğiniz bu mesajlı kokulu taşları sakın kaçırmayın! Üstelik oldukça uygun fiyata!

CEVAP VER