El Yapımı Parmak Arası Terlikler

Yaz aylarında rahat bir parmak arası terlik, rahat pantolon ve salaş bluz ile yapılan kombinlerden daha keyifli ve konforlu hiçbir şey yok! Bir insan daha ne ister ki? Bugün sizlere ilham vermesi açısından en güzel ve en havalı parmak arası terlik DIY projelerini toparladık! Bu el yapımı parmak arası terlikler sizin için basit, yaratıcı, rahat ve çok ucuz ürünler olacak! Ayrıca bu el yapımı projelerini yapmanız için usta olmanıza gerek yok! Çok az bir dikiş becerisi ile tüm projelerin üstesinden gelebilirsiniz! Yeter ki isteyin! Genel olarak malzemeler aynı tarzda! Bütçenizi korumak için tasarlanmış bu DIY projelerine kesinlikle bayılacaksınız! Bir çift ucuz parmak arası terlik, en sevdiğiniz kumaşın bazı parçaları ve bir tutkal silahı hazırlayın ve harikalar yaratmaya başlayın! Kelimenin tam anlamıyla bu parmak arası terlikler ortalığı kasıp kavuracak! Dilerseniz farklı ve cazip bir şeyler yapıştırabilirsiniz. Sadece burada kalın ve mükemmel DIY projelerine bir göz atın! Keyfini çıkarın!

1) Mat Payetli Parmak Arası Terlik

el yapımı parmak arası terlik

Listemizin ilk sırasında harika bir parmak arası terlik DIY projesi yer alıyor! Tüm dikkatleri üzerine çekecek mat payetli parmak arası terlik ayaklarınıza çok yakışacak! İster kendinize isterseniz de sevdiklerinize bu harika projeyi yapabilirsiniz! İhtiyacınız olan malzemeler ise parmak arası terlik, mat payetler ve biraz kumaş! İşte bu kadar basit! Parmak arası terliğin orta boşluğunu kumaşla kaplayın ve daha sonra bu kumaşın üzerine mat payetleri sırayla dikin! Sıralamayı görmek için aşağıdaki resimden faydalanabilirsiniz! Ve parmak arası terliğiniz kullanıma hazır! Ne kadar da basit değil mi! Artık sıradan terlikleri kullanmayı asla tercih etmeyeceksiniz! Bu parmak arası terlikler çok hoşunuza gidecek! Bizden demesi!

2) Halkalı Parmak Arası Terlik

el yapımı parmak arası terlik

Parmak arası terliklere yeni bir akım geliyor! Artık sıradan ve basit terlikler giymek zorunda kalmayacaksınız! Sizlere söyleyeceğimiz bu harika DIY projesi ile artık sokaklarda gezmek çok daha havalı! Halkalı parmak arası terlik DIY projesi, yapmaktan büyük keyif alacağınız projelerden bir tanesi! Görüntüsü güzel olduğu kadar yapması da bir o kadar güzel! Malzeme listesi ise oldukça basit! Hatta evdeki malzemeler ile bu güzel projeyi tamamlayabilirsiniz! İlk olarak yenilemek istediğiniz parmak arası terliğin üst kısmına kurdele geçirmeye başlayın ve orta kısmına da büyük bir halka ekleyin! İşte bu kadar basit! Halkalı parmak arası terlik kullanılmaya hazır! Dilediğiniz renk ve model tercih edebilirsiniz! Bu projede yaratıcılığınızı konuşturmanın tam zamanı! Haydi, ne bekliyorsunuz!

3) Renkli Kumaş Örgü Parmak Arası Terlik

el yapımı parmak arası terlik

Yine harika bir DIY projesi ile karşınızdayız! Bu parmak arası terlikler çok ama çok havalı! Sıradan terliklerden kurtularak ayaklarınıza hareket katmanın zamanı geldi de geçiyor bile! O yüzden bir an önce dediklerimizi uygulasanız iyi edersiniz! Renkli kumaş örgü parmak arası terlik DIY projesi ile terlikleriniz çok daha güzel görünecek! Hatta bu zamana kadar neden uygulamamışım diye pişmanlık duyabilirsiniz. Fakat hiçbir şey için geç değil! Yapılışı da bir o kadar basit ve eğlenceli! İlk olarak kumaş parçalarını parmak arası terliğin ucuna bağlayın ve üzerinden örmeye başlayın! En alt kısmına da sabitledikten sonra artık terliğinizi kullanmaya başlayabilirsiniz! Bu örgü sayesinde terlikte bulunan renk soyulmaları ve benzeri kusurlar da kapanmış olacaktır! Artık yepyeni bir terliğe sahipsiniz, güle güle kullanın!

4) Şirin Yün Örgü Terlik

el yapımı parmak arası terlik

Örgülü modeller ile listemize devam edelim! Bu seferki DIY projemiz, şirin yün örgü terlik! Yün örgü ayağınızı kaşındırır mı diye sakın endişe etmeyin! Terlemediğiniz sürece size bir zararı olmayacaktır! Akşam vakitlerinde tercih ederseniz daha iyi olur! Bu DIY projesini yaparken biraz becerinizi konuşturmanız gerekecek sevgili hanımlar!

el yapımı parmak arası terlik

İlk olarak yapmanız gereken uygun ölçüdeki tığ ve istediğiniz renk yün ile terliğin üzerine örmeniz! Daha sonra rahatlıkla kullanmaya başlayabilirsiniz! Sıradanlıktan kurtulup, fark yaratmak işte bu kadar basit! Yün ip renginizi ister terliğinize uygun seçin isterseniz de tezatlık yaratın! Yaratıcılığınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz!

5) Taşlı Parmak Arası Sandalet

el yapımı parmak arası terlik

Şık olmak ve şık kalabilmek her bayanın isteklerinden bir tanesi! Şıklığı tamamlayan unsurlardan biri olan ayakkabı ve terlikler ile ilgili harika bir DIY projemiz mevcut! Taşlı parmak arası sandalet ile sokaklarda havalı bir şekilde dolaşmak çok kolay! Biraz uğraş ile eski parmak arası sandaletinizi veya terliğinizi yepyeni bir hale dönüştürebilirsiniz! Bu projede gerçek bir kolye veya bileklik kullanabilir veya kendiniz yeni bir aksesuar oluşturabilirsiniz! Kullanacağınız taş aksesuarları terliğin üç noktasına iyice sabitleyin ve ip geçirin! Daha sonra bu ipi bileğinize dolayın ve tarzınızı gösterin! İşte bu kadar kolay! Taşlı parmak arası sandalet kullanıma hazır! Tüm gözleri üzerinizde toplamanızı sağlayacak bu sandaletleri çok seveceksiniz! İyi günlerde kullanın!

6) Tek Parça Kumaş Örgü Parmak Arası Terlik

el yapımı parmak arası terlik

Örgülü modeller bu kadar popüler iken, farklı bir örgü DIY projesi ile devam edelim! Tek parça kumaş örgü terlik, bu yaz favoriniz olacak! Kullanmaktan ve yapmaktan büyük keyif alacağınız bu terlikler tüm dikkatleri üzerine çekecek! Örgü yapacağınız kumaşı seçerken renkli modeller tercih etmeniz daha yaza uygun olacaktır! Hatta yeni bir kumaş almak yerine kullanmaktan sıkıldığınız mayo kumaşını bu projede kullanabilirsiniz! İlk olarak yenilemek istediğiniz parmak arası terliğin üst kısmını sökün! Daha sonra alttan sabitleyerek kumaşı örmeye başlayın! Oldukça rahat ve kullanışlı parmak arası terliğiniz kullanıma hazır! Plajlarda, sokaklarda kendinizi göstermenin tam zamanı!

7) İncili Lüks Parmak Arası Terlik

İnci şıklığını parmak arası terliklerde uygulamanın tam sırası! İncili lüks parmak arası terlik DIY projesi, inci sevdalısı bayanları oldukça yakından ilgilendiriyor! Eğer incili bir terliğiniz yoksa hiç üzülmeyin! Çünkü kendi el emeğiniz ile hazır satılanlara taş çıkartacak güzellikle incili terlik yapabilirsiniz! Üstelik oldukça kısa bir süre içerisinde! Bütçenize katkı sağlayacak bu proje sayesinde masrafsız şekilde yeni ürünlere sahip olabilirsiniz! Peki, incili lüks parmak arası terlik nasıl yapılır? İlk olarak parmak arası terliğin orta boşluğunu beyaz düz bir kumaş ile kaplayın! Daha sonra üzerine inci taşlarınızı ister dikerek isterseniz de yapıştırarak yerleştirin! İşte bu kadar pratik! İncili lüks terliğiniz ile sokaklarda tüm dikkatleri üzerine çekebilirsiniz! İyi gezmeler!

8) Pratik İnci Taşlı Parmak Arası Terlik

İnci meraklısı çok olunca, inci ile ilgili bir tane daha DIY projesine yer vermek istedik! Pratik inci taşlı parmak arası terlik hem çok havalı hem de çok şık! Gören herkesin dikkatini çekecek ve beğenisini kazanacak bu terlik, birçok kalbi fethedecek! İnanılmaz güzellikteki bu terliği kendi el emeğiniz ile yapmanın gururu ve mutluluğu paha biçilemez! Bu DIY projesi sizlere zor gibi gözükse de aslında hiç alakası yok! Çok pratik ve basit bir şekilde yapılan parmak arası terlik DIY projesi sizleri kısa sürede çok şaşırtacak! Sonucu gördüğünüzde verdiğiniz emeğe değdiğini göreceksiniz! İster kendinize isterseniz de arkadaşlarınıza hediye olarak yapabilirsiniz! Bu terliğin beğenilmemesi mümkün değil! İncili taşları terliğe pense yardımıyla yerleştirerek terliğinizi tasarlayabilirsiniz! Bu harika güzelliği hala denemediyseniz daha ne bekliyorsunuz?

9) Balonlarla İlginç ve Eğlenceli Parmak Arası Terlik

el yapım terlik

Oldukça sıra dışı ve ilginç bir DIY projesi ile karşınızdayız! Balonlarla ilginç ve eğlenceli parmak arası terlik DIY projesi, şimdiye kadar gördüğünüz en eğlenceli projelerden bir tanesi olabilir! Evde kullanılmayan balonları değerlendirmenin tam zamanı! Eğer evde kardeşiniz varsa onun balonlarını bu DIY projesinde kullanabilirsiniz! Balonların rengi tamamen size kalmış! Zevkinize uygun olan her rengi bu projede kullanabilirsiniz! Yapmanız gereken tek şey ise parmak arası terliğin üst bölümüne balonları şişirmeden bağlamak! İlk başta pek güzel gözükmese de bitirdiğinizde ne kadar güzel ve değişik durduğunu göreceksiniz! Bu terlikler ile tüm gözlerin sizin üzerinizde olmaması imkânsız! Sokaklarda fark yaratmak artık sizin de hakkınız! Öyleyse haydi bir değişiklik yapın ve bu güzel projeyi sakın es geçmeyin!

10) Püsküllü Muhteşem Pembe Parmak Arası Terlik

el yapımı parmak arası terlik

Geldik listemizin son DIY projesine! Şu ana kadar birbirinden güzel ve değişik DIY projelerini gördünüz! Son olarak da püsküllü muhteşem pembe parmak arası terlik DIY projesi ile karşınızdayız! Bir bayanın sevebileceği her şey bu terlikte mevcut! Pembe renk, püskül ve inciler! E daha ne olsun! Bu terlikte yok, yok! İlk olarak parmak arası terliğinizin üzerini pembe bir kurdele ile kaplayın! Daha sonra püskül parçalarına inci geçirin ve terliğin üzerine yapıştırın! Ve sonuç mükemmel! Şimdiye kadar ki görüp görebileceğiniz en güzel terlik karşınızda! İster kendinize isterseniz de arkadaşlarınıza bu güzel projeyi yapabilirsiniz! Gören herkesin bu terliğe hayran olacağı kesin! Terlik giyerek şık olunmaz diye kim demiş? Bu önyargıyı bu püsküllü terlikler ile kırmaya hazırlanın! Sokaklarda kendinizi yansıtın!

Bu sezon çıplak ayaklarınızı sergilemeden önce, bu DIY parmak arası terlik projelerinden bir ya da iki tanesini denemenizi öneriyoruz!

CEVAP VER