Onu Sevdiğinizi En İyi Nasıl Söylersiniz

Birçok insan karşı cinslerine karşı bir şeyler hissetmekte ve duygularını çoğu kişide açamamaktadır. Karşı cinstekilere bazen duyguları açmak oldukça zordur. Birçok kişi bu konuda oldukça zorluk çekmekte ve hatta duygularını ifade edememektedir. Aslında insanlara karşı hissedilen duyguları gizlememek gerekir. Kız arkadaşlara karşı özellikle hissedilen bütün duygulardan bahsedilmeli veya belli edilmelidir. Kız arkadaşa duygularını açamayan birçok kişi vardır. Bu tarz kişiler genellikle çekindiğinden bu duruma düşmektedir. Ancak kimse içinde hissettiği duyguyu saklamak istemez. Bu nedenle kız arkadaşa duygular nasıl açılır tarzında araştırmalara girilmektedir. Kız arkadaşa karşı içinde güzel duygular besleyen ve bunları karşı tarafa belli edemeyen kişi sayısı oldukça fazladır. Bu tarz durumlarda kız arkadaşa duyguları açmanın birçok yolu vardır. Bu yollardan bahsetmeden önce dikkat edilmesi gerekenleri söylemekte fayda var.

Kız Arkadaşa Duyguları Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

kıza duygularını açmak

Kız arkadaşa karşı güzel hisler besleyen kişiler onlara açılmadan ve bu duygularından bahsetmeden önce bazı konulara dikkat etmelidir.

kıza duygularını açmak

• Kız arkadaşınızın bu duygularınıza karşı vereceği tepkiyi biliyor ve sert tepki verecek ise biraz daha beklemenizden ve onun kötü bir şekilde size yanıt vermeyeceğinizden emin olana kadar bu şekilde kalmanız daha mantıklı bir davranış olacaktır.
• Duygularınızı beslediğiniz kız arkadaşınızın ciddi bir ilişkisi var veya nişanlı, evli ise kesinlikle bu tarz duygularınızı ona karşı açmamalısınız. Bu hem sizi hem de kız arkadaşınızı oldukça kötü ve düzeltilemez bir duruma sokabilir.
• Duygularınızı açarken asla ve asla aracı kullanmayın. Birebir kendiniz bu duygularınızdan bahsedin.
• Arkadaşlarınızın yanında veya kalabalık bir ortamda bu şekilde duygularınızdan bahsetmeyin. Yalnız odluğunuz bir ortamda bu tarz duygulardan bahsetmek çok daha mantıklıdır.

aşık olduğunu nasıl söylersin

Kız arkadaşa duyguları açarken bu tarz ufak tefek durumlara dikkat etmekte fayda vardır. Sıra kız arkadaşa duyguları açmanın yolları başlığına geldi. Kız arkadaşa karşı hissedilen duygulardan bahsetmenin oldukça fazla ve güzel yolları vardır. Ona karşı hissettiğiniz duyguları uzun zamandır saklıyor ve sürekli söylemek isteyip de söyleyemiyor iseniz artık duygularınızı ifade etmenin zamanı gelmiştir demektir. Bu duyguları ifade etmenin oldukça güzel ve anlamlı yolları vardır.

Kız Arkadaşa Duyguları Açmanın En Güzel Yolları

ilk randevu

Kız arkadaşa karşı güzel ve çok farklı duygular hisseden birçok erkek vardır. Bu kişilerin çoğu bu duygulardan bahsedememekte ve içine gömmektedir. Ancak bu tarz duyguları içine gömmek ve kız arkadaşa bunlardan bahsetmemek oldukça yanlıştır. Bazı kişiler duygularını bahsettikten sonra kız arkadaşını kaybetmekten korksa da bazı kişiler bu duygularını nasıl açacağını bilmediğinden beklemekte ve söyleyememektedir. Bu güzel duyguları karşı tarafa bahsetmenin oldukça güzel yolları vardır.

1. Kız Arkadaşında Sizde Gönlü Varsa Yemeğe Davet Edin

sevdiğini nasıl söylersin

Kız arkadaşınızdan hoşlanıyor ve onunda sizde gönlü odluğunu düşünüyor iseniz onu yemeğe davet ederek güzel bir ortamda duygularınızdan bahsedebilirsiniz. Bu tarz ortamlarda ve yemeklerde duygulardan bahsetmek çok daha kolay ve anlamlı olmaktadır. Bu şekilde duygularını ve aşkını itiraf eden oldukça fazla kişi vardır.

2: Yüz yüze Duygularınızı Açamıyorsanız Mektup Yazmayı Deneyin

Onu sevdiğini nasıl söylemelisin

Herkes kız arkadaşının yüzüne karşı duygularını açamayabilir. Bu tarz durumlarda alternatif aramakta ve kara kara duygularını nasıl açacaklarını düşünmektedirler. Bu tarz durumlarda kalan kişiler için en etkili ve güzel çözüm mektup yazmaktır.

Çok uzun zaman önce insanlar haberleşmek ve aşklarını itiraf etmek için mektup kullanırlardır. Hatta kitaplarda anlatılan ünlü âşıklar, aşklarını ve sevgilerini sürekli yazdıkları mektuplarla belli ederlerdi. Bir kişiye telefon ile mesaj atarak duygularınızdan bahsetmek oldukça sıradan ve basit kaçabilir. Yüz yüze söyleyemiyor ve yazarak söylemek istiyorsanız mektup yazmak en doğru tercih olacaktır. Ayrıca bu davranışınız kız arkadaşınızın da oldukça hoşuna gidecektir.

2. En Etkili ve Güzel Söyleme Şekli Yüz yüzedir

ilk görüşme

Bir insana duyguları açmanın en güzel yolu onun yüzüne karşı söylemektir. Bazı kişiler bu tarz konularda çekingen olabilir. Fakat ne kadar çekingen olursanız olun, kız arkadaşa duyguları açmak istiyorsanız ilk deneyeceğiniz yöntem bu olmalıdır. Bir insana duygularınızı açmanın birçok farklı yolları vardır. Her ne kadar güzel ve anlamlı yollar olsa da bunların arasında en etkili olanı yüz yüze söylemektir.

ilk buluşma

Birçok kişi kız arkadaşına karşı içinde güzel ve hoş duygular beslemektedir. Bunların birçoğu açılmazken çok az bir kısmı kız arkadaşlarına bu içindeki duygulardan bahsetmektedir. Bu kişilerin çoğu mesaj ile bu duygularından bahsederken çok daha az bir kısmı ise yüz yüze konuşarak duygularını yüzlerine karşı söylemektedirler. Nasıl söyleyeceğini bilmeyen kişiler ise kız arkadaşa duygularını nasıl açarsın şeklinde internet ortamında aramalar yaparak bilgi edinmeye çalışmaktadırlar. Edinilen bilgiler sonucunda en doğru seçimin yüz yüze olduğuna karar verirler.

duygularını kıza açmak

Kız arkadaşa duygularını, yüzüne karşı açmayı düşünen kişiler ilk gördüğü yerde söylemeyecek doğal olarak. Öncelikle güzel bir imkân ve ortam yakalaması gerekmektedir. Beraber aynı ortamda bulunuyorlar ise bu çok daha kolay olabilir. Fakat çok karşılaşmıyor ve nadir bir şekilde birbirlerine denk gelen kişilerin işleri oldukça zor olabilir. Bu tarz görüşmeler için güzel bir restoranda masa ayırttırılabilir. Böylelikle güzel bir akşam yemeği sırasında duygularınızdan rahatlıkla bahsederek ne tepki verebileceğini görürsünüz.

Onu sevdiğini söylemek

Kız arkadaşa karşı içlerinde aşk duyguları besleyen kişiler yüz yüze bu duygularını belirttiklerinde daha avantajlı olurlar. Mesaj atarak söyleyenler karşısındaki kişinin yüz ifadelerini ve tepkilerini göremez. Ayrıca bir cevap alması biraz uzun sürebilir. Üstelik karşı tarafın hiç beklemediği bir şey ise belki cevap almak bile zor olabilir. Fakat bu tarz duyguları karşı tarafın yüzüne karşı söylediğiniz zaman hem yüz ifadelerini hem de tepkilerini görebilirsiniz. Böylelikle isteyip istemediğini veya mutlu olup olmadığını anlayarak kendinize buna göre bir yol çizebilirsiniz. Ayrıca karşınızdaki kişide, yüzüne karşı söylediğiniz için sizin cesaretli olduğunuzu düşünecektir.

3. Hediye Alarak Duygularınızdan Bahsedebilirsiniz

Onu sevdiğini nasıl söylersin

FİYATINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN >>

Kız arkadaşa hala nasıl duygularınızı ifade edebileceğinizi düşünüyor iseniz sizin için oldukça basit ve güzel bir fikir sunuyoruz. Ona güzel bir hediye alarak yanında mektup ile duygularınızdan bahsedebilirsiniz. Bu iş için genellikle oyuncak ayılar tercih edilmektedir. Birçok kişi sevgilisine veya sevgilisi olmasını istediği kişilere bu şekilde oyuncak ayılar almaktadır.

pelüş ayıcık

Alacağınız oyuncak ayının veya düşündüğünüz herhangi bir hediyenin üzerinde seni seviyorum veya buna benzer mesajlar olanları tercih edebilirsiniz. Bu hediyeyi verdikten sonra yüzüne karşı açılmayacaksanız birde mektup iletin. Fakat kız arkadaşınızın yüzüne karşı açılacaksanız hediyeyi uygun bir ortamda vererek ardından ona karşı olan hislerinden bahsedebilirsiniz. Buda hoşlandığınızı belirtebileceğiniz en güzel yöntemlerden birisidir.

kıza aşkını ilan etmek

Kız arkadaşa açılırken mektup yazmak istiyor fakat mektupta nelerden bahsedeceğinizi bilmiyor iseniz bu konuda da ufak bilgiler mevcuttur. Öncelikle yazıyı yazarken düzenli ve güzel kâğıt-zarf kullanmanız gerekmektedir. Yazacağınız konularda yazım kurallarına ve yanlış yazmamaya da dikkat ediniz. Ayrıca hislerinizi yazarken çok duygusal konuşmayınız arada yapabiliyorsanız küçük espriler ile onu okurken güldürebilirsiniz. Yazacaklarınızı da çok kısa kesmeden uzun uzun yazabilirsiniz. Böylelikle içinizde ona karşı olan her duygudan bahsedebilirsiniz.

CEVAP VER