Boğa Burcu Kadın Ünlüleri

Boğa burcu özelliklerine elbette değineceğiz ve hangi ünlü isimler Boğa burcu bakacağız. Özellikle boğa burcundaysanız, boğa burcu ünlülerini çok merak ettiğinizi biliyoruz. Belki de o en çok sevdiğiniz ünlü isimle aynı gün doğmuşsunuzdur, ya da hiç sevmediğiniz ünlü isimle aynı burcu paylaşmanız bir sempati oluşturabilir. Kısaca nedeni ne olursa olsun, Boğa burcu ünlü isimleri incelemek size iyi gelecek.

BOĞA BURCU ÖZELLİKLERİ

Boğa burcunun özelliklerine şöyle ufaktan bir göz atalım istedik. Toprak grubunda olan Boğa burcu hedefleri ile ilerleyen burçlardandır. Boğa burcu ve sahip olma lafı bir olarak düşünülebilir. Biraz inatçı olan Boğa burçları tuttuklarını koparan kişilikleri ile ön plana çıkarlar. Gösterişi sevene Boğa burçları aynı zamanda evlerine de oldukça düşkündürler. Bir de boğazlarına düşkün olduklarını söylemeye gerek var mı bilmiyoruz. Boğa burçları için harika bir sofra her şeye bedeldir.

boğa burcu kadın ünlüleri

Boğa burcu kadınları sıcak bakışlara sahiptir. Oldukça gür saçları bulunan Boğa burçları her yaşta güzelliğini herkese ispat eder. Zaman zaman kilo problemi yaşayan Boğa burçlarına boğazlarına çok düşkün olurlar ama hep tetikte olmak zorunda olduklarını da iyi bilirler.

Demet Akalın

boğa burcu kadın ünlüleri

Ağzına geleni pat diye söylemekten çekinmeyen ünlü isimlerden biri olan Demet Akalın’ın zaten başka bir burçta bulmak oldukça zor olurdu. Boğa burcu ünlülerinin arasına hatta en yukarına demet Akalın olmalı dedik.

Demet Evgar

boğa burcu kadın ünlüleri

Demet Evgar’da Boğa burcu kadınlarından. Tuttuğunu koparan ve kendine has bir tarzı olan demet Evgar 19 Mayıs doğumlu olarak Boğa burcu kadını olmayı başarmış.

Penelope Cruz

boğa burcu kadın ünlüleri

Biraz da yabancı ünlü isimlere bakalım öyle değil mi? Yabancı Boğa burcu ünlü kadınların arasında ise Penelope Cruz yer alıyor.

Bengü

boğa burcu kadın ünlüleri

Pop müziğin sevilen isimlerden biri olan Bengü bir boğa burcu kadını. İlk bakışta Boğa burcu kadını gibi durmuyor olsa da aslında hemen hemen tüm özellikleri taşıdığını görebilirsiniz.

Megan Fox

boğa burcu kadın ünlüleri

16 Mayıs doğumlu olan Megan Fox boğa burcu ünlü isimlerinden. Güzelliği ile baş döndüren ünlü sanatçı Boğa burcunun en güzel kadınları arasında gösterilebilir.

CEVAP VER